-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "וואו" אתה אומר ומתאזן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט לכיוון ביטנו של אבי בכיוון מאוזן, אך אתה מרגיש לפתע סחרחורת, אתה מתחיל להתנדנד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה הרבה "אבים" עומדים מולך, העולם מסתובב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Real Spartan;1124963]מור~דיוויס ג'ונסון+אלון~קודק סטורן
"נשמע מצויין מאסטר" דיוויס אומר "אבל בכל זאת הייתי רוצה להמשיך את הקרב איתך, אני בטוח שאצליח!"
"במחשבה שנייה קרב עם קודק יהיה מעולה" הוא מחייך.
"בסדר" קודק מסכים ומסתכל על גופו, הוא בודק אם השריון על גופו עוד תקין, והוא נראה דיי טוב.
"עכשיו אנו נשתגר?" הוא שואל את המאסטר, שעונה לו "תתפסו בי".
שניכם תופסים בו ואתם משתגרים למקום שקט, חלקת שדה קטנה שצמח בה דשא קצר, ממרחק אתם רואים את קיק, את המגדלים, הבקתות.
את החלקה גובלת גדר סלעים, המאסטר נעלם בתוך חור שחור ואתם שומעים קול דהירה.
קנטאור נעצר לפניכם, שיערו בלונדיני והוא מחזיק בחרב, קשת ואשפת חצים עם חצים.
"אני ארוו" הוא אומר "כן, המאסטר שלח אותי לדאוג שלא יהיו בעיות".
"תתחילו להלחם" הוא אומר ברשמיות "בהצלחה לשניכם, אם מישהו נפצע- עוצרים".
הוא זורק אל מור שריון כמו זה שקודק לובש.
מה תעשו? *מור בנוסף אתה יכול להחליט אם לשים את השריון או לא, תתייחסו לכל התגובה*
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0611/bab4691.png[/IMG][/spoiler]
[/QUOTE]
"בסדר" אקרא ואתפוס בו
~
לאחר שנשתגר לשדה אומר "מרהיב פה,טוב מתחילים?".
ואז במידה וכן אקח את החרב שלי ואשרוט איתה את מור בידו הימנית.
-
[QUOTE=Real Spartan;1125014][COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "וואו" אתה אומר ומתאזן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט לכיוון ביטנו של אבי בכיוון מאוזן, אך אתה מרגיש לפתע סחרחורת, אתה מתחיל להתנדנד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה הרבה "אבים" עומדים מולך, העולם מסתובב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מה קורה פה?" אשאל את עצמי בזמן שאנסה להתאזן.
-
[quote=Real Spartan;1124963][B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"נשמע מצויין מאסטר" דיוויס אומר "אבל בכל זאת הייתי רוצה להמשיך את הקרב איתך, אני בטוח שאצליח!"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"במחשבה שנייה קרב עם קודק יהיה מעולה" הוא מחייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"בסדר" קודק מסכים ומסתכל על גופו, הוא בודק אם השריון על גופו עוד תקין, והוא נראה דיי טוב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"עכשיו אנו נשתגר?" הוא שואל את המאסטר, שעונה לו "תתפסו בי".[/COLOR]
[COLOR=#800080]שניכם תופסים בו ואתם משתגרים למקום שקט, חלקת שדה קטנה שצמח בה דשא קצר, ממרחק אתם רואים את קיק, את המגדלים, הבקתות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]את החלקה גובלת גדר סלעים, המאסטר נעלם בתוך חור שחור ואתם שומעים קול דהירה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]קנטאור נעצר לפניכם, שיערו בלונדיני והוא מחזיק בחרב, קשת ואשפת חצים עם חצים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אני ארוו" הוא אומר "כן, המאסטר שלח אותי לדאוג שלא יהיו בעיות".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"תתחילו להלחם" הוא אומר ברשמיות "בהצלחה לשניכם, אם מישהו נפצע- עוצרים".[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא זורק אל מור שריון כמו זה שקודק לובש.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו? *מור בנוסף אתה יכול להחליט אם לשים את השריון או לא, תתייחסו לכל התגובה*[/COLOR]
[COLOR=#800080][spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0611/bab4691.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[/quote]
"תודה אבל אני לא צריך את השיריון, הוא סתם יאט אותי, קשקשי מספיק חזקים!" אקרא ומיד לאחר מכן בלי לחשוב פעמיים ארוץ אל עבר קודאק ואנשך אותו בכתפו בחוזקה.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה זורק עליו סלעים ומכוון לרגליים שלו, הוא נפגע ונופל.
