-
[quote=Ritsuka Kun;1040173][COLOR=dimgray]
[COLOR=dimgray][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=dimgray][COLOR=black]אתה ממשיך ללכת יחד עם ארון ומריל ומוצא סוף כל סוף שביל בתוך היער.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]אתה מתחיל ללכת בו ל\ולפתע מרחוק אתה מבחין בדשא הזז לכל כיוון וחוצה את השביל.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]ככל שאתה מתקרב רואה שאלה תהלוכה של אודיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1a/Spr_5b_043.png[/IMG]).[/COLOR]
[COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]"וואו מגניב!" אני אומר לארון ולמריל,[/B]
[B]"מעניין לאן הם הולכים?" אני אתהה לעצמי ואלך אחרייהם[/B]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1040209][COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]"נהדר!" הוא אומר בחיוך "אני מניח שיקח לנו יומיים שיט- אני מקווה שלא אכפת לך" הוא מוסיף ומוביל אותך לספינה קטנה הממתינה רק לכם.
"אני לא מבקש הרבה רק עזרה אם צריך" הוא מוסיף בחיוך ושניכם עולים על הספינה- וכעבור מספר דקות מחוץ לנמל ובים הפתוח.
"אז מה אתה מספר?" שואל אותך ג'ון בחיוך..
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
זוכר ברקע שלי שלוסי שלחה לי מכתב? אז כאילו אני שמרתי אותו,אז הוא אצלי בתיק.
"אוקיי,קוראים לי סם,בעיקרון נולדתי באי טרוקו,להוריי היה באי מעון יום מצליח שעזרתי להם בעבודה שם" אתחיל להסביר לו.
"אבל לאט לאט שהמחוז הזה התחיל להתרוקן אז בעצם המעון הפסיק לעבוד ובסוף עברנו לעיר גולדרנוד בג'וטו ושם פתחנו את מעון היום".
"עד שראיתי את הפרס שהציעו למנצח הליגה של תפוז אז חזרתי לכאן".
"גם אחותי.. שיצאה למסע שלה לפני שנתיים.. באופן מסתורי שלחה לי מכתב לבית החדש,אני לא יודע איך היא ידעה את הכתובת שלנו אבל היא אמרה שהיא נמצאת בג'וטו אבל הולכת לאיי תפוז בניסיון לזכות בפרס.. והיא רשמה שאם יתמזל מזלנו ניפגש,בכל מקרה שמה הוא לוסי" אומר לו ואחפש את המכתב ואביא לו לקרוא
-
[quote=Ritsuka Kun;1040097][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אל תדאג זה יהיה כנראה בבוקר ותהנה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ומאצ' הולכים לאיזור ההחלפות ושם עשרות מאמנים מיסתובבים באיזור ליד מכונות גדולות ומחליפים אחד עם השני פוקימונים.
"וואו ילד רוצה להתחלף?" שואל אותך בחור גבוהה "תמיד רציתי מאצפ! יש לי ראלטס להחליף איתך עליו! רוצה?" שואל אותך הבחור.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אומר במעט תקיפות והחלטיות "בשום פנים ואופן לא, לא אחליף את מאצ' תמורת אף אחד!"
לאחר מכן אברר איתו ועם עוד אנשים עם מישהוא מעוניין בסטאריו שלי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1040173][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray]
[COLOR=dimgray][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=dimgray][COLOR=black]"אין בעיה קייס תתחילי עם נשיקה מתוקה ואז אגרוף קרח!" קוראת המאמנת וקייס שלה שולחת נשיקה גדולה באוויר המתקרבת לעברו של אלקיד.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"התחמק עם מתקפה מהירה!" אני מצווה על אלקיד "לאחר מכן, שלח מכת ברק!" אני מוסיף.
-
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]תזכיר לי לאיזה אי אתה רצית להגיע XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת בעיקבות האודישים כלפתע אחד מהם מיסתובב ומתחיל לקרוא בקול וגורם לכל שאר האודישים לברוח בין השיחים של היער והם נעלמים לחלוטין.
אתה מנסה למצוא אחד מהם- אבל אין שום סימן לאודיש אחד.
כנראה העלים הצומחים על גבם מסתירים אותם טוב יותר ממה שחשבת.
אתה מתחיל ללכת חזור כלפתע אתה נתקל בשרומיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d0/Spr_5b_285.png[/IMG]) שמנמנה במיוחד מתהלכת לה באיזורך.
מה תעשה?
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]"אני באמת מקווה בשבילךך שתפגשו" אומר לך ג'ון אחרי קריאה במכתב.
"בכל מקרה, לי גם הייתה אחות פעם אבל היא נעלמה לפני שנים רבות ומאז אני נודד מאי לאי בתקווה למצוא אותה- אבל בשום מקום אין לה סימן" הוא אומר ונאנח.
"טוב מספיק אם כל המירמור והצער! יש לך פה היזדמנות נהדרת ללכוד פוקימון מים אם אתה רוצה" הוא אומר בחיוך ומצביע לך על מפלס נמוך במקצת ושם מספר חכות המחכות לדוג משהו.
"אם תלכד גם דגים לאכול זה יהיה נהדר" הוא אומר לך בחיוך ואז חוזר לניווט.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]הבחור הולך מדרכך ואתה מתחיל להציע את סטאריו שלך ולבסוף מקבל עליו ארבע הצעות.
הצעה הראשונה שלך היא שלדר ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/66/Spr_5b_090.png[/IMG]).
ההצעה השנייה שלך היא באנרי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/09/Spr_5b_427.png[/IMG])
השלישית היא נינקדה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/ca/290.png[/IMG])
ולבסוף מציעים לך דליברד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ad/Spr_5b_225.png[/IMG]).
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]בניגוד אליך אני לא שוכח להגיב לך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מנסה להיתחמק מהנשיקה הגדולה אבל הוא מקבל אותה בדיוק בלחיו הקטנה ומתחיל להיסתחרר במקום ואינו מסוגל לברוח מאגרוף הקרח של סמוצ'אם.
