-
[quote]*0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
אתה משתגר לורמיליון ורואה שיש בעיר: ''מועדון מעריצי פוקימון,נמל,בסיס של הצוות,מרכז פוקימונים,חנות,פארק. איש אחד רואה שאתה מחפש קר אז הוא אומר לך:''היי,אם אתה מחפש קרב,הייתי ממליץ לך ללכת למועדון מעריצי הפוקימון. אם הם יסכימו לקבל אותך למועדון,תוכל לבוא כל הזמן ולהילחם נגד כל חברי המועדון''.
מה תעשה?[/quote]
״תודה שאמרת לי״ אני אגיד לו ואלך לכיוון מועדון מעריצי הפוקימון לחפש קרב.
-
[QUOTE=torterra11;1389830][SIZE="4"][COLOR="Red"]
[B][U][COLOR="Lime"]דור[/COLOR][/U][/B]
*תשנה את פופיטאר להיפופוטאס ואז הקרב יתחיל.[/QUOTE]
אני אוציא את היפופוטאס וליטוויק מהפוכדורים ואומר להם בחביבות : "אני סומך עליכם שתתנו את הטוב ביותר."
-
[B][U][COLOR="Green"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="green"]*2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 1 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת את הדברים האלה למיקואו, ואז מצלצל הטלפון שלך. את רואה שזה מגנו,עונה והוא אומר לך:''אתם עדיין סוכנים טירונים. אנחנו לא יכולים לסכן אתכם ולשלוח אתכם להסתנן לשורות הרעים או להילחם בהם, ולכן כרגע אתם מצילים פוקימונים שנושאים מידע רגיש ועושים דברים דומים.'' את שואלת אותו איך... והוא עונה :''תסתכלי מאחורייך''. את מסכלת אחורה ורואה את מגנו יושב בשולחן שמאחוריכם. בינתיים מגיע מלצר ושואל אתכם:'' החלטתם מה תרצו לאכול?''
מה תעשי?[/COLOR]
יש אפשרות להפוך לסוכן עצמאי כזה (לא עם הסוכנות?) שפועל על דעת עצמו?
[B][U][COLOR="DeepSkyBlue"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="DeepSkyBlue"]*0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לכיוון מועדון המעריצים. ברגע שאתה נכנס מתנפלים עליך כ-5 אנשים משונים ואומרים: ''ברוך הבא למבחן הקבלה למועדון המעריצים של ורמיליון!!! מי הפוקימון האהוב עליך? מה הסוג האהוב עליך? מה המתקפה האהובה עליך? האם אתה אוהב פוקימונים מפותחים או לא?''
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="lime"]*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את היפופוטאס וליטוויק, ואז אתה שומע את ברנדון אומר:''סנייבי,פיצ'ו, צאו!'' ואז יוצאים מהכדורים יצור דמוי נחש על שני רגליים ירוק, ויצור דמוי עכבר צהוב קטן. הוא אומר:''פיצ'ו,מכת ברק על ליטוויק!!!,סנייבי, הצלפת גפן על היפופוטאס!''
מה תעשה?[/COLOR]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
*אני לא יכול,זה כל המטרה של המשחק... להתקדם למעלה בצוות ולעלות דרגות. למה את שואלת?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את הזמנת כמו מיקואו, ואז מגנו שמע אותך ובא אליך לשולחן ואמר: ''אני מבין את ההרגשה שלך. גם אני הייתי פעם טירון,וכשרק הצטרפתי לצוות כל מה שרציתי היה לכסח אנשים רעים,ולנצח את כולם. אבל אז ,גיליתי שבמשימה-שתיים הראשונות נתנו לי משימות פשוטות וקלות, אבל לאט לאט התחלתי לחץ סוכנים לכודים, להיות חובש בקרבות, לטהר עיר מרשעים ובשיא שלי, גם פלשתי למחבוא של צוות רע וניצחתי אותם. בהצלחה עם ההמשך שלך!!!''. מיקואו אומר לך: ''וואו. מה את חושבת על מה שהוא אמר?''
מה תעשי?[/COLOR]
-
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
*אני לא יכול,זה כל המטרה של המשחק... להתקדם למעלה בצוות ולעלות דרגות. למה את שואלת?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את הזמנת כמו מיקואו, ואז מגנו שמע אותך ובא אליך לשולחן ואמר: ''אני מבין את ההרגשה שלך. גם אני הייתי פעם טירון,וכשרק הצטרפתי לצוות כל מה שרציתי היה לכסח אנשים רעים,ולנצח את כולם. אבל אז ,גיליתי שבמשימה-שתיים הראשונות נתנו לי משימות פשוטות וקלות, אבל לאט לאט התחלתי לחץ סוכנים לכודים, להיות חובש בקרבות, לטהר עיר מרשעים ובשיא שלי, גם פלשתי למחבוא של צוות רע וניצחתי אותם. בהצלחה עם ההמשך שלך!!!''. מיקואו אומר לך: ''וואו. מה את חושבת על מה שהוא אמר?''
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
כי לא משנה באיזה מ''ת אני אף פעם לא נותנים לי קצת אקשן וזה מחרפן אותיXD אבל נו טוב.. לא משנה :\
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
מיקואו אומר לך: ''מה דעתך על קסטליה? היא עיר ממש גדולה ויפה, ויש בה המון דברים לעשות. בנוסף, אין שמה ריכוז שלאנשים רעים. מה את אומרת?''
