-
[quote=Horus;1255867][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה מתקרב אל היהלום השחור הקרוב אליך,הוא לא מגיב,אך 'חברו' הופך את ידו הימנית לסוג של חרב עשויה ליהלום,אתה כמעט מאבד את הראש שלך אך אתה מצליח להתחמק,לואי משתמש בלחש סופה חזק מאוד שמצליח לשרוט את זה שניסה לחסל אותך,אתה שומע קול לא מוכר שאומר:"אם אתה צריך עזרה,אני פה,בשבילך".[/FONT][/COLOR][/quote]
"מי זה?" אמלמל בפחד ואסתובב לראות מי זה "מי אתה? אני לא צריך עזרה"
---
מה הקשר לתגובה שלי לא הבנתי -.-"
-
~Gaara-Kazakh~[QUOTE]
*אין לך עוקץ מתפוצץ.
אתה שולף כבלי טבע,ולוכד את השדון ומשמיד אותו,השד המוזר אומר לך:"עברת את השלב הראשון,איחוליי,המבחן השני יתחיל בעוד,חמש,ארבע,שלוש,שתיים,אחד,להתראות" אתה רואה את האדמה נפתחת ובולעת אותך,אתה רואה שאתה תקוע במבוך.
המבחן השני הוא לצאת מהמבוך בחיים.[/QUOTE]
אלך בדרך שהכי רחוקה מימני אכין בר את החפיסה מוכנה בתנוחה של שליפה למקרה שהיו הרבה מפלצות בדרך שבחרתי.
-
[QUOTE]AmitBuscus
הזאב מסתכל עליך ולא מציית לך,הרוח אומרת:"טנדרוולף תתקיף את הנחשים!"הטנדרוולף יורה סילון ברקים חזק ביותר על קרן האור המסתורית וגורם לה לחסל את שני הנחשים האחרים,הספינקס אומר:"כול הכבוד נערי,עברת את המבחן עכשיו תתמודד מול הצורה המלאה שלי!" אתה רואה שהספינקס מתפרק והופך להיות סוג של בן אדם גבוה ורזה בעל טפרים של אריה,רעמה של אריה וזנב של אריה בעל מכנסיים וחולצה חומים כמו אבני הספינקס.
[/QUOTE]
"אוקיי, הינה אני בא!" אומר ואשלוף קלף מהחפיסה, בתקווה שיהיה קסם טוב.
-
[QUOTE=Horus;1255611][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הזאב מסתכל עליך ולא מציית לך,הרוח אומרת:"טנדרוולף תתקיף את הנחשים!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הטנדרוולף יורה סילון ברקים חזק ביותר על קרן האור המסתורית וגורם לה לחסל את שני הנחשים האחרים,הספינקס אומר:"כול הכבוד נערי,עברת את המבחן עכשיו תתמודד מול הצורה המלאה שלי!" אתה רואה שהספינקס מתפרק והופך להיות סוג של בן אדם גבוה ורזה בעל טפרים של אריה,רעמה של אריה וזנב של אריה בעל מכנסיים וחולצה חומים כמו אבני הספינקס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שולף קלף,יצור האש מצליל לנטרל את הקלף עוד לפני שאתה משתמש בו,הוא אומר לך בקול מלחשש וקר:"אני לא אויב מכשף אש,אני הוא המגן של כול דבר 'להבתי' שקיים,אני האויב של מי שרוצה לפגוע באש,ראיתי איך עזרת לגלמי האש לעצור את הציפורים,אני חושב שאוכל לעזור לך ללמוד את דרכיי האש,מה דעתך?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני מסכים" אגיד
-
[QUOTE=Horus;1255192]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]"הנהר השחור,הוא הנהר מחבר בין שני העולמות,העולם הזה והעולם הבא,שתי סירות נוסעות שמה,סירת השמש מי שהולך לשם מגיע לגן עדן,מי שהולך עם הסירה השנייה,סירת הנחש מגיע לגיהנום או,שהוא לא מגיע לשום מקום,הוא נשאר תקוע בים לנצח,לבד,בלי אף אחד בלי שום יציאה" אתה שומע את סיידי אומרת,אחרי זה אתה שומע קול מוכר שמלחשש:"גולד,אני צריך את עזרך!" אתה מזהה שזה קולו של סטן![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"סטן?, סטן! זה אתה?!, איפה אתה?! ססטטטןןן!" אצעק בקול ואשאל את סיידי "סיידי גם את שמעת עכשיו את סטן או שסתם דמיינתי?, ואם כן זה בטח אומר שאנחנו במדבר הרוחות כבר!." אחייך חיוך רחב ואקווה שבאמת שמעתי את סטן.
