-
[quote=שלושה מחוזות 2;949749]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מסתכל סביבך אם אפשר לראות משהו באיזור.אבל אתה לא רואה ככלום מלבד חול וסופות חול.אתה קם על רגליך ומתחיל ללכת לכיון העיר קלרק.לאחר הליכה קצרה בסופות המוות אתה פוגש ב[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/551.png[/IMG] מוקרו מסתובב לו בחול להנאתו[/COLOR][/B]
[/quote]
'הפוקימון הזה הוא פוקימון אדמה אופל, שני סוגים שיעזרו לי עד מאוד' אחשוב לעצמי.
אני מוציא את הפוכדור של סנייבי מהחגורה "צא סנייבי" אני צועק וזורק את הפוכדור לאוויר.
"סנייבי, זוכר את המאנקי שכיסחנו מקודם?" אפנה אליו בשאלה רטורית "הפוקימון הזה יהיה יותר חזק ממנו ואני רוצה לתפוס אותו לשישיה שלי אז אתה צריך להלחם חזק ביותר" אוסיף מיד.
"סנייבי, תפוס אותו עם הגפנים שלך ותטיח אותו על האדמה הלוך ושוב" אורה לסנייבי "כשאתה רואה שהוא מותש מעט, זרוק אותו על האדמה בחוזקה" אסיים ואמתין לראות את המתרחש
-
[quote]ניר
שלגון אומר לך"תכנית טובה אבל אין לי מטגרוס ולוקריו יש לי גיגאר.אני חושב שהוא מספיק טוב לתוכנית הטובה שלך"שלגון מוציא פוכדור וממנו יוצא .גיגאר משתמש בקרן על על סטיליקיס.סטיליקיס לא מצליחח להתחמק מזה ונפגע.אתה זורק גרגיר למנצ'לקאס.מנצ'לקאס יורה קרן קרח ויוצר אגרוף קרח מלאכותי.אגרוף הקרח המלאכותי פוגע קשה בסטיליקיס.לפתע חפץ נופל מסטיליקיס.אתה רואה שזה מעיל מתכת.שלגון אומר לסייטר שלו"סייטר טוס וכך את מעיל המתכת הזה כדי שתתפתח לסיזור"סייטר עף במהירות אל מעיל המתכת.סייטר נוגע במעיל המתכת וואור לבן מקיף אותו.לאחר כמה שניות מופיע סזיור במקום סייטר [/quote]
אני מסתכל במבט המום על סיזור של שלגון, אני עושה מבט בפנים לשלגון של 'התכוונתי לקחת את זה ולעשות איתך עסקה.' אני ממשיך להסתכל על הסיזור ואז אני שולח פוקדור מסובב (שהוא טס בגלגול) נגד סטיליקס, אני הולך ואומר לשלגון:" קדימה, אני יתן לך את הסטיליקס אם הוא היה טוב, ואם הסיזור היה חזק."
אני מחזיר את מדקיפ לפוקדור שלו ואני מוציא את אקן, אני אומר למאנצ'לקס: "תפעיל סופת חול על אקן."
לאחר זאת אני אומר לאקן: "לך לסופת חול ותהנה ממנה, עוף בה ותהיה חזק, המטרה שלך תהיה יותר קרובה ממה שאתה חושב, להתפתח."
אני יושב מבואס על הרצפה, מסתכל על הפוקדור של סטיליקס מתנדנד ועל שלגון חסר הלב, אני מוריד ראש למבט עצוב ואז אני מתחיל לאכול, ולאכול ולאכול, עד שיתפנה לי הזעם.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949749][B][COLOR="Green"]כריס
את מתרשם מהאיווי של בנגו.באלאזור מתחמק במהירות מן כדור הצל של אויו.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על אויוי.בשל המרחק הקטן בניהם איוי לא מספיק להתחמק מהצלפת הגפן ונפגע קשה.בנגו אומר"איוי צוות כפול"אוי משתמש בצוות כפול וניהים עוד 10 איוי בשדה הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]איתי
אתה מוציא את טורצ'יק.טורצ'יק מיד תוקף בגחלת את טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה מאוד.טושידו שולח הרבה עלי טער אל טורצ'יק שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מסתכל סביבך אם אפשר לראות משהו באיזור.אבל אתה לא רואה ככלום מלבד חול וסופות חול.אתה קם על רגליך ומתחיל ללכת לכיון העיר קלרק.לאחר הליכה קצרה בסופות המוות אתה פוגש ב[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/551.png[/IMG] מוקרו מסתובב לו בחול להנאתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]אייס
צ'יקו מתחמק מכדור הצל של סקיטי.צ'יקו רץ אל סקיטי ושורט אותו במתקפת שריטות חזקה ביותר הגורמת לסקיטי להתעלף.סאלי מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו.ואומרת לך"אייס נתת קרב טוב ביותר.הצ'יקו שלך חזק מאוד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ברוס
אתה מוציא את אושווט החוצה שירגיע את בלאסטויז.אוושווט יוצה החוצה וניגש אל בלסטויז.הוא אומר לו כמה מילים ולאחר מכן בלסטויז נרגע.ליסה אומרת לך"תודה לך על העזרה ברוס"ליסה מחזירה את בלסטויז לפוכדור שלו.לוקחת את המזודה והולכת אל העיר [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
טרטויג קופץ שולח גפן מצליפה על גיבל.גיבל מתחמק מזה.טרטויג שולח עלי טער על גיבל.גיבל נפגעע מזה קשה.גיבל קופץ ומשתמש בשבירת לבנים על טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע.טרטויג מנסה להתאוש אך לא מצליח ומתמוט ומפסיד בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
שלגון אומר לך"תכנית טובה אבל אין לי מטגרוס ולוקריו יש לי גיגאר.אני חושב שהוא מספיק טוב לתוכנית הטובה שלך"שלגון מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/601.png[/IMG].גיגאר משתמש בקרן על על סטיליקיס.סטיליקיס לא מצליחח להתחמק מזה ונפגע.אתה זורק גרגיר למנצ'לקאס.מנצ'לקאס יורה קרן קרח ויוצר אגרוף קרח מלאכותי.אגרוף הקרח המלאכותי פוגע קשה בסטיליקיס.לפתע חפץ נופל מסטיליקיס.אתה רואה שזה מעיל מתכת.שלגון אומר לסייטר שלו"סייטר טוס וכך את מעיל המתכת הזה כדי שתתפתח לסיזור"סייטר עף במהירות אל מעיל המתכת.סייטר נוגע במעיל המתכת וואור לבן מקיף אותו.לאחר כמה שניות מופיע סזיור במקום סייטר [/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטוצ'יק לשרוףאותם בעזרת גחלת
ואז לתקוך בניקור
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949246]
[B][COLOR=Red]לוקאס
אתה מלטף את הראש של דודו.הוא אומר לך"דוד דוד"אתה מביןם מזה שהוא ראה את המכונה ואיך שהצלת את פוקימוני האש לגמרי לבדך.אתה בודק אם אתה חבול אתה רואה שיש לך קצת שריטות על ידיך וזה הכול[/COLOR][/B]
[B][COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/B][/quote]
"תודה דודו שהערת אותי,נעים להכיר אני לוקאס" אומר לדודו בחיוך ואז אלטף אותו שוב הוציא את צימצאר והכיר ביניהם
-
[COLOR=Red][B]לוקאס
אתה מודה לדוד שהעיר אותך מן השינה שלך.לאחר מכן אתה מלטף את הראש של דוודו.ואז מוציא את הפוכדור של צ'ימצ'אר החוצה.מן הפוכדור יוצא צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר מתייד בקלות עם דודו שפגשת[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]איתי
טורצ'יק משתמש בגחלת ושורף את העלי הטער של טושידו.טורצ'יק רץ אל טושידו ומשתמש עליו במתקפת ניקור.טושידו מתחמק מזהבמהירות רבה וכך טורצ'יק לא פוגע בו עם הניקור שלו.טושידו משתמש בהגנת ברזל והגנה שלו עולה.[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]ניר
