-
[QUOTE]Vanguard
אתה מזמן את "Junk Synchro" ומאבד 1000 נקודות חיים [2100].
אתה מזמן בתיאום את "Flamvell Urquizas" במצב תקיפה [2100] ומאבד עוד 1000 נקודות חיים [1100].
בזכות מונסטר ריבורן אתה מזמן את בורה במצב תקיפה [1700] והיכולת של המלכה מורידה לך עוד 1000 [100].
אתה מסיים את תורך.
ניקו מתקיפה עם המלכה את בורה ואתה מפסיד.[/QUOTE]
"טוב ניקו, כנראה שאו שאת טובה מדי או שהחפיסה שלי גרועה." אומר לניקו עם חיוך."טוב,עכשיו שהרכבנו את הצוות שלנו, נצטרך לעשות שני דברים.הראשון מביניהם הוא למצוא שם לצוות."
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר לך:"מה דעתך על השם הזה "רוח העתיד",לפי דעתי זה שם טוב,מה דעתכם?" ניקו אומרת:"שם טוב,לי אין רעיונות,אבל אני הנלחמת הראשונה לא?" אתה וקאלין לא מבינים על מה היא מדברת והיא מסבירה לכם:"יש שלושה בכול צוות,לוחם שהוא נלחם בקרב הראשון,סגן המפקד,שנלחם בקרב השני,ואם יש תיקו 1-1 אז המפקדים יוצאים לקרב האחרון,שמי שמנצח אותו עולה לסיבוב הבא,אני אהיה הלוחמת,קאלין יהיה הסגן,ואתה אייצ'י תהיה המפקד" קאלין מסכים ואומר:"בכול זאת,אתה הקמת את הצוות,אתה זה שקיבל את המכתב,ואתה זה שחיפש את שאר החברים".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233212][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר לך:"מה דעתך על השם הזה "רוח העתיד",לפי דעתי זה שם טוב,מה דעתכם?" ניקו אומרת:"שם טוב,לי אין רעיונות,אבל אני הנלחמת הראשונה לא?" אתה וקאלין לא מבינים על מה היא מדברת והיא מסבירה לכם:"יש שלושה בכול צוות,לוחם שהוא נלחם בקרב הראשון,סגן המפקד,שנלחם בקרב השני,ואם יש תיקו 1-1 אז המפקדים יוצאים לקרב האחרון,שמי שמנצח אותו עולה לסיבוב הבא,אני אהיה הלוחמת,קאלין יהיה הסגן,ואתה אייצ'י תהיה המפקד" קאלין מסכים ואומר:"בכול זאת,אתה הקמת את הצוות,אתה זה שקיבל את המכתב,ואתה זה שחיפש את שאר החברים".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
קטעים זה השם שלקחתי בWC 2011...
-----------------------------------------------------
"אני מסכים על כך." אומר לניקו וקאלין "וגם אני מסכים על השם."