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Steve The Monkey[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]איש הספינקס תופס את הזאב ומשמיד אותו בקלות רבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הרוח אומרת לך:"אם הוא הצליח להשמיד את הטנדרוולף סימן שיש לו כוח עצום,שלוף את הקלף,תעצום עיניים ותיתן לי שליטה,אני כוחה של אלקטרה יש לי את היכולת להשמיד כול יצור שקיים על פני העולם אם יש לי את הגוף המארח הנכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי אומרת:"גם אני שמעתי את קולו הוא אמר לי 'סיידי,אני צריך את עזרתך!',הוא קרוב,אנחנו לא במדבר הרוחות אבל אנחנו קרובים,לפי מה שאני זוכרת אנחנו צריכים להביס את שומר המדבר,נובה בשביל לקבל את אבן הנשמה של סטן,בעזרתה סטן יחזור" אתה שומע קול עמוק ויבש שאומר:"אבל זו לא משימה קלה" אתה מסתובב ורואה גוף שעשוי חול וסלעים בעל עיניים כחולות,אתה מבין שזהו נובה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*בפעם הבאה יותר מושקע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שוב את מעגל הלהבות שהיה במבחני המאסטר,אתה רואה סוג של שד בצורת דרקון עשוי להבות,יצור האש אומר לך:"זהו דרגוניקוס לביוס,יצור קדום מאוד שגופו הועלה בלהבות ונשמתו הפכה להיות להבה גם היא".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה מסתובב אבל לא רואה אף אחד,הקול אומר לך:"אני נמצא בראש שלך,אף אחד אחר לא רואה אותי וכשאתה מדבר אליי,האנשים מסביב חושבים שאתה פסיכי,תחשוב אליי וככה נוכל לתקשר,ותאמין לי אתה צריך אותי" אתה רואה קלף עשוי אור נכנס לחפיסה שלך הקול אומר לך:"אם תעשה מה שאני אומר הכוח הזה יהיה באמת בידך,אבל קודם שלוף את הקלף הזה והבס את היהלומים השחורים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה ממשיך בשביל הימני ואתה רואה שהדרך חסומה על ידי גדר קוצים חיה,אתה שומע מהקיר הזה נשימות מוזרות,אתה מתקרב אליו בחשד ואתה רואה משהו שדומה לסוג של בן אדם חרוט בתוך הקיר,הוא מסתכל עליך בעיניו הירוקות הבוהקות.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1256128][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה מסתובב אבל לא רואה אף אחד,הקול אומר לך:"אני נמצא בראש שלך,אף אחד אחר לא רואה אותי וכשאתה מדבר אליי,האנשים מסביב חושבים שאתה פסיכי,תחשוב אליי וככה נוכל לתקשר,ותאמין לי אתה צריך אותי" אתה רואה קלף עשוי אור נכנס לחפיסה שלך הקול אומר לך:"אם תעשה מה שאני אומר הכוח הזה יהיה באמת בידך,אבל קודם שלוף את הקלף הזה והבס את היהלומים השחורים".[/FONT][/COLOR][/quote]
'טוב' אחשוב כתגובה 'אבל אחרי זה אתה אומר לי מי ומה אתה!'
אשלוף את הקלף העשוי מאור מהחפיסה, בציפייה ובחשש למה שייקרה.
-
[QUOTE=Horus;1256128]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי אומרת:"גם אני שמעתי את קולו הוא אמר לי 'סיידי,אני צריך את עזרתך!',הוא קרוב,אנחנו לא במדבר הרוחות אבל אנחנו קרובים,לפי מה שאני זוכרת אנחנו צריכים להביס את שומר המדבר,נובה בשביל לקבל את אבן הנשמה של סטן,בעזרתה סטן יחזור" אתה שומע קול עמוק ויבש שאומר:"אבל זו לא משימה קלה" אתה מסתובב ורואה גוף שעשוי חול וסלעים בעל עיניים כחולות,אתה מבין שזהו נובה.[/FONT][/COLOR]
.[/QUOTE]
"נובה! חבר שלנו נמצא במדבר הרוחות אשר אתה שומר עליו, בבקשה תן לנו להוציא אותו ולהחזיר אותו בחזרה. שמו הוא סטן והוא נהרג על ידי כוחות האופל! בבקשה אנחנו לא נעשה שום נזק אנחנו רק רוצים להחזיר אותו" אומר לשומר המדבר.
