[QUOTE=scizor-x;1190914]ג'ק-
"כן,בטח" היא אומרת "נביא את אינפרנו גם"[/QUOTE]
"מצוין" אגיד ואגיד לאינפרנו להשאר על הכתף שלי,אבדוק שלא שכחתי אף דבר,מזוודה או משהו ואז אצא מהתא ואסמן לה לבוא אחריי.
Printable View
[QUOTE=scizor-x;1190914]ג'ק-
"כן,בטח" היא אומרת "נביא את אינפרנו גם"[/QUOTE]
"מצוין" אגיד ואגיד לאינפרנו להשאר על הכתף שלי,אבדוק שלא שכחתי אף דבר,מזוודה או משהו ואז אצא מהתא ואסמן לה לבוא אחריי.
ג'ק-
לילי עוקבת אחריך. לפתע,אתה רואה בתוך תא ילד ומעליו גוהרים 3 בריונים.
דרו-
אתה הולך לכיתת הלחשים. אתה מציץ דרך הדלת של המגדל הדרומי ורואה תלמיד שנה שישית מביט בשעונו.
דילן-
צווחה נשמעת. 2 נשרים צונחים וחוטפים סמור. עוד צווחה היפוגריף גדול רץ מהיער,לוקח סמור ואוכל אותו בהנאה. מתוך השיח רץ חד קרן לתוך היער.
דסטין-
"כן הוא אומר" אתה שומע שמץ של קנאה בקולו.
לוק-
אתה מחכה ולפתע פותחת את דלת התא בחורה גבוהה בלונדינית ויפה.
סאלי-
כתוב לך בעמוד הראשי....
~~~~~~~~~~~~~~~~
צפרדעי שוקולד,עוגת דלעת,עוגיות קדרה וסוכריות ברטי-בוטס.
[quote=scizor-x;1191474]סאלי-
כתוב לך בעמוד הראשי....
~~~~~~~~~~~~~~~~
צפרדעי שוקולד,עוגת דלעת,עוגיות קדרה וסוכריות ברטי-בוטס.[/quote]
"כמה עולות הסוכריות ברטי בוטוס?" אשאל את המוכרת
סאלי-
"5 גוזים מתוקה"
[QUOTE=scizor-x;1191474]
דסטין-
"כן הוא אומר" אתה שומע שמץ של קנאה בקולו.
[/QUOTE]
"אוקיי אחי,אני הולך לישון. לילה טוב גבר." אני אומר לו בחיוך רחב והולך לישון.בבוקר אני קם מהמיטה ומחליף בגדים.
[quote=scizor-x;1191484]סאלי-
"5 גוזים מתוקה"[/quote]
אושיט לה את חמשת הגוזים
[QUOTE=scizor-x;1191474]
דרו-
אתה הולך לכיתת הלחשים. אתה מציץ דרך הדלת של המגדל הדרומי ורואה תלמיד שנה שישית מביט בשעונו. .
[/QUOTE]
אני מחכה מעט ותוך כדי מביט גם לכיתה לראות אם המורה הגיעה ואני ממתין לראות אם מיצי תגיע אליו או שזה מישהו אחר
[quote]לוק-
אתה מחכה ולפתע פותחת את דלת התא בחורה גבוהה בלונדינית ויפה.[/quote]
אביט עליה בהתעניינות "מי את..?" אשאל בחולמניות. "את צריכה מקום בתא..?"
אדחק את מרפקי בצלעותיו של מרטי "הגיעה מישהי, בוא נעשה לה מקום למה נראה לי אין לה מקום בתאים אחרים" אמלמל
[QUOTE=scizor-x;1190914]סטיבן-
אתה רואה את דלת הקרון נפתחת ויצור מרחף בעל ברדס מתקדם באיטיות לעברך. רוז עפה לתוך התא. אתה מרגיש את הקור עולה בך. "סוהרסנים,סוהרסנים!" צועק מישהו. קייטי ושי רצים לתוך התא ונצמדים אחד לשני. היצור מתקרב עליך.
