-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1238549]
[COLOR="Indigo"][U]נועם[/U]
"מצוין טייפלוז'ן!" אתה אומר לו והוא מחייך אליך "עכשיו טייפלוז'ן התחמק בעזרת מתקפה מהירה ותשתמש בקרן על!" טייפוז'ן נע במהירות ומתחמק מכפת הכוח ואז יורה לעבר האריאמה קרן על "חסום את זה עם יידך!" קורא דקסטר והאריאמה מצליח לחסום את קרן העל ולבטל אותה "עכשיו רעידת אדמה בוא נזוז!" הוא אומר והאריאמה קופץ גבוה ונוחת בחוזקה על האדמה, מה שיוצר רעידת אדמה שמתקדמת לטייפלוז'ן.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מה?! אני לא מאמין שהוא חסם קרן על!" אומר לעצמי ואוסיף "טייפלוז'ן מהר תשתמש בלהביור על הרצפה כדי לרחף באוויר עד שרעידת האדמה תעבור ואז תשתמש בגלגל להבה בעודך משתמש בלהביור על האריאמה!" ואקווה שטייפלוז'ן יחזיק מעמד עד שרעידת האדמה תעבור.. "אני סומך עליך טייפלוז'ן, אתה יכול לעשות את זה!" אצעק אל טייפלוז'ן.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1238549]
[COLOR=blue][U]אלון[/U][/COLOR]
[COLOR=blue]"אוקיי! רק תאמר לגיבל להשתמש בפעימת דרקון כשאומר לך! טוב? אני יודע מה אני עושה! בטח בי!" אתה אומר לברנדון ומוציא את הפוכדורים של מילוטיק וקאנגסקן, "מילוטיק, טוויסטר!" אתה אומר וברנדון מסמן לגיבל לתקוף בפעימת דרקון, השניים מתמזגים בצורה מרהיבה ופוגעים ישירות בכמה פוקימונים שמתעלפים על המקום. "קאנגסקן תתקפי בסאקר פאנצ' ותחטפי את הפוכדורים של האנשים!" אקרא אתה אומר וקאנגסקן מתקדמת לכיוון כמה בחורים "וואצ'וג מכת ברק! טרבאיש פצצת רפש! קרוקרוק פצצת בוץ!" הם אומרים ושלושת המתקפות פוגעות ישירות בקאנגסקן והיא נראית כבר חלשה "גמור אותה עם ראשייה!" אומר לוציוס וגליילי פוגע בעוצמה רבה בקאנגסקן שמתעלפת "חח עבודת צוות של זוהרים!" אתה אומר לברנדון הוא מחייך אלך "חח עבודת צוות של זוהרים! עכשיו מילוטיק תעטוף אותם בגופף ו'תחנוק' אותם! ואז תשתמש עליהם בקרן קרח!" אתה אומר לו "קדימה גיבל השתמש בחפירה כדי לקחת את הפוכדורים אומר ברנדון ושניהם יוצאים במתקפות ומצליחים להשיג את כל השלל.[/COLOR]
[COLOR=blue]"ארר גליילי סופת שלג!" אומר לוציוס וגליילי מוציא מפיו רוח קרה שסוערת במרכז ומקשה עליכם לראות, כשהסופה נרגעת אתם רואים את המקום קפוא ואין זכר לחברי הצוות. "תודה רבה לכם!" אומרת האחות ג'וי תירצו להישאר פה הלילה?" היא שואלת.[/COLOR]
[/quote]
"בשמחה" אומר ואלטף את קאנגסקן ומילוטיק "הייתם נהדרים" אומר ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם.
"האחות ג'ואי, קחי אותם בבקשה" אומר ואתן לה אותם, "תרפאי לי אותם בבקשה, מחר אני קח אותם" אוסיף.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1238549][COLOR="SeaGreen"][U]רון[/U]
צ'ריזארד טס לעבר סנורלאקס עם אס אווירי והשניים נתקעים אחד בשני בעוצמה רבה היוצרת פיצוץ אדיר, צ'ריזארד עף לצד אחד ומטח בחוזקה באדמה וסנורלאקס טם לצד שני ומותח בחוזקה באדמה, השניים קמים ומסתכלים זה על זה, עד שלפתע סנורלאקס נופל מעולף "סנורלאקס לא יכול להילחם, המנצח הוא רון!" קורא השופט ודקסטר מחזיר את סנורלאקס בחזרה לפוכדור "כל הכבוד, קרב מרשים ביותר" אומר דקסטר ולוחץ את ידך, "מוח החזית הבאה, קוקו, תחכה לך לאחר העיר הגדולה" אומר דקסטר "ובינתיים זה מגיע לך הוא אומר ומעניק לך את סמל ההצלחה. "להתראות הוא אומר ומנפנף בידיו כשאתה יוצא.
אתה יוצא מהאולם ורואה שחשוך בחוץ.[/COLOR]
[/QUOTE]
קרב טוב :)
~~~~~~~~
'יש, ניצחתי במוח הראשון שלי!' אחשוב בשמחה.
אחזיר את צ'ריזארד לפוכדור ואאחל הצלחה לברנדון בקרב נגד דקסטר: "בהצללחה ברנדון, אני מקווה שתנצח אותו." אומר.
אתקדם אל העיר הגדולה בשמחה גדולה ובתקווה רבה בליבי
-
[QUOTE][[COLOR="Sienna"][U]ג'יימס[/U]
אתה זורק עליו פוכדור והוא נשאב לתוכו, "כל הכבוד האנדוואר נלחמת יפה" אתה אומר תוך כדי שסטרביה נכנס לפוכדור.
נדנוד ראשון..
נדנוד שני..
והפוכדור נשבר "סטארבייה!" הוא קורא ויוצא לעבר האנדור באס אווירי.[/COLOR][/QUOTE]
[/QUOTE]
"אוקיי האנדוואר השתמשי בכדור צל ישר לתוך הפרצוף של סטראביה!" אני מורה להאנדור בתקווה שהמהלך יגמור את סטארביה סופית "אנחנו חייבים לנצח" אמרתי להאנדוואר בעידוד ומכין פוכדור נוסף בידי.
-
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
'אוי לא!' אתה חושב בבהלה ומוציא את הפוכדור של לירון מהכיס 'נראה לי שאניח לו לנוח ובינתיים אוציא את הפוקימון השני שלי' אתה חושב ומכוון אליו את הופוכדור "תנוח חבר." אתה אומר והוא חוזר בחזרה לפוכדור, אתה חליף לפוכדור של אלקטרייב וזורק אותו "אוקיי אלקטרבייר, צא עם מתקפת כדור חשמלי!" אתה אומר לו הוא יוצא מהפוכדור בשאגה ענקית "אלק!!" ומשגר לעבר ווילורד כדור חשמל "ווילורד צלילה!" קורא דקסטר ווילורד נכנס למעמקי הבריכה, כדור החשמל פוגע במים מה שיוצר זרם ענקי שמסנוור אותך ומחשמל את כל הבריכה. ווילורד נפגע קשה, הוא צף באיטיות למעלה מעולף. "אוקי, אחד ניצחת אבל בוא נראה איך תסתדר עם השני!" אומר דקסטר והזירה הופכת לזירה רגילה "סנורלאקס בוא נזוז!" קורא דקסטר וזורק את הפוכדור של סנרלאקס "בוא נתחיל בפיהוק!" אומר דקסטר וסנורלאקס משגר לעבר אלקטרייב ענן לבן וסמיך שמתקדם אליו באיטיות.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/143.gif[/IMG]
"מה?! אני לא מאמין שהוא חסם קרן על!" אתה אומר בהפתעה "טייפלוז'ן מהר תשתמש בלהביור על הרצפה כדי לרחף באוויר עד שרעידת האדמה תעבור ואז תשתמש בגלגל להבה בעודך משתמש בלהביור על האריאמה!" טייפלוז'ן יורה להביור חזק שגורם לו לרחף באוויר ומצליח להתחמק מרעידת האדמה שנפסקת והוא יצוא לעבר האריאמה בגלגל אש קטלני "האריאמה אגרוף דינאמי!" צועק דקסטר והארימה טוען בידו אגרוף קטלני, השניים פוגשים אחד בשני ומועפים אחורנית, שניהם נראים חלשים "האריאמה אגרף מאך!" אומר דקסטר והאריאמה יוצא לעבר טייפלוז'ן באגרוף מאך.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U]אלון[/U]
"בשמחה" אתה אומר ומלטף את הפוקימונים שלך "הייתם נהדרים" אתה אומר ומחזיר את שניהם.
