-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Sep 25 2008, 08:15 PM
[b] [b][color=orange][SIZE=3]*[/color][/SIZE][/b][color=orange][b]התחלה לרשומים[/b][/color]
אחרי הליכה בת שעה במדבר החם והלוהט אתם לבסוף מגיעים אל ה"כפר" שנראה לכם באופק. יותר נכון;
אתם עומדים מול בסיס ענקי המצופה כולו במתכות וגדר גדולה ורחבה עוקפת אותו. על כל פינה בגדר מותקנת מצלמת מעקב אשר עוקבת אחרי כל תזוזה שלכם.
יש שני מגדלים גבוהים אשר בכל אחד מהם עומדים כשני חיילים אשר משקיפים ושומרים. ליד הגדר מנמנם לו כלב שמירה גדול ומאיים.
"אתה! הזדהה מיד!" אתה נבהל לרגע מנגיעת הפיה של הרובה הקר שמודבק לך לעורף. "מהר לפני שאני יורה!" צועק חייל מאחור ומוכן לירות. [/b][/quote]
"למה שאזדהה? מי אתה בכלל שתגיד לי מה לעשות?" אני עונה באדישות ומחייך חיוך קל בשביל לעצבן את החייל.
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
"יש משהו שאוכל לעשות בשביל שהמפלצת לא תשתלט עליך?" שאלה אותך זואי בעודכם רצים בתוך הבסיס.
[b]טורי מקליין[/b]
"כדאי לך לא להתקרב יותר מדי, אחרת את תסיימי את חייך כמו הבחור ההוא" אמר הבחור עם המתכות וחייך. "מה קורה מייק? יש לך שלוש דקות כדי לצאת...החמצן אוזל" צעק הבחור אל מייק אשר מנסה לחמם את המתכת ולהמיס אותה אך זה לא מצליח לו.
לפתע כל הכדור החל להוציא אדים והמתכת הפכה לאדומה. מתוך כדור המתכת יצא נוזל אדום וסמיך אשר המיס הכל.
אחרי שהעשן התפזר,
יצא מייק תשוש ועייף...הוא נפל על הרצפה ואיבד את הכרתו. "יש לך מזל שאני נדיב היום...נתראה" אמר הבחור ששולט במתכות ולפני שעזב...ליטף לך את הלחי. הרגשת לא נעים.
[b]דזמונד תומפסון[/b]
אתה עולה על האופנוע ונוסע עם הקבוצה שלך לעבר הבסיס שבמדבר.
כעבור נסיעה של שעתיים במדבר החם והלוהט שלושתכם מגיעים בהצלחה אל הבסיס ומופתעים שאין שמירה. "זאת כנראה מלכודת,
הם מבינים שאנחנו נבוא בשביל להציל את החבר שלנו" אמר אדמונד והביט על החול. "יודעים? הם החביאו מוקשים בחול" אמר אדמונד והעביר מבט חד לעברך ולעבר מאי.
[b]ג'ון הארדי[/b]
אתה קופץ על מיטתך הגדולה ופותח פחית קרה של בירה. אתה מדליק את הטלויזיה שלך ולוקח לגימה מהבירה.
'נחמד, אפשר להתפנק במקום הזה כמו שצריך' אתה חושב לעצמך ונדהם לגלות שיש מעל מליון ערוצים בטלויזיה.
[b]קאי דום[/b]
"חתיכת..!" התעצבן החייל ובעט בגבך אשר עשה לך פצע קטן. "הרגע ומיד!" עצר את החייל איש נמוך קומה ושלוש כוכביות מזהב מוצלבות על שתי כתפיו. 'כנראה הוא האחראי כאן' אתה חושב לעצמך ומתרומם לאט לאט מן החול.
האיש נמוך הקומה מצווה על החייל להחנות את האוטו והולך לחקור אותך. "שלום,
אתה פולש? אתה מרגל?" חוקר אותך האיש נמוך הקומה.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 2 2008, 10:29 AM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
"כדאי לך לא להתקרב יותר מדי, אחרת את תסיימי את חייך כמו הבחור ההוא" אמר הבחור עם המתכות וחייך. "מה קורה מייק? יש לך שלוש דקות כדי לצאת...החמצן אוזל" צעק הבחור אל מייק אשר מנסה לחמם את המתכת ולהמיס אותה אך זה לא מצליח לו.
