-
מרקוס-לא שחכתי אבל הוא עדיין לא בפוקדור בגלל זה....
פרס משתמש באבקת רעל על אספיגלאס שמכופף את גבו ובטנו כך שהם נוגעים ברצפה אך שאר גופו בגובה הרגיל ובכך מתחמק, ארבוק יוצא בנשיכת רעל אספיגלאס קופץ לגובה כמעט לא ייאמן בהתחמקות, אספיגלאס מוציא אבקת שלג סגולה מפיו והפוקדע אומר ''שלג סגול, מתקפה המייחדת את אספיגלאס בלבד, אספיגלאס מוציא שלג סגול מפיו אשר גם מרעיל וגם מקפיא את היריב'' המתקפה מתקרבת לפרס וארבוק
-
[QUOTE=ttrrtte;1270915]מרקוס-לא שחכתי אבל הוא עדיין לא בפוקדור בגלל זה....
פרס משתמש באבקת רעל על אספיגלאס שמכופף את גבו ובטנו כך שהם נוגעים ברצפה אך שאר גופו בגובה הרגיל ובכך מתחמק, ארבוק יוצא בנשיכת רעל אספיגלאס קופץ לגובה כמעט לא ייאמן בהתחמקות, אספיגלאס מוציא אבקת שלג סגולה מפיו והפוקדע אומר ''שלג סגול, מתקפה המייחדת את אספיגלאס בלבד, אספיגלאס מוציא שלג סגול מפיו אשר גם מרעיל וגם מקפיא את היריב'' המתקפה מתקרבת לפרס וארבוק[/QUOTE]
"טוב מאנצ'לאקס צא! אם תתפוס אותו אני אתן לך חטיף מיוחד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחד עם מטרונום ופרס יום שמשי אוושואט אקדח מים כמו על אוניקס אל העיינים של אספיגלאס בשיא הכוח כולכם!!!!!" אומר בזמן שאני נועל כל יציאה וזורק על מאויל פוקדור ומורה לארבוק:"זנב רעל" בקשיחות ומתחנן לתפוס את מאויל ואספיגלאס.
-
[QUOTE=ttrrtte;1270826]דרייק-הבנו את הרמז...........
_____________-
הפוקדע מצפצף ואומר ''סנוראנט פוקימון איש השלג, סנוראנט הוא פוקימון טוב ונדיב אך יכול להיות תקיף וחסר רחמים כאשר הוא מרגיש בסכנה את מתקפותיו בדוק בדף מס' 1 בחלק ההרשמה שלך מפני שלטל מנהלת המ''ת היה יום ארוך מאוד ואין לה כח לכתוב פה את המתקפות''
שרלין מחייכת ואומרת ''ברור ששמעת רק אגדות ילד, וכה יש לי'' היא מוציאה מהתיק שלה פוקדורים ורודים עם ציורי עלי כותרת של ורדים ואומרת ''אני הכנתי את אלו כמובן, הם גורמים לפוקימונים שנתפסים בהם להיות צייתנים יותר ולהיות חזקים יותר''[/QUOTE]
"ממש מגניב..." אני אומר בלחישה מלאת התפעלות. "אז, איך מכינים פוקדורים? מה החומרים הנדרשים לכך? ואיפה אנחנו נקבל הצעות לפוקימונים??" אני שואל.
-
מרקוס-כרגיל מאנצ'לאקס מתלהב מאוד מן ההצעה, הוא מניף את אצבעותיו מעלה והן מתחילות לזהור, לפתע אור יוצא מבין ידיו, ''יום שמשי, המתקפה גורמת לכך שהשמש תתחזק וגורמת למתקפות עשב להיות חזקות יותר'' מזמזם הפוקדע, אספיגלאס, ולכן שגם פרס משתמש ביום שמשי המתקפה מתחזקת כפליים, אוואשט משתמש באקדח מים, אספיגלאס קופץ הצידה בתנוע קלילה ומשתמש בקרן קרח על פרס שמוקפא, ארבוק משתמש בזנב רעל ומפני שהוא בא מאחוריי אספיגלאס העסוק בלחימה באחרים הוא אינו מתחמק ונפגע
ביינתים מאוויל מתחיל להרגיש ישנוני ונופל הצידה בשינה ברגע שהפוקדור מגיע ולכן הפוקדור חולף על פניו
דרייק-שרלין מחייכת ואומרת ''אני מבינה מזה שאתה רוצה להיות צייד פוקימונים?'' היא שואלת, אתה מהנהן ושרלין אומרת ''טוב ילד, אז אני אלמד אותך את הבסיס אבל פוקדורים- תצטרך להתקדם קצץ בשביל זה, תסתכל'' היא מצביע על המלכודת ומסמנת לך להיות שקט, פיצ'ו קטן בעל אוזן פרועה נכנס פנימה ומתחיל לאכול את פרי האורן שבפנים כאשר שרלין מושכת בחוט והמלכודת נסגרת, ''על הפיצ'ו הזה אני הולכת לקבל הרבה מאוד כסף, מישהו ביקש שאלכוד אותו בשבילו היא הולכת למלכודת ומרימה אותה ומתחילה ללכת למעמקי היער ''אז אתה בא ילד?'' היא שואלת
-
[QUOTE=ttrrtte;1270928]מרקוס-כרגיל מאנצ'לאקס מתלהב מאוד מן ההצעה, הוא מניף את אצבעותיו מעלה והן מתחילות לזהור, לפתע אור יוצא מבין ידיו, ''יום שמשי, המתקפה גורמת לכך שהשמש תתחזק וגורמת למתקפות עשב להיות חזקות יותר'' מזמזם הפוקדע, אספיגלאס, ולכן שגם פרס משתמש ביום שמשי המתקפה מתחזקת כפליים, אוואשט משתמש באקדח מים, אספיגלאס קופץ הצידה בתנוע קלילה ומשתמש בקרן קרח על פרס שמוקפא, ארבוק משתמש בזנב רעל ומפני שהוא בא מאחוריי אספיגלאס העסוק בלחימה באחרים הוא אינו מתחמק ונפגע
ביינתים מאוויל מתחיל להרגיש ישנוני ונופל הצידה בשינה ברגע שהפוקדור מגיע ולכן הפוקדור חולף על פניו
"פוקדורים צאו!!" אומר בזמן שאני לוקח את הפוקדורים ומוסיף:"מאיה את בסדר מה קרה לך למה הוא רצה לתפוס אותך?" אומר בכרכור.