"האחות ג'ואי, קחי אותם בבקשה" אתה אומר והיא משיבה "בוודאי!" היא אומר ומחייכת "זה מספר החדר שלך" היא אומרת ונותנת לך מפתח שעליו כתוב את המספר 20#, אתה עולה לחדר ופותח אותו, אתה מדליק את האור "חיכיתי לך" אתה שומע קול מוכר ורואה את ליירה יושבת על כיסא "בארי עצבן אותי, אז עזבתי אותו. שנינו ניצחנו את מוח החזית הראשון" היא אומרת ומראה לך את סמל ההצלחה. "מה דעתך על קרב מחר על הבוקר?" היא אומרת וקורצת לך.[/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/zmxmzm2tq0cg.bmp[/IMG]
[COLOR="SeaGreen"][U]רון[/U]
'יש, ניצחתי במוח הראשון שלי!' אתה חושב בשמחה ומחזיר את צ'ריזארד לפוכדור, "בהצלחה ברנדון, אני מקווה שתנצח אותו." אתה אומר לו והוא משיב "להתראות, אל תדאג אני אנצח!" אתה יוצא מהזירה, אתה רואה שחשוך כבר בחוץ, אתה מחליט למרות החושך להמשיך לעיר הבאה. אתה ממשיך על השביל המואר כשלפתע אתה מאבד אותו, מתחיל לרדת גשם כבד, אתה רואה משמאלך מערה.[/COLOR]
[COLOR="Sienna"][U]ג'יימס[/U]
"אוקיי האנדוואר השתמשי בכדור צל ישר לתוך הפרצוף של סטראביה!" אתה מורה לה והיא משגרת כדור צל מדויק לתוך פניו של סטרביה היא נופלת על האדמה מעולפת "קדימה פוכדור!" אתה קורא וזורק את הפוכדור על סטראביה.
נדנוד ראשון...
נדנוד שני..
נדנוד שלישי
נתפס! אתה מרים את הפוכדור ושומע קול מאחור "קרב מרשים חביבי" אתה מסתובב ורואה איש שמנמן מתקדם לעברך, "נעים מאוד אני דקסטר" הוא אומר ולוחץ את ידך "אני מבין שבאת לפה בשביל להשיג את כל סמלי החזית אני צודק?" הוא מוסיף, "אז תצטרך להביס אותי קודם!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול.
"בוא איתי, הזירה נמצאת כמה מטרים מפה" הוא אומר, שניכם הולכים ולפניכם ניצב בניין גדול בצורת סנורלאקס "קדימה תתמקם שם" הוא אומר ומצביע על במה. שניכם עולים על הבמות והשופט אומר "הקרב יהיה 2 על 2 שבכל פעם כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד! לאחר ששני הפוקימונים של אחד המאמנים לא יוכל להילחם השני מנצח!" הוא מוסיף "הפוקימון הראשון שלי יהיה.. גולם!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שממנו יוצא גולם גדול.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/76.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1241378]
"מה?! אני לא מאמין שהוא חסם קרן על!" אתה אומר בהפתעה "טייפלוז'ן מהר תשתמש בלהביור על הרצפה כדי לרחף באוויר עד שרעידת האדמה תעבור ואז תשתמש בגלגל להבה בעודך משתמש בלהביור על האריאמה!" טייפלוז'ן יורה להביור חזק שגורם לו לרחף באוויר ומצליח להתחמק מרעידת האדמה שנפסקת והוא יצוא לעבר האריאמה בגלגל אש קטלני "האריאמה אגרוף דינאמי!" צועק דקסטר והארימה טוען בידו אגרוף קטלני, השניים פוגשים אחד בשני ומועפים אחורנית, שניהם נראים חלשים "האריאמה אגרף מאך!" אומר דקסטר והאריאמה יוצא לעבר טייפלוז'ן באגרוף מאך.[/COLOR]
[/QUOTE]
"טייפלוז'ן אתה יכול לעשות את זה, בוא נגמור אותו!. השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מהר ואז להביור בכל הכוח!" אומר לטייפלוז'ן ואקווה לפגיעה חזקה.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1241378]
'יש, ניצחתי במוח הראשון שלי!' אתה חושב בשמחה ומחזיר את צ'ריזארד לפוכדור, "בהצלחה ברנדון, אני מקווה שתנצח אותו." אתה אומר לו והוא משיב "להתראות, אל תדאג אני אנצח!" אתה יוצא מהזירה, אתה רואה שחשוך כבר בחוץ, אתה מחליט למרות החושך להמשיך לעיר הבאה. אתה ממשיך על השביל המואר כשלפתע אתה מאבד אותו, מתחיל לרדת גשם כבד, אתה רואה משמאלך מערה.[/COLOR]
[/QUOTE]
מערה :sunglasses: אולי יהיה\תהיה שם ג'ינקסס ~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'איך נקלעתי לסופת הגשמים הנוראה הזו?' אחשוב בייאוש.
"מישהו שומע אותי?" אצעק מתוך יייאוש כי אדע שאף אחד לא נמצא פה וגם אם מישהו נמצא פה הוא לא יוכל לשמוע אותי בגשם הכבד הזה. אבחין במערה לידי ואזכר בטראומת ילדות שבה פעם נכנסתי למערה וגיליתי שאורסרנג מפחידה נמצאת שמה. היא חשבה שאני רוצה לפגוע בילדיה והיא התכוונה לכיווני על מנת לתקוף. ברחתי משם בשיא המהירות. 'אני חייב להיכנס למערה, אין לי בררה. אכנס למערה ואוציא את צ'ריזארד על מנת להגן עלי מפני סכנות. אוציא פנס ואדליק אותו, אתקדם במשך במערה...
-
[QUOTE][COLOR="Sienna"][U]ג'יימס[/U]
"אוקיי האנדוואר השתמשי בכדור צל ישר לתוך הפרצוף של סטראביה!" אתה מורה לה והיא משגרת כדור צל מדויק לתוך פניו של סטרביה היא נופלת על האדמה מעולפת "קדימה פוכדור!" אתה קורא וזורק את הפוכדור על סטראביה.
נדנוד ראשון...
נדנוד שני..
נדנוד שלישי
נתפס! אתה מרים את הפוכדור ושומע קול מאחור "קרב מרשים חביבי" אתה מסתובב ורואה איש שמנמן מתקדם לעברך, "נעים מאוד אני דקסטר" הוא אומר ולוחץ את ידך "אני מבין שבאת לפה בשביל להשיג את כל סמלי החזית אני צודק?" הוא מוסיף, "אז תצטרך להביס אותי קודם!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול.
"בוא איתי, הזירה נמצאת כמה מטרים מפה" הוא אומר, שניכם הולכים ולפניכם ניצב בניין גדול בצורת סנורלאקס "קדימה תתמקם שם" הוא אומר ומצביע על במה. שניכם עולים על הבמות והשופט אומר "הקרב יהיה 2 על 2 שבכל פעם כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד! לאחר ששני הפוקימונים של אחד המאמנים לא יוכל להילחם השני מנצח!" הוא מוסיף "הפוקימון הראשון שלי יהיה.. גולם!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שממנו יוצא גולם גדול.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/76.gif[/IMG][/QUOTE][/QUOTE]
"נעים מאוד דקסטר, גולם נחמד" אמרתי לו בחביבות.'מה טוב על סוג סלע חשבתי לעצמי. לאחר שנייה נזכרתי וכבר לקחתי את הפוקדור המתאים לידי. "צא האריאמה! השתמש בדחיפת זרוע ישר לתוך ה'בטן' של גולם!" 'אאוץ' זה הולך להיות כואב' חשבתי וגיכחתי קלות.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1241378][COLOR="Red"][U]דור[/U]
'אוי לא!' אתה חושב בבהלה ומוציא את הפוכדור של לירון מהכיס 'נראה לי שאניח לו לנוח ובינתיים אוציא את הפוקימון השני שלי' אתה חושב ומכוון אליו את הופוכדור "תנוח חבר." אתה אומר והוא חוזר בחזרה לפוכדור, אתה חליף לפוכדור של אלקטרייב וזורק אותו "אוקיי אלקטרבייר, צא עם מתקפת כדור חשמלי!" אתה אומר לו הוא יוצא מהפוכדור בשאגה ענקית "אלק!!" ומשגר לעבר ווילורד כדור חשמל "ווילורד צלילה!" קורא דקסטר ווילורד נכנס למעמקי הבריכה, כדור החשמל פוגע במים מה שיוצר זרם ענקי שמסנוור אותך ומחשמל את כל הבריכה. ווילורד נפגע קשה, הוא צף באיטיות למעלה מעולף. "אוקי, אחד ניצחת אבל בוא נראה איך תסתדר עם השני!" אומר דקסטר והזירה הופכת לזירה רגילה "סנורלאקס בוא נזוז!" קורא דקסטר וזורק את הפוכדור של סנרלאקס "בוא נתחיל בפיהוק!" אומר דקסטר וסנורלאקס משגר לעבר אלקטרייב ענן לבן וסמיך שמתקדם אליו באיטיות.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/143.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"אלקטרייב, השתמש מהר בפריקה וכך תגן על עצמך ממתקפת פיהוק! אם זה לא ישפיע על המתקפה, תתחמק מהר הצידה ותרוץ אל סנורלקס במתקפת אגרוף אש!" אומר מהר לאלקטרבייר ואחשוב: 'הדבר האחרון שאני צריך עכשיו הוא שאלקטרבייר ירדם...'