לפתע כל הכדור החל להוציא אדים והמתכת הפכה לאדומה. מתוך כדור המתכת יצא נוזל אדום וסמיך אשר המיס הכל.
אחרי שהעשן התפזר,
יצא מייק תשוש ועייף...הוא נפל על הרצפה ואיבד את הכרתו. "יש לך מזל שאני נדיב היום...נתראה" אמר הבחור ששולט במתכות ולפני שעזב...ליטף לך את הלחי. הרגשת לא נעים. [/b][/quote]
"תעזוב אותי." אני אוריד לו את היד ואסטור לו על הלחי בחוזקה [^^]
וארוץ במהירות אל מייק ואנסה להעיר אותו . "אתה בסדר?"
-
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
"יש משהו שאוכל לעשות בשביל שהמפלצת לא תשתלט עליך?" שאלה אותך זואי בעודכם רצים בתוך הבסיס. [/b][/quote]
:מי זאת זואי?:
"אני היחיד שיכול לעצר אותו"אני אומר לה וממשיך להתנגד לו
-
[b] [b]דזמונד תומפסון[/b]
אתה עולה על האופנוע ונוסע עם הקבוצה שלך לעבר הבסיס שבמדבר.
כעבור נסיעה של שעתיים במדבר החם והלוהט שלושתכם מגיעים בהצלחה אל הבסיס ומופתעים שאין שמירה. "זאת כנראה מלכודת,
הם מבינים שאנחנו נבוא בשביל להציל את החבר שלנו" אמר אדמונד והביט על החול. "יודעים? הם החביאו מוקשים בחול" אמר אדמונד והעביר מבט חד לעברך ולעבר מאי.
[/b][/quote]
"את לא יכולה להישתמש בכוח האל חושי שלך כדי לבדוק?" אני שואל את מאי
-
[b]טורי מקליין[/b]
הבחור עם המתכות לא הגיב. הוא רק חייך חיוך מרושע ועזב את הלובי.
נראה שמייק נפצע קשה. הוא עדיין מחוסר הכרה.
[b]ברנדון פוטר[/b]
זאת ליז. בטעות יצא לי זואיO:
--
"אני מבינה..." אמרה ליז וכל היחידה המשיכה לרוץ עד שהגעתם אל היעד. מולכם היה מיכל גדול של חומר מסוכן אשר מוחזק תחת שמירה.
"חבר'ה,
אנחנו מתחילים להלחם!" צעק ג'ורדן וכולם החלו להלחם. אתה שם לב שרץ אליך חייל עם שני אקדחים.
[b]דזמונד תומפסון[/b]
"טכנית אני יכולה...אבל זה עלול להפעיל את המוקשים" ענתה מאי באכזבה. "לא נורא,
דזמונד אני צריך את עזרתך...אתה מוכן לעזור לי?" פנה אליך אדמונד ולהבה נדלקה על ידו.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 2 2008, 04:08 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
זאת ליז. בטעות יצא לי זואיO:
--
"אני מבינה..." אמרה ליז וכל היחידה המשיכה לרוץ עד שהגעתם אל היעד. מולכם היה מיכל גדול של חומר מסוכן אשר מוחזק תחת שמירה.
"חבר'ה,
אנחנו מתחילים להלחם!" צעק ג'ורדן וכולם החלו להלחם. אתה שם לב שרץ אליך חייל עם שני אקדחים. [/b][/quote]
"הגיע הזמן לנקום"אני אומר ורץ אליו מנסה להתחמק מהיריות ומתח שאני קרוב אני נותן לו אגרוף בפנים
-
"טכנית אני יכולה...אבל זה עלול להפעיל את המוקשים" ענתה מאי באכזבה. "לא נורא,
דזמונד אני צריך את עזרתך...אתה מוכן לעזור לי?" פנה אליך אדמונד ולהבה נדלקה על ידו. [/b][/quote]
"שהיה" אני אומר ולא מביט בו
-
[b] [b]טורי מקליין[/b]
הבחור עם המתכות לא הגיב. הוא רק חייך חיוך מרושע ועזב את הלובי.
נראה שמייק נפצע קשה. הוא עדיין מחוסר הכרה. [/b][/quote]
אני אבדוק אם יש לו דופק- ואם הוא נושם.