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר לך ולניקו:"טוב,אני אלך הביתה,ניקו כדאי שגם את,היום בערב אנחנו נפרדים מכולם,והולכים לעיר הגדולה,אייצ'י,תגיד לבליסטר שיחכה לנו טוב?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה הולך לחפש את בליסטר בעיירה,ואתה רואה שהוא יושב בפאב עם איש בלונדיני,אתה רואה ששניהם משחקים דו-קרב מפלצות אבל בלי הדיסקים,אתה רואה שבליסטר מנצח את האיש השני בקלות רבה.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233223][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]קאלין אומר לך ולניקו:"טוב,אני אלך הביתה,ניקו כדאי שגם את,היום בערב אנחנו נפרדים מכולם,והולכים לעיר הגדולה,אייצ'י,תגיד לבליסטר שיחכה לנו טוב?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה הולך לחפש את בליסטר בעיירה,ואתה רואה שהוא יושב בפאב עם איש בלונדיני,אתה רואה ששניהם משחקים דו-קרב מפלצות אבל בלי הדיסקים,אתה רואה שבליסטר מנצח את האיש השני בקלות רבה.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני אסמן לבליסטר כל הכבוד, אשב קצת קרוב יותר ואצפה בקרב.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש השני מביא לבליסטר קלף מפלצת,הוא אומר לך:"אני מבין שהצלחת להחזיר את אנשי העיירה,נחמד,טוב,אתה מצאת לעצמך קלפים חדשים אני מקווה,אני כביכול פתרתי את התעלומה,אפשר לזוז?".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233118]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*הצלחת להתחמק.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]השוטרים אוזקים את הבחור ואומר לך:"זה רובוט שמכונה "[/FONT][FONT=Arial]Ghost-1[/FONT][FONT=Arial]" קיבלנו פתק מוזר שאומר שיש עוד 999 רובוטים כאלה שמוכנים לפעולה,מה שאנחנו יודעים שיש רובוט כזה בדמות ג'ק אטלס,הרובוט הזה הפליל את ג'ק אטלס המקורי במעשי גניבה והרס,הרובוטים האלה יכולים לשרוד כמעט הכול".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"אני מקווה שהכל יסתדר בסוף." אני אומר לשוטר וחוזר הביתה
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה משהו שהשוטרים לא שמו לב,במכנסיו של [/FONT][FONT=Arial]Ghost-1[/FONT][FONT=Arial] תקוע עם קלף מתפוצץ,שיש לו סטופר ל-30 שניות,אתה רואה שברגע שהשוטר נועל את האזיקים סופית הסטופר מתחיל.[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1233230][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש השני מביא לבליסטר קלף מפלצת,הוא אומר לך:"אני מבין שהצלחת להחזיר את אנשי העיירה,נחמד,טוב,אתה מצאת לעצמך קלפים חדשים אני מקווה,אני כביכול פתרתי את התעלומה,אפשר לזוז?".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אני לא מצאתי שום קלף, אבל כן מצאתי צוות לWRGP!" אומר לבליסטר "וכן, אפשר לזוז."
-
[FONT=Arial][SIZE=2]*צמד הג'אנק נחשב רק שתדע,ושכחת שאתה צריך לפגוש את קאלין ואת ניקו?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובליסטר יוצאים מהפאב הקטן הזה,אתה רואה שהלילה כבר יורד,ניקו וקאלין מגיעים אליך עם מזוודה קטנה,ניקו מחייכת ואומרת לבליסטר:"אז אתה אביו של אייצ'י?",בליסטר אומר לניקו:"אין לי משפחה,אבל אייצ'י גר אצלי בבית,אני מנהל בית דירות בעיר הדומינו החדשה,והוא גר אצלי,אני לא יודע אם אנחנו משפחה,זה תלוי באייצ'י" אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שאחד העננים יוצר צורה של אינסוף,אתה שומע קול של גבר בוגר בן שלושים אומר "היום מתקרב ובא ידידיי,הגורל גרם לילד לחבור לילדה הזו ניקו ולבעל החותם האפל הישן,קאלין קסלר,הוא לא יודע שבקרוב כול מה שהוא מכיר הולך להיהרס".