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1235220][SIZE="4"]ברוכים הבאים כל החדשים![/SIZE]
התחלה בשבילכם:
סוף סוף אחרי זמן רב הגעתם אל מוח החזית הראשון. "ברוך הבא ילד" אומר דקסטר, "שמעתי שאתה בא להילחם פה במוח חזית!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול "קדימה בוא אני אראה לך את המקום, שניכם נכנסים למקום הזירה לפניכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול.
השופט נכנס "אפשר להתחיל" הוא אומר ודקסטר מהנהן לו "הקרב יהיה קרב של 2 על 2 ברגע ששני הפוקימונים של אחד המתמודדים לא יכולים להילחם השני ניצח!" אומר השופט "רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב" הוא מוסיף "קדימה במי תבחר" אומר דקסטר אליך.
[/QUOTE]
תוסיף אותי ברשומים כמו שאמרת לי בה"פ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני בוחר בלומבראי!" אני אומר וזורק את הכדור באוויר.
אני מחכה לראות איזה פוקימון יבוא מולי 'לומבראי מכסה יתרון על מרבית הפוקימונים שלו, וגם אם לא, לפחות הם לא חזקים עליו'.
~~~~~~~~~~~~
אני מקווה שהבנתי נכון ולא התכוונת לקרב כפול, אם זה קרב קפול אני מוציא גם את נאטו.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1241378]
[COLOR=blue]"בשמחה" אתה אומר ומלטף את הפוקימונים שלך "הייתם נהדרים" אתה אומר ומחזיר את שניהם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"האחות ג'ואי, קחי אותם בבקשה" אתה אומר והיא משיבה "בוודאי!" היא אומר ומחייכת "זה מספר החדר שלך" היא אומרת ונותנת לך מפתח שעליו כתוב את המספר 20#, אתה עולה לחדר ופותח אותו, אתה מדליק את האור "חיכיתי לך" אתה שומע קול מוכר ורואה את ליירה יושבת על כיסא "בארי עצבן אותי, אז עזבתי אותו. שנינו ניצחנו את מוח החזית הראשון" היא אומרת ומראה לך את סמל ההצלחה. "מה דעתך על קרב מחר על הבוקר?" היא אומרת וקורצת לך.[/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/zmxmzm2tq0cg.bmp[/IMG]
[/quote]
"לא נוח לי" אומר לה ואחזיר קריצה.
"אני רוצה כבר להגיע למוח החזית האחרון!" אקרא בשמחה.
"אז מי הפוקימונים שלך?" אשאל אותה ואראה לה את הפוקימונים שלי.
-
"טייפלוז'ן אתה יכול לעשות את זה, בוא נגמור אותו!" אתה צועק לו השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מהר ואז להביור בכל הכוח!" אתה אומר לטייפלוז'ן ומקווה שהמהלך יצליח, טייפלוז'ן מתחמק מאגרוף המאך במהירות ויורה ליבר האיראמה להביור עוצמתי שפוגע בו ישירות. הוא נופל על גבו ולא יכול להילחם, "האריאמה לא יכול להילחם!" קרא השופט בזמן שדקסטר החזיר אותו חזרה לפוכדור "קדימה סנורלאקס בוא נראה לו!" קורא דקסטר וזורק פוכדור ממנו יוצא סנורלאקס אדיר "קרן על קדימה!" קורא דקסטר.[/COLOR]
אתה נכנס למערה בלב ברירה ומוציא את צ'ריזארד לצידך, שניכם מתקדמים במערה שלפתע אתם רואים ג'ינקס רוקדת ריקוד גשם (Rain Dance) היא רואה אותכם וקופצת לעבר צ'ריזארד ונותנת לו נשיקה מתוקה (Lovely Kiss) והוא נהיה מבולבל ואז היא מוציאה מפיה רוח קפואה (Icy Wind) שמתקדם אליך ולצ'ריזארד המבולבל.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/124.gif[/IMG]
"נעים מאוד דקסטר, גולם נחמד" אתה אומר לו בחביבות והוא מחייך אליך 'מה טוב על סוג סלע' אתה מהרהר בליבך ומיד מוציא את הפוכדור של האריאמה "צא האריאמה! השתמש בדחיפת זרוע ישר לתוך ה'בטן' של גולם!" אתה זורק אתהפוכדור וצועק לו והוא מיד יוצא בדחיפת זרוע "גולם גלגול (Rollout)!" משיב דקסטר והשניים נתקעים זה בזה ומועפים אחורה "עכשיו השתמש באבנים חדות (Stone Edge)!" קורא דקסטר וגולם מעיף אל האריאמה אבנים חדות במהירות.[/COLOR]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
"אלקטרייב, השתמש מהר בפריקה וכך תגן על עצמך ממתקפת פיהוק!" אתה צועק לו והוא משחרר פריקה חזקה שחוסמת את הפיהוק ופוגעת בסנורלאקס ישירות "קדימה סנורלאקס חבטה כבדה (Heavy Slam)!" קורא דקסטר וסנורלאקס הופך את גופו לאפור וקופץ לעבר אלקטרייב.[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U]גלעד[/U]
הוספתי, הבנת נכון, אתה קיבלת את הצבע התכול!
~~~~~~~~~~~~~
"אני בוחר בלומבראי!" אתה קורא וזורק את הפוכדור שלו 'לומבראי מכסה יתרון על מרבית הפוקימונים שלו, וגם אם לא, לפחות הם לא חזקים עליו'. אתה חושב לעצמך בחיוך "האריאמה בוא נזוז!" קורא דקסטר וזורק את הפוכדור של האריאמה "השתמש בכפת כוח!" צועק דקסטר והאריאמה מתקדם לעבר לומברה בכפת כוח עוצמתית.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/297.gif[/IMG]
"לא נוח לי" אתה אומר וקורץ לה, היא משיבה בחיוך "אני רוצה כבר להגיע למוח החזית האחרון!" אתה קורא בשמחה "מי לא!" אומרת ליירה וצוחקת אז מי הפוקימונים שלך?" אתה אומר לה והיא שולפת שלושה פוכדורים "אזומריל, מגניום ולואפני קדימה צאו!" היא אומרת וזורקת את שלושת הפוכדורים שמתוכם יוצאים שלושה פוקימונים שנראים יפים ועוצמתיים, "אז... קבענו למחר?" היא אומרת וקורצת לך.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/184.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/154.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/428.gif[/IMG]
-
[QUOTE][COLOR="Sienna"][U]ג'יימס[/U]
"נעים מאוד דקסטר, גולם נחמד" אתה אומר לו בחביבות והוא מחייך אליך 'מה טוב על סוג סלע' אתה מהרהר בליבך ומיד מוציא את הפוכדור של האריאמה "צא האריאמה! השתמש בדחיפת זרוע ישר לתוך ה'בטן' של גולם!" אתה זורק אתהפוכדור וצועק לו והוא מיד יוצא בדחיפת זרוע "גולם גלגול (Rollout)!" משיב דקסטר והשניים נתקעים זה בזה ומועפים אחורה "עכשיו השתמש באבנים חדות (Stone Edge)!" קורא דקסטר וגולם מעיף אל האריאמה אבנים חדות במהירות.[/COLOR][/QUOTE]
ראיתי את האבנים מתעופפות אל עבר האריאמה ועלה רעיון במוחי.
"האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על האבנים ותשבור אותם!, "אחר כך תשתמש בסלאמינגסט על גולם!"