אם אין לו דופק- אני אעשה החייאה- אלחוץ לו על הלב מאה פעמים לדקה,
אם הוא לא נושם- הנשמה O:
-
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
אתה קופץ על מיטתך הגדולה ופותח פחית קרה של בירה. אתה מדליק את הטלויזיה שלך ולוקח לגימה מהבירה.
'נחמד, אפשר להתפנק במקום הזה כמו שצריך' אתה חושב לעצמך ונדהם לגלות שיש מעל מליון ערוצים בטלויזיה.
[/b][/quote]
אני מחפש משהו מעניין לראות ואז חושב לעצמי:'מעניין אם יש פה בנות'
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 2 2008, 11:29 AM
[b] [b]קאי דום[/b]
"חתיכת..!" התעצבן החייל ובעט בגבך אשר עשה לך פצע קטן. "הרגע ומיד!" עצר את החייל איש נמוך קומה ושלוש כוכביות מזהב מוצלבות על שתי כתפיו. 'כנראה הוא האחראי כאן' אתה חושב לעצמך ומתרומם לאט לאט מן החול.
האיש נמוך הקומה מצווה על החייל להחנות את האוטו והולך לחקור אותך. "שלום,
אתה פולש? אתה מרגל?" חוקר אותך האיש נמוך הקומה. [/b][/quote]
"מה אכפת לך?" אני משיב ויורק על החול שלידו, מפהק ומביט בשמים.
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
אתה פוגע בחייל והוא מרוב האגרוף החזק עף מספר מטרים אחורה,
החייל מתנגש במיכל עם החומר המסוכן וכל החומר נשפך עליו.
"מה לעזא.." גמגם ג'ורדן כשראה את החייל מתרומם מן הרצפה וכל גופו מרוח בזפת. החייל רץ אליך וכשהוא נוגע בך אתה מרגיש דביקות. "הרגע חטפת כמות נאה של רעל" אמר החייל בחיוך ונתן לך אגרוף אשר העיף אותך אל הקיר בחוזקה.
הקבוצה שלך בינתיים נלחמת בשאר החיילים הרגילים.
[b]דזמונד תומפסון[/b]
"אני צריך שתשגר את עצמך אל צינוק השבויים ובעזרת מכשיר קשר זה אני אעביר לך את ההוראות הבאות" אומר לך אדמונד ומושיט לעברך מכשיר קשר שנלבש על האוזן ואליו מחובר מיקרופון קטן.
"בהצלחה" אומר אדמונד ומתיישב על החול ואחריו מאי.
[b]טורי מקליין[/b]
את רואה שהוא לא נושם ואת מחליטה לעשות לו הנשמה.
לפני שהשפתיים שלך נוגעות בשלו הוא מתעורר ואת נבהלת ומתרחקת מעט...ומסמיקה. "טורי? מה את חושבת שאת עושה?" התקרב אליך מייק המום ותשוש מהקרב.
[b]ג'ון הארדי[/b]
אתה מוצא ערוץ סרטים טוב ומשובח ומתחיל לראות סרט על מספר לוחמים אשר משתמשים בכל מני אומנויות לחימה. 'נחמד' אתה חושב לעצמך ולוקח שלוק מפחית הבירה הקרה שלך.
לפתע אתה רואה שכל הפחית שלך הפכה לקרח. קרח מוצק.
[b]קאי דום[/b]
"אתה לא טיפוס שמדבר, אה?" השיב האיש בחיוך קל ותפס את ידך בכח. "שמע,
אם לא תתחיל לדבר אני אצתרך לזרוק אותך לנצח נצחים בצינוק השבויים שלנו" אמר האיש נמוך הקומה והכאיב לך בכך שעיקם קצת את ידך הימנית.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 5 2008, 09:01 AM
[b] [b]קאי דום[/b]
"אתה לא טיפוס שמדבר, אה?" השיב האיש בחיוך קל ותפס את ידך בכח. "שמע,
אם לא תתחיל לדבר אני אצתרך לזרוק אותך לנצח נצחים בצינוק השבויים שלנו" אמר האיש נמוך הקומה והכאיב לך בכך שעיקם קצת את ידך הימנית. [/b][/quote]
"ואתם חושבים שזה יגרום לי לדבר...איזה פטתיים" אני משיב בלעג ומשלב את ידיי לאחור.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 5 2008, 10:01 AM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
את רואה שהוא לא נושם ואת מחליטה לעשות לו הנשמה.
