[QUOTE=Sandshrew;1247570]שלום לכולם
אני כותב בקרוב מאוד אהמאחרי שאצפה בפרק 10 בנארוטואהמ את הפרק החמישי בסיפורי![/QUOTE]
יש!
Printable View
[QUOTE=Sandshrew;1247570]שלום לכולם
אני כותב בקרוב מאוד אהמאחרי שאצפה בפרק 10 בנארוטואהמ את הפרק החמישי בסיפורי![/QUOTE]
יש!
תיקון טעות: אחרי שאראה את פרק 11
אני אחד מהיחידים שמבין כל מילה שאביזי כותב?
[QUOTE=Ilan;1247575]אני אחד מהיחידים שמבין כל מילה שאביזי כותב?[/QUOTE]
כן
אילן,כנראה שכן
אני הבנתי על מה הוא מדבר אבל הוא איבד אותי במה שהוא רוצה להעביר ומצא אותי אחרי שהוא סיים עם מה שהוא רצה להעביר [יענו רק את הנושא לא הבנתי]
נו, אף אחד לא יעזור לי?
הוא אמר שהנושא בלשון: "הדרך למציאת פועל בגזרת השלמים" נמצא תחת הקטגורייה של מתמטיקה במקום הקטגורייה של לשון...
מה לעשות אני לא הייתי בשיעור שלימדו מה זה "הדרך למציאת פועל בגזרת השלמים"
אני מבין שלא....
אם אתה רוצה לשנות את השם שלך לשם נורמלי תגיש בקשה בלוח הבקרה
זה חומר לבגרות...
אז עכשיו ברור למה אני לא הייתי בשיעור הזה
אני בכיתה ח' מה אתם מדברים איתי על בגרויות?
[QUOTE=Ilan;1247582]אם אתה רוצה לשנות את השם שלך לשם נורמלי תגיש בקשה בלוח הבקרה
זה חומר לבגרות...[/QUOTE]
שלומדים בכיתה י?
כן למדתי את זה בכיתה י'... גזרת השלמים זה רוב הפעלים בעיברית
[quote=monster;1247584]שלומדים בכיתה י?[/quote]
קצת ב-י', אבל בעיקר ב-י"א. זה מופיע במידה מסויימת בשתי הבגרויות.
ליאור תקרא את הסיפור שלי בבקשה...
הלכתי אבל אין לי כוח להתנתק.
[QUOTE=Astral;1247588]ליאור תקרא את הסיפור שלי בבקשה...[/QUOTE]
אין לי כוח
[QUOTE=LordAbizi;1247587]קצת ב-י', אבל בעיקר ב-י"א. זה מופיע במידה מסויימת בשתי הבגרויות.[/QUOTE]
זה נראה לי מפחיד
[QUOTE=Ilan;1247586]כן למדתי את זה בכיתה י'... גזרת השלמים זה רוב הפעלים בעיברית[/QUOTE]
זה נראה לי מפחיד
אוף!
טוב מחר תקרא טוב?
[QUOTE=LordAbizi;1247587]קצת ב-י', אבל בעיקר ב-י"א. זה מופיע במידה מסויימת בשתי הבגרויות.[/QUOTE]
אני יודע אתה מספר לי? יש לי איזה 12 גזרות ללמוד!
[QUOTE=Astral;1247591]אוף!
טוב מחר תקרא טוב?[/QUOTE]
לא,אם היה לי כו ח יש לי דברים לעשות
[quote=monster;1247590]אין לי כוח
זה נראה לי מפחיד
זה נראה לי מפחיד[/quote]
אין שום סיבה שזה יראה לך מפחיד, משום שגזרת השלמים זה הדבר הכי הגיוני בפעלים בעברית. כשמתחילים לערבב לך פעלים שכמעט כל דבר יכול להיות חסר בהם, והפועל יכול להתפרש באלף דרכים שונות, יש בעיה.
@Ilan
מן הסתם, ציטטתי את ההודעה של monster, ולכן מן ההגיון שלא לך סיפרתי את זה.