הוא מתרומם ישר ומזנק על הרגליים.
הוא מתחיל לברוח ממך, מה תעשה?[/quote]
אני אזרוק שוב אבנים על הנו"ד ואז אקפוץ לעברו עם ציפורניים חדות לעברו.
-
[quote=Real Spartan;1124351][COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה רואה להקה של 25 זאבים תכולים, חלקם מעופפים באוויר.[/COLOR]
[COLOR=#808000]פלג גופם האחורי הוא בעצם משב רוח, הם מייללים ומתקרבים אליך.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0614/2d22138.png[/IMG][/spoiler][/quote]
אני אומר לעצמי: "מי אלה להקת הזאבים האלה? מה הם רוצים ממני עכשיו, אני חייב להתחמק מהם במהירות אחרת הם יכולים לפגוע בי" אני עושה את מה שאני אומר ומתחמק במהירות מהלהקת הזאבים האלה כדי להצאת מהר.
-
[quote=Real Spartan;1124963][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "כן" סיא אומר בקול מסתורי "המקום מסוכן, מספרים תמיד שפעם בכמה ימים, המים סוחף כאן את כל מה שנמצא כאן.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]יצורים ימיים מסוכנים [/COLOR][COLOR=darkorange]עולים על החוף המוצף וטורפים נסחפים שהלכו לאיבוד, ומי שניצל לרוב מת בים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לא היה מקרה שחזר לחוף אחרי שנסחף".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"וזה אמור לקרות בפעם הבאה..." הוא אומר בטון המסתורי "היום!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"מה היום? אתה מתכוון שיכול להיות בכל רגע סחף שיעלה את כל היצורים האלה לכאן?" אגיד בלחץ
"אז מה אנחנו עושים פה?! בוא נעוף מפה" אגיד בבהלה ואתחיל להריץ את סיא
-
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"תודה אבל אני לא צריך את השיריון, הוא סתם יאט אותי, קשקשי מספיק חזקים!" דיוויס מוותר על השריון.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק לוקח את חרב הסיף שלו ושורט את דיוויס בידו הימנית, הוא מפספס בסנטימטרים בודדים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס רץ לעברו בכבדות ומנסה לנשוך את קודק בכתפו, סמני שיניים קטנות נראים על כתפו של קודק.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=purple]*מור תזכור שעדיין החרב ביד שלך, אלון תזכור שאתה יכול להשתמש גם ב"פיליות" שלך- חטים, חדק, צורת הרגליים וכו'...*[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "סתאאאם" סיא צוחק "סתם צחקתי".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תושבי דארקניה כתבו את השלט כדי להפחיד את המקומיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"למרות שתזהר לאן שאתה הולך, יש כאן חולות שבולעים אנשים" הוא אומר "ולא, זה כבר לא בדיחה".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "מה קרה?" האבים שואלים, קולם מסתחררים סביבך ומהדהדים בראשך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה בסדר?" האבים שואלים בעוד אתה נופל אחורה "מה קורה לך? מה אתה רואה?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה זורק אבנים על הנו"ד אך הוא מזנק מעליהם.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רץ עם ציפורניים שלופות אל הנו"ד, אתה מתקרב אליו יותר... ויותר...[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]משהו קורה, אתה שומע צליל מוכר ומרגיש גל של הדף מפיל אותך אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ריח מסריח מתפשט, הנו"ד מתרומם לאוויר ומתחיל לרוץ למרחק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה בורח מלהקת הזאבים, אתה מחפש מקומות מסתור אפשריים תוך כדי ריצה.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה רואה שם מערה גדולה, מאורה קטנה יותר וצרה, ערימה של סלעים וערימת חול דק.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הזאבים דולקים בעקבותיך, מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה זורק אבנים על הנו"ד אך הוא מזנק מעליהם.
אתה רץ עם ציפורניים שלופות אל הנו"ד, אתה מתקרב אליו יותר... ויותר...
משהו קורה, אתה שומע צליל מוכר ומרגיש גל של הדף מפיל אותך אחורה.