[/QUOTE]
"פרוטגו!" אני צועק אף על פי שאני מרגיש שאין טעם לחיים. אני מנסה בכל הכוח שלי להחזיק את הקסם
[QUOTE=scizor-x;1191474]ג'ק-
לילי עוקבת אחריך. לפתע,אתה רואה בתוך תא ילד ומעליו גוהרים 3 בריונים.
[/QUOTE]
אוציא את השרביט בשקט ואז אצעק "שתק!" ואירה את לחש השתק על הבריונים. "עזבו אותו מיד או שתקבלו עוד מזה" אצעק,אפגין אומץ וביטחון.
[QUOTE=scizor-x;1191474]
דילן-
צווחה נשמעת. 2 נשרים צונחים וחוטפים סמור. עוד צווחה היפוגריף גדול רץ מהיער,לוקח סמור ואוכל אותו בהנאה. מתוך השיח רץ חד קרן לתוך היער.
[/QUOTE]
אני עוצר ומנסה לא לזוז, אני מסמן גם לגוון ומייק לא לזוז ואני אומר להאגריד לנסות להשתלט עליהם..
דילן-
האגריד מגיע בריצה וזורק רשת גדולה על ההיפוגריף. לפתע מגיעים בדהרה עוד 4 היפוגריפים מהיער,האגריד זורק עליהם גם רשתות. "האגריד,לא נראה לך מוזר ששלותם באו באותו הזמן?" שואלת גוון אתם שומעים שאגה מהיער. עצים נופלים ואתם רואים לפניכים דרקון אדום בגובה של העצים אשר גוהר מעליכם. פנג בורח ביבבות אל תוך הבקתה של האגריד. אף תלמיד אחר עוד לא הגיע.
ג'ק-
אתה משתמש בשתק. סילון אור צבעוני מזנק על אחד מהבריונים והוא נופל. השניים האחרים מתקדמים "נו,נו,נו,הנה ילד אחר שמוכן לחטוף מכות" הם מתכרבים לעברך ומניפים את ידהים "עזבו אותו!" צועקת לפתע לילי "הילדה הקטנה מתערבת,אז גם היא מקבלת מכות" אומרים הבריונים בצחוק הם מתקרבים לילי ומניפים את ידם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
לא תוכל להטיל שתק על כולם
סטיבן-
אתה צועק "פרוטגרו" ומגן אנרגיה יוצא משרביטך. הוסהורסן טיפה נרתע מהעצם המרחף אך ממשיך להתקדם. הסוהרסן מתקדם עליך. אתה מרגיש את הקור עולה,אתה מרגיש עצב,אין לך טעם לחיים "סטיבן!" אתה שומע את קייטי צורחת. הדבר האחרון שאתה רואה לפני שאתה מתעלף זה אריה כסוף שמזנק אל עבר הסוהרסן ומחסל אותו. אתה מתעורר.ראשך כמעט מתפוצץ מכאב,אך אתה שוב מרגיש חום ושמחה. אתה מרגיש כאילו אתה עמוד להקיא. אתה רואה מולך תלמיד שנה שביעית. "זה היה מאוד מסוכן,אתה בסדר?" הוא שואל.
לוק-
"ג'סי" היא אומרת "ולמה אתה בוהה בי ככה" מרטי לא מרוצה שדחפת לא מרפק בצלעות. הוא הולך באי-רצון לשבת בכיסא מולך. ג'סי מתיישבת לידך "איזה חמוד אתה" היא אומרת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מרוב שנדנת לכולם אני עושה תגובות מושקעות ולך הכי פחות. סתם בצחוק לא בגלל זה אין לי רעיון איך להמשיך,תפתח שיחה או משהו. אה ואין לי רעיון לשם. הדימיון בין השם ג'סי לג'סמין הוא בגלל חוסר מידע על שמות אמריקאים מצדי. דרך אגב,חשבתי על סוזן אבל יש לי סבתא בשם הזה והצתמררתי מהמחשבה xd
דרו-
לפתע אתה שומע נקישות. משהו נוקש בחלון. התלמיד ניגש לחלון ופותח אותו. בן רגע נכנסת מיצי לחדר. עבודה טובה התלמיד אומר. בן רגע מיצי משתנה לבת אדם "אני לא מאמינה שהאידיוט האמין שאני הינשופה שלו" היא צוחקת בקול "אני חושבת שהוא יגיע בקרוב,הוא לא יודע מה מצפה לו פה" אתה שומע ששניהים צוחקים. "יחי לשון נחש" אומר התלמיד "יחי לשון נחש" משיבה התלמידה. לפתע התלמיד אומר "נראה לי שמישהו מאזין לנו" התלמיד מתקרב לכיוון הדלת.