אתה עושה מבט המום לשלגון שותפך.אתה מוציא מתוך התיקשלך פוכדור וזורק אותו בתנועה סיבובית אל סטיליקיס.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שפוגע בסטיליקיס.סטיליקיס נכנכס לפוכדור שזרקת עליו.הפוכדור מתחיל להבהב באור אדום מס' פעמים ואז מפסיק.סטיליקיס נלכד.אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.אתה מוציא את אקן שיתאמן.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול על אקן.אקן עף בסופות החול ונהנה מימנה.אתה יושב על הריצפה ומתחיל לאכול.שלגון ניגש אליך"אני מבין שאתה רוצה את הסיזור שלי.אין בעיה תקבל אותו רק אם תילחם נגדי עם הסטיליקיס שהרגע תפסת.אם תנצח איתו בקרב 1 על 1.אני מביא לך את סיזור שלי ואתה לי את סטיליקיס.מקובל עליך?"שלגון אומר לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Green]סטיבן
אתה מוציא את הפוכדור של סנייבי מן החגורה שלך.סנייבי יוצא מן הפוכדור שלו.הוא משתמש בגפן מצליפה והוא מסיח את דעתו של מוקרו.לאחר כמה רגעים סניבי תופס מוקרו עם השוטים שלו ומעיף אותו אל האדמה.מוקרו נפגע אך מתאושש מהר.מוקרו נושך בחוזקה את סנייבי שלך.[/COLOR][/B]
[COLOR=SeaGreen][B]כריס
באלבאזור משתמש בגפן מצליפה על כול אחד מן הכפילים של איוי.לבסוף באלבאזור פוגע באיוי האימתי עם הצלפת הגפן שלו.בנגו אומר לך"רעיון טוב כריס.איוי חפירה מיד"אריוי שומע בקול בנגו ומשתמש בחפירה ונעלם מהזירה.[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
כן
אתה מעודד את טרטויג ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה ורוני ממשיכים במערת הקרח אלסק.לאחר 10 דקות של הליכה רוני עוצר אותך ואומר לך"תגיד שמעת על צוות ניוטק?.כי אם אני לא טועה מקודם שעברתי פה ראיתי פה כמה חילים של צוות ניוטק.א זאנו צריכים להיות זהירים פה"[/B][/COLOR]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;950421]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את הפוכדור של סנייבי מן החגורה שלך.סנייבי יוצא מן הפוכדור שלו.הוא משתמש בגפן מצליפה והוא מסיח את דעתו של מוקרו.לאחר כמה רגעים סניבי תופס מוקרו עם השוטים שלו ומעיף אותו אל האדמה.מוקרו נפגע אך מתאושש מהר.מוקרו נושך בחוזקה את סנייבי שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"זאת ההזדמנות שלך" אני קורא בשמחה לסנייבי.
"תשתמש בגפפנים שלך כדי לפגוע במוקרו מבפנים" אורה לו.
לאחר מכן, תחבוט בו בחוזקה" אוסיף.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;950421][COLOR=Red][B]לוקאס
אתה מודה לדוד שהעיר אותך מן השינה שלך.לאחר מכן אתה מלטף את הראש של דוודו.ואז מוציא את הפוכדור של צ'ימצ'אר החוצה.מן הפוכדור יוצא צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר מתייד בקלות עם דודו שפגשת[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]איתי
טורצ'יק משתמש בגחלת ושורף את העלי הטער של טושידו.טורצ'יק רץ אל טושידו ומשתמש עליו במתקפת ניקור.טושידו מתחמק מזהבמהירות רבה וכך טורצ'יק לא פוגע בו עם הניקור שלו.טושידו משתמש בהגנת ברזל והגנה שלו עולה.[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]ניר
אתה עושה מבט המום לשלגון שותפך.אתה מוציא מתוך התיקשלך פוכדור וזורק אותו בתנועה סיבובית אל סטיליקיס.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שפוגע בסטיליקיס.סטיליקיס נכנכס לפוכדור שזרקת עליו.הפוכדור מתחיל להבהב באור אדום מס' פעמים ואז מפסיק.סטיליקיס נלכד.אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.אתה מוציא את אקן שיתאמן.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול על אקן.אקן עף בסופות החול ונהנה מימנה.אתה יושב על הריצפה ומתחיל לאכול.שלגון ניגש אליך"אני מבין שאתה רוצה את הסיזור שלי.אין בעיה תקבל אותו רק אם תילחם נגדי עם הסטיליקיס שהרגע תפסת.אם תנצח איתו בקרב 1 על 1.אני מביא לך את סיזור שלי ואתה לי את סטיליקיס.מקובל עליך?"שלגון אומר לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Green]סטיבן
אתה מוציא את הפוכדור של סנייבי מן החגורה שלך.סנייבי יוצא מן הפוכדור שלו.הוא משתמש בגפן מצליפה והוא מסיח את דעתו של מוקרו.לאחר כמה רגעים סניבי תופס מוקרו עם השוטים שלו ומעיף אותו אל האדמה.מוקרו נפגע אך מתאושש מהר.מוקרו נושך בחוזקה את סנייבי שלך.[/COLOR][/B]
[COLOR=SeaGreen][B]כריס
באלבאזור משתמש בגפן מצליפה על כול אחד מן הכפילים של איוי.לבסוף באלבאזור פוגע באיוי האימתי עם הצלפת הגפן שלו.בנגו אומר לך"רעיון טוב כריס.איוי חפירה מיד"אריוי שומע בקול בנגו ומשתמש בחפירה ונעלם מהזירה.[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
כן
אתה מעודד את טרטויג ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה ורוני ממשיכים במערת הקרח אלסק.לאחר 10 דקות של הליכה רוני עוצר אותך ואומר לך"תגיד שמעת על צוות ניוטק?.כי אם אני לא טועה מקודם שעברתי פה ראיתי פה כמה חילים של צוות ניוטק.א זאנו צריכים להיות זהירים פה"[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק לתקוף אותו בניקור לאחר כך בגחלת בכל הכוח
-
[quote=שלושה מחוזות 2;950421][COLOR=Red][B]לוקאס
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
"דודו יש לך מאמן?,אם כן תהנהן ואם לא תניד את ראשך לשלילה" אומר לו בחיוך ואחפש בסביבה מאמנים שהדודו יכולל היות שלהם.
-
[quote]ברוס
אתה מוציא את אושווט החוצה שירגיע את בלאסטויז.אוושווט יוצה החוצה וניגש אל בלסטויז.הוא אומר לו כמה מילים ולאחר מכן בלסטויז נרגע.ליסה אומרת לך"תודה לך על העזרה ברוס"ליסה מחזירה את בלסטויז לפוכדור שלו.לוקחת את המזודה והולכת אל העיר [/quote]
"טוב אושווט!כנראה שאנחנו מתחילים במסע שלנו!" אומר לאושווט,אקח אותו על הכתף שלי ונתחיל ללכת לדרך 1.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;950421][COLOR=Red][B]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
כן
אתה מעודד את טרטויג ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה ורוני ממשיכים במערת הקרח אלסק.לאחר 10 דקות של הליכה רוני עוצר אותך ואומר לך"תגיד שמעת על צוות ניוטק?.כי אם אני לא טועה מקודם שעברתי פה ראיתי פה כמה חילים של צוות ניוטק.א זאנו צריכים להיות זהירים פה"[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני המשיך ואת רוני אשאל באמצא הדרך:"מי זה צוות ניוטק?"