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233265][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*צמד הג'אנק נחשב רק שתדע,ושכחת שאתה צריך לפגוש את קאלין ואת ניקו?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובליסטר יוצאים מהפאב הקטן הזה,אתה רואה שהלילה כבר יורד,ניקו וקאלין מגיעים אליך עם מזוודה קטנה,ניקו מחייכת ואומרת לבליסטר:"אז אתה אביו של אייצ'י?",בליסטר אומר לניקו:"אין לי משפחה,אבל אייצ'י גר אצלי בבית,אני מנהל בית דירות בעיר הדומינו החדשה,והוא גר אצלי,אני לא יודע אם אנחנו משפחה,זה תלוי באייצ'י" אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שאחד העננים יוצר צורה של אינסוף,אתה שומע קול של גבר בוגר בן שלושים אומר "היום מתקרב ובא ידידיי,הגורל גרם לילד לחבור לילדה הזו ניקו ולבעל החותם האפל הישן,קאלין קסלר,הוא לא יודע שבקרוב כול מה שהוא מכיר הולך להיהרס".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אתם שומעים את הקול הזה?" אשאל את בליסטר,ניקו וקאלין, בזמן שאלך איתם.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר לך:"איזה קול?" אתה רואה שצורת האינסוף נעלמת,אבל אתה רואה חיזיון מהיר של שלושה אנשים בעלי גלימות לבנות נכנסים לעיר שנראית כאילו היא עשויה מזבל,אתה מבין שזה הלווין,אתה רואה ששלושת האנשים מרימים יד ואתה רואה שהלווין מתפוצץ.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה,קאלין,בליסטר וניקו עולים על הסירה,קאלין מדליק את הרדיו ואתה שומע שהרדיו אומר:"לא ידוע איך בדיוק הלווין עלה באש והרג חמישים אנשים ביניהם חמישה שוטרים,סימן האינסוף הופיע במקום בו הודלקה השריפה,מה שמוזר הוא שהשריפה הודלקה ליד הים".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233281][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר לך:"איזה קול?" אתה רואה שצורת האינסוף נעלמת,אבל אתה רואה חיזיון מהיר של שלושה אנשים בעלי גלימות לבנות נכנסים לעיר שנראית כאילו היא עשויה מזבל,אתה מבין שזה הלווין,אתה רואה ששלושת האנשים מרימים יד ואתה רואה שהלווין מתפוצץ.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה,קאלין,בליסטר וניקו עולים על הסירה,קאלין מדליק את הרדיו ואתה שומע שהרדיו אומר:"לא ידוע איך בדיוק הלווין עלה באש והרג חמישים אנשים ביניהם חמישה שוטרים,סימן האינסוף הופיע במקום בו הודלקה השריפה,מה שמוזר הוא שהשריפה הודלקה ליד הים".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"זה היה בדיוק כמו בחיזיון שלי!" אומר לקאלין,ניקו ובליסטר.
-
[SIZE=2][FONT=Arial]ניקו נוגעת לך במצח ואומרת לך:"אין לך חום,אז מה פתאום יש לך חזיונות?",אתה מנסה להסביר מה קרה מאז שראית את ענן האינסוף,קאלין אומר לך:"אני אדבר עם יוסיי הוא בטוח יודע מה קורה פה,סימן האינסוף,אנשים עם גלימות לבנות,למה זה נשמע לי מוכר כול כך,זה מתחבר לי עם רובוטים וג'ק,אבל למה?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]בליסטר אומר:"לפני כמה שבועות,מישהו יצר רובוט בדמות ג'ק אטלס,שהרס את שמו הטוב,על הרובוט היה סימן מוזר של אינסוף,הכול מתקשר,מי שגרם לשריפה שלח את הרובוט ג'ק והם גם האנשים עם הגלימות הלבנות".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתם מתקרבים לנמל,אתם יורדים מהסירה ואתה רואה את שלושת האופנועים של ג'ק,יוסיי וקרו,אתה רואה את יוסיי מתקרב אל קאלין ואומר לו:"זו הייתה אזהרה".