לפני שהשפתיים שלך נוגעות בשלו הוא מתעורר ואת נבהלת ומתרחקת מעט...ומסמיקה. "טורי? מה את חושבת שאת עושה?" התקרב אליך מייק המום ותשוש מהקרב. [/b][/quote]
"עושה לך הנשמה..." אני לוחשת זמן שאני מסמיקה. "אחרי שהתעלפת הוא רצה לסיים אותך- אז רצתי עם הטפרים אליו בשביל..." אני בורחת לחדר שלי.
-
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
אתה פוגע בחייל והוא מרוב האגרוף החזק עף מספר מטרים אחורה,
החייל מתנגש במיכל עם החומר המסוכן וכל החומר נשפך עליו.
"מה לעזא.." גמגם ג'ורדן כשראה את החייל מתרומם מן הרצפה וכל גופו מרוח בזפת. החייל רץ אליך וכשהוא נוגע בך אתה מרגיש דביקות. "הרגע חטפת כמות נאה של רעל" אמר החייל בחיוך ונתן לך אגרוף אשר העיף אותך אל הקיר בחוזקה.
הקבוצה שלך בינתיים נלחמת בשאר החיילים הרגילים. [/b][/quote]
"אולי הרועלתי אבל תסתכל למה הפכת בגלל המקום הזה"אני אומר לו מתקרב עליו מוציא טפרים וחותך אותו
-
"אני צריך שתשגר את עצמך אל צינוק השבויים ובעזרת מכשיר קשר זה אני אעביר לך את ההוראות הבאות" אומר לך אדמונד ומושיט לעברך מכשיר קשר שנלבש על האוזן ואליו מחובר מיקרופון קטן.
"בהצלחה" אומר אדמונד ומתיישב על החול ואחריו מאי.
[/b][/quote]
"שהיה" אני אומר לו וחוטף את המכשיר.
אני חושב על הצינוק שהיית בו ואז משתגר עליו
-
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
אתה מוצא ערוץ סרטים טוב ומשובח ומתחיל לראות סרט על מספר לוחמים אשר משתמשים בכל מני אומנויות לחימה. 'נחמד' אתה חושב לעצמך ולוקח שלוק מפחית הבירה הקרה שלך.
לפתע אתה רואה שכל הפחית שלך הפכה לקרח. קרח מוצק.
. [/b][/quote]
"אופס" אני אומר ומצחקק
לאחר מכן אני ממשיך לראות את הסרט
-
[b]קאי דום[/b]
"קחו אותו לצינוק השבויים! שמה הוא ילמד מן הטעויות שלו" ציווה האיש נמוך הקומה אל מספר חיילים שעברו ליד. "כן!" הסכימו החיילים בפה אחד ולקחו אותך בכח אל הצינוק האפל והחשוך שבבסיס.
"זה יהיה הבית החדש שלך, תבלה בנעימים" אמר החייל שזרק אותך לצינוק וסגר את הדלת.
[b]טורי מקליין[/b]
את רצה במהירות אל החדר שלך ונועלת את הדלת אחריך. "טורי חכי! תפתחי בבקשה את הדלת!" את שומעת את צעקותיו של מייק מהצד השני. לאחר-מכן הוא דופק בכח על הדלת וצועק שתפתחי.
[b]ברנדון פוטר[/b]
הטפרים בפני עצמם. זה ציפורניים שלך. כמו לדב גריזלי אמיתי.
--
אתה מנסה לחתוך אותו עם הציפורניים החדות שלך אך הוא הופך לשלולית זפת ובכך מצליך להתחמק.
כעבור מספר שניות הוא חוזר לצורתו הרגילה ומתחיל לצחוק. "חלשלוש" אמר החייל בצחוק לעג והכניס לך אגרוף אל הבטן...מתקפה שפגעה בך קשות.
[b]דזמונד תומפסון[/b]
תפסיק להיות אנטי לשותפים שלך...זה כבר מעצבן אותיO:
--
אתה משתגר אל צינוק השבויים בהצלחה. אתה מסתובב בכל הצינוק ולא מוצא את 'מר.X'.