-
[quote]ניר
אתה עושה מבט המום לשלגון שותפך.אתה מוציא מתוך התיקשלך פוכדור וזורק אותו בתנועה סיבובית אל סטיליקיס.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שפוגע בסטיליקיס.סטיליקיס נכנכס לפוכדור שזרקת עליו.הפוכדור מתחיל להבהב באור אדום מס' פעמים ואז מפסיק.סטיליקיס נלכד.אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.אתה מוציא את אקן שיתאמן.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול על אקן.אקן עף בסופות החול ונהנה מימנה.אתה יושב על הריצפה ומתחיל לאכול.שלגון ניגש אליך"אני מבין שאתה רוצה את הסיזור שלי.אין בעיה תקבל אותו רק אם תילחם נגדי עם הסטיליקיס שהרגע תפסת.אם תנצח איתו בקרב 1 על 1.אני מביא לך את סיזור שלי ואתה לי את סטיליקיס.מקובל עליך?"שלגון אומר לך.[/quote]
אני מסתכל על הפוקדור של סטיליקס ומסתכל על שלגון, אני מפסיק לאכול ומחזיר את האוכל לתיק.
אני זורק את הפוקדור של סטיליקס לרצפה, ומחכה שסטיליקס יצא.
אני אומר בסוד לשלגון: "יודע מה? אני לא רוצה את סיזור שלך, אני רוצה 2 מתקפות השוות לכסף של המעיל מתכת. זאת אומרת, שאני מבקש שתלמד אותו רעידת אדמה וחפירה, שאתה עושה את זה בקליק. ואחרי זה, אני אלך בחפירה עם סטיליקס לדרך 3 וקצת ושם אני יתפוס לי סיזור, זה נשמע לי מאוד הוגן. וגם אם אתה יכול, תגרום שמאנצ'לקס יאהוב אותי, ואני מוכן להקריב בשביל זה את המתקפה 'זנב ברזל' של סטיליקס."
אני אומר לסטיליקס: "ניב אש על סיזור! ותסתובב כדי שהיה כמו טורנאדו אש, כי הוא יפעיל אגרופי ברזל ויתקוף ראשון!."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה זורק את הפוכדור של סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מן הפוכדור שלו.סטיליקיס תוקף בניב אש ואז מסתוב ויוצר טורנדו אש.סיזור לא מצליח להתחמק מן טורנדו האש של סטיליקיס.סיזור נפגע מטורנדו האש קשה מאוד."אין בעיה אני מסכים לך.סיזור ציפורן ברזל על סטיליקיס" שלגון אומר סיזור עף אל סטיליקיס במתקפת ציפורן ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
רוני אומר לך"אז לא שמעת על צוות ניוטק.טוב אני אספר לך עליהם.מנהיג צוות ניוטק הוא לון.מטרת הצוות הוא לתפוס את 3 האגדיים שיצרו את המחוזות ובעזרתם ליצור מחוז שבו הוא ישלוט הוא לבדו.כדי להשיג את 3 הפוקימונים הצוות משיג פוקימונים אגדים אחרים.אומרים שנמצא פה פוקימון אגדי"
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה שם את אושווט על הכתף הימנית שלך ומתחיל ללכת בדרך 1.כעבור כמה דקות אתה פוגש מולך ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/240.png[/IMG] במגבי צעיר שקצת פוןחד מךך[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]לוקאס
דודו שומע אותך ואז לא זז כמה דקות.לאחר כמה דקות דודו מסמן בראשו לא.אתה מבין שדודו הוא פוקימון פראי ואין לו מאמן בכלל[/COLOR]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
טורצ'יק משתמש במקפת ניור על טושידו.טורצ'יק מנקר אותו אך נהיה לו פחות נזק בזכות הגנת הברזל שהפעיל קודם.טורצ'יק משתמש בגחלת על טושידו.טושידו מתחמק מזה ואז משתמש בכדור ג'ירו על טורצ'יק שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סניבי משתמש בהצלפת גפן חזק שפוגעת קשה במוקרו.סנייבי רץ אל מוקרו במתקפת דחיפה.מוקרו מתחמק מן הדחפה של סנייבי בקלות.מוקרו מייצר סופת חול.סנייבי נלכד בסופת החול שיצר מוקרו.עכשיו הוא לא רואה כלום בגלל סופת החול[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;950748][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]תומר
רוני אומר לך"אז לא שמעת על צוות ניוטק.טוב אני אספר לך עליהם.מנהיג צוות ניוטק הוא לון.מטרת הצוות הוא לתפוס את 3 האגדיים שיצרו את המחוזות ובעזרתם ליצור מחוז שבו הוא ישלוט הוא לבדו.כדי להשיג את 3 הפוקימונים הצוות משיג פוקימונים אגדים אחרים.אומרים שנמצא פה פוקימון אגדי"
[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רוני אם יש פה פוקימון אגדי,בוא נחפש אותו רוצה?"אני שואל את רוני.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;950748][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סניבי משתמש בהצלפת גפן חזק שפוגעת קשה במוקרו.סנייבי רץ אל מוקרו במתקפת דחיפה.מוקרו מתחמק מן הדחפה של סנייבי בקלות.מוקרו מייצר סופת חול.סנייבי נלכד בסופת החול שיצר מוקרו.עכשיו הוא לא רואה כלום בגלל סופת החול[/COLOR][/B][/quote]
"תירגע סנייבי, אני אוציא אותך משם" אומר לסנייבי בקול מרגיע.
