-
[QUOTE=Primo;1189101][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*אלקטרה ולהביוס לא יודעים שזה משחק,אל תגלה להם [/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטרה ולהביוס צוחקים ואומרים:"בטח,אין לך אפשרות בחירה,אלא אם כן יש לך את האבן האולטימטיבית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"תסמכו עליי,יש ועוד איך." אני אומר להם ומגחך לעצמי.לאחר מכן אני קם ואומר להם:"טוב,מספיק עם הדיבורים.אין לנו משימה? אתם יודעים,משהו עם להציל את העולם?" אני שואל אותם.
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]אלקטריק מסתכל על להביוס ואומר לו:"אתה עדיין בקטע שהזה שהאבן קיימת?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]להביוס מסתכל על אלקטריק ואומר לו:"ועוד איך,שמעתי שהמכשף האפל היה הראשון שהפעיל את האבן,וגם האחרון כי ברגע שטיימוס,מכשף הזמן הקדום הקפיא את האפל בזמן ובמרחב,ומאז האבן נעלמה".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Primo;1189111][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]אלקטריק מסתכל על להביוס ואומר לו:"אתה עדיין בקטע שהזה שהאבן קיימת?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]להביוס מסתכל על אלקטריק ואומר לו:"ועוד איך,שמעתי שהמכשף האפל היה הראשון שהפעיל את האבן,וגם האחרון כי ברגע שטיימוס,מכשף הזמן הקדום הקפיא את האפל בזמן ובמרחב,ומאז האבן נעלמה".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"עצרו שנייה.מי זה טיימוס?" אני אשאל בסקרנות ואחכה לתשובתם.
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]אתה רואה שבעיניה של ג'נט ישנן דמעות,היא אומרת לך:"המשחק נגמר בשבילי,מעגל השחור פגע בי,זהו לחש מחסל,או ככה לפחות שמעתי" אתה רואה שהיא מתפוגגת,אתה רואה דמות מתקרבת אליך,אתה רואה שזהו מכשף אש כמוך,הוא אומר לך:"היא טועה,המעגל השחור הוא לא לחש מחסל,זה לחש העברה,החברה שלך נמצאת בטירה האפלה".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אמממ.. אם כך, אני חייב להציל אותה! יש לי רעיון... אלך למסדר השבעה, אספר להם מה קרה ואולי אצליח להציל בעזרתם את ג'נט!" אבטיח לעצמי "איך קוראים לך? מעוניין בקרב?" אשאל את המכשף.
-
[QUOTE]SnoopyDisco
*שימוש בלחשי שליטה על אבירים זה שינוי מצב.
אתה רואה ששני האבירים נלחמים זה בזה בעזרת החרבות שלהם,אתה רואה שהאביר שלא תחת השליטה שלך מאבד את חרבו וככה הוא מפסיד.
מאסטר טנדר לוקח את החרב שנפלה הופך אותה לקלף ומביא לך אותה.
ניצחת אביר חשמל 1+ לנקודות הניסיון שלך,קיבלת חרב חשמל![/QUOTE]
"יש!קיבלתי את חרב החשמל!" אומר בשמחה ואתלהב מהקלף החדש שלי.אחר כך אשאל את מאסטק טנדר:"נו, מתי אנחנו מתאמנים?"