צעקתי לו.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1245187]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
"אלקטרייב, השתמש מהר בפריקה וכך תגן על עצמך ממתקפת פיהוק!" אתה צועק לו והוא משחרר פריקה חזקה שחוסמת את הפיהוק ופוגעת בסנורלאקס ישירות "קדימה סנורלאקס חבטה כבדה (Heavy Slam)!" קורא דקסטר וסנורלאקס הופך את גופו לאפור וקופץ לעבר אלקטרייב.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מהר אלקטרבייר, התחמק מהנפילה של סנורלקס וכשהוא יפול על האדמה, תשתמש באגרוף אש ותפגע בראשו!" אומר לאלקטרבייר במהירות, לפני שסנורלקס יפול עליו.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1245187][COLOR="Indigo"][U]נועם[/U]
"טייפלוז'ן אתה יכול לעשות את זה, בוא נגמור אותו!" אתה צועק לו השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מהר ואז להביור בכל הכוח!" אתה אומר לטייפלוז'ן ומקווה שהמהלך יצליח, טייפלוז'ן מתחמק מאגרוף המאך במהירות ויורה ליבר האיראמה להביור עוצמתי שפוגע בו ישירות. הוא נופל על גבו ולא יכול להילחם, "האריאמה לא יכול להילחם!" קרא השופט בזמן שדקסטר החזיר אותו חזרה לפוכדור "קדימה סנורלאקס בוא נראה לו!" קורא דקסטר וזורק פוכדור ממנו יוצא סנורלאקס אדיר "קרן על קדימה!" קורא דקסטר.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מצויין טייפלוז'ן! כל הכבוד!" אחייך חיוך רחב אל עבר טייפלוז'ן ואוסיף "טייפלוז'ן עכשיו אנחנו נגד סנורלקס, אני סומך עליך! , השתמש גם אתה בקרן-על אל עבר סנורלקס ומיד אחר כך בלהביור". 'אני מקווה שטייפלוז'ן יחזיק מעמד הוא ספג הרבה נזק בקרב נגד הריאמה...' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1245187]
אתה נכנס למערה בלב ברירה ומוציא את צ'ריזארד לצידך, שניכם מתקדמים במערה שלפתע אתם רואים ג'ינקס רוקדת ריקוד גשם (Rain Dance) היא רואה אותכם וקופצת לעבר צ'ריזארד ונותנת לו נשיקה מתוקה (Lovely Kiss) והוא נהיה מבולבל ואז היא מוציאה מפיה רוח קפואה (Icy Wind) שמתקדמת אליך ולצ'ריזארד המבולבל.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/124.gif[/IMG]
[/QUOTE]
'צ'ריזארד מבולבל!' אחשוב בדאגה.
'אין לי זמן להחליף פוקימונים' אחשוב. בהסתמכות על צ'ריזארד אומר לו : "צ'ריזארד, תנבה להתרכז ולהשתמש בלהביור על הג'ינקס ולהמיס בדרך את הרוח הקפואה שלה!"
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1245187][COLOR="RoyalBlue"][U]גלעד[/U]
הוספתי, הבנת נכון, אתה קיבלת את הצבע התכול!
~~~~~~~~~~~~~
"אני בוחר בלומבראי!" אתה קורא וזורק את הפוכדור שלו 'לומבראי מכסה יתרון על מרבית הפוקימונים שלו, וגם אם לא, לפחות הם לא חזקים עליו'. אתה חושב לעצמך בחיוך "האריאמה בוא נזוז!" קורא דקסטר וזורק את הפוכדור של האריאמה "השתמש בכפת כוח!" צועק דקסטר והאריאמה מתקדם לעבר לומברה בכפת כוח עוצמתית.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/297.gif[/IMG]
[/QUOTE]
'מזל שיש לי מתקפה מתאימה גם לזה...' אני חושב לעצמי.
"לומבראי! תשתמש בהידרו פאמפ אל הפנים של אריאמה!" אני אומר לו, אחרי שהוא פוגע או מה שזה לא עושה, העיקר שזה יבטל את המתקפה, אני אומר לו: "נגיחת זן! קדימה!".
-
[quote=Phoenix Arizonix;1245187]
[COLOR=blue]"לא נוח לי" אתה אומר וקורץ לה, היא משיבה בחיוך "אני רוצה כבר להגיע למוח החזית האחרון!" אתה קורא בשמחה "מי לא!" אומרת ליירה וצוחקת אז מי הפוקימונים שלך?" אתה אומר לה והיא שולפת שלושה פוכדורים "אזומריל, מגניום ולואפני קדימה צאו!" היא אומרת וזורקת את שלושת הפוכדורים שמתוכם יוצאים שלושה פוקימונים שנראים יפים ועוצמתיים, "אז... קבענו למחר?" היא אומרת וקורצת לך.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/184.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/154.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/428.gif[/IMG][/quote]
"בסדר, אבל קרוב לים" אני אומר.
לאחר מכן אלך לישון.
-
האבנים החדות מתקדמות לעבר האריאמה במהירות, אתה טיפה חושש ואז אתה אומר להאריאמה "האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על האבנים ותשבור אותם!" האריאמה משתמש כנגד האבנים החדות בכפת כוח ומצליח לבלום את ההתקפה "השתמש בסלאמינגסט על גולם!" אתה צועק לו והוא רץ מהירות לעבר גולם, "גולם סופת חול!" צועק דקסטר. גולם מסתובב במקום במהירות ומעיף את סופת החול על האריאמה שנבלם ונופל על הקרקע "גלגול, קדימה!" אומר דקסטר וגולם מתקפל לצורת כדור ומתגלגל לעבר האריאמה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][U]דור[/U]
סנורלאקס משתמש בחבטה כבדה אבל אתה לא נלחץ ואומר מהר אלקטרבייר, התחמק מהנפילה של סנורלקס וכשהוא יפול על האדמה, תשתמש באגרוף אש ותפגע בראשו!" אלקטרייב רואה שסנורלאקס כבר יותר מידי קרוב אליו, הוא משתמש באגרוף אש כנגד החבטה הכבדה, השניים מתנגשים אחד בשני ומועפים לאחר.
אלקטרייב נוחת על רגליו מתנשף וסונרלאקס מותח האדמה ונראה עייף "קדימה מנוחה!" צועק דקסטר וסנורלאקס שוקע במנוחה, הפצעים שלו נרפאים במהירות, "עכשיו השתמש בנחירה (Snor)!" אומר דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו גל קול אדיר המתקדם לעבר אלקטרייב.[/COLOR]
"מצויין טייפלוז'ן! כל הכבוד!" אתה אומר ומחייך בלעברו "פלז'ן!" הוא מגיב בשמחה. דקסטר מוציא את סנורלאקס ומורה לו להשתמש בקרן על, בנורלאקס משגר לעבר טייפלוז'ן קרן על עוצמתית אבל אתה מביל להתבלבל אומר לו "השתמש גם אתה בקרן-על אל עבר סנורלקס ומיד אחר כך בלהביור" וטייפלוז'ן מוציא קרן על לעבר קרן העל של סנורלאקס, השניין נתקעות אחת בשנייה 'אני מקווה שטייפלוז'ן יחזיק מעמד הוא ספג הרבה נזק בקרב נגד האריאמה...' אתה חושב בחשש ולפתע הקרנות יוצרות פיצוץ גדול, בזירה נוצר עשן כשהעשן מתפוגג אתה רואה את סנורלאקס עומד אך את טייפלוז'ן נופל על הרצפה "טיפלוז'ן אינו יכול להילחם!" אומר השופט, "בבקשה הוצא את וויביל שהחזרת בקרב הקודם" הוא מוסיף.[/COLOR]
'צ'ריזארד מבולבל!' אתה חושב בחשש, אתה סומך על צ'ריזארד ואומר לו "צ'ריזארד, תנבה להתרכז ולהשתמש בלהביור על הג'ינקס ולהמיס בדרך את הרוח הקפואה שלה!" אך צ'ריזארד מבולבל ויורה להביור לכל עבר, אדמת המערה מתחילה להישרף (כן, אני יודע שזה לא הגיוני) ומעמידה אותך, את צ'ריזארד וג'ינקס במלכודת להבות משתוללות.[/COLOR]
'מזל שיש לי מתקפה מתאימה גם לזה...' אתה חושב ומחייך "לומבראי! תשתמש במשאבת הידרו אל הפנים של אריאמה!" אתה אומר לו והוא משגר זרם מים ענק ופוגע בפרצוף של האריאמה שמועף לאחור "נגיחת זן! קדימה!" אתה אומר לו אך הוא לא מגיב, הוא לא יכול לזוז בגלל האפקט של משאבת ההידרו "האריאמה, זה הזמן שלנו! השתמש בסטירת התעוררות!" אומר דקסט והאראימה חובט בלמבירה בכפותיו עד שלומברה מועף אחורה "עכשיו השתמש בהתלה ססמית!" אומר דקסטר, האריאמה רץ במהירות אל לומברה שיוצא מהשיתוק.[/COLOR]
"בסדר, אבל קרוב לים" אתה אומר לליירה והיא מגיבה בהנהון, שניכם הולכים לישון.