אם שומר המדבר יסרב אשלוף שני קלפים מהחפיסה.
-
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]נובה פותח שער בתוך החול הוא אומר לך:"אתם צריכים להגיע אל שומר המוות,וזה לא אני,אתם צריכים לעבור בשער הזה ואז למצוא את הדרך הנכונה" אתה וסיידי קופצים לתוך השער ואתה רואה שאתה במין מערה מוזרה,אתה רואה שמולך ומסביבך יש נהר,אתה שומע שריקות מוזרות".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה שולף את הקלף עשוי האור,אתה רואה סופה יותר חזקה מזו שיצר לואי,אתה רואה שהיהלומים נסדקים ומתפוררים,כולם מסתכלים עליך במבט מופתע,הקול אומר לך:"אני הוא רוח הרוחות הקדומה,הכוח של טייפון".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Steve The Monkey
איש הספינקס תופס את הזאב ומשמיד אותו בקלות רבה.
הרוח אומרת לך:"אם הוא הצליח להשמיד את הטנדרוולף סימן שיש לו כוח עצום,שלוף את הקלף,תעצום עיניים ותיתן לי שליטה,אני כוחה של אלקטרה יש לי את היכולת להשמיד כול יצור שקיים על פני העולם אם יש לי את הגוף המארח הנכון".[/QUOTE]
"אוקיי." אומר לרוח,אתן לה שליטה ואשלוף קלף.
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Steve The Monkey[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה שולף את הקלף,עוצם עיניים,אתה מרגיש כוח עצום שולט בך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה פותח את העיניים בחוסר רצון ואתה אומר בקול שלא שלך:"עכשיו אתה מחוסל" אתה יורה גל אור חזק מאוד שמשמיד את איש הספינקס,אתה מקבל בחזרה את השליטה,מהספינקס נשארה רק שערה,אתה מרגיש חלש מאוד,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אתה בסדר?",זהו קולו של ספארק.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~Gaara-Kazakh~
אתה ממשיך בשביל הימני ואתה רואה שהדרך חסומה על ידי גדר קוצים חיה,אתה שומע מהקיר הזה נשימות מוזרות,אתה מתקרב אליו בחשד ואתה רואה משהו שדומה לסוג של בן אדם חרוט בתוך הקיר,הוא מסתכל עליך בעיניו הירוקות הבוהקות.
[/QUOTE]
" מי אתה...?" אשאל אותו בפחד אביט בעיניו הירוקות שננעצות בי בבהלה ואשלוף קלף כדי לעבור את הגדר קוצי המוזרה..
-
[QUOTE=Horus;1256200][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Steve The Monkey[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה שולף את הקלף,עוצם עיניים,אתה מרגיש כוח עצום שולט בך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה פותח את העיניים בחוסר רצון ואתה אומר בקול שלא שלך:"עכשיו אתה מחוסל" אתה יורה גל אור חזק מאוד שמשמיד את איש הספינקס,אתה מקבל בחזרה את השליטה,מהספינקס נשארה רק שערה,אתה מרגיש חלש מאוד,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אתה בסדר?",זהו קולו של ספארק.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן, אני בסדר.לפחות השגתי את השערה.." אומר לספארק ואקח את השערה.
-
[QUOTE=Horus;1256169][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]נובה פותח שער בתוך החול הוא אומר לך:"אתם צריכים להגיע אל שומר המוות,וזה לא אני,אתם צריכים לעבור בשער הזה ואז למצוא את הדרך הנכונה" אתה וסיידי קופצים לתוך השער ואתה רואה שאתה במין מערה מוזרה,אתה רואה שמולך ומסביבך יש נהר,אתה שומע שריקות" מוזרות".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה לך!" אומר לנובה ואקפוץ יחד עם סיידי לשער.
'אנחנו חייבים להתקדם מהר!' אחשוב לעצמי. "סיידי אנחנו חייבם לזוז בואי נתקדם אל עבר השריקות זה הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות כעת." אומר לסיידי בהיסוס.