[QUOTE=LordAbizi;1247597]אין שום סיבה שזה יראה לך מפחיד, משום שגזרת השלמים זה הדבר הכי הגיוני בפעלים בעברית. כשמתחילים לערבב לך פעלים שכמעט כל דבר יכול להיות חסר בהם, והפועל יכול להתפרש באלף דרכים שונות, יש בעיה.[/QUOTE]
עדיין
ללמוד עברית זה לא כיף
-------------------
ללמוד את נוסחאות הכפל המקוצר גם לא הכי משהו כיף
אהה נכון צודק...
טוב נו קיבלתי 97 בבגרות בכל אופן D: המגן דפק אותי אבל...
a + b ^2 = a^2 +2ab + b^2
[quote=monster;1247599]עדיין
ללמוד עברית זה לא כיף
-------------------
ללמוד את נוסחאות הכפל המקוצר גם לא הכי משהו כיף[/quote]
נכון, כי מכיוון שאתה לא מבין מה התועלת ב"נוסחאות הכפל המקוצר" זה סתם נראה כמו פעולה טכנית חסרת חשיבות. הרעיון הוא כזה: חיבור(חיסור) וכפל(חילוק) הן שתי הפעולות הכי נוחות במתמטיקה. ולכל אחת יש את המקומות שבהם היא עדיפה. לכן צריך לדעת איך לתרגם חיבור לכפל וההפך. ונוסחאות הכפל המקוצר (שנכונות בכל חוג חילופי (ואולי עם יחידה), אבל אני לא אמרתי לך את זה) הם הכלים שעוזרים לתרגם חיבור לכפל וההפך, ובכך יוצרות שלמות.
[quote=Ilan;1247600]אהה נכון צודק...
טוב נו קיבלתי 97 בבגרות בכל אופן D: המגן דפק אותי אבל...[/quote]
יפה. אני ב-א' וב-ב' קיבלתי בסביבות 94 כל אחד או משהו כזה.
יש רק שתי מקצועות שבהם המגן הוריד לי עד כה:
בתנך, שם קיבלתי 92 בבגרות עם מגן 80 (וזה עקב טמטום המורה)
ובספרות שמה קיבלתי 92 עם מגן 80 (ואין לי שום טענות כאן; 82 בספרות זה ציון מדהים מבחינתי)
[QUOTE=LordAbizi;1247602]נכון, כי מכיוון שאתה לא מבין מה התועלת ב"נוסחאות הכפל המקוצר" זה סתם נראה כמו פעולה טכנית חסרת חשיבות. הרעיון הוא כזה: חיבור(חיסור) וכפל(חילוק) הן שתי הפעולות הכי נוחות במתמטיקה. ולכל אחת יש את המקומות שבהם היא עדיפה. לכן צריך לדעת איך לתרגם חיבור לכפל וההפך. ונוסחאות הכפל המקוצר (שנכונות בכל חוג חילופי (ואולי עם יחידה), אבל אני לא אמרתי לך את זה) הם הכלים שעוזרים לתרגם חיבור לכפל וההפך, ובכך יוצרות שלמות.
יפה. אני ב-א' וב-ב' קיבלתי בסביבות 94 כל אחד או משהו כזה.
יש רק שתי מקצועות שבהם המגן הוריד לי עד כה:
בתנך, שם קיבלתי 92 בבגרות עם מגן 80 (וזה עקב טמטום המורה)
ובספרות שמה קיבלתי 92 עם מגן 80 (ואין לי שום טענות כאן; 82 בספרות זה ציון מדהים מבחינתי)[/QUOTE]
מזה חוג חילופי עם יחידה את האר הבנתי?
די די די לדבר על דברים כאלה!!
אני שונא שאנשים חופרים לי על בצפר כשהם לא בבצפר!!
זה... זה לא אנושי!!
זה מחוכם מדי!!
די!! תוציאו אותי מהטירוף הזה!!!
וואאאאההההה!!!!!
@!#$@#%!@!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
המוח שלך מתפוצץ!