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס ואלקטריק צוחקים,אחרי שהם נרגעים להביוס מסתכל עליך ואומר לך:"אתה רציני?לא שמעת על טיימוס,המכשף היחיד שהצליח לעצור את המכשף האפל,הוא מכשף הזמן היחיד בכול ההיסטוריה המתועדת,הוא גם מי שניבא את הנבואה על המכשפים שיביסו את המכשף האפל אחת ולתמיד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף אומר לך:"שמי ג'ון,אני הוא אחיה של ג'נט,אני במקומך לא הייתי הולך למסדר השבעה,הם לא יסכימו לסכן תוכנית מורכבת בשביל מכשפת מים צעירה,אני לא מעוניין בקרב אני מעוניין שאתה ואני נלך לטירה האפלה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר אומר לך:"השלב השני של אימוני חרב החשמל מתחילה,עכשיו עליך להביס את אביר החשמל רק בעזרת החרב" אתה רואה אביר חשמל נוסף מתקדם,עם עיניים כחולות,מצב הגנה,אתה שולף קלף ואתה רואה שזו חרב החשמל שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE] SnoopyDisco
מאסטר טנדר אומר לך:"השלב השני של אימוני חרב החשמל מתחילה,עכשיו עליך להביס את אביר החשמל רק בעזרת החרב" אתה רואה אביר חשמל נוסף מתקדם,עם עיניים כחולות,מצב הגנה,אתה שולף קלף ואתה רואה שזו חרב החשמל שלך.[/QUOTE]
מה מצב הגנה מה זה יוגיהו?XD
----------------------------------------
"אוקיי, הינה חרב החשמל!" אומר ואתקוף את האביר עם חרב החשמל שלי.
-
[/U][/B][FONT=Arial]המכשף אומר לך:"שמי ג'ון,אני הוא אחיה של ג'נט,אני במקומך לא הייתי הולך למסדר השבעה,הם לא יסכימו לסכן תוכנית מורכבת בשביל מכשפת מים צעירה,אני לא מעוניין בקרב אני מעוניין שאתה ואני נלך לטירה האפלה".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"לבד..?" אתפלא ואז אתלבט עם עצמי "נו טוב, זה יהיה מעניין!" אחליט לבסוף ואתמלא בתקווה.
"טוב, יש לך מושג באיזה כיוון זה? צפון דרום מזרח או מערב?" אשאל אותו בזמן שאביט מסביבי בתסכול.
-
[QUOTE=Primo;1190163][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]להביוס ואלקטריק צוחקים,אחרי שהם נרגעים להביוס מסתכל עליך ואומר לך:"אתה רציני?לא שמעת על טיימוס,המכשף היחיד שהצליח לעצור את המכשף האפל,הוא מכשף הזמן היחיד בכול ההיסטוריה המתועדת,הוא גם מי שניבא את הנבואה על המכשפים שיביסו את המכשף האפל אחת ולתמיד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,תפסיקו לצחוק." אני אורמ להם בפנים חמוצות ואומר להם:"טוב,צריך להתקדם." אני אומר,ואחרי זה חושב:'אוקיי,יצאתי טמבל. אבל,הם לא יודעים מי אני,או מה אני מסוגל.' אני חושב בחיוך.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון צוחק ואומר:"מה פתאום לבד,לך יש אותי,לי יש אותך,אנחנו לי לבד,זה ליד המדבר,שליד האגם שליד היער שבו אנחנו נמצאים" אתה וג'ון קמים מהסלעים שבו אתם יושבים,אתה זזים לכיוון האגם הקפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*אמרתי בהתחלה שזה שילוב של יוגי הו,פוקימון וקסמים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בחרב חשמל על האביר החשמלי אך האביר אינו מרגיש את זה בכלל,אתה שומע את הלנה אומרת לך:"אסור לך להשתמש בכשפים אחרים על האביר,אבל אתה יכול לעשות כשפים על החרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff9900][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתם ממשיכים בדרככם,אתה רואה שאתם יצאתם מהיער ונכנסתם לשטח של האגם הקפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הקרח נשבר בחמישה מקומות שונים,בכול מקום יוצא ראש של חיה,אתה שומע את אלקטריק אומר:"הידרה מחומשת!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הבטחתי קיימתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
שם משתמש-scizor-x
שם במשחק-קווין
גיל במשחק-23
סוג מכשף-מים
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500 מטבעות קסם.
רמת קסם-1
הערות:להירשם
-
[QUOTE]SnoopyDisco
*אמרתי בהתחלה שזה שילוב של יוגי הו,פוקימון וקסמים.