ריח מסריח מתפשט, הנו"ד מתרומם לאוויר ומתחיל לרוץ למרחק.
מה תעשה?[/quote]
'אוי נו הצמח...' אחשוב לעצמי ואז אסתכל על אס, "מה קרה עכשיו?" אשאל אותו בתהייה.
-
[quote=Real Spartan;1127041]
[COLOR=darkorange][B][COLOR=#a0522d][/COLOR]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "סתאאאם" סיא צוחק "סתם צחקתי".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תושבי דארקניה כתבו את השלט כדי להפחיד את המקומיים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"למרות שתזהר לאן שאתה הולך, יש כאן חולות שבולעים אנשים" הוא אומר "ולא, זה כבר לא בדיחה".[/COLOR]
[/quote]
"חח י'דפוק" אגיד ואדחוף את סיא דחיפה קלה
"טוב אז לאן אנחנו הולכים מכאן?" אשאל את סיא בעודי בוחן את האדמה כדי לנסות ולראות היכן יש חולות טובעניים
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "מה קרה?" האבים שואלים, קולם מסתחררים סביבך ומהדהדים בראשך.
"אתה בסדר?" האבים שואלים בעוד אתה נופל אחורה "מה קורה לך? מה אתה רואה?"[/quote]
"הרבה אבים.." אומר באי ריכוז בעודי מסתכל על כל אחד מהאבים.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מביט סביב אך לא מוצא את הצמח, ולא בגלל הערפל הכבד, בגלל שהוא לא נמצא במקום.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"מה קרה עכשיו?" אתה שואל את האס בעוד הריח מתפוגג.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"היכולת של הנו"דים הסגולים" האס עונה "להשתמש בנודים".[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה דוחף את סיא דחיפה קטנה ואומר "חח יא'דפוק".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"טוב אז לאן אנחנו הולכים מכאן?" אתה שואל את סיא.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"לביסטיה" הוא משיב.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הפצע שלך שורף שוב, אתה מרגיש כאב צורם בכל הגוף.[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "הרבה אבים?" הוא שואל "סחרחורת?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שותה מים ממימייה שהוא מגיש לך ואתה מתאושש.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה מוכן להמשיך בקרב שלנו?" אבי שואל.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה מביט סביב אך לא מוצא את הצמח, ולא בגלל הערפל הכבד, בגלל שהוא לא נמצא במקום.
"מה קרה עכשיו?" אתה שואל את האס בעוד הריח מתפוגג.
"היכולת של הנו"דים הסגולים" האס עונה "להשתמש בנודים".[/quote]
[i]יש לך מלא פנטזיות מוזרות...[/i]
~~~~~~~~~~~~~
"אוי..." אמלמל לעצמי ואז אקום במהירות, "אס יש דרך בשביל להרוג נו"ד? כי חשבתי בהתחלה שזה קל אך טעיתי..." אומר באכזבה ממה שקרה וגם בתקווה שהוא יעזור לי לנצח נו"ד.
-
[quote=Real Spartan;1127041][B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"תודה אבל אני לא צריך את השיריון, הוא סתם יאט אותי, קשקשי מספיק חזקים!" דיוויס מוותר על השריון.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק לוקח את חרב הסיף שלו ושורט את דיוויס בידו הימנית, הוא מפספס בסנטימטרים בודדים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס רץ לעברו בכבדות ומנסה לנשוך את קודק בכתפו, סמני שיניים קטנות נראים על כתפו של קודק.[/COLOR]
[COLOR=purple]*מור תזכור שעדיין החרב ביד שלך, אלון תזכור שאתה יכול להשתמש גם ב"פיליות" שלך- חטים, חדק, צורת הרגליים וכו'...*[/COLOR]
[/quote]
[I]אני מזכיר שגם העור שלי עבה,אי אפשר כלכך בקלות לחתוך עור של פיל,נכון?[/I]
[I]~~~~~~~~[/I]
'קדימה! להסתער!' אחשוב,אני מיד ארוץ לעבר מור תוך כדי שחיטיי מופנים אליו וידי מאחוריי מחזיקה בחרב.
אנסה נסוף גם להתנגש בו עם השיריון בנוסף לחיטים,אחרי זה אבעט בו עם רגליי הקדמיות בחוזקה.