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233238][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה משהו שהשוטרים לא שמו לב,במכנסיו של [/FONT][FONT=Arial]Ghost-1[/FONT][FONT=Arial] תקוע עם קלף מתפוצץ,שיש לו סטופר ל-30 שניות,אתה רואה שברגע שהשוטר נועל את האזיקים סופית הסטופר מתחיל.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אני צורח ! "יש לו בכיס פצצה !!!" ועוד פעם בורח ושוכב
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מתחמק במהירות מהמקום,שומע את הרובוט מתפוצץ,אתה רואה את הראש שלו עף לידך,אתה רואה את שני השוטרים מנוטרלים על הקרקע,אתה רואה שעל גופת הרובוט יש את סימן האינסוף,אתה לא מבין מה פשר הדבר,אתה רואה עוד כמה שוטרים,אתה שומע אחד מהם אומר:"צריך להביא את זה לראש העיר",הם לוקחים את גופת הרובוט,לוקחים גם את הראש והולכים לכיוון צפון העיר,ארבעה שוטרים אחרים מכסים את שני גופות השוטרים שהשתלטו על [/FONT][FONT=Arial]Ghost-1[/FONT][FONT=Arial],ושניים על גופה לוקחים אותם גם לצפון.[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1233330][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]ניקו נוגעת לך במצח ואומרת לך:"אין לך חום,אז מה פתאום יש לך חזיונות?",אתה מנסה להסביר מה קרה מאז שראית את ענן האינסוף,קאלין אומר לך:"אני אדבר עם יוסיי הוא בטוח יודע מה קורה פה,סימן האינסוף,אנשים עם גלימות לבנות,למה זה נשמע לי מוכר כול כך,זה מתחבר לי עם רובוטים וג'ק,אבל למה?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]בליסטר אומר:"לפני כמה שבועות,מישהו יצר רובוט בדמות ג'ק אטלס,שהרס את שמו הטוב,על הרובוט היה סימן מוזר של אינסוף,הכול מתקשר,מי שגרם לשריפה שלח את הרובוט ג'ק והם גם האנשים עם הגלימות הלבנות".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתם מתקרבים לנמל,אתם יורדים מהסירה ואתה רואה את שלושת האופנועים של ג'ק,יוסיי וקרו,אתה רואה את יוסיי מתקרב אל קאלין ואומר לו:"זו הייתה אזהרה".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"היי יוסיי, אתה יודע משהו על סימן האינסוף הזה ועל האנשים עם הגלימות הלבנות?אלה הם ארגון ליאסטר?" אשאל את יוסיי.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]יוסיי אומר לך:"שמעתי מה קרה,ריילי,טנק,וכול השאר היו שמה,עכשיו הם כבר לא שמה,וכן אייצ'י,אלה היו ארגון ליאסטר,הגמד הוא לאסטר,הבינוני הוא פרימו,הגדול ביותר הוא ג'ייקוב,הקרב האחרון יהיה מול שלושתם,הם אמרו לי שאם הם יפסידו וזה לא יקרה הם יפעילו כוח הרבה יותר מסוכן ממה שהם יכולים להפיק,כוח שאותו הם מכנים "הכוח האינסופי",כול אחד מהם מסוכן מאוד,אני לא יודע מאיפה הם באו,אבל הם מסוכנים".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233378][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]יוסיי אומר לך:"שמעתי מה קרה,ריילי,טנק,וכול השאר היו שמה,עכשיו הם כבר לא שמה,וכן אייצ'י,אלה היו ארגון ליאסטר,הגמד הוא לאסטר,הבינוני הוא פרימו,הגדול ביותר הוא ג'ייקוב,הקרב האחרון יהיה מול שלושתם,הם אמרו לי שאם הם יפסידו וזה לא יקרה הם יפעילו כוח הרבה יותר מסוכן ממה שהם יכולים להפיק,כוח שאותו הם מכנים "הכוח האינסופי",כול אחד מהם מסוכן מאוד,אני לא יודע מאיפה הם באו,אבל הם מסוכנים".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אני מקווה שנצליח.כי גם אני בWRGP." אומר ליוסיי.
