-
[quote=סת' קינגלר;1327604]בודהיזם זאת דת מאוד מעניינת. אפשר להגיע בעזרת לשלווה ולרוגע אמיתי, אבל זה פשוט דורש ממך להתנתק מכל העולם הזה לחלוטין, לא לפעול למענו או להתרגש ממנו בכלל.
פגשתי אנשים שחזרו מהודו שהתנסו בבודהיזם, הם העידו שזה באמת עשה אותם לשמחים ומאושרים, אבל הם לא יכלו להתמודד עם ההשלכות של זה שאי אפשר לפעול למען העולם הזה אם אתה רוצה להיות באמת שמח.
התפיסה של הדת הזאת היא שכל מי שלא טוב לו פשוט יתנתק מהעולם ואז יהיה לו טוב ואם כולם יעשו את זה, לכולם יהיה טוב.[/quote]
לא באמת אומר להתנתק. זה אומר להתנתק מהשאיפות ומהתשוקות. מה שגורם לאדם לחוסר שלווה ואי שקט הרצונות שלהם והם פשוט מונעים מעצמם לרצות משהו כדי שלא לצאת מהשלווה הנפשית בנסיון להשיג את רצונו.
יש על העניין סיפור מעניין שאני כבר לא הכי זוכר אותו, שמעתי אותו בתחילת השנה בטיול שעשיתי בסין.
מי שומע AVENGED SEVENFOLD?
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1327577]דרגון בול אכן אגדה שחר..
וואי איזה חרא ספיילרתי לעצמי בנארוטו.. קראתי באיזה מקום [COLOR="Yellow"]שקיסאמה לא באמת מת /=[/COLOR][/QUOTE]
עוד הוכחה לכך שאתה לא באמת רואה נארוטו..
-
ניצן עוד חיה בכלל?
יש לי יסוד להניח שהיא פדופיל סוטה מין....
[COLOR="Blue"][SIZE="7"]מישהו פה שומע AVENGEDSEVENFOLD???[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=triner;1327608]ניצן עוד חיה בכלל?
[COLOR=blue][SIZE=7]מישהו פה שומע AVENGEDSEVENFOLD???[/SIZE][/COLOR][/quote]
ההנחה שלך לא משהו , היא באמת בת
-
לילה טוב.
יש בפורום אדם? O.o'
לא ידעתי, תמסרו לו ד"ש :)
-
אני לא מקשיב להם... אני אוהב רק שיר אחד שלהם.. אבל אני אוהב את המוזיקה לא את המילים שלו..
-
[QUOTE=snivy~;1327610]לילה טוב.
יש בפורום אדם? O.o'
לא ידעתי, תמסרו לו ד"ש :)[/QUOTE]
אני מזכיר לך שיש לך חתימה לעשות לי[טוב שנזכרתי..]
-
[QUOTE=Psychic;1327609]ההנחה שלך לא משהו , היא באמת בת[/QUOTE]
באמת? יש לך הוכחה מלבד פייסבוק?
נארוטו, אם מעניין אותך, אני מייחצן למחווה שהולכת להיות לאוונג'ד ב21.6 בבארבי, ויהיה מטורף באחריות. :>
60 שקל מוקדמות רק מממניייייייייייי
-
[QUOTE=triner;1327608]ניצן עוד חיה בכלל?
[COLOR="Blue"][SIZE="7"]מישהו פה שומע AVENGEDSEVENFOLD???[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
מי לא...
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1327615]מי לא...[/QUOTE]
יופי אני מוכר כרטיסים למחווה תבוא מתישהו לדיזינגוף סנטר שנפגש, ודבר איתי בפרטי
-
[QUOTE=triner;1327616]יופי אני מוכר כרטיסים למחווה תבוא מתישהו לדיזינגוף סנטר שנפגש, ודבר איתי בפרטי[/QUOTE]
מה לי לדיזינגוף סנטר אני גר באילת,אבל נראה אם מישהו הולך אני אתפוס טראפ.
אבל אני בטוח בתל אביב בהופעה של רד הוט.
איזה מחווה?
-
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1327617]מה לי לדיזינגוף סנטר אני גר באילת,אבל נראה אם מישהו הולך אני אתפוס טראפ.
אבל אני בטוח בתל אביב בהופעה של רד הוט.
איזה מחווה?[/QUOTE]
זה ב21.6.
רגע בן כמה אתה? מכיר גילאור משהו?
שחיף אימו גבוה כזה ששר סקרימו ודט'קור?
-
צ'לסי קבוצת בונקר מסריחה
באיירן מינכן היא הזוכה האמיתית!!
-
שתיהן קבוצות מסריחות, טרינר הכי טוב
-
תגידו
משהוא פה בקשר עם משתמשים שפרשו?