-
מרקוס-''אני לא יודעת'' אומרת מאיה ועל פי מבטה אתה יודע שהיא משקרת, ''תראה הוא נתפס'' היא אומרת ומצביע על פוקדור במקום שבוא היה מאוויל קודם, ביינתים כל הפוקימוניטם שלך מעולפים ואספיגלאס עומד מולם
-
[QUOTE=ttrrtte;1270928]
דרייק-שרלין מחייכת ואומרת ''אני מבינה מזה שאתה רוצה להיות צייד פוקימונים?'' היא שואלת, אתה מהנהן ושרלין אומרת ''טוב ילד, אז אני אלמד אותך את הבסיס אבל פוקדורים- תצטרך להתקדם קצץ בשביל זה, תסתכל'' היא מצביע על המלכודת ומסמנת לך להיות שקט, פיצ'ו קטן בעל אוזן פרועה נכנס פנימה ומתחיל לאכול את פרי האורן שבפנים כאשר שרלין מושכת בחוט והמלכודת נסגרת, ''על הפיצ'ו הזה אני הולכת לקבל הרבה מאוד כסף, מישהו ביקש שאלכוד אותו בשבילו היא הולכת למלכודת ומרימה אותה ומתחילה ללכת למעמקי היער ''אז אתה בא ילד?'' היא שואלת[/QUOTE]
"כן, אני בא!" אני אומר ורץ אחריה. "אז... איך קובעים את הערך של הפוקימון? איך אני יודע עד כמה הוא נדיר?" אני שואל.
~~~~~~~~~~~~~~
ד"א, את זוכרת שאישרתי את השתתפותי באיוונט? לא ראיתי עוד אף פוקימון מיוחד...
-
'אוי לא' אומר לעצמי במחשבותיי בפחד "אין לי זמן להתעסק איתך עכשיו" אומר לפוקימון המוזר "יש לי בחורה להציל" אומר בגבורה (איזה סוטה אני). "הרקרוס תעוף אל שליו ותציל אותה!" אומר להרקרוס בקול רם. לאחר שהקרוס יציל את שליו אבדוק את הפוקימון המוזר בפוקידע
~~~~~~~~
בסדר, קודם אני אמצא אותם במחשב ><
-
[QUOTE=ttrrtte;1270959]מרקוס-''אני לא יודעת'' אומרת מאיה ועל פי מבטה אתה יודע שהיא משקרת, ''תראה הוא נתפס'' היא אומרת ומצביע על פוקדור במקום שבוא היה מאוויל קודם, ביינתים כל הפוקימוניטם שלך מעולפים ואספיגלאס עומד מולם[/QUOTE]
*רגע אבל זרקתי עליו פוקדור כשהיה מעולף
"אתה רוצה להצטרף אל הצוות המנצח בחור קטן?" אומר בחביבות.
-
ג'ק- לפני שהרקרוס מסתיק לעשות משהו הפוקימון המוזר קופץ לגובה מדהים ותופס את שליו ונוחת איתה על הקרקע בשלום, אתה מוציא את הפוקדע ושומע ''אמברלוקס, פוקימון הלילה, אמברלוקס הוא מסוג אש וחושך ונדיר מאוד בימים אלו, פעם הוא היה מאוד נפוץ עד ששרפה כלשהיא הרסה את רוב אזורי המחיה שלהם, הם מתבודדים בדרך כלל אבל יושיטו יד למי שיצטרך עזרה''.
ביינתים שליו עומדת בצד וצועקת אל עבר המסוק ''לעולם לא תתפסו אותי! לעולם לא תשבו אותי שוב! ועם כן אברח כמו שברחתי בפעם שעברה!'', ''כן, כן... שמענו עלייך ''זואי'' אנחנו נתפוס אותך שוב אז תפסיקי לברבר!'' נשמעת תשובה מן המסוק, שליו או כפי שכונתה על ידי האנשים במסוק ''זואי'' נראת מעט לחוצה ואומרת ''סניבי צא!'', מול שליו עומד פוקימון ירוק קטן דמויי נחש עם רגליים, ''הצלפת גפן!'', סניבי משתמש בהצלפת דפן על המסוק אך המסוק נותר לללא שריטה, '''למדנו מהפעם הקודמת'' אומר שוב הקול מהמסוק ועוד רשת נשלחת לכיוון שליו, הפוקימון המוזר מנסה לחתוך גם את הרשת הזאת אך הפעם הוא נתפס בתוכה, ''תראו תראו האם זה לא אמברלוקס האחד והיחיד...'' נשמע שוב הקול מהמסוק, ''נתראה זואי'' נשמע שוב הקול והמסוק עוזב, שליו מתעלפת מן הלחץ
מרקוס-אבל הוא לא נתפס
''פשוט מאוד, אתה בודק במכשיר הזה, היא אומרת ומושיטה לך מכשיר עגול בעל מסך נגיע, ''למזלך יש לי שניים'', ''תראה'' היא אומרת ומכוונת את המכשיר לקאטרפי אשר אוכל עלה לא רחוק ממכם, הצג מתעורר לחיים ואומר ''קאטרפי מתקפות-ירי חוט ודחיםה ערך:0.1''
המכשיר יאמר לך את ערך הפוקימון ממ0-10 מעל 8 הוא נדיר, מעל 9 הוא מאוד נדיר ועשר אומר שהוא יחיד במינו או שהוא פוקימון בעל יכולות מיוחדות לסוגו, לפתע נשמע רחש ומבין השיחים אתה רואה-
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mxd4tmgnj3ey.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
למראה הפוקימון פיה של שרלין נפער, ''זה...זה...צ'ינטר!''