"קייס קדימה הישתמשי בליקוק ואז אבקת שלג!" קוראת המאמנת ואלקיד מתחילה לרוף לכיוונו של אלקיד עם לשונה בחוץ.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1040539][COLOR=Blue]
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]"אני באמת מקווה בשבילךך שתפגשו" אומר לך ג'ון אחרי קריאה במכתב.
"בכל מקרה, לי גם הייתה אחות פעם אבל היא נעלמה לפני שנים רבות ומאז אני נודד מאי לאי בתקווה למצוא אותה- אבל בשום מקום אין לה סימן" הוא אומר ונאנח.
"טוב מספיק אם כל המירמור והצער! יש לך פה היזדמנות נהדרת ללכוד פוקימון מים אם אתה רוצה" הוא אומר בחיוך ומצביע לך על מפלס נמוך במקצת ושם מספר חכות המחכות לדוג משהו.
"אם תלכד גם דגים לאכול זה יהיה נהדר" הוא אומר לך בחיוך ואז חוזר לניווט.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
מה כאילו לאכול פוקימון?
"האמת שלא מזמן תפסתי פוקימון מים,סורסקיט אבל אני לא אתנגד לעוד אחד" אומר ואקח את אחת החכות ואתחיל לדוג.
"אני רואה שאנחנו פחות או יותר באותו המצב... קיוויתי שאולי ראית אותה אבל לא משנה.." אומר לו עם חיוך מאולץ
-
[quote=Ritsuka Kun;1040539][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]תזכיר לי לאיזה אי אתה רצית להגיע XD[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתחיל ללכת בעיקבות האודישים כלפתע אחד מהם מיסתובב ומתחיל לקרוא בקול וגורם לכל שאר האודישים לברוח בין השיחים של היער והם נעלמים לחלוטין.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מנסה למצוא אחד מהם- אבל אין שום סימן לאודיש אחד.[/COLOR]
[COLOR=blue]כנראה העלים הצומחים על גבם מסתירים אותם טוב יותר ממה שחשבת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתחיל ללכת חזור כלפתע אתה נתקל בשרומיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d0/Spr_5b_285.png[/IMG]) שמנמנה במיוחד מתהלכת לה באיזורך.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/quote]
[B]!~רציתי ללכלס לאי [FONT=Arial]קומקואט~![/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial]"חחח.... תראו את השרומיש הזו!" אני אומר למריל ולארון,[/FONT][/B]
[B][FONT=Arial]'מעניין למה אני לא מוצא משהו מיוחד באי הזה, כל הפוקימונים פה ממש גרועים!' אני חושב לעצמי וממשיך לטייל ביער.[/FONT][/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1040539][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]הבחור הולך מדרכך ואתה מתחיל להציע את סטאריו שלך ולבסוף מקבל עליו ארבע הצעות.
הצעה הראשונה שלך היא שלדר ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/66/Spr_5b_090.png[/IMG]).
ההצעה השנייה שלך היא באנרי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/09/Spr_5b_427.png[/IMG])
השלישית היא נינקדה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/ca/290.png[/IMG])
ולבסוף מציעים לך דליברד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ad/Spr_5b_225.png[/IMG]).
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange][COLOR=Black] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
לילד שקיבל שחושמיש: אני לא מאמין שלא הלכת עליו אחד הפוקימונים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אסתכל על הפוקימון ובעיקר על הבאנירי.. אך לבסוף אשלול את כל ההצעות.
"מאצ' בוא נלך.. נתפוס תנומה טובה ליפני שהספינה תעצור!" ואתחיל לצעוד אל חדרי בצעדים קלילים ונינוחים.
-
[quote=Ritsuka Kun;1038264][COLOR=Purple]שיר-
[COLOR=Black]את יורדת למטה ומוצאת כיסא בדיוק ליד הבריכה את נשכבת לאחור ומוציאה את פוליוואג ואת ליקיטונג מהפוקדורים שלה שמתעשעים אחד עם השני. לבסוף בשמש הנעימה את נרדמת- ומה שנראה כמו כמה דקות מעירים אותך בבורטאליות.
"ילדה! קומי! הגענו!" אומר לך איזה מלח מתוסכל.
את קמה ומתמתחת הפוקימונים שלך יושבים לידך מעט מתוחים.
אתה מתיישבת ומנפנפת אותו ממך וקמה מהכסא.
את קולטת בעינייך אי גדול וירוק כולו.
את יורדת מהספינה ומגיעה למזח גדול.
מה תעשי?[COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black][COLOR=Green][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני מסתכלת סביבי ובוחנת את כל האיזור, מתפעלת מיופיו וגודלו של האי. אני מכניסה את הפוקמונים אל הפוכדורים ומתחילה להתקדם בהליכה מהירה אל כיוון המכון השוכן באי.