אתה מתעורר לאור חזק שבוקע מהחלון, אתה מסתכל מהחלון ורואה שהשמש זורחת.
"שנזוז?" אומרת ליירה ומחייכת לעברך.[/COLOR]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1246904][[COLOR="RoyalBlue"][U]גלעד[/U]
'מזל שיש לי מתקפה מתאימה גם לזה...' אתה חושב ומחייך "לומבראי! תשתמש במשאבת הידרו אל הפנים של אריאמה!" אתה אומר לו והוא משגר זרם מים ענק ופוגע בפרצוף של האריאמה שמועף לאחור "נגיחת זן! קדימה!" אתה אומר לו אך הוא לא מגיב, הוא לא יכול לזוז בגלל האפקט של משאבת ההידרו "האריאמה, זה הזמן שלנו! השתמש בסטירת התעוררות!" אומר דקסט והאראימה חובט בלמבירה בכפותיו עד שלומברה מועף אחורה "עכשיו השתמש בהתלה ססמית!" אומר דקסטר, האריאמה רץ במהירות אל לומברה שיוצא מהשיתוק.[/COLOR]
[/QUOTE]
איזה אפקט יש למשאבת הידרו? יש אפקט לתותח הידרו להידרו כאנן, לא להיידרו פאמפ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תחמוק כשהוא יגיע" אני צועק לו "תזוז לצד ותשתמש בנגיחת זן!" אני יודע שלומברי מספיק זריז בשביל זה.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1246904]
[COLOR=blue]"בסדר, אבל קרוב לים" אתה אומר לליירה והיא מגיבה בהנהון, שניכם הולכים לישון.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתעורר לאור חזק שבוקע מהחלון, אתה מסתכל מהחלון ורואה שהשמש זורחת. [/COLOR]
[COLOR=blue]"שנזוז?" אומרת ליירה ומחייכת לעברך.[/COLOR][/quote]
"כמובן! אבל קודם.." אמלמל, אוציא את פוקימוניי ואתן להם לאכול מהאוכל שיש בחדר, אקח גם מעט אוכל לתוך תיקי למשך במסע.
אסתכל ואוודא שלא השארנו כלום.
"טוב, מוכנה לזוז?" אשאל בחיוך ואצא עם ליירה לבחוץ, אלך איתה אל פינה שמשקיפה אל הים.
אם היא תרצה להתחיל את הקרב אוציא את טוגקיס מיד.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1246904]
"מצויין טייפלוז'ן! כל הכבוד!" אתה אומר ומחייך בלעברו "פלז'ן!" הוא מגיב בשמחה. דקסטר מוציא את סנורלאקס ומורה לו להשתמש בקרן על, בנורלאקס משגר לעבר טייפלוז'ן קרן על עוצמתית אבל אתה מביל להתבלבל אומר לו "השתמש גם אתה בקרן-על אל עבר סנורלקס ומיד אחר כך בלהביור" וטייפלוז'ן מוציא קרן על לעבר קרן העל של סנורלאקס, השניין נתקעות אחת בשנייה 'אני מקווה שטייפלוז'ן יחזיק מעמד הוא ספג הרבה נזק בקרב נגד האריאמה...' אתה חושב בחשש ולפתע הקרנות יוצרות פיצוץ גדול, בזירה נוצר עשן כשהעשן מתפוגג אתה רואה את סנורלאקס עומד אך את טייפלוז'ן נופל על הרצפה "טיפלוז'ן אינו יכול להילחם!" אומר השופט, "בבקשה הוצא את וויביל שהחזרת בקרב הקודם" הוא מוסיף.
[/COLOR][/QUOTE]
אחזיר את טיפלוז'ן לפוכדור "לא נורא טייפלוז'ן היית מצוין אני גאה בך!" אומר לטייפלוז'ן ואוציא את וויביל "צא וויביל! עכשיו תורך" אחייך את וויביל ואומר לו "וויביל בוא נתחיל,השתמש באגרוף קרח!".
'וויביל הרבה יותר מהיר מסנורלקס אבל השאלה אם הוא גם חזק יותר מסנורלקס... נחכה ונראה XD, אבל אני מאמין שהוא יכול לעשות את זה!' אחשוב לעצמי בעודי מעלה חיוך על פני.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1246904][COLOR="Sienna"][U]ג'יימס[/U]
האבנים החדות מתקדמות לעבר האריאמה במהירות, אתה טיפה חושש ואז אתה אומר להאריאמה "האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על האבנים ותשבור אותם!" האריאמה משתמש כנגד האבנים החדות בכפת כוח ומצליח לבלום את ההתקפה "השתמש בסלאמינגסט על גולם!" אתה צועק לו והוא רץ מהירות לעבר גולם, "גולם סופת חול!" צועק דקסטר. גולם מסתובב במקום במהירות ומעיף את סופת החול על האריאמה שנבלם ונופל על הקרקע "גלגול, קדימה!" אומר דקסטר וגולם מתקפל לצורת כדור ומתגלגל לעבר האריאמה.[/COLOR]
][/QUOTE]
"האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על גולם כשהוא מתגלגל!" 'חשבתי על אבן שנשברת לרסיסים. הייתי משוכנע שזה יעבוד'. 'בוא נגמור עם הקרב הזה'.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1246904]
'צ'ריזארד מבולבל!' אתה חושב בחשש, אתה סומך על צ'ריזארד ואומר לו "צ'ריזארד, תנבה להתרכז ולהשתמש בלהביור על הג'ינקס ולהמיס בדרך את הרוח הקפואה שלה!" אך צ'ריזארד מבולבל ויורה להביור לכל עבר, אדמת המערה מתחילה להישרף (כן, אני יודע שזה לא הגיוני) ומעמידה אותך, את צ'ריזארד וג'ינקס במלכודת להבות משתוללות.[/COLOR]
[/QUOTE]
השם האמיתי של מליין סופרי זה John Maxwell
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מה עוללתי' אחשוב בחרטה.
"אנחנו חייבים לצאת מכאן ולהוציא את הג'ינקס מכאן, כולנו בסכנה!" אומר לצ'ריזארד.
"צ'ריזארד, חזור!" אומר ואחזיר את צ'ריזארד.
אוציא את קינגדרה. "קינגדרה, צא! השתמש במשאבת הידרו כדי לכבות את השריפה!" אומר
-
אוי שיט, חח לש שמתי לב.. תתיחס לזה כיאלו האריאמה תקף במהירות רבה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תחמוק כשהוא יגיע ואז תשתמש בנגיחת זן!" אתה צועק לו והוא קופץ מעל האריאמה, ראשו מכחיל והוא חובט בעזרתו באריאמה שעף אחורה במהירות ונתקע בקיר ונופל על הרצפה מעולף "וואו, בחירת מתקפות נבונה!" אומר דקסטר וצוחק "האריאמה לא יכול להילחם!" אמר השופט ודקסטר החזיר את האריאמה המעולףף בחזרה לפוכדור, "קדימה סנורלאקס השתמש בלעיסה (Crunch)!" אומר דקסטר וזורק את הפוכדור של סנורלאקס, סנורלאקס יותר ממנו ופותח את פיו כדי לנשוך החוזקה את לומברי.[/COLOR]
אתה וליירה מתארגנים ויוצאים לכיוון החוף, תוך זמן קצר אתם מוצאים נקודה מושלמת לקרב.
הזירה היא צוק החסום באבנים, שלושה אבנים גדולות וחומות נמצאות במגרש. "טוגקייס אני בוחר בך!" אתה אומר וזורק את הפוכדור שלו "טוגקייס!" הוא קורא בשמחה "אוקי לואפני בואי נזוז!" אומרת ליירה וזורקת את הפוכדור של לואפני "בואי נתחיל באגרוף מסוחרר (Dizzy Punch)!" אומרת ליירה, לואפני מכווצת את ידה לאגרוף הזוזהר בצבעים מרהיבות ומזנקת לעבר טוגקייס.