-
מרקוס-אבל הוא לא נתפס
[QUOTE=ttrrtte;1271011]ג'ק- לפני שהרקרוס מסתיק לעשות משהו הפוקימון המוזר קופץ לגובה מדהים ותופס את שליו ונוחת איתה על הקרקע בשלום, אתה מוציא את הפוקדע ושומע ''אמברלוקס, פוקימון הלילה, אמברלוקס הוא מסוג אש וחושך ונדיר מאוד בימים אלו, פעם הוא היה מאוד נפוץ עד ששרפה כלשהיא הרסה את רוב אזורי המחיה שלהם, הם מתבודדים בדרך כלל אבל יושיטו יד למי שיצטרך עזרה''.
ביינתים שליו עומדת בצד וצועקת אל עבר המסוק ''לעולם לא תתפסו אותי! לעולם לא תשבו אותי שוב! ועם כן אברח כמו שברחתי בפעם שעברה!'', ''כן, כן... שמענו עלייך ''זואי'' אנחנו נתפוס אותך שוב אז תפסיקי לברבר!'' נשמעת תשובה מן המסוק, שליו או כפי שכונתה על ידי האנשים במסוק ''זואי'' נראת מעט לחוצה ואומרת ''סניבי צא!'', מול שליו עומד פוקימון ירוק קטן דמויי נחש עם רגליים, ''הצלפת גפן!'', סניבי משתמש בהצלפת דפן על המסוק אך המסוק נותר לללא שריטה, '''למדנו מהפעם הקודמת'' אומר שוב הקול מהמסוק ועוד רשת נשלחת לכיוון שליו, הפוקימון המוזר מנסה לחתוך גם את הרשת הזאת אך הפעם הוא נתפס בתוכה, ''תראו תראו האם זה לא אמברלוקס האחד והיחיד...'' נשמע שוב הקול מהמסוק, ''נתראה זואי'' נשמע שוב הקול והמסוק עוזב, שליו מתעלפת מן הלחץ
[/QUOTE]
"זואי?" אומר לשליו בתמיהה "לא אמרת ששמך הוא שליו?" אשאל אותה בזמן שאנסה להעיר את שליו או "זואי". לאחר שנייה אזכר במסוק ובאמברלוקס 'לא! אני לא אפקיר אותו ככה!' אחשוב לעצמי בכעס ואעקוב אחרי המסוק
-
מרקוס- ''אני לא ממש רוצה לדבר על זה...'' אומרת מאיה, אתה לפתע רואה שהמסוק לא עזב, קול נשמע ממנו ''לא תתחמקי [b]זואי, [/b]אנחנו נתפוס אותך!'', ''בחלומות'' צועקת מאיה חזרה והמסוק נעלם בקריאה אחרונה ''אנחנו עוד נתראה...''
ג'ק- אתה עוקב אחרי המסוק בריצה ורואה שאמברלוקס לא זקוק לעזרתך, הוא הזדחל בצורה מדהימה יחסית לגודלו דרך אחת מחריצי הרשת דבר שאפילו קטרפי לא יכול לעשות, ''לעזעזל שחכתי את היכולת שלו..'' נשמע קול מהמסוק והמסוק נעלם באופק, אמברלוקס מוחת ברכות על האדמה ומביט בך
-
[QUOTE=ttrrtte;1271019]מרקוס- ''אני לא ממש רוצה לדבר על זה...'' אומרת מאיה, אתה לפתע רואה שהמסוק לא עזב, קול נשמע ממנו ''לא תתחמקי [b]זואי, [/b]אנחנו נתפוס אותך!'', ''בחלומות'' צועקת מאיה חזרה והמסוק נעלם בקריאה אחרונה ''אנחנו עוד נתראה...''
"תעני לי בבקשה מי את ואני אטפל בהם בסדר?" אומר בנימה עסקית.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271011]
דרייק- כן אני זוכרת אבל כרגע אתה ב''שיעור'' עוד תראה איך זה ישתלבXD
___________________________________________________-
''פשוט מאוד, אתה בודק במכשיר הזה, היא אומרת ומושיטה לך מכשיר עגול בעל מסך נגיע, ''למזלך יש לי שניים'', ''תראה'' היא אומרת ומכוונת את המכשיר לקאטרפי אשר אוכל עלה לא רחוק ממכם, הצג מתעורר לחיים ואומר ''קאטרפי מתקפות-ירי חוט ודחיםה ערך:0.1''
המכשיר יאמר לך את ערך הפוקימון ממ0-10 מעל 8 הוא נדיר, מעל 9 הוא מאוד נדיר ועשר אומר שהוא יחיד במינו או שהוא פוקימון בעל יכולות מיוחדות לסוגו, לפתע נשמע רחש ומבין השיחים אתה רואה-
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mxd4tmgnj3ey.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
למראה הפוקימון פיה של שרלין נפער, ''זה...זה...צ'ינטר!''[/QUOTE]
"צ'ינטר?" אני שואל, ואז אני נזכר במכשיר שבידי. אני מכוון אותו על הצ'ינטר ומחכה לתוצאות. מהתגובה של שרלין אני מבין שהוא די נדיר, אז אני מוציא את סנוראנט החוצה. "צא! צא סנוראנט! קרן קרח על צ'ינטר! גם אתה טורצ'יק, ריצת גחלת! צאו צאו צאו!"
~~~~~~~~~~~
הערה, ריצת גחלת זה להתעטף בגחלת ולהשתמש בהתקלה, אם את זוכרת מהקרב נגד סנוראנט
-
מרקוס-''פשוט מאוד, אני מאיה אני בת עשר ובמסע הפוקימונים שלי'' היא אומרת ומצחקקת
דרייק- תן לי בבקשה לומר עם הוא נדיר או לא...
