[QUOTE=LordAbizi;1133145]
לי
"בה... שיהיה." הוא אומר, ומתרחק מעט ממך. "צא, הוט הוט!" הוא אומר ומוציא הוט הוט.
[/QUOTE]
אני מוציא את מגי לקרב ואומר לו " גחלת על הוט הוט "
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1133145]
לי
"בה... שיהיה." הוא אומר, ומתרחק מעט ממך. "צא, הוט הוט!" הוא אומר ומוציא הוט הוט.
[/QUOTE]
אני מוציא את מגי לקרב ואומר לו " גחלת על הוט הוט "
[QUOTE=LordAbizi;1130147]
מייק
ואיך אתה בדיוק מתכוון להבין את התשובה שלו?
--
נידוראן פולט נוזל מהפה בצורה חסרת משמעות, והנוזל אינו מצליח להגיע עד לעץ, ונופל לאדמה קודם.[/QUOTE]
"אוקיי, בוא ננסה משהו אחר. תשתמש בחפירה על הסלע הקרוב!" אני אומר לנידוראן בחיוך ומחכה שהוא יבצע
אד
"אה, בסדר גמור. עקוב אחריי," הוא אומר, פותח את הדלת, ונכנס לכישופייה.
דניס
למה שתהיה לו אש בגוף? לפוקימוני אש יש אש בגוף, ואצלהם קל יותר להסביר מתקפות אש, כי הם לא צריכים לתרגם אנרגיה לאש, אלא פשוט לפלוט אש (לא שזה קל בפני עצמו). אבל לפוקימון כזה אין אש בגוף, וכדי לייצר אש הוא צריך לתרגם אנרגיה לאש, וזה הרבה יותר קשה.
--
לארביטר מכין משהו בפה שלו, ומנסה לפלוט אותו, אך התוצאה היא יריקה שפוגעת בהופיפ, ולא עושה נזק.
דוד
מאצ'ופ הולך את פיג'י, ומתחיל להכות בו. פיג'י נפגע ומגיב במכת עם הכנפיים וניקורים.
לי
"הוט הוט, צא לניקור!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל הוט הוט. הוט תחילה נפגע, אך אז הוא מתחיל לתמרן בטיסה בין הגחלות, מגיע אל מגבי, ומנקר אותו.
מייק
מה זו תסמונת החיוכים המטורפת הזו שיש לאנשים בפורום?
--
נידוראן מתקרב אל אחד הסלעים, ומתחיל לשרוט אותו הלוך ושוב עם ציפורניו. מכיוון שלחפור בסלע זה הרבה יותר קשה, מלמשל, לחפור באדמה, בקושי רואים התקדמות של נידוראן.
[quote]אד
"אה, בסדר גמור. עקוב אחריי," הוא אומר, פותח את הדלת, ונכנס לכישופייה.[/quote]
"תודה רבה לך אדוני!" אומר ואכנס עם המכשף אל הכישופייה של המכשף אוקוס ואשאל:"המכשף אוקוס?אתה נמצא כאן?באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי." ואסתכל ימינה ושמאלה כדי לראות את הדברים שנמצאים בכישופיה, שמורשים לי לראות ואחשוב לעצמי:"וואוו, איזו כישופייה!הכי יפה שראיתי!"
[quote=LordAbizi;1133596]דניס
למה שתהיה לו אש בגוף? לפוקימוני אש יש אש בגוף, ואצלהם קל יותר להסביר מתקפות אש, כי הם לא צריכים לתרגם אנרגיה לאש, אלא פשוט לפלוט אש (לא שזה קל בפני עצמו). אבל לפוקימון כזה אין אש בגוף, וכדי לייצר אש הוא צריך לתרגם אנרגיה לאש, וזה הרבה יותר קשה.
--
לארביטר מכין משהו בפה שלו, ומנסה לפלוט אותו, אך התוצאה היא יריקה שפוגעת בהופיפ, ולא עושה נזק.
[/quote]
חום יוצר אש, ניסיתי לגרום לו לרכז את האנרגיה שלו ואת החום שלו..
---
"תשתמש בסלאש!" אורה ללארביטר שלי "תנסה לפגוע בו חזק!"