אתה משתמש בחרב חשמל על האביר החשמלי אך האביר אינו מרגיש את זה בכלל,אתה שומע את הלנה אומרת לך:"אסור לך להשתמש בכשפים אחרים על האביר,אבל אתה יכול לעשות כשפים על החרב".[/QUOTE]
"הממ.." אומר ואנסה להשתמש בכדור חשמלי על החרב.
-
[/U][/B][FONT=Arial]ג'ון צוחק ואומר:"מה פתאום לבד,לך יש אותי,לי יש אותך,אנחנו לי לבד,זה ליד המדבר,שליד האגם שליד היער שבו אנחנו נמצאים" אתה וג'ון קמים מהסלעים שבו אתם יושבים,אתה זזים לכיוון האגם הקפוא.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'זה יהיה קשה..' אחשוב בליבי בחשש. "כמה זמן זה להגיע לשם? שלא שיעשו משהו לג'נט.." אומר לו בדאגה לג'נט ומה קורה איתה עכשיו.
-
[QUOTE=Primo;1190186][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתם ממשיכים בדרככם,אתה רואה שאתם יצאתם מהיער ונכנסתם לשטח של האגם הקפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הקרח נשבר בחמישה מקומות שונים,בכול מקום יוצא ראש של חיה,אתה שומע את אלקטריק אומר:"הידרה מחומשת!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הבטחתי קיימתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
חתיכת מעצבן P:
"וואו! אני חייב ללכוד את הדבר הזה! " אני אורמ בהתלהבות ושולף קלף מתוך החפיסה,מקווה שזה קלף טוב.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*זו אשמתך,לא שמת אותי ראשון בהקדשה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף מחפיסה אתה רואה שזה הגנת טבע,אתה רואה שיוצא מהאגם דגיג קטן בתור מגן,אתה רואה שהראש החמישי מימין [השמאלי ביותר]תופס את ההגנה שלך ואוכל אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק אומר לך:"אנחנו במלכודת" אתה רואה חומת קרח נסגרת מסביב עליכם ומסביב להידרה חמשת הראשים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"יש סיכוי שהמכשף האפל הרג אותה,או כלא אותה,או מענה אותה,או שהיא בכלל עכשיו מכשפת אש אפלה תחת לחש שליטה מוחית של המכשף האפל,כול אפשרות גרועה" די במהירות אתם מגיעים לאגם הקפוא,אתה רואה יצור לבן עם עיניים שחורות מתקרב אליכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בכדור חשמלי על החרב החשמלית שעפה מהיד שלך,אתה רואה שהעיניים של האביר משתנות לאדומות,הוא שולף חרב משלו ומתכונן להתקפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1190212][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*זו אשמתך,לא שמת אותי ראשון בהקדשה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף מחפיסה אתה רואה שזה הגנת טבע,אתה רואה שיוצא מהאגם דגיג קטן בתור מגן,אתה רואה שהראש החמישי מימין [השמאלי ביותר]תופס את ההגנה שלך ואוכל אותה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אלקטריק אומר לך:"אנחנו במלכודת" אתה רואה חומת קרח נסגרת מסביב עליכם ומסביב להידרה חמשת הראשים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אתה היית בראשונים שאני מקדיש להם :)
"אוקיי,זה הזמן לעוד קלף!" אני אומר בזעם ומנסה לחשוב מה לעזאזל יכול לחלץ אותי מהמלכודת,עם או בלי אלקטריק ולהביוס.
-
[/U][/B][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"יש סיכוי שהמכשף האפל הרג אותה,או כלא אותה,או מענה אותה,או שהיא בכלל עכשיו מכשפת אש אפלה תחת לחש שליטה מוחית של המכשף האפל,כול אפשרות גרועה" די במהירות אתם מגיעים לאגם הקפוא,אתה רואה יצור לבן עם עיניים שחורות מתקרב אליכם.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אעצור לפני האגם הקפוא ואעצור גם את ג'ון. אביט על היצור בשקט ואהיה מוכן לשלוף קלף, מוכן לכל מצב.. "ג'ון! תזהר!" ארתיע אותו ואצביע על היצור הלבן.