ברצינות?! תספר לי משהו שאני לא יודע!!!
מי פה Adhd או Add????
[quote=monster;1247605]מזה חוג חילופי עם יחידה את האר הבנתי?[/quote]
שש... לא דיברתי איתך על חוגים חילופיים עם יחידה. זה שייך לחומר של מבנים אלגבריים... וזה שקול בערך ל-35 יחידות לימוד במתמטיקה במונחים של בגרות. אז... אם אתה לא מתכוון ללמוד מתמטיקה לעומק יום אחד, מבחינתך אין דבר כזה.[SPOILER]
(אבל סתם בוא נביא את ההגדרה: קבוצה R עם פעולות +,* תקרא חוג אם ורק מתקיימות התכונות הבאות:
1. לכל a, b ב-R:
a+b, a*b הוא גם איבר של R.
2. לכל a,b,c ב-R:
(a+b)+c = a+(b+c)
(a*b)*c=a*(b*c)
3. קיים איבר ב-R, שנסמנו ב-0, המקיים לכל a ב-R:
a+0=0+a =a
4. לכל a,b איברים של R,
a+b = b+a
5. לכל a,b,c איברים של R
a*(b+c) = a*b+a*c
החוג R יקרא חילופים אם לכל a,b איברים של R מתקיים
a*b=b*a
והחוג R יקרא עם יחידה אם קיים איבר, שנסמנו ב-1 כך שלכל איבר a ב-R יתקיים
a*1=1*a=a.
)[/SPOILER]
מתמתיקה ועברית שני הדברים הכי לא הגיונים בעולם
די כבר אתה וההיפראקטיביות שלך, אף אחד לא יענה על זה ככה "כן, אני היפר! איזה מופלא!! אני פשוט אוהב את החיים!!".
אתה היפר בעצמך נכון?
כל הכבוד על האומץ להקליד בלי לשבור את המקלדת
סתם סתם אתה אחלה של בנאדם, בעיקר בגלל שאתה מקלל מורים
[quote=duel master;1247612]מתמתיקה ועברית שני הדברים הכי לא הגיונים בעולם[/quote]
עם עברית אני אולי מסכים, אבל מתמטיקה? מתמטיקה זה הדבר הכי קרוב שיש לבני האדם כדי להבין את הטבע. בבקשה אל תגרום לי להכנס לדיון ב-10 בלילה למה מתמטיקה זה הדבר הכי הגיוני בעולם.
[QUOTE=Sandshrew;1247613]די כבר אתה וההיפראקטיביות שלך, אף אחד לא יענה על זה ככה "כן, אני היפר! איזה מופלא!! אני פשוט אוהב את החיים!!".
אתה היפר בעצמך נכון?
סתם סתם אתה אחלה של בנאדם, בעיקר בגלל שאתה מקלל מורים[/QUOTE]
חחחחחחח
לא קיללתי אותו אבל צרחתי אליו כמו לא יודע מה והוא עמד ושתק אם פרצוף מוזר ולה ידע מה להגיד
חחחח
[QUOTE=LordAbizi;1247611]שש... לא דיברתי איתך על חוגים חילופיים עם יחידה. זה שייך לחומר של מבנים אלגבריים... וזה שקול בערך ל-35 יחידות לימוד במתמטיקה במונחים של בגרות. אז... אם אתה לא מתכוון ללמוד מתמטיקה לעומק יום אחד, מבחינתך אין דבר כזה.[SPOILER]
(אבל סתם בוא נביא את ההגדרה: קבוצה R עם פעולות +,* תקרא חוג אם ורק מתקיימות התכונות הבאות:
1. לכל a, b ב-R:
2. לכל a,b,c ב-R:
(a+b)+c = a+(b+c)
(a*b)*c=a*(b*c)
a+0=0+a =a
4. לכל a,b איברים של R,
a+b = b+a
5. לכל a,b,c איברים של R
a*(b+c) = a*b+a*c
a*b=b*a
a*1=1*a=a.