סאלי-
את מושיטה את חמשת הגוזים ומקבלת את חבילת סוכריות הברטי-בוטס. "את ילדה מאוד יפה,יש לך חבר?" שואלת המוכרת ומביטה בהתענינות על טום
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
דניס גם לך סורי,אני לא יכול לכתוב המשכים מושקעים לאלה שברכבת
דסטין-
"לילה טוב" אתם הולכים לישון וקמים למחרת. אתה מחליפים בגדים ויורדים למטה. אתם רואים את ג'סמין למטה "בוקר טוב ג'סמין" אתה אומר והיא עונה "בוקר טוב דס" היא אומרת ומנשקת אותך בלחי "אוהב את הכינוי?" היא שואלת. "אה בוקר טוב גם לך קווין" היא אומרת. אתה שם לב במבט המקנא של קווין. "טוב אז ירדנו למטה?" היא שואלת
[QUOTE=scizor-x;1192044]ג'ק-
אתה משתמש בשתק. סילון אור צבעוני מזנק על אחד מהבריונים והוא נופל. השניים האחרים מתקדמים "נו,נו,נו,הנה ילד אחר שמוכן לחטוף מכות" הם מתכרבים לעברך ומניפים את ידהים "עזבו אותו!" צועקת לפתע לילי "הילדה הקטנה מתערבת,אז גם היא מקבלת מכות" אומרים הבריונים בצחוק הם מתקרבים לילי ומניפים את ידם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
לא תוכל להטיל שתק על כולם
[/QUOTE]
"שלא תעזו להתקרב אליה!" אגיד אליהם ואתן בעיטה מסובבת לכיוון הידיים שלהם(של מי שרוצה להרביץ ללילי,לא בטוח שזה לכולם אם אי אפשר אז לאחד מהם) "שתק! אגיד ואכוון לראש של אחד הבריונים.
[QUOTE]
לוק-
"ג'סי" היא אומרת "ולמה אתה בוהה בי ככה" מרטי לא מרוצה שדחפת לא מרפק בצלעות. הוא הולך באי-רצון לשבת בכיסא מולך. ג'סי מתיישבת לידך "איזה חמוד אתה" היא אומרת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מרוב שנדנת לכולם אני עושה תגובות מושקעות ולך הכי פחות. סתם בצחוק לא בגלל זה אין לי רעיון איך להמשיך,תפתח שיחה או משהו. אה ואין לי רעיון לשם. הדימיון בין השם ג'סי לג'סמין הוא בגלל חוסר מידע על שמות אמריקאים מצדי. דרך אגב,חשבתי על סוזן אבל יש לי סבתא בשם הזה והצתמררתי מהמחשבה xd
[/QUOTE]
"תודה.." אומר לה בביישנות. "גם את.." אסמיק טיפה ואתנצל בפני מרטי.
"את בת קוסמים? אני בן קוסמים.. אגב, קוראים לי לוק קאסטלאן.." אומר לה ואמתין שמרטי יציג את עצמו.
ג'ק-
"תגיד ילד,אתה מחפש צרות?" שואל אחד הבריונים שאתה מחטיף להם בעיטה מסובבת. אתה עונה לו בשתק. סילון אדום קופץ מהשרביט שלך,פוגע בבריון והוא נופל. הבריון השני בא ונותן לך אגרוף בפרצוף. אתה עף שני מטר אחורה והשרביט עף למרחק של 5 מטרים. "ג'ק" צועקת לילי "עכשיו הגיע תורך" אומר הבריון.
לוק-
"מרטי" אומר מרטי בחוסר התענינות.
"תגיד לוק,באיזה בית אתה רוצה להיות" שואלת ג'סי.