-
[SIZE=2][FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"עברת את מבחני הכניסה?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]קאלין אומר:"יש מבחני כניסה,חשבתי ששולחים את ההזמנות רק לטובים ביותר?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]יוסיי אומר:"שלחו את ההזמנות לארבעים צוותים ברחבי העולם,רק שבע עברו לשלב הבא,לשלב הטורניר,צריך עוד צוות אחד שירשם ואז הטורניר יוכל להתחיל רשמית,זאת אומרת הוא יתחיל בתאריך המיועד בלי שום דחייה",קאלין שואל את יוסיי:"איפה המבחנים?" יוסיי אומר במהירות:"בזירה",בליסטר אומר:"זה עשר דקות הליכה מפה".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1233543][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"עברת את מבחני הכניסה?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]קאלין אומר:"יש מבחני כניסה,חשבתי ששולחים את ההזמנות רק לטובים ביותר?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]יוסיי אומר:"שלחו את ההזמנות לארבעים צוותים ברחבי העולם,רק שבע עברו לשלב הבא,לשלב הטורניר,צריך עוד צוות אחד שירשם ואז הטורניר יוכל להתחיל רשמית,זאת אומרת הוא יתחיל בתאריך המיועד בלי שום דחייה",קאלין שואל את יוסיי:"איפה המבחנים?" יוסיי אומר במהירות:"בזירה",בליסטר אומר:"זה עשר דקות הליכה מפה".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"קדימה קאלין וניקו-בואו נלך למבחנים!" אומר לחברי הצוות שלי ואלך איתם למבחני הקבלה.
-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*רוצה מרתון?[/FONT]
[FONT=Arial]אתה,ניקו וקאלין ממשיכים לכיוון הזירה,בליסטר אומר לך:"טוב אני אחכה לך בבית,אגב,אתה יודע שהמיטה שלך נפתחת,קאלין יוכל לישון איתך בחדר,ויש דירה ריקה לידכם,שמה ניקו תישן" קאלין מסתכל עליך ואומר לך:"זה בסדר מצידי,אבל אתה זה שמחליט".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233549][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*רוצה מרתון?[/FONT]
[FONT=Arial]אתה,ניקו וקאלין ממשיכים לכיוון הזירה,בליסטר אומר לך:"טוב אני אחכה לך בבית,אגב,אתה יודע שהמיטה שלך נפתחת,קאלין יוכל לישון איתך בחדר,ויש דירה ריקה לידכם,שמה ניקו תישן" קאלין מסתכל עליך ואומר לך:"זה בסדר מצידי,אבל אתה זה שמחליט".[/FONT][/QUOTE]
"למה לא קאלין, תישן אצלי הלילה.אני אפנק אותך." אומר לקאלין "גם את ניקו, כולה דירה לידנו לא תפריע." אומר לניקו ואגש איתם לבחינות.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]שלושתכם מגיעים לזירה,אתה רואה שהשמש כבר זורחת,אתה רואה שני שומרי ראש מלווים גמד עם שיער סגול שנראה די מצחיק,קאלין אומר לך:"אני זוכר אותו,הוא נפגש פעם אחת עם רומן שהייתי בעל חותם אפל,הוא סוג של מישהו שעובד עם ארגון ליאסטר,הוא לא מסוכן כמו פרימו,לאסטר או ג'ייקוב אבל הוא מסוכן מאוד",אתה רואה שהוא נכנס לזירה,אתם גם נכנסים,אתה רואה עלם צעיר עם משקפיים כותב משהו על דף,הוא אומר לכם:"איך קוראים לצוות שלכם,מי המפקד,מי הסגן ומי הלוחם?".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233373][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מתחמק במהירות מהמקום,שומע את הרובוט מתפוצץ,אתה רואה את הראש שלו עף לידך,אתה רואה את שני השוטרים מנוטרלים על הקרקע,אתה רואה שעל גופת הרובוט יש את סימן האינסוף,אתה לא מבין מה פשר הדבר,אתה רואה עוד כמה שוטרים,אתה שומע אחד מהם אומר:"צריך להביא את זה לראש העיר",הם לוקחים את גופת הרובוט,לוקחים גם את הראש והולכים לכיוון צפון העיר,ארבעה שוטרים אחרים מכסים את שני גופות השוטרים שהשתלטו על [/FONT][FONT=Arial]Ghost-1[/FONT][FONT=Arial],ושניים על גופה לוקחים אותם גם לצפון.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אני חוזר לביתי, מתקלח והולך לישון