-
[COLOR=dimgray]סם-[/COLOR]
[COLOR=black]לא~ יש גם דגים אמיתיים XP[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אהה יש לך סורסקיט, יפה!" אומר לך ג'ון בחיוך בזמן שאתה מתיישב ומשליך חכה למים וממתין.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אולי באמת ראיתי אותה איך היא נראית?" הוא שואל אותך בזמן שאתה ממתין למשהו שיתפוס.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ושנייה לפני שאתה פותח את פיך החכה נמשכת מלמטה ומתוך המים עולה בחכתך צי'נצ'ו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9b/Spr_5b_170.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=#000000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ממשיך ללכת באיזור ולפתע מגיע לקרחת יער. מרחוק אתה שומע את רעש העיר הסואנת- כנראה ג'ון הוריד אותך בצידו השני של האי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מתחיל להיסתובב ברחבי האי ונתקל לפתע בסנובול ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b3/Spr_5b_209.png[/IMG]) המשחקת עם גלאמיאו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a1/Spr_5b_431.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=darkred]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך משם משאיר ארבעה מאמנים מבואסים והולך לחדרך ותוך כמה שניות נרדם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לאחר שעה של תנומה קלה אתה שומה המולה מבחוץ ופותח את הדלת ושם מחכה לך ג'וש "בדיוק באתי להעיר אותך הגענו" הוא אומר לך בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=#000000]שניכם יורדים מהספינה ומגיעים לנמל גדול יחסית המלא ספינות ואנשים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מסתכל למעלה ורואה הר ענקי המכוסה בעצים סובכים "האי קלפטורה" אומר לך ג'וש בחיוך מוקסם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"לאן בא לך ללכת?" הוא שואל.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=purple]שיר-[/COLOR]
[COLOR=black]את יוצאת מהנמל לתוך שמורת טבע ענקית- שהיא בעצם כל האי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]את קולטת שלט ענקי מזווית העין והולכת לבחון אותו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"שמורת טורקו לכידת פוקימונים אסורה!" כתוב על שלט לבן באותיות אדומות גדולות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מתחילה ללכת בשביל לכיוון תוך השמורה ועד מהרה חשכת היער מאפילה בדרך ואת מתחילה לגושש את דרכך בחשכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לאחר רבע שעה פחות או יותר את מגיעה לקרחת יער ענקית- הגעת לעיר טורקו ורואה מסביבך עשרות בתי עץ וממש ממולך מרכז פוקימונים, אבל אין שום סימן למכון.[/COLOR]
[COLOR=#000000]מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1041148]
[COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ממשיך ללכת באיזור ולפתע מגיע לקרחת יער. מרחוק אתה שומע את רעש העיר הסואנת- כנראה ג'ון הוריד אותך בצידו השני של האי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מתחיל להיסתובב ברחבי האי ונתקל לפתע בסנובול ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b3/Spr_5b_209.png[/IMG]) המשחקת עם גלאמיאו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a1/Spr_5b_431.png[/IMG])[/COLOR]
[/quote]
[B]היא יכולה להיות בן? O_ם...[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
[B]"מגניב! סנובול" אני אצעק כשאראה את השניים משחקים,[/B]
[B]"ארון, מריל אתם רואים את מה שאני רואה?!" אשאל בהתלבות את ארון ומריל,[/B]
[B]' אני חייב לצרף את הפוקימון הזה לצוות שלי! ' אני חושב לעצמי,[/B]
[B]" ארון! מריל! תקשיבו! ארון אתה תלך מאחוריו ומריל אתה תלך מלפניו, ארון אתה תתקוף אותו בראש ברזל ואילו אתה מריל תשתמש בבועות!"אני אומר נלהב לשנייהם ומתכנן כבר בראש איך לתפוס את הסנובול הזה,[/B]
[B]"הבנתם!?" אשאל בתור שאלה רטורית " אז קדימה צאו לדרך!" אוסיף ואסתכל על מה יקרה בזמן שאחפש עוד פוקימונים עם העיינים.[/B]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1041148][COLOR=dimgray]סם-[/COLOR]
[COLOR=black]לא~ יש גם דגים אמיתיים XP[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אהה יש לך סורסקיט, יפה!" אומר לך ג'ון בחיוך בזמן שאתה מתיישב ומשליך חכה למים וממתין.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אולי באמת ראיתי אותה איך היא נראית?" הוא שואל אותך בזמן שאתה ממתין למשהו שיתפוס.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ושנייה לפני שאתה פותח את פיך החכה נמשכת מלמטה ומתוך המים עולה בחכתך צי'נצ'ו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9b/Spr_5b_170.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR][/QUOTE]
"זה צ'ינצ'או!" אקרא "אוקיי סורסקיט תצא לקרב!" אומר ואוציא את סורסקיט מהפוכדור.
"אוקיי תמהר להשתמש בריח מתוק כדי לעצור את צ'ינצ'ו ואז מיד מתקפה מהירה!" אומר לו.
"היא עם שיער חום,גבוהה ועניים חומות,צבע עור כמו שלי אבל היא לא כל כך דומה לי" אומר לו
-
[quote=Ritsuka Kun;1040539][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
[COLOR=blue][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]בניגוד אליך אני לא שוכח להגיב לך![/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]אלקיד מנסה להיתחמק מהנשיקה הגדולה אבל הוא מקבל אותה בדיוק בלחיו הקטנה ומתחיל להיסתחרר במקום ואינו מסוגל לברוח מאגרוף הקרח של סמוצ'אם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"קייס קדימה הישתמשי בליקוק ואז אבקת שלג!" קוראת המאמנת ואלקיד מתחילה לרוף לכיוונו של אלקיד עם לשונה בחוץ.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
יש מסן למקרה שאני שוכח ישר אתה שולח הודעה "שכחת אותי" ואני עורך :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'זה לא טוב... אלקיד מסוחרר והוא בקושי יוכל לחמוק' אני חושב לעצמי "נסה להקיף את עצמך עם החשמל שלך, כדי שמתי שהיא תלקק אותך היא תתחשמל מזה!" אני אומר לו.
-
[quote=Ritsuka Kun;1041148]
[COLOR=black]אתה הולך משם משאיר ארבעה מאמנים מבואסים והולך לחדרך ותוך כמה שניות נרדם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לאחר שעה של תנומה קלה אתה שומה המולה מבחוץ ופותח את הדלת ושם מחכה לך ג'וש "בדיוק באתי להעיר אותך הגענו" הוא אומר לך בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=#000000]שניכם יורדים מהספינה ומגיעים לנמל גדול יחסית המלא ספינות ואנשים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מסתכל למעלה ורואה הר ענקי המכוסה בעצים סובכים "האי קלפטורה" אומר לך ג'וש בחיוך מוקסם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"לאן בא לך ללכת?" הוא שואל.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR][/quote]
אסתכל על האי המום ונדהם מיופי הפראי, ואז לאחר התבננות ממושכת אחזור לפוקוס.
אומר לג'וש בחיוך קצת נלהב "מקום מדהים.. אני חושב שכדי שנלך לעיר, אבל נעשה דרך אירוך... נלך ברגל ונחקור קצת את החוף שמה ואז היערות כאן!"