[quote]לוק-
"מרטי" אומר מרטי בחוסר התענינות.
"תגיד לוק,באיזה בית אתה רוצה להיות" שואלת ג'סי.[/quote]
אתרגז קצת על מרטי אבל אתעלם, "גריפינדור!" אומר בשימחה "ואת..?" אשאל.
לוק-
"אני עדיין לא יודעת" קולה נשמע כמו קול פעמונים מצלצל
[QUOTE=scizor-x;1192056]ג'ק-
"תגיד ילד,אתה מחפש צרות?" שואל אחד הבריונים שאתה מחטיף להם בעיטה מסובבת. אתה עונה לו בשתק. סילון אדום קופץ מהשרביט שלך,פוגע בבריון והוא נופל. הבריון השני בא ונותן לך אגרוף בפרצוף. אתה עף שני מטר אחורה והשרביט עף למרחק של 5 מטרים. "ג'ק" צועקת לילי "עכשיו הגיע תורך" אומר הבריון.
[/QUOTE]
"אמרתי לך לא לעז לגעת בה,אבל אתה משחק אותה ראש גדול ולכן אתה תשלם על זה" 'אקח את השרביט אחר כך לילי יותר חשובה..' אקום לכיוונו ואתן לו סנוקרת לתוך הפנים
-----------------------------------------
סנוקרת,באנגלית sucker punch הוא אחד האגרופים החזקים ביותר,השני הוא אגרוף לתוך הסנטר, סנוקרת זאת מכת אגרוף מאוד חזקה ומהירה,אבל הסיכויים לפגוע הם די נמוכים אם היריב השני מהיר יותר... סתם שתדע :P
[QUOTE=scizor-x;1192063]לוק-
"אני עדיין לא יודעת" קולה נשמע כמו קול פעמונים מצלצל[/QUOTE]
"יש לך קול יפה.." אפלוט. ואז אביט מסביבה ואבדוק אם יש לה חיה או משהו בזמן שאתבייש ממה שאמרתי.
ג'ק-
הסנוקרת פוגעת לו בפנים והוא מוטח על הרצפה "היית כל-כך אמיץ" אומרת לילי קופצת עליך ומחבקשת אותך,אתה מרגיש נהדר.
לוק-
"תודה" היא מצחקקת ומסיטה את מבטה לשנייה. מרטי עושה לך תנועה של הקאה. אתה מבחין בגור כלבים קטן ששורט את דלת התא.
[QUOTE=scizor-x;1192044]דילן-
האגריד מגיע בריצה וזורק רשת גדולה על ההיפוגריף. לפתע מגיעים בדהרה עוד 4 היפוגריפים מהיער,האגריד זורק עליהם גם רשתות. "האגריד,לא נראה לך מוזר ששלותם באו באותו הזמן?" שואלת גוון אתם שומעים שאגה מהיער. עצים נופלים ואתם רואים לפניכים דרקון אדום בגובה של העצים אשר גוהר מעליכם. פנג בורח ביבבות אל תוך הבקתה של האגריד. אף תלמיד אחר עוד לא הגיע.
[/QUOTE]
"אם לאף אחד אחר אין רעיון, בואו נברח !!!!" ומדי פעם אני יורה עליו שתק, אם הוא יורק אש או משהו בכיוון אני אשתמש בפרוטגרו...
~~~~~~~~~~~~
דרקון ?!!?!?! זאת רק ההתחלה גאת דמית !!! חחחח (סוף סוף קצת אקשן)
[quote]לוק-
"תודה" היא מצחקקת ומסיטה את מבטה לשנייה. מרטי עושה לך תנועה של הקאה. אתה מבחין בגור כלבים קטן ששורט את דלת התא.[/quote]
אביט במרטי, קצת מרוגז אבל אתעלם ואסיט את מבטי לגור הכלבים.. "כלב חמוד.. איך את קוראת לו? לי יש תנשמת, רולי!"אומר לה ואסמן לרולי לבוא לי על הכתף..
~~~
אני יכול להיות מאלף של רולי? כאילו שרולי יוכל לעשות טריקים..?