[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/428.gif[/IMG]
אתה מחזיר את טייפלוז'ן המעולף "לא נורא טייפלוז'ן היית מצוין אני גאה בך!" אתה אומר לו ומיד שולף את הפוכדור של וויביל "צאי וויביל! עכשיו תורך" אתה אומר וזורק את הפוכדור "ווי וויביל!" היא קוראת בשמחה "השתמשי באגרוף קרח!" אתה פוקד עליה והיא יוצרת קרחון ורצה במהירות לעבר סנורלאקס 'וויביל הרבה יותר מהיר מסנורלקס אבל השאלה אם הוא גם חזק יותר מסנורלקס... נחכה ונראה' אתה חושב ומחייך. וויביל חובטת עם אגרוף הקרח את בטנו של סנורלאקס שבעזרת זה בולם את ההתקפה "סנורלאקס להביור!" צועק דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו סילון אש קטלני המתקדם לעבר וויביל.[/COLOR]
"האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על גולם כשהוא מתגלגל!" אתה צועק לו 'בוא נגמור עם הקרב הזה'. אתה חושב האריאמה חובט בחוזקה בגולם המגלגל שעף באוויר לכמה מטרים, נתקע בקיר ונופל על הרצפה מעולף "גולם לא יכול להילחם!" אומר השופט בזמן שדקסטר מחזיר את גולם בחזרה לפוכדור "קדימה סנורלאקס! השתמש בדחיפה!" אומר דקסטר וזורק את הפוכדור, וסנורלאקס רץ בדיחפה לעבר האריאמה.[/COLOR]
'מה עוללתי' אתה חושב בחרטה "אנחנו חייבים לצאת מכאן ולהוציא את הג'ינקס מכאן, כולנו בסכנה!" אתה אומר לצ'יזארד המבובל שמוציא שפוזל ומוציא לשון אליך, "צ'ריזארד, חזור!" אתה מחזיר אותו ושולף את הפוכדור של קינגדרה "קינגדרה, צא! השתמש במשאבת הידרו כדי לכבות את השריפה!" אתה אומר זורק את הפוכדור שלו "קינגדרההה!" הוא צועק ויורה משאבת הידרו עוצמתית שמכבה את השירפה.
אתה רואה את ג'ינקס מבוהלת אבל כשהשרפה נכבת היא מתקרבת אליך ונותנת לך חיבוק חזק שחונק אותך קצת "ג'ינקס!" היא אומרת וקופצת לאחר, אתה מבין שהיא רוצה קרב (נגד קינגדרה).[/COLOR]
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1247840]
אתה מחזיר את טייפלוז'ן המעולף "לא נורא טייפלוז'ן היית מצוין אני גאה בך!" אתה אומר לו ומיד שולף את הפוכדור של וויביל "צאי וויביל! עכשיו תורך" אתה אומר וזורק את הפוכדור "ווי וויביל!" היא קוראת בשמחה "השתמשי באגרוף קרח!" אתה פוקד עליה והיא יוצרת קרחון ורצה במהירות לעבר סנורלאקס 'וויביל הרבה יותר מהיר מסנורלקס אבל השאלה אם הוא גם חזק יותר מסנורלקס... נחכה ונראה' אתה חושב ומחייך. וויביל חובטת עם אגרוף הקרח את בטנו של סנורלאקס שבעזרת זה בולם את ההתקפה "סנורלאקס להביור!" צועק דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו סילון אש קטלני המתקדם לעבר וויביל.
[/COLOR][/QUOTE]
'להביור?! ממתי סנורלקס יכול להשתמש בלהביור?!' אחשוב לעצמי בעודי תופס את השפה עם השיניים. "וויביל תתחמקתי מהר!" אומר לוויביל. 'הבטן שלו חסמה את ההתקפה הקודמת שלנו אולי ננסה לתקוף את הפנים...' אחשוב לעצמי ואומר "וויביל השתמשי בשיסוע לילה על הפנים של סנורלקס!"
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1247840][COLOR="RoyalBlue"][U]גלעד[/U]
אוי שיט, חח לש שמתי לב.. תתיחס לזה כיאלו האריאמה תקף במהירות רבה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תחמוק כשהוא יגיע ואז תשתמש בנגיחת זן!" אתה צועק לו והוא קופץ מעל האריאמה, ראשו מכחיל והוא חובט בעזרתו באריאמה שעף אחורה במהירות ונתקע בקיר ונופל על הרצפה מעולף "וואו, בחירת מתקפות נבונה!" אומר דקסטר וצוחק "האריאמה לא יכול להילחם!" אמר השופט ודקסטר החזיר את האריאמה המעולףף בחזרה לפוכדור, "קדימה סנורלאקס השתמש בלעיסה (Crunch)!" אומר דקסטר וזורק את הפוכדור של סנורלאקס, סנורלאקס יותר ממנו ופותח את פיו כדי לנשוך החוזקה את לומברי.[/COLOR][/QUOTE]
"מהר לומבראי! קפוץ על הבטן שקרובה לראש של סנורלאקס כלפי מעלה כמו מקפצה" אני אומר לו כדי שהוא יחמוק "עכשיו תשתמש בספיגה!" הוא צריך להחזיר את החיים שלו.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1247840]
[COLOR=blue]אתה וליירה מתארגנים ויוצאים לכיוון החוף, תוך זמן קצר אתם מוצאים נקודה מושלמת לקרב.[/COLOR]
[COLOR=blue]הזירה היא צוק החסום באבנים, שלושה אבנים גדולות וחומות נמצאות במגרש. "טוגקייס אני בוחר בך!" אתה אומר וזורק את הפוכדור שלו "טוגקייס!" הוא קורא בשמחה "אוקי לואפני בואי נזוז!" אומרת ליירה וזורקת את הפוכדור של לואפני "בואי נתחיל באגרוף מסוחרר (Dizzy Punch)!" אומרת ליירה, לואפני מכווצת את ידה לאגרוף הזוזהר בצבעים מרהיבות ומזנקת לעבר טוגקייס.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/428.gif[/IMG]
[/quote]
ארוף סחרור*
זה אגרוף ש"מסחרר" את היריב, מוריד לו חיים ומבלבל אותו, מכאן השם סחרור.
~
"חסום את זה עם כדור הילה!" אורה לטוגקיס.
"לאחר מכן תלך לאחד הקצוות של הצוק ותעוף בו, כדי שהיא לא תוכל להגיע אליך, ומשם תתקוף בעוד כדורי הילה!" אורה לטוגקיס בבטחון.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1247840]
'מה עוללתי' אתה חושב בחרטה "אנחנו חייבים לצאת מכאן ולהוציא את הג'ינקס מכאן, כולנו בסכנה!" אתה אומר לצ'יזארד המבולבל שפוזל ומוציא לשון אליך, "צ'ריזארד, חזור!" אתה מחזיר אותו ושולף את הפוכדור של קינגדרה "קינגדרה, צא! השתמש במשאבת הידרו כדי לכבות את השריפה!" אתה אומר זורק את הפוכדור שלו "קינגדרההה!" הוא צועק ויורה משאבת הידרו עוצמתית שמכבה את השירפה.
אתה רואה את ג'ינקס מבוהלת אבל כשהשרפה נכבת היא מתקרבת אליך ונותנת לך חיבוק חזק שחונק אותך קצת "ג'ינקס!" היא אומרת וקופצת לאחר, אתה מבין שהיא רוצה קרב (נגד קינגדרה).[/COLOR][/QUOTE]
חחח הוא פוזל אליי ומוציא לשון? ם.ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אח, נראה לי נחנקתי פה מהחיבוק' אחשוב. "הכי חשוב שיצאנו מפה בשלום" אומר. "מצטער צ'ריזארד, לא היה הרבה שהיית יכול לעשות" אומר לפוכדור.
אבחין שג'ינקס רוצה נגדי קרב, אגיב בשמחה."אוקיי קינגדרה, אני מקווה שאתה מוכן לקרה נגד ג'ינקס, השתמש בפעימת דרקון!" אומר לקינגדרה.
-
[CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]לכל חברי המ"ת:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="5"][COLOR="Blue"]האינטרנט שלי קרס, לכן אני לא אהיה פה בימים הקרובים, זאת אומרת שלא אוכל להגיב.
אני מבטיח לפצות אתכם במרתונים קצרים ובאיוונטים מאתגרים![/COLOR][/SIZE][/CENTER]
-
[QUOTE=ההולנדי המעופף;1246904][COLOR="Sienna"][U]ג'יימס[/U]
ג'יימס
"האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על גולם כשהוא מתגלגל!" אתה צועק לו 'בוא נגמור עם הקרב הזה'. אתה חושב האריאמה חובט בחוזקה בגולם המגלגל שעף באוויר לכמה מטרים, נתקע בקיר ונופל על הרצפה מעולף "גולם לא יכול להילחם!" אומר השופט בזמן שדקסטר מחזיר את גולם בחזרה לפוכדור "קדימה סנורלאקס! השתמש בדחיפה!" אומר דקסטר וזורק את הפוכדור, וסנורלאקס רץ בדיחפה לעבר האריאמה.[/COLOR][/QUOTE]
'חשבתי על אסטרטגיה במוחי'. "תרוץ לעברו גם ותשתמש בדחיפת זרוע ישר לפרצוף שלו!". 'אני לא יכול לגשת אליו חשבתי. אני רק רואה שומן בפנים'.