-
[quote=Horus;1256169]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה שולף את הקלף עשוי האור,אתה רואה סופה יותר חזקה מזו שיצר לואי,אתה רואה שהיהלומים נסדקים ומתפוררים,כולם מסתכלים עליך במבט מופתע,הקול אומר לך:"אני הוא רוח הרוחות הקדומה,הכוח של טייפון".[/FONT][/COLOR][/quote]
'אתה טייפון?' אשאל במחשבותיי ואביט במבט מתנשא בלואי 'תראה את עצמך בבקשה, לפחות במחשבותיי'
-
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]ספארק אומר לך:"השגתי ציפורן של הידרה,אתה את השערה של הספינקס עכשיו צריך קשקש דרקון" אתה שומע שאגה מחרידה ומחרישת אוזניים,ספארק אומר לך:"מוכן?" כוחה של אלקטרה אומר גם:"אם אתה צריך אותי,אני פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי עוצרת אותך ואומרת לך:"אסור,השריקות זה הסימן אל ממלכת השאול,אסור לנו להתקרב אליהם" אתה שומע שאגה מוזרה ואתה רואה סוג של יצור עשוי בוץ שחור יוצר מהמים הצלולים,עיניים האדומות זורחות בגופו השחור-ירוק הוא מתקדם באיטיות רבה מאוד,סיידי שולפת קלף ושולחת גל מים עוצמתי שמעקב את היצור,היא אומרת לך:"אסור לבזבז זמן!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]"לא,אני לא טייפון,אני כוחו,כול שליט שלח את חמשת נשמותיו,המוח,הכוח,הנשמה,האומץ והלב בשביל להגן על מישהו שכנראה קשור לנבואה,אתה קיבלת אותי,רוח הכוח,אני מזהה שלואי הזה קיבל את האומץ,הילדה את הלב,והתאומים את המוח והנשמה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה שומע שאגה נוספת,אתה רואה שמשרידי היהלומים השחורים קם יצור עשוי יהלום שחור אך גדול יותר,חזק יותר ומרושע יותר,ידיו חדות יותר והוא מסתכל עליך במבט רעב.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש בתוך הקיר אומר לך:"אני השומר של השער הזה,תצטרך להביס את יצוריי,הנה הם באים" אתה מסתובב ואתה רואה סוג של אריה עשוי צמחים בעל ניבים ארסיים ומסוכנים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1256294][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]"לא,אני לא טייפון,אני כוחו,כול שליט שלח את חמשת נשמותיו,המוח,הכוח,הנשמה,האומץ והלב בשביל להגן על מישהו שכנראה קשור לנבואה,אתה קיבלת אותי,רוח הכוח,אני מזהה שלואי הזה קיבל את האומץ,הילדה את הלב,והתאומים את המוח והנשמה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה שומע שאגה נוספת,אתה רואה שמשרידי היהלומים השחורים קם יצור עשוי יהלום שחור אך גדול יותר,חזק יותר ומרושע יותר,ידיו חדות יותר והוא מסתכל עליך במבט רעב.[/FONT][/COLOR][/quote]
'אז אני לא אמור להיות... אממ... יותר שרירי?' אשאל אותו ואגיד במחשבותיי 'אני ארוחת ערב, זה הזמן שלי לקטוע את השיחה'.
אשלוף קלף באקראי, אקווה לקלף החדש עשוי האור או לשליטה ברוחות.
-
[QUOTE]Steve The Monkey
ספארק אומר לך:"השגתי ציפורן של הידרה,אתה את השערה של הספינקס עכשיו צריך קשקש דרקון" אתה שומע שאגה מחרידה ומחרישת אוזניים,ספארק אומר לך:"מוכן?" כוחה של אלקטרה אומר גם:"אם אתה צריך אותי,אני פה".[/QUOTE]
"אוקיי." אומר לכוחה של אלקטרה וגם לספארק.לאחר מכן אחפש את הדרקון ואשלוף קלף מהחפיסה אך לא אשתמש בו.
-
[quote]האיש בתוך הקיר אומר לך:"אני השומר של השער הזה,תצטרך להביס את יצוריי,הנה הם באים" אתה מסתובב ואתה רואה סוג של אריה עשוי צמחים בעל ניבים ארסיים ומסוכנים[/quote]
"טוב אני אנסה.. אומר לו" 'הניבים האלה נראים מסוכנים,כדאי שאני אתרחק מהם' אחשוב ואשלוף קלף
אני אפרט מה אני יעשה לפי הקלף
כבלי טבע-כשהשורשים הקטלנים יכבלו את האריה, אתפוס בקצה אחד ואסחרר אותו,שהוא בסחרחורת ענקיתאצליף עם הכבל ואבעט אותו לקיר
הגנת טבע:במידה והאריות יתקפו אותי,אשתמש בזה.