'לאן הוא יכל ללכת...' אתה חושב לעצמך ולפתע נזכר במעבדה שבה הזריקו לך חומרים רעילים לגוף.
[b]ג'ון הארדי[/b]
כעבור שעתיים של הנאה וכיף הסרט נגמר ומראים כתוביות. כבר לילה אפשר להגיד.
מה תעשה? תלך לישון או תצא החוצא לנשום אוויר צח?
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 7 2008, 09:38 AM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
כעבור שעתיים של הנאה וכיף הסרט נגמר ומראים כתוביות. כבר לילה אפשר להגיד.
מה תעשה? תלך לישון או תצא החוצא לנשום אוויר צח? [/b][/quote]
[יש שם מרפסת? ם:]
אני יוצא החוצה עם בקבוק מים
-
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
את רצה במהירות אל החדר שלך ונועלת את הדלת אחריך. "טורי חכי! תפתחי בבקשה את הדלת!" את שומעת את צעקותיו של מייק מהצד השני. לאחר-מכן הוא דופק בכח על הדלת וצועק שתפתחי. [/b][/quote]
אני לא אתפלא אם יוסי בטעות יקפיא את המים שלו O:
--------------
אני אקום בעצלנות אל הדלת ואפתח אותה.
אני אחזור על המיטה,
אשב בישיב מזרחית [רגליים צלובות מקופלות..]
והידיים שלי הם כאילו תומכות בי מאחורה-והטפרים שלופים.
-
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
הטפרים בפני עצמם. זה ציפורניים שלך. כמו לדב גריזלי אמיתי.
--
אתה מנסה לחתוך אותו עם הציפורניים החדות שלך אך הוא הופך לשלולית זפת ובכך מצליך להתחמק.
כעבור מספר שניות הוא חוזר לצורתו הרגילה ומתחיל לצחוק. "חלשלוש" אמר החייל בצחוק לעג והכניס לך אגרוף אל הבטן...מתקפה שפגעה בך קשות. [/b][/quote]
'תזכור הוא זפת אז מתקפות רגילות לא יעבדו עליו אני צריך אש'אני חושב ומחפש מקום בערה
-
[b]ג'ון הארדי[/b]
אין מרפסת...זאת אחוזה ישנהO:
--
אתה יוצא החוצא ומתיישב לך על ספסל אחד שנמצא ליד. השעה חצות.
די קריר בחוץ אך לך זה נעים. אתה מרגיש נעים מהקרירות שבחוץ אך לפתע אתה מרגיש נגיעה בכתף שלך...נגיעה אשר מבהילה אותך מאוד. "אה זה אתה" אתה אומר באידשות אל דייב, נער השרשראות.
"יו, מה הקטע עם הבקבוק?" פנה אליך דייב והצביע אל הבקבוק שלך. אתה הרמת את הבקבוק שלך והופתעת שכולו קפוא. המים שזלגו מן הבקבוק הפכו לשלגונים.
[b]טורי מקליין[/b]
"אממ...תודה שדאגת לי מקודם" אמר לך מייק וגירד את ידו הימנית. 'הוא לחוץ מעט' את חושבת לעצמך.
"תשמעי...בואי לא נספר על התקרית הזו לפרופסור...או בכלל לאף אחד, בסדר?" התקרב אליך מייק והתיישב לידך.
[b]ברנדון פוטר[/b]
ביחידה שלך יש נער שמתמחה באש. "מייק לין".
הוא כרגע חיסל מספר חיילים. הוא פנוי לעזור לך.
*תבקש ממנו*
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 7 2008, 04:59 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
ביחידה שלך יש נער שמתמחה באש. "מייק לין".
הוא כרגע חיסל מספר חיילים. הוא פנוי לעזור לך.
*תבקש ממנו* [/b][/quote]
"מייק בוא הנה אני צריך אותך"אני אומר ומנסה להתחמק מהמתקפות של איש הזפת אם הוא יתקוף
-
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
אין מרפסת...זאת אחוזה ישנהO:
--
אתה יוצא החוצא ומתיישב לך על ספסל אחד שנמצא ליד. השעה חצות.
די קריר בחוץ אך לך זה נעים. אתה מרגיש נעים מהקרירות שבחוץ אך לפתע אתה מרגיש נגיעה בכתף שלך...נגיעה אשר מבהילה אותך מאוד. "אה זה אתה" אתה אומר באידשות אל דייב, נער השרשראות.