"תתחיל להצליף לכל עבר עד שאתה מרגיש שפגעת במשהו ותלך לכיוונו" אורה לסנייבי ואתפוס מרחק כדי לא להפגע.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;950748][B][COLOR="Blue"]ניר
אתה זורק את הפוכדור של סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מן הפוכדור שלו.סטיליקיס תוקף בניב אש ואז מסתוב ויוצר טורנדו אש.סיזור לא מצליח להתחמק מן טורנדו האש של סטיליקיס.סיזור נפגע מטורנדו האש קשה מאוד."אין בעיה אני מסכים לך.סיזור ציפורן ברזל על סטיליקיס" שלגון אומר סיזור עף אל סטיליקיס במתקפת ציפורן ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה שם את אושווט על הכתף הימנית שלך ומתחיל ללכת בדרך 1.כעבור כמה דקות אתה פוגש מולך ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/240.png[/IMG] במגבי צעיר שקצת פוןחד מךך[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]לוקאס
דודו שומע אותך ואז לא זז כמה דקות.לאחר כמה דקות דודו מסמן בראשו לא.אתה מבין שדודו הוא פוקימון פראי ואין לו מאמן בכלל[/COLOR]
טורצ'יק משתמש במקפת ניור על טושידו.טורצ'יק מנקר אותו אך נהיה לו פחות נזק בזכות הגנת הברזל שהפעיל קודם.טורצ'יק משתמש בגחלת על טושידו.טושידו מתחמק מזה ואז משתמש בכדור ג'ירו על טורצ'יק שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סניבי משתמש בהצלפת גפן חזק שפוגעת קשה במוקרו.סנייבי רץ אל מוקרו במתקפת דחיפה.מוקרו מתחמק מן הדחפה של סנייבי בקלות.מוקרו מייצר סופת חול.סנייבי נלכד בסופת החול שיצר מוקרו.עכשיו הוא לא רואה כלום בגלל סופת החול[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק לא לחמוק ולתקוף את כדור הג'ירו בגחלת ואז בשריטות
-
[B][COLOR="Blue"]איתי
טורצ'יק לא חומק ותוקף את כדור הג'ירו בגחלת.הגחלת פוגעת כדור הגי'רו אך לא עוצרת אותו.טורצ'יק נפגע מכדור הג'ירו של טושידו.טורצ'יק משתמש בשריטות על טושידו.טושידו נפגע קצת בגל הגנת הברזל שלו.טושידו שולח עלי טער אל טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מרגיע את סנייבי ותופס מרחק בשביל לא להיפגע.סניבי משתמש בגפן מצליפה בכול שניה בלי הפסקה.הגפן המצליפה פוגעת בו כמה פעמים וגם פוגעת בסופת החול ולבסוף סופת החול נעלמת.וסניבי חופשי אך הוא נפגע קצת מסופת החול ומהצלפת הגפן של עצמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
רוני אומר לך"אם צוות ניוטק פה אז רוב הסיכוים שנמצא פה פוקימון אגדי והסוג שלו כנראה סוג קרח.אנ בעד למצוא את הפוקימון האגדי אך עלינו להיזהר מצוות ניוטק אם נפגוש אותם נחסל אותם ושלא יפגעו באגדי"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;950748]
[COLOR=DarkRed]לוקאס
[/quote]
אחייך אל דודו חיוך רחב ואומר לו:"יש מצב שאתה רוצה להיצטרף אליי? אני צריך פוקימון כזה אנרגטי כמוך" אחייך אליו שוב ארים את צימצאר הניח אותו על כתפי ואשאל את דודו את השאלה המכריע,"אתה רוצה להיצטרף אליי ואל צימצאר?"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;950886][B][COLOR="Blue"]איתי
טורצ'יק לא חומק ותוקף את כדור הג'ירו בגחלת.הגחלת פוגעת כדור הגי'רו אך לא עוצרת אותו.טורצ'יק נפגע מכדור הג'ירו של טושידו.טורצ'יק משתמש בשריטות על טושידו.טושידו נפגע קצת בגל הגנת הברזל שלו.טושידו שולח עלי טער אל טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מרגיע את סנייבי ותופס מרחק בשביל לא להיפגע.סניבי משתמש בגפן מצליפה בכול שניה בלי הפסקה.הגפן המצליפה פוגעת בו כמה פעמים וגם פוגעת בסופת החול ולבסוף סופת החול נעלמת.וסניבי חופשי אך הוא נפגע קצת מסופת החול ומהצלפת הגפן של עצמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
רוני אומר לך"אם צוות ניוטק פה אז רוב הסיכוים שנמצא פה פוקימון אגדי והסוג שלו כנראה סוג קרח.אנ בעד למצוא את הפוקימון האגדי אך עלינו להיזהר מצוות ניוטק אם נפגוש אותם נחסל אותם ושלא יפגעו באגדי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק לחמוק ואז לתקוף בגחלת ואחר כך לתקוף אותו בניקור
-
[quote=שלושה מחוזות 2;950886]
[B][COLOR=green]אתה מרגיע את סנייבי ותופס מרחק בשביל לא להיפגע.סניבי משתמש בגפן מצליפה בכול שניה בלי הפסקה.הגפן המצליפה פוגעת בו כמה פעמים וגם פוגעת בסופת החול ולבסוף סופת החול נעלמת.וסניבי חופשי אך הוא נפגע קצת מסופת החול ומהצלפת הגפן של עצמו[/COLOR][/B][/quote]
"מעולה סנייבי" אהודד אותו נמרצות.
'מוקרו כבר נראה תשוש, ניתן לסנייבי לתקוף אותו עוד פעם אחת ואז נזרוק עליו פוכדור' אחשוב לעצמי
"סנייבי, מתקפה אחרונה אז תשתדל לפגוע" אומר לסנייבי "תתפוס את מוקרו עם הגפנים שלך ותטיח אותו על הרצפה בחוזקה" אורה לו.
לאחר מכן, אני אוציא פוכדור מהתרמיל ואזרוק אותו לעבר מוקרו בתקווה לתפוס אותו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;950886][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]תומר
רוני אומר לך"אם צוות ניוטק פה אז רוב הסיכוים שנמצא פה פוקימון אגדי והסוג שלו כנראה סוג קרח.אנ בעד למצוא את הפוקימון האגדי אך עלינו להיזהר מצוות ניוטק אם נפגוש אותם נחסל אותם ושלא יפגעו באגדי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יגיד לו:"טוב רוני"ואז אחפש איתו את הפוקימון האגדי.
-
[quote]ניר
אתה זורק את הפוכדור של סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מן הפוכדור שלו.סטיליקיס תוקף בניב אש ואז מסתוב ויוצר טורנדו אש.סיזור לא מצליח להתחמק מן טורנדו האש של סטיליקיס.סיזור נפגע מטורנדו האש קשה מאוד."אין בעיה אני מסכים לך.סיזור ציפורן ברזל על סטיליקיס" שלגון אומר סיזור עף אל סטיליקיס במתקפת ציפורן ברזל[/quote]
אני מסתכל על סיזור עף על סטיליקס עם ציפורן ברזל, ומתחיל לצחוק.
אני צוחק על המתקפה העלובה שטסה נגד סטיליקס, אני צוחק על הסיזור המסכן שהולך נגד סטיליקס.
אני אומר לשלגון: "חבל, מתקפת אס אווירי הייתה יכולה להיות הרבה יותר מהירה, אבל תאמין לי שהסטיליקס שלי חזק... כל מתקפה הוא יכול למנוע." עכשיו סטיליקס: "תפעיל זנב ברזל על הרצפה וקפוץ אפ-מעלה, ומזה קח תנופה לאס הסופי- תפעיל קרן על בזמן שאתה מסתובב בצורה מעגלית, שיצא לך סוג של עיגול מקיף, ורד על סיזור המסכן שאתה מפעיל ניב אש על הצד השני (ללמעלה) ככה שיצא שאתה נופל על סיזור ומעלה אותו למעלה של המתקפה, ואז אתה מפעיל ניב אש שיפוצץ את כל האזור, קפיש?"
אני הולך למאנצ'לקס ואומר: "סופת חול באזור קרב של סיזור וסטיליקס!"
ואז אני מחייך לשלגון ואומר: "זה היה אתגר חמוד..."
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;948647]הארי פוטר מוסיף אותך לרשימת המתנה
[COLOR=Green][B]אייס
צ'יקו מיד מפעיל מסך אור.מסך האור מגן על צ'יקו מכדור הצל של סקיטי.סאלי אומרת"סקיטי רוץ אל צ'יקו ותקוף אותו במהירות עם סטירה כפולה הכי חזקהשלך צא"סקיטי רץ במהירות אל צ'יקו כשהוא מגיע הוא משתמש בסטירה כפולה על צ'יקו.נראה שצ'יקו לא יכול להתחמק מזה[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ברוס
אתה נינכס אל המעבדה אתה מבחין שהמעבדה הרוס.כאילו עברה הוריקן.אתהמבחין בפתק על הריצפה שכתוב עליו"שלום אני ליסה הפוקימון שלי השתגע והרס לי את המעבדה וברח לדרך 1.אז גש לדרך כדי לקבל את התחלתי שלך מימני"[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס[/B][/COLOR].
[COLOR=Red][B]
לוק
אתה מחפשאת הפוכדורשל אנטר ומוצא אותו.לאחר מכן אנטר מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את האישה המעולפת איתך.לאחר זמן מה של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ומערת הקרח אלסק.לאן תלך?[/B][/COLOR]
[B]
[COLOR=SeaGreen]כריס
אתה יוצא מן המרכז לפוקומינים ונכנכס אל סופות המוות.לאחר דקה של הליכה .מישהו ניגש אליך שנראה כך [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG].אומר לך"הי אני בנגו אני השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות בינו?"