שליטה בטבע-אשלוט בשער שיכבול את האריות אליו,שהם ידקרו מהקוצים שלו למוות
קיסוס רעיל-תוך כדי הפריחה הנוראית,אשלוף קלף נוסף
תחיית צמחים-אשלוף קלף נוסף.
-
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה לא צריך לחפש הרבה וכבר נגלה לפניך ולפני ספארק,דרקון שחור בעל עיניים צהובות כמו ברק,הדרקון רואה את ספארק ויורה שלושה ברקים,אתה שומע את שאגת הטנדרוולף של הכוח של אלקטרה,הדרקון מצליח לשבור את הברקים,ספארק נופל על הברכיים ואומר לך בפחד:"הכוח של אלקטרה,אצלך?!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]רוח הכוח אומר לך:"לא,בגלל שאני אמור רק לשמור עליך ולא להיות מחובר בנשמה שלך" לואי משתמש בלחש מוזר שמצליח לעצור את המפלצת עשוית היהלום לזוז אחורה,אתה שולף קלף,זהו סילון רוחות אתה מצליח לנפץ את ידו הימנית קצת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אין לך קיסוס רעיל או תחיית הצמחים!לא כול מה שבמילון שייך לך,תבדוק בדף הראשי מה יש לך ויש אריה אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שולף את כבלי הטבע,אתה מצליח ללכוד את האריה,אך ניביו החדים מצליחים לקרוע את הכבלים,האריה מתקרב אליך,אתה רואה קלף מונח על הרצפה,בדיוק שאתה בא להרים אותו האריה מניח את רגלו עליו ושואג מול הפנים שלך.[/FONT][/COLOR]
-
~Gaara-Kazakh~
אתה שולף *אין לך קיסוס רעיל או תחיית הצמחים!לא כול מה שבמילון שייך לך,תבדוק בדף הראשי מה יש לך ויש אריה אחד.
את כבלי הטבע,אתה מצליח ללכוד את האריה,אך ניביו החדים מצליחים לקרוע את הכבלים,האריה מתקרב אליך,אתה רואה קלף מונח על הרצפה,בדיוק שאתה בא להרים אותו האריה מניח את רגלו עליו ושואג מול הפנים שלך.
------------------------------------------------------------
איך אני אבדוק אם לא שמת את הקסמים שלי בדף?
אשלוף קלף ואשתמש בו כדי להרחיק את האריה מהקלף שעל הרצפה,אקח את הקלף אם אני רואה שהאריה גוסס,אנסה ללכוד אותו.
-
[QUOTE=Horus;1256294][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי עוצרת אותך ואומרת לך:"אסור,השריקות זה הסימן אל ממלכת השאול,אסור לנו להתקרב אליהם" אתה שומע שאגה מוזרה ואתה רואה סוג של יצור עשוי בוץ שחור יוצר מהמים הצלולים,עיניים האדומות זורחות בגופו השחור-ירוק הוא מתקדם באיטיות רבה מאוד,סיידי שולפת קלף ושולחת גל מים עוצמתי שמעקב את היצור,היא אומרת לך:"אסור לבזבז זמן!".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"את צודקת" אומר לסיידי, אתפוס לה את היד ואתחיל לרוץ יחד איתה לכיוון השני הרחק מהשריקות ומהיצור בעודי שולף שני קלפים ומקווה שג'ינבי יופיע (שד מים) ויעקב את היצור.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שולף שליטה במים וסילון מים ומצליח ליצור מחדש את ג'ינבי,ג'ינבי הופך לסוג של סירה,אתה וסיידי עולים על הסירה,אתה רואה את הים ומה יש מתחת,אתה רואה סוג של דג עשוי אצות בעלי עיניים גדולות מאוד,היצור לא נראה מסוכן,אבל יצור הבוץ שרודף אחריכם עדיין כן מסוכן,ג'ינבי מגביר מהירות,אתה רואה סוג של אור,אתה מגיע לסוג של מקדש,אתה רואה את יצור הבוץ נכנס והוא אומר לך:"מי מרגיז את שומר המוות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*דבר ראשון להעתיק את ההודעה שלי זה נחמד אבל זה גם מעצבן,אני דורש לצטט ולגבי הקסמים יש לך שם,תבדוק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שולף שליטה בטבע,אתה יוצר מהצמחים המתים שלך,סוג של זומבי עשוי צמחים,האריה מצליח לקרוע את הזומבי אך הוא מאבד את ראשו בקרב,אתה מרים את הקלף שנמצא תחת האריה ולא רואה שם כלום.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]~Gaara-Kazakh~
*דבר ראשון להעתיק את ההודעה שלי זה נחמד אבל זה גם מעצבן,אני דורש לצטט ולגבי הקסמים יש לך שם,תבדוק.
