[QUOTE=CrashRide;1160403]היי רן מה קורה?[/QUOTE]
השם הוא דניאל :) , ונכל אחלה :)
Printable View
[QUOTE=CrashRide;1160403]היי רן מה קורה?[/QUOTE]
השם הוא דניאל :) , ונכל אחלה :)
[quote=אין על פוקימון;1160406]השם הוא דניאל :) , ונכל אחלה :)[/quote]
אז למה כתוב לך בשם רן...? טוב, עזוב עכשיו. מה חדש?
[QUOTE=CrashRide;1160405]הכול סבבה...סתם, אני חצי פה חצי מנסה לכתוב שיר חדש... תגיד, חשבת פעם ללמוד פיתוח קול? כי אם לא למדת, אני חייב להגיד לך שיש לך כישרון עצום ממה ששמעתי אותך...[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]לא למדתי, אני שר לכיף.
מקליט כל פעם שיוצא לי כמה שירים למרות שמבחינת ביצועים יש לי עוד הרבה מה להשתפר.
יוצא לי ביצוע 'טוב מאוד' רק פעם ב... כל השאר ביצועים טובים ומטה.[/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160408][B][COLOR="Blue"]לא למדתי, אני שר לכיף.
מקליט כל פעם שיוצא לי כמה שירים למרות שמבחינת ביצועים יש לי עוד הרבה מה להשתפר.
יוצא לי ביצוע 'טוב מאוד' רק פעם ב... כל השאר ביצועים טובים ומטה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אתה יודע, גם ביצועים טובים זה מעולה... אני מציע לך ללכת ללמוד, אפילו קצת. יש לך כישרון אדיר וחבל לבזבז אותו.
ומה אתה חושב? כל האמנים הגדולים פשוט מקליטים סתם ככה...? לביטלס, לדוגמה, לקח קצת פחות משנה עד שהם הוציאו את האלבום הלבן.
[QUOTE=CrashRide;1160405]הכול סבבה...סתם, אני חצי פה חצי מנסה לכתוב שיר חדש... תגיד, חשבת פעם ללמוד פיתוח קול? כי אם לא למדת, אני חייב להגיד לך שיש לך כישרון עצום ממה ששמעתי אותך...[/QUOTE]
איפה שמעת אותו שר?><
[QUOTE=CrashRide;1160407]אז למה כתוב לך בשם רן...? טוב, עזוב עכשיו. מה חדש?[/QUOTE]
אין חדש חוץ מזה שגיליתי כמה מערכת החינוך דפוקה.... :)
[QUOTE=CrashRide;1160409]אתה יודע, גם ביצועים טובים זה מעולה... אני מציע לך ללכת ללמוד, אפילו קצת. יש לך כישרון אדיר וחבל לבזבז אותו.
ומה אתה חושב? כל האמנים הגדולים פשוט מקליטים סתם ככה...? לביטלס, לדוגמה, לקח קצת פחות משנה עד שהם הוציאו את האלבום הלבן.[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]לא נראה לי שאני מתכוון ללכת לפיתוח קול כי אני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע מן הסתם.
ומן הסתם שאומנים מקליטים בכמה טייקים. אני מקליט רק בטייק אחד לכן הביצועים לא מושלמים.
ביצועים בכמה טייקים יכולים לצאת לי לא רע.
איזה מוסיקה אתה שומע בדרך כלל?[/COLOR][/B]
[QUOTE=SexStyle;1160410]איפה שמעת אותו שר?><[/QUOTE]
הוא פרסם פעם בפורום הקלטה שלו שר... תבדוק בפורום מוזיקה. זה אמור להיות בעמוד הראשון.
[QUOTE=YoRt3m;1160413][B][COLOR="Blue"]לא נראה לי שאני מתכוון ללכת לפיתוח קול כי אני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע מן הסתם.
ומן הסתם שאומנים מקליטים בכמה טייקים. אני מקליט רק בטייק אחד לכן הביצועים לא מושלמים.