דילן-
כולם בורחים. אתה צועק "שתק" קרן אור אדומה מזנקת מקצה השרביט שלך ופשוט נהדפת מהקשקשים הבוהקים של הדרקון. אתה גוון ומרטי רצים. האגריד נשאר במקומו "נורי,לא היית אמור לצאת!" הוא אומר
לוק-
"אה,זה טימי תנשמת? אני מאוד אוהבת תנשמות!" היא אומרת ופותחת את הדלת. טימי מיד נכנס ומקשקש בזנבו. הוא קופץ על ג'סי והיא צוחקת. "אתה רוצה ללטף אותו?" היא שואלת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
כן אתה יכול. אבל אתה צריך לקנות חטיפים בישביל זה והם עולים כסף. יותר חטיפים בישביל תרגיל יותר מסובך.
[QUOTE=scizor-x;1192068]ג'ק-
הסנוקרת פוגעת לו בפנים והוא מוטח על הרצפה "היית כל-כך אמיץ" אומרת לילי קופצת עליך ומחבקשת אותך,אתה מרגיש נהדר.
[/QUOTE]
"אני לא אתן לאף אחד לגעת בך לילי" אגיד לה "וגם לא בך" אגיד בזמן שאסתכל ואחפש את הילד שהם איימו עליו "מה שמך ילד?" אגיד לו בזמן שאחפש את השרביט שלי על הרצפה
"טימי" הוא אומר "תודה" הוא מסתכל עליך ועל לילי "אתם חברים,כאילו חברים חברים?"
[quote]לוק-
"אה,זה טימי תנשמת? אני מאוד אוהבת תנשמות!" היא אומרת ופותחת את הדלת. טימי מיד נכנס ומקשקש בזנבו. הוא קופץ על ג'סי והיא צוחקת. "אתה רוצה ללטף אותו?" היא שואלת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
כן אתה יכול. אבל אתה צריך לקנות חטיפים בישביל זה והם עולים כסף. יותר חטיפים בישביל תרגיל יותר מסובך.[/quote]
"בטח.." אשיב להצעתה ואלטף את טימי.. לרגע אחשוב מה יקרה שהכלב יפגוש את החתול של מרטי, שלא יקרה ריב.
אז אסיט ממני את המחשבה ואלחש לג'סי משהו "לגלות לך סוד? מצנפת המיון מחשיבה את החלטתך במיון הבתים. כדאי לך לבחור מהר ואולי זה יעזור."
[QUOTE=scizor-x;1192082]"טימי" הוא אומר "תודה" הוא מסתכל עליך ועל לילי "אתם חברים,כאילו חברים חברים?"[/QUOTE]
"ידידים אפשר לומר.. בכל זאת,הכרנו פה ברכבת" אגיד לו "אז טימי אני רשמית שמח להגיד לך" אתן בעיטה בראש של אחד הבריונים שנפלו סתם בשביל הרשע "שאף אחד לא יציק לך יותר כל עוד אני פה."
לוק-
"מענין" היא אומרת "אני אבחר את מה שאתה תצא" אתה רואה את מרטי מתרגז "אוך אני לא יכול אם זה" הוא אומר ויוצא מהתא.
ג'ק-
"אני מאוד מקווה" הוא אומר "אני יכול לשבת איתכם,כדי שלא יציקו לי?"
[QUOTE=scizor-x;1192100]ג'ק-
"אני מאוד מקווה" הוא אומר "אני יכול לשבת איתכם,כדי שלא יציקו לי?"[/QUOTE]
"מבחינתי זה בסדר,אבל אנחנו בינתיים לא יושבים יצאנו לסיור,אבל זה תלוי מה לילי חושבת על זה" אגיד "לילי" אפנה אליה "מה את חושבת,טימי יכול להצטרף אלינו?"
[quote]לוק-
"מענין" היא אומרת "אני אבחר את מה שאתה תצא" אתה רואה את מרטי מתרגז "אוך אני לא יכול אם זה" הוא אומר ויוצא מהתא.[/quote]
אתלבט מה לעשות. "סליחה ג'סי.. אני כבר בא..." אמלמל ואצא מהתא בצער שלא אוכל להמשיך את השיחה.