-
[quote=Real Spartan;1127852][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה דוחף את סיא דחיפה קטנה ואומר "חח יא'דפוק".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"טוב אז לאן אנחנו הולכים מכאן?" אתה שואל את סיא.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"לביסטיה" הוא משיב.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הפצע שלך שורף שוב, אתה מרגיש כאב צורם בכל הגוף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000].[/COLOR][/quote]
"אחח" אצעק בזמן שאתקפל מכאביי
"סיא אני חושב שאני ממש צריך עזרה כדאי נמהר" אגיד ואנסה לקום בכדי להמשיך ללכת
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "הרבה אבים?" הוא שואל "סחרחורת?"
אתה שותה מים ממימייה שהוא מגיש לך ואתה מתאושש.
"אתה מוכן להמשיך בקרב שלנו?" אבי שואל.[/quote]
"כן, אני אמשיך." אומר לאבי ואתאושש מההתעלפות.לאחר מכן ארוץ אליו ואדקור את רגלו הימנית.
-
[quote=Real Spartan;1127041][B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[/quote]
"נחמד, אבל לא יותר" אחייך אליו ואחכה שאתקוף, 'בוא ננסה משהו חדש' אחשוב לעצמי, 'כשהוא יתקוף אזרוק את חרבי לאוויר ואחבוק בה עם זנבי בכל הכוח לעבר מצחו, זה אמנם אכזרי אבל זה עדיין קרב וזאת לא הבעיה שלי' אחשוב ואחכה לבצע מהלך זזה.
-
[quote=Real Spartan;1127041]
[COLOR=olive][B][COLOR=#a0522d][/COLOR]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] אתה בורח מלהקת הזאבים, אתה מחפש מקומות מסתור אפשריים תוך כדי ריצה.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה רואה שם מערה גדולה, מאורה קטנה יותר וצרה, ערימה של סלעים וערימת חול דק.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הזאבים דולקים בעקבותיך, מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי במהירות: "בוא נעשה את עצמי הולך למערה הגדולה אבל אז אני אטעה את הזאבים ואלך אל המערה הקטנה והצרה יותר כדי שאני יאבד אותם בדרך" ואז אני עושה את המהלך שאמרתי לעצמי.
-
[B][COLOR=black]מעכשיו אני מתכוון לעמוד בזמנים, קראו את ההודעה ה- 6, כרגע אנחנו בשעות הבוקר המוקדמות [בסוף השבוע זה כבר יהיה שעות הערב המאוחרות][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] *פנטזיות? קוראים לזה דמיון*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"להשתמש בראש שלך" האס עונה "או במקרים אחרים להשתמש בזה".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא מוציא מהנעל שלו מעין שלט קטן עם כפתור אחד.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא לוחץ עליו, אתה שומע צלילים של אלפי לחיצות על מקלדות בו זמנית, מוכר לך מהמחשב בבית.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"מושך נו"דים" הוא מחייך "המצאה שלי".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אתה רוצה גם שאני אהרוג בשבילך את הנו"ד?" הוא מגחך בלעג קל.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה שומע כמה צעדים מתקרבים, אתה חושב לעצמך שמקור הצליל הוא כמה נו"דים שנמשכו לקולות.[/COLOR]
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"נחמד, אבל לא יותר" דיוויס מחייך אל קודק.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק רץ בכבדות אל דיוויס ומתנגש בו עם החטים והשריון שלו, ואז בועט ומרחיק את מור ממנו עם רגליו הגדולות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס מרגיש כאב מעוצמת גופו של קודק, החצוי לפיל.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא זורק את חרבו לאוויר, הוא מנסה להצליף בה עם זנבו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא מרים את זנבו הכבד בקושי רב, אך לא מספיק להגיע איתו לחרב לפני שהיא נוחתת על האדמה הקשה לפניו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד- [/B]"אחחחח!" אתה צועק ומתקפל מהכאב "סיא אני חושב שאני צריך עזרה כדאי שנמהר".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סיא מזנק אל האופק באומרו "אל תדאג, אני אחזור בקרוב!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מריח ניחוח מוזר באוויר, הוא מתחזק מרגע לרגע.[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "כן אני אמשיך" אתה מתאושש מההרגשה הנוראית.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי מביט בך במבט מצטער "אני אכה יותר חלש, טעות".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רץ אליו ודוקר לכיוון רגלו הימנית, הוא קופץ וחומק.[/COLOR]
[COLOR=red]הוא תוקף לכיוון האגן שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "בוא נעשה את עצמי הולך למערה הגדולה אבל אז אני אטעה את הזאבים ואלך אל המערה הקטנה והצרה יותר כדי שאני יאבד אותם בדרך" אתה אומר לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה מטעה את הזאבים עם המהלך, והולך למאורה הצרה.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה רואה שם מעין שועל קטן עשוי חלקו מרוח טהורה.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0959/4aa7273.png[/IMG][/SPOILER]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- *פנטזיות? קוראים לזה דמיון*
"להשתמש בראש שלך" האס עונה "או במקרים אחרים להשתמש בזה".