ביצועים בכמה טייקים יכולים לצאת לי לא רע.
איזה מוסיקה אתה שומע בדרך כלל?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אוהב רוק וג'אז, מנגן רוק וג'אז, ונושם רוק וג'אז (אני רוצה להיות מוזיקאי כשאגדל). המועדפים עליי הם אירוסמית' והרבי הנקוק.
[QUOTE=CrashRide;1160414]הוא פרסם פעם בפורום הקלטה שלו שר... תבדוק בפורום מוזיקה. זה אמור להיות בעמוד הראשון.
אני אוהב רוק וג'אז, מנגן רוק וג'אז, ונושם רוק וג'אז (אני רוצה להיות מוזיקאי כשאגדל). המועדפים עליי הם אירוסמית' והרבי הנקוק.[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]אז איך יכולת לאהוב איך שאני שר בלי שאתה מתחבר למוסיקה שאני שר ? (מזרחית)[/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160415][B][COLOR="Blue"]אז איך יכולת לאהוב איך שאני שר בלי שאתה מתחבר למוסיקה שאני שר ? (מזרחית)[/COLOR][/B][/QUOTE]
זה שהיא לא בין המועדפות עליי זה לא אומר שאני לא אוהב אותה. אני אוהב כל סוג של מוזיקה, בתנאי שהיא נעשת טוב. המועדפים שלי הם רוק וג'אז על סוגיהם השונים.
עריכה- מה גם, שזאת הייתה ביקורת מוזיקלית. ואת זה מוזיקאי נורמלי, גם אם הוא שונא מזרחית, היה יכול לתת כזאת.
[QUOTE=CrashRide;1160416]זה שהיא לא בין המועדפות עליי זה לא אומר שאני לא אוהב אותה. אני אוהב כל סוג של מוזיקה, בתנאי שהיא נעשת טוב. המועדפים שלי הם רוק וג'אז על סוגיהם השונים.
עריכה- מה גם, שזאת הייתה ביקורת מוזיקלית. ואת זה מוזיקאי נורמלי, גם אם הוא שונא מזרחית, היה יכול לתת כזאת.[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]שמעת את 2 ההקלטות שלי? יש אחת לשירים 'חלום, מטאדור' ואחת לשיר 'בלילותי' שזה שיר שקט.[/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160418][B][COLOR="Blue"]שמעת את 2 ההקלטות שלי? יש אחת לשירים 'חלום, מטאדור' ואחת לשיר 'בלילותי' שזה שיר שקט.[/COLOR][/B][/QUOTE]
שמעתי רק הראשונה, שהייתה ממש טובה. אני אמצא זמן בזמן הקרוב ואקשיב גם לשנייה. תגיד, ניסית פעם לכתוב מוזיקה בעצמך?
[QUOTE=CrashRide;1160419]שמעתי רק הראשונה, שהייתה ממש טובה. אני אמצא זמן בזמן הקרוב ואקשיב גם לשנייה. תגיד, ניסית פעם לכתוב מוזיקה בעצמך?[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]כתבתי 3 שירים ופרסמתי אותם בספרות. [/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160422][B][COLOR="Blue"]כתבתי 3 שירים ופרסמתי אותם בספרות. [/COLOR][/B][/QUOTE]
לפני הרבה זמן...? כי השירים היחידים שראיתי היו של ארווין, היו גם קצת של יובל... אני חושב להוציא מהמגרה כמה שירים ולפרסם... כדאי לי?
[QUOTE=CrashRide;1160424]לפני הרבה זמן...? כי השירים היחידים שראיתי היו של ארווין, היו גם קצת של יובל... אני חושב להוציא מהמגרה כמה שירים ולפרסם... כדאי לי?[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]אם אתה מתכוון להשתמש בהם בעתיד אם בשבילך אם בשביל למכור עדיף לך לא.[/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160426][B][COLOR="Blue"]אם אתה מתכוון להשתמש בהם בעתיד אם בשבילך אם בשביל למכור עדיף לך לא.[/COLOR][/B][/QUOTE]
צודק... אני אשאר עם כתיבת סיפורים...