"מרטי, מה קרה?" אשאל אותו קצת מרוגז.
[quote]סאלי-
את מושיטה את חמשת הגוזים ומקבלת את חבילת סוכריות הברטי-בוטס. "את ילדה מאוד יפה,יש לך חבר?" שואלת המוכרת ומביטה בהתענינות על טום
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
דניס גם לך סורי,אני לא יכול לכתוב המשכים מושקעים לאלה שברכבת
[/quote]
''לא'' אענה ''למה את שואלת?''
ג'ק-
"כן" היא אומרת "אחרי הבריונים כבר אין לי חשק להמשיך בסיור" היא אומרת.
אתם נכנסים לתא. לפתע נפתחת הדלת. אתה רואה חבורת בריונים מסליתרין "אז הנה החנון" הוא אומר "תקשיב חנון בתור תלמיד חדש אני אסביר לך את החוקים. אתה מביאלי כל יום כסף,ברור?" הוא אומר "אה ואתה לוקח אחריות אל כל דבר שעשיתי"
לוק-
"אתה יכול להיכנס,תמשיך לדבר איתה"
סאלי-
"סתם,כי את ילדה יפה,אני מופתעת שאין לך חבר. טוב אני ממשיכה,ביי!" היא אומרת וממשיכה להסיע את העגלה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוב דניס אתה רוצה לעשות משהו או להגיע להוגוורטוס?
יש מרתון דרך אגב....
[QUOTE=scizor-x;1192117] לוק-
"אתה יכול להיכנס,תמשיך לדבר איתה"[/QUOTE]
"לא מרטי, אתה אחלה בנאדם אני רוצה שתהיה חבר שלי.." אומר לו "אני רק מנסה להבין מה קרה? למה אתה כל כך מעוצבן?"
[quote]סאלי-
"סתם,כי את ילדה יפה,אני מופתעת שאין לך חבר. טוב אני ממשיכה,ביי!" היא אומרת וממשיכה להסיע את העגלה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוב דניס אתה רוצה לעשות משהו או להגיע להוגוורטוס?
יש מרתון דרך אגב....[/quote]
הוגוורטס
---
אפתח את החבילה ואוכל סוכריה בחשש
[QUOTE=scizor-x;1192117]ג'ק-
"כן" היא אומרת "אחרי הבריונים כבר אין לי חשק להמשיך בסיור" היא אומרת.
אתם נכנסים לתא. לפתע נפתחת הדלת. אתה רואה חבורת בריונים מסליתרין "אז הנה החנון" הוא אומר "תקשיב חנון בתור תלמיד חדש אני אסביר לך את החוקים. אתה מביאלי כל יום כסף,ברור?" הוא אומר "אה ואתה לוקח אחריות אל כל דבר שעשיתי"
[/QUOTE]
אתן לו אגרוף לתוך הפנים "תקשיב לי טוב חתיכת מגעיל אם מישהו ייקבע פה את התנאים זה אני" אגיד ואוסיף גם בעיטה לכיוון המותן שלו
[QUOTE=scizor-x;1192074]דילן-
כולם בורחים. אתה צועק "שתק" קרן אור אדומה מזנקת מקצה השרביט שלך ופשוט נהדפת מהקשקשים הבוהקים של הדרקון. אתה גוון ומרטי רצים. האגריד נשאר במקומו "נורי,לא היית אמור לצאת!" הוא אומר
[/QUOTE]
"זה הדרקון שלך האגריד ?! זה כזה מגניב !!! הוא מאולף יחסית נכון ?" אם הוא אומר שכן והוא לא יעשה כלום אני מנסה להתקרב אליו
[QUOTE=scizor-x;1187863]כולם רשומים,אלון צריך להירשם מחדש.
התחלה לכולם:
נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.[/QUOTE]
אשלוף את השרביט ואכנס לתא. אסגור את הדלת ואתיישב, אחכה לחזרת התאורה ואם היא לא תחזור אפעיל "לומוס".