-
[QUOTE]
SnoopyDisco
אתה משתמש בכדור חשמלי על החרב החשמלית שעפה מהיד שלך,אתה רואה שהעיניים של האביר משתנות לאדומות,הוא שולף חרב משלו ומתכונן להתקפה.
[/QUOTE]
"מה קורה פה?" אשאל את עצמי וארוץ אל החרב שלי.לאחר מכן אתקוף את האביר עם החרב שלי ואשתמש בעוד קלף עליה.
-
שם משתמש-anubis
שם במשחק-.דרו ארון
גיל במשחק-30
סוג מכשף-אויר(מעדיף מים אבל בסדר :))
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500
רמת קסם-1
הערות:
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלהביוס ואלקטריק משלבים כישופים שוב ושוב בשביל להוריד את הראשים של ההידרה,כעבור כמה דקות נשאר רק ראש אחד,אתה רואה שלהביוס,למרות שהוא נראה מכשף חזק ועמיד,הוא מתמוטט אלקטריק אומר לך:"אני יעזור ללהביוס,תשמיד את הראש האחרון!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמתקרב אליכם מכשף זקן,אתה רואה שיש לו שיער דליל לבן וזקן ארוך ולבן,אתה רואה שעיניו שקועות ושחורות,הוא אומר לכם:"סלחו לי מכשפים צעירים,אתם יודעים איפה נמצאת ממלכת האור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר טנדר אומר לך:"כשהאביר רואה את יריבו חשוף הוא מתכונן להתקפה,אומנם זה לא מעשה הוגן אך אבירי יסוד ויצורי יסוד הם סוג של גלמים חסרי שכל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]
SnoopyDisco
מאסטר טנדר אומר לך:"כשהאביר רואה את יריבו חשוף הוא מתכונן להתקפה,אומנם זה לא מעשה הוגן אך אבירי יסוד ויצורי יסוד הם סוג של גלמים חסרי שכל".[/QUOTE]
"חכה, אתה בצד שלי!" אומר לאביר שלי ואנסה להשתמש בקלף שליטה במזג האוויר על החרב שלי.
-
[QUOTE=Primo;1190832][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלהביוס ואלקטריק משלבים כישופים שוב ושוב בשביל להוריד את הראשים של ההידרה,כעבור כמה דקות נשאר רק ראש אחד,אתה רואה שלהביוס,למרות שהוא נראה מכשף חזק ועמיד,הוא מתמוטט אלקטריק אומר לך:"אני יעזור ללהביוס,תשמיד את הראש האחרון!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"אין בעיות!" אני אומר בביטחון ושולף עוד קלף מהחפיסה שלי,מתפלל לקלף טוב שיכול לחסל את ההידרה.
-
[quote=Primo;1184083][SIZE=3][COLOR=#ff0000]"יש חמש מקומות שמורים וכולם תפוסים,אי אפשר להירשם!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מה לא ברור בזה?יש רק עוד מקום אחד,ברוח והוא שייך למשתמש Pooh[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]השמש של יום חדש זרחה על ממלכת האור,יצאת מביתך,חפיסת הלחשים אצלך,את\ה מוכן\ת לכול אחד שיבוא,אתם מטיילים קצת בעיר ולפניך המדרגות לממלכת העננים ושביל ליער המכושף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ציפור טרף גדולה,כנראה נשר טס לכיוון ממלכת השמיים ואילו גובלין קטן עם תיבת קסם מתגנב לו ליער המכושף.[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני עוקב אחרי הגובלין. "מה הוא עושה שם" אחשוב לעצמי. ואתגנב בשקט לעברו.
