החתולים הסמוראים זה אנימה?! O.o
Printable View
החתולים הסמוראים זה אנימה?! O.o
מה קורה כולם?
[QUOTE=Brook;1358137]החתולים הסמוראים זה אנימה?! O.o[/QUOTE]
YES
הגבתי במשחקך
ליאור השמות הם תרגומים ליפנית או לאנגלית ולפעמים גם שיחוק עם התרגום/גם יפנית וגם אנגלית
היי
תומר! D:
איתי מה אתה בוכיה, ראיתי צ'אק בגלל זה )):
אני יודע מה הולך להיות הכינוי הבא שלי ):
[QUOTE=buizel שולט;1358148]אני יודע מה הולך להיות הכינוי הבא שלי ):[/QUOTE]
והוא? :(
[QUOTE=buizel שולט;1358148]אני יודע מה הולך להיות הכינוי הבא שלי ):[/QUOTE]
פלופי?
ראיתי אש נגד הומיקה עכשיו, האמת לא הבנתי בכלל מה היה Epic, עשו שם את הומיקה חזקה עם קופינג כאילו אומן לרמה 100[מה שאם נכון מוכרח להיות גם אצל פיקצ'ו] בהתעלמות מוחלטת מסטאטים כמו המהירות 40 של קופינג שפתאום מהיר כמו נינג'אסק, או האבן של אש עם המון הגנה[ אם ההגנה לא נותנת לו משהו מה כל הקונספט הזה שווה], מישהו צריך דחוף להגיד ליוצרי הסדרה שפויסן זה לאא פרלייזד, אבל דחוף
בכללי קרב סביר לסדקה, הדבר היפה היה שהציפור השתמשה ברוח להעיף מתקפה של היריב שזה נחמד, מעבר לזה לא ממש...
[QUOTE=Ritsuka kun;1358150]והוא? :([/QUOTE]
פלוצל שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו כי התפתחתי מבוויזל לפלוצל ))):
[QUOTE=buizel שולט;1358153]פלוצל שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו כי התפתחתי מבוויזל לפלוצל ))):[/QUOTE]
XDD
דפוק XP
[QUOTE=X-Drake;1358152]ראיתי אש נגד הומיקה עכשיו, האמת לא הבנתי בכלל מה היה Epic, עשו שם את הומיקה חזקה עם קופינג כאילו אומן לרמה 100[מה שאם נכון מוכרח להיות גם אצל פיקצ'ו] בהתעלמות מוחלטת מסטאטים כמו המהירות 40 של קופינג שפתאום מהיר כמו נינג'אסק, או האבן של אש עם המון הגנה[ אם ההגנה לא נותנת לו משהו מה כל הקונספט הזה שווה], מישהו צריך דחוף להגיד ליוצרי הסדרה שפויסן זה לאא פרלייזד, אבל דחוף
בכללי קרב סביר לסדקה, הדבר היפה היה שהציפור השתמשה ברוח להעיף מתקפה של היריב שזה נחמד, מעבר לזה לא ממש...[/QUOTE]
ההגנה של בולדור שווה לאפס כשקופינג משתמש בGYRO BALL כל הזמן (מתקפת מתכת, חזקה על אבן) שנקבעת לפי כמה שהיריב איטי, ובולדור איטי ברמות מטורפות.
פויסון זה לא שיתוק, נכון, אבל תנסה עכשיו לדמיין מישהו מורעל נלחם. נראה לך שהוא יצליח לתפקד כמו שצריך? לא מבססים הכל ב100% על המשחק.
הגבתי במ"ת~
יואו איך התגעגתי להגיד את זה P:
אתה הבנת שכתבתי את השם הפוך בכוונה, נכון איתי?
[QUOTE=Ritsuka kun;1358154]XDD
דפוק XP[/QUOTE]
או שאולי אני אשנה את זה לנורג ואהפוך את זה למנהג שאני מתחיל להעתיק כינויים ישנים של אנשים ):
העניין הוא שג'ירו בול פועל בדיוק הפוך אחי ם0000 "the slower the user", ככל שקופינג איטי כך זה חזקי ותר, אבל רק בהשוואה ליריב! ובגלל שהיריב כה איטי כמו שציינת, עוצמת ההתקפה תהיה אפסית ושווה משהו קטן רק בגלל יתרון הסוג[למעשה בולדור יותר מהיר ולכן גם אחרי ההכפלת נזק אני חושב שהנזק יהיה קרוב לאפסי]
הייתי מצפה שמישהו מורעל יחוש רע וימשיך להילחם, אולי פעם ב נראה שהוא בא לתקוף ופתאום לא מסוגל בגלל הכאב, אבל שם זה היה ממש שיתוק וביטול של הצורך בפרלייזד ><
[QUOTE=buizel שולט;1358160]או שאולי אני אשנה את זה לנורג ואהפוך את זה למנהג שאני מתחיל להעתיק כינויים ישנים של אנשים ):[/QUOTE]
וואי כן תהיה נורג!! D:
ותאמץ שוב את המשחק שלו X3
[quote=Panties;1358159]אתה הבנת שכתבתי את השם הפוך בכוונה, נכון איתי?[/quote]
אע?
על מה אתה מדבר?
[QUOTE=Brook;1358163]אע?
על מה אתה מדבר?[/QUOTE]
השם של הדמות שלי במשחק שלך סאיטו טאדאשי, זה בעצם סאיטו כשם משפחה וטאדאשי כשם פרטי
רק רציתי לדעת שהבנת שזה ככה S:
אני יודע..