הוא מוציא מהנעל שלו מעין שלט קטן עם כפתור אחד.
הוא לוחץ עליו, אתה שומע צלילים של אלפי לחיצות על מקלדות בו זמנית, מוכר לך מהמחשב בבית.
"מושך נו"דים" הוא מחייך "המצאה שלי".
"אתה רוצה גם שאני אהרוג בשבילך את הנו"ד?" הוא מגחך בלעג קל.
אתה שומע כמה צעדים מתקרבים, אתה חושב לעצמך שמקור הצליל הוא כמה נו"דים שנמשכו לקולות.[/quote]
"תודה רבה..." אלחש לעברו ואז אכנס לתוך שיח ואז בדיוק ברגע הנכון אקפוץ על נו"ד וארצח אותו.
-
[quote=Real Spartan;1130833]
[COLOR=olive][B][COLOR=#000000][/COLOR]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "בוא נעשה את עצמי הולך למערה הגדולה אבל אז אני אטעה את הזאבים ואלך אל המערה הקטנה והצרה יותר כדי שאני יאבד אותם בדרך" אתה אומר לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה מטעה את הזאבים עם המהלך, והולך למאורה הצרה.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה רואה שם מעין שועל קטן עשוי חלקו מרוח טהורה.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0959/4aa7273.png[/IMG][/spoiler][/quote]
אני אומר לעצמי: "טוב לפחות זה לא זאב שיכול ממש לפגוע בי, אני אחכה עוד כמה דקות עד שאני יהיה בטומ שהלהקת הזאבים תעזוב" ואז אני מחכה כמה דקות יחד עם השועל ואז אני אלך מהמערה הצרה שהייתי בא.
-
[COLOR=#0000ff][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] ואיך תרצח אותו בדיוק?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]תגיב מחדש בבקשה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] השועל נובח עליך ומבהיל אותך מעט.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הוא נוהם לכיוונך ואתה מציץ מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה רואה שם גורים ושועל אחר, אתה משער שהאבא הוא השועל שנוהם עליך, והאמא עם הגורים.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- *פנטזיות? קוראים לזה דמיון*
"להשתמש בראש שלך" האס עונה "או במקרים אחרים להשתמש בזה".
הוא מוציא מהנעל שלו מעין שלט קטן עם כפתור אחד.
הוא לוחץ עליו, אתה שומע צלילים של אלפי לחיצות על מקלדות בו זמנית, מוכר לך מהמחשב בבית.
"מושך נו"דים" הוא מחייך "המצאה שלי".
"אתה רוצה גם שאני אהרוג בשבילך את הנו"ד?" הוא מגחך בלעג קל.
אתה שומע כמה צעדים מתקרבים, אתה חושב לעצמך שמקור הצליל הוא כמה נו"דים שנמשכו לקולות. [/quote]
"תודה רבה..." אלחש לעברו ואז אכנס לתוך שיח ואז בדיוק ברגע הנכון אקפוץ על הנו"ד בציפורניים שלופות ואז אדקור אותו בצוואר שלו.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "תודה רבה" אתה לוחש אל האס ומתמקם מאחורי השיחים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ברגע הנכון אתה מזנק מעבר לשיחים, אתה מביט אל האס והוא דופק את ראשו בעץ שנמצא לידו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה שולף את ציפורניך ומביט קדימה, אתה דוקר בצוואר דרקון לבן אימתני וגדול.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/4459/tekb8cf864.png[/IMG][/spoiler]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "כן אני אמשיך" אתה מתאושש מההרגשה הנוראית.