לוק-
"זה התחיל השנה" מתחיל מרטי לספר "מישהי שחיבבתי הסכימה להיות חברה שלי סוף סוף" אתה רואה דמעות בעיניו "אבל יום אחד מצאו אותה שוכבת במיטה,מתה" הוא ממשיך ,ומאז אני לא סובל האהבה,אני מתעב את זה" הוא מתחיל לצעוק "היא הרסה אותי,היא שברה אותי אני לא יכול עם זה" הוא ממשיך "אהבתי עוד ילדה השנה והיא עזבה,עברה דירה בלי להגיד לי אפילו" הוא מדבר רגיל "אני שבור"
סאלי-
הסוכריה בטעם תפוחים. את ממשיכה להוגוורטוס. הרכבת נעצרת ואת יורד יחד עם טום "סאלי,בואי" הוא אומר ואת הולכת איתו אל עבר האגריד שצועק "תלמידים חדשים לכאן!" את עולה בסירות ושטה עם מרטי. הוא מסתכל עליך בחולמניות.
ג'ק-
הבריון חוסם בקלות את האגרוף והבעיטה. "אתה בחור אמיץ וחזק,אשמח אם תיהיה בחבורתי" הוא אומר "אבל שיהיה ברור אם אתה לא רוצה לאבד יד על תחלת השנה כדאי שתנמיך פרופיל אוי ניצחת את המטומטמים משנה שלישית אבל אני אמור להיות כבר שנה תשיעית,אני נשאר כל הזמן כיתה. "אני מסלית'רין והתידדת עם האדם הלא נכון,אתה תבין את זה" הוא מפנה את מבטו לכיוון טימי
דילן-
"הוא די מאולף" וום סילון אש חולף מעל האגריד ומתחיל שריפה "אבל לא כל-כך" האגריד שולף את המטריה הפרחונית שלו וסילון מים פוגע באש והיא נכבית. "אני לא מבין למה הוא יצא" אומר האגריד "נורי,תחזור!" הוא אומר ונורי הדרקון חוזר אל תוך היער באכזבה "תקשיבו טוב גברת מקגונגל כבודה לא יודעת על הדרקון,אז תיהיו בשקט,אוקי?" גוון ומרטי מהנהנים.
t-
התאורה חוזרת אתה רואה מולך שני בריונים שגהרים מעליך "נו קטנצ'יק,מה יש לך להביא לנו?"
[QUOTE=scizor-x;1192174]
ג'ק-
הבריון חוסם בקלות את האגרוף והבעיטה. "אתה בחור אמיץ וחזק,אשמח אם תיהיה בחבורתי" הוא אומר "אבל שיהיה ברור אם אתה לא רוצה לאבד יד על תחלת השנה כדאי שתנמיך פרופיל אוי ניצחת את המטומטמים משנה שלישית אבל אני אמור להיות כבר שנה תשיעית,אני נשאר כל הזמן כיתה. "אני מסלית'רין והתידדת עם האדם הלא נכון,אתה תבין את זה" הוא מפנה את מבטו לכיוון טימי
[/QUOTE]
"אני לא אהיה בסלית'רין אף פעם. וזה שאתה נשאר כיתה כל שנה אומר עליך משהו" אגיד ואנסה עוד פעם להרביץ לו
[quote]לוק-
"זה התחיל השנה" מתחיל מרטי לספר "מישהי שחיבבתי הסכימה להיות חברה שלי סוף סוף" אתה רואה דמעות בעיניו "אבל יום אחד מצאו אותה שוכבת במיטה,מתה" הוא ממשיך ,ומאז אני לא סובל האהבה,אני מתעב את זה" הוא מתחיל לצעוק "היא הרסה אותי,היא שברה אותי אני לא יכול עם זה" הוא ממשיך "אהבתי עוד ילדה השנה והיא עזבה,עברה דירה בלי להגיד לי אפילו" הוא מדבר רגיל "אני שבור"[/quote]
אביט עליו בתדהמה. "מה?!" אפלוט. "אני ממש מצטער, לא ידעתי.." אמלמל. "אני יכול לדבר איתה, בלי לפגוע ברגשותייך איכשהו?" אשאל אותו ואביע תמיכה בטפיחה על כתפו, מצטער ממה שקרה לו.