-________________
אתה מכוון את המכשיר אל הפוקימון, המכשיר מצפצף ואומר ''צ'ינטר סוג אופל וחשמל, מתקפות- מכת ברק, דופק אפל, ניצוץ, כדור צל- 9.5''
סנוראנט משתמש בקרן קרח על צ'ינטר שנפגע וטורצ'יק רץ אליו בריצת גחלת אך הפעם צ'ינטר מוכן ומשתמש בדופק אפל וטורצ'יק עף לאחור, צ'ינטר מתחיל ליצור כדור צל בין ידיו ומכוון אל סנוראנט
סנוראנט
-
[QUOTE=ttrrtte;1271153]
-________________
אתה מכוון את המכשיר אל הפוקימון, המכשיר מצפצף ואומר ''צ'ינטר סוג אופל וחשמל, מתקפות- מכת ברק, דופק אפל, ניצוץ, כדור צל- 9.5''
סנוראנט משתמש בקרן קרח על צ'ינטר שנפגע וטורצ'יק רץ אליו בריצת גחלת אך הפעם צ'ינטר מוכן ומשתמש בדופק אפל וטורצ'יק עף לאחור, צ'ינטר מתחיל ליצור כדור צל בין ידיו ומכוון אל סנוראנט
סנוראנט[/QUOTE]
כתבתי שהבנתי את זה מהתגובה של שרלין שהייתה די אדישה עד אז...
"טורצ'יק!" אני אומר ורץ אליו. אני מרים אותו, ואומר "סנוראנט, צוות כפול! ואז תשתמש באבקת שלג ואתה וכל הכפילים תרוצו סביב האבקה כדי ליצור ערפל מסביב לצ'ינטר, ואז תכין את כדור הטעינה של קרן הקרח, ותבלע אותו (נזכרתי בקטעים מהסידרה) ותשתמש בקרן קרח עוד פעם, אבל בלי לבלוע אותה, הבליעה אמורה לחזק אותך! קדימה!" אני אומר ואז אני פונה לטורצ'יק, "אתה שומע אותי חבר קטן? אם כן תנשוף גחלת, גם אם קטנה, שאני אדע שאתה מבין אותי, ואז תנסה לכמה שיותר להשתמש באש במקום גחלת, ואז תשתמש בריצת גחלת, או אם תצליח ריצת אש!"
-
דרייק-סנוראנט משתמש בצוות כפול, כדור הצל פוגע באחד מהכפילים ולכן לא נגרם שום נזק לסנוראנט, כל הסנוראנטים שנותרו משתמשים באבקת שלג ויוצרים ערפל, סנוראנט בולע את הכדור של קרן הקרח ואז משתמש בא שוב מבלי לפגוע, אבל הערפל לא רק מפריע לשדה הראייה של צ'ינטר אלה מפריע לשדה הראייה של סנוראנט גם כן!, סנוראנט מפספס והערפל מתפזדר, אתה מספיק לראות את צ'ינטר מכוון דופק אפל עוצמתי אל עבר סנוראנט שמתעלף. ''אתה כזה ילד... אתה לא יכול לתקוף שיש ערפל עם הפוקימון שלך לא יכול לראות משהו'' אומרת שרלין מהצד
-
[QUOTE=ttrrtte;1271019]
ג'ק- אתה עוקב אחרי המסוק בריצה ורואה שאמברלוקס לא זקוק לעזרתך, הוא הזדחל בצורה מדהימה יחסית לגודלו דרך אחת מחריצי הרשת דבר שאפילו קטרפי לא יכול לעשות, ''לעזעזל שחכתי את היכולת שלו..'' נשמע קול מהמסוק והמסוק נעלם באופק, אמברלוקס מוחת ברכות על האדמה ומביט בך[/QUOTE]
"שלום לך אמברלוקס, רוצה קרב?" אשאל את אמברלוקס בחיוך קטן. אם הוא "יענה" בחיוב אז אני אוציא את הרקרוס ואומר לו להשתמש בדחיפה אבל לרכז את כל הכוח ביד, כדי ללמד אותו שבירת לבנים.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271157]דרייק-סנוראנט משתמש בצוות כפול, כדור הצל פוגע באחד מהכפילים ולכן לא נגרם שום נזק לסנוראנט, כל הסנוראנטים שנותרו משתמשים באבקת שלג ויוצרים ערפל, סנוראנט בולע את הכדור של קרן הקרח ואז משתמש בא שוב מבלי לפגוע, אבל הערפל לא רק מפריע לשדה הראייה של צ'ינטר אלה מפריע לשדה הראייה של סנוראנט גם כן!, סנוראנט מפספס והערפל מתפזדר, אתה מספיק לראות את צ'ינטר מכוון דופק אפל עוצמתי אל עבר סנוראנט שמתעלף. ''אתה כזה ילד... אתה לא יכול לתקוף שיש ערפל עם הפוקימון שלך לא יכול לראות משהו'' אומרת שרלין מהצד[/QUOTE]
'תחשוב דרייק, תחשוב, אסטרטגיה, להשתמש בשטח... יש לי!' אני חושב במרץ. אני מחפש קצת חול באזור, אם יש אני לוקח קצת ואומר "טורצ'יק, תשתמש בגחלת כדי לשרוף את החול ולהכין זכוכית. הזכוכית תתפקד כמראה." אני אומר. אם טורצ'יק מצליח, אני מחכה שצ'ינטר יטען מתקפה, וכשהוא יישתמש בא עליי אני אכוון אליו את המראה כדי להחזיר את המתקפה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271153]מרקוס-''פשוט מאוד, אני מאיה אני בת עשר ובמסע הפוקימונים שלי'' היא אומרת ומצחקקת
-________________
סנוראנט[/QUOTE]
"תעני לי ברצינות זואי!!!!!"