ליפני שיגיב מיד אוסיף "נו איך זה נשמע לך?!"
ואחכה לראות מה יגיד.
-
[COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]קרב הוגן. שמעת על זה?[/COLOR]
[COLOR=#000000]מריל שלך נקבה- כשאתה מדבר אליה דבר תיקני.[/COLOR]
[COLOR=#000000]וסנובול נקבה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אין לארון ראש ברזל O_O[/COLOR]
[COLOR=#000000]תתאפס על עצמך או שתהיה בחוץ.[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000]שני הפוקימונים שלך מתכוננים למתקפה אבל בשנייה שהם יוצאית למתקפה סנובול וגלימיאו מבחינים בהם ובורחים הצידה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]מה שגורם לארון להיפגע ממתקפת הבועות ולמריל להיפגע בעוצמה מנגיחת הראש של ארון.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מתסכל מסביב ואין שום זכר לסנובול או לגלמיאו.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black]סורסקיט יוצא ע ניחוח מתוק ומפזר אבקה ורדרדה ומתוקה בכל הסירה והאיזור מה שגורם ליצ'ינצ'ו להתחיל לרחף ולהתלהב מהריח ולפני שהוא שם לב, סורסקיט פוגע בו בחוזקה בעזרת המתקפה המהירה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ושולח גל ברק הישר מתוך האנטנות הקטנות שעל ראשו ועוטף את סורסקיט בהם- מה שגורם לו לשיתוק.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=black]אלקיד מנסה להיתאפס אבל בזמן שהוא מנסה לאטוף את עצמו בחשמל הוא מתחמשל מהמתקפה- מה שמאפשר לסמוצ'אם ללקק אותו בלחיו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"קייס צאי עם אגרף קרח!" קוראת דונה וסביב אגרופה של סמוצאם מתאספים גושי קרב והיא יוצאת למתקפה.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black]אתה ומג'וש מתחילים לסייר בחברי החוף ומתחילים להיכנס יותר לתוך הצמחייה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מתחיל להריגש חום ולהזיע וכך גם ג'וש "הלבה הזורמת פה מתחת לאי מושלמת לפוקימוני אש, אבן ואדמה" אומר לך בחיוך מזמן שהוא מקפל את חולצתו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לפתע אתם מבחינים בוולפיקס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/Spr_5b_037.png[/IMG]) היושבת לה בנחת מתחת לעץ.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1041698][COLOR=blue]
[COLOR=black]סורסקיט יוצא ע ניחוח מתוק ומפזר אבקה ורדרדה ומתוקה בכל הסירה והאיזור מה שגורם ליצ'ינצ'ו להתחיל לרחף ולהתלהב מהריח ולפני שהוא שם לב, סורסקיט פוגע בו בחוזקה בעזרת המתקפה המהירה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ושולח גל ברק הישר מתוך האנטנות הקטנות שעל ראשו ועוטף את סורסקיט בהם- מה שגורם לו לשיתוק.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR][/QUOTE]
"סורסקיט אל תיכנע! תנסה להשתמש בסילון אקווה שיפזר ממך את החשמל ואחר כך מיד עוד מתקפה מהירה! אני מאמין שתצליח!" אומר לו ואעודד אותו
-
[quote=Ritsuka Kun;1041698][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]קרב הוגן. שמעת על זה?[/COLOR]
[COLOR=#000000]מריל שלך נקבה- כשאתה מדבר אליה דבר תיקני.[/COLOR]
[COLOR=#000000]וסנובול נקבה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אין לארון ראש ברזל O_O[/COLOR]
[COLOR=#000000]תתאפס על עצמך או שתהיה בחוץ.[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000]שני הפוקימונים שלך מתכוננים למתקפה אבל בשנייה שהם יוצאית למתקפה סנובול וגלימיאו מבחינים בהם ובורחים הצידה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]מה שגורם לארון להיפגע ממתקפת הבועות ולמריל להיפגע בעוצמה מנגיחת הראש של ארון.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מתסכל מסביב ואין שום זכר לסנובול או לגלמיאו.[/COLOR]
[/quote]
מה אתה מתעצבן!?
כולה התבלבלתי קצת.../=
ומזה קרב הוגן, אני יכול לעשות מה שבא לי לא?...
!~~~~~~~~~~~~~~~!
[B]"יופי! יפוקימונים מצליחים!, עכשיו לא נצליח בחיים לתפוס את סנובול!" אני אומר בעצבים לארון ולמריל,[/B]
[B]"בואו נמשיך בדרך שלנו" אני אומר בגלגול עייניים כמה שניות אחרי שאני נרגע,[/B]
[B]" ארון! מריל! תחזרו!"אני אומר במצמוץ קל ומחזיר אותם לפוקדורים,[/B]
[B]" עשיתם עבודה טובה, אני מצטער שצעקתי עליכם..." אני אומר בזמן שאני מחזיק את שני הפוקדורים שלהם ביידי,[/B]
[B]' אוף באסה, דווקארציתי את סנובל הזה...' אני חושב לעצמי וממשיך ללכת.[/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1041698]
[COLOR=black]אתה ומג'וש מתחילים לסייר בחברי החוף ומתחילים להיכנס יותר לתוך הצמחייה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מתחיל להריגש חום ולהזיע וכך גם ג'וש "הלבה הזורמת פה מתחת לאי מושלמת לפוקימוני אש, אבן ואדמה" אומר לך בחיוך מזמן שהוא מקפל את חולצתו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לפתע אתם מבחינים בוולפיקס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/Spr_5b_037.png[/IMG]) היושבת לה בנחת מתחת לעץ.[/COLOR]
[/quote]
ווואיייי אתה ענקקק!!! אני מת על הפוקימון הזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אסתכל בחיוך מופתע ואומר "היי, זאת וולפיקס! איזו חמודה!" ואז מיד אשלוף את הפוקדע שלי ואחפש עליה פירוט קצר.
לאחר מכן אהרהר לעצמי, בעוד אני בוהה בא ואמלמל "וולפיקס יכולה ליהיות תוספת מצויינת לשישיה שלי..."