אתה שולף שליטה בטבע,אתה יוצר מהצמחים המתים שלך,סוג של זומבי עשוי צמחים,האריה מצליח לקרוע את הזומבי אך הוא מאבד את ראשו בקרב,אתה מרים את הקלף שנמצא תחת האריה ולא רואה שם כלום.[/QUOTE]
עכשיו שמת.. והיה לי בעיה בציטוט זה ציטט רק חצי
tאשמור את הקלף בכל זאת בתיק, ואנסה ללכוד את האריה אם הוא בלי ראש סימן שהוא נלחם קשה..
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מנסה ללכוד את האריה חסר הראש אך אתה לא מצליח,האיש בתוך הקיר אומר לך:"אתה לא יכול ללכוד את המפלצות שפה,הם שייכות רק לי!" אתה רואה שפניו הופכות להיות עצבניות במיוחד,הוא פותח שתי דלתות,אחד בקיר ימני,אחד בקיר השמאלי,הוא אומר לך:"דלת אחת תוציא אותך ודלת אחת תהרוג אותך,אתה יכול לפתוח רק דלת אחת,אחרי זה אתה תיכנס ולא תחזור לפה,מה בחירתך?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Horus;1256443][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מנסה ללכוד את האריה חסר הראש אך אתה לא מצליח,האיש בתוך הקיר אומר לך:"אתה לא יכול ללכוד את המפלצות שפה,הם שייכות רק לי!" אתה רואה שפניו הופכות להיות עצבניות במיוחד,הוא פותח שתי דלתות,אחד בקיר ימני,אחד בקיר השמאלי,הוא אומר לך:"דלת אחת תוציא אותך ודלת אחת תהרוג אותך,אתה יכול לפתוח רק דלת אחת,אחרי זה אתה תיכנס ולא תחזור לפה,מה בחירתך?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
זה די תוקע,אז אנסה להתחכם..
'אם אני לא יכול לפתוח את הדלתות אני יכול שהקסמים שלי יפתחו' אשלוף קלף ואנפץ איתו דלת.
-
[COLOR=green][FONT=Arial]*אתה לא כותב איזו דלת אז איך אני אדע?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שולף קלף ומשתמש בכבלי טבע על הדלת הימנית,היא נפתחת בקלות רבה,אתה נכנס והדלת ננעלת ונעלמת,אתה לא יכול לחזור אחורה,אתה רואה שמולך עומדים שלושה צמחים אוכלי אדם מסוכנים מאוד,אתה שם לב שהם ישנים,ככה שאם לא תעיר אותם לא יקרה כלום,אתה רואה שמולך יש פיצול,לשני דרכים,ימני ושמאלי,אתה לא רואה מה יש בסוף.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1256389]
[COLOR=gray][FONT=Arial]רוח הכוח אומר לך:"לא,בגלל שאני אמור רק לשמור עליך ולא להיות מחובר בנשמה שלך" לואי משתמש בלחש מוזר שמצליח לעצור את המפלצת עשוית היהלום לזוז אחורה,אתה שולף קלף,זהו סילון רוחות אתה מצליח לנפץ את ידו הימנית קצת.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אולי פעם אחת אני אשלוף את הקלף שאני רוצה?!" אגיד בעצבנות ואשלוף קלף, מקווה לשליטה ברוחות או לקלף האור.