-
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iLZsmBxi59k&feature=relmfu[/YOUTUBE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח<3<3<3<3<3
-
-
[QUOTE=triner;1327583][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9TsxVhrl0Eo[/YOUTUBE]
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3[/QUOTE]
[QUOTE=Pooh;1327585]פשוט וואו.
[YOUTUBE]Yboc5ihQsWk[/YOUTUBE]
"נוסעים לשינזו" חחחחחחח פשוט אגדי[/QUOTE]
[QUOTE=triner;1327586]וואי איך אני אוהב ת'פרק שהורגים את סגו וקוטל ואז מושרה אוכל ת'קלפים שלהם והוא הופך למושרמבו <3[/QUOTE]
שני דברים:
1) אתם אוהבים שינזו?
2) זה אחת האנימות היחידות שאין דיבוב שיהרוס אותה והאנימה האהובה עליי.
-
-
[quote=מאסטר ליאון;1327625]שני דברים:
1) אתם אוהבים שינזו?
2) זה אחת האנימות היחידות שאין דיבוב שיהרוס אותה והאנימה האהובה עליי.[/quote]
ציטוט עריכה:
הפתיח מבאס את כל ההתרגשות...
-
היי
עמית מי אתה מנסה להחזיר עכשיו?
-
[QUOTE=triner;1327619]זה ב21.6.
רגע בן כמה אתה? מכיר גילאור משהו?
שחיף אימו גבוה כזה ששר סקרימו ודט'קור?[/QUOTE]
מכיר אותו? בטח גילאור זה אח
-
היום בבית, מחר בבית, ומחרותיים בבית אבל בערב בגרות במתמטיקה.
-
-
[QUOTE=triner;1327606]לא באמת אומר להתנתק. זה אומר להתנתק מהשאיפות ומהתשוקות. מה שגורם לאדם לחוסר שלווה ואי שקט הרצונות שלהם והם פשוט מונעים מעצמם לרצות משהו כדי שלא לצאת מהשלווה הנפשית בנסיון להשיג את רצונו.
יש על העניין סיפור מעניין שאני כבר לא הכי זוכר אותו, שמעתי אותו בתחילת השנה בטיול שעשיתי בסין.
מי שומע AVENGED SEVENFOLD?[/QUOTE]
על הנסיך שניסו למנוע אותו מלהיפגש בכל סוג של צער כי רצו להגן עליו וגם ידעו שהוא לא יצליח לנהל את הממלכה אם הוא יראה סבל ואז הוא ראה אדם שסובל כי לא הספיקו לפנות אותו בזמן.
בעקבות זה הנסיך באמת פרש מתפקיד המלוכה וניסה להביט לעצמו כדי למצוא את הפיתרון. השטן (או משהו בסגנון) לא רצה שהוא יגלה את התשובה שהוא עמד לגלות, לכן הוא ניסה לפתות אותו עם האישה הכי יפה שקיימת כדי שתסיח את דעתו.
לבסוף הנסיך בודהה הבין איך להתנער ממנה ולהביט אל עצמו, הוא דמיין אותה בעוד כמה שנים כשהיא כבר לא תהיה יפה בכלל וכך הוא הצליח להביט אל עצמו ולזכות לשלווה.
וכך נוהגים הבודהיסטים עד היום, מוציאים מהרצונות שלהם את המשמעות שהם ראו בה וכך הם זוכים להישאר בתוך עצמם ולחוש שלווה.
ודרך אגב, כל הרצונות הם שאיפה לפעול ולהתקדם, לכן כל רצון שלך בעצם גורם לך לפעול למען משהו. הבודהיזם מחייב אותך להיתנתק מכל סוג של תשוקה, אפילו מהצורך לעשות את העולם טוב יותר.
-
[quote=Ritsuka Kun;1327633]בהצלחה :)[/quote]
תודה D:
-
[QUOTE=The Sir;1327635]תודה D:[/QUOTE]
כמה יחידיות אתה עושה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1327637]כמה יחידיות אתה עושה?[/quote]
3, אני כיתה י' אז זאת היחידה הכי קלה, מגישים אותי על מאה.
-
[QUOTE=The Sir;1327638]3, אני כיתה י' אז זאת היחידה הכי קלה, מגישים אותי על מאה.[/QUOTE]
801 קל בטירופי!!!
-
[QUOTE=The Sir;1327638]3, אני כיתה י' אז זאת היחידה הכי קלה, מגישים אותי על מאה.[/QUOTE]
וואי אתה אפילו לא צריך ללמוד למבחן הזה XD
יש את הצבירה הזאת אז מספיק שאתה עונה על שאלה אחת אתה מקבל את כל הניקוד XD
-
בוקר טוב :D
[QUOTE=ACMilaneZi;1327629]מכיר אותו? בטח גילאור זה אח[/QUOTE]
בחופש הגדול הייתי באילת, נפגשתי איתו הלכתי איתו לקנות וודקה והוא בא איתי לחדר אבל לא שתה, אני שתיתי, כל המלון היה מפוצץ ערסים והוא פחד אז ליוויתי אותו שיכור למחוץ למלון ואז ראיתי ילדה שאיתי בכיתה אז ישבתי איתה קצת אחרי זה, וכולי שיכור צעקתי על כל ערס שעבר XD
-
אוי שוט עכשיו אלכס יטבח בי X_X
[quote=סת' קינגלר;1327634]על הנסיך שניסו למנוע אותו מלהיפגש בכל סוג של צער כי רצו להגן עליו וגם ידעו שהוא לא יצליח לנהל את הממלכה אם הוא יראה סבל ואז הוא ראה אדם שסובל כי לא הספיקו לפנות אותו בזמן.