ואז אביט בג'וש ואשאל "תגיד זה בסדר מצדך שאנסה לתפוס אותה? אני ממש מעוניין שתיהיה בצוות שלי!"
אשלוף מיד מהתיק פיסת אוכל שתוכל להתאים לה, אתקרב עליה באיטיות עם חיוך חמים ויד מושטת ואומר "שלום לך"
-
[quote=Ritsuka Kun;1039866][COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]
[COLOR=Green]ניב-
[COLOR=Black]אזוריל שולחת בועות לעברו של לוטד- והוא רץ אליהן מסיבה מוזרה ואחרי שהבועות מתפוצצות אליו, הוא נראה שהבריא מהן ואז הוא משתמש בספיגה ומוצץ מעט מחייה של אזוריל- שמצידה לא מוותרת ויוצאת אליו עם חבטה ענקית בגבו. לוטד נמחץ על האדמה- אבל נראה מוכן להמשיך ושולח שוב אקדח מים לכיוונה.[SIZE=3][COLOR=Red]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
סליחה שלא הגבתי כמה ימים, לא מצאתי אתמול בערב את התגובה. בתגובות שלי תוכל לכתוב את השם גייסון ולא ניב? בסוף אני עוד אומר למישהו "שלום, אני ניב" בטעות. ואין לי יותר מדי התקפות לשלוח נגד יריב שלא מושפע מבועות... עכשיו כשהדמות יודעת שבועות לא יעזרו היא נשארת די עובדת עצות.
"הבועות לא השפיעו על לוטד, אלה רפאו אותו? ואו, יכולת נחמדה, אבל זה לא יספיק ל..." אומר בהתחלה בשמחה, וככל שהמשפט הולך ככה אתבאס ואוריד את קולי. המחשבה הזו, על זה שאין מספיק כוח, מפריע לי מאוד. לאחר מכן אומר לאזוריל להשתמש בהקסמה ואז בחבטה שוב, מבואס קצת לא מרוכז.
-
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]סורסקיט יוצר סביבו כדור מים בתקווה להישתחרר מהחשמול הסטאטי- אבל מתקפה זו אינה עוברת מבלי תרופה נכונה- והוא נשאר במצב המשותק. אבל למרות זאת הוא יוצא עם מתקפה מהירה ופוגע בצ'ינצ'ו בעוצמה אדירה.
צ'ינצ'ו הפצוע לא מוותר ושולח אקדח מים ענקי לעברו של סורסקיט.
מה תעשה?
[COLOR=Blue]להתראות לך טל.
ניפגש אולי במשחק אחר.
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אוקי
תודהXP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אהה אני לא אוהב את הסוגנון הזה" אומר לך ג'וש זמן שאתה מתקרב לוולפיקס עם חתיכה ענקית של בשר משומר.
וולפיקס מרחרחת את הבשר וחוטפת אותו במהירות ממך ומתחילה לאכול אותו בצד מגוננת על הבשר הטעים.
"נו אז אתה מאתגר אותה או רוצה שהיא תחבב אותך קודם?" שואל אותך ג'וש בחיוך.
מה תעשה?
[COLOR=Green]ג'ייסון-
[COLOR=Black]טוב...
והאמת היא יכולה לנסות ללמד משהו חדש לא?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אזוריל יוצאת במהירות עם הקסמה ושולחת לב גדול וכתום לעברו של לוטד מה שגורם לו לחבב את אזוריל הקטנה שלך ולפני שהוא שם לב היא פוגעת בו בעזרת זנבה בעוצמה גדולה ופוגעת בו קשות.
לוטד מתנער ויוצא עם עלי טער.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1042564][COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=Blue]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אוקי
תודהXP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אהה אני לא אוהב את הסוגנון הזה" אומר לך ג'וש זמן שאתה מתקרב לוולפיקס עם חתיכה ענקית של בשר משומר.
וולפיקס מרחרחת את הבשר וחוטפת אותו במהירות ממך ומתחילה לאכול אותו בצד מגוננת על הבשר הטעים.
"נו אז אתה מאתגר אותה או רוצה שהיא תחבב אותך קודם?" שואל אותך ג'וש בחיוך.
מה תעשה?[COLOR=Green][COLOR=Black]
חחחח.. פשוט יש לי פוקימון אהובים, אחד לכל דור (פרט לחמישי שאני לא מכיר בכלל)
בדור הראשון זה הוא.. לא אפרט על השאר שלא תחשוב שאני רומז משהוא XD
"אני חושב שאיתה אני רוצה קשר הדוק יותר, כמו עם מאצ' שלי! אחר-כך אזמן אותה לקרב!" אומר לג'וש בעוד אני ממשיך לבהות עם חיוך בוולפיקס ומנסה להתקרב אליה מעט יותר.
ואז בכדי לא להרתיע אותה, אומר בקול מעט חלש מהרגיל "זה טעים לך? יש לי עוד הרבה כאלו!"
ומיד אוסיף לשאול בחביבות "אז מה את אומרת וולפיקס תרצי להצטרף אליי? יחד ניהיה חברים וצוות חזק מאוד!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1042564][COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]סורסקיט יוצר סביבו כדור מים בתקווה להישתחרר מהחשמול הסטאטי- אבל מתקפה זו אינה עוברת מבלי תרופה נכונה- והוא נשאר במצב המשותק. אבל למרות זאת הוא יוצא עם מתקפה מהירה ופוגע בצ'ינצ'ו בעוצמה אדירה.
צ'ינצ'ו הפצוע לא מוותר ושולח אקדח מים ענקי לעברו של סורסקיט.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"זה לא טוב.. יש לך אולי תרופה?" אשאל את הקפטן בתקווה.
"אוקיי סורסקיט ננסה משהו אחר! תנסה להשתמש שוב בריח המתוק כדי שצ'ינצ'ו לא יוכל לפגוע! אחר כך מיד בועות!" אדריך את סורסקיט
-
[quote=Ritsuka Kun;1042564]
[COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=DarkRed][COLOR=Black] [COLOR=Green]ג'ייסון-
[COLOR=Black]טוב...