-
[QUOTE=Horus;1256428][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שולף שליטה במים וסילון מים ומצליח ליצור מחדש את ג'ינבי,ג'ינבי הופך לסוג של סירה,אתה וסיידי עולים על הסירה,אתה רואה את הים ומה יש מתחת,אתה רואה סוג של דג עשוי אצות בעלי עיניים גדולות מאוד,היצור לא נראה מסוכן,אבל יצור הבוץ שרודף אחריכם עדיין כן מסוכן,ג'ינבי מגביר מהירות,אתה רואה סוג של אור,אתה מגיע לסוג של מקדש,אתה רואה את יצור הבוץ נכנס והוא אומר לך:"מי מרגיז את שומר המוות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'אז הוא בטח שומר המוות... כדאי שנתרחק ממנו כמה שיותר' אחשוב לעצמי בהיסוס. אעלה יחד עם סיידי על היבשה של המקדש ואומר "ג'ינבי תעקב אותו כמה שתוכל אנחנו נמצא את סטן ונעוף מפה, אני סומך עליך!". ארוץ עם סיידי, אם אפשר ניכנס למקדש ונצעק "סססטסטטןןןן!! אתה פה?!". ואם אי אפשר נתקרב כמה שיותר למקדש ונצעק את שמו של סטן.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי עוצרת אותך ואומרת לך:"אם אנחנו רוצים את סטן בחזרה אנחנו מוכרחים להביס את יצור הבוץ הזה",אתה יוצר את ג'ינבי,אתה רואה שהוא יותר חזק מבדרך כלל,הוא מצליח לעצור אגרוף בוץ שאדון המוות שולח אליכם,סיידי משתמשת בלחש מים חזק מאוד שיוצר אלפי גלים קטנים באוויר שפוגעים במפלצת הבוץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה מקבל את קלף האור,אתה רואה משהו כמו להבים עושיי רוח פוגעים ביהלום השחור הענק,אתה רואה סוג של נצנוץ אדום בוהק הלהבים נהדפים ופוגעים באגרטל,אתה רואה שהאגרטל מתנפץ לאלפי רסיסים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1256712]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה מקבל את קלף האור,אתה רואה משהו כמו להבים עושיי רוח פוגעים ביהלום השחור הענק,אתה רואה סוג של נצנוץ אדום בוהק הלהבים נהדפים ופוגעים באגרטל,אתה רואה שהאגרטל מתנפץ לאלפי רסיסים.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אבל... איך לעזאזל?! WTF?!" אמלמל כלא מאמין, ואביט לא מבין בקלף הזה, חושב 'הוא חזק היצור הזה, הקלף הזה לא מספיק חזק כדי לנצח אותו, צריך להשתמש במוח בכל זאת, לצערי'.
"אז... לתוך הפה?" אגיד בלחש לעצמי ואבדוק מה מצב לואי בעודי חושב 'נבחר עאלק, אם המאסטר יחשוב שהוא הנבחר הוא כל כך טועה'.
אנסה לגרום ליצור היהלומים לפתוך את פיו בהתגרויות, פרצופים טפשיים, בעיטות בבטן ועם כמה שזה טיפשי, דגדוגים [מי צוחק בפה סגור?].
אם ייפתח את הפה, אשלוף במהירות קלף ואתקוף אותו לתוך פיו, אם לא בכל זאת אשלוף קלף ואשתמש בו. [XD]
-
[QUOTE]Steve The Monkey
אתה לא צריך לחפש הרבה וכבר נגלה לפניך ולפני ספארק,דרקון שחור בעל עיניים צהובות כמו ברק,הדרקון רואה את ספארק ויורה שלושה ברקים,אתה שומע את שאגת הטנדרוולף של הכוח של אלקטרה,הדרקון מצליח לשבור את הברקים,ספארק נופל על הברכיים ואומר לך בפחד:"הכוח של אלקטרה,אצלך?!".
[/QUOTE]
"כן." אומר לספארק ואוציא קלף מהחפיסה בתקווה שיהיה קסם טוב.
-
[QUOTE=Horus;1256712][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי עוצרת אותך ואומרת לך:"אם אנחנו רוצים את סטן בחזרה אנחנו מוכרחים להביס את יצור הבוץ הזה",אתה יוצר את ג'ינבי,אתה רואה שהוא יותר חזק מבדרך כלל,הוא מצליח לעצור אגרוף בוץ שאדון המוות שולח אליכם,סיידי משתמשת בלחש מים חזק מאוד שיוצר אלפי גלים קטנים באוויר שפוגעים במפלצת הבוץ.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה ג'ינבי! אתה יכול לעשות את זה" אעודד את ג'נבי ואשלוף שני קלפים, אקווה ליצור כידוני קרח כדי לעזור לג'ינבי ולסיידי.
"סיידי את חייבת ללמד אותי אחר כך את השילובים המגניבים שלך!" אומר לסיידי בעודי מעלה חיוך..