[COLOR=DarkGreen]
סטיבן
סנייבי תוקף בכל הכוח את מאנקי בדחיפה.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה ונפגע קשה ומובס בקרב.הנער מחזיר את מאנקי והולך לדרכו.
[COLOR=DarkRed]לוקאס
אתה שמח שהצלת את פוקימוני האש.אתה ארכה להם ברך ואז מרוב עיפות אתה הולך לישון.לאחר שעה של מנוחה אתה מרגיש שמשהו מנקר אותך.אתה פוקח את עיניך ורואה שזה דודו מנקר את גופך
[COLOR=SandyBrown]ג'ון
אתה מצליח להרגיע את פוקאבו מן הרעם של מריפ.פוקאבו מצליח להתחמק מהרעם של מריפ.פוקאבו יורה גחלת על מריפ.מריפ לא מצצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פוקאבו תוקקף בדחיפה את מריפ.אך מריפ מתחמק מזה.מריפ משתמש בדחיפה על פוקאבו.
[COLOR=DarkRed]תומר
טרטויג קופץ ושלח הצלפת גפן אל הבור שנמצא בו גיבל.גיבל לא מצליח להתחמק מן הצלפת הגפן ונפגע קשה.גיבל קופץ ויוצא מן הבור.גיבל מרכז כוח בתוכו ותוקף בדראכו מטאור את טרטויג שלך
[COLOR=MediumTurquoise]איתי
טורצ'יק ופיפלאפ מתחמקים מהתקפות של טוטודיל ואדיש.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את אודיש בחוזקה כך שהוא מפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את טוטודיל בחוזקה וכך טוטודיל. מפסיד בקרב.הנער מחזיר אותם לפוכדורים שלהם והולך[/COLOR]
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני זורק אותה מול מרכז ואז בודק אם יש עליה עוד דברים ששוווה לקחת ואם כן לוקח לאחר מכן אכנס אל מרכז הפוקימונים וארפא את פוקימוני ואצא אל מערת הקרח
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949749]
[B][COLOR=seagreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]צ'יקו מתחמק מכדור הצל של סקיטי.צ'יקו רץ אל סקיטי ושורט אותו במתקפת שריטות חזקה ביותר הגורמת לסקיטי להתעלף.סאלי מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו.ואומרת לך"אייס נתת קרב טוב ביותר.הצ'יקו שלך חזק מאוד"[/COLOR][/B][/quote]
"תודה" אענה "גם הסקיטי שלך מאוד חזק"
-
[quote]ברוס
אתה שם את אושווט על הכתף הימנית שלך ומתחיל ללכת בדרך 1.כעבור כמה דקות אתה פוגש מולך ב במגבי צעיר שקצת פוחד ממך[/quote]
"וואוו!פוקימון!מעניין מי זה!" אומר ואשלוף את הפוקידע מהתיק שלי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;950421]
[COLOR=seagreen][B]כריס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=seagreen]באלבאזור משתמש בגפן מצליפה על כול אחד מן הכפילים של איוי.לבסוף באלבאזור פוגע באיוי האימתי עם הצלפת הגפן שלו.בנגו אומר לך"רעיון טוב כריס.איוי חפירה מיד"אריוי שומע בקול בנגו ומשתמש בחפירה ונעלם מהזירה.[/COLOR][/B]
[/quote]
לא הגבתי יומיים כי הייתי חולה
----------------------------
"באלבזור תשאר עירני ותתכונן למתקפה נגדית ברגע שיצא באמצעות דחיפה"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתחיל לצחוק על סזיור.סטיליקיס מפעיל זנב ברזל זנבו הופך ללבן ואז הוא מכה עם הזנב הברזל באדמה.מה שגורם לו לעלות באוויר ולהתחמק מציפורן הברזל של סיזור.סטיליקיס משתמש בקרן על ומסזתובב תוך כדי.וכך נוצר טורנודו על ואז משתמש בניב אש.סטיליקיס מתנגש בסיזור ואז מפעיל ניב אש על סזיור.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול.באיזור יש ערקפיח שמפריע לראות.לאחר כמה שניות אתה רואה את סטיליקיס ואת סזיור עומדים.אתה נדהם.שלגון אומר לך"טוב אתה רצית את זה .תבין פתיתח מכשיר מיוחד שנתת אותו לכול פוקימון.המאפשר לפוקימון המחזיק אותו בסיכוים של 100% להפסיד הוא יצא ללא פגע.לא אכפת לי שזה 2 על 1.סיזור אס אוירי"סיזור משתמש באס אוירי על סטיליקיס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סנניבי משתמש בגפנים שלו כדי לתפוס את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק מהגפנים של סנייבי.סניבי מטיח את מוקרו על החול.מוקרו נפגע קשה.אתה מוציא פוכדור מתרמילך ואז זורק אותו על מוקרו.הפוכדור נפתח ומקיף את מוקרו באור אדום.מוקרו נכנככס לפוכדור.הפוכדור נופל על החול ומהבה באור אדום.לאחר כמה שניות זה מספיק תפסת מוקרו[/COLOR][/B]
טורצ'יק מתחמק מהעלי הטער של טושידו.טורצ'יק תוקף בגחלת את טושידו.טושידו מתחמק מן הגחלת של טורצ'יק בקלות.טורצ'יק לא מוותר ומשתמש במתקפת ניקור חזקה על טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מהנקור ונפגע קשה.טושידו משתמש בציפורן ברזל על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מרים את צ'ימצ'אר ושם אותו על כתפיך.אתה שואל את דודו עם הוא רוצה להצטרף אליך.דודו אומר לך"דוד דוד "בקול שמחה.אתה מבין שדודו רוצה להיות איתך בצווות שלך[/COLOR][/B]
[COLOR=Green][B]כריס
לאחר כמה שניות של שקט איוי יוצא מן הבור שלו ותוקף בכדור צל.באלבאזור נהיה ערני ומתחמק בזמן מן כדור הצל של איוישולח אליו.בנגו אומר"הבאלבאזור שלך זריז מאוד כול הכבוד."באלבאזור במהירות משתמש במתקפת דחיפה ודוחף את איוי בחוזקה רבה כך שאיוי נפגע[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ברוס
אתה שולף את הפוקידעשקיבלת מפרופסור לינה ומכוון אותו על המגבי שנמצא מולך."מגבי פוקימון הר הגעש.מגבים בדרך כלל חים ליד הר געש בקבוצת קטנות.הם אוהבים חום.מגבי מסוג אש טהור"אומר הפוקידע שלך על מגבי[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]אייס
אליס מחזירה את הסקיטי שלה לפוכדור שלך ואומרת לך"תודה אייס.אז אתה רוצה כבר להתחיל את המסע שלנו ביחד.מצפה לנו מסע קשה עד המכון ה 1.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
אתה זורק את האישה של צוות הניוטק ליד מרכז הפוקימונים.אתה רואה שאין עליה כלום.אתה ננעס למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.לאחר מכן אתה יוצא מהמרכז ונכענכסת למערת הקרח אלסק.כשאתה נינכס נהיה לך מאוד קר שם[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
אתה ורוני ממשיכים ללכת במערת הקרח אלסק כשלפתע אתם רואים אור מוזר שמגיע מהמשך המערה.אתם הולכים בעקבות האור ואתם רואים הרבה סוינבים פולסיון משתמשים בקרן קרח ומקפאים משהו מוזר[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;953051][B][COLOR="Blue"]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
אתה ורוני ממשיכים ללכת במערת הקרח אלסק כשלפתע אתם רואים אור מוזר שמגיע מהמשך המערה.אתם הולכים בעקבות האור ואתם רואים הרבה סוינבים פולסיון משתמשים בקרן קרח ומקפאים משהו מוזר[/B][/COLOR]