-
ג'ק-אמברלוקס מהנהן ונעמד בתנוחת קרב, אתה מוציא את הרקרוס ואומר ''הרקרוס תשתמש בדחיפה אך תרכז את כל הכח ביד שלך'', הרקרוס מצליח לעשות שבירת לבנים חלושה ומתקדם במהירות אל עבר אמברלוקס, אמברלוקס קופץ הצידה ומשתמש בדופק אפל על הרקרוס שנפגע ושבירת הלבנים נכשלת, אמברלוקס טוען קרן אופל (מתקפה מיוחדת לאמברלוקס כמו קרן סולארית אבל...אופל והיא שחורה)
דרייק-צריך הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר דברם ופעולות בכדי להכין זכוכית אבל אני אלך על הדרך שלךxd
אתה לוקח חופן חול ביד ונותן לטורצ'יק להשתמש עליו בגחלת ומיד יש בידך מראה, פיקטר משתמש בכדור צל ההמראה מחזירה את המתקפה אל פיקטר שנפגע ונופל, ביינתים אתה שומע את שרלין ממלמלת ''עם הוא יתפתח הוא יהי...''' אך הסוף נקטע בזעקה של טורצ'יק אשר נפגע מן הדופק האפל של פיקטר ומנסה להתאושש
מרקוס-איזה ישירות...
מאיה או ''זואי'' אומרת באיפוק בולט לעין ''אל תקרא לי ככה או ש..'' היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''אני לא זואי, זה שהם קוראים לי ככה לא אומר כלום, זה שהם הפחו אותי ל...'' ואז היא קוטעת את עצמה כמי שאמרה משהו שלא הייתה אמור לומר, ''בוא נמשיך במסע'' היא אומרת בקול מזוייף עליז בכדי לשנות נושא
-
[QUOTE=ttrrtte;1271253]
דרייק-צריך הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר דברם ופעולות בכדי להכין זכוכית אבל אני אלך על הדרך שלךxd
אתה לוקח חופן חול ביד ונותן לטורצ'יק להשתמש עליו בגחלת ומיד יש בידך מראה, פיקטר משתמש בכדור צל ההמראה מחזירה את המתקפה אל פיקטר שנפגע ונופל, ביינתים אתה שומע את שרלין ממלמלת ''עם הוא יתפתח הוא יהי...''' אך הסוף נקטע בזעקה של טורצ'יק אשר נפגע מן הדופק האפל של פיקטר ומנסה להתאושש
[/QUOTE]
אני יודע, אבל אין לי פה את האמצעים לזה...
מאיה או ''זואי'' אומרת באיפוק בולט לעין ''אל תקרא לי ככה או ש..'' היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''אני לא זואי, זה שהם קוראים לי ככה לא אומר כלום, זה שהם הפחו אותי ל...'' ואז היא קוטעת את עצמה כמי שאמרה משהו שלא הייתה אמור לומר, ''בוא נמשיך במסע'' היא אומרת בקול מזוייף עליז בכדי לשנות נושא[/quote]
"תאמרי או שארבוק יטפל בך זואי או מאיה טוב? כי אני מעוצבן עליך בטירוף!!!!" אומר בכעס.
-
דרייק-צ'ינטר בוחן אותך בזמן שהפוקדור נזרק לכיוונו אך הוא חובט בפוקדור בזנבו והפוקדור עף אלייך חזרה, ''כל כך ילד...'' אומרת שרלין, היא לוקחת את אחד מהפוקדורים המיוחדים שלה ותופסת, פיקטר חובט גם בפוקדור שלה אך הפוקדור מרחף באוויר ועף אליו חזרה, הפוקדור נפתח ופיקטר נתפס
מרקוס-''אל תאיים עליי, אתה לא תפגע בשותפתך למסע מן הסתם'', ''נכון?'' היא אומרת ומתחילה ללכת קדימה, ואומרת ''תהיה מעוצבן, זה בריא להיות מעוצבן לפעמים יעבור לך'' והיא ממשיכ להתקדם
-
[QUOTE=ttrrtte;1271253]ג'ק-אמברלוקס מהנהן ונעמד בתנוחת קרב, אתה מוציא את הרקרוס ואומר ''הרקרוס תשתמש בדחיפה אך תרכז את כל הכח ביד שלך'', הרקרוס מצליח לעשות שבירת לבנים חלושה ומתקדם במהירות אל עבר אמברלוקס, אמברלוקס קופץ הצידה ומשתמש בדופק אפל על הרקרוס שנפגע ושבירת הלבנים נכשלת, אמברלוקס טוען קרן אופל (מתקפה מיוחדת לאמברלוקס כמו קרן סולארית אבל...אופל והיא שחורה)
[/QUOTE]
'אוי לא... רגע! ברגע הזה שאמברלוקס טוען את הקרן הוא חסרה אונים, אם רק הרקרוס יצליח לפגוע בו במתקפה סופר אפקטיבית שהוא שולט בה אז אמברלוקס יהיה מחוסל, רק איזו מתקפה, איזו?' אחשוב לעצמי. אחרי רגע קצר אומר להרקרוס "עכשיו תשתמש במתקפת קרן (ככה קוראים לזה נכון? שכחתי :embarrassed:) על אמברלוקס!" ואחכה למתקפה
-
שם פרטי :יונתן
שם במשחק:ג'ינה
תיאור מראה או תמונה:שיער בלונדיני ארוך ומתולתל, עיניים כחולות בהירות, גובה ממוצע.
רקע: כשג'ינה הייתה ילדה קטנה היא אהבה מאוד לשחק עם האודיש של המשפחה שלהם. היא תמיד הלכה איתו לשדות, רצה איתו וצחקה איתו שעות אך יום אחד נשמעה דפיקה בדלת. ג'ינה פתחה אותה וראתה לפניה שני אנשים גבוהים במדים לבנים שניהם כיוונו אליה אקדח ואמרו "איפה האודיש שלך ילדה?" ג'ינה הייתה משותקת מפחד. שני האנשים פשוט נכנסו פנימה ולפתע אחד הם קלט במבטו את אודיש רץ לו שמח בבית. כיוון וקול נפץ מהיר גרמו לאירוע הנורא בחייה של ג'ינה, הם הרגו את אודיש. היא רצה אחריהם ובעטה באחד מהם אך הם רק צחקו, תפסו אותה וזרקו אותה בחזרה אל ביתה. ג'ינה נשבעה מאותו היום לנקום באנשים האלה, למרות שלא ידעה מי הם או מאיפה הם הגיעו או למה הם הרגו את אודיש.
חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים (לא לשנות)
כסף:3000 ₪ (לא לשנות)
הערות/הארות/בקשות:לתפוס סיזור ופוניטה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271310]דרייק-צ'ינטר בוחן אותך בזמן שהפוקדור נזרק לכיוונו אך הוא חובט בפוקדור בזנבו והפוקדור עף אלייך חזרה, ''כל כך ילד...'' אומרת שרלין, היא לוקחת את אחד מהפוקדורים המיוחדים שלה ותופסת, פיקטר חובט גם בפוקדור שלה אך הפוקדור מרחף באוויר ועף אליו חזרה, הפוקדור נפתח ופיקטר נתפס
[/QUOTE]
פיקטר? הוא לא היה צ'ינטר לפני שניה?
![/b]
תומאס-איווי יוצא ומנפח כדור צל בפיו, צ'מצ'אר מוציא גחלת חזקה במיוחד ודירלינג עלי תער, שלושת המתקפות נעות בשילוב מושלם, כדור הצל משולב בלהבה מרקדת מאחוריו אשר מרחוק נראה ככוכב נופל ועלי תער מסביב ללהבה, שלושת המתקפות פוגעות ונרשת נקרעת, לילך מתחילה לצנוח מטה ומטה מתוכה כאשר היא צורחת ומן המסוק משוגרת עוד רשת
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר דירלינג ואיווי עוד פעם על הרשת הבאה אני אקפוץ ואתפוס אץ לילך"
-
יונתן-רשום תגיב להתחלה
ג'ק-''הרקרוס מתקפת קרן!''
אצה אומר והרקרוס מזנק למתקפת קרן בדיוק ברגע שאמברלוקס משחרר את קרן האופל שלו שפוגעת בהרקרוס חזק ומעיפה אותו לעוצמה לאחור, הרקרוס מותך על האדמה הקשה וזועק בכאב
דרייק-אני תמיד מבלבלת בינו לבין מפותחיו סורי...חח
היא אומרת ו מוסרת לידיך את הפוקדור של צ'ינטר, ''יש תפסתי צ'ינטר!'' אתה אומר בשמחה, שרלין מגלגלת עיינים, לפתע מבטה משתנה למבט הלם בדיוק ברגע שבוא הרשת נופלת עליה מן המסוק השחור אשר חג מעליכם והרשת מתחילה לעלות כאשר שרלין בתוכה
תומאס-הרשת הנוספת נקרעת ובדיוק ברגע בוא אתה מתכוון לקפוץ ולתפוס את לילך צל חולף על פנייך ותופס את לילך, אתה מסתכל טוב יותר וממקד את מבטך ורואה את לילך על גבו של-
[IMG]http://up353.siz.co.il/up1/zz51qtmn2clj.bmp[/IMG]
(קרדיט לאלון)
''וואוו זה ווימה!'' היא קוראת בשמחה, מן המסוק נשמע קול ''לא תתחמקי [B]זואי[/B] אני אחזור'' והמטוס מתרחק, לילך נוחתת וווימה נותן לך מבט של קרב, לילך מהרהרת בטעות בקול ''אני כבר לא זואי...אבל מה עם אתפס שוב הם...'' ואז היא עצרה את עצמה כאשר קלטה שהיא מהרהרת בקול
-
[quote=ttrrtte;1266035]
[B]התחלה:[/B]
אתם קמים בבוקר מתלבשים ושמחים שהגיע יום הולדתכם העשירי אתם יורדים למטה ורואים את אימכם אביכם ואחותכם מחזיקים עוגה מתנה ומכתב.אחותכם שהחזיקה את המכתב נותנת לכם אותו ואתם קוראים אות
"לכבוד ______ היקר מזל טוב ליום הולדתך העשירי"
היום אתה מתחיל את מסע הפוקימונים שלך.
היום תוכל לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלך
ניפגש בשעה שלוש וחצי במעבדה שלי
בברכה פרופסור אופק"
בשעה 3:30 אתם נכנסים למעבדה ובוחרים את הפוקימון הראשון שלכם
פתאום נשמעת דפיקה בדלת
"אני מחפשת את ______ אתה אני צריכה לדבר אתך תבחר את הפוקימון הראשון שלך ובוא"
פרופסור אופק: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/IMG]
[B][COLOR=red][SIZE=4]לא להגיב[/SIZE][/COLOR][/B][/quote]
אני בוחנת בזהירות את הפוקימונים ומנסה לראות את מי אני זוכרת מסיפורים או שהוא סתם חמוד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271336]
תומאס-הרשת הנוספת נקרעת ובדיוק ברגע בוא אתה מתכוון לקפוץ ולתפוס את לילך צל חולף על פנייך ותופס את לילך, אתה מסתכל טוב יותר וממקד את מבטך ורואה את לילך על גבו של-
[IMG]http://up353.siz.co.il/up1/zz51qtmn2clj.bmp[/IMG]
(קרדיט לאלון)
''וואוו זה ווימה!'' היא קוראת בשמחה, מן המסוק נשמע קול ''לא תתחמקי [B]זואי[/B] אני אחזור'' והמטוס מתרחק, לילך נוחתת וווימה נותן לך מבט של קרב, לילך מהרהרת בטעות בקול ''אני כבר לא זואי...אבל מה עם אתפס שוב הם...'' ואז היא עצרה את עצמה כאשר קלטה שהיא מהרהרת בקול[/QUOTE]
"את זואי או לילך או מי" אני שואל בכעס
-
[QUOTE=ttrrtte;1271336]
ג'ק-''הרקרוס מתקפת קרן!''
אצה אומר והרקרוס מזנק למתקפת קרן בדיוק ברגע שאמברלוקס משחרר את קרן האופל שלו שפוגעת בהרקרוס חזק ומעיפה אותו לעוצמה לאחור, הרקרוס מותך על האדמה הקשה וזועק בכאב
[/QUOTE]
"זהו נמאס לי!" אומר לאמברלוקס בזעם ענק "הרקרוס... אל תעשה כלום!" אומר להרקרוס בחיעוך ואחכה לתגובתו של אמברלוקס על המהלך
-
[QUOTE=ttrrtte;1271336]
דרייק-אני תמיד מבלבלת בינו לבין מפותחיו סורי...חח
היא אומרת ו מוסרת לידיך את הפוקדור של צ'ינטר, ''יש תפסתי צ'ינטר!'' אתה אומר בשמחה, שרלין מגלגלת עיינים, לפתע מבטה משתנה למבט הלם בדיוק ברגע שבוא הרשת נופלת עליה מן המסוק השחור אשר חג מעליכם והרשת מתחילה לעלות כאשר שרלין בתוכה
[/QUOTE]
"שרלין! לא!" אני צועק. "צא צ'ינטר! תראה לי למה אתה מסוגל! תשתמש בדופק אפל ומכת ברק בו זמנית, וכך תיצור ברק אפל!" אני אומר לו. אני בודק אם סנוראנט וטורצ'יק התאוששו, אם כן אני אומר "טורצ'יק, גחלת! סנוראנט, קרן קרח! צ'ינטר וסנוראנט, תכוונו למסוק! טורצ'יק תכוון לרשת כדי לשרוף את החיבור שלה עם המסוק ולהפיל את הרשת!" אם כל זה לא עובד, אני צועק "שרלין! תזרקי אליי את הפוקדור של וולקרונה! אני אוציא אותו ואת תגידי לו להשתמש במתקפה שתשחרר אותך!"
~~~~~~~~~~~~~~
אני אוהב לשלב מתקפות... רואים או לא?
-
[QUOTE=ttrrtte;1271310]דרייק-צ'ינטר בוחן אותך בזמן שהפוקדור נזרק לכיוונו אך הוא חובט בפוקדור בזנבו והפוקדור עף אלייך חזרה, ''כל כך ילד...'' אומרת שרלין, היא לוקחת את אחד מהפוקדורים המיוחדים שלה ותופסת, פיקטר חובט גם בפוקדור שלה אך הפוקדור מרחף באוויר ועף אליו חזרה, הפוקדור נפתח ופיקטר נתפס
מרקוס-''אל תאיים עליי, אתה לא תפגע בשותפתך למסע מן הסתם'', ''נכון?'' היא אומרת ומתחילה ללכת קדימה, ואומרת ''תהיה מעוצבן, זה בריא להיות מעוצבן לפעמים יעבור לך'' והיא ממשיכ להתקדם[/QUOTE]
"בסדר אבל את תיענשי נגד אוניקס שכחת להילחם במנהיג המכון ואני אעזור לך רק אם תאמרי לי לפחות חלק מהאמת טוב?" אומר ואוציא את ארבוק.
-
ג'ינה- את בוחנת בזהירות את הפוקימונים שלפנייך,
מי שהכי מושכים אותך הם הפיפלאפ, צ'ארמנדר וסניבי שבפינה, מה תעשי?
תומאס-לילך מחייכת חיוך נעים בתגובה לדברייך אך נראת מעט לחוצה
ואומרת ''אני לילך, אני מאמנת בת 10 במסע הפוקימונים שלה'' ומצחקקת בעליזות, בינתיים ווימה דוחק בך להילחם בוא
ג'ק-אמברלוקס לא מגיב, הוא עומד מוכן להתקפה אך כאשר היא לא מגיע הוא אומר ''אמבר, אמבר לקס'' הוא מניף את זנבו מלע ומתחיל ללכת כאשר גבו אלייך בשחצנות חזרה אל תוך המקום ממנו בא, ''תברח..תברח... ''אומרת שליו או זואי בצחקוק
דרייק-אפילו לא קצת;)
________________________--
צי'נטר יוצא מן הפוקדור ומסתכל סביבו בתמיהה אך כאשר הוא מתמקד הוא משתמש במכת ברק יחד עם דופק אפל, הדופק האפל משתלב על מכת הברק, אך דבר אינו קורה לרשת, סנוראנט וטורצ'יק מבצעים בעייפות את פקודותייך אך דבר אינו קורה, ''רואה, תפסתי אותך [b]זואי[/b]'' נשמע קול מן המסוק, ''לעולם לא אחזור!'' עונה שרלין בלחץ לקול, ''אני חושש שאין לך כל בררה'' משיב לה הקול, לפתע צ'ינטר, ללא כל הוראה ממך משתמש במכת ברק רגילה, אך עוצמתית במיוחד על הרשת, חור ניתך ברשת ממכת החשמל (אתה מקבל הארה שמכת הברק של צ'ינטר רותחתxd) ושרלין נופלת מבעד חור הרשת בצרחה (היא מאוד מאוד גבוהה זה הזמן למעשה גבורה ולתפוס אותהxd)
מרקוס-''אמרתי כבר את כל האמת, אני מאיה ואני בת 10, זה הכל'' משיבה מאיה, אתם הולכים בעצבים אל עבר המכון, ומאיה קוראת ''באתי לאתגר אותך!'', ''אין בעיה!'' נשמע קולו של מנהיג המכון ותוך כמה רגעים מתחיל הקרב, מנהיג המכון מוציא את ג'יאודוד ומאיה את סקיטי, ''סקיטי זנב פרח'', 'זנב פרח..' אתה תוהה, במהירות אתה מבין שזאת מתקפה שמאיה המציאה, סקיטי טוענת כח נסתר אבל ממקדת אותו בזנבה, זנבה מתחיל לזהור בלבן וקצה הזנב שלה נראה כפרח, היא מתקרבת במהירות אל ג'יאודוד שאחרי מכה אחת של זנב פרח מתעלף, ''אני...אני.לא מאמין מגמגם מנהיג המכון'', ''אוניקס צא'' הוא אומר ומוציא את אוניקס, ''זנב פרח ללא הפסקה'' אומרת שוב מאיה בשיעמום ותוך שלושה זנבות פרחים מתוך ארבע אשר פגעו וקבר אבן אחד אשר פגע בסקיטי אוניקס שוכב מעולף, ''כל הכבוד'' אומר נהיגצ המכון ומעניק לה תג, ''אז מה אמרת על להענש על ידי אוניקס?'' היא שואלת אותך בתמימות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271383]ג'ינה- את בוחנת בזהירות את הפוקימונים שלפנייך,
מי שהכי מושכים אותך הם הפיפלאפ, צ'ארמנדר וסניבי שבפינה, מה תעשי?
תומאס-לילך מחייכת חיוך נעים בתגובה לדברייך אך נראת מעט לחוצה
ואומרת ''אני לילך, אני מאמנת בת 10 במסע הפוקימונים שלה'' ומצחקקת בעליזות, בינתיים ווימה דוחק בך להילחם בוא
ג'ק-אמברלוקס לא מגיב, הוא עומד מוכן להתקפה אך כאשר היא לא מגיע הוא אומר ''אמבר, אמבר לקס'' הוא מניף את זנבו מלע ומתחיל ללכת כאשר גבו אלייך בשחצנות חזרה אל תוך המקום ממנו בא, ''תברח..תברח... ''אומרת שליו או זואי בצחקוק
דרייק-אפילו לא קצת;)
________________________--
צי'נטר יוצא מן הפוקדור ומסתכל סביבו בתמיהה אך כאשר הוא מתמקד הוא משתמש במכת ברק יחד עם דופק אפל, הדופק האפל משתלב על מכת הברק, אך דבר אינו קורה לרשת, סנוראנט וטורצ'יק מבצעים בעייפות את פקודותייך אך דבר אינו קורה, ''רואה, תפסתי אותך [b]זואי[/b]'' נשמע קול מן המסוק, ''לעולם לא אחזור!'' עונה שרלין בלחץ לקול, ''אני חושש שאין לך כל בררה'' משיב לה הקול, לפתע צ'ינטר, ללא כל הוראה ממך משתמש במכת ברק רגילה, אך עוצמתית במיוחד על הרשת, חור ניתך ברשת ממכת החשמל (אתה מקבל הארה שמכת הברק של צ'ינטר רותחתxd) ושרלין נופלת מבעד חור הרשת בצרחה (היא מאוד מאוד גבוהה זה הזמן למעשה גבורה ולתפוס אותהxd)
מרקוס-''אמרתי כבר את כל האמת, אני מאיה ואני בת 10, זה הכל'' משיבה מאיה, אתם הולכים בעצבים אל עבר המכון, ומאיה קוראת ''באתי לאתגר אותך!'', ''אין בעיה!'' נשמע קולו של מנהיג המכון ותוך כמה רגעים מתחיל הקרב, מנהיג המכון מוציא את ג'יאודוד ומאיה את סקיטי, ''סקיטי זנב פרח'', 'זנב פרח..' אתה תוהה, במהירות אתה מבין שזאת מתקפה שמאיה המציאה, סקיטי טוענת כח נסתר אבל ממקדת אותו בזנבה, זנבה מתחיל לזהור בלבן וקצה הזנב שלה נראה כפרח, היא מתקרבת במהירות אל ג'יאודוד שאחרי מכה אחת של זנב פרח מתעלף, ''אני...אני.לא מאמין מגמגם מנהיג המכון'', ''אוניקס צא'' הוא אומר ומוציא את אוניקס, ''זנב פרח ללא הפסקה'' אומרת שוב מאיה בשיעמום ותוך שלושה זנבות פרחים מתוך ארבע אשר פגעו וקבר אבן אחד אשר פגע בסקיטי אוניקס שוכב מעולף, ''כל הכבוד'' אומר נהיגצ המכון ומעניק לה תג, ''אז מה אמרת על להענש על ידי אוניקס?'' היא שואלת אותך בתמימות[/QUOTE]
אסתכל על צ'ארמנדר בחיבה, תמיד רציתי אחד כזה! אבל בכל זאת זה מנוגד לעשב... אני חושבת מעט ואז מחליטה לקחת בכל זאת את צ'ארמנדר "אנחנו נהיה חברים נפלאים!" אומר בחיבה לצ'ארמנדר ואחייך בחיוך שמשדר ביטחון הדדי.
-
ג'ינה-צ'ארמנדר מחייכ[b]ת[/b] גם בשמחה, לפתע שוב קוראת לך האישה ואתה יוצא אליה.
האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, את רשומה אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם את ג'ינה,, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכרי זאת אחריות גדולה, תעברי הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם את מוכנה לכך?
לפתע שמת לב שצ'ארמנדר קפץ ומשך בחולצתך והנהן
-
[QUOTE=ttrrtte;1271386]ג'ינה-צ'ארמנדר מחייכ[b]ת[/b] גם בשמחה, לפתע שוב קוראת לך האישה ואתה יוצא אליה.
האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, את רשומה אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם את ג'ינה,, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכרי זאת אחריות גדולה, תעברי הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם את מוכנה לכך?
לפתע שמת לב שצ'ארמנדר קפץ ומשך בחולצתך והנהן[/QUOTE]
"אוקיי צ'ארי (ככה אקרא לה) אני מוכנה לצאת למסע סוזי!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271383]תומאס-לילך מחייכת חיוך נעים בתגובה לדברייך אך נראת מעט לחוצה
[/QUOTE]
"חכי רגע צ'ימצ'אר גחלת בשיא הכח על ווימה" אני אומר ברצינות