)[/SPOILER][/QUOTE]
בוא נגיד שלא הבנתי כלום
מזל שאני לא צריך ללמוד זאת
[QUOTE=LordAbizi;1247611]
1. לכל a, b ב-R:
2. לכל a,b,c ב-R:
(a+b)+c = a+(b+c)
(a*b)*c=a*(b*c)
a+0=0+a =a
4. לכל a,b איברים של R,
a+b = b+a
5. לכל a,b,c איברים של R
a*(b+c) = a*b+a*c
a*b=b*a
a*1=1*a=a.
)[/QUOTE]
וואי כמה כאפות שטות היית חוטף עכשיו אם היית בבצפר שלי והיית אומר את זה למישהו
כולל ממני
:punch::punch::punch::punch:
בבקשה, אני מתחנן, אל תדבר על זה!! לא בפומבי!! יש ה"פ, אנשים כמוני לא צריכים את זה!! :oing::oing::oing::punch::punch::punch::um_face::um_face::um_face:
כל מה שאני לא אוהב ולא מבין זה לא הגיוני אוקי?
[quote=Sandshrew;1247623]וואי כמה כאפות שטות היית חוטף עכשיו אם היית בבצפר שלי והיית אומר את זה למישהו
כולל ממני
:punch::punch::punch::punch:
בבקשה, אני מתחנן, אל תדבר על זה!! לא בפומבי!! יש ה"פ, אנשים כמוני לא צריכים את זה!! :oing::oing::oing::punch::punch::punch::um_face::um_face::um_face:[/quote]
לכן... שמתי את זה בספויילר.
ואני יכול להגיד דבר כזה בכיתה שלי בקול רם, ולא יקרה לי מאומה. וגם אם יקרה משהו, אני אשלוף במהירות מהכיס השמאלי שלי מסמר, ומהכיס הימני שלי שרוך, והשקט ישוב על כנו.
@duel master
אז ההגדרה שלך לא הגיוני לא מתיישבת עם המציאות. המודל שלך לעולם רחוק מהמציאות, ולכן אין לו שום ערך.
[QUOTE=Sandshrew;1247613]די כבר אתה וההיפראקטיביות שלך, אף אחד לא יענה על זה ככה "כן, אני היפר! איזה מופלא!! אני פשוט אוהב את החיים!!".
אתה היפר בעצמך נכון?
סתם סתם אתה אחלה של בנאדם, בעיקר בגלל שאתה מקלל מורים[/QUOTE]
ואם תשים לב לעמודים 12 13 וניראלי גם 11 גילינו הרבה אנשים כאלה בפורום ודיברנו על זה בחופשיות כי אין לנו במה להידביש בזה אז כן אני ADHD אבל אני לא מפחד להרות את זה לעולם אני גאה במי שאני
אז נעים מאוד קוראים לי עמית לוין ואני [B]ADHD[/B]
[QUOTE=LordAbizi;1247625]לכן... שמתי את זה בספויילר.
ואני יכול להגיד דבר כזה בכיתה שלי בקול רם, ולא יקרה לי מאומה. וגם אם יקרה משהו, אני אשלוף במהירות מהכיס השמאלי שלי מסמר, ומהכיס הימני שלי שרוך, והשקט ישוב על כנו.
@duel master
אז ההגדרה שלך לא הגיוני לא מתיישבת עם המציאות. המודל שלך לעולם רחוק מהמציאות, ולכן אין לו שום ערך.[/QUOTE]
wth
אצלנו מי שיעשה את זה יקבל עוד יותר מכות
תאמין לי אתה לא רוצה לדעת מה יש בכיתה שלי
בוא נגדים לך בעזרת סימולציה מתקדמת שנקראת קריאה:
אתה מוציא מסמר קשור בשרוך
אתה מנופף את השרוך באוויר.
לפתע, כיסא עף לפנים שלך.
אתה נופל.
אתה מתחיל להתכפכף מפה ועד הודעה חדשה
כופכפת :) :D
רואה? זה לא כזה קשה לכפכף בעולם הישיבות
[B][U]עמית- תיהנה[/U][/B]