אני יוציא את צאראמנדר ויגיד לו:"גחלת על הסוינבים ועל הפולסיונים"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;953051][B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתחיל לצחוק על סזיור.סטיליקיס מפעיל זנב ברזל זנבו הופך ללבן ואז הוא מכה עם הזנב הברזל באדמה.מה שגורם לו לעלות באוויר ולהתחמק מציפורן הברזל של סיזור.סטיליקיס משתמש בקרן על ומסזתובב תוך כדי.וכך נוצר טורנודו על ואז משתמש בניב אש.סטיליקיס מתנגש בסיזור ואז מפעיל ניב אש על סזיור.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול.באיזור יש ערקפיח שמפריע לראות.לאחר כמה שניות אתה רואה את סטיליקיס ואת סזיור עומדים.אתה נדהם.שלגון אומר לך"טוב אתה רצית את זה .תבין פתיתח מכשיר מיוחד שנתת אותו לכול פוקימון.המאפשר לפוקימון המחזיק אותו בסיכוים של 100% להפסיד הוא יצא ללא פגע.לא אכפת לי שזה 2 על 1.סיזור אס אוירי"סיזור משתמש באס אוירי על סטיליקיס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
סנניבי משתמש בגפנים שלו כדי לתפוס את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק מהגפנים של סנייבי.סניבי מטיח את מוקרו על החול.מוקרו נפגע קשה.אתה מוציא פוכדור מתרמילך ואז זורק אותו על מוקרו.הפוכדור נפתח ומקיף את מוקרו באור אדום.מוקרו נכנככס לפוכדור.הפוכדור נופל על החול ומהבה באור אדום.לאחר כמה שניות זה מספיק תפסת מוקרו[/COLOR][/B]
טורצ'יק מתחמק מהעלי הטער של טושידו.טורצ'יק תוקף בגחלת את טושידו.טושידו מתחמק מן הגחלת של טורצ'יק בקלות.טורצ'יק לא מוותר ומשתמש במתקפת ניקור חזקה על טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מהנקור ונפגע קשה.טושידו משתמש בציפורן ברזל על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מרים את צ'ימצ'אר ושם אותו על כתפיך.אתה שואל את דודו עם הוא רוצה להצטרף אליך.דודו אומר לך"דוד דוד "בקול שמחה.אתה מבין שדודו רוצה להיות איתך בצווות שלך[/COLOR][/B]
[COLOR=Green][B]כריס
לאחר כמה שניות של שקט איוי יוצא מן הבור שלו ותוקף בכדור צל.באלבאזור נהיה ערני ומתחמק בזמן מן כדור הצל של איוישולח אליו.בנגו אומר"הבאלבאזור שלך זריז מאוד כול הכבוד."באלבאזור במהירות משתמש במתקפת דחיפה ודוחף את איוי בחוזקה רבה כך שאיוי נפגע[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ברוס
אתה שולף את הפוקידעשקיבלת מפרופסור לינה ומכוון אותו על המגבי שנמצא מולך."מגבי פוקימון הר הגעש.מגבים בדרך כלל חים ליד הר געש בקבוצת קטנות.הם אוהבים חום.מגבי מסוג אש טהור"אומר הפוקידע שלך על מגבי[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]אייס
אליס מחזירה את הסקיטי שלה לפוכדור שלך ואומרת לך"תודה אייס.אז אתה רוצה כבר להתחיל את המסע שלנו ביחד.מצפה לנו מסע קשה עד המכון ה 1.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
אתה זורק את האישה של צוות הניוטק ליד מרכז הפוקימונים.אתה רואה שאין עליה כלום.אתה ננעס למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.לאחר מכן אתה יוצא מהמרכז ונכענכסת למערת הקרח אלסק.כשאתה נינכס נהיה לך מאוד קר שם[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
אתה ורוני ממשיכים ללכת במערת הקרח אלסק כשלפתע אתם רואים אור מוזר שמגיע מהמשך המערה.אתם הולכים בעקבות האור ואתם רואים הרבה סוינבים פולסיון משתמשים בקרן קרח ומקפאים משהו מוזר[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק ''לא לחמוק ולתקוף את ציבורן הברזל בניקור ואז לתקוף אותו בגחלת''
-
[quote]ניר
אתה מתחיל לצחוק על סזיור.סטיליקיס מפעיל זנב ברזל זנבו הופך ללבן ואז הוא מכה עם הזנב הברזל באדמה.מה שגורם לו לעלות באוויר ולהתחמק מציפורן הברזל של סיזור.סטיליקיס משתמש בקרן על ומסזתובב תוך כדי.וכך נוצר טורנודו על ואז משתמש בניב אש.סטיליקיס מתנגש בסיזור ואז מפעיל ניב אש על סזיור.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול.באיזור יש ערקפיח שמפריע לראות.לאחר כמה שניות אתה רואה את סטיליקיס ואת סזיור עומדים.אתה נדהם.שלגון אומר לך"טוב אתה רצית את זה .תבין פתיתח מכשיר מיוחד שנתת אותו לכול פוקימון.המאפשר לפוקימון המחזיק אותו בסיכוים של 100% להפסיד הוא יצא ללא פגע.לא אכפת לי שזה 2 על 1.סיזור אס אוירי"סיזור משתמש באס אוירי על סטיליקיס[/quote]
"רמאי מסריח..." אגיד לשלגון.
"אני גרמתי לכך שאתה תפתח לך פוקימון, וככה אתה בוגד בי?!. אתה לא שווה את זה, אף אחד לא שם עליך."
אני מחזיר את כל הפוקימונים, ומתחיל ללכת לדרך 2.
אני חושב לעצמי: 'שלגון הטיפש הזה, מה הוא חושב לעצמו? פתחתי לו פוקימון וככה הוא מגיב?, הבנתי למה הוא השריף.. הוא שודד שודים.'
אני מוציא את הפוקדור של מדקיפ ושל סטיליקס, אני אומר להם:
"תקשיבו, יש עכשיו אימון תחרות, מי שיוכיח את עצמו יותר טוב, ישאר איתי בשישיה, ומי שהיה הגרוע יותר, ימכר. עכשיו תעשו קרב חופשי, סטיליקס אתה חייב להתחמק תוך מהלך קפיצת זנב הברזל או תוך כדי חפירה. מדקיפ אסור לך להפעיל דחיפה, אני מחכה."
-
[B][COLOR="Teal"]ניר
אתה בכניסה למכרה סוף דרך 1
אתה עוזב את שלגון והולך לדרך 1.שם אתה מוציא את סטיליקיס למדקיפ לקרב הישרדות.סטיליקיס משתמש במהירות בזנב ברזל על מדקיפ.מדקיפ צלא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.לפתע אתה שומע קול"אני מצטער"אתה מבחין שזה שלגון ואז הוא מוסיף"מצטער שהשתמשתי בחפץ הזה.אבלח בוא נמשיך בקרב.אני לא ישתמש בחפץ שהשתמשתי ואתה לא במנצ'לקאס שיעזור לך.שהיה קרב הוגן.אוקי?"[/COLOR][/B]
טורצ'יק לא מתחמק מציפורן הברזל של טושידו ותוקף את ציפורן הברזל בניקור.טורצ'יק נפגע קשה מהתנגשות.טורצ'יק תוקף בגחלת את טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה.טושידו כבר מותאש מהקרב וגם טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'ארמנדאר.רוני עוצר אותך ואומר לך"עצור הסוינבים והפילוסיוין תוקפים בבני אדם.אלו צוות ניוטק.נראה שבהמשך נמצא ארטיקונו.נרא שהם באו לקחת את ארטיקונו.עלינו לצור אותם."לפתע מולכם נעמדים 3 לוחמי צוות ניוטק ולהם 3 האנטרים[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;953099][B][COLOR="Teal"]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'ארמנדאר.רוני עוצר אותך ואומר לך"עצור הסוינבים והפילוסיוין תוקפים בבני אדם.אלו צוות ניוטק.נראה שבהמשך נמצא ארטיקונו.נרא שהם באו לקחת את ארטיקונו.עלינו לצור אותם."לפתע מולכם נעמדים 3 לוחמי צוות ניוטק ולהם 3 האנטרים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא טרטוייג,עלי תער על האנטרים וצארמנדר גחלת גם על ההאנטרים!"