והאמת היא יכולה לנסות ללמד משהו חדש לא?
אזוריל יוצאת במהירות עם הקסמה ושולחת לב גדול וכתום לעברו של לוטד מה שגורם לו לחבב את אזוריל הקטנה שלך ולפני שהוא שם לב היא פוגעת בו בעזרת זנבה בעוצמה גדולה ופוגעת בו קשות.
לוטד מתנער ויוצא עם עלי טער.
תקפצי ותחמקי ואז תקפצי לכיוונו בחבטה ותנסי להתגלגל באותו הזמן כדי להגביר את עוצמת המכה!" אומר בהתלהבות מהצלחת המהלך, ואשכח לחלוטין ממה שקרה רגע קודם לכן.
-
ראיתי שיש מקום פנוי.. VV
דרך אגב אם אני מתקבל שתדע שאני אראה רק ביום שני כי ממחר אני בהיעדרות..
[QUOTE=DarkTiger;1036198]כינוי בפורום: DarkTiger
שם: דניס
רקע: דניס נולד למשפחה ענייה של הרפתקנים באי טרוקו, אמו הייתה מדריכת סיורים ואביו צלם פוקימונים.
כשהיה בן 7 הם התחילו להגיע, חבורה של שודדים היו פורצים לביתם הישן וגונבים חפציי ערך.
כשהיה דניס בגיל עשר אחותו נחטפה במהלך פריצה, וההורים היו צריכים לשלם כופר לשודדים.
דניס שנא אותם, הוא היה נוהג להציב מלכודות בבית, דניס היה מוצלח בהכנת מלכודות והנחתן.
אך השודדים איימו על הוריו שלא יהיו יותר מלכודות, אחרת יהרגו את אחותו של דניס, אז דניס לא הרשה לעצמו להניח עוד מלכודת.
דניס היה נוהג לחלום מאותו יום- שבמהלך המסע הוא יצליח להפוך את האי למקום עם פחות שודדים, והוא נשבע שיעשה הכל כדי להציל את אחותו החטופה- ששמה קים.
התחלתי: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/304.png[/IMG]ארון
העדפות לסוגים: רגיל, על חושי, חשמל, אש, מים.
תגים:
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, אולר, אופניים, מפה
הערות: את הרקע כתבתי בלחץ.. אז יכול להיות שיש טעויות..[/QUOTE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1042564][COLOR=dimgray]
[COLOR=dimgray][COLOR=blue]להתראות לך טל.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]ניפגש אולי במשחק אחר.[/COLOR]
[COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=#8b0000][/COLOR]
[B]ביי,[/B]
[B]אני רק מצטער שביזבזתי על המשחק שלך כל כך הרבה השקעה בתגובות ובסוף בכלל לא נתת יחוס לזה,[/B]
[B]אולי שתלמד לנהוג ביושר כלפי השחקנים שלך אני יפגש איתך,[/B]
[B]חבל שזה היה צריך להיסתיים ככה.[/B]
-
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אל תצפה לעוד כאלה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחיל להתקרב לוולפיקס עם ידך מושטת ומדבר אליה ברכות- אבל היא מעט נלחצת ומתחילה לנהום בקול ואוחזת בחוזקה בפיה את הנתח בשר.
"תקשיב אני ראיתי משהו זז בצד השני אני הולך לבדוק מה זה" לוחש לך ג'וש ומתחיל להתרחק ממך ונישארת לבד עם הוולפיקס המבוהלת.
היא מתרחקת מעט וממשיכה לאכול מהבשר המשומר ולא נראה שהיא מתייחסת אליך יותר מידי.
מה תעשה?
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]"כדי נורא שנגיע לאי קנה לעצמך כמה" אומר לך הקפטן וזורק לך לידיים פרי קטן וצהוב "זה יעזור לך" אומר לך הקפטן בזמן שאתה מגיש אותו לסורסקיט הקטן שלך והוא טורף אותו ונראה שזה עזור בהרבה- וגורם לו להתחמק במהירות מהמתקפה של צי'נצ'ו ועוצר אותו עם נחוח מתוק וגורם לו לאבד עיניין בקרב ולהיפגע קשות ממתקפת הבועות.
צ'ינצ'ו לא נראה טוב.
מה תעשה?
[COLOR=Green]ג'ייסון-
[COLOR=Black]אזוריל קופצת בעזרת זנבה גובה לאוויר ומתחילה להיסתובב באוויר תוך כדי נחיתה ופוגעת בעוצמה אדירה בראשו של לוטד בעזרת זנבה וגורמת לו להתעלף על המקום.
[COLOR=Blue]דניס-
[COLOR=Black]רשום (:[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1043177][COLOR=DarkRed]
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]"כדי נורא שנגיע לאי קנה לעצמך כמה" אומר לך הקפטן וזורק לך לידיים פרי קטן וצהוב "זה יעזור לך" אומר לך הקפטן בזמן שאתה מגיש אותו לסורסקיט הקטן שלך והוא טורף אותו ונראה שזה עזור בהרבה- וגורם לו להתחמק במהירות מהמתקפה של צי'נצ'ו ועוצר אותו עם נחוח מתוק וגורם לו לאבד עיניין בקרב ולהיפגע קשות ממתקפת הבועות.
צ'ינצ'ו לא נראה טוב.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"ג'ון תודה רבה" אודה לו ואפנה לסורסקיט "אוקיי עכשיו תשתמש פעם אחרונה במתקפה מהירה חזקה!" אומר לו ואחר כך אזרוק על צ'ינצו פוכדור
-
[quote=Ritsuka Kun;1043177][COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אל תצפה לעוד כאלה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחיל להתקרב לוולפיקס עם ידך מושטת ומדבר אליה ברכות- אבל היא מעט נלחצת ומתחילה לנהום בקול ואוחזת בחוזקה בפיה את הנתח בשר.