אבי מביט בך במבט מצטער "אני אכה יותר חלש, טעות".
אתה רץ אליו ודוקר לכיוון רגלו הימנית, הוא קופץ וחומק.
הוא תוקף לכיוון האגן שלך.[/quote]
אני אתחמק בקפיצה לאותו הכיוון ואשרוט את רגליו של אבי.
-
[QUOTE=Real Spartan;1130921][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "תודה רבה" אתה לוחש אל האס ומתמקם מאחורי השיחים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ברגע הנכון אתה מזנק מעבר לשיחים, אתה מביט אל האס והוא דופק את ראשו בעץ שנמצא לידו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה שולף את ציפורניך ומביט קדימה, אתה דוקר בצוואר דרקון לבן אימתני וגדול.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/4459/tekb8cf864.png[/IMG][/spoiler][/QUOTE]
'שיט...' אחשוב לעצמי ואז אברח משם בשיא במהירות כדי שהדרקון הענקי לא יתקוף אותי.
-
[quote=Real Spartan;1130907]
[COLOR=olive][B][COLOR=#0000ff][/COLOR]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] השועל נובח עליך ומבהיל אותך מעט.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הוא נוהם לכיוונך ואתה מציץ מאחוריו.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה רואה שם גורים ושועל אחר, אתה משער שהאבא הוא השועל שנוהם עליך, והאמא עם הגורים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לשועל האב שנוהם עליי: "אל תדאג שועל, אני לא מנסה להתקיף את המשפחה שלך, אני רק מחפש פה מקום להתחבא עד שהזאבים בחוץ יעלמו טוב" ואז אני מחכה מה השועלים האלה יעשו בהמשך.
-
[quote=Real Spartan;1130833][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד- [/B]"אחחחח!" אתה צועק ומתקפל מהכאב "סיא אני חושב שאני צריך עזרה כדאי שנמהר".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סיא מזנק אל האופק באומרו "אל תדאג, אני אחזור בקרוב!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מריח ניחוח מוזר באוויר, הוא מתחזק מרגע לרגע.[/COLOR]
[/quote]
"מה זה הריח הזה" אחשוב בעודי מנסה לברר מאיפה הוא בא
"אני חושב שזה ריח של יצור חי,כדאי שאתחבא" אחשוב בלחץ ואחפש מקום מסתור
'אני לא יכול להלחם שוב שאני במצב כזה' אחשוב בזמן שאזחל למקום מסתור
-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה מתחמק בקפיצה לאותו בכיוון וכמעט ונופל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שורט את רגליו של אבי, סנדליו נפגעים אך אבי עצמו לא נפצע.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי תוקף אותב בשריטת האוויר עם החנית שלו לכיוון הכתף שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] 'שיט' אתה חושב לעצמך ומתחיל לברוח משם במהירות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדרקון רץ אחריך, מבט עצבני מרוח על פניו.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "אל תדאג שועל, אני לא מנסה להתקיף את המשפחה שלך, אני רק מחפש פה מקום להתחבא עד שהזאבים בחוץ יעלמו טוב" אתה אומר לשועל שנוהם עליך.[/COLOR]
[COLOR=#808000]השועל ממשיך לנהום עליך והוא מתקרב אליך חושף שיניים.[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "מה זה הריח הזה" אתה מנסה לגלות מאיפה הריח בא "אני חושב שזה ריח של יצור חי,כדאי שאתחבא[/COLOR][COLOR=darkorange]".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'אני לא יכול להלחם שוב שאני במצב כזה' אתה חושב כשאתה מחפש מקומות מסתור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה שם בור, מקום עם חול ממש רך ודק, ערימת אבנים ואת השלט שטעית לגביו קודם.[/COLOR]
-
[quote=Real Spartan;1131770]
[COLOR=darkorange][B][COLOR=#ff0000][/COLOR]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "מה זה הריח הזה" אתה מנסה לגלות מאיפה הריח בא "אני חושב שזה ריח של יצור חי,כדאי שאתחבא[/COLOR][COLOR=darkorange]".[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'אני לא יכול להלחם שוב שאני במצב כזה' אתה חושב כשאתה מחפש מקומות מסתור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה שם בור, מקום עם חול ממש רך ודק, ערימת אבנים ואת השלט שטעית לגביו קודם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'כנראה שאין לי ברירה' אחשוב בזמן שאזחל אל עבר הבור
"מעניין מי מגיע אני חייב להסתכל מקרוב" אלחש לעצמי וארים טיפה ראשי כדי שאראה את המתרחש
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- 'שיט' אתה חושב לעצמך ומתחיל לברוח משם במהירות.