ואז אוסיף:"רוני תוציא את כול הפוקימונים שלך שיעזרו לנו כאן"
-
[quote=שלושה מחוזות;953051]
[B][COLOR=Red]לוקאס
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
"קדימה דודו!" אומר לו בשמחה רבה ואזרוק עליו את הפוקדור,ובאותו הזמן אסרוק עם הפוקדע אותו בשביל ליראות את המתקפות שלו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;953099][B][COLOR="Teal"]ניר
אתה בכניסה למכרה סוף דרך 1
אתה עוזב את שלגון והולך לדרך 1.שם אתה מוציא את סטיליקיס למדקיפ לקרב הישרדות.סטיליקיס משתמש במהירות בזנב ברזל על מדקיפ.מדקיפ צלא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.לפתע אתה שומע קול"אני מצטער"אתה מבחין שזה שלגון ואז הוא מוסיף"מצטער שהשתמשתי בחפץ הזה.אבלח בוא נמשיך בקרב.אני לא ישתמש בחפץ שהשתמשתי ואתה לא במנצ'לקאס שיעזור לך.שהיה קרב הוגן.אוקי?"[/COLOR][/B]
טורצ'יק לא מתחמק מציפורן הברזל של טושידו ותוקף את ציפורן הברזל בניקור.טורצ'יק נפגע קשה מהתנגשות.טורצ'יק תוקף בגחלת את טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה.טושידו כבר מותאש מהקרב וגם טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'ארמנדאר.רוני עוצר אותך ואומר לך"עצור הסוינבים והפילוסיוין תוקפים בבני אדם.אלו צוות ניוטק.נראה שבהמשך נמצא ארטיקונו.נרא שהם באו לקחת את ארטיקונו.עלינו לצור אותם."לפתע מולכם נעמדים 3 לוחמי צוות ניוטק ולהם 3 האנטרים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק לגמור את הקרב בגחלת ואחר כל בשריטות בכל הכוח
ואני מכין את הפוכדור לזרוק עליו
-
ניר
[quote]אתה בכניסה למכרה סוף דרך 1
אתה עוזב את שלגון והולך לדרך 1.שם אתה מוציא את סטיליקיס למדקיפ לקרב הישרדות.סטיליקיס משתמש במהירות בזנב ברזל על מדקיפ.מדקיפ צלא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.לפתע אתה שומע קול"אני מצטער"אתה מבחין שזה שלגון ואז הוא מוסיף"מצטער שהשתמשתי בחפץ הזה.אבלח בוא נמשיך בקרב.אני לא ישתמש בחפץ שהשתמשתי ואתה לא במנצ'לקאס שיעזור לך.שהיה קרב הוגן.אוקי?"[/quote]
אני מתעלם משלגון ומחזיר את סטיליקס ומדקיפ, אני מתחיל לרוץ למכרה וגם להגיע לצוק, אני מוציא את סטיליקס שהיה לי לרכב בתוך המערה, לאחר מכן, אני מוציא את מנצ'לקס ונותן לו חטיף. אני אומר לסטיליקס:
"ניב אש, כדי שנראה" ואני נעזר בניב אש של סטיליקס כדי לחפש קרובאט שבתוך המכרה
לאחר שאני מוצא קרובט אני אומר ל מאנצ'לקס: "קרן קרח מהר!, לאחר זאת קפוץ על נטיף ותפוס אותו! תיעזר בו ותיפול על הקרובאט כמו סומו!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;953051][B][COLOR="Blue"]ניר
[B][COLOR="Green"]סטיבן
[B][COLOR="Red"]לוקאס
[COLOR=Green][B]כריס
[COLOR=Blue][B]ברוס
[COLOR=Green][B]אייס
[COLOR=Red][B]לוק
[COLOR=DarkRed][B]תומר
אתה ורוני ממשיכים ללכת במערת הקרח אלסק כשלפתע אתם רואים אור מוזר שמגיע מהמשך המערה.אתם הולכים בעקבות האור ואתם רואים הרבה סוינבים פולסיון משתמשים בקרן קרח ומקפאים משהו מוזר[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צא סינדקוויל! תעשה גחלת על הקרח בניסיון ליצור סאונה!" אומר לו ואחפש פוקימונים במרץ
-
[quote=שלושה מחוזות;953051][B][COLOR=blue]ניר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מתחיל לצחוק על סזיור.סטיליקיס מפעיל זנב ברזל זנבו הופך ללבן ואז הוא מכה עם הזנב הברזל באדמה.מה שגורם לו לעלות באוויר ולהתחמק מציפורן הברזל של סיזור.סטיליקיס משתמש בקרן על ומסזתובב תוך כדי.וכך נוצר טורנודו על ואז משתמש בניב אש.סטיליקיס מתנגש בסיזור ואז מפעיל ניב אש על סזיור.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול.באיזור יש ערקפיח שמפריע לראות.לאחר כמה שניות אתה רואה את סטיליקיס ואת סזיור עומדים.אתה נדהם.שלגון אומר לך"טוב אתה רצית את זה .תבין פתיתח מכשיר מיוחד שנתת אותו לכול פוקימון.המאפשר לפוקימון המחזיק אותו בסיכוים של 100% להפסיד הוא יצא ללא פגע.לא אכפת לי שזה 2 על 1.סיזור אס אוירי"סיזור משתמש באס אוירי על סטיליקיס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סנניבי משתמש בגפנים שלו כדי לתפוס את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק מהגפנים של סנייבי.סניבי מטיח את מוקרו על החול.מוקרו נפגע קשה.אתה מוציא פוכדור מתרמילך ואז זורק אותו על מוקרו.הפוכדור נפתח ומקיף את מוקרו באור אדום.מוקרו נכנככס לפוכדור.הפוכדור נופל על החול ומהבה באור אדום.לאחר כמה שניות זה מספיק תפסת מוקרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]איתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]טורצ'יק מתחמק מהעלי הטער של טושידו.טורצ'יק תוקף בגחלת את טושידו.טושידו מתחמק מן הגחלת של טורצ'יק בקלות.טורצ'יק לא מוותר ומשתמש במתקפת ניקור חזקה על טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מהנקור ונפגע קשה.טושידו משתמש בציפורן ברזל על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מרים את צ'ימצ'אר ושם אותו על כתפיך.אתה שואל את דודו עם הוא רוצה להצטרף אליך.דודו אומר לך"דוד דוד "בקול שמחה.אתה מבין שדודו רוצה להיות איתך בצווות שלך[/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]כריס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]לאחר כמה שניות של שקט איוי יוצא מן הבור שלו ותוקף בכדור צל.באלבאזור נהיה ערני ומתחמק בזמן מן כדור הצל של איוישולח אליו.בנגו אומר"הבאלבאזור שלך זריז מאוד כול הכבוד."באלבאזור במהירות משתמש במתקפת דחיפה ודוחף את איוי בחוזקה רבה כך שאיוי נפגע[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]ברוס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתה שולף את הפוקידעשקיבלת מפרופסור לינה ומכוון אותו על המגבי שנמצא מולך."מגבי פוקימון הר הגעש.מגבים בדרך כלל חים ליד הר געש בקבוצת קטנות.הם אוהבים חום.מגבי מסוג אש טהור"אומר הפוקידע שלך על מגבי[/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אליס מחזירה את הסקיטי שלה לפוכדור שלך ואומרת לך"תודה אייס.אז אתה רוצה כבר להתחיל את המסע שלנו ביחד.מצפה לנו מסע קשה עד המכון ה 1.[/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]לוק[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה זורק את האישה של צוות הניוטק ליד מרכז הפוקימונים.אתה רואה שאין עליה כלום.אתה ננעס למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.לאחר מכן אתה יוצא מהמרכז ונכענכסת למערת הקרח אלסק.כשאתה נינכס נהיה לך מאוד קר שם[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]תומר[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אתה ורוני ממשיכים ללכת במערת הקרח אלסק כשלפתע אתם רואים אור מוזר שמגיע מהמשך המערה.אתם הולכים בעקבות האור ואתם רואים הרבה סוינבים פולסיון משתמשים בקרן קרח ומקפאים משהו מוזר[/COLOR][/B][/quote]
סאלי, לא אליס
---
"כן" אענה לה "לאן נלך?"