---
איך מסבירים מתקפה לא גופנית?
אד
מה לא היה ברור ב'עקוב אחריי'?
--
אתה נכנס אחרי המכשף לכישופייה החשוכה שמוארת רק על ידי לפידים על הקירים. ברגע שאתה מתחיל לפלוט כל מיני שטויות, המכשף שנכנס איתך פונה אליך בכעס:
"בשם מיו, העזר מעט בסבלנות! אני מוביל אותך לרב-המכשפים, אבל אל לך לעצוק כאן! אנשים לומדים וחוקרים את מסתורי הכישוף כאן!".
דניס
אתה בכיוון הנכון. עוד קצת ניסיון וטעייה ואתה תגיע להסברים סבירים. הבעיה היא לא רק שאתה צריך להסביר, אלא שהפוקימון צריך להיות בשל ללמוד את זה. ופוקימון שזה יומו הראשון כפוקימון שנלחם, ולא כלוא באיזו פוקרשת במעבדה... לא כל כך בשל...
--
לארביטר קופץ אל הופיפ ומכה בו עם ציפורניו. הופיפ נע לעבר לארביטר, ודוחף אותו.
[QUOTE=LordAbizi;1133596]
לי
"הוט הוט, צא לניקור!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל הוט הוט. הוט תחילה נפגע, אך אז הוא מתחיל לתמרן בטיסה בין הגחלות, מגיע אל מגבי, ומנקר אותו.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי " שלח ערפיח ומיד לאחר זאת גחלת על הוט הוט"
[quote]אד
מה לא היה ברור ב'עקוב אחריי'?
--
אתה נכנס אחרי המכשף לכישופייה החשוכה שמוארת רק על ידי לפידים על הקירים. ברגע שאתה מתחיל לפלוט כל מיני שטויות, המכשף שנכנס איתך פונה אליך בכעס:
"בשם מיו, העזר מעט בסבלנות! אני מוביל אותך לרב-המכשפים, אבל אל לך לעצוק כאן! אנשים לומדים וחוקרים את מסתורי הכישוף כאן!".[/quote]
"אוקיי.." אומר למכשף ואלך עם המכשף לרב המכשפים.
מייק
מה זו תסמונת החיוכים המטורפת הזו שיש לאנשים בפורום?
--
נידוראן מתקרב אל אחד הסלעים, ומתחיל לשרוט אותו הלוך ושוב עם ציפורניו. מכיוון שלחפור בסלע זה הרבה יותר קשה, מלמשל, לחפור באדמה, בקושי רואים התקדמות של נידוראן.[/QUOTE]
חיוכיטיס...
"לא הבנת אותי נידוראן. טוב, לא נורא, תשתמש בחפירה על האדמה ואז תעלה בחזרה על פני הקרקע כשאתה פוגע בעץ." אני אומר לנידוראן ומקווה שהוא יצליח.
דוד
מאצ'ופ הולך את פיג'י, ומתחיל להכות בו. פיג'י נפגע ומגיב במכת עם הכנפיים וניקורים.
[/QUOTE]
אני מתעצבן 'למה אני לא יכול להמציא משהו יצירתי?' אני חושב ואז רעיון מנצנץ במוחי."מאצ'ופ, תן לו לתקוף אותך, אבל לא לפגוע. תחמוק ממנו עד שיותש ואז, תתקוף בשיא הכוח".
[quote=LordAbizi;1134081]דניס
אתה בכיוון הנכון. עוד קצת ניסיון וטעייה ואתה תגיע להסברים סבירים. הבעיה היא לא רק שאתה צריך להסביר, אלא שהפוקימון צריך להיות בשל ללמוד את זה. ופוקימון שזה יומו הראשון כפוקימון שנלחם, ולא כלוא באיזו פוקרשת במעבדה... לא כל כך בשל...
--
לארביטר קופץ אל הופיפ ומכה בו עם ציפורניו. הופיפ נע לעבר לארביטר, ודוחף אותו.[/quote]
"טוב" אאנח "אני חושב שדריך לגמור את הקרב הזה"
"בוא לארביטר, נניח להופיפ ללכת לו לשלום, היה קרב נהדר" אגיד לו.