-
[QUOTE=Primo;1184083][SIZE=3][COLOR=#ff0000]"יש חמש מקומות שמורים וכולם תפוסים,אי אפשר להירשם!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מה לא ברור בזה?יש רק עוד מקום אחד,ברוח והוא שייך למשתמש Pooh[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]השמש של יום חדש זרחה על ממלכת האור,יצאת מביתך,חפיסת הלחשים אצלך,את\ה מוכן\ת לכול אחד שיבוא,אתם מטיילים קצת בעיר ולפניך המדרגות לממלכת העננים ושביל ליער המכושף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ציפור טרף גדולה,כנראה נשר טס לכיוון ממלכת השמיים ואילו גובלין קטן עם תיבת קסם מתגנב לו ליער המכושף.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני מחליט לעקוב אחרי הגובלין ולראות מה יש לו שם
-
[/U][/B][FONT=Arial]אתה רואה שמתקרב אליכם מכשף זקן,אתה רואה שיש לו שיער דליל לבן וזקן ארוך ולבן,אתה רואה שעיניו שקועות ושחורות,הוא אומר לכם:"סלחו לי מכשפים צעירים,אתם יודעים איפה נמצאת ממלכת האור?".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אתלבט לעצמי 'יכול להיות שהוא מתחזה, ורוצה להזיק לממלכת האור.. אולי הוא ממלכת האופל.' אסיק לעצמי בזהירות.
"לא, אני לא יודע.. אתה יודע איפה ממלכת האופל?" אשאל אותו בהתחמקות משאלתו.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה קולף קלף נוסף,אתה רואה שזה קיסוס רעיל,הכישוף פוגע בראש האחרון אך הראש האחרון הוא הראש העוצמתי ביותר,הראש האחרון משתמש בהתקפת מים שפוגעת בך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הזקן אומר לכם:"מיקום מדויק אני לא יודע,אבל זה איפשהו בדרום מחוז הקסם,הנקודה המערבית ביותר היא הר הגעש,המזרחית ביותר היא האגם הקפוא והצפונית ביותר היא ממלכת העננים,כמובן שיש את שמונה ממלכות הכאוס,אבל הן מחוץ למחוז הקסם,נשלחתי על ידי מושל ממלכת אטלנטיס כדי למסור הודעה למסדר השבעה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בלחש לשליטה במזג האוויר,אתה רואה שסופת הוריקן עפה לכיוונה של החרב החשמלית,אתה רואה שהחרב החשמלית נתקעת בליבו של אביר החשמל שמתפוגג לו,מאסטר טנדר אומר לך:"הבסת אביר חשמל בלי להפעיל כישופים עליו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחרי הגובלין,אתה רואה שהוא ממשיך ללכת,בסופו של דבר הגובלין עוצר ליד מכשף בעל גלימה שחורה,הגובלין אומר לו:"אדון האופל,מסרתי למסדר השבעה את המסר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Anubis[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=gray][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב בזהירות רבה אחרי הגובלין,אתה רואה שהוא מתקרב למכשף שלובש גלימה אדומה כהה,האיש אומר:"השגת את תיבת הדרקון השחור?" הגובלין אומר:"כן אדון כאוס,תיבת הדרקון השחור אצלי,טוב אז דיברנו על אלף מדברות כישוף?" המכשף ששמו כאוס אומר:"אני חשבתי שדיברנו על שש מאות" הגובלין צוחק ואומר:"ואז גיליתי את הכוחות של התיבה הזו,אלף או כלום".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[/U][/B][FONT=Arial]הזקן אומר לכם:"מיקום מדויק אני לא יודע,אבל זה איפשהו בדרום מחוז הקסם,הנקודה המערבית ביותר היא הר הגעש,המזרחית ביותר היא האגם הקפוא והצפונית ביותר היא ממלכת העננים,כמובן שיש את שמונה ממלכות הכאוס,אבל הן מחוץ למחוז הקסם,נשלחתי על ידי מושל ממלכת אטלנטיס כדי למסור הודעה למסדר השבעה".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקיי.." אפסיק לחשוד לו ואספר לו איפה נמצא מסדר השבעה. "תודה על המידע.. בוא נלך לשם ג'ון.." אאיץ בו ואלך איתו לכיווון דרום.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון נפרדים מהזקן המסתורי ההוא,אתם ממשיכים לכיוון דרום המחוז,אתה רואה לאט לאט שנוף האגם הקפוא משתנה לנוף של מדבר ואז לאחר כמה שעות הליכה אתה רואה ארמון שחור עם שער פלדה חלוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1192403][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון נפרדים מהזקן המסתורי ההוא,אתם ממשיכים לכיוון דרום המחוז,אתה רואה לאט לאט שנוף האגם הקפוא משתנה לנוף של מדבר ואז לאחר כמה שעות הליכה אתה רואה ארמון שחור עם שער פלדה חלוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זהו, זה פה.." אמלמל בחשש. "בוא נמשיך." אומר לו ואמשיך איתו לעבר הארמון. "בוא נקווה שאף אחד לא ימות.." אומר לו בדאגה.