-
[U][COLOR="Indigo"]נועם[/COLOR][/U][COLOR="Indigo"]
'להביור?! ממתי סנורלקס יכול להשתמש בלהביור?!' אתה חושב בלחץ "וויביל תתחמקתי מהר!" אתה אומר לה במהירות והיא קופצת מעל הלהביור, אתה חושב על רעיון במהרה 'הבטן שלו חסמה את ההתקפה הקודמת שלנו אולי ננסה לתקוף את הפנים...' ומיד אומר לוויביל לתקוף בשיסוע לילה לפניו של סנורלאקס, וויביל מזנקת במהירות וחובטת בסנורלאקס עם שיסוע הלילה. "סנורלאקס מנוחה!" אומר דקסטר וסנורלאקס נשכב על גבו ומתחיל לנמנם, הוא מתרפא אט אט, "עכשיו השתמש בדיבור שינה!" מורה דקסטר סנורלאקס לפתע, מתוך שינה, מוציא קרן על הנעה במהירות לעבר וויביל.[/COLOR]
[U][COLOR="RoyalBlue"]גלעד[/COLOR][/U][COLOR="RoyalBlue"]
סנורלאקס מתקדם לעבר לומברי בנשיכה אך אתה לא נלחץ ואומר ללומברי "קפוץ על הבטן שקרובה לראש של סנורלאקס כלפי מעלה כמו מקפצה" ולומברי קופץ על בטנו של סנורלאקס "תתפוס אותו מהר!" צועק דקסטר לסנורלאקס וסנורלאקס תופס את רגלו של לומברי בשיניו ואז זורק אותו לעבר הקיר הקרוב, לומברי מוטח בחוזקה על הקיר ונופל על הרצפה מעולף "לומברי לא יכול להילחם!" צועק השופט, "בבקשה תוציא את הפוקימון הבא שלך" הוא מוסיף.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[U]אלון[/U]
טוגקיס יורה כדור הילה שפוגע באגרוף ה[B]סחרור[/B] וחוסם אותו "תלך לאחד הקצוות של הצוק ותעוף בו, כדי שהיא לא תוכל להגיע אליך, ומשם תתקוף בעוד כדורי הילה!" אתה מורה לטוגקיס והוא עף לעבר קצה הצוק ומשגר כדורי הילה לעבר לואפני "התחמקי מזה!" צועקת ליירה ולואפני מתחמקת מכדורי ההילה בצעדים הדומים לצעדי ריקוד "עכשיו השתמשי בבעיטה נמוכה (Low Kick) על אחד הסלעים!" אומר ליירה ומחייכת אליך. לואפני מרסקת את אחד הסלעים עם בעיטה נמוכה ושברי האבן טסים לעבר טוגקיס.[/COLOR]
[U][COLOR="SeaGreen"]רון[/COLOR][/U][COLOR="SeaGreen"]
אתה רואה שג'ינקס רוצה קרב ואתה מיד אומר לקינגדרה "אוקיי קינגדרה, אני מקווה שאתה מוכן לקרה נגד ג'ינקס, השתמש בפעימת דרקון!" והוא יוצר כדור טורקיז ומשגר אותו במהירות לעבר ג'ינקס, עינייה של ג'ינקס נהיות תכולות וככה גם ידייה. לפתע פעימת הדרקון עוצרת במקום, "ג'יייינקס!" צועקת ג'ינקס ופעימת הדרקון מתפוצצת במקומה, אתה מזהה שזו המתקפה על חושי (Psychic) ומיד שולחת אל קינגדרה רוח קרה.[/COLOR]
[U][COLOR="Sienna"]ג'יימס[/COLOR][/U][COLOR="Sienna"]
XD[B]
[/B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב על אסטרטגיה במהירות "תרוץ לעברו גם ותשתמש בדחיפת זרוע ישר לפרצוף שלו!" והוא מכין את דחיפת הזרוע, דקסטר צוחק בצחוק גדול ואומר "קרן על עכשיו!" וסנורלאקס יורה קרן על מפיו שתופסת את האריאמה לא מוכן, הוא עף לאחור ונתקע בקיר בחוזקה רבה, הוא נראה חלש.[/COLOR]
-
[quote=ההולנדי המעופף;1252445]
[COLOR=blue]טוגקיס יורה כדור הילה שפוגע באגרוף ה[B]סחרור[/B] וחוסם אותו "תלך לאחד הקצוות של הצוק ותעוף בו, כדי שהיא לא תוכל להגיע אליך, ומשם תתקוף בעוד כדורי הילה!" אתה מורה לטוגקיס והוא עף לעבר קצה הצוק ומשגר כדורי הילה לעבר לואפני "התחמקי מזה!" צועקת ליירה ולואפני מתחמקת מכדורי ההילה בצעדים הדומים לצעדי ריקוד "עכשיו השתמשי בבעיטה נמוכה (Low Kick) על אחד הסלעים!" אומר ליירה ומחייכת אליך. לואפני מרסקת את אחד הסלעים עם בעיטה נמוכה ושברי האבן טסים לעבר טוגקיס.[/COLOR]
[/quote]
"תתחמק במכת שמיים!" אורה לו ואצביע אל עבר לופאני.
"לאחר מכן מטרונום!" אורה לו.
-
כינוי בפורום + קישור לפרופיל:[url]http://www.myforum.co.il/member.php?u=21392[/url]
שם:shacharmor
שם במשחק:תומאס קרטר
אופי:עקשן,נדיב,עוזר לזולת
רקע:תומאס היה מאמן חזק שניצח את מחוזות הוואן,קנטו וגוטו אבל הוא חיפש אתגר אמיתי וכאשר שמע על חזית הקרב שמח בקול הוא הלך לחזית הקרב שם הוא מחפש אתגר אמיתי
פוקימונים שאני לוקח איתי:
1.צריזארד
2.לאביטר
3.קרבי
הערות\בקשות מיוחדות
-
[QUOTE=ההולנדי המעופף;1252445]
אתה רואה שג'ינקס רוצה קרב ואתה מיד אומר לקינגדרה "אוקיי קינגדרה, אני מקווה שאתה מוכן לקרה נגד ג'ינקס, השתמש בפעימת דרקון!" והוא יוצר כדור טורקיז ומשגר אותו במהירות לעבר ג'ינקס, עינייה של ג'ינקס נהיות תכולות וככה גם ידייה. לפתע פעימת הדרקון עוצרת במקום, "ג'יייינקס!" צועקת ג'ינקס ופעימת הדרקון מתפוצצת במקומה, אתה מזהה שזו המתקפה על חושי (Psychic) ומיד שולחת אל קינגדרה רוח קרה.[/COLOR]
[/QUOTE]
'כמובן, ג'ינקס היא על-חושית! אני אצטרך ךהשתמש במתקפות פיזיות בעיקר!' אחשוב לי.
"אוקיי קינגדרה, השתמש בטוויסטר כדי להסיט את הרוח הקרה בחזרה אל ג'ינקס ואז כוון את הטוויסטר אל ג'ינקס!" אומר
-
[QUOTE=ההולנדי המעופף;1252445][U][COLOR="RoyalBlue"]גלעד[/COLOR][/U][COLOR="RoyalBlue"]
סנורלאקס מתקדם לעבר לומברי בנשיכה אך אתה לא נלחץ ואומר ללומברי "קפוץ על הבטן שקרובה לראש של סנורלאקס כלפי מעלה כמו מקפצה" ולומברי קופץ על בטנו של סנורלאקס "תתפוס אותו מהר!" צועק דקסטר לסנורלאקס וסנורלאקס תופס את רגלו של לומברי בשיניו ואז זורק אותו לעבר הקיר הקרוב, לומברי מוטח בחוזקה על הקיר ונופל על הרצפה מעולף "לומברי לא יכול להילחם!" צועק השופט, "בבקשה תוציא את הפוקימון הבא שלך" הוא מוסיף.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מחייך ומצחקק לי בשקט.
"אתה יודע למה שמחתי שהוצאת את סנורלקס? לא היית עושה את זה אם לומברי היה מפסיד" אני שואל ואומר לו בלי לצפות לתשובה "כי עכשיו אני יכול להוציא החוצה אותו" אני אומר וזורק את הכדור של צ'אריזרד לאוויר ותופס אותו.
