-
[quote=Balenciaga;1302146][U]NivX10[/U]
גילברט חושב לעצמו מספר שניות, ואז עונה לך. "לא נראה לי," הוא אומר. "אני מעדיף להיות מגדל פוקימונים. אני לא ממש מחפש פוקימונים שהמטרה שלהם להילחם, אלא פוקימונים שיכולים לרפא ולעזור. ריבון הוא פוקימון שיכול להילחם מצויין, אבל אני לא חושב שיכול להיות לו שימוש בשבילי." הוא מסביר לך.[/quote]
"אוקיי, אם כך.. אני אציע לו" אביט בוא ואשלוף פוקדור נוסף מהחגורה.
אתכופף ואגיש אותו אל ריבון, אסביר לו "הבחירה היא שלך ריבון, אם תרצה להצטרף אליי, לעזוב את ביתך ולצאת פשוט תלחץ על הכפתור במכרז הכדור"
-
[U]NivX10[/U]
ריבון נראה מסוקרן, אך לא הושיט את ידו כדי ללחוץ על הפוקדור. הוא הלך מספר צעדים לאחור, והתכוננן בתנוחה קרבית. הוא הושיט את שני ידיו קדימה, ונראה מוכן לתקוף.
"נראה שהוא רוצה לראות שאתה ראוי ללכוד אותו. הריבון הזה רוצה קרב הוגן לפני שהוא נלכד." אומר גילברט בחיוך. "ריבון אמיץ."
-
[quote=Balenciaga;1302184][U]NivX10[/U]
ריבון נראה מסוקרן, אך לא הושיט את ידו כדי ללחוץ על הפוקדור. הוא הלך מספר צעדים לאחור, והתכוננן בתנוחה קרבית. הוא הושיט את שני ידיו קדימה, ונראה מוכן לתקוף.
"נראה שהוא רוצה לראות שאתה רואי ללכוד אותו. הריבון הזה רוצה קרב הוגן לפני שהוא נלכד." אומר גילברט בחיוך. "ריבון אמיץ."[/quote]
שמע, במחשבה שניה אני לא ממש רוצה לתפוס אותו. עוד לא הגעתי למכון ראשון בכלל...
אני מעדיף לקחת את הזמן ולראות כמה שיותר פוקימונים ליפני שאני מחליט, אני אשמח אם תעזור לו לנצח אותי.
------------
אתמתח מעט ואומר "אוקיי וואטובר תתכונן, הלום בריבון מתקפת חבטה.. קדימה!"
-
[U]NivX10[/U]
חח סבבה
-----
וואטובר מתחיל לרוץ לכיוון ריבון במטרה לחבוט בו. ריבון לא זז ממקומו, וואטובר חובט בו בעוצמה - אולם במקום לפגוע בו, ידו של וואטובר עוברת דרך ריבון.
"מתקפות מסוג רגיל לא פוגעות בפוקימוני רוח!" קורא גילברט. "מה קורה לך?" הוא שואל אותך בפליאה.
ריבון מתחיל להתרכז במשך מספר שניות, ויוצר מאין עשן סמיך ומוזר סביב ידו. איבון מתקרב אל פוקימון המים שלך, ותוקף אותו באמצעות האגרוף מלא העשן. וואטובר מתאמץ מאוד לקום, אך נראה שהוא המום מדי מהמכה.
"זה היה מתקפה הנקראת תדהמה (Astonish). היא אופיינית מאוד לפוקימוני רוח, אבל לא רק. העשן סביב ידו של איבון אלו חלקיקי רוח הגורמים להלם אצל היריב הנפגע." מסביר לך גילברט בידיעה רבה.
-
[quote=Balenciaga;1302211][U]NivX10[/U]
חח סבבה
-----
וואטובר מתחיל לרוץ לכיוון ריבון במטרה לחבוט בו. ריבון לא זז ממקומו, וואטובר חובט בו בעוצמה - אולם במקום לפגוע בו, ידו של וואטובר עוברת דרך ריבון.
"מתקפות מסוג רגיל לא פוגעות בפוקימוני רוח!" קורא גילברט. "מה קורה לך?" הוא שואל אותך בפליאה.
ריבון מתחיל להתרכז במשך מספר שניות, ויוצר מאין עשן סמיך ומוזר סביב ידו. איבון מתקרב אל פוקימון המים שלך, ותוקף אותו באמצעות האגרוף מלא העשן. וואטובר מתאמץ מאוד לקום, אך נראה שהוא המום מדי מהמכה.
"זה היה מתקפה הנקראת תדהמה (Astonish). היא אופיינית מאוד לפוקימוני רוח, אבל לא רק. העשן סביב ידו של איבון אלו חלקיקי רוח הגורמים להלם אצל היריב הנפגע." מסביר לך גילברט בידיעה רבה.[/quote]
חחח תיהיה בטוח שידעתי מראש בנוגע לחבטה...
---------
"אוקיי, זה לא היה רעיון טוב" אומר לחוץ. לאחר מכן אומר אל וואטובר "קדימה, נסה להתאושש, תקוף בבועות, קדימה!"
-
[U]NivX10[/U]
וואטובר יוצר מפיו זרם קטן של בועות, אבל ריבון מתחמק מהן במהירות, ותוקף את וואטובר בשריטה חזקה. וואטובר מוטח לאחור תשוש.
"וואטובר כנראה עייף כבר מהקרב הקודם שלו היום." אמר לך גילברט. "אני לא חושב שיש לו סיכוי לנצח את הריבון הזה במצבו. המתקפות שלו נורא חלשות ואיטיות כרגע."
-
[quote=Balenciaga;1302221][U]NivX10[/U]
וואטובר יוצר מפיו זרם קטן של בועות, אבל ריבון מתחמק מהן במהירות, ותוקף את וואטובר בשריטה חזקה. וואטובר מוטח לאחור תשוש.