ככה זהאצל יפנים O.o
[QUOTE=X-Drake;1358161]העניין הוא שג'ירו בול פועל בדיוק הפוך אחי ם0000 "the slower the user", ככל שקופינג איטי כך זה חזקי ותר, אבל רק בהשוואה ליריב! ובגלל שהיריב כה איטי כמו שציינת, עוצמת ההתקפה תהיה אפסית ושווה משהו קטן רק בגלל יתרון הסוג[למעשה בולדור יותר מהיר ולכן גם אחרי ההכפלת נזק אני חושב שהנזק יהיה קרוב לאפסי]
הייתי מצפה שמישהו מורעל יחוש רע וימשיך להילחם, אולי פעם ב נראה שהוא בא לתקוף ופתאום לא מסוגל בגלל הכאב, אבל שם זה היה ממש שיתוק וביטול של הצורך בפרלייזד ><[/QUOTE]
אתה בטוח? זה נשמע ממש לא הגיוני שסיבוב איטי יותר=יותר נזק םם
ואתה מגזים בנוגע לרעל, זה מנע מהם להילחם בדיוק במידה הנכונה.
[QUOTE=buizel שולט;1358167]אתה בטוח? זה נשמע ממש לא הגיוני שסיבוב איטי יותר=יותר נזק םם
ואתה מגזים בנוגע לרעל, זה מנע מהם להילחם בדיוק במידה הנכונה.[/QUOTE]
איזו התעלמות -__-"
[QUOTE=Ritsuka kun;1358162]וואי כן תהיה נורג!! D:
ותאמץ שוב את המשחק שלו X3[/QUOTE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1358168]איזו התעלמות -__-"[/QUOTE]
הוא כתב לי לפניך יא חתיכת מכוער מה אתה רוצההההההההה
[QUOTE=buizel שולט;1358169]הוא כתב לי לפניך יא חתיכת מכוער מה אתה רוצההההההההה[/QUOTE]
אני יותר חשוב! :(
הלכתי לקחת את אח שלי מהקייטנה
חם לי! :(
[QUOTE=Ritsuka kun;1358173]חם לי! :([/QUOTE]
ואו
אם אני מתבשל אי שם בצפון הרחוק
אתה בטח גוסס שם בבאר שבע ):
[QUOTE=buizel שולט;1358174]ואו
אם אני מתבשל אי שם בצפון הרחוק
אתה בטח גוסס שם בבאר שבע ):[/QUOTE]
תמות! :(
*תיקון שלי- בולדור איטי ב20 מהירות*
פויסן - ככה אני התרשמתי, אפילו תסתכל רק על המים\אדמה ותראה שהוא חטף איזה 4 מכות רצוף כשלא היה יכול לזוז
וכן לגמרי, הנה: [url]http://www.serebii.net/attackdex-bw/gyroball.shtml[/url]
"The user tackles the target with a high-speed spin. The slower the user, the greater the damage."
הנוסחה כזו: 25 * (מהירות משתמש\ מהירות יריב)
דווקא לפי הנוסחה זה יוצא 100 עוצמה אחרי הכפלת רגישות, מצחיק XDD מסתבר שמ20 הבדל עושים פלאים[בזכות הרגישות, אחרת היה 50 עוצמה אגב]
[QUOTE=X-Drake;1358176]*תיקון שלי- בולדור איטי ב20 מהירות*
פויסן - ככה אני התרשמתי, אפילו תסתכל רק על המים\אדמה ותראה שהוא חטף איזה 4 מכות רצוף כשלא היה יכול לזוז
וכן לגמרי, הנה: [url]http://www.serebii.net/attackdex-bw/gyroball.shtml[/url]
"The user tackles the target with a high-speed spin. The slower the user, the greater the damage."
הנוסחה כזו: 25 * (מהירות משתמש\ מהירות יריב)
דווקא לפי הנוסחה זה יוצא 100 עוצמה אחרי הכפלת רגישות, מצחיק XDD מסתבר שמ20 הבדל עושים פלאים[בזכות הרגישות, אחרת היה 50 עוצמה אגב][/QUOTE]
בולדור אחד הפוקימונים הכי איטיים אי פעם, הצורה האחרונה שלו עם 25 בייס ספיד
שמע אנחנו מדברים פה על הרעלה הרעלה
לא סתם קלקול קיבה שפתאום הוא מתחיל לשלשל על כל העולם ואחותו ואז תקין
זה ללא ספק אמור לפגוע בתפקוד בצורה משמעותית.
100 עוצמה זה ממש חזק מה אתה רוצה ):
כן לאחר החישוב והרגישות גיליתי שזה 100, רק יש לציין שלקופינג סך הכל 40 בייס Xd בזכות הרגישות הוא הצליח, אבל 100 נזק זה אכן 100 נזק ם:
קופינג היה שמעקסי :(
בתכלס הכי אהבתי את סקוליפד, בסדרה לא עשו לו תיכולת מעלה עוצמת חרק ב1.5 שאיתה הוא ממש אדיר ם:
גארבודור שלה היה פשוט מפלצת חח
כן אש היה צריך לעשות איזה אקס-סיסור ולחתוך לו תידיים
[SIZE="7"][COLOR="red"]כל משתתפי המ"ת שלי! אירוע הסרת הלוט מהאויב הגדול ביותר,ירח אדום!אלו שלא שמו לב,אלו שיגיבו כשאין ביכולתי להגיב,אלו שיגיבו אחרי שהאירוע יסתיים ואלו שיגיבו בדיוק באמצע,לא יוכלו להשתתף באירוע. בהמשך השבוע צפוי עיצוב מחודש שבמהלכו יתוכננו כמה טוויסטים חדשים לכולם. אני ממליץ לכם להגיב כדי לא לפספס את זה.[/COLOR][/SIZE]
בתכלס אם היא לא הייתה זורקת את הברי ההוא לאש היא הייתה מנצחת
אש נוב