אחפש את הסמל שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני ואלך בעזרתו לכישופייה 'זה הזמן שקוסם ירפא את לארביטר' אחשוב.
לי
"הוט הוט, טוס למעלה ממעל העשן כדי שתדע לאן הוא תוקף, ואז נסה להתחמק מזה ולתקוף בניקור!" אומר המאמן. מגבי מוציא את העשן מהפה שלו, ואף אחד מהצדדים לא רואה את השני. הוט-הוט טס מעלה. מגבי שולח לשם גחלת שפוגעת בחלקה. הוט-הוט טס מטה ומנקר את מגבי.
אד
אתה עוקב אחריי המכשף בכישופייה עד שאתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה.
"רב המכשפים אוקוס אדוני, האיש הזה בא כדי לבקש פוקימון." אומר זה שהוביל אותך.
"אה.. זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
מייק
אבל לא, אם זה שם של מחלה זה צריך להיות בלטינית, ואז זו צריכה להיות מילה בלתי קריאה עם חמש עשרה הברות...
--
נידוראן מתחיל לחפור באדמה, ועד שהוא נעלם פנימה לתוך האדמה וחופר בור עמוק דיו עובר די הרבה זמן. אתה מחכה עוד זמן מה, ואתה רואה אותו לבסוף יוצא ליד העץ. הביצוע של המתקפה כפי שהוא היה עכשיו, היה איטי מדי כדי שהמהלך יהיה מעשי בקרב.
דוד
אבל אתה שוכח שפיג'י הוא המתגונן. אין לו מניע לתקוף אותך. אם הוא יראה שהוא לא מאויים, הוא יברח.
--
מאצ'ופ מתחמק מכמה מכות של פיג'י, ופיג'י רואה שמאצ'ופ לא מגיב. לכן פיג'י מתרחק באיטיות ממאצ'ופ, ומנסה לברוח.
דניס
אתה מחזיר את לארביטר והופיפ נס על נפשו. אתה מסתכל סביב, אך בדרך בה אתה הולך אין שום שלטים.
[quote=LordAbizi;1135605]דניס
אתה מחזיר את לארביטר והופיפ נס על נפשו. אתה מסתכל סביב, אך בדרך בה אתה הולך אין שום שלטים.[/quote]
אנסה לחזור על עקבותיי בתסתכול ולשחזר במוחי דרך איפה הלכתי מהכישופייה.
[QUOTE=LordAbizi;1135605]
מייק
אבל לא, אם זה שם של מחלה זה צריך להיות בלטינית, ואז זו צריכה להיות מילה בלתי קריאה עם חמש עשרה הברות...
--
נידוראן מתחיל לחפור באדמה, ועד שהוא נעלם פנימה לתוך האדמה וחופר בור עמוק דיו עובר די הרבה זמן. אתה מחכה עוד זמן מה, ואתה רואה אותו לבסוף יוצא ליד העץ. הביצוע של המתקפה כפי שהוא היה עכשיו, היה איטי מדי כדי שהמהלך יהיה מעשי בקרב.
[/QUOTE]
אז סמיילונונוטיטיס....
"אוקיי נידוראן, נצטרך לעבוד על המהלך הזה. בינתיים שב בצד קצת. תא ספירו!" אני אומר ומוציא את ספירו מהפוקרשת.
[QUOTE=LordAbizi;1135605]לי
"הוט הוט, טוס למעלה ממעל העשן כדי שתדע לאן הוא תוקף, ואז נסה להתחמק מזה ולתקוף בניקור!" אומר המאמן. מגבי מוציא את העשן מהפה שלו, ואף אחד מהצדדים לא רואה את השני. הוט-הוט טס מעלה. מגבי שולח לשם גחלת שפוגעת בחלקה. הוט-הוט טס מטה ומנקר את מגבי.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי" תשמש בגחלת על הוטוהוט"
[QUOTE=LordAbizi;1135605]
דוד
אבל אתה שוכח שפיג'י הוא המתגונן. אין לו מניע לתקוף אותך. אם הוא יראה שהוא לא מאויים, הוא יברח.
--
מאצ'ופ מתחמק מכמה מכות של פיג'י, ופיג'י רואה שמאצ'ופ לא מגיב. לכן פיג'י מתרחק באיטיות ממאצ'ופ, ומנסה לברוח.