-
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הדרקון שואג ויורה שלושה ברקים,אתה וספארק מתחמקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]ספארק אומר לך:"מדהים!בחיים שלי לא חשבתי שאני אפגוש מישהו אחר שיש לו את אחד מנשמות אלקטרה!" אתה שומע את הכוח של אלקטרה אומר לך:"כול זה יפה מאוד אבל אין לנו זמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שג'ינבי מצליח לעקב את המפלצת אך לא להרבה זמן,המפלצת יורה טיל בוץ שמחסל את ג'ינבי שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי מלמלת משהו מוזר ואתה רואה שלוש דמויות שדומות מאוד לג'ינבי שלך רק חזקות יותר,השלוש יורות על המפלצת טילי מים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה על הרצפה סוג של קלף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה בועט ביריבך עשוי היהלום ומדגדג אותו,הוא פותח את פיו,אתה רואה שזה בעצם חור שחור בלי כלום,אתה כמעט נשאב לתוכו,אתה שומע קול רועם וחזק מאוד שאומר:"לא היום!" אתה רואה סופת הוריקן מחריבה את החדר,ומצליחה לרסק את היהלום הענק,אתה רואה סוג של יצור עשוי רוח דמוי אדם אחרי שההוריקן נגמר כך היצור נעלם.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Horus;1257097][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה בועט ביריבך עשוי היהלום ומדגדג אותו,הוא פותח את פיו,אתה רואה שזה בעצם חור שחור בלי כלום,אתה כמעט נשאב לתוכו,אתה שומע קול רועם וחזק מאוד שאומר:"לא היום!" אתה רואה סופת הוריקן מחריבה את החדר,ומצליחה לרסק את היהלום הענק,אתה רואה סוג של יצור עשוי רוח דמוי אדם אחרי שההוריקן נגמר כך היצור נעלם.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מי אתה?" אשאל את היצור המשונה ואחשוב 'ווירדו O.O'
"אתה טייפון?"
-
[QUOTE]Steve The Monkey
הדרקון שואג ויורה שלושה ברקים,אתה וספארק מתחמקים.
ספארק אומר לך:"מדהים!בחיים שלי לא חשבתי שאני אפגוש מישהו אחר שיש לו את אחד מנשמות אלקטרה!" אתה שומע את הכוח של אלקטרה אומר לך:"כול זה יפה מאוד אבל אין לנו זמן".[/QUOTE]
"אוקיי בסדר!" אומר לכוח של אלקטרה ואשתמש בקלף מהחפיסה שלי.
-
~Gaara-Kazakh~[QUOTE]
*אתה לא כותב איזו דלת אז איך אני אדע?
אתה שולף קלף ומשתמש בכבלי טבע על הדלת הימנית,היא נפתחת בקלות רבה,אתה נכנס והדלת ננעלת ונעלמת,אתה לא יכול לחזור אחורה,אתה רואה שמולך עומדים שלושה צמחים אוכלי אדם מסוכנים מאוד,אתה שם לב שהם ישנים,ככה שאם לא תעיר אותם לא יקרה כלום,אתה רואה שמולך יש פיצול,לשני דרכים,ימני ושמאלי,אתה לא רואה מה יש בסוף.[/QUOTE]
אנסה ללכת בשקט בלי להעיר את הצמחים,במידה ואעיר אותם אברח משם במהירות לדלת השמאלית במדה והם לא מתעוררים אנשום לרווחה ואלך ברוגע לדלת השמאלית.
-
[QUOTE=Horus;1257097][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שג'ינבי מצליח לעקב את המפלצת אך לא להרבה זמן,המפלצת יורה טיל בוץ שמחסל את ג'ינבי שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי מלמלת משהו מוזר ואתה רואה שלוש דמויות שדומות מאוד לג'ינבי שלך רק חזקות יותר,השלוש יורות על המפלצת טילי מים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה על הרצפה סוג של קלף.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'וואו, המפלצת הזאת ממש חזקה!... וגם סיידי ממש חזקה ויש לה הרבה כישופים שבחיים לא ראיתי, אני חייב להשתפר ולהיות חזק יותר! אני חייב!' אחשוב לעצמי בהיסוס.
"קלף?! פה?!" אומר בקול ואתקדם בזהירות לכיוון הקלף וארים אותו. אם הוא שימושי אשתמש בו בקרב.
-
מוקפא זמנית לבקשת פותח המשחק.