-
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר הביתה,אתה מתקלח במשך כמה דקות,מנסה לשטוף את המחזה של הפיצוץ ממך,אתה הולך לישון אתה רואה שהירח כבר עלה,אתה עוצם עיניים ורדם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע דפיקה בדלת ומתעורר,אתה קם ופותח את הדלת,אתה רואה את בליסטר מחייך אליך.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233561][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר הביתה,אתה מתקלח במשך כמה דקות,מנסה לשטוף את המחזה של הפיצוץ ממך,אתה הולך לישון אתה רואה שהירח כבר עלה,אתה עוצם עיניים ורדם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע דפיקה בדלת ומתעורר,אתה קם ופותח את הדלת,אתה רואה את בליסטר מחייך אליך.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני לא חושב שאני אמור להכיר אותו כרגע...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי בליסטר, מה שלומך ?" אני מזמין אותו פנימה
-
[QUOTE=Astral;1233555][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]שלושתכם מגיעים לזירה,אתה רואה שהשמש כבר זורחת,אתה רואה שני שומרי ראש מלווים גמד עם שיער סגול שנראה די מצחיק,קאלין אומר לך:"אני זוכר אותו,הוא נפגש פעם אחת עם רומן שהייתי בעל חותם אפל,הוא סוג של מישהו שעובד עם ארגון ליאסטר,הוא לא מסוכן כמו פרימו,לאסטר או ג'ייקוב אבל הוא מסוכן מאוד",אתה רואה שהוא נכנס לזירה,אתם גם נכנסים,אתה רואה עלם צעיר עם משקפיים כותב משהו על דף,הוא אומר לכם:"איך קוראים לצוות שלכם,מי המפקד,מי הסגן ומי הלוחם?".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"הצוות שלנו הוא צוות רוח העתיד.אני,אייצ'י סנדו המפקד, קאלין הוא סגן המפקד וניקו היא הלוחמת." אומר לנער עם המשקפיים.
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הוא רושם במהירות את מה שאמרת לו,הוא אומר:"הלוחם לחדר מספר 1,הסגן למספר 2,והמפקד למספר 3" כול אחד הולך לחדר אחר,אתה נכנס לחדר מספר 3,אתה פותח ואתה רואה רובוט קרב,הוא אומר לך:"ברוך הבא,יש לך חמש תורות לנסות להביס אותי,האם אתה מוכן?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]*הוא גידל אותך,אתה גר בבניין שהוא מנהל והחפיסה שלך הוא נתן לך אותה,אז איך אתה לא מכיר אותו?[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]בליסטר אומר לך:"בסדר,שמעת על הפיצוץ הכפול שהיה אתמול?"[/FONT][FONT=Arial]אתה מספר לו על כך שראית את זה מקרוב מאוד,בליסטר אומר לך:"כן שמעתי על זה מהשוטרים,הרובוט ידע שהוא הולך לכלא אז הוא רצה לפוצץ את העניין,ואת השוטרים,שמעת שהזירה התחתית נשרפה?בלון הגז הזה היה נפיץ,השומר וכול מי שהיה שמה מתו".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1233569]
[FONT=Arial][SIZE=2]*הוא גידל אותך,אתה גר בבניין שהוא מנהל והחפיסה שלך הוא נתן לך אותה,אז איך אתה לא מכיר אותו?[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]בליסטר אומר לך:"בסדר,שמעת על הפיצוץ הכפול שהיה אתמול?"[/FONT][FONT=Arial]אתה מספר לו על כך שראית את זה מקרוב מאוד,בליסטר אומר לך:"כן שמעתי על זה מהשוטרים,הרובוט ידע שהוא הולך לכלא אז הוא רצה לפוצץ את העניין,ואת השוטרים,שמעת שהזירה התחתית נשרפה?בלון הגז הזה היה נפיץ,השומר וכול מי שהיה שמה מתו".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אה שכחתי XD
~~~~~~~~~~~~~~
"כן זה נורא מה שהולך היום..."
