הכל בסדר
Printable View
הכל בסדר
[QUOTE=scizor-x;1208031]אולי פותח מ"ת של יוגיהו
מי רוצה מקום שמור?[/QUOTE]
אני!!!!
[QUOTE=Yami;1208028]איך את לא אוהב את זה?[/QUOTE]
כי אני לא אוהב את המאנגה ?
טוב שני מקומות שמורים
האחרון יהיה פתוח לפורום
יופי.
אני אגב רוצה שיהיה לי את הקוסם האפל, מתאם הפסולת, לוחם הפסולת וNimble Momogna (ארבע Nimble, בגלל היכולת המיוחדת שלו).
בהתחלה אתם תתחילו עם חפיסות מתחילים (אני אצטרך עזרה בבניה שלהן כנראה אני אבקש מניב או אביב) ואז משיגים איתם נקודות שאיתם קונים קלפים ואפשר להחליף ולהרכיב לך דק וכו'
איך זה נשמע לך?
[quote=scizor-x;1208043]טוב שני מקומות שמורים
האחרון יהיה פתוח לפורום[/quote]
משחק תפקידים של יוגיהו זה התאבדות. תחשוב על המשחק הזה של קרבות פוקימונים שרצית לעשות. קרב יוגיהו זה בערך העבודה הדרושה לזה כפול טריליארדתלאפים בערך. סתם מידע שימושי כדי לתת לך קצת פרופורציות.
בעוד כ-5 דקות פרק רביעי של המדריך למאמן הפוקיונים המתחיל יוצא!!!
התכוננו לצחוק!
[QUOTE=The Flupy;1208042]כי אני לא אוהב את המאנגה ?[/QUOTE]
ואת האנימה אתה אוהב.?
[QUOTE=LordAbizi;1208047]משחק תפקידים של יוגיהו זה התאבדות. תחשוב על המשחק הזה של קרבות פוקימונים שרצית לעשות. קרב יוגיהו זה בערך העבודה הדרושה לזה כפול טריליארדתלאפים בערך. סתם מידע שימושי כדי לתת לך קצת פרופורציות.[/QUOTE]
אבל יש פרט קטנטן.
הקרבות יתנהלו בדואלינג נטוורק.
ככה הקרבות יתבצעו במערכת מובנת.
אני אבדוק שהשחקנים לא מרמים בכך שאני אצפה בקרבות ואפילו אני אלחם אם המשחק דורש בכך. המשחק הוא לא יהיה כמו טורניר. הוא יהיה כמו מ"ת רגיל רק כל פעם שרוצים קרב נלחמים בדואלינג.
[quote=scizor-x;1208050]אבל יש פרט קטנטן.
אני אבדוק שהשחקנים לא מרמים בכך שאני אצפה בקרבות ואפילו אני אלחם אם המשחק דורש בכך. המשחק הוא לא יהיה כמו טורניר. הוא יהיה כמו מ"ת רגיל רק כל פעם שרוצים קרב נלחמים בדואלינג.[/quote]
המממ... ויש עלילה או שזה רק קרבות?
ברור שיש עלילה.
הם לדעתי יהיו באקדמית דו קרב (בערך כמו זאת בgx)
יהיו להם בחינות וקרבות בן השאר אבל חלק מהמשחק לא יהיה בקרבות.
יש כמה אפשרויות לדבר תורה השבוע.
מה נשמע לכם יותר מעניין:
בית המקדש וחיות טהורות.
או
שנת שימטה - מהפכה חברתית (מצטער על הכוננטציה, לא התכוונתי אליה).
לורדאביזי מה דעתך?
אז מה לדעתכם יותר מעניין, שמיטה חברתית, או על בית המקדש?
[quote=scizor-x;1208053]ברור שיש עלילה.
הם לדעתי יהיו באקדמית דו קרב (בערך כמו זאת בgx)
יהיו להם בחינות וקרבות בן השאר אבל חלק מהמשחק לא יהיה בקרבות.[/quote]
אה... המ... אוקיי. אז זה מגביל את כל הקרבות שלך להיות קרבות של אדם מול אדם, כשאחד מהם יכול להיות אתה, אם הם משחקים נגד NPC במשחק.
פרק רביעי של המדריך יצא!!!
תודה על שהשתתפתם והצבעתם...