חוץ מלשיר, אתה גם מנגן במשהו? אני רוצה להחיות פרויקט שנטשתי מזמן, בגלל שלא היו אנשים. ואני צריך בשביל זה אנשים שמנגנים.
[QUOTE=CrashRide;1160428]צודק... אני אשאר עם כתיבת סיפורים...
חוץ מלשיר, אתה גם מנגן במשהו? אני רוצה להחיות פרויקט שנטשתי מזמן, בגלל שלא היו אנשים. ואני צריך בשביל זה אנשים שמנגנים.[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]לא. רק שר. [/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160430][B][COLOR="Blue"]לא. רק שר. [/COLOR][/B][/QUOTE]
הממ, באסה. רוב אלה שמנגנים כבר פרשו...
אגב, מי זאת ניצן?
מישהוא פה לומד פסנתר?
[quote=אין על פוקימון;1160432]מישהוא פה לומד פסנתר?[/quote]
למדתי פעם, זה עוזר?
[QUOTE=CrashRide;1160431]הממ, באסה. רוב אלה שמנגנים כבר פרשו...
אגב, מי זאת ניצן?[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]מנהלת ראשית שהייתה פה בעבר.
[url]http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=9[/url][/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160434][B][COLOR="Blue"]מנהלת ראשית שהייתה פה בעבר.
[url]http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=9[/url][/COLOR][/B][/QUOTE]
אה... היא הבת הראשונה שאני מכיר שאוהדת את ריאל מדריד :)
וואי,הפורום הזה לא כזה זקן כמו שחשבתי, חשבתי שהוא קיים כבר 10 שנים, משהו כזה...
[QUOTE=CrashRide;1160433]למדתי פעם, זה עוזר?[/QUOTE]
אני לומד ואני ממש טוב! בהתחלה הכריחו אותי ואז הייתה לי אהבה טבעית להגיע לשיעור,
דרך אגב היום התחלתי ללכת לרכוב על סוסים :)
[quote=אין על פוקימון;1160436]אני לומד ואני ממש טוב! בהתחלה הכריחו אותי ואז הייתה לי אהבה טבעית להגיע לשיעור,
דרך אגב היום התחלתי ללכת לרכוב על סוסים :)[/quote]
באמת? גדול! מגניב שאתה רוכב על סוסים. אגב, אתה תוכל לעזור לי בפרויקט שאני מרים...?
[QUOTE=CrashRide;1160435]אה... היא הבת הראשונה שאני מכיר שאוהדת את ריאל מדריד :)
וואי,הפורום הזה לא כזה זקן כמו שחשבתי, חשבתי שהוא קיים כבר 10 שנים, משהו כזה...[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]4 שנים וחודש.[/COLOR][/B]
[QUOTE=YoRt3m;1160438][B][COLOR="Blue"]4 שנים וחודש.[/COLOR][/B][/QUOTE]
כמו שאמרתי, לא זקן בכלל :) אני מתעסק במוזיקה יותר זמן מזה...:)
[QUOTE=CrashRide;1160437]באמת? גדול! מגניב שאתה רוכב על סוסים. אגב, אתה תוכל לעזור לי בפרויקט שאני מרים...?[/QUOTE]
מה הפרויקט?
[quote=אין על פוקימון;1160441]מה הפרויקט?[/quote]
פרויקט מוזיקה. התחלתי איתו לפני מלא מלא זמן אבל נטשתי כי שני המורים האחרים פרשו... אתה פשוט מכין שיעור בכתב, יותר בסגנון של מאמר, ומעלה לפורום. פעם בחודש אני מעלה אשכול עם כל השיעורים לחודש הזה וקצת עדכונים.