"יו, מה הקטע עם הבקבוק?" פנה אליך דייב והצביע אל הבקבוק שלך. אתה הרמת את הבקבוק שלך והופתעת שכולו קפוא. המים שזלגו מן הבקבוק הפכו לשלגונים.
[/b][/quote]
"אהה..שקר לי אז אני מקרר דברים" אני אומר ומצחקק
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
"יש בעיה?" מתקרב אליך מייק ומתחמק מאגרוף הזפת של החייל החולה בחומר הכימי. "שתי ציפורים במכה" צחקק החייל ושלך את ידו שהפכה לשוט העשוי זפת סמיכה.
"אל תדאג ברנדון! אני אשרוף אותו עד אפר!" אמר לעברך מייק ונעמד באמצע. מן הידיים שלו יצא גל של אש אשר עטף את כל החייל. מהרגל עד הראש.
החייל הפך לשלולית גדולה של זפת ולעיה להבות. צעקות של כאב נשמעו וכעבור מספר שניות הצעקות פסקו.
"הוא מת" אמר לך מייק ונראה שכל היחידה נצחה את השומרים. "צריכים לקחת טיפה מהחומר אל הפרופסור" אמר ג'ורדן והתקרב אל כולם.
[b]ג'ון הארדי[/b]
"ואני חשבתי שזה קרה אחרי שנבהלת מהנגיעה שלי בכתף שלך" השיב דייב בצחוק קל והתיישב לידך. "אז,
איך הולך? הספקת להכיר מספר אנשים פה?" תפס אותך דייב בכתף וניער אותך כמו מילקשייק.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 7 2008, 05:20 PM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"ואני חשבתי שזה קרה אחרי שנבהלת מהנגיעה שלי בכתף שלך" השיב דייב בצחוק קל והתיישב לידך. "אז,
איך הולך? הספקת להכיר מספר אנשים פה?" תפס אותך דייב בכתף וניער אותך כמו מילקשייק. [/b][/quote]
"לא" "יש פה בכלל עוד אנשים?" אני שואל בתמיהה
-
[b]ג'ון הארדי[/b]
"לא יצא לך להכיר חוץ ממני אף אחד?!" נדהם דייב אך נרגע ישר. "אה כן,
כנראה הייתה משימה כללית ואספו את כולם" אמר דייב ופיהק.
"תגיד, בא לך להכיר את החבר'ה שלי? הם לא כל האחוזה אבל הם חברים טובים שלי" אמר דייב והעביר אליך מבט.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 7 2008, 05:27 PM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"לא יצא לך להכיר חוץ ממני אף אחד?!" נדהם דייב אך נרגע ישר. "אה כן,
כנראה הייתה משימה כללית ואספו את כולם" אמר דייב ופיהק.
"תגיד, בא לך להכיר את החבר'ה שלי? הם לא כל האחוזה אבל הם חברים טובים שלי" אמר דייב והעביר אליך מבט. [/b][/quote]
"כן,ברור" אני אומר וקם
-
[quote][i]Originally posted by Sexy_LD[/i]@Oct 7 2008, 06:31 PM
[b] "כן,ברור" אני אומר וקם [/b][/quote]
[b]ג'ון הארדי[/b]
"קול" אמר דייב בשמחה וקם מן הספסל גם כן. "ברגעים אלו הם נמצאים בלב היער...המקום שבו אנחנו תמיד נחים ומעבירים חוויות" אמר דייב והתקדם קדימה.
"אתה בא?" הסתובב דייב אליך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 7 2008, 05:20 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
"יש בעיה?" מתקרב אליך מייק ומתחמק מאגרוף הזפת של החייל החולה בחומר הכימי. "שתי ציפורים במכה" צחקק החייל ושלך את ידו שהפכה לשוט העשוי זפת סמיכה.
"אל תדאג ברנדון! אני אשרוף אותו עד אפר!" אמר לעברך מייק ונעמד באמצע. מן הידיים שלו יצא גל של אש אשר עטף את כל החייל. מהרגל עד הראש.
החייל הפך לשלולית גדולה של זפת ולעיה להבות. צעקות של כאב נשמעו וכעבור מספר שניות הצעקות פסקו.