[/QUOTE]
אני מתעצבן על עצמי "מאצ'ופ, רוץ אליו ותן לו מכה חזקה ככל שאתה יכול כך שיפול על האדמה. עכשיו" אני לוקח פוקרשת אחת ומחזיק אותה כך שאוכל לפתוח אותה במהירות.
[quote]אד
אתה עוקב אחריי המכשף בכישופייה עד שאתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה.
"רב המכשפים אוקוס אדוני, האיש הזה בא כדי לבקש פוקימון." אומר זה שהוביל אותך.
"אה.. זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.[/quote]
"אני ארצה את הפוקימון צ'ארמנדר רב המכשפים אוקוס." אומר לאוקוס בנימוס.
דניס
אתה עכשיו מחוץ לעיר. שלטים יהיו רק ברגע שתגיע לעיר. לפעמים גם יש שלטים מחוץ לעיר, אבל כאן אין.
--
אתה חוזר על עקבותיך, והולך חזרה לעיר בארק. אתה חוזר דרך הכיכר המרכזית, מוצא את הסימבול של כישוף, ומגיע שוב לכישופייה.
מייק
זה כבר יותר טוב.
--
נידורן הולך לשבת קצת בצד, ואתה מוציא את ספירו מהפוקרשת.
לי
"הוטהוט, שרוט את מגבי עם ציפורני רגליך!" אומר המאמן. מגבי שולח שוב גחלות לכיוון הוט-הוט. הוט-הוט מתחמק מחלקן, אך מחלקן נפגע, מגיע אל מגבי, ומתחיל לשרוט אותו עם רגליו.
דוד
בנוגע לפוקרשת - בדרך כלל אני נותן רמז במהלך הקרב מתי אפשר לגמור אותו.
--
מאצ'ופ רץ אל פיג'י, ומכה בו בחוזקה. במהלך הפגיעה, פיג'י מספיק להכות במאצ'ופ עם כנפו. פיג'י מוטח על הרצפה רגעית.
אד
"כך יהיה." הוא אומר ומושיט יד אחת שלו קדימה. פוקרשת מתחילה לעוף מאחד הקירות לעברך, ונכנסת לסיבוב מעגלי סביבך. הוא מושיט גם את ידו השנייה וחמישה פוקרשתות נוספות עפות אליך מקיר אחר, וכולן מסתובבות סביבך.
"הנה הפוקרשת של צ'ארמנדר, וחמש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ועשה בהן שימוש טוב." הוא אומר לך.
[quote=LordAbizi;1137232]דניס
אתה עכשיו מחוץ לעיר. שלטים יהיו רק ברגע שתגיע לעיר. לפעמים גם יש שלטים מחוץ לעיר, אבל כאן אין.
--
אתה חוזר על עקבותיך, והולך חזרה לעיר בארק. אתה חוזר דרך הכיכר המרכזית, מוצא את הסימבול של כישוף, ומגיע שוב לכישופייה.
[/quote]
אנקוש על הדלת ואשאל "סליחה, יש אפשרות לרפא פוקימון כאן?"
[QUOTE=LordAbizi;1137232]
לי
"הוטהוט, שרוט את מגבי עם ציפורני רגליך!" אומר המאמן. מגבי שולח שוב גחלות לכיוון הוט-הוט. הוט-הוט מתחמק מחלקן, אך מחלקן נפגע, מגיע אל מגבי, ומתחיל לשרוט אותו עם רגליו.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " תשמש בגחלת בכול הכוח לך על הוט הוט"
[quote]אד
"כך יהיה." הוא אומר ומושיט יד אחת שלו קדימה. פוקרשת מתחילה לעוף מאחד הקירות לעברך, ונכנסת לסיבוב מעגלי סביבך. הוא מושיט גם את ידו השנייה וחמישה פוקרשתות נוספות עפות אליך מקיר אחר, וכולן מסתובבות סביבך.