"תקשיב אני ראיתי משהו זז בצד השני אני הולך לבדוק מה זה" לוחש לך ג'וש ומתחיל להתרחק ממך ונישארת לבד עם הוולפיקס המבוהלת.
היא מתרחקת מעט וממשיכה לאכול מהבשר המשומר ולא נראה שהיא מתייחסת אליך יותר מידי.
מה תעשה?[COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=Green][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][/COLOR]
ברור אחי.. אתה תביא מה שאתה רוצה, אני ישרוד סמוך עליי xP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקייי זה לא הלך משהוא.." אחשוב לעצמי ואביט עליה במבט מתוסכל.
לאחר אשב במקום, אצפה בא ואחכה שתגמור את נתח הבשר וברגע שתסיים אותו אוציא מיד את סטאריו החוצה!
אגיד לו שיתכונן לקרב ואומר לוולפיקס בחיוך להוט ונלהב "אוקיי אני מזמין אותך לקרב!" ואוסיף להתגרות בא שתתקוף "נראה אותך מצליחה להביס אותי!"
-
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]סורסקיט יוצא במתקפה מהירה ופוגע בעוצמה אדירה בראש של צי'נצ'ו וגורם לו להתעלף.
תוך שנייה אתה זורק עליו פוקדור והוא נלכד.
סורסקיט נראה מסופק מאוד מקרבו הראשון.
"מזל טוב" אומר לך ג'ון בחיוך "עכשיו מה?" הוא שואל וממשיך לנווט בספינה.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אתה יושב לצידה של וולפיקס עוד דקה או שתיים עד שהיא מסיימת את הגוש בשר- ואז אתה זורק את סטאריו החוצה.וולפיקס מתעצבנן ושולחת שאגה ענקית, שהאמת מלחיצה מעט אותך, וגורמת לסטאריו לחזור לפוקדור.
וולפיקס מרימה את ראשה ומנופפת בזנבה לכל עבר.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1043177][COLOR=DarkRed][COLOR=Black][COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=Green]ג'ייסון-
[COLOR=Black]אזוריל קופצת בעזרת זנבה גובה לאוויר ומתחילה להיסתובב באוויר תוך כדי נחיתה ופוגעת בעוצמה אדירה בראשו של לוטד בעזרת זנבה וגורמת לו להתעלף על המקום.[COLOR=Blue][COLOR=Black][/COLOR]
נייס, גלגול יעיל
[COLOR=Black]סורסקיט יוצא במתקפה מהירה ופוגע בעוצמה אדירה בראש של צי'נצ'ו וגורם לו להתעלף.
תוך שנייה אתה זורק עליו פוקדור והוא נלכד.
סורסקיט נראה מסופק מאוד מקרבו הראשון.
"מזל טוב" אומר לך ג'ון בחיוך "עכשיו מה?" הוא שואל וממשיך לנווט בספינה.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד סורסקיט" אשבח אותו על הקרב ואתן לו אוכל מהתיק שלי.
"מצוין,יש לי צ'ינצ'ו" אמלמל ואכניס את הפוכדור של צ'ינצ'ו לתיק שלי.
"אתה לא ענית לי על השאלה... אתה ראית או לא ראית אותה?" אשאל את ג'ון
-
[quote=Ritsuka Kun;1043216][COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אתה יושב לצידה של וולפיקס עוד דקה או שתיים עד שהיא מסיימת את הגוש בשר- ואז אתה זורק את סטאריו החוצה.וולפיקס מתעצבנת, ושולחת שאגה ענקית, שהאמת מלחיצה מעט אותך, וגורמת לסטאריו לחזור לפוקדור.
וולפיקס מרימה את ראשה ומנופפת בזנבה לכל עבר.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אפשר להוציא את סטאריו שוב?!
~~~~~~~~~~~~~~
אסתכל עליה ואפסיק ולאט לאט אפסיק לפחד, אוציא שוב את סטאריו החוצה ואומר "אל תירתע, השתמש באקדח מים בכל הכוח קדימה!"
ואז מיד אוסיף "סטאריו לאחר מכן נבלבל אותה, תחוג סביבה במהירות עם סחרור מהיר!"
-
[COLOR=Green]ג'ייסון-
[COLOR=Black]אזוריל עושה פרצוף רציני ומרוצה ומתחילה לקפצץ לכיוונך.
אתה מהצד השני זורק פוקדור על לוטד המעולף וכעבור כמה שניות- הוא נלכד.
אתה מרים אותו משחרר אותו מהפוקדור- אבל הוא עדיין מעולף מהקרב.
אתה מחזיר אותו לפוקדור שינוח קצת ושואל את אזוריל "נו כיף להלחם לא?" והיא מהנהנת בשמחה את ראשה ומתחילה להיסתכל סביב בעקבות פוקימון נוסף.
[COLOR=DarkSlateGray]סם-
[COLOR=Black]"אני צריך עוד פרטים עליה.. נערה בעלת שיער חום לא כ"כ הרבה לאן ללכת" הוא אומר "ראיתי מלא בחורות עם שיער חום לוסי מהן פגשתי אולי שתיים." מוסיף לומר וממשיך לנווט.
"היה לה אולי איזה סימן מיוחד? פוקימון מיוחד? עוד משהו עליה?" הוא שואל.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]ברור.. ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סטאריו יוצא שוב מהפוקדור שלו ישולח ממרכזו אקדח מים ענקי היוצא לעברה של וולפיקס- המתחמקת מהמתקפה בעזרת מתקפה מהירה ונוחתת על רגליה באלגנטיות. סטאריו ממשיר בסיבוב מהיר סביבה- אבל וולפיקס שולחת לכל עבר גחלת ויוצרת סביבה מעגל של אש המרחיק את סטאריו ממנה.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1043341][COLOR=Green][COLOR=Black][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]ברור.. ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סטאריו יוצא שוב מהפוקדור שלו ישולח ממרכזו אקדח מים ענקי היוצא לעברה של וולפיקס- המתחמקת מהמתקפה בעזרת מתקפה מהירה ונוחתת על רגליה באלגנטיות. סטאריו ממשיר בסיבוב מהיר סביבה- אבל וולפיקס שולחת לכל עבר גחלת ויוצרת סביבה מעגל של אש המרחיק את סטאריו ממנה.