-
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר:"כן,השוטרים האלה,מוזר מאוד שהם לא שמו לב למשהו שאתה שמת לב אליו,לשוטרים אמורה להיות ראייה חדה מאוד וטובה מאוד,הכרתי את אחד השוטרים שהתפוצץ,הוא אסר אותי למשך חודש בצינוק,מה אני אגיד,זה השתלם".[/SIZE][/FONT]
-
[quote=Astral;1231617][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*לואיס.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר אומר לך:"לואיס,לא לוקאס,הוא היה עם פיגארו במועדון,אך הוא היה למטה,היא לו סיבוב קרבות נגד הרבה אנשים,יותר מחמישה אנשים יכולים להעיד שהם הפסידו לו בשעת הרצח,אנחנו חושדים בשומר המסוכן אך הוא לא יכול להשתחרר מהכבלים שקשרו אותו,בעל המקום נמצא בנסיעת עבודה,הוא נסע לפני שבוע ויחזור בעוד יומיים,אף אחד מצוות העובדים של המקום יכול לרצוח אותו בגלל שלכולם יש אליבי מושלם".[/SIZE][/FONT][/quote]
"בקיצור מישהו ניסה להפליל אותם?" אשאל "אבל זה לא שולל את העובדה שהם יכלו לשכור מישהו שיעשה זאת".
-
[QUOTE]Vanguard
הוא רושם במהירות את מה שאמרת לו,הוא אומר:"הלוחם לחדר מספר 1,הסגן למספר 2,והמפקד למספר 3" כול אחד הולך לחדר אחר,אתה נכנס לחדר מספר 3,אתה פותח ואתה רואה רובוט קרב,הוא אומר לך:"ברוך הבא,יש לך חמש תורות לנסות להביס אותי,האם אתה מוכן?".[/QUOTE]
"אני אנסה.." אומר לרובוט ואתכונן לקרב.
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]השוטר אומר לך:"זה לא שולל,אל תדאג אנחנו נחקור אותם,ואותך" אתה רואה שהשוטר אוזק אותך ואומר לך:"אתה עצור בחשד לקשירת קשר ורצח בעל הפונדק בולטנג".[/FONT]
[B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מטעין את החפיסה שלך,הרובוט מוציא מהחפיסה שלו שישה קלפים,אתה מבין שהוא ראשון.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה שהמספר 1 רשום לו על הראש.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף את:[/FONT]
[FONT=Arial]שאדו מון,בורה [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial],שורה,מירור פורס.[/FONT]
[FONT=Arial]הרובוט משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Green Gadget[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1400] בזכות יכולתו הרובוט מקבל את "[/FONT][FONT=Arial]Red Gadget[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]הרובוט מסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]המספר 1 מתחלף ל-2,אתה מבין שיש לו עוד 4 תורות [כולל התור הזה] לנסות להביס את הרובוט.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף "[/FONT][FONT=Arial]Black Return[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[quote=Astral;1233710][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]השוטר אומר לך:"זה לא שולל,אל תדאג אנחנו נחקור אותם,ואותך" אתה רואה שהשוטר אוזק אותך ואומר לך:"אתה עצור בחשד לקשירת קשר ורצח בעל הפונדק בולטנג".[/FONT][/quote]
"מה הקטע שאני חשוד על הכל?!" אצעק עליהם "תפסיקו לבלבל ת'מוח, אני לא קשור למקרה הזה, אתם יכולים לשאול את צוות פאוור, פגשתי אותם, ולפני זה הייתי במקום הזה שפיגארו ולואיס שם!"