"הנה הפוקרשת של צ'ארמנדר, וחמש פוקרשתות ריקות. קח אותן, ועשה בהן שימוש טוב." הוא אומר לך.[/quote]
"תודה רבה לך המכשף אוקוס!" אומר בשמחה למכשף ואקח את דבריי ואשים אותם בתיק, חוץ מהפוקרשת של צ'ארמנדר שממנו אוציא אותו ואגיד לו:"שלום לך צ'ארמנדר!אני המאמן החדש שלך אד!" ואושיט לו את ידי על מנת ללחוץ לו את ידו.
דניס
אחד המכשפים פותח את הדלת.
"כן, בעלות של מטבע ארד ניתן לרפא כאן פוקימונים." הוא אומר לך.
לי
"הוט-הוט, ניקור!" אומר המאמן. מגבי מנצל את הקרבה ושולח גחלת אל הוט-הוט ורובן פוגעות. הוט-הוט מיד מגיב ומנקר את מגבי.
אד
אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוקרשת, ואז המכשף שהוביל אותך פונה אליך,
"סלח לי, אך האם תוכל לערוך את הדיון הזה בחוץ? אין זה מן הראוי לבצע דברים כאלה בכישופייה." הוא אומר, ומתחיל לנוע לכיוון היציאה כדי ללוות אותך לשם.
[quote]אד
אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוקרשת, ואז המכשף שהוביל אותך פונה אליך,
"סלח לי, אך האם תוכל לערוך את הדיון הזה בחוץ? אין זה מן הראוי לבצע דברים כאלה בכישופייה." הוא אומר, ומתחיל לנוע לכיוון היציאה כדי ללוות אותך לשם.[/quote]
"סליחה אדוני המכשף." אסלח למכשף ולאחר מכן אומר לצ'ארמנדר "קדימה, חזור!", אחזיר אותו לפוקירשת שלו ואצא החוצה לתחילת המסע שלי.
מייק
זה כבר יותר טוב.
--
נידורן הולך לשבת קצת בצד, ואתה מוציא את ספירו מהפוקרשת.
[/QUOTE]
"אוקיי ספירו, אני המאמן שלך מייקל. עכשיו אתה יודע ניקור נכון? עכשיו, באותה דרך שאתה מרכז א הנארגיה בכנפיים שלך, תרכז את האנרגיה גם בקצוות של הכנפיים, ותתחיל להסתחרר כיד להשתמש בניקור מקדחה. " אני אומר לספירו,מקווה שהוא יצליח לבצע את המתקפה ניקור מקדחה.
[QUOTE=LordAbizi;1138169]
לי
"הוט-הוט, ניקור!" אומר המאמן. מגבי מנצל את הקרבה ושולח גחלת אל הוט-הוט ורובן פוגעות. הוט-הוט מיד מגיב ומנקר את מגבי.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " שלח ערפיח ואז גחלת אל הואט הוט "
[quote=LordAbizi;1138169]דניס
אחד המכשפים פותח את הדלת.
"כן, בעלות של מטבע ארד ניתן לרפא כאן פוקימונים." הוא אומר לך.
[/quote]
"הייתי מעוניין לרפא את הלארביטר שלי" אראה לו את הלארביטר.
אד
אתה מחזיר את צ'ארמנדר, ובליווי המכשף אתה מוצא אל מחוץ לכישופייה.
מייק
אבל אני טוען שניקור מקדחה זו מתקפה לא אפשרית מדי מכדי שתתאפשר. המקור של פוקימון... קבוע במקום.... ולהתחיל לסובב אותו... נראה כמו משהו שג'יגסו היה עושה... וחוץ מזה, מה קשורות הכנפיים כאן?
--
לפי ההערה למעלה, ספירו אינו עושה דבר שמתאים בערך למה שרצית.
לי
"הוט-הוט, עלה למעלה כדי שהראות שלך לא תפגם בגלל הערפל, וברגע שיהיה לך מבט טוב על מגבי, תקוף בניקור!" אומר המאמן. מגבי מוציא ערפל, אך הוט-הוט עולה למעלה. שוב, בגלל הערפיח אף אחד אינו רואה את השני. הוט-הוט רואה את מגבי קצת לפני שמגבי רואה אותו, ולכן טס מטה ומנקר אותו. מגבי מסתובב ושולח גחלת אל הוט-הוט.