הדרקון רץ אחריך, מבט עצבני מרוח על פניו.
מה תעשה?[/quote]
'חייב להיות פה איפשהו לברוח...' אחשוב לעצמי ואז אכנס בתוך שיח ענקי כדי שהדרקון לא יתפוס אותי.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אתה מתחמק בקפיצה לאותו בכיוון וכמעט ונופל.
אתה שורט את רגליו של אבי, סנדליו נפגעים אך אבי עצמו לא נפצע.
אבי תוקף אותב בשריטת האוויר עם החנית שלו לכיוון הכתף שלך.
מה תעשה?[/quote]
"אוי לא!" אומר לעצמי אני אשרוט במהירות במרפק ואחשוב לעצמי:"אני מקווה שאני אצליח לעקב אותו עם השריטה."
-
[quote=Real Spartan;1131770]
[COLOR=olive][B][COLOR=#ff0000][/COLOR]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "אל תדאג שועל, אני לא מנסה להתקיף את המשפחה שלך, אני רק מחפש פה מקום להתחבא עד שהזאבים בחוץ יעלמו טוב" אתה אומר לשועל שנוהם עליך.[/COLOR]
[COLOR=#808000]השועל ממשיך לנהום עליך והוא מתקרב אליך חושף שיניים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "כדאי שאני ארוץ מהר החוצה אחרת אני אפגע מהשועל הזה" אני רץ מהר מחמוץ למערה והולך למקום אחר כדי שאני אוכל להתחבא שם מהשועל ומלהקת הזאבים שרודפים אחריי" ואז אני עושה מה שאמרתי לעצמי.
-
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה זוחל אל הבור ומציץ החוצה, שעת צהריים, השמש קופחת ומחממת את ראשך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מביט החוצה ורואה מעין יצור נמוך, חזירי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]גופו עוטה פסים אדומים, הוא בעל ניבים חדים מאוד.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/5929/teke8ee303.png[/IMG][/SPOILER]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון- [/B]אתה בורח משם ורואה שוב את אותם מקומות מחבוא שראית בהתחלה:[/COLOR]
[COLOR=#808000]-מערה גדולה.[/COLOR]
[COLOR=#808000]-ערימה של סלעים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]-ערימת חול דק.[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "זה מספיק" אבי אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"שעת צהריים, אמורים להגיש סעודה בקרוב במגדל-אור" אבי אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה רוצה להצטרף אליי או להמשיך להתאמן כאן לבד?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] 'חייב להיות פה איפשהו לברוח' אתה חושב לעצמך ואתה מזנק לתוך שיח ענקי.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדרקון, שבגובה של לפחות ארבעה מטרים, מועך את השיח בקלות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מתגלגל הצידה בשנייה האחרונה לפני שתהפוך לפיתה, אתה שוב חשוף.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- 'חייב להיות פה איפשהו לברוח' אתה חושב לעצמך ואתה מזנק לתוך שיח ענקי.
הדרקון, שבגובה של לפחות ארבעה מטרים, מועך את השיח בקלות.
אתה מתגלגל הצידה בשנייה האחרונה לפני שתהפוך לפיתה, אתה שוב חשוף. [/quote]
"לברוח!" אצעק בבהלה שוב ואז אברח בשיא במהירות במקום שאני נמצא, 'חבל שלא הקשבתי למי שהציל אותי...' אחשוב לעצמי בכעס תוך כדי הריצה.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "זה מספיק" אבי אומר לך.
"שעת צהריים, אמורים להגיש סעודה בקרוב במגדל-אור" אבי אומר.
"אתה רוצה להצטרף אליי או להמשיך להתאמן כאן לבד?"[/quote]
"אני אצטרף אליך." אומר לאבי "אני צריך קצת לאגור כוח לאימונים.." ואניח את חרבי בתוך הנדן שלה.לאחר מכן אלך עם אבי אל המגדל-אור.