"הוא מת" אמר לך מייק ונראה שכל היחידה נצחה את השומרים. "צריכים לקחת טיפה מהחומר אל הפרופסור" אמר ג'ורדן והתקרב אל כולם. [/b][/quote]
"אנחנו צריכים מבחנה"אני אומר
-
אני עובר דרך הקיר כדי למצוא את המעבדה
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 7 2008, 05:33 PM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"קול" אמר דייב בשמחה וקם מן הספסל גם כן. "ברגעים אלו הם נמצאים בלב היער...המקום שבו אנחנו תמיד נחים ומעבירים חוויות" אמר דייב והתקדם קדימה.
"אתה בא?" הסתובב דייב אליך. [/b][/quote]
"כן,אבל יש דרך יותר מהירה" אני אומר ויוצר קרח שעליו נחליק
-
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
"אממ...תודה שדאגת לי מקודם" אמר לך מייק וגירד את ידו הימנית. 'הוא לחוץ מעט' את חושבת לעצמך.
"תשמעי...בואי לא נספר על התקרית הזו לפרופסור...או בכלל לאף אחד, בסדר?" התקרב אליך מייק והתיישב לידך. [/b][/quote]
אני מרימה את הידיים ושמה אותן על הברכיים שלי. הטפרים עדיין בחוץ.
אני מהנהנת בראשי.
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
"אל דאגה, יש לי מבחנה גדולה" התקרבה ליז והוציאה מכיס מכנס הג'ינס שלה מבחנה גדולה עם כפית קטנה ונוחה לשימוש. "מצויין! תני לי ואני אקח את החומר" אמר ג'ורדן וחטף מליז את המבחנה.
כעבור מספר דקות חזר אליכם ג'ורדן עם מבחנה מלאה. "קדימה, מסתלקים מכאן!" צעק ג'ורדן.
[b]דזמונד תומפסון[/b]
אתה לא יכול לעבור דרך הקירO: אתה יכול להשתגרO:
--
אתה משתגר מן תא השבויים ומוצא את עצמיך במסדרון. אתה שומע צעקות מחרישות אוזניים בסוף המסדרון.
*המסדרון ארוך וחשוך במיוחד*
[b]ג'ון הארדי[/b]
"נייס" אמר דייב בסלאנג וחייך. "תהנה לך על הקרח שלך,
אני מעדיף לעוף על הסנוובורד המעופף שלי" אמר דייב והוציא מכיס מכנסו הארוך פיסת מתכת קטנה אשר התרחבה והפכה למשטח גדול המזכיר סנוובורד. דייב קפץ על הסנווברד המתכתי שלו ועלה לאוויר.
'WTF?' חשבת לעצמך והחלקת על הקרח שיצרת.
...
"הגענו" אמר דייב וירד מן הסנוובורד שלו. הוא כיווץ אותו והחזיר אותו אל כיס המכנס שלו. שניכם הגעתם אל לב היער. מולכם ישבו חמישה אנשים.
"יו, מיזה הנער שלידך?" התרומם נער בגילך והחל להתבונן בך. "זה חבר חדש, קוראים לו ג'ון" הציג דייב אותך בפני חבריו.
"אז...אתה מוכן להכיר את החברים שלי?" שאל אותך דייב ותפס בכתף שלך.
[b]טורי מקליין[/b]
"למה את כזו? קרה משהו?" שאל אותך מייק בפתאומיות אך אזעקה מחרישת אוזניים קטעה אתכם.
"שיט! לא שוב!" התרומם מייק והחל לרוץ. "קדימה! בואי!" צעק לך מייק בעודו ממשיך לרוץ.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 8 2008, 09:15 AM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"נייס" אמר דייב בסלאנג וחייך. "תהנה לך על הקרח שלך,
אני מעדיף לעוף על הסנוובורד המעופף שלי" אמר דייב והוציא מכיס מכנסו הארוך פיסת מתכת קטנה אשר התרחבה והפכה למשטח גדול המזכיר סנוובורד. דייב קפץ על הסנווברד המתכתי שלו ועלה לאוויר.
'WTF?' חשבת לעצמך והחלקת על הקרח שיצרת.
...