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר לא משחרר אותך ואומר לך:"לפי חוק 5.3 בחוקת החשודים,כול אחד שנמצא באזור חשוד,תתלווה אליי לתחנת המשטרה בבקשה",אתה לא מסכים והשוטר אומר לך:"אל תגרום לי לנעול אותך בצינוק מטר על מטר למשך חודש על התחמקות ממעצר חוקי לחלוטין".[/SIZE][/FONT]
-
[quote=Astral;1233728][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר לא משחרר אותך ואומר לך:"לפי חוק 5.3 בחוקת החשודים,כול אחד שנמצא באזור חשוד,תתלווה אליי לתחנת המשטרה בבקשה",אתה לא מסכים והשוטר אומר לך:"אל תגרום לי לנעול אותך בצינוק מטר על מטר למשך חודש על התחמקות ממעצר חוקי לחלוטין".[/SIZE][/FONT][/quote]
"אני לא מוכן לבוא איתך" אסנן בשקט ובעצבנות "כל דבר שאני מנסה לעזור בו אני נהפך לחשוד".
"תלחם מולי, אם תנצח, תכלא אותי לחודשיים בצינוק, אם אני אנצח, אתה נותן לי ללכת" אם הוא יימנע, אתחיל לברוח מהמקום וכשאעלם, אדפוק את האזיקים עד שיישברו וייפתחו.
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר אומר לך:"אני לא עושה עסקות עם חשודים" אתה מנסה לברוח מהמקום אך השוטר רודף אחריך עם האופנוע שלו,הוא תופס אותך ואומר לך:"חודש בצינוק,בלי משפט,בלי טלפון,בלי אוכל ובלי מים וזה רק בגלל שברחת" הוא קושר לך את הרגליים בחוט ברזל,את הידיים הוא מעביר מאחוריי הגב וקושר גם אותם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]הוא לוקח מטפחת ואומר לך:"אהה אגב,ציינתי שאני לא שוטר" אתה רואה ששניכם טסים במהירות אדירה לכיוון הים,הוא אומר לך:"אני רובוט,גוסט-2,נשלחתי על ידי האדונים שלי להרוג אותך" הוא צוחק צחוק מטורף,אתה נופל מהאופנוע ונפצע ביד הימנית,אתה רואה שהאופנוע והרובוט נשלחים למים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שוטר,הוא מתיר אותך ואומר לך:"אתה בסדר ילד?".[/SIZE][/FONT]
-
[quote=Astral;1233749][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר אומר לך:"אני לא עושה עסקות עם חשודים" אתה מנסה לברוח מהמקום אך השוטר רודף אחריך עם האופנוע שלו,הוא תופס אותך ואומר לך:"חודש בצינוק,בלי משפט,בלי טלפון,בלי אוכל ובלי מים וזה רק בגלל שברחת" הוא קושר לך את הרגליים בחוט ברזל,את הידיים הוא מעביר מאחוריי הגב וקושר גם אותם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]הוא לוקח מטפחת ואומר לך:"אהה אגב,ציינתי שאני לא שוטר" אתה רואה ששניכם טסים במהירות אדירה לכיוון הים,הוא אומר לך:"אני רובוט,גוסט-2,נשלחתי על ידי האדונים שלי להרוג אותך" הוא צוחק צחוק מטורף,אתה נופל מהאופנוע ונפצע ביד הימנית,אתה רואה שהאופנוע והרובוט נשלחים למים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שוטר,הוא מתיר אותך ואומר לך:"אתה בסדר ילד?".[/SIZE][/FONT][/quote]
"לא אני לא בסדר, הרגע נחטפתי על ידי רובוט, כל הזמן שאני עוזר אני נעצר או נהיה חשוד".
'כנראה ירדתי מהפסים' אחשוב לעצמי ואתיישב על המדרכה.
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]השוטר אומר לך:"אתה מדבר על הרצח של בולטנג,הרובוט הזה רצח אותו,הוא הסתובב במקום,הוא נעלם בדיוק בשנייה שבולטנג נרצח,אתה היית במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון,הרובוט הזה נשלח מארגון רשע שרוצה להרוס את העיר,הוא רוצה להרוג כול אחד שחף מפשע,אתה פשוט קורבן,אתה מנוקה מכול אשמה,אבל לצערי אתה לא מנוקה מדם" אתה רואה שהפצע שביד שלך מכסה את כול היד.[/FONT]