מה תעשה?
אתפעל מהביצועים שלה ואמלמל "וואווו היא טובה!" וזה רק יגביר את הרצון שלי לתפוס אותה!
לאחר מכן אפקוד על סטאריו "השתמש בהתקשחות ואז טוס אל וולפיקס עם סחרור מהיר.." ואז אתסכל בריכוז ואחכה שסטאריו יהיה ממש קרוב עליו...
ואז ברגע מתאים אומר בבטחון "עכשיו סטאריו הצידה, הטעה אותה ואז אקדח מים, התמקד בא ונסה לא להחמיץ!"
-
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]סטאריו יוצא עם סחרור מהיר בזמן שהוא מתקשח ושנייה לפני שהוא פוגע בה משנה את כיוונו ושולח אליה אקדח מים ענקי- אבל וולפיקס משתמשת בזנבה ומתחמקת מהמתקפה ושולחת להביור ענקי לכיוון סטאריו.
מה תעשה
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1043349][COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]סטאריו יוצא עם סחרור מהיר בזמן שהוא מתקשח ושנייה לפני שהוא פוגע בה משנה את כיוונו ושולח אליה אקדח מים ענקי- אבל וולפיקס משתמשת בזנבה ומתחמקת מהמתקפה ושולחת להביור ענקי לכיוון סטאריו.
מה תעשה
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"לא מאמין לעזזל!" אחשוב עם מבט רותן וזעוף.
ואז מיד אמהר להגיב למתרחש, "סטאריו אין זמן להתחמק מהר אקדח מים בכל הכוח, נסה לגבור על הלהביור שלה!"
אתחיל להרהר לעצמי "מים ואש שיוצרים עדים.. זה מעולה!" ולאחר מכן (במידה ויצליח כמובן) אומר לסטאריו "עכשיו סטאריו תפתיע אותה התפרץ מתוך העדים ונגח את וולפיקס עם סחרור מהיר!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מקווה שהעדכון בסדר ולא רץ יותר מידי קדימה.
-
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]סטאריו מגיב באקדח מים ושתי המתקפות לנפגשות ויוצרות ענן *א*דים ענקי וסמיך בכל האיזור המקשה עליך לראות מעט.
ואז מבלי שום גינוני קרב מיותרים סטאריו יוצא עפ סיחרור מהיר ופוגע בראשה של וולפיקס בחוזקה.
וולפיקס מתחילה להיסתובב במקום ולשלוח גחלת לכל עבר- אבל לא פוגעת בכלום.
סטאריו נעמד לידך ומחכה לראות מה עכשיו.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1043370][COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]סטאריו מגיב באקדח מים ושתי המתקפות לנפגשות ויוצרות ענן *א*דים ענקי וסמיך בכל האיזור המקשה עליך לראות מעט.
ואז מבלי שום גינוני קרב מיותרים סטאריו יוצא עפ סיחרור מהיר ופוגע בראשה של וולפיקס בחוזקה.
וולפיקס מתחילה להיסתובב במקום ולשלוח גחלת לכל עבר- אבל לא פוגעת בכלום.
סטאריו נעמד לידך ומחכה לראות מה עכשיו.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/quote]
אחייך על סטאריו ואעודד אותו "טוב מאוד, אנחנו עובדים מצויין יחד!"
ואז אומר אוקיי סטאריו עכשיו השתמש בסחרור מהיר אבל במקום, נסה לסנן ככה את האדים שסביבנו.."
ואז אוסיף "עכשיו תקוף עם דחיפה נסה לנוע מצד לצד תוך כדי בשביל להמינע מפגיעה!"
-
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]סטאריו מתחיל להיסתובב במקום כמו וינטלטור ומעיף את כל האדים לכל מקום ומשאיר את וולפיקס גלוייה לחלוטין.
ואז הוא יוצא במהירות עם דחיפה וזז לכיל כיוון ומצליח להחמק מספר פעמים מהגחלת של וולפיקס.
לבסוף היא מתייאשת ויוצאת לכיוונו עם מתקפה מהירה ומצליחה במהירות לבלבל אותו כאשר היא עושה סיבוב במקום ושולחת הסתירת זנב בדיוק במרכזו ומעיפה אותו על הריצפה.
וולפיקס נוחתת על האדמה ויוצאת בפיה גחלת ומתכננת לשלוח אותו לעברו של סטאריו.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1043389][COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]סטאריו מתחיל להיסתובב במקום כמו וינטלטור ומעיף את כל האדים לכל מקום ומשאיר את וולפיקס גלוייה לחלוטין.
ואז הוא יוצא במהירות עם דחיפה וזז לכיל כיוון ומצליח להחמק מספר פעמים מהגחלת של וולפיקס.
לבסוף היא מתייאשת ויוצאת לכיוונו עם מתקפה מהירה ומצליחה במהירות לבלבל אותו כאשר היא עושה סיבוב במקום ושולחת הסתירת זנב בדיוק במרכזו ומעיפה אותו על הריצפה.
וולפיקס נוחתת על האדמה ויוצאת בפיה גחלת ומתכננת לשלוח אותו לעברו של סטאריו.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/quote]
וינטלטור, איזה דימויים! XD
עם הקרב ימשך עוד עדכון יש לי מהלך מגניב מאוד לפעם הבאה.
- - - - - - - - - - - - - - - -
אתסכל על המתרחש ואצעק בקול רם ונחוש "סטאריו מהר שוב סחרור מהיר במקום ותוסיף לזה גם אדקח מים, צור כמו גל הדף חזק שיגן עליך ויעיף את וולפיקס ממך!"
ולאחר מכן אתחיל לחשוש לשלומו של ג'וש שנעלם לדיי הרבה זמן ואקרא לו בכולי קולות "ג'ווווששש... ג'ווושששש..."