[QUOTE=CrashRide;1160442]פרויקט מוזיקה. התחלתי איתו לפני מלא מלא זמן אבל נטשתי כי שני המורים האחרים פרשו... אתה פשוט מכין שיעור בכתב, יותר בסגנון של מאמר, ומעלה לפורום. פעם בחודש אני מעלה אשכול עם כל השיעורים לחודש הזה וקצת עדכונים.[/QUOTE]
בכיף למה לא? ועוד משהוא אני גם טוב בחליל ואקורדיון (אקורדיון לא זה חוכמה)
[quote=אין על פוקימון;1160445]בכיף למה לא? ועוד משהוא אני גם טוב בחליל ואקורדיון (אקורדיון לא זה חוכמה)[/quote]
תודה! אז, אני ארכז את הפרויקט וגם אלמד תופים, אתה תוכל היות מורה לפסנתר, אם יהיה מורה לחליל, אתה תוכל להיות מחליף? כי עדיף שכל אחד יתרכז בכלי אחד בלבד. אני אמצא עוד כמה מורים, ונתחיל בפרויקט.
[QUOTE=CrashRide;1160450]תודה! אז, אני ארכז את הפרויקט וגם אלמד תופים, אתה תוכל היות מורה לפסנתר, אם יהיה מורה לחליל, אתה תוכל להיות מחליף? כי עדיף שכל אחד יתרכז בכלי אחד בלבד. אני אמצא עוד כמה מורים, ונתחיל בפרויקט.[/QUOTE]
לצלם תמונות למאמר\הדרכה?
[quote=אין על פוקימון;1160451]לצלם תמונות למאמר\הדרכה?[/quote]
מה זאת אומרת? כאילו שלך מנגן...? אני לא משתמש בתמונות שלי, מחשש שיגלו מי אני (בכל זאת, עדיף להיזהר) אבל אני משתמש בתמונות שאני לוקח מאתרי אינטרנט.
[QUOTE=CrashRide;1160452]מה זאת אומרת? כאילו שלך מנגן...? אני לא משתמש בתמונות שלי, מחשש שיגלו מי אני (בכל זאת, עדיף להיזהר) אבל אני משתמש בתמונות שאני לוקח מאתרי אינטרנט.[/QUOTE]
אה אוקיי, אתה לא מבין יש לך אחלה טימינג אחותי התאומה יוצאת למחנה קיץ אז רוב הזמן אני לבד ויהיה לי קל יותר בלי הפרעות
[quote=אין על פוקימון;1160453]אה אוקיי, אתה לא מבין יש לך אחלה טימינג אחותי התאומה יוצאת למחנה קיץ אז רוב הזמן אני לבד ויהיה לי קל יותר בלי הפרעות[/quote]
מעולה, אני רק רוצה למצוא מורה לגיטרה, כדי להשלים את הכלים המרכזיים, זאת אומרת פסנתר תופים וגיטרה, ונוכל להתחיל.
טוב, עפתי :) לילה טוב.
[QUOTE=CrashRide;1160454]מעולה, אני רק רוצה למצוא מורה לגיטרה, כדי להשלים את הכלים המרכזיים, זאת אומרת פסנתר תופים וגיטרה, ונוכל להתחיל.
טוב, עפתי :) לילה טוב.[/QUOTE]
לילה טוב
לילה טוב
בסופש אחזור לפעילות מלאה
היי ארווין
[quote=ErWiN;1160459]לילה טוב
בסופש אחזור לפעילות מלאה[/quote]
יופי, אני מחכה.
מה, עובד בקייטנה?
נ.ב.
תאמין או לא, חזרתי הרגע מ-14 בת/בר מצוות :)
אני עובד בדואר..
אחת העבודות הקשות
[quote=ErWiN;1160463]אני עובד בדואר..
אחת העבודות הקשות[/quote]
אני גר במושב.
וסבא וסבתא שלי גרים קרוב.
וגם כמה דודים.
אז בן דוד שלי היה הולך ללול ומנקה שם את הסוללות (להוציא את הצואה), אחת העבודות הקשות גם כן.
סבא שלי היה משלם לו על זה, ואני תמיד חשבתי שזה קל חחח