-
[quote=Real Spartan;1130833]
[COLOR=purple]"נחמד, אבל לא יותר" דיוויס מחייך אל קודק.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק רץ בכבדות אל דיוויס ומתנגש בו עם החטים והשריון שלו, ואז בועט ומרחיק את מור ממנו עם רגליו הגדולות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס מרגיש כאב מעוצמת גופו של קודק, החצוי לפיל.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא זורק את חרבו לאוויר, הוא מנסה להצליף בה עם זנבו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא מרים את זנבו הכבד בקושי רב, אך לא מספיק להגיע איתו לחרב לפני שהיא נוחתת על האדמה הקשה לפניו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR]
[[/quote]
לעזאזל" אמלמל אך אני לא אוותר אנסה את המהלך שוב ושוב עד שיצליח גם אם איאל. להיפגע מהתקפותיו של קודאק פעמים רבות ככל האפשר.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "לברוח!" אתה צועק בבהלה 'חבל שלא הקשבתי למי שהציל אותי'.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט אל האס תוך כדי ריצה, הוא מסמן לך שאם תסיים בחיים את הבריחה תחזור למערה.[/COLOR]
[COLOR=blue]הדרקון רץ אחריך ונושף עליך כדור כפור קפוא.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]רגלך השמאלית קופאת בתוך קרח אך מופשרת תוך שניה מן השמש החמה של שעות הצהריים.[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון- [/B]אבי לוקח את החרב ושם אותה ביחד עם שאר הנשקים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם מגיעים למגדל-אור, שזה מעין מגדל גבוה שכולו עטוף בעננת אור, היא מקרינה הרגשה טובה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם מגיעים לשולחן ארוך, יושבים שם עשרות לוחמים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]חלקם חצויי חיות, חלקם סתם לוחמים בני אדם, חלקם אלפים, גמדים, ואפילו ענק אחד או שניים.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שם פרצוף מוכר של בחורה שחצייה טיגריס וחצייה השני בן אדם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי מתיישב, יש מקום ריק פנוי לידו ומקום פנוי בראש השולחן, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] [/COLOR][COLOR=mediumturquoise]מוקפא עד שקודק יגיב, כשהוא יגיב אני אגיב לכם בהמשך משותף[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אבי לוקח את החרב ושם אותה ביחד עם שאר הנשקים.
אתם מגיעים למגדל-אור, שזה מעין מגדל גבוה שכולו עטוף בעננת אור, היא מקרינה הרגשה טובה.
אתם מגיעים לשולחן ארוך, יושבים שם עשרות לוחמים.
חלקם חצויי חיות, חלקם סתם לוחמים בני אדם, חלקם אלפים, גמדים, ואפילו ענק אחד או שניים.
אתה רואה שם פרצוף מוכר של בחורה שחצייה טיגריס וחצייה השני בן אדם.
אבי מתיישב, יש מקום ריק פנוי לידו ומקום פנוי בראש השולחן, מה תעשה?[/quote]
"היי אבי!" אומר לאבי ואלך למקומו ואשב לידו:"אכפת לך שאני אשב לידך?" אשאל אותו בנימוס.
-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "כמובן" הוא עונה ואתה מתיישב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה קבוצה של כ- 10 קופים מאולפים מגישים אוכל לשולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]יש שם נתחי בשר של עופות פרא, פרוסות של בהמות שניצודו באותו היום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סלטים אשר הושרו במים קדושים ונאספו היישר מן הטבע עוד יום לפני הסעודה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פירות שנקטפו בשדה הסמוך, כדורים המזכירים ג'לי לקינוח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ריחות של רטבים מתנוססים לכל עבר, אתה ממש יכול לטעום את הריח, אחד חריף, אחד מתקתק, אחד מריר, אחד מתוק, אחד חמוץ.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מים טריים נמזגו בכל כוס על ידי הקופים, משקה מוגז נמצא בתוך כד על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]עוד משקה מעט יותר שמים בגוון כחלכחל נמצא בתוך חבית עץ ענקית שעמדה על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מרק חמים עטה ריח מתוק בעוד עשרות יצורים סועדים אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המקום בראש השולחן עדיין ריק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מבחין בעוגת פירות מהג'ונגל והבטת בכל הארוחה, חסר לך רק לבחור מה לקחת.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/5697/teke5ec163.png[/IMG][/spoiler]