~~~
XD
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון נכנסים דרך הכניסה הראשית,אתה רואה שאין שומרים ואין שום דבר,אתה רואה כמה לפידים דולקים באש כחולה-סגולה,אתה רואה מדרגות למטה שמובילות למרתף ולמעלה לקומה הבאה,ג'ון אומר:"הכלא למטה כנראה" אתם יורדים למטה,אתה רואה כמה תאים,אתה רואה אנשים זקנים,מכשפים צעירים,כמה שלדים,חיות,ואז בסוף אתה רואה את ג'נט,נראה שהיא שקועה בעצמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1192410][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון נכנסים דרך הכניסה הראשית,אתה רואה שאין שומרים ואין שום דבר,אתה רואה כמה לפידים דולקים באש כחולה-סגולה,אתה רואה מדרגות למטה שמובילות למרתף ולמעלה לקומה הבאה,ג'ון אומר:"הכלא למטה כנראה" אתם יורדים למטה,אתה רואה כמה תאים,אתה רואה אנשים זקנים,מכשפים צעירים,כמה שלדים,חיות,ואז בסוף אתה רואה את ג'נט,נראה שהיא שקועה בעצמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ג'נט! באנו להציל אותך!" אצעק לה מרחוק, לא זז נזהר ממלכודות. "מה צריך לעשות?" אשאל אותה.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון רואה את אחותו שמסתכלת על שניכם,הוא בועט בדלת החלודה ומעיף אותה,ג'נט קמה ומחבקת את שניכם,אתה רואה שג'ון הולך לצאת אבל אתה רואה את שאר האנשים מסתכלים עליכם,אתה מבין שגם הם רוצים לצאת מכאן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1192419][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון רואה את אחותו שמסתכלת על שניכם,הוא בועט בדלת החלודה ומעיף אותה,ג'נט קמה ומחבקת את שניכם,אתה רואה שג'ון הולך לצאת אבל אתה רואה את שאר האנשים מסתכלים עליכם,אתה מבין שגם הם רוצים לצאת מכאן.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
נו אני לא רוצה לעזור לאנשים ג'ון וג'נט ימותו... XD
~~~
"טוב יאללה זריז!" אומר ואשחרר את כולם עם ג'ון, "ג'נט, אני לא רוצה לסכן אותך! תברחי מהארמון מהר!" אומר לה ואאיץ בה ללכת..