הדבר תורה השבוע יהיה על.... (תופים תופים תופים...) שמיטה!
תודה רבה שבחרתם להשפיע.
[QUOTE=LordAbizi;1208058]אה... המ... אוקיי. אז זה מגביל את כל הקרבות שלך להיות קרבות של אדם מול אדם, כשאחד מהם יכול להיות אתה, אם הם משחקים נגד NPC במשחק.[/QUOTE]
מדויק.
איך זה נשמע לך?
אוף,בא לי לחדש את פוקימון מסע חוזר,אבל אני לא יכול להקפיץ :(
[quote=scizor-x;1208070]מדויק.
איך זה נשמע לך?[/quote]
בסדר. זה רעיון מעניין לשלב תוכנה שבה יתבצע העיקר של המשחק.
[QUOTE=scizor-x;1208050]אבל יש פרט קטנטן.
אני אבדוק שהשחקנים לא מרמים בכך שאני אצפה בקרבות ואפילו אני אלחם אם המשחק דורש בכך. המשחק הוא לא יהיה כמו טורניר. הוא יהיה כמו מ"ת רגיל רק כל פעם שרוצים קרב נלחמים בדואלינג.[/QUOTE]
אהה...
טוב אני הולך, ביי!
זה הולך להיות מענין בהחלט כי בכל קרב שינצחו יקבלו נקוה ותיהיה חנות. בחנות יהיה ניתן לקנות בוסטר שיעניק לך 3 קלפים. את הקלפים האלו תוכל להכניס לחפיסה או להחליף או לשמור אותם לחםיסה עתידית. בנוסף במשחק יהיה ניתן לקנות בוסטרים מיוחדים שנקראים "בוסטרי נושא" נגיד הנושא הוא "בלקווינג" אז שלושת הקלפים יהיו של בלקווינג. אבל הבוסטר הזה יעלה יותר והנושא שלו יתחלף מדי שבוע. אם אני רואה בקרב שמישהו משתמש בקלף שאין לו אני נותן לו אזהרה 5 אזהרות ואתה יוצא מהמשחק.
היי ואביזי תוכל לענות לי בפרטי ?
[QUOTE=Sindaquil Boy;1208089]היי ואביזי תוכל לענות לי בפרטי ?[/QUOTE]
היי,מה קורה?
הכל טוב , וויתרתי על מ"ת אווטאר אני עושה מ"ת בן 10 ..
נראלי אצטרך לשפר אבל אני אשפר ואוסיף עוד דברים אם צריך ..
[quote=Sindaquil Boy;1208092]הכל טוב , וויתרתי על מ"ת אווטאר אני עושה מ"ת בן 10 ..
נראלי אצטרך לשפר אבל אני אשפר ואוסיף עוד דברים אם צריך ..[/quote]
אני פשוט חושב מה לענות לך. כי אתה כתבת יפה מאוד שהמשחק מיועד רק לכאלה שמבינים בבן 10, אבל אני לא אחד כזה, ולכן אני לא יכול ממש לבדוק את המשחק. אם לא היית כותב שהמשחק מיועד רק לכאלה שמכירים את זה, בקלות הייתי כותב שהמשחק לא ברור לגמרי, ואתה זורק המון מושגים לא ברורים. אבל אם אתה מראש מזהיר שזה מיועד רק לאלה שמכירים את זה.... אני עוד צריך לחשוב איזו מן תשובה אני עונה לך על זה.
[QUOTE=Sindaquil Boy;1208092]הכל טוב , וויתרתי על מ"ת אווטאר אני עושה מ"ת בן 10 ..
נראלי אצטרך לשפר אבל אני אשפר ואוסיף עוד דברים אם צריך ..[/QUOTE]
לעזור לך? הרעיון המקורי שלי היה לעשות מ"ת על זה,אבל בסוף עשיתי את מ"ת האקסמן...חוץ מזה שאני מבין בזה הרבה.
חזרתי
תענו מי שיכול באשכול שפתחתי במשוב :(
[QUOTE=LordAbizi;1208094]אני פשוט חושב מה לענות לך. כי אתה כתבת יפה מאוד שהמשחק מיועד רק לכאלה שמבינים בבן 10, אבל אני לא אחד כזה, ולכן אני לא יכול ממש לבדוק את המשחק. אם לא היית כותב שהמשחק מיועד רק לכאלה שמכירים את זה, בקלות הייתי כותב שהמשחק לא ברור לגמרי, ואתה זורק המון מושגים לא ברורים. אבל אם אתה מראש מזהיר שזה מיועד רק לאלה שמכירים את זה.... אני עוד צריך לחשוב איזו מן תשובה אני עונה לך על זה.[/QUOTE]
אוו אווקיי אז סבבה , מצטער אם זה מבלבל מעט ..