"וואטובר כנראה עייף כבר מהקרב הקודם שלו היום." אמר לך גילברט. "אני לא חושב שיש לו סיכוי לנצח את הריבון הזה במצבו. המתקפות שלו נורא חלשות ואיטיות כרגע."[/quote]
"הקרב עוד לא נגמר גילברט..." אומר לו נחוש ואביט בוואטובר הקטן והתשוש. אומר לו "וואטובר אם תרצה לעצור רק תבקש, אני איתך!"
לאחר מכן אבקש מוואטובר "אוקיי וואטובר, נסה שוב קרן בועות קדימה!" (רק במידה והוא רוצה להמשיך)
-
[U]NivX10[/U]
וואטובר קם על שני רגליו כשהוא נעזר בגלגל שלו על מנת לקום. הוא נראה נחוש להילחם, אבל היה תשוש ביותר, וקם כשרגליו רועדות. הוא שאץ שאיפה גדולה, והחל לנשוף מפיו כמויות גדולות של בועות. הבועות יצאו מפיו במהירות גדולה ופגעו בריבון. כל בועה שפגעה בו התפוצצה ויצרה הדף אדיר שהעיף אותו וריסק אותו על הרצפה. זרם הבועות לא הפסיק לשניה, והמשיך לפגוע בריבון עוד ועוד.
"מעולה! נראה כאילו וואטובר הצליח ללמוד קרן בועות!" קרא גילברט בתדהמה.
ריבון שכב כל הרצפה, תשוש מהמכה החזקה שספג גם הוא. שני הפוקימונים בקושי הצליחו לזוז, אך וואטובר נראה מרוצה מעצמו ומהמתקפה החדשה שהצליח לייצר.
---
המלצה שלי- אם יש לך התלבטות לגבי תפיסה של פוקימון, תמיד כדאי לך לתפוס. יש פוקימונים שאם אתה באמת לא רוצה אותם פשוט תעזוב אותם (וכבר עשית את זה). אבל תזכור שסביר להניח שאם ראית פוקימון מסויים, כנראה לא תראה אותו שוב... מקסימום אתה יכול לשים את הפוקימון אצל הפרופסור אם אתה לא רוצה אותו, או אולי אפילו להחליף אותו תמורת פוקימון אחר עם מישהו מהמשתתפים. יש מה לעשות עם פוקימונים שלא רוצים. החלטה שלך (:
-
[quote=Balenciaga;1302111][U]Pikachu 4 Ever[/U]
בלי לענות לך על השאלה, האיש שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר. הפוקדור נפתח בבת אחת, ויוצא ממנו פוקימון מוזר אותו לא ראית מעולם. הפוקימון היה אפור-שחור, ונראה נזעם במיוחד. עיניו היו מרושעות, והוא דמה לשד.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/16139248.png[/IMG]
"נצח אותי. הראה לי את היכולות שלך." אומר לך האיש בקול צרוד. האיש התקרב אליך עוד ועוד. כעת יכול תראות אותו בבירור. עיניו היו שחורות לגמרי- אפילו ללא עישונים, פניו מלאות קמטים קטנים. הוא נראה רזה מאוד בפניו, וגופו כוסה בבגד שנראה מרושל ומלוכלך. ראדו היה קריח לגמרי, וצלקת חצתה את פניו ועברה ממצחו ועד לקצה אפו.
[/quote]
'איזה מכוער האיש הזה' אחשוב לעצמי בזמן שצמרמורת חדשה עוברת בגופי "למה לי להחם בך?" אגיד לאיש בעצבנות "אין לך את הזכות לגרום לי להלחם בניגוד לרצוני!" אגיד לבן אדם ואשלוף את הפוכדור של נאודיל ואכוון אותו לכיוונו "נאודיל חזור!" אגיד ואחזיר את נאודיל בזמן שאני מסתכל על הבן אדם לראות מה תהיה התגובה שלו
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
האיש לא זז ממקומו. אוח קרירה עברה בגבך. משהו מוזר קרה כאן, ולא הבנת מה זה.
"ג'קובר, תקוף במתקפת חבטת ראש." אמר האיש וקולו הידהד בחלל.
פוקימון התיש החל לרוץ לכיוונך, כששני הקרניים שעל ראשו מכוונות אליך. פעימות ליבך הואצו, וזיעה קרה הופיעה לך על המצח.
"לא מסרבים לאלים הקדושים." אמר האיש בקול קר.
-
[quote=Balenciaga;1302385][U]Pikachu 4 Ever[/U]
האיש לא זז ממקומו. אוח קרירה עברה בגבך. משהו מוזר קרה כאן, ולא הבנת מה זה.
"ג'קובר, תקוף במתקפת חבטת ראש." אמר האיש וקולו הידהד בחלל.
פוקימון התיש החל לרוץ לכיוונך, כששני הקרניים שעל ראשו מכוונות אליך. פעימות ליבך הואצו, וזיעה קרה הופיעה לך על המצח.
"לא מסרבים לאלים הקדושים." אמר האיש בקול קר.[/quote]
'על מה לעזעזל הוא מדבר?' אחשוב לעצמי בלחץ "צא מהר נאודיל ותשתמש בספיגה בכל הכח שלך בשביל לנסות וליצור שאיבת מגה!!!" אצרח לנאודיל בזמן שאזרוק את הפוכדור שלו באוויר "ומיד אחר כך תשתמש בדחיפה על הפוקימון של האיש הקירח והמכוער הזה!" אגיד לו בנוסף
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
נאודיל יוצא מהפוקדור שלו, ונוחת על הרצפה. הוא נראה נזעם ונסער, ומיד כדורי אור ירקרקים מתחילים לצאת מגופו של פוקימון התיש ונכנסים אל גופו של נאודיל. אולם נאודיל לא הצליח להוציא כמות מספיקה של כדורים, ופוקימון התיש מתנגש בו עם ראשו, ונאודיל מועף באוויר. פוקימון התנין שלך נוחת על הרצפה בחבטה חזקה.
האיש המכוער צוחק צחוק צורמני. "ג'קובר הוא פוקימון מסוג פלדה. מתקפות עשב בקושי יעבדו עליו." הוא אומר לך תוך שהוא בוהה באוויר עם עיניו השחורות. "ג'קובר, תשתמש בציפורני פלדה." הוא פוקד על הפוקימון שלו באדישות.
-
[quote=Balenciaga;1302399][U]Pikachu 4 Ever[/U]
נאודיל יוצא מהפוקדור שלו, ונוחת על הרצפה. הוא נראה נזעם ונסער, ומיד כדורי אור ירקרקים מתחילים לצאת מגופו של פוקימון התיש ונכנסים אל גופו של נאודיל. אולם נאודיל לא הצליח להוציא כמות מספיקה של כדורים, ופוקימון התיש מתנגש בו עם ראשו, ונאודיל מועף באוויר. פוקימון התנין שלך נוחת על הרצפה בחבטה חזקה.
האיש המכוער צוחק צחוק צורמני. "ג'קובר הוא פוקימון מסוג פלדה. מתקפות עשב בקושי יעבדו עליו." הוא אומר לך תוך שהוא בוהה באוויר עם עיניו השחורות. "ג'קובר, תשתמש בציפורני פלדה." הוא פוקד על הפוקימון שלו באדישות.[/quote]
'אררר לא ידעתי על זה' אחשוב לעצמי בעצבנות ואסתכל על נאודיל בחוסר אונים 'אין לי שום פוקימון שעושה נזק לפוקימון מסוג פלדה...' אמשיך לחשוב בזמן שג'קובר מתקדם לכיוון נאודיל ואז אפנה לנאודיל "עכשיו נאודיל תשתמש גם אתה בציפורני פלדה!" אגיד בלחץ רב ובתקווה רבה שהמהלך יעבוד "קדימה נאודיל אתה מסוגל לעשות את זה!" אצעק לנאודיל שלי כדי להעלות לו את הביטחון בזמן שהביטחון שלי נמצא במצב גרוע
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
ציפורניו של נאודיל מתחילות לזהור באור בוהר וכסוף, וכך גם ציפורניו של ג'קובר. שני הפוקימונים מתקרבים אחד לשני עם ציפורני הפלדה, ושורטים זה את זה בעוצמה. נאודיל לא מרפה מפוקימון התיש, וממשיך עוד ועוד לשרוט אותו, אולם ג'קובר מאומן במיוחד מתגבר בגלות על השריטות של פוקימון העשב. פוקימון התיש מתרגז, נבועט בעוצמה את נאודיל. נאודיל חוטף מכה קשה, ומתקפל מכאב.
"גמור אותו ג'קובר." אומר האיש.
ציפורניו של ג'קובר זוהרות שוב, מתחדדות לאורך מדהים, ומכות בעוצמה בנאודיל ששכב על הרצפה בחוסר אונים. נאודיל התעלף מיד.
"מעורר רחמים." אמר האיש. "יש לך יותר טוב מזה?" הוא שואל אותך.
-
[quote=Balenciaga;1302410][U]Pikachu 4 Ever[/U]
ציפורניו של נאודיל מתחילות לזהור באור בוהר וכסוף, וכך גם ציפורניו של ג'קובר. שני הפוקימונים מתקרבים אחד לשני עם ציפורני הפלדה, ושורטים זה את זה בעוצמה. נאודיל לא מרפה מפוקימון התיש, וממשיך עוד ועוד לשרוט אותו, אולם ג'קובר מאומן במיוחד מתגבר בגלות על השריטות של פוקימון העשב. פוקימון התיש מתרגז, נבועט בעוצמה את נאודיל. נאודיל חוטף מכה קשה, ומתקפל מכאב.
"גמור אותו ג'קובר." אומר האיש.
ציפורניו של ג'קובר זוהרות שוב, מתחדדות לאורך מדהים, ומכות בעוצמה בנאודיל ששכב על הרצפה בחוסר אונים. נאודיל התעלף מיד.
"מעורר רחמים." אמר האיש. "יש לך יותר טוב מזה?" הוא שואל אותך.[/quote]
'ארר האיש הזה מעצבן אותי!' אחשוב לעצמי ואפילו אקלל אותו במחשבותיי "נאודיל תחזור!" אגיד לנאודיל ואכוון אליו את הפוכדור שלו כדי להחזיר אותו לתוכו.
"לא אין לי יותר טוב מזה!" אגיד לאיש בעצבים "אולי תעזוב אותי ותיתן לי ללכת כבר פריק!" אצעק עליו בכל כוחי ואתסכל עליו כדי לנסות ולהבין מה תהיה התגובה שלו
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
"אני לא מאמין לך, אני יודע שיש לך עוד פוקימונים. אומר לך האיש. ראיתי אותך תופס אותם." הוא אומר לך בקרירות. "הוצא אותם, ותילחם!" הוא קורא.
-
[quote=Balenciaga;1303026][U]Pikachu 4 Ever[/U]
"אני לא מאמין לך, אני יודע שיש לך עוד פוקימונים. אומר לך האיש. ראיתי אותך תופס אותם." הוא אומר לך בקרירות. "הוצא אותם, ותילחם!" הוא קורא.[/quote]
'האיש הזה לא מוותר' אחשוב לעצמי בעצבים "צאו עכשיו מטרימיט וקאוויאט!" אגיד לשני הפוכדורים הנוספים שלי ואזרוק אותם באוויר "מטרימיט תשתמש בקבר חול,קאוויאט תשתמש בנשיכה בכל העוצמה!" אגיד לשניהם בעצבים
-
[U]ttrrtte[/U]
את מוציאה את המכשיר האדום מכיסך, וסורקת את הפוקימון המופיע מולך.
"פדיל - פוקימון שושנת האגם. פדילי חי באגמים מבודדים ומשתמש בפרח של גופו על מנת לצוף על המים. פדילים מעדיפים לצוף על המים בשלווה, וכאשר הם נמצאים על קרקע יבשה הם מסוגלים רק לעמוד על השורש המחזיק אותם. פוקימון זה הוא מסוג עשב ומים." אומר הפוקיד, ואז כבה.
לפתע, קול פכפוך המים מתחזק. את שמה לב שאט אט מתחילים להתקרב אל היבשה עוד ועוד פדילים, ולמרות שהם נראים מאוד לא מאיים עבורך, פוקס לא מפסיק לנהום.[/QUOTE]
''אוקיי...זה מתחיל להלחיץ אותי קצת'' אומר לפוקס בלחץ, ''אבל בוא נישאר ונראה מה יקרה'' אומר לפוקס במטרה להרגיע את עצמי יותר מאשר אותו.
אביט בפדילים המתקרבים בפחד בתקווה שלא יעשו לנו שום דבר רע
-
[QUOTE=Balenciaga;1302374][U]NivX10[/U]
וואטובר קם על שני רגליו כשהוא נעזר בגלגל שלו על מנת לקום. הוא נראה נחוש להילחם, אבל היה תשוש ביותר, וקם כשרגליו רועדות. הוא שאץ שאיפה גדולה, והחל לנשוף מפיו כמויות גדולות של בועות. הבועות יצאו מפיו במהירות גדולה ופגעו בריבון. כל בועה שפגעה בו התפוצצה ויצרה הדף אדיר שהעיף אותו וריסק אותו על הרצפה. זרם הבועות לא הפסיק לשניה, והמשיך לפגוע בריבון עוד ועוד.
"מעולה! נראה כאילו וואטובר הצליח ללמוד קרן בועות!" קרא גילברט בתדהמה.
ריבון שכב כל הרצפה, תשוש מהמכה החזקה שספג גם הוא. שני הפוקימונים בקושי הצליחו לזוז, אך וואטובר נראה מרוצה מעצמו ומהמתקפה החדשה שהצליח לייצר.
---
המלצה שלי- אם יש לך התלבטות לגבי תפיסה של פוקימון, תמיד כדאי לך לתפוס. יש פוקימונים שאם אתה באמת לא רוצה אותם פשוט תעזוב אותם (וכבר עשית את זה). אבל תזכור שסביר להניח שאם ראית פוקימון מסויים, כנראה לא תראה אותו שוב... מקסימום אתה יכול לשים את הפוקימון אצל הפרופסור אם אתה לא רוצה אותו, או אולי אפילו להחליף אותו תמורת פוקימון אחר עם מישהו מהמשתתפים. יש מה לעשות עם פוקימונים שלא רוצים. החלטה שלך (:[/QUOTE]
מצטער אבל אני בדעתי, לא אתפוס אותו... ככל שיש לי פחות פוקימונים אני משקיע יותר בלאמן מאשר להגדיל את הכמות. כך יש סיכוי שהם התפתחו מהר יותר.
מה גם שאני לא מאמין שכל פוקימון אני אפגוש פעם אחת... יש לי עוד 8 מכונים 13 ערים... מלא דרכים מקומות ונשים לפגוש.. לא נשמע הגיוני תסכים איתי...
--------------------------------
״ווואווו וואטובר זה גדול!!!״ אקרא בשמחה כשאראה את כוח המתקפה החדשה...
לאחר מיכן אביט בריבון שסרוע לו על הקרקע טשוש...
בהתלבטות עם הפוקדור ביד אחשוב ״זה לא פוקימון בשבילי...״
אודה לו על הקרב ואלך לי לדרכי בדרך החוצה מן האחוזה אל הכפר רוג׳ין.
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטרימיט, פוקימון החרק, התרכז במשך מספר שניות, ומיד כמויות אדירות של חול התחילו להסתחרר סביב פוקימון התיש ג'קובר. החול נעטף סביבו עוד ועוד, מטביע אותו בתוכו. ג'קובר ניסה להימלט מקבר החול שנוצר סביבו, אבל החול מנע ממנו והגביע אותו עמוק יותר ויותר.
כשג'קובר היה קבור כמעט לגמרי, פלג גופו העליון היה בחוץ, קאוויאט רץ אל פוקימון התיש ונשך אותו בצווארו בעוצמה. פוקימון התיש פלט צווחה אדירה, ונראה סובל במיוחד.
האיש המפחיד לא הביט בך כלל עדיין, ורק חייך בעקמומיות. "מצויין, כך זה אמור להיות..." הוא אמר בהרהור. הוא הרים את הפוקדור שלו באוויר, והחזיר את ג'קובר לתוכו. "עשית עבודה טובה," הוא אומר לך. "שמי הוא ראסארו, ואני אחד מהאלים הקדושים. זכור את השם שלי."
לפתע, עשן סגלגל החל להופיע סביבו, והוא נעלם יחד איתו, מיטשטש באוויר.
[U]ttrrtte[/U]
הפידלים ממשיכים להתקרב לכיוונך שוחים במים עוד ועוד לכיוון היבשה. הם מביטים בך בתמימות ולא נראים מאיימים, אבל מספר הגדול גרם לך להרגיש לא נוח. גם פוקס נהם בלחץ, ותהית מה זה אומר.
ככל שעבר הזמן, ראית שהפידלים לא עולים ליבשה. חלקם הגיעו לשפת האגם, אך לא עבר את המקום בו הם כבר לא יכולים לצוף. נזכרת במה שאמר לך הפוקיע - פידלים לא יכולים ללכת על היבשה, אלא רק לעמוד עליה. הרגשת מעט יותר בטוחה.
[U]NivX10[/U]
אתה מודה לאיבון על הקרב ועל המתקפה החדשה שהצלחת ללמוד בזכותו, ויוצא מהאחוזה יחד עם גילברט.
"זה היה קרב ממש טוב." אמר גילברט. "תמיד פחדנו להיכנס לבית הזה, אבל עכשיו הרבה פחות. בוא נמשיך להתקדם לכיוון הכפר, אין לנו עוד הרבה ללכת." הוא אומר.
אתה וגילברט ממשיכים ללכת. השעה כבר מאוחרת, והעייפות אט אט מכניע אתכם. אתם לא מוותרים, ולפתע מבין השדות החשוכים אתם רואים את רצף הבתים הגדול עומד מולכם. הכפר רוג'ין היה כפר קטן ושלו, מוקף שדות חקלאיים. האורות ברוב הבתים היו כבויים, אך במעטים מהם היה אור עמום דלוק. הבתים הקטנים היו בנויים מעצים, ועשן היתמר מרוב הארובות. המקום היה מרהיב ביופיו.
"זה כפר הולדתי." אמר לך גילברט, וחיוך על פניו.
-
[U]ttrrtte[/U]
הפידלים ממשיכים להתקרב לכיוונך שוחים במים עוד ועוד לכיוון היבשה. הם מביטים בך בתמימות ולא נראים מאיימים, אבל מספר הגדול גרם לך להרגיש לא נוח. גם פוקס נהם בלחץ, ותהית מה זה אומר.
ככל שעבר הזמן, ראית שהפידלים לא עולים ליבשה. חלקם הגיעו לשפת האגם, אך לא עבר את המקום בו הם כבר לא יכולים לצוף. נזכרת במה שאמר לך הפוקיע - פידלים לא יכולים ללכת על היבשה, אלא רק לעמוד עליה. הרגשת מעט יותר בטוחה.
''אמ...שלום?'' אומר לפידלים עם מבט של ''אני חברה'' ביד, אביט בכולם בזמן שארים את פוקס ואלטפו ברוגע במטרה להרגיעו, אתחיל ללכת לאט לאט אחורה שפניי עדיין לכיוון הפידלים, ברגע שאתרחק מספיק אסתובב וארוץ בחזרה למחנה
-
[U]ttrrtte[/U]
ככה את מוותרת מהר על פידל? :(
------
את מסתובבת, ומתחילה לרוץ בבהלה לכיוון המחנה כשפוקס בעקבותיך. כשאת מגיעה, את רואה שהמחנה כבר ארוז כמעט לגמרי, ומארק נראה מוכן ומזומן לצאת שוב לדרך.
"מה קרה? לאן נעלמת?" הוא שואל אותך כשהוא רואה אותך עוצרת מולו מתנשפת ומתנשמת בכבדות.
-
[QUOTE=Balenciaga;1304081][U]ttrrtte[/U]
ככה את מוותרת מהר על פידל? :(
------
את מסתובבת, ומתחילה לרוץ בבהלה לכיוון המחנה כשפוקס בעקבותיך. כשאת מגיעה, את רואה שהמחנה כבר ארוז כמעט לגמרי, ומארק נראה מוכן ומזומן לצאת שוב לדרך.
"מה קרה? לאן נעלמת?" הוא שואל אותך כשהוא רואה אותך עוצרת מולו מתנשפת ומתנשמת בכבדות.[/QUOTE]
לאלאלאלאלא חכה
|_______
בלי לומר מילה אתפוס את ידו של מארק ואמשוך אותו תוך כדי ריצה מהירה אל האגם להראות לו את הפידלים, אני אלך אל אחד מהם(לא אתקרב יותר מידי), ואומר ''אני מאתגרת אותך לקרב!'' ואראה את תגובתו של הפידל
-
[U]ttrrtte[/U]
מארק הלך אחרייך בתדהמה, תוך שאת תופסד בידו וגוררת אותו איתך. תוך מספר דקות הייתם ליד האגם ולהקת הפידלים מולכם.
"וואו, יש כאן ממש המון," אמר מארק. "קצת מסוכן."
פנית אל אחד הפידלים ואיתגרת אותו לקרב, והפידל הביט בך בחיוך.
"טוב, לפחות הם לא נראים תוקפניים," הודה מארק. "אולי תנסי להתחיל איתו את הקרב. בוא נראה מה קורה. לא נראה לי שאנחנו בסכנה גדולה, פידלים הרי לא יכולים לצאת מהמים בכזו קלות." הוא הסביר לך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1304103][U]ttrrtte[/U]
מארק הלך אחרייך בתדהמה, תוך שאת תופסד בידו וגוררת אותו איתך. תוך מספר דקות הייתם ליד האגם ולהקת הפידלים מולכם.
"וואו, יש כאן ממש המון," אמר מארק. "קצת מסוכן."
פנית אל אחד הפידלים ואיתגרת אותו לקרב, והפידל הביט בך בחיוך.
"טוב, לפחות הם לא נראים תוקפניים," הודה מארק. "אולי תנסי להתחיל איתו את הקרב. בוא נראה מה קורה. לא נראה לי שאנחנו בסכנה גדולה, פידלים הרי לא יכולים לצאת מהמים בכזו קלות." הוא הסביר לך.[/QUOTE]
אני אוציא את צ'קקו ואומר ''צ'קקו רוח חזקה בכל הכח על פידל, ואז רוח חזקה ומתקפת חול!''
אני אביט בפידל בתקווה ונחישות
-
[U]ttrrtte[/U]
הפוקדור נפתח, וצ'יקקו יוצא החוצה ונוחת על הרצפה. הוא נהסס לשניה בודדת, ואת מיד רוח חזקה מתחילה לצאת מכיוונו של הפוקימון הגוזל הקטן, ומעיפה את הפידל אותו הוא תקף. הפידל מאבד שיווי משקל, ומתהפק בתוך המים. פוקימון פרח המים מתאושש מהמתקפה מהר, ולמרות ניסיונו של צ'יקקו לתקוף שוב ברוח חזקה, פידל שולח זרם קטן של בועות מפיו. הבועות מתקרבות באיטיות לכיוון הפוקימון שלך, שמתוך לחץ מפסיק את ההתקפה שלו באמצע.
-
[QUOTE=Balenciaga;1304111][U]ttrrtte[/U]
הפוקדור נפתח, וצ'יקקו יוצא החוצה ונוחת על הרצפה. הוא נהסס לשניה בודדת, ואת מיד רוח חזקה מתחילה לצאת מכיוונו של הפוקימון הגוזל הקטן, ומעיפה את הפידל אותו הוא תקף. הפידל מאבד שיווי משקל, ומתהפק בתוך המים. פוקימון פרח המים מתאושש מהמתקפה מהר, ולמרות ניסיונו של צ'יקקו לתקוף שוב ברוח חזקה, פידל שולח זרם קטן של בועות מפיו. הבועות מתקרבות באיטיות לכיוון הפוקימון שלך, שמתוך לחץ מפסיק את ההתקפה שלו באמצע.[/QUOTE]
''אל תפחד צ'קקו! אלו בועות, תעיף אותן לעבר פידל בעזרת רוח חזקה ואז סופת חול!'' הורה לצ'קיקו ביטחון מוחלט ונחישות
-
[U]ttrrtte[/U]
שוב רוח חזקה מתחילה צאת מכיוונו של צ'יקקו, והאוח מעיפה את הבועות ומרחיקה ממנו. צ'יקקו נראה מרוצה מהתוצאה, וקפץ במקומו. הוא המשיך לייצר רוח מכיוונו, והחל להעיף חול אל כיוון הפידל שהיה במים. פידל התחמק ממתקפת החול, תוד שהוא משקיע את עצמו בתוך האגם. החול נחת על פני המים, ושקע.
פוקימון השב נעלם למספר שניות. צ'יקקו נראה מבולבל. לפתע, הוא הפציע מהמים, קרוב יותר אל צ'יקקו, ותקף אותו בהצלפה עם הגפנים ששימשו לו כידים. צ'יקקו הועף לאחור, אך התעשת מיד למרות שספג מכה קשה. הצ'יקקו שלך היה קשוח משחשבת.
-
[quote=Balenciaga;1303975][U]Pikachu 4 Ever[/U]
מטרימיט, פוקימון החרק, התרכז במשך מספר שניות, ומיד כמויות אדירות של חול התחילו להסתחרר סביב פוקימון התיש ג'קובר. החול נעטף סביבו עוד ועוד, מטביע אותו בתוכו. ג'קובר ניסה להימלט מקבר החול שנוצר סביבו, אבל החול מנע ממנו והגביע אותו עמוק יותר ויותר.
כשג'קובר היה קבור כמעט לגמרי, פלג גופו העליון היה בחוץ, קאוויאט רץ אל פוקימון התיש ונשך אותו בצווארו בעוצמה. פוקימון התיש פלט צווחה אדירה, ונראה סובל במיוחד.
האיש המפחיד לא הביט בך כלל עדיין, ורק חייך בעקמומיות. "מצויין, כך זה אמור להיות..." הוא אמר בהרהור. הוא הרים את הפוקדור שלו באוויר, והחזיר את ג'קובר לתוכו. "עשית עבודה טובה," הוא אומר לך. "שמי הוא ראסארו, ואני אחד מהאלים הקדושים. זכור את השם שלי."
לפתע, עשן סגלגל החל להופיע סביבו, והוא נעלם יחד איתו, מיטשטש באוויר.
[/quote]
'וואו!' אחשוב לעצמי בהתרגשות בזמן שאתסכל על ראסארו נעלם בתוך העשן הסגלגל ולאחר שהוא יעלם אשאל בסקרנות את קאוויאט ומטרימיט "תגידו,אתם יודעים מהם האלים הקדושים?" ואז אזכר שאני חייב לרוץ לכפר רוג'ין למרכז הפוקימונים כדי לטפל בנאודיל "תחזרו מטרימיט וקאוויאט,עשיתם עבודה טובה מאוד!" אגיד לשניהם בזמן שאחזיר אותם לפוכדורים ואתחיל לרוץ לכיוון הכפר רוג'ין
-
[QUOTE=Balenciaga;1304180][U]ttrrtte[/U]
שוב רוח חזקה מתחילה צאת מכיוונו של צ'יקקו, והאוח מעיפה את הבועות ומרחיקה ממנו. צ'יקקו נראה מרוצה מהתוצאה, וקפץ במקומו. הוא המשיך לייצר רוח מכיוונו, והחל להעיף חול אל כיוון הפידל שהיה במים. פידל התחמק ממתקפת החול, תוד שהוא משקיע את עצמו בתוך האגם. החול נחת על פני המים, ושקע.
פוקימון השב נעלם למספר שניות. צ'יקקו נראה מבולבל. לפתע, הוא הפציע מהמים, קרוב יותר אל צ'יקקו, ותקף אותו בהצלפה עם הגפנים ששימשו לו כידים. צ'יקקו הועף לאחור, אך התעשת מיד למרות שספג מכה קשה. הצ'יקקו שלך היה קשוח משחשבת.[/QUOTE]
''כל הכבוד חמוד אני גאה בך!'' אומר לצ'קקו בנחישות וגאווה עצומה ''תשתמש במתקפה מהירה ואז בדחיפה!'' אמוצר לצ'קיקו בידיעה שיצליח
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מתחיל לרוץ בין השדות, עובר בין שני האגמים הגדולים, ותוך שעה של התקדמות מהירה נגלה לעינך כפר קטן. הבצים כולם היו עשויים עץ, ומרוב הערובות עלה עשן אפרפר. הכפר לא היה גדול, אולי חמישים בתים קטנים היו שם, אך הא היה יפה ופסטורלי. השמש כבר התחילה לשקוע, ומעט אנשים שוטטו בחוץ. הם סיימו את עבודות החקלאות שלהם בשדות שליד הבתים, והחלו אט אט לחזור כל אחד לביתו.
[U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו ציית מיד לפקודה שלך, וטס לכיוונו של פידל במהירות אדירה. הפידל נפגע מהמכה של צ'יקקו, ונהדף לאחור בתדהמה. צ'יקקו נחת על הרצפה, מדדה במהירות ממי האגם. הוא יצא לתקיפה נוספת על הפידל - ופגע בו במתקפת דחיפה חזקה. פוקימון העשב לא יכול היה לעמוד בהתקפה החזקה, וצף על המים מעולף.
"הקרב הזה גמור," אמר לך מארק. "עשית עבודה טובה עם צ'יקקו."
-
[quote=Balenciaga;1305051][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מתחיל לרוץ בין השדות, עובר בין שני האגמים הגדולים, ותוך שעה של התקדמות מהירה נגלה לעינך כפר קטן. הבצים כולם היו עשויים עץ, ומרוב הערובות עלה עשן אפרפר. הכפר לא היה גדול, אולי חמישים בתים קטנים היו שם, אך הא היה יפה ופסטורלי. השמש כבר התחילה לשקוע, ומעט אנשים שוטטו בחוץ. הם סיימו את עבודות החקלאות שלהם בשדות שליד הבתים, והחלו אט אט לחזור כל אחד לביתו.
[/quote]
'הכפר ממש יפה!' אחשוב לעצמי בהתפאלות בזמן שאני מתהלך בעיר 'אוי שיט אני חייב להגיע מהר למרכז הפוקימונים!' אחשוב לעצמי ואתחיל לשאול אנשים לגביי איפה נמצא מרכז הפוקימונים ולאחר שאמצע אותו ארוץ לשם ואגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלי ואשכיר חדר לשינה.
למחרת אקח את הפוקימונים שלי מהאחות ג'וי ואגש לאתגר את המכון הראשון
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
בתוך הכפר הקטן אתה מוצא בקלות את מרכז הפוקימונים, ונכנס פנימה. האחות התורנית נמצאת בדלפק, ואתה מגיש לה את שלושת הפוקדורים שלך. היא לוקחת את הפוקימונים בנימוס, ומציעה לך חדרון קטנטן לישון בו.
השעה היא שעת ערב מאוחרת, ואתה הולך לחדר הקטן. אתה נשכב על המיטה הישנה, ונרדם תוך דקות. אתה מתעורר בבוקר כששלושת הפוקדורים של הפוקימונים שלך מונחים על הדלפק לידך, ואתה שם אותם בחגורתך.
אתה שואל את האחות איפה נמצא מכון הפוקימונים, והיא מכווינה אותך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לכיוון המכון. אתה מגיע למבנה עץ גדול שמעליו מתנוסס שלט "מכון הפוקימונים של הכפר רוג'ין" בצבע מתקלף ודהוי. דלת בטון הענקית נראתה ישנה וכבדה, וגם עליה נראו סדקים ישנים.
-
[quote=Balenciaga;1305242][U]Pikachu 4 Ever[/U]
בתוך הכפר הקטן אתה מוצא בקלות את מרכז הפוקימונים, ונכנס פנימה. האחות התורנית נמצאת בדלפק, ואתה מגיש לה את שלושת הפוקדורים שלך. היא לוקחת את הפוקימונים בנימוס, ומציעה לך חדרון קטנטן לישון בו.
השעה היא שעת ערב מאוחרת, ואתה הולך לחדר הקטן. אתה נשכב על המיטה הישנה, ונרדם תוך דקות. אתה מתעורר בבוקר כששלושת הפוקדורים של הפוקימונים שלך מונחים על הדלפק לידך, ואתה שם אותם בחגורתך.
אתה שואל את האחות איפה נמצא מכון הפוקימונים, והיא מכווינה אותך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לכיוון המכון. אתה מגיע למבנה עץ גדול שמעליו מתנוסס שלט "מכון הפוקימונים של הכפר רוג'ין" בצבע מתקלף ודהוי. דלת בטון הענקית נראתה ישנה וכבדה, וגם עליה נראו סדקים ישנים.[/quote]
'לא המכון הכי מזמין...' אחשוב לעצמי ואגחך מעט לפני שאדחוף את דלת הבטון הישנה ואכנס למכון.
"מישהו נמצא כאן?" אשאל בקול רם כדי לבדוק אם ישנו מישהו אחר חוץ ממני 'המקום הזה קצת ישן' אחשוב לעצמי ואומר לחלל "באתי לאתגר את המכון!"
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה פותח את הדלת ונגלת מולך רחבה רחבת מימדים. החלל היה ריק כמעט לגמרי. הרצפה הייתה עשויה כולה מבטון קשיח, ועל הרצפה היו סימנים מקרבות קודמים.
צעקת אל תוך החלל, אך איש לא ענה. לאחר מספר שניות, הדלת מאחוריך נסגרה לבדה בקול טריקה מהדהד. מהדלת הקידמית נכנס נער צעיר, שיערו החום הגולש נח על פניו. הנער היה לא יותר מבן שמונה עשרה, וגופו התמיר היה אתלטי ובנוי היטב. הוא הביט בך בפנים רציניות, והעיף קצוות שיער שנחו על פניו.
"הצג את עצמך." הוא אמך לך בקרירות. "מתי התחלת לאמן פוקימונים? כמה פוקימונים יש לך? עם כמה מהם תרצה להילחם?" הוא ירה כלפיך שאלות.
-
[quote=Balenciaga;1305290][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה פותח את הדלת ונגלת מולך רחבה רחבת מימדים. החלל היה ריק כמעט לגמרי. הרצפה הייתה עשויה כולה מבטון קשיח, ועל הרצפה היו סימנים מקרבות קודמים.
צעקת אל תוך החלל, אך איש לא ענה. לאחר מספר שניות, הדלת מאחוריך נסגרה לבדה בקול טריקה מהדהד. מהדלת הקידמית נכנס נער צעיר, שיערו החום הגולש נח על פניו. הנער היה לא יותר מבן שמונה עשרה, וגופו התמיר היה אתלטי ובנוי היטב. הוא הביט בך בפנים רציניות, והעיף קצוות שיער שנחו על פניו.
"הצג את עצמך." הוא אמך לך בקרירות. "מתי התחלת לאמן פוקימונים? כמה פוקימונים יש לך? עם כמה מהם תרצה להילחם?" הוא ירה כלפיך שאלות.[/quote]
"שמי הוא אנטוני!" אומר לו בתגובה לשאלה "עד היום לכדתי שלושה פוקימונים שונים,אני מעוניין בקרב של שלושה על שלושה!" אמשיך בתגובות שלי למטח השאלות שלו ואחזיק פוכדור ביד לקראת הקרב ואז אשאל את הנער "איזה סוג מכון זה?במה הוא מתמחה?איזה פוקימונים אתה עומד להשתמש?"
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
"קודם כל," אומר הנער, "שמי הוא אדם קימל." הוא מציג את עצמו בקול נעים אך תקיף. "המכון שאתה עומד להתמודד מולו כרגע הוא מסוג רגיל. אמנם זה נשמע כמו מכון קל, אבל אל תזלזל בפוקימונים רגילים. הם חזקים, והרבה מאמנים שהעזו לזלזל בהם נפלו בניסיון לנצח אותי." הוא אמר לך. "אתה מאמן מתחיל, לכן אני אשתדל לא להחמיר איתך יותר מדי. יש לך עוד הרבה מה ללמוד, אני מניח. שנתחיל?" הוא שאל בחיוך תוקפני.
הוא שלף פוקדור מכיסו, וזרק אותו לאוויר. "צא גרפיל!" הוא קרא.
הפוקדור נפתח, ומתוכו יצא פוקימון אפור וקטן, ושן בולטן מפיו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/58204998.png[/IMG]
"רק לשם ההבהרה," הוא מסביר לך. "למאמני מכון אסור להחליף פוקימונים בזמן הקרב. אבל למתמודדים כמוך מותר. תיהיה שקול, והרבה בהצלחה." הוא אומר לך.
-
[quote=Balenciaga;1306499][U]Pikachu 4 Ever[/U]
"קודם כל," אומר הנער, "שמי הוא אדם קימל." הוא מציג את עצמו בקול נעים אך תקיף. "המכון שאתה עומד להתמודד מולו כרגע הוא מסוג רגיל. אמנם זה נשמע כמו מכון קל, אבל אל תזלזל בפוקימונים רגילים. הם חזקים, והרבה מאמנים שהעזו לזלזל בהם נפלו בניסיון לנצח אותי." הוא אמר לך. "אתה מאמן מתחיל, לכן אני אשתדל לא להחמיר איתך יותר מדי. יש לך עוד הרבה מה ללמוד, אני מניח. שנתחיל?" הוא שאל בחיוך תוקפני.
הוא שלף פוקדור מכיסו, וזרק אותו לאוויר. "צא גרפיל!" הוא קרא.
הפוקדור נפתח, ומתוכו יצא פוקימון אפור וקטן, ושן בולטן מפיו.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/58204998.png[/IMG]
"רק לשם ההבהרה," הוא מסביר לך. "למאמני מכון אסור להחליף פוקימונים בזמן הקרב. אבל למתמודדים כמוך מותר. תיהיה שקול, והרבה בהצלחה." הוא אומר לך.[/quote]
'מי זה גרפיל הזה?' אחשוב לעצמי בסקרנות ואשלוף את הפוקידע כיד לקבל מידע.
'נשמע פוקימון מעניין' אמשיך לחשוב לעצמי לאחר שאקבל את המידע על הפוקימון ואזרוק את הפוכדור שבידי בזמן שאני צועק "צא עכשיו קאוויאט!" בכל הכוח "תשתמש מהר בהתקפה מהירה!" אומר לו בלחץ
-
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון של אדם, והפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי.
"גרפיל - פוקימון הסנאי. גרפיל נפוץ ביערות, וכן גם בעירים. גרפילים זריזים במיוחד וחמקמקים, ומאמנים אשר רוצים לתפוס אותם לעתים נתקלים בבעיה. גרפיל אמנם הוא פוקימון מסוג רגיל, אך כשהוא מתפתח הוא נהיה פוקימון מסוג שונה לגמרי."
אתה סוגר את הפוקידע ומחזיר אותו לכיסך. אתה שוף את הפוקדור של קאוויאט, והוא יוצא החוצה, נוחת מספר מטרים מגרפיל.
שני הפוקימונים הרגילים מביטים זה בזה, עיניהם זעומות.
"קרב מעניין," מעיר אדם.
אתה פוקד על קאוויאט לצאת במתקפה מהירה, ופוקימון העכבר שלך רץ מיד, ופוקע בגרפיל שמותח לאחור. גרפיל קם מיד על שני רגליו, ונראה נזעם מהמכה שזה עתה קיבל.
אדם נראה משועשע. "גרפיל, תשתמש במתקפת נשיכה!" הוא קורא לפוקימון שלו.
פוקימון הסנאי מתחיל להתקרב אל קאוויאט, והשן שלו בוהקת באור החזק של החדר.
-
[U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו ציית מיד לפקודה שלך, וטס לכיוונו של פידל במהירות אדירה. הפידל נפגע מהמכה של צ'יקקו, ונהדף לאחור בתדהמה. צ'יקקו נחת על הרצפה, מדדה במהירות ממי האגם. הוא יצא לתקיפה נוספת על הפידל - ופגע בו במתקפת דחיפה חזקה. פוקימון העשב לא יכול היה לעמוד בהתקפה החזקה, וצף על המים מעולף.
"הקרב הזה גמור," אמר לך מארק. "עשית עבודה טובה עם צ'יקקו."[/QUOTE]
''כל הכבוד חמוד!'' אשבע את צ'קוק בשמחהץ
ני אוציא פוקדור מתיקי ואזרוק על הפידל המעולף