דניס
"הוא לא נראה פצוע במיוחד.. הוא רק נראה קצת עייף מקרב. אתה בטוח שאתה רוצה לבזבז מטבע ארד על ריפוי במצב הזה?" שואל המכשף בעוד הוא מוביל אותך לעמדת הריפוי.
[quote=LordAbizi;1139482]דניס
"הוא לא נראה פצוע במיוחד.. הוא רק נראה קצת עייף מקרב. אתה בטוח שאתה רוצה לבזבז מטבע ארד על ריפוי במצב הזה?" שואל המכשף בעוד הוא מוביל אותך לעמדת הריפוי.[/quote]
"אז אתה ממליץ לי פשוט לתת לו לנוח?" אשאל אותו "במקום לרפא אותו?"
[QUOTE=LordAbizi;1139482]
לי
"הוט-הוט, עלה למעלה כדי שהראות שלך לא תפגם בגלל הערפל, וברגע שיהיה לך מבט טוב על מגבי, תקוף בניקור!" אומר המאמן. מגבי מוציא ערפל, אך הוט-הוט עולה למעלה. שוב, בגלל הערפיח אף אחד אינו רואה את השני. הוט-הוט רואה את מגבי קצת לפני שמגבי רואה אותו, ולכן טס מטה ומנקר אותו. מגבי מסתובב ושולח גחלת אל הוט-הוט.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי" נסה לשלוח את הגחל הכי חזקה שלך אל הוט הוט"
[quote]אד
אתה מחזיר את צ'ארמנדר, ובליווי המכשף אתה מוצא אל מחוץ לכישופייה.[/quote]
"אההה!" אומר בזמן שאנשום את האוויר הצח "סופסוף, הרגע שחיכיתי לו-תחילת מסע הפוקימונים שלי!אני אנצח את כל המכונים ובתחרות המאמנים ואף אחד לא יעצור בעדי!" ואלך אל כיוון הדרך הראשונה, דרך 1, על מנת להתחיל את מסעי.
דוד
בנוגע לפוקרשת - בדרך כלל אני נותן רמז במהלך הקרב מתי אפשר לגמור אותו.
--
מאצ'ופ רץ אל פיג'י, ומכה בו בחוזקה. במהלך הפגיעה, פיג'י מספיק להכות במאצ'ופ עם כנפו. פיג'י מוטח על הרצפה רגעית.
[/QUOTE]
מה פירוש?
~~~~
"בדיוק" אני אומר למאצ'ופ. אני פותח את הפוקרשת, רץ אל פיד'גי ומכניס אותו לתוכה. אני סוגר את הפוקרשת בתרועת ניצחון.
דניס
"כן, חבל לבזבז סתם כסף על זה. אם הפוקימון באמת פצוע, נשברה לו גף, או שהוא מורעל קשות, או משהו כזה, אז כדאי להביא אותו לכישופייה. אבל אם הוא סתם עייף אחרי קרב? הייתי אומר לך תודה על מטבע הארד ומרפא אותו, אך סלבי לא יראה זאת בעין יפה." הוא אומר.
לי
"הוט-הוט, צא למתקפת דחיפה!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל הוט-הוט בזמן שהוא מתקרב, וכשהוט-הוט מגיע הוא דוחף את מגבי. נראה שהוט-הוט מתחיל להתעייף.
אד
השם "דרך1" עוד לא ניתן, ובינתיים זו פשוט "דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום".
--
אתה עובר בכיכר המרכזית, מוצא את השלט עם הסימבול של יציאה מהעיר, הולך בכיוונו ותוך זמן קצר אתה יוצא אל מחוץ לעיר, אל הדרך.
דוד
שאני רומז בדרך כלל מתי אפשר לסיים את הקרב. הרמז בדרך כלל ברור דיו כדי להבין אותו.
--
אתה רץ עם הפוקרשת אל פיג'י, אך עד שאתה מגיע פיג'י מספיק כבר לקום, להבחין בך, ולהתרחק אל מחוץ להישג ידך.