[quote=Sindaquil Boy;1208098]אוו אווקיי אז סבבה , מצטער אם זה מבלבל מעט ..[/quote]
הממ מה שאתה יכול לעשות זה לשלוח לי יחד עם המשחק בהתחלה רשימה של המילים שהן ייחודיות לתחום "בן 10" והפירושים שלהן, כדי שאני אוכל לעכל את המשחק.
[QUOTE=LordAbizi;1208101]הממ מה שאתה יכול לעשות זה לשלוח לי יחד עם המשחק בהתחלה רשימה של המילים שהן ייחודיות לתחום "בן 10" והפירושים שלהן, כדי שאני אוכל לעכל את המשחק.[/QUOTE]
אוקיי לשלוח לך רשימה ? של המילים ?
דניאל-רוצה שאני אעזור לך? אני מבין בזה,גם באליאן פורס ובאולטימאט אליאן.
[QUOTE=Machine X;1208105]דניאל-רוצה שאני אעזור לך? אני מבין בזה,גם באליאן פורס ובאולטימאט אליאן.[/QUOTE]
תודה רבה .. , ווילגאקס לא חוסל נכון ? , אני דיי לא מבין באולטימט אליין ..
[QUOTE=Sindaquil Boy;1208111]תודה רבה .. , ווילגאקס לא חוסל נכון ? , אני דיי לא מבין באולטימט אליין ..[/QUOTE]
ווילגקס בעקרון די גמור,אבל אני די בטוח שהוא יופיע שוב...רוצה שאני אעזור לך עם החדשים? יענו עם כל האלה של אולטימאט אליאן? כי יש איזה שישה חדשים.
[QUOTE=Machine X;1208113]ווילגקס בעקרון די גמור,אבל אני די בטוח שהוא יופיע שוב...רוצה שאני אעזור לך עם החדשים? יענו עם כל האלה של אולטימאט אליאן? כי יש איזה שישה חדשים.[/QUOTE]
כן תודה רבה ! , ואני חושב להביא אוייבים חדשים ..
[QUOTE=Sindaquil Boy;1208115]כן תודה רבה ! , ואני חושב להביא אוייבים חדשים ..[/QUOTE]
על מי חשבת? אם אתה רוצה,אתה יכול להשתמש באיבו מג'נרייטור רקס כחייזרים,ואולי גם במפלצות האלה מפאוור ריינג'רס.
ויש עוד משהו שלא הבנתי יש קשר בין ג'נרטור רקס לבן 10 ?
ואני חשבתי על ווילגאקס כאוייב , וולקנוס , הקס , עוד אחד שהוא אפגרייד שהוא יהיה חדש .. , עוד אחדש הוא יהיה ראש יהלום ..
עריכה- קראתי ונראה לי שהבנתי .. , בן עבר לעולם של רקס ושם הם נפגשו ?
[QUOTE=Sindaquil Boy;1208117]ויש עוד משהו שלא הבנתי יש קשר בין ג'נרטור רקס לבן 10 ?
ואני חשבתי על ווילגאקס כאוייב , וולקנוס , הקס , עוד אחד שהוא אפגרייד שהוא יהיה חדש .. , עוד אחדש הוא יהיה ראש יהלום ..[/QUOTE]
זה רעיון טוב.והאמת שאמור להיות קרוסאובר מיוחד לחג ההודיה השנה,בין שתי הסדרות.אבל כעיקרון אתה יכול פשוט שהם לא יהיו איבו אלא פשוט מפלצות כמו היברידים.
ווילגקס-זה שהוא יחזור זה יכול להיות אחלה
וולקנוס- גם הוא טוב
הקס- פחות אוהב אותו,אוי תשקול לעשות אותו כחייל של ווילגקס,אולי ביחד עם סיקס סיקס.
והרעיונות שלך-זה מעולה.תנסה לבקש מאלון או מעצב אחר שיעשה את זה.
ראיתי שנות השבעים