"צ'אריזרד, תשתמש בגל חימום!" (Heat מתורגל יותר טוב ל"חימום" מאשר למצב סטאטי של "חום") אני אומר ומחכה לתגובה של דקסטר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
דרך אגב, אני מת על סונרלאקס, יש מצב שאתה מפגיש אותי עם אחד פראי?
-
[QUOTE=ההולנדי המעופף;1252445][U][COLOR="Indigo"]נועם[/COLOR][/U][COLOR="Indigo"]
'להביור?! ממתי סנורלקס יכול להשתמש בלהביור?!' אתה חושב בלחץ "וויביל תתחמקתי מהר!" אתה אומר לה במהירות והיא קופצת מעל הלהביור, אתה חושב על רעיון במהרה 'הבטן שלו חסמה את ההתקפה הקודמת שלנו אולי ננסה לתקוף את הפנים...' ומיד אומר לוויביל לתקוף בשיסוע לילה לפניו של סנורלאקס, וויביל מזנקת במהירות וחובטת בסנורלאקס עם שיסוע הלילה. "סנורלאקס מנוחה!" אומר דקסטר וסנורלאקס נשכב על גבו ומתחיל לנמנם, הוא מתרפא אט אט, "עכשיו השתמש בדיבור שינה!" מורה דקסטר סנורלאקס לפתע, מתוך שינה, מוציא קרן על הנעה במהירות לעבר וויביל.[/COLOR]
[/QUOTE]
'התקפה מתוך שינה?! הסנורלקס הזה חזק!, אבל בכל זאת הוא מסוג נורמל ו..אממ... אני מניח שמתקפה כמו נקמה תעבוד עליו טוב אחרי הכל המתקפה היא מסוג Fight והיא משפיעה כפול 2 מהנזק שנגרם לוויביל, וחוץ מזה סנורלקס ישן אז הוא לא יוכל להגיב אבל וויביל תצטרך לספוג את הקרן-על הזאת... היא יכולה אני מאמין בה!' אחשוב לעצמי בהיסוס. "וויביל אנחנו צריכים לסכן קצת כדי לנצח בקרב הזה!, וויביל השתמשי בנקמה! תספגי את הקרן-על הזאת ותשחררי את כל זעמך על סנורלקס במתקפת נקמה! אני סומך עליך, את יכולה לעשות את זה!!" אצעק בקול לעבר וויביל ואקווה שהיא תחזיק מעמד ושהטקטיקה תעבוד.
-
[U][COLOR="Blue"]אלון[/COLOR][/U][COLOR="Blue"]
"תתחמק במכת שמיים!" אתה צועק לטוגקייס ומצביע על לואפני, טוגקיס עולה גבוה לשמיים ומתחיל לרדת במהירות לעבר לואפני "אגרוף קרח!" אומר ליירה ולואפני מזנקת לעבר טוגקיס עם והשניים מתנשגים אחד בשני בפיצוץ גדול "התשמש במטרונום!" אתה אומר לטוגקיס, טוגקיס מתרכז במטרונום לפתע הוא מוציא מפיו המון בועות סגולות גדולות (Gunk Shot) שפוגעים בלואפני שעפה אחורה, לפתע הגוף שלה הופך לסגול לכמה שניות "אה! לואפני הורעלה!" אומרת ליירה בפאניקה "ארר... השתמשי עכשיו בקפיצה (Bounce)" אומרת ליירה, לואפני קופצת ממש גבוה עד שכמעט אי אפשר לראות אותה והיא צוללת מהאוויר לעבר טוגקיס.[/COLOR]
"אוקיי קינגדרה, השתמש בטוויסטר כדי להסיט את הרוח הקרה בחזרה אל ג'ינקס ואז כוון את הטוויסטר אל ג'ינקס!" אתה אומר לו במהירות, קינגדרה יוצר מערבולת רוח מזנבו החוסמת את הרוח הקרה של ג'ינקס ומעיף אותה על קיר המערה,היא נופלת אך קמה מיד . היא מצמידה את ידייה לפיה ומשגרת לעבר ג'ינקס נשיקה מתוקה.[/COLOR]
[U][COLOR="RoyalBlue"]גלעד[/COLOR][/U][COLOR="RoyalBlue"]
אתה תיפגש, יכול להיות בצורה של מאנצ'לקס D:
~~~~~~~~~~~~~~~~
"צ'אריזרד, תשתמש בגל חימום!" אתה פוקד על צ'ריזארד והוא מוציא מפיו רוח אדומה שעפה אל עבר סנורלאקס, "השתמש בלהביור!" אומר דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו להביור קטלני. השניים פוגעים אחד בשני מה שיוצר להבה ענקית שגורמת לשני הפוקימונים לעוף אחורה, "אוקי סנורלאקס השתמש בקרן על!" אומר דקסטר ומצביע על צ'ריזרד סנורלאקס מוציא מפיו קרן לבנה-אדומה שמאיימת לפגוע בצ'ריזארד.[/COLOR]
[U][COLOR="Indigo"]נועם[/COLOR][/U]
[COLOR="Indigo"]'התקפה מתוך שינה?! הסנורלקס הזה חזק!, אבל בכל זאת הוא מסוג נורמל ו..אממ... אני מניח שמתקפה כמו נקמה תעבוד עליו טוב אחרי הכל המתקפה היא מסוג לחימה והיא משפיעה כפול מהנזק שנגרם לוויביל, וחוץ מזה סנורלקס ישן אז הוא לא יוכל להגיב אבל וויביל תצטרך לספוג את הקרן-על הזאת... היא יכולה אני מאמין בה!' אתה חושב בהיסוס ואומר לוויביל "וויביל אנחנו צריכים לסכן קצת כדי לנצח בקרב הזה!, וויביל השתמשי בנקמה! תספגי את הקרן-על הזאת ותשחררי את כל זעמך על סנורלקס במתקפת נקמה! אני סומך עליך, את יכולה לעשות את זה!!" וויביל מתחיל לרוץ לעבר קרן העל, ידייה זוהרות בלבן והיא מתנגשת בקרן העל לפתע היא חוצה אותה במהירות וסופגת אותה לידיה, היא מגיעה אל סנורלאקס וחובטת בו בחוזקה, סנורלאקס מועף לאוויר ונחות על האדמה, הוא מתעורר, "סנורלאקס התנגשות ג'יגה!" פוקד דקסטר על סנורלאקס, שדה עוח סגול מקיף את סנורלאקס והוא מתחיל להתקדם לעבר וויביל.[/COLOR]
-
[QUOTE=ההולנדי המעופף;1252445][U][COLOR="Indigo"]נועם[/COLOR][/U][COLOR="Indigo"]
[U][COLOR="Sienna"]ג'יימס[/COLOR][/U][COLOR="Sienna"]
XD[B]
[/B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב על אסטרטגיה במהירות "תרוץ לעברו גם ותשתמש בדחיפת זרוע ישר לפרצוף שלו!" והוא מכין את דחיפת הזרוע, דקסטר צוחק בצחוק גדול ואומר "קרן על עכשיו!" וסנורלאקס יורה קרן על מפיו שתופסת את האריאמה לא מוכן, הוא עף לאחור ונתקע בקיר בחוזקה רבה, הוא נראה חלש.[/COLOR][/QUOTE]
החלטתי לא לתת להאריאמה להתאמץ יותר מידי. "האריאמה נלחמת יפה" אמרתי לו. והוצאתי את הפוקדור והכנסתי אותו לבפנים. ביד השנייה כבר הכנתי את הפוקימון המתאים ביותר לקרב הזה... "צא אלאקזאם!" "השתמש בהשתגרות מאחורי סנורלקס ואז בקרן על חושית כדי להעיף אותו על הקיר/עץ (אני לא זוכר איפה הקרב)"
-
כינוי בפורום + קישור לפרופיל:[url]http://www.myforum.co.il/member.php?u=21392[/url]
שם:shacharmor
שם במשחק:תומאס קרטר
אופי:עקשן,נדיב,עוזר לזולת
רקע:תומאס היה מאמן חזק שניצח את מחוזות הוואן,קנטו וגוטו אבל הוא חיפש אתגר אמיתי וכאשר שמע על חזית הקרב שמח בקול הוא הלך לחזית הקרב שם הוא מחפש אתגר אמיתי
פוקימונים שאני לוקח איתי:
1.צריזארד
2.לאביטר
3.קרבי
הערות\בקשות מיוחדות