בעקבות זה הנסיך באמת פרש מתפקיד המלוכה וניסה להביט לעצמו כדי למצוא את הפיתרון. השטן (או משהו בסגנון) לא רצה שהוא יגלה את התשובה שהוא עמד לגלות, לכן הוא ניסה לפתות אותו עם האישה הכי יפה שקיימת כדי שתסיח את דעתו.
לבסוף הנסיך בודהה הבין איך להתנער ממנה ולהביט אל עצמו, הוא דמיין אותה בעוד כמה שנים כשהיא כבר לא תהיה יפה בכלל וכך הוא הצליח להביט אל עצמו ולזכות לשלווה.
וכך נוהגים הבודהיסטים עד היום, מוציאים מהרצונות שלהם את המשמעות שהם ראו בה וכך הם זוכים להישאר בתוך עצמם ולחוש שלווה.
ודרך אגב, כל הרצונות הם שאיפה לפעול ולהתקדם, לכן כל רצון שלך בעצם גורם לך לפעול למען משהו. הבודהיזם מחייב אותך להיתנתק מכל סוג של תשוקה, אפילו מהצורך לעשות את העולם טוב יותר.[/quote]
לי לא סיפרו על השטן והאישה, לי סיפרו שהוא הלך להתבודד בהרים ואחרי שהוא חי באיזו מערה הוא גילה את המקור לנירוונה שזה פשוט לא לרצות כלום. אז הוא הלך עם זה לקורט קוביין, והטמבל חשב שהוא צריך להתאבד.
נודר שזה אחד הקלים, המגן טיפה פחות, אם המגן לא היה דופק אותי היה לי 100 X_X
והיום אני לא לומד כי אני יבניק :D
-
[QUOTE=triner;1327642]אוי שוט עכשיו אלכס יטבח בי X_X
לי לא סיפרו על השטן והאישה, לי סיפרו שהוא הלך להתבודד בהרים ואחרי שהוא חי באיזו מערה הוא גילה את המקור לנירוונה שזה פשוט לא לרצות כלום. אז הוא הלך עם זה לקורט קוביין, והטמבל חשב שהוא צריך להתאבד.
נודר שזה אחד הקלים, המגן טיפה פחות, אם המגן לא היה דופק אותי היה לי 100 X_X
והיום אני לא לומד כי אני יבניק :D[/QUOTE]
אתה צוחק עלי? O:
קיבלתי במגן של 801 יותר מבבגרות
מגן 150 מושלם הכל
בגרות 135 בערך
P:
-
[quote=ワンピース;1327643]אתה צוחק עלי? O:
קיבלתי במגן של 801 יותר מבבגרות
מגן 150 מושלם הכל
בגרות 135 בערך
P:[/quote]
אבל אפשר לקבל עד 100 :'<
-
בשאלון הראשון יש צבירה.. אתה יכול להשיג יותר מ- 100
-
[QUOTE=triner;1327644]אבל אפשר לקבל עד 100 :'<[/QUOTE]
סופרים עד מאה אבל המורה בדקה את הכל במגן. ואחרי הבגרות היא עמדה בחוץ עם תשובות אז חישבתי כמה הציון היה, בגלל כתבתי "135 בערך".
-
אבל זה צבירה בקטע שאם עשית הכל בודקים לך רק ת'4 הראשונות.
הבגרות של יב הכי קשה, זה לא צבירה ונראה לי הוצאתי רק 75... אבל לא נורא, עם המגן ועם שאר השאלונים יש לי ציון בסדר גמור.
-
-
[QUOTE=triner;1327647]אבל זה צבירה בקטע שאם עשית הכל בודקים לך רק ת'4 הראשונות.
הבגרות של יב הכי קשה, זה לא צבירה ונראה לי הוצאתי רק 75... אבל לא נורא, עם המגן ועם שאר השאלונים יש לי ציון בסדר גמור.[/QUOTE]
אני יודע את זה, אבל כל הקטע הוא לעשות את הכל והם סופרים עד מאה, עשיתי הכל וחישבתי לבד כמה קיבלתי בסוף בסך הכל.
יב אתה מתכוון 803? אני עושה את ביום רביעי (:
זה הכי קשה, אבל זה לא קשה, 3 יחידות מה לעשות O: