[size="1"]אמבר~
את מחזירה את פידג'י לפוקדור שלו וממשיכה ללכת ליד המים כשלפתע את מבחינה בנער צעיר היושב עם חכה ליד המים.
"שלום" הוא אומר לך בחיוך ואז רואה את הפוקדור על החגורה שלך "את מאמנת? רוצה קרב?" הוא שואל בהתלהבות ומכין פוקדור ביד[/size]
Printable View
[size="1"]אמבר~
את מחזירה את פידג'י לפוקדור שלו וממשיכה ללכת ליד המים כשלפתע את מבחינה בנער צעיר היושב עם חכה ליד המים.
"שלום" הוא אומר לך בחיוך ואז רואה את הפוקדור על החגורה שלך "את מאמנת? רוצה קרב?" הוא שואל בהתלהבות ומכין פוקדור ביד[/size]
[quote]אתה זורק פוקדור לעברו של סלופוק, ואכן בלי יותר מידי בלאגנים הוא נלכד בגלגול הראשון.[/quote]
״וואו!״ אקרא בהתלהבות ואמהר להוציא אותו ולהגיש לו קצת אוכל, מזכיר לעצמי שעלי להרכיב לו אוכל נכון וכך לשאר הפוקימונים שלי. ״שלום סלובוק! הנה לך שארית המנה שהתחלת לאכול!״ לא אלאה אותו בשיחות ארוכות מדי.
[QUOTE=Ritsuka kun;1431334][size="1"]אמבר~
"שלום" הוא אומר לך בחיוך ואז רואה את הפוקדור על החגורה שלך "את מאמנת? רוצה קרב?" הוא שואל בהתלהבות ומכין פוקדור ביד[/size][/QUOTE]
"כן," אני אומר בקרירות לדייג, וזורקת את הפוכדור של מדקיפ ארצה. "מדקיפ, צא! הגיע הזמן להילחם!".
[QUOTE=Ritsuka kun;1431257][size="1"]סייבר~
סנטרנט עושה כבקשתך ובעזרת זנב ברזל הוא ממש עף לעברו של סטאריו והוא מתחיל לשרוט אותו בחוזקה. סטאריו מקשיח את עצמו ואז יוצא עם דחיפה חזקה ומעיף את סנטרט לאחור.[/size]
[/QUOTE]
"השתמש בגלגול הגנה, ואז תקוף בשריטות שוב! תנסה להתמקד באבן החן שנמצאת במרכז גופו!"
[SIZE="1"]אדם~
[B][COLOR="Red"][U]אחרי שאתה מזכיר לעצמך שעליך להתחיל להתאמן ברצינות עם הפוקימונים שלך, כי הם לא הכי מאומנים ואתה אחרי הכל מתאמן[/U][/COLOR][/B], אתה נותן לסלופוק את המשך המנה שהוא אכל- ואותה הוא אוכל בתאבון.[/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
"מדקיפ הא?" אומר הנער בחיוך מתלהב ומשחרר מהפוקדור שלו פרס [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/c/c6/Spr_5b2_046.png[/IMG].
"אוקי פרס בוא נתחיל!" קורא הנער בהתלהבות יתרה "תתחיל עם שריטה ואז תעבור למציצת