[QUOTE=LordAbizi;1141341]
לי
"הוט-הוט, צא למתקפת דחיפה!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל הוט-הוט בזמן שהוא מתקרב, וכשהוט-הוט מגיע הוא דוחף את מגבי. נראה שהוט-הוט מתחיל להתעייף.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " תרכז את כול כוח האש שלך ואז תפלוט את זה בצורת גחלת הכי חזקה שלך על הוט הוט "
[quote=LordAbizi;1141341]דניס
"כן, חבל לבזבז סתם כסף על זה. אם הפוקימון באמת פצוע, נשברה לו גף, או שהוא מורעל קשות, או משהו כזה, אז כדאי להביא אותו לכישופייה. אבל אם הוא סתם עייף אחרי קרב? הייתי אומר לך תודה על מטבע הארד ומרפא אותו, אך סלבי לא יראה זאת בעין יפה." הוא אומר.
[/quote]
"אוקיי, אז אני פשוט אתן לו לנוח" אענה "כמה זמן צריך לחכות שהוא ייתאושש ומה אוכל לעשות בזמן הזה?" אשאל
לי
"הוט-הוט, ניקור!" אומר המאמן. הוט-הוט מנקר את מגבי, ואז מגבי שולח אליו גחלת די חזקה.
דניס
"אמור לי, מעולם לא קרה לך שרצת זמן רב, ואז הרגשת עייף? אם זה קרה, אז מה שבטח עשית היה להתיישב לנוח, וכעבור זמן מה הרגשת שוב מלא כח. זה אותו דבר עם פוקימונים, אם כי נראה לי שלפוקימונים יש יכולת התאוששות טובה יותר מבני אדם..." הוא אומר בנימה אקדמית-משהו.
[quote]אד
השם "דרך1" עוד לא ניתן, ובינתיים זו פשוט "דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום".
--
אתה עובר בכיכר המרכזית, מוצא את השלט עם הסימבול של יציאה מהעיר, הולך בכיוונו ותוך זמן קצר אתה יוצא אל מחוץ לעיר, אל הדרך.[/quote]
סליחה..
----------------
"יופי, סופסוף אני מתחיל את המסע שלי!" אומר לעצמי ואחפש פוקימונים פראיים שאוכל להלחם נגדם ואפילו ללכודם.
אד
אתה מתקדם מעט בדרך המרכזית, אך אתה מבין שפוקימונים אינם מסתובבים על הדרך עצמה. לכן אתה יורד קצת מהדרך. אתה מחפש מעט ומוצא מנקי.
[QUOTE=LordAbizi;1142508]לי
"הוט-הוט, ניקור!" אומר המאמן. הוט-הוט מנקר את מגבי, ואז מגבי שולח אליו גחלת די חזקה.
.[/QUOTE]
אני אומר לצגבי " נסה להשתמש באגרוף אש ואז בגחלת על הוט הוט"
[QUOTE=LordAbizi;1141341]
דוד
שאני רומז בדרך כלל מתי אפשר לסיים את הקרב. הרמז בדרך כלל ברור דיו כדי להבין אותו.
--
אתה רץ עם הפוקרשת אל פיג'י, אך עד שאתה מגיע פיג'י מספיק כבר לקום, להבחין בך, ולהתרחק אל מחוץ להישג ידך.[/QUOTE]
"אוף" אני אומר בתסכול "איך אני אמור לנצח אותו?". אני פונה למאצ'ופ "תגיד חבר, איך אנחנו מנצחים את ציפור הזו?" אני לא מצפה לתשובה, וחושב לעצמי על תוכנית לתפוס את פידג'י.
[QUOTE=LordAbizi;1139482]
מייק
אבל אני טוען שניקור מקדחה זו מתקפה לא אפשרית מדי מכדי שתתאפשר. המקור של פוקימון... קבוע במקום.... ולהתחיל לסובב אותו... נראה כמו משהו שג'יגסו היה עושה... וחוץ מזה, מה קשורות הכנפיים כאן?
--
לפי ההערה למעלה, ספירו אינו עושה דבר שמתאים בערך למה שרצית.
[/QUOTE]
בניגוד לקרן קודחת, בניקור מקדחה הפוקימון מסתחרר כולו והוא פוגע מכה כפולה: פעם אחת עם המקור ועוד פעם עם הכנפיים.
"ספירו, קדימה, תנסה שוב." אני אומר בחביבות ומחכה שהוא יבצע