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]תוך חצי דקה כול החיות,האנשים הזקנים והמכשפים בורחים במהירות גדולה,מכשף אש זקן אומר לך:"תודה לך,שנים הייתי בכלא הזה,קח את זה" הוא מושיט לך קלף כישוף "שוט אש",אתה,ג'נט וג'ון עולים לקומת הכניסה,אתה רואה שאין אף אחד בלובי,חוץ מיצור אופל,היצור האפל אומר לך:"אני הוא דמיון,השליט של הממלכה האפלה,אתם לא יכולים לצאת מכאן עד שתביסו אותי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לוק,קח את ג'נט ותברחו מכאן,אני אטפל בדמיון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת שוט אש,על העזרה שלך למכשפים רבים קיבלת נקודת ניסיון אחת![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Primo;1192428][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]תוך חצי דקה כול החיות,האנשים הזקנים והמכשפים בורחים במהירות גדולה,מכשף אש זקן אומר לך:"תודה לך,שנים הייתי בכלא הזה,קח את זה" הוא מושיט לך קלף כישוף "שוט אש",אתה,ג'נט וג'ון עולים לקומת הכניסה,אתה רואה שאין אף אחד בלובי,חוץ מיצור אופל,היצור האפל אומר לך:"אני הוא דמיון,השליט של הממלכה האפלה,אתם לא יכולים לצאת מכאן עד שתביסו אותי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לוק,קח את ג'נט ותברחו מכאן,אני אטפל בדמיון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת שוט אש,על העזרה שלך למכשפים רבים קיבלת נקודת ניסיון אחת![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא!" אומר לג'ון ואקח את הקלף שהזקן נתן לי "בוא נראה אותו בפעולה!" אצעק ואפעיל אותו. אז אקח את ג'נט "אנחנו חייבים לצאת מכאן!" אומר לה וארוץ איתה לעבר היציאה.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מפעיל את שוט האש שפוגע בדמיון,השליט האפל,דמיון משתמש בלחש זירה,"מימד אפל" הלפידים נכבים,אתה רואה את הניצוץ האפל של העיניים האדומות של דמיון,אתה רואה שג'ון משתמש בלחש הדלקת אש,אתה רואה שג'נט משתמש בלחש קרח כלשהו שמקפיא את דמיון,ג'נט אומרת לך ולג'ון:"אפשר לברוח",ג'ון וג'נט נמלטים אתה נשאר עוד דקה בערך,אתה רואה שדמיון,שהיה חשוך הצליח לשרוט אותך,אתה רואה שאין דם,אבל הפצע זורח בזוהר שחור מוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1192433][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מפעיל את שוט האש שפוגע בדמיון,השליט האפל,דמיון משתמש בלחש זירה,"מימד אפל" הלפידים נכבים,אתה רואה את הניצוץ האפל של העיניים האדומות של דמיון,אתה רואה שג'ון משתמש בלחש הדלקת אש,אתה רואה שג'נט משתמש בלחש קרח כלשהו שמקפיא את דמיון,ג'נט אומרת לך ולג'ון:"אפשר לברוח",ג'ון וג'נט נמלטים אתה נשאר עוד דקה בערך,אתה רואה שדמיון,שהיה חשוך הצליח לשרוט אותך,אתה רואה שאין דם,אבל הפצע זורח בזוהר שחור מוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תקפיאי אותו שוב!" אצעק לג'נט מרחוק. במידה והיא מקפיאה אותו אני בורח ובמידה שלא אני שולף קלף מחפיסת הקסמים שלי.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לברוח מדיוק שדמיון מתעורר,הוא רודף אחריך במדשאות,אתה מגיע לשערי הפלדה החלודה אחרי זה אתה מצליח לצאת משם,אתה רואה שדמיון מפסיק לרדוף אחריך,אתה רואה שג'נט וג'ון מחכים לך בהמשך הדרך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1192437][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לברוח מדיוק שדמיון מתעורר,הוא רודף אחריך במדשאות,אתה מגיע לשערי הפלדה החלודה אחרי זה אתה מצליח לצאת משם,אתה רואה שדמיון מפסיק לרדוף אחריך,אתה רואה שג'נט וג'ון מחכים לך בהמשך הדרך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה, בוא נטוס מפה! יותר רחוק!" אצעק להם ואלך איתם עוד כמה זמן ליתר ביטחון במהירות חפוזה.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,ג'ון וג'נט מגיעים שוב ליער המכושף,אתה רואה מישהו שמאוד דומה לדמיון,אך הוא נראה יותר שליו,יותר ירוק ויותר קשור לטבע,הוא אומר לכם:"אני הוא גראסיוס,שליט הטבע,ברוכים הבאים לממלכה שלי,אני מבקש מכם רק דבר אחד מכשפי אש,אל תציתו את העצים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]