-
[quote=שלושה מחוזות;953051]
[B][COLOR=green]סנניבי משתמש בגפנים שלו כדי לתפוס את מוקרו.מוקרו לא מצליח להתחמק מהגפנים של סנייבי.סניבי מטיח את מוקרו על החול.מוקרו נפגע קשה.אתה מוציא פוכדור מתרמילך ואז זורק אותו על מוקרו.הפוכדור נפתח ומקיף את מוקרו באור אדום.מוקרו נכנככס לפוכדור.הפוכדור נופל על החול ומהבה באור אדום.לאחר כמה שניות זה מספיק תפסת מוקרו[/COLOR][/B]
[/quote]
'הפוקימון הראשון שתפסתי, תוספת מעולה לצוות שלי' אחשוב ברוגע.
לאחר מכן אלך אל הפוכדור, אתכופף וארים אותו מהאדמה.
אלך אל סנייבי ואתכופף "הפוקימון הראשון שנוסף לצוות שלנו והכל בזכותך" אומר לו בגאווה רבה תוך כדי שאראה לו את הפוכדור.
לאחר מכן אשים את הפוכדור של מוקרו בתיק ואמשיך במסעי עם סנייבי לצידי.
-
שם משתמש: ranrevah
שם במשחק: רן רווח
תיאור: גבוה עם כובע שחור ג'ינס לבן וחולצה טי שירט בצבע שחור שיער שחור ועיניים כחולות.
רקע: רן נולד לזוג הורים מאוד מוכרים באזור אביו היה חבר עבר באליט פור ואימו מטפלת בביצים
כשרן נולד ישר גילו את הפוטנציאל שבו ולאחר 16 שנים הוא קיבל את המכתב וכשהוא קרא אותו הוא התרגש שבחרו בו למשימה והסכים במהרה. רן חשב לעצמו שהוא חייב פוקימון התחלתי והוא בחר בטריקו במהירות כיוון שהוא מאוד אוהב פוקימוני עשב וטריקו לפי דעתו הבחירה המושלמת.
פוקימון התחלתי:טריקו
מחוז: מחוז העשב
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:לא
הפוקימון שלו: -
ציוד: 5 פוכדורים אוהל אספקת אוכל אספקת מים
בערות/בקשות:
-
[quote]ברוס
אתה שולף את הפוקידע שקיבלת מפרופסור לינה ומכוון אותו על המגבי שנמצא מולך."מגבי פוקימון הר הגעש.מגבים בדרך כלל חים ליד הר געש בקבוצת קטנות.הם אוהבים חום.מגבי מסוג אש טהור"אומר הפוקידע שלך על מגבי[/quote]
"יופי!פוקימון מסוג אש הוא בדיוק מה שאני צריך!קדימה אושווט תקוף את מגבי בדחיפה!" אצעק למגבי.
-
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אוושווט רץ אל מגבי ומשתמש עליו במתקפת דחיפה חזקה.מגבי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה של אוושוט ונפגע קשה.מגבי מתאוושש מהר.לאחר שהוא מתאושש מגבי שולח גחלת אדירה אל אוושוט שלך.[/COLOR][/B]
רן מוסיף לרשימת המתנה אבל טריקו בקרוב היה תפוס
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה שמח שתפסת את הפוקימון הראשון שלך.אתה ניגש אל הפוכדור ומתכופף אליו.אתה מודה לסנייבי על שעזר לך לתפוס את הפוקימון ה1 שלך.אתה ממשיך בסופות החול.לאחר כמה דקות אתה שומע קולות"זהו הפוקימון הזה מותש רק עוד הינוזה אחת והוא גמור לגמרי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]אייס
סאלי אומרת לך"זה פשוט אנו נלך אל דרך 1 ואז משם נגיע אל סופות המות אחרי שנעבור את סופות המוות נגיע למכון ה1 שלך שסוגו אדמה אז כדי שתכונן אליו בדרך 1 ובסופות המות.קדימה בוא נלך כבר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה מוציא את סינדקוויל שלך החוצה.סינדקוויל מפעיל גחלת על מערת הקרח אלסק.ככתוצאה מכך נוצרת לך סאונה קטנה במערת הקרח.אתה וסינדקוויל מתחילים ללכת במרץ במהרה ולמצוא פוקימונים.לאחר חיפוש קל אתם רואים סניזל שורט נטיף קטן עם ציפורנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ניר
אתה מתעלם משלגון ומכניס את סטיליקיס ואת מדקיפ לפוכדורים שלהם.לאחר מכן אתה נינכס למכרה סלוק.שלגון מתחיל להיות עצוב ובוכה.כשאתה במכרה אתה מוציא את סטיליקיס שהיה לך כלי רכב במכרה ואת מנצ'לקאס ונוטן לו חטיף קטן.סטיליקיס מפעיל ניב אש.אתם מתחילים להתקדם במערה לאחר כמה דקות.איש שיש עליו מקוש ניגש אליך"הלו תרצה לכרות במכרה ולמצוא הרבה חפצי פיתוח?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]איתי
טורצ'יק משתמש בכוחתיו האחרונים בגחלת ובשריטות בכול הכח על טושידו.טושידו עייף ולא מצליח להתחמצק מן הגחלת והשירטות של טורצ'יק ונפגע קשה.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על טושידו.הפוכדור נפתח ומכניס אליו את טושידו.הפוכדור מהבהב ואז מהבהב ואז מפסיק.לגדת טושידו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על דודו.הפוכדור מכניס אליו את דודו.הפוכדור מתחיל להבהב מס' פעמים ואז נעצר.לכדת דודו.אתה מוציא את הפוקידע כדי לראות את התקפות של דודו שלך.הפוקידע אומר"ניקור,התקפה מהירה וצוות כפול"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
רוני אומר לך "אוקי." אתה מוציא את צ'ארמנדאר ואת טררטויג שיתקפו את האנטרים.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על כמה האנטרים.טרטויג שולח מס' עלי טער על האנטרים.האנטרים נפגעים קצת.רוני מוציא את הפוקימונים שלו.מתוך הפוכדורים שלו יוצאים"גיבל,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/372.png[/IMG]שלגון ו[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/610.png[/IMG] קיבל.כולם תוקפים בזעם דרקון את האנטרים.3 האנטרים מובסים נותרו עוד 7 האנטרים והם תוקפים בהיפנוזה[/COLOR][/B]