"הגענו" אמר דייב וירד מן הסנוובורד שלו. הוא כיווץ אותו והחזיר אותו אל כיס המכנס שלו. שניכם הגעתם אל לב היער. מולכם ישבו חמישה אנשים.
"יו, מיזה הנער שלידך?" התרומם נער בגילך והחל להתבונן בך. "זה חבר חדש, קוראים לו ג'ון" הציג דייב אותך בפני חבריו.
"אז...אתה מוכן להכיר את החברים שלי?" שאל אותך דייב ותפס בכתף שלך.
[/b][/quote]
"כן" אני אומר לדייב
-
[b]ג'ון הארדי[/b]
"הנער שעומד לידך, זה פול ג'ונסון.
שיער בלונד קצוץ, לובש בגדים אופנתיים ומרבה ללבוש טבעות ושרשראות העשויות מתכת.
בן לארק,
נער בגובה 1.98 לפחות, לובש בגדים שחורים לרוב, שיער שחור וארוך מעט.
טינה מארז,
נערה נמוכה מעט...לפחות 1.65, לובשת גופייה לבנה וחצאית כחולה (מזכיר את תלבושת בית הספר של הבנות), שיער חום ארוך...עד הכתפיים לפחות.
מרינה האנס,
לובשת בגדים אופנתיים, שיער בלונד קהה וארוך, לובשת הרבה תכשיטים העשויים מיהלום וגבוהה מעט.
זואי מגנטון,
לובשת בגדים קצרים ויוקרתיים, שיער שחור וארוך, גבוהה מעט...לפחות 1.70."
"זאתי החבורה שלי" אמר דייב בחיוך וזואי חייכה לעברך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 8 2008, 11:39 AM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"הנער שעומד לידך, זה פול ג'ונסון.
שיער בלונד קצוץ, לובש בגדים אופנתיים ומרבה ללבוש טבעות ושרשראות העשויות מתכת.
בן לארק,
נער בגובה 1.98 לפחות, לובש בגדים שחורים לרוב, שיער שחור וארוך מעט.
טינה מארז,
נערה נמוכה מעט...לפחות 1.65, לובשת גופייה לבנה וחצאית כחולה (מזכיר את תלבושת בית הספר של הבנות), שיער חום ארוך...עד הכתפיים לפחות.
מרינה האנס,
לובשת בגדים אופנתיים, שיער בלונד קהה וארוך, לובשת הרבה תכשיטים העשויים מיהלום וגבוהה מעט.
זואי מגנטון,
לובשת בגדים קצרים ויוקרתיים, שיער שחור וארוך, גבוהה מעט...לפחות 1.70."
"זאתי החבורה שלי" אמר דייב בחיוך וזואי חייכה לעברך. [/b][/quote]
"היי,אני ג'ון" "יש לכם גם כוחות כמו שיש לי ולדייב?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by Sexy_LD[/i]@Oct 8 2008, 01:22 PM
[b] "היי,אני ג'ון" "יש לכם גם כוחות כמו שיש לי ולדייב?" אני שואל [/b][/quote]
[b]ג'ון הארדי[/b]
"ברור" אמר בן ומן האצבע שלו נוצר כדור אש קטן. "כן,
בן שלנו מתמחה באש" אמר דייב והביט בשמים.
"היי, אתה חדש פה?" התקרבה אליך זואי וחייכה לעברך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 8 2008, 09:15 AM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
"אל דאגה, יש לי מבחנה גדולה" התקרבה ליז והוציאה מכיס מכנס הג'ינס שלה מבחנה גדולה עם כפית קטנה ונוחה לשימוש. "מצויין! תני לי ואני אקח את החומר" אמר ג'ורדן וחטף מליז את המבחנה.
כעבור מספר דקות חזר אליכם ג'ורדן עם מבחנה מלאה. "קדימה, מסתלקים מכאן!" צעק ג'ורדן. [/b][/quote]
אני עוקב אחריהם לרכבים ואז עולה לטנק ונוסע לאחוזה
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 8 2008, 12:27 PM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"ברור" אמר בן ומן האצבע שלו נוצר כדור אש קטן. "כן,
בן שלנו מתמחה באש" אמר דייב והביט בשמים.
"היי, אתה חדש פה?" התקרבה אליך זואי וחייכה לעברך. [/b][/quote]
"כן,הכוחות שלי זה קרח" אני אומר ויוצר גביש קרח ביד