[COLOR="Orange"]אוקי בואו נראה הינה הם ואני מצביע על זוג פוקמון שתסים במהירות מדהימה[/COLOR]
Printable View
[COLOR="Orange"]אוקי בואו נראה הינה הם ואני מצביע על זוג פוקמון שתסים במהירות מדהימה[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
[COLOR="Red"]האחו ג'וי באה במהרה ובודקת את מצבה של בלה ואמרת בהנחת רווחה ''בלה תהיה בסדר''. ג'וי יוצאת החוה כדי לטפל באודיש אבל שיימין מחליט לקפוץ מהתיק שלך לעבר בלה,אתה לא מבין מה הוא עושה הוא התחיל להשתמש בסינטזה על.... בלה!!! שיימין שאל את בלה עם היא מרגישה טוב יותר והיא ענתה בחיוב וקפצה על רגליה!![/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
תומר-[/COLOR]
דיטו משתנה לסאלמנס ומשתמש בלהביור על הרשת,שנותרה ללא פגע!!!
אתה שומע את סלבי הקטן זועק ובוכה!
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
שני הפוקימונים רואים אותך ומתקרבים לבחון אותך
[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
[/COLOR][COLOR="Red"]האחו ג'וי באה במהרה ובודקת את מצבה של בלה ואמרת בהנחת רווחה ''בלה תהיה בסדר''. ג'וי יוצאת החוה כדי לטפל באודיש אבל שיימין מחליט לקפוץ מהתיק שלך לעבר בלה,אתה לא מבין מה הוא עושה הוא התחיל להשתמש בסינטזה על.... בלה!!! שיימין שאל את בלה עם היא מרגישה טוב יותר והיא ענתה בחיוב וקפצה על רגליה!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אזרוק פוכדור על בלה ואחר כך אלך לאחות גוי לבקש את המפתח לחדר 56[/COLOR]
אופק-\
בלה נתפסת בלי מאבק,והאחות ג'וי נותנת לך את מפתח החדר.
[COLOR="Red"]אופק-
בלה נתפסת בלי מאבק,והאחות ג'וי נותנת לך את מפתח החדר.
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני יעלה לחדר ואלך אל לן לתת לו את שיימן[/COLOR]
[COLOR="Orange"]אני בא אל לטיאס ואומר לה שלום אני ג'ק
באתי לשמור עליך[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
אתה מגיעה לבסיס אבל לן אומר לך שזאאת בדיוק הנקודה,אתה ריך לשמור על שיימין,הוא מושיט לך פוקדור ירוק עם ציור של שיימין עליו אבל שהחלק העליון שלו שקוף. לן אמר לך ''זה פוקדור שיירנו במיוחד לשיימין,הוא לא ייחשב שלך אבל כך תוכל לסחוב א שיימין בקלות ולראות מה מצבו''[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
לטיאס מדברת איתך בטלפטית,על פי קולה אתה מבין שהיא צעירה מאוד-
''היי אני לטיאס מי אתה? אף פעם לא ראיתי פוקימון מוזר כל כך.... מיזה סוג אתה? מה זה הדבר הזה שיש לך על הגב? מה זה הכדור האדום-לבן שיש לך ביד? זה כדור? רוצה לשחק? אני ואח שלי לטיאוס משחקים כל הזמן מחבואים זה המשחק האהוב עליי רוצה גם?[/COLOR]
[QUOTE][COLOR=Red][COLOR=SeaGreen]תומר-[/COLOR]
דיטו משתנה לסאלמנס ומשתמש בלהביור על הרשת,שנותרה ללא פגע!!!
אתה שומע את סלבי הקטן זועק ובוכה![/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=Olive]"דיטו תשתנה לסלבי אני אומר ובודק את המתקפות של סלבי"[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
אתה מגיעה לבסיס אבל לן אומר לך שזאאת בדיוק הנקודה,אתה ריך לשמור על שיימין,הוא מושיט לך פוקדור ירוק עם ציור של שיימין עליו אבל שהחלק העליון שלו שקוף. לן אמר לך ''זה פוקדור שיירנו במיוחד לשיימין,הוא לא ייחשב שלך אבל כך תוכל לסחוב א שיימין בקלות ולראות מה מצבו''[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני לוקח את הכדור מוציא את כל הפוקימונים שלי בחדר השינה והולך לישון[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]תומר-
הפוקדע אומרר:סלבי יודע דחיפה,עלי תער (אל תשכח שהוא רק תינוק..)
אתה מודיעה דרך הרמקול ללן על מה שקורה
[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
לן,מעיר אותך ב3 לפנות בוקר ואומר שצריכים אותך!!! שתומר,שומר הסלבי מדווח שהוא נלחם כרגע באנשים שמנסים לחטוף את סלבי!! הא גם מסביר לך שסלבי רק תינוק ודבר כזה יכול להוות טראומה בשבילו!! לן מוביל אותך למערה תת קערקעית ואתה מתחיל לרוץ[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
לן,מעיר אותך ב3 לפנות בוקר ואומר שצריכים אותך!!! שתומר,שומר הסלבי מדווח שהוא נלחם כרגע באנשים שמנסים לחטוף את סלבי!! הא גם מסביר לך שסלבי רק תינוק ודבר כזה יכול להוות טראומה בשבילו!! לן מוביל אותך למערה תת קערקעית ואתה מתחיל לרוץ[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני ימשיך לרוץ ויהיה מוכן עם הפוקדור של בלה ביד[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
אתה מגיעה לקצה המנהרה,אתה יוצא ורואה ילד מנסה לחתוך רשת ובא סלבי תינוק קטן,שצווח מרוב פחד בעזרת הדיטו שלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
אתה מגיעה לקצה המנהרה,אתה יוצא ורואה ילד מנסה לחתוך רשת ובא סלבי תינוק קטן,שצווח מרוב פחד בעזרת הדיטו שלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יוציא את צ'יקוריטה ובלה ואומר להם "בלה שינוי צורה לצ'יקוריטה שתיכם עלי תער תשחררו את הילד שם"[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
בלה וצ'יקוריטה משתמשות בעלי תער אבל כלום לא קורה לרשת!! הילד מסתובב לעברך ושואל אתה אופק? אני תומר בוא תעזור לי לשחרר את סלבי![/COLOR]
[QUOTE][COLOR=DarkOrange]תומר-
הפוקדע אומרר:סלבי יודע דחיפה,עלי תער (אל תשכח שהוא רק תינוק..)
אתה מודיעה דרך הרמקול ללן על מה שקורה[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=YellowGreen]אני אומר לדיטו להשתמש בעלי תער על הרשת ואוציא את טורצ'יק ואמר לו להשתמש בדחיפה בזמן שאני מנסה להבין מה קורה כאן[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
בלה וצ'יקוריטה משתמשות בעלי תער אבל כלום לא קורה לרשת!! הילד מסתובב לעברך ושואל אתה אופק? אני תומר בוא תעזור לי לשחרר את סלבי![/COLOR]
[COLOR="Red"]"אני מוציא את קאטרפי ואומר לו חוטי משי על סלבי אבל אל תלחם בו אלה תביא אותו אליי"[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]תומר-
לן מודיעה לך שהוא שלח לך עזרה,ילד בשם אופק שהוא שומא שיימין. במהרה מגיח ילד עם זרורא וצ'יקוריטה שמנסים לעזור לך לחתוך את הרשת הילד מציג את עצמו בתור אופק.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
קאטרפי מנסה בכל כוחו אבל הרשת גבוהה מאוד!! פתאום קאטרפי מתחיל לזהור ומתפתח ל.. מטאפוד!!! ירי הוט של מטאפוד מצליח להגיעה לסלבי ולהוציא אותו מהרשת!!! תומר רץ אלייך ולוקח את סלבי ממאטפוד ומרגיעה את צווחותיו.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
קאטרפי מנסה בכל כוחו אבל הרשת גבוהה מאוד!! פתאום קאטרפי מתחיל לזהור ומתפתח ל.. מטאפוד!!! ירי הוט של מטאפוד מצליח להגיעה לסלבי ולהוציא אותו מהרשת!!! תומר רץ אלייך ולוקח את סלבי ממאטפוד ומרגיעה את צווחותיו.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אומר לתומר "בונלך ללן" בזמן שאני מחזיר את בלה צ'יקוריטה ומטפוד[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
אתה ותומר מתחילים ללכת ללן. אתם מגיעים לשם וכל אחד נפרד לדרכו[/COLOR]
[COLOR="Orange"]אוקי רגע תפסיקי לרגע אם השאלות ואני לא פוקמון אני
בן אדם והכדור האדום זה פוקדור.
בכל מקרה את נמצאת כרגע בסכנה ואני באתי להציל אותך רק תיתני לי לתפוס אותך אם הפוקדור וזה ידל על כולנו[/COLOR].
[QUOTE] [COLOR=SeaGreen]תומר-
לן מודיעה לך שהוא שלח לך עזרה,ילד בשם אופק שהוא שומא שיימין. במהרה מגיח ילד עם זרורא וצ'יקוריטה שמנסים לעזור לך לחתוך את הרשת הילד מציג את עצמו בתור אופק.[/COLOR]
[/QUOTE]
[COLOR=SeaGreen]אני אומר "שלום אופק אני תומר תודה שעזרת לי להציל את סלבי"[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
אתה ותומר מתחילים ללכת ללן. אתם מגיעים לשם וכל אחד נפרד לדרכו[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יבקש מלן לחזור לעיר הראשונה ואלך להלחם במכון העשב[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
לטיאס אומרת ''פ-ו-ק-ד-ו-ר? מה זה? זה השם של הכדור שלך? אני יודעת זה בטח כדור מיוחד למשחק הפוקתפוב נכון? שווה!!! חחח בן כמה אתה? אני בת 5 ימים בדיוק!![/COLOR]
תומר-
[COLOR="SeaGreen"]אופר ואתה חוזרים לבסיס,וכל אחד נפרד לדרכו. סלבי עדיין נרעש ממה שקרה ולכן אתה מטפל בוא ונותן לו לאכול.[/COLOR]
אופק-
[COLOR="Red"]לן מעביר אותך במעבר שלוקח אותך לעיר הראשונה,אתה בדרך למכון אבל שיימין ממש רעב!! וגם בלה! ו'יקוריטה![/COLOR]
[COLOR="Orange"]אני מבין למה את כזאת אנרגתית אני אומר לעצמי.
אוקי פוקדור זה כזה כדור כמו ביד שלי שאם את נכנסת לתוכו ופשוט נרגעת
אני יכול לשחק איתך יותר[/COLOR]
אופק-
[COLOR="Red"]לן מעביר אותך במעבר שלוקח אותך לעיר הראשונה,אתה בדרך למכון אבל שיימין ממש רעב!! וגם בלה! ו'יקוריטה![/COLOR]
[COLOR="Red"]"אוקיי" יומר להם "נלך לאכול" אני יבקש מהאחות גוי מפתח לחדר עם אוכל והרבה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
לטיאס מתרגשת ושואלת איך משחקים? מה שם המשחק? אבל אז מתערב אחיה לטיאוס שנראה כי הוא יודע טוב מאוד מה זה פוקדור ולא ננותן לך להתקרב יותר אל אחותו[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-אתם גומרים לאכול ואתה הולך אל המכון,אתה פוגש את מנהיגת המכון שמציגה את עצמה בתור לילי ו.. הקרב מתחיל!! לילי מוציאה מפוקדור גלום!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-אתם גומרים לאכול ואתה הולך אל המכון,אתה פוגש את מנהיגת המכון שמציגה את עצמה בתור לילי ו.. הקרב מתחיל!! לילי מוציאה מפוקדור גלום!![/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אבדוק על גלום בפוקידע ואז יוציא את בלה מהפוקדור ויגיד לה להשתנות אליו[/COLOR]
[COLOR="Orange"]אוקי תשמע אני לא רוצה לעשות לאחותך שום דבר רע
אני רוצה להציל אותה.
אם אתה לא יודע ארגון של אנשים רעים רוצה להרוס את עולם הפוקמונים
ואם המנהיג גון יתפוס את לטיאס והיא תפתח את השער למערה הלך על כל עולם הפוקמונים[/COLOR]
[QUOTE]
תומר-
[COLOR=SeaGreen]אופר ואתה חוזרים לבסיס,וכל אחד נפרד לדרכו. סלבי עדיין נרעש ממה שקרה ולכן אתה מטפל בוא ונותן לו לאכול.[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=SeaGreen]אחרי שסלבי נרגע אני חוזר למסע שלי[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
הפוקדע אומר ''גלום ההתפתחות של אודיש,גלום ידוע בכך שמשתמש באבקות שיתוק ושינה כדי לנטרל את ירביו'' בלה משנה את צורתה לגלום[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
לטיאס אומר ''אני מבין טוב מאוד,אבל על תעבוד על אחותי היא נולדה רק לפני 5 ימים!!אנייודע טוב מאוד מה זה פוקדור וזה לא משחק!! אסכים לכך שתבוא איתך רק עם גם אני בא!! ושאף אחד מאיתנו לא יהיה בפוקדור!!![/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]תומר-
סלבי נירגע ואתה יוצא ישר בעיר השנייה!!! אתה הולך לכיוון המכון[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
הפוקדע אומר ''גלום ההתפתחות של אודיש,גלום ידוע בכך שמשתמש באבקות שיתוק ושינה כדי לנטרל את ירביו'' בלה משנה את צורתה לגלום[/COLOR]
[COLOR="Red"]בלה תשתמשי באבקת שינה[/COLOR]
[COLOR="Orange"]אין בעיה אני מוכן אבל איך תבואו איתי
בלי שאף אחד לא יתפוס אתכם.
וגם עלה לי רעיון אני יכול לתפוס אתכם ליתר ביטחון ואז כשהכול יגמר אני אוציא אתכם ואשבור את הכדור וכך תהיו חופשיים[/COLOR].
אופק-
[COLOR="Red"]בלה משנה צורה ומשתמשת באבקת שינה,אבל באותו זמן גם גלום!!! וגם בלה וגם גלום נרדמות!![/COLOR]
ג'ק-
[COLOR="DarkOrange"]לטיאוס אמר ''אני לא מוכן להיות בפוקדור שלך!!'' אבל..... אמר לטיאוס בקול שקט ומהול עצב ישנו כדור מיוחד בצדו האחר של השדה,שמו הוא כדור הנשמות,לך תביא אותו,הוא כחול אבל עם תישבור אותו ארסק את עצמותיך כ בתוך הכדורנמצאת נשמתה של אבא שלי ושל לטיאס,למשתע אמירה זאת נעלמם החיוך מפני לטיאס הקטנה... לכדור זה יש יכולת לכווץ אותנו.[/COLOR]
[COLOR="#ffa500"]אוקי[/COLOR][COLOR="Orange"] אין בעיה ואני מתחיל לרוץ לכיוון קצה השדה ומוציא את פלורה
ואומר לה אנחנו במשימה חשובה אם יקרה משהו לא טוב תיתמשי בעלי תער בכל הכוח
ושזה לא יהיה בכיוון שלי או של כדור הנשמות בסדר?[/COLOR]
אופק-
[COLOR="Red"]בלה משנה צורה ומשתמשת באבקת שינה,אבל באותו זמן גם גלום!!! וגם בלה וגם גלום נרדמות!![/COLOR]
[COLOR="Red"]בלה את חייבת להתעורר שתעוררי תשתמשי באבקת שיתוק ואז עלי תער[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1219300]
[COLOR="Magenta"]בר-
שלוש דמויות מופיעות מבין העשן הדמות האמצעית מתקרבת אלייך,אתה מבחין שזאת נערה בעלת שיער בלונדיני שאומרת ''תיזהר מצוות הרס ילד,בכל מקום שתשמע את שם זה תברח!!''
ואז כל השלושנעלמו והפרופסור מעט המום שאל נו בחרתה את המתחיל שלך?
[/COLOR]
[/QUOTE]
'מעניין מאוד מי אלו צוות ההרס הם נשמעים לי מרושעים מאוד' אחשוב לעצמי.
"כן אני בחרתי את ההתחלתי שלי, אני בחרתי ב טורצ'יק, הוא קטן חמוד וחזק" אגיד לפרופסור
[QUOTE]
[COLOR=YellowGreen]תומר-
סלבי נירגע ואתה יוצא ישר בעיר השנייה!!! אתה הולך לכיוון המכון[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=DarkOrange]אני הולך לכיוון המכון ברגע שאני מבין שלא הייתה לי הזדמנות להתאמן[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
פלורה מהנהנת,אתה מגיעה בלי בעיות מיוחדות לקצה השני את רואה את כדור הנשמות מוקף הדרגונייטים. אתה מנסה להתקרב אבל אחד מהם חוסם את דרכך ושואל אותך בטלפטית מה אתה רוצה מהכדור? ואתה מספר לו מה קרה. הדרגונייט מהנהן ואומר שתוכל לקחת את הכדור רק עם תענה על חידה ושואל עם אתה מוכן לחידה
[/COLOR]
אופק-
[COLOR="Red"]בלה לא מתעוררת,לילי מחליפה פוקימון ל.. לודיקולו!!
[COLOR="Magenta"]בר-אתה יוצא למסע לכיוון דרך 1 אבל פיתאום שומע רחש מאחורייך!!![/COLOR][/COLOR]
[COLOR="Orange"]כן אני מוכן
תשאל אותי[/COLOR]
שם:scizor-x
כינוי במשחק:יונתן
מראה:ילד גבוה,רזה בעל שיער קוצים קצר בצבע חום.
רקע:יש לי 3 אחים ואחות. תמיד אהבתי את צ'יקוריטה,שיגיע הרגע אני אבחר בו.
כסף:3000 ש''ח