מה תעשי?[/COLOR]
-
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לכיוון מועדון המעריצים. ברגע שאתה נכנס מתנפלים עליך כ-5 אנשים משונים ואומרים: ''ברוך הבא למבחן הקבלה למועדון המעריצים של ורמיליון!!! מי הפוקימון האהוב עליך? מה הסוג האהוב עליך? מה המתקפה האהובה עליך? האם אתה אוהב פוקימונים מפותחים או לא?''
מה תעשה?
[/quote]
״הפוקימון האהוב עליי הוא אושאוט, הסוג האהוב עליי הוא מים, וההתקפה האהובה עליי היא משאבת הידרו״ אני אגיד להם.
-
[QUOTE=torterra11;1389975][B][U][COLOR="DeepSkyBlue"]
*שעה-???
אתה מוציא את היפופוטאס וליטוויק, ואז אתה שומע את ברנדון אומר:''סנייבי,פיצ'ו, צאו!'' ואז יוצאים מהכדורים יצור דמוי נחש על שני רגליים ירוק, ויצור דמוי עכבר צהוב קטן. הוא אומר:''פיצ'ו,מכת ברק על ליטוויק!!!,סנייבי, הצלפת גפן על היפופוטאס!''
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
היפופוטאס, השתמש בחפירה כדי לברוח מהמתקפה, וליטוויק חמוק מהמתקפה של פיצ'ו ותשרוף את סניווי בעזרת גלגל הלהבה שלך! אורה להם ואקפוץ באוויר מההתרגדשות.
-
שם:שחר
שם במשחק:תומאס קרטר
רקע:אני לא האמנתי שזה קרה הכל היה רגוע ושליו פעם עד שצוות רמפא"ג תקף אנשים רבים פחדו מהאזהרה ולא העזו לעקוב אחריהם אבל אבי הי האדם אחר אדם שהיה חשוב לא להיות גיבור הוא היה חסר כל פחד.
יום אחד הוא החליט לעקוב אחריהם באותו בוקר נתן אביו לתומאס את פלארון עבר יום,יומיים ושבוע אבל אביו לא חזר מאז הוא שמר את הפלארון כמו כספת אך יום בהיר אחד גם הפלארון נגנב המזכרת האחרונה מאביו תומאס נשבע לנקום בצוות רמפא"ג.
תיאור:שיער שחור קוצני,עיניים ירוקות,כובע גרב אדום,חולצה לבנה,מכנס ג'ינס כחול ארוך,כפפות שחורות ונעליים כחולות.
אופי:עקשן(גם בצורה טובה וגם בצורה רעה),מתעצבן בקלות,פזיז,נחמד,אמיץ
פוקימון התחלתי:
(לבחור מהרשימה שלמטה)
דרגה א:שינקס וגראוליט
דרגה ב':קרוגאנק
חפצים:לא לגעת
דרגה:לא לגעת
פוקימונים:לא לגעת
שותף:כן
אם כן:
שם השותף:ג'ייק "ההום ראן"
תיאור השותף:כובע בייסבול אדום,חולצה שחורה,שיער קוצני ג'ינג'י,מכנס עם פסים לבנים ואדומים,נעליים שחורות.
הערות/הארות:נראה משחק טוב ואם אפשר שבאיזשהו שלב אני אקבל את הפלארון של אבא שלי (מהרקע) אני אשמח.
-
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחד האנשים אומר: ''עברת את המבחן! סוג חבר:מים. האם תרצה להילחם נגד אחד מאיתנו?'' הוא שואל, כשלידו עומדים עוד 4 אנשים ,שכל אחד מהם מוכן לקרב.
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-???
אתה אומר להיפופוטאס להתחמק מהמתקפה בעזרת חפירה, והוא מצליח. ליטוויק מצליח להתחמק מהמתקפה, ואז דוהר בגלגל להבה לכיוון סנייבי,ומעלף אותו. ברנדון אומר: ''פיצ'ו,מתקפת וולט על ליטוויק!''
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U]שחר[/U][/B]
*רשום
*תבחר איזה צבע אתה רוצה
*תגיב להתחלה
-
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
אחד האנשים אומר: ''עברת את המבחן! סוג חבר:מים. האם תרצה להילחם נגד אחד מאיתנו?'' הוא שואל, כשלידו עומדים עוד 4 אנשים ,שכל אחד מהם מוכן לקרב.
מה תעשה?[/quote]
״כן, אני אשמח להילחם נגד אחד מכם״ אני אגיד להם ואוציא את פוריגון 2
-
[QUOTE=torterra11;1311396]טוב,מתחילים
[u][b]התחלה[/b][/u]
אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][IMG]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/Twilightwolf4/palmer.gif[/IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.[/QUOTE]
אני רוצה אדום או תכלת
"אני הולך עד הסוף צאו שינקס,גראולית'"
אני אומר בחיוך
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]*פתחת את עמ' 15! מגיע לך פוקימון בהתפתחות ראשונה לבחירתך! (חוץ מ:כל הפוקימון ההתחלתיים במשחקי הוידאו, הפוקימונים ההתחלתיים במ''ת,דיינו,גיבל,בלדום,בייגון,לרביטר,דרטיני,לרבסטה,טראפינץ',סוואבלו,אקסיו,דרודיגון)
*0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האיש הכי ימני אומר לך: ''אני אלחם נגדך!'' ואז הוא אומר''דאגטריו,צא!!!'' ומהפוקדור יוצא פוקימון שהוא שלושה ראשי חפרפרת מחוברים. אתם הולכים לחצר האחורית של המועדון ואתה ופוריגון 2 מתכוניים לקרב מול דאגטרי. האיש אומר: ''דאגטריו,מתקפת טריו!!!''
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U]שחר[/U][/B]
*לא אמרת לי איזה צבע אתה רוצה
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את גראולית' ושינקס, ואז ברנדון אומר: ''צ'יקוריטה,טרטוויג, צאו!!!!!. ת'יקוריטה,עלי תער על שינקס! טרטוויג,נגיחה על גראולית'!''
מה תעשה?
-
[QUOTE=torterra11;1391663][B][U][]
[B][U]שחר[/U][/B]
*לא אמרת לי איזה צבע אתה רוצה
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה מוציא את גראולית' ושינקס, ואז ברנדון אומר: ''צ'יקוריטה,טרטוויג, צאו!!!!!. ת'יקוריטה,עלי תער על שינקס! טרטוויג,נגיחה על גראולית'!''
מה תעשה?[/QUOTE]
אמרתי לך תסתכל הודעה קודמת.
"אוקיי שינקס תתחמק ותתקיף בניצוץ גראולית' שהוא מתקרב עליך קפוץ הצידה ותשתמש עליו בגחלת חזקה במיוחד"
-
[quote]*פתחת את עמ' 15! מגיע לך פוקימון בהתפתחות ראשונה לבחירתך! (חוץ מ:כל הפוקימון ההתחלתיים במשחקי הוידאו, הפוקימונים ההתחלתיים במ''ת,דיינו,גיבל,בלדום,בייגון,לרביטר,דרטיני,לרבסטה ,טראפינץ',סוואבלו,אקסיו,דרודיגון)
*0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
האיש הכי ימני אומר לך: ''אני אלחם נגדך!'' ואז הוא אומר''דאגטריו,צא!!!'' ומהפוקדור יוצא פוקימון שהוא שלושה ראשי חפרפרת מחוברים. אתם הולכים לחצר האחורית של המועדון ואתה ופוריגון 2 מתכוניים לקרב מול דאגטרי. האיש אומר: ''דאגטריו,מתקפת טריו!!!''
מה תעשה?[/quote]
סניזל D:
_____
״פוריגון 2, תתחמק מזה ואז אתה תשתמש עליו במתקפת טריו!״ אני אגיד לפוריגון 2.
-
שם: אנדי
שם במשחק: אנדי וורטהם
רקע: אנדי נולד בסינו. הוא חי ליד העיר ווילסטון ותמיד היה יוצא מחוץ לעיר לחקור את השדות שליד. יום אחד הוא מצא מערה. במערה הוא מצא חבורה של היפופוטאסים קטנים שכנראה אמם זרקה אותם. למחרת הוא הביא להם אוכל ושתייה ולקח אותם לביתו. הם גדלו ביחד ואז בא יום וכל המשפחנ עברה לסנוופוניט. אנדי בנה חממה מיוחדת להיפופוטסים כדי ששלא יהיה להם חם. לאחר כמה שבועות הוא יצא ליער ומצא חבורת סנוברים שמתעללים בסנובר אחר, שהיה קטן מאוד ולא ידע לתקוף. אנדי רץ לעזור לו והוציא אותו מהצרה. הסנובר הודע לו והמשיך בדרכו. בזמן הזה אנדי גילה שהוריו הם חלק מהאנשים של צוות אג'נטרה. הם גילו לו מה הם עושים ואז הוא החליט שהוא יעזור להם להלחם ושהוא יגדל הוא יצא לעזור לצוות.
תיאור: ילד בגובה ממוצע, בעל שער שחור, לובש חולצה שחורה ומכנסי ג'ינס משופשפים, בעל עיינים כחולות. לובש כובע מצחייה כחול
אופי: חכם, אמיץ, מצחק, בוטח רק במי שהוא מכיר, שונא לטעות, רעב רוב הזמן.
פוקימון התחלתי:
(לבחור מהרשימה שלמטה)
דרגה א: היפופוטאס, שינקס
דרגה ב':: סנובר
חפצים:לא לגעת
דרגה:לא לגעת
פוקימונים:לא לגעת
שותף:כן/לא ) אם תבחרו בשותף הוא יהיה מהצוות)
אם כן:
שם השותף: לוקאס
תיאור השותף: גבוה, שער חום, העל משקפיים, לובש חולצה כחלה ומנסי ספורט.
הערות/הארות: לתפוס את קומבי נקבה
-
[SIZE="5"]הודעות
*בשביל שהאיוונט יתחיל, אני צריך שגם טל (Wendy( ודור (Joey Tribbiani יגיבו אז מי שיכול להגיד להם בנוסף לה''פ שאני שלחתי להם שיגיד.[/SIZE]
[B][U][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
שינקס מתחמק מעלי התער. לאחר מכן ,שינקס רץ במהירות לעבר צ'יקוריטה, כשלאט לאט חשמל מתחיל לעטוף אותו, ובסוף הוא מתנגש בחוזקה בצ'יקוריטה. לאחר מכן הוא נושך את צ'יקוריטה ומעלף אותה *מזל טוב! שינקס למד [B]נשיכה[/B]!*גראולית' מחכה שטרטוויג יתקרב אליו, ואז הוא קופץ ומנסה להשתמש בגחלת, אך במקום זה הוא מתחיל להתגלגל כשהאש עוטפת אותו, ואז מתנגש בטרטוויג ומעלף אותו. *מזל טוב! גראולית' למד [B]גלגל להבה[/B]!* ברנדון אומר לך: ''יפה יפה, ניצחת אותי. הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור נוסף, גם הוא אדום כולו. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וברנדון אומר:''סרביין, צא!'' ומוציא החוצה פוקימון שנראה כנחש עשב עם רגליים. ''ברגע שץוציא את הפוקימון שלך נתחיל'' הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
אתה אומר לפוריגון 2 להתחמק מהמתקפה, ואז אומר לו להשתמש במתקפת טריו. פוריגון 2 מרחף ומתחמק, ואז שולח לכיוון דאגטריו שילוב קטלני של להבות,ברקים וקרח. דאגטריו נפגע קשה מהמתקפה.
האיש אומר: ''דאגטריו,חפירה!'' ודאגטריו נבלע בתוך האדמה. אתה לא יודע איפה הוא הולך לצאת.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U]אנדי[/U][/B]
רשום. תבחר צבע ותגיב להתחלה.
-
[QUOTE=torterra11;1389984][B][U][COLOR="Green"]טל[/COLOR][/U][/B]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
מיקואו אומר לך: ''מה דעתך על קסטליה? היא עיר ממש גדולה ויפה, ויש בה המון דברים לעשות. בנוסף, אין שמה ריכוז שלאנשים רעים. מה את אומרת?''
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
''בסדר'' אומר למיקואו ואלך לברר את קוד הקישור לקסטליה.
אני יארוז דברים לדרך: שלוש בקבוקי מים, 4 מנות אוכל (כריך או משו), בגדים להחלפה, מברשת ומשחת שיניים, מסרק לשיער(ממש אילתP: ) ואז אומר למיקואו שאני מוכנה.
שנגיע אוציא ישר את הפוקימונים שלי שיהנו מהעיר הגדולה
-
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
את מסכימה ומתחילה לארוז דברים לטיול. לאחר מכן את משתגרת לעיר קסטליה, ונדהמת מהגודל של העיר. את רואה לידכם סיור מודרך עם מדריך בעיר קסטליה. מיקואו שואל אותך: ''רוצה שנצטרף לסיור, וכך נדע מה יש ולאן כדאי ללכת?''
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=torterra11;1398697][B][U][COLOR="Green"]טל[/COLOR][/U][/B]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
את מסכימה ומתחילה לארוז דברים לטיול. לאחר מכן את משתגרת לעיר קסטליה, ונדהמת מהגודל של העיר. את רואה לידכם סיור מודרך עם מדריך בעיר קסטליה. מיקואו שואל אותך: ''רוצה שנצטרף לסיור, וכך נדע מה יש ולאן כדאי ללכת?''
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
''כע בטח'' אומר וארוץ במהירות לקבוצה בכדי לא לפספס דבר מדבריי המדריך.
-
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
את רצה לכיוון המדריך יחד עם מיקואו, ואתם מתחילים להקשיב לו: ''ברוכים הבאים לעיר קסטליה, העיר הגדולה ביותר ביונובה. למאמנים מביניכם, תעקבו אחרי השלטים הירוקים-בהירים עד שתגיעו למכון. למבקרים, הייתי ממליץ ללכת לרחוב קסטליה. השלטים הוורודים יובילו אתכם ל''רובע המתוקים'', בו בין השאר תמצאו את דוכן ה''קסטליהקונס'' המפורסם, וחנויות ודוכני ממתקים מהטובים ביונובה. השלטים הכחולים יובילו אתכם למוזיאון האמנות של קסטליה, בו תוכלו למצוא יצירות אמנות של ברג', מנהיג המכון, ושל אמנים רבים אחרים. השלטים הצהובים יובילו אתכם לפארק, אשר נערכת בו פעם ביום תחרות צילום שתוכלו להשתתף בה, והשלטים האדומים יובילו אתכם ל''מרכז'', בו תמצאו חנויות בגדים,צעצועים,טלפונים ושאר דברים באיכות הגבוהה ביונובה, מזרקה גדולה ומפוארת ויציאה לדרך 4. תיהנו מהשהות בעיר!''
ואז הוא עוזב את הקבוצה. מיקואו שואל אותך:''לאן נלך?''
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=torterra11;1311396]טוב,מתחילים
[u][b]התחלה[/b][/u]
אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][IMG]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/Twilightwolf4/palmer.gif[/IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.[/QUOTE]
צבע אדום/שחור
[QUOTE=torterra11;1398674][SIZE="5"]הודעות
*בשביל שהאיוונט יתחיל, אני צריך שגם טל (Wendy( ודור (Joey Tribbiani יגיבו אז מי שיכול להגיד להם בנוסף לה''פ שאני שלחתי להם שיגיד.[/SIZE]
[B][U][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
שינקס מתחמק מעלי התער. לאחר מכן ,שינקס רץ במהירות לעבר צ'יקוריטה, כשלאט לאט חשמל מתחיל לעטוף אותו, ובסוף הוא מתנגש בחוזקה בצ'יקוריטה. לאחר מכן הוא נושך את צ'יקוריטה ומעלף אותה *מזל טוב! שינקס למד [B]נשיכה[/B]!*גראולית' מחכה שטרטוויג יתקרב אליו, ואז הוא קופץ ומנסה להשתמש בגחלת, אך במקום זה הוא מתחיל להתגלגל כשהאש עוטפת אותו, ואז מתנגש בטרטוויג ומעלף אותו. *מזל טוב! גראולית' למד [B]גלגל להבה[/B]!* ברנדון אומר לך: ''יפה יפה, ניצחת אותי. הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור נוסף, גם הוא אדום כולו. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וברנדון אומר:''סרביין, צא!'' ומוציא החוצה פוקימון שנראה כנחש עשב עם רגליים. ''ברגע שץוציא את הפוקימון שלך נתחיל'' הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי חזרו גראולית' ושינקס" אני אומר בגאווה. "צא טוקסיטרוק תשתמש בדופק אפל ואז בג'ב רעיל"
אני אומר בביטחון.
-
[SIZE="6"][COLOR="Green"]איוונט מס' 2- המירוץ לסוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!
האיוונט מתחיל. כולם משתתפים!!!!!
הסברים בקטגוריית איוונטים בהודעה הראשונה של המ''ת
הרמז הראשון: ''מכוני נמצא על אי הר געש. בשביל להגיע אליי חידות צריך לפתור,ורצוי להצטייד בפוקימוני אדמה ומים או לחזור לאחור.
מה המכון שלי?''
תשובות יש לשלוח בה''פ.
לאחר שתישלח התשובה הראשונה אני אשלח לכותב התשובה ה''פ בחזרה עם תגובה משלי לתחילת הקרב.לאחר שהוא יגיב תגובה משלו [B]במ''ת, אני ארשום את שם המכון וכל שאר השחקנים יוכלו להתחיל להילחם נגד מנהיג המכון. השחקן הראשון שינצח במכון יקבל את החידה הבאה בה''פ, לפני שהיא תתפרסם. בהצלחה לכולם!!!!!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
*כל מי שכתב תגובה משלו ועוד לא הגבתי לו, אני אגיב לו בחזרה אחרי שהאיוונט ייגמר
-
[QUOTE=torterra11][QUOTE=the rock]כל הכבוד! הצלחת! :D
התגובה של המכון: אתה נוחת באי סיניבר. אתה נכנס למכון, מגיע אל בליין,מנהיג המכון ומציג לו את הכרטיס של ''המירוץ לסוכה''. בליין אומר:''בוא נתחיל בקרב!'' ולוחץ על מתג, שהופך את זירת הקרב לאגם לבה רותחת,עם איי אדמה לפוקימונים על הזירה. השופט של הקרב אומר:''כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד בלבד. הפוקימון שינצח את הפוקימון היריב שלו יזכה בקרב''.
בליין אומר: ''פוניטה, צא!'' ומוציא סוס קטן עם רעמת להבות ארוכה
מה תעשה?/QUOTE]
/QUOTE]
"אוקיי צא גראולית'" אני אומר בגאווה "גראולית' נשיכה" אני אומר בחישות רבה
-
[size="5"]תשובה: התשובה היא המכון השביעי בקנטו, מכון האי סיניבר.
מעכשיו כולם יכולים להגיב להתחלה הבאה: [QUOTE]אתה נוחת באי סיניבר. אתה נכנס למכון, מגיע אל בליין,מנהיג המכון ומציג לו את הכרטיס של ''המירוץ לסוכה''. בליין אומר:''בוא נתחיל בקרב!'' ולוחץ על מתג, שהופך את זירת הקרב לאגם לבה רותחת,עם איי אדמה לפוקימונים על הזירה. השופט של הקרב אומר:''כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד בלבד. הפוקימון שינצח את הפוקימון היריב שלו יזכה בקרב''.
בליין אומר: ''פוניטה, צא!'' ומוציא סוס קטן עם רעמת להבות ארוכה
מה תעשה?[/QUOTE] בהצלחה לכולם!!!!! [/size]
[b][u]שחר[/u][/b]
אתה מוציא את גראוליט, ואומר לו להשתמש בנשיכה. גראוליט רץ לעבר פוניטה ונושך אותה. בליין אומר: ''פוניטה,בעיטה כפולה!'' ולפני שאתה בכלל קולט מה קורה, פוניטה מעיפה את גראולית' לאוויר ובעטת בו פעמיים. גראולית' נופל על הרצפה ומרגיש תשוש. בליין אומר:''נו? מרגיש את ההפסד ילד?''
מה תעשה?
-
[QUOTE=torterra11;1399997][size="5"]תשובה: התשובה היא המכון השביעי בקנטו, מכון האי סיניבר.
מעכשיו כולם יכולים להגיב להתחלה הבאה: בהצלחה לכולם!!!!! [/size]
[b][u]שחר[/u][/b]
אתה מוציא את גראוליט, ואומר לו להשתמש בנשיכה. גראוליט רץ לעבר פוניטה ונושך אותה. בליין אומר: ''פוניטה,בעיטה כפולה!'' ולפני שאתה בכלל קולט מה קורה, פוניטה מעיפה את גראולית' לאוויר ובעטת בו פעמיים. גראולית' נופל על הרצפה ומרגיש תשוש. בליין אומר:''נו? מרגיש את ההפסד ילד?''
מה תעשה?[/QUOTE]
"גראולית' לא הולך להפסיד" אני אומר בכעס "אנחנו לא בולכים להפסיד לשחצן כמוך" הכעס מתגבר
"אוקיי גראולית' גלגל להבה ושאתה מגיע אליו ופוגע בו נשיכה בשיא הכח!!!"
-
[b][u]שחר[/u][/b]
אתה אומר לגראולית' להשתמש בגלגל להבה ואחרי כשהוא פוגע להשתמש בנשיכה. בליין אומר לפוניטה להשתמש בבעיטה. פוניטה באה לבעוט בגראולית',אבל גלגל הלהבה של גראולית' משנה כיוון, דוהר למאחורי פוניטה ופוגע בה בגב. אחר כך גראולית' גראולית' נושך את פוניטה ולא משחרר את הנשיכה, ואז הוא קופץ לאוויר ומטיח את פוניטה ברצפה *מזל טוב! גראולית' למד [b]הטלה סיסמית[/b]!!!*. פוניטה לא עומדת בלחץ ומתעלפת. השופט אומר: ''פוניטה לא יכולה להילחם. גראולית' ניצח מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, תומאס קרטר!''בליין מברך אותך:'' כל הכבוד ילד, הפתעת אותי. מחר בבוקר תמצא בפתח המכון את הרמז הבא. בהצלחה!!!'' בליין אומר ואתה עוזב את המכון. אתה הולך לישון במרכז הפוקימונים.
*לא תוכל להגיב עד מחר, כשהרמז החדש יתגלה.
-
[QUOTE=torterra11;1400006][b][u]שחר[/u][/b]
אתה אומר לגראולית' להשתמש בגלגל להבה ואחרי כשהוא פוגע להשתמש בנשיכה. בליין אומר לפוניטה להשתמש בבעיטה. פוניטה באה לבעוט בגראולית',אבל גלגל הלהבה של גראולית' משנה כיוון, דוהר למאחורי פוניטה ופוגע בה בגב. אחר כך גראולית' גראולית' נושך את פוניטה ולא משחרר את הנשיכה, ואז הוא קופץ לאוויר ומטיח את פוניטה ברצפה *מזל טוב! גראולית' למד [b]הטלה סיסמית[/b]!!!*. פוניטה לא עומדת בלחץ ומתעלפת. השופט אומר: ''פוניטה לא יכולה להילחם. גראולית' ניצח מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, תומאס קרטר!''בליין מברך אותך:'' כל הכבוד ילד, הפתעת אותי. מחר בבוקר תמצא בפתח המכון את הרמז הבא. בהצלחה!!!'' בליין אומר ואתה עוזב את המכון. אתה הולך לישון במרכז הפוקימונים.
*לא תוכל להגיב עד מחר, כשהרמז החדש יתגלה.[/QUOTE]
מתעורר "וואו זה היה לילה ארוך ומתיש...אבל היום אני הולך לקבל עוד רמז אז זה הולך להיות יום נהדר."
הולך למכון בשמחה לקלת הרמז השני.
-
[QUOTE=torterra11;1399997][size="5"]תשובה: התשובה היא המכון השביעי בקנטו, מכון האי סיניבר.
[[/QUOTE]
אני מוציא את היפופוטס ואומר לו לתוף בחפירה ולהתחמק מהמתקפות של פוניטה
-
[b][u]שחר[/u][/b]
מה תעשה?[/QUOTE]
״צא דיגלט!״ אני אגיד ואוציא את דיגלט. ״ דיגלט תשתמש בנגיחה!״
-
למי שניצח את בליין- רמז חדש!
''מכוני הוא מכרה יהלומים. הוא נמצא בתוך מבנה גדול בצבעים אדום וזהב בעזרת מעליות ומסועים מגיעים אליי. מי אני?''
כמו אתמול, מי שניצח את בליין שולח לי בה''פ את הפיתרון,ובתגובה הוא יקבל ה''פ נוספת עם תגובת פתיחה לקרב של היום. את התגובה שלי מצטטים ורושמים תגובה משלכם במ''ת. אחרי המי שפפתר רושם את התגובה אני אחשוף את הפיתרון וכל השאר יוכלו גם להגיב.
*אם מישהו שולח אליי פיתרון שגוי, הוא לא יוכל לשלוח עוד פתרונות באותו היום.
[b][u]אנדי[/u][/b]
אתה מוציא את היפופוטאס ואומר לו להשתמש בחפירה. היפופוטאס מתחפר לתוך האדמה. בליין אומר: ''פוניטה, להביור לתוך החור שהיפופוטאס עשה!'' ופוניטה רצה אל החור ומשתמשת בלהביור. מיד אתה רואה את היפופוטאס מועף מחוץ לאדמה שהוא פגוע מהלהביור שהפתיע אותו. בליין אומר: ''פוניטה, בעיטה כפולה!''
מה תעשה?
[b][u]עומר[/u][/b]
אתה מוציא את דיגלט ואומר לו להשתמש בנגיחה. דיגלט דוהר באדמה לכיוון פוניטה ונוגח בה. בליין אומר ''פוניטה בעיטה כפולה!'' וברגע שדיגלט מתחיל להתרחק מפוניטה פוניטה דוהרת אליו ובועטת בו פעמיים בחוזקה. דיגלט עף לכיוונך תשוש
מה תעשה?
-
[QUOTE=torterra11;1401205]למי שניצח את בליין- רמז חדש!
''מכוני הוא מכרה יהלומים. הוא נמצא בתוך מבנה גדול בצבעים אדום וזהב בעזרת מעליות ומסועים מגיעים אליי. מי אני?''
כמו אתמול, מי שניצח את בליין שולח לי בה''פ את הפיתרון,ובתגובה הוא יקבל ה''פ נוספת עם תגובת פתיחה לקרב של היום. את התגובה שלי מצטטים ורושמים תגובה משלכם במ''ת. אחרי המי שפפתר רושם את התגובה אני אחשוף את הפיתרון וכל השאר יוכלו גם להגיב.
*אם מישהו שולח אליי פיתרון שגוי, הוא לא יוכל לשלוח עוד פתרונות באותו היום.
[b][u]אנדי[/u][/b]
אתה מוציא את היפופוטאס ואומר לו להשתמש בחפירה. היפופוטאס מתחפר לתוך האדמה. בליין אומר: ''פוניטה, להביור לתוך החור שהיפופוטאס עשה!'' ופוניטה רצה אל החור ומשתמשת בלהביור. מיד אתה רואה את היפופוטאס מועף מחוץ לאדמה שהוא פגוע מהלהביור שהפתיע אותו. בליין אומר: ''פוניטה, בעיטה כפולה!''
מה תעשה?
[b][u]עומר[/u][/b]
אתה מוציא את דיגלט ואומר לו להשתמש בנגיחה. דיגלט דוהר באדמה לכיוון פוניטה ונוגח בה. בליין אומר ''פוניטה בעיטה כפולה!'' וברגע שדיגלט מתחיל להתרחק מפוניטה פוניטה דוהרת אליו ובועטת בו פעמיים בחוזקה. דיגלט עף לכיוונך תשוש
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לו להתחמק ואז להשתמש בכמה נשיכות ביחד ואז בחפירה
-
[b][u]אנדי[/u][/b]
אתה אומר אומר להיפופוטאס להתחמק. היפופוטאס מתחמק ואז נושך את פוניטה בחוזקה מכל היוונים, ולאט לאט הנשיכות מתחזקות, עד שבסופו של דבר היפופוטאס נושך נשיכה ממש חזקה *מזל טוב! היפופוטאס למד [b]לעיסה[/b]!!!* לאחר מכן, היפופוטאס חופר בור, אבל במקום להתחפר, הוא זורק את החול שהוא חפר לעבר פוניטה וקובר אותה בחול *מזל טוב! היפופוטאס למד [b]קבר חול[/b]!!!* לאחר כל זה פוניטה מתעלפת. השופט אומר: ''פוניטה לא יכולה להילחם. המנצח הוא היפופוטאס,מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, אנדי וורטהם!. בליין אומר לך: ''כל הכבוד, מחר תקבל רמז על המיקום של המכון הבא.''
*בגלל שניצחת את בליין אתה כבר יכול לשלוח לי בה''פ את הפיתרון.
-
[QUOTE=torterra11;1401402][b][u]אנדי[/u][/b]
אתה אומר אומר להיפופוטאס להתחמק. היפופוטאס מתחמק ואז נושך את פוניטה בחוזקה מכל היוונים, ולאט לאט הנשיכות מתחזקות, עד שבסופו של דבר היפופוטאס נושך נשיכה ממש חזקה *מזל טוב! היפופוטאס למד [b]לעיסה[/b]!!!* לאחר מכן, היפופוטאס חופר בור, אבל במקום להתחפר, הוא זורק את החול שהוא חפר לעבר פוניטה וקובר אותה בחול *מזל טוב! היפופוטאס למד [b]קבר חול[/b]!!!* לאחר כל זה פוניטה מתעלפת. השופט אומר: ''פוניטה לא יכולה להילחם. המנצח הוא היפופוטאס,מה שאומר שהניצחון שייך למאתגר, אנדי וורטהם!. בליין אומר לך: ''כל הכבוד, מחר תקבל רמז על המיקום של המכון הבא.''
*בגלל שניצחת את בליין אתה כבר יכול לשלוח לי בה''פ את הפיתרון.[/QUOTE]
היפופוטס בת אם לא שמת לב
.............................
אני אומר לה שהיא הייתה מצויינת וכל הכבוד לה ואז הולך לישון וקם ליום המחרת.
-
נכון!!! אתה יכול להגיב:
אתה נכנס למכון דריפטוויל ומתקדם בעזרת המעליות אל קליי. אתה מגיע לקליי והשופט אומר: ''הקרב יהיה קרב 1 על 1. כל מאמן ישתמש ב-2 פוקימונים. המאמן הראשון ששני הפוקימונים שלו לא יוכלו להילחם יפסיד.''
קליי אומר: ''סנדייל, צא!'' ומוציא את סנדייל החוצה
מה תעשה?
סליחה הייתה לי בעיה בציטוט
-------------------------------
"צא טוקסיטרוק תשתמש בדופק אפל ואז ג'אב רעיל" אני אומר בגאווה "ואל תרחם עליו" אני אומר בנימה מאיימת.
-
[size="6"]תשובה: התשובה היא המכון החמישי ביונובה, מכון העיר דריפטויל.
מעכשיו כולם יכולים להגיב להתחלה הבאה:
[quote]אתה נכנס למכון דריפטוויל ומתקדם בעזרת המעליות אל קליי. אתה מגיע לקליי והשופט אומר: ''הקרב יהיה קרב 1 על 1. כל מאמן ישתמש ב-2 פוקימונים. המאמן הראשון ששני הפוקימונים שלו לא יוכלו להילחם יפסיד.''
קליי אומר: ''סנדייל, צא!'' ומוציא את סנדייל החוצה
מה תעשה?[/quote]
בהצלחה לכולם!!![/size]
[b][u]שחר[/u][/b]
אתה אומר לטוקסיקרוק להשתמש בדופק אפל. טוקסיקרוק מרכז את האנרגיה שלו ושולח קרן סגולה-שחורה שמשדרת אנרגיה אפלה לכיוון סנדייל. המתקפה פוגעת בסנדייל ומשפיעה עליו באופן בינוני. אחר טוקסיקרוק מרכז אנרגיה סגולה בכף ידו עד שנידף באוויר גז רעיל ודוקר עם ידו את סנדייל בחוזקה (ג'ב רעיל=דקירה רעילה). סנדייל נפגע מהמתקפה. קליי אומר:''סנדייל פצצת בוץ!'' וסנדייל יורה מפיו כדור בוץ גדול ומסריח לעבר טוקסיקרוק. הבוץ מתקדם במהירות מדאיגה לעבר טוקסיקרוק.
מה תעשה?
-
[QUOTE=torterra11;1401807][size="6"]תשובה: התשובה היא המכון החמישי ביונובה, מכון העיר דריפטויל.
מעכשיו כולם יכולים להגיב להתחלה הבאה:
בהצלחה לכולם!!![/size]
[b][u]שחר[/u][/b]
אתה אומר לטוקסיקרוק להשתמש בדופק אפל. טוקסיקרוק מרכז את האנרגיה שלו ושולח קרן סגולה-שחורה שמשדרת אנרגיה אפלה לכיוון סנדייל. המתקפה פוגעת בסנדייל ומשפיעה עליו באופן בינוני. אחר טוקסיקרוק מרכז אנרגיה סגולה בכף ידו עד שנידף באוויר גז רעיל ודוקר עם ידו את סנדייל בחוזקה (ג'ב רעיל=דקירה רעילה). סנדייל נפגע מהמתקפה. קליי אומר:''סנדייל פצצת בוץ!'' וסנדייל יורה מפיו כדור בוץ גדול ומסריח לעבר טוקסיקרוק. הבוץ מתקדם במהירות מדאיגה לעבר טוקסיקרוק.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אוי לא טוקסיטרוק תיזהר" אני אומר בדאגה "טוב עכשיו...טוקסיטרוק תתחמק ואז תשתמש בדופק אפל מטווח 0" אני אומר בנימה תקיפה יותר.
-
[b][u]שחר[/u][/b]
מה תעשה?[/QUOTE]
''אוקיי בוויזל צא!'' אומר בהתרגשות ''עכשיו אקדח מים על כל הזירה, הלבה החמה בשילוב המים הקרים ייצרו אדים וכך פוינטה לא יוכל לראות אותך! אחר כך תשתמש עליו באקדח מים ובום על קולי~'' אומר בהתרגשות בידיעה שיתרון מים אצלי
-
[b][u]שחר[/u][/b]
אתה אומר לטוקסיקרוק להתחמק וטוקסיקרוק מתחמק כמעט לגמרי מהמתקפה,והוא נפגע מעט. טוקסיקרוק מתקרב אל סנדייל,וברגע שהוא מתקרב סנדייל הופך ללבן כולו, ולא לאט גדל,נעמד על שתי רגליים ואז חוזר לצבעים הרגילים שלו. קליי אומר: ''טוב מאוד! סנדייל שלי התפתח לקרוקורוק! קרוקורוק,פצצת בוץ!'' קרוקורוק מתחיל לשלוח את הפצצה אבל טוקסיקרוק סוגר לו את הפה, ומיד לאחר מכן הוא נותן לו אגרוף סנוקרת ומתחיל להכות את טוקסיקרוק מכל הכיוונים עד שהוא מתעלף. *מזל טוב! טוקסיקרוק למד [b]קרב צמוד[/b]!!!* השופט אומר ''קרוקורוק לא יכול להילחם.'' קליי אומר: ''כל הכבוד ילד, אבל זה הסוף! סייסמיטואד,צא!'' הוא אומר ומוציא צפרדע מפלצתית וענקית בצבעים כחול וחום. קליי אומר: ''סייסמיטואד, יריית בוץ!'' וסייסמיטואד שולח זרנוק בוץ לעבר טוקסיקרוק.
מה תעשה?
[b][u]טל[/u][/b]
את מוציאה את בוויזל ואומרת לו להשתמש באקדח מים על הזירה. בליין נדהם, וכל הזירה מתמלאת באדים סמיכים ביותר. אחר כך בוויזל קופץ מעל סבך האדים,יוצר כדור כחול שממלא את הזירה בריח ים ואז שולח אותו לעבר פוניטה. *מזל טוב! בוויזל למד [b]פעימת מים[/b]!!!*. לאחר שהערפל נעלם רואים שפוניטה התעלפה. השופט אומר:''פוניטה לא יכולה להילחם. בוויזל מנצח, מה שאומר שהמנצחת היא המאתגרת, מיקו האטסונה!'' בליין אומר לך: ''כל הכבוד ילדה,יש לך סגנון קרב יצירתי ומיחד שעוד לא ראיתי כמותו. אני גאה לומר לך שמחר תמצאי ליד המכון את הרמז הבא. בהצלחה!!!''
מה תעשי?
*מכיוון שהתשובה למיקום הבא כבר התגלתה (תחפשי בהודעות הקודמות) את יכולה לרשום תגובה משלך לקרב השני ואני אגיב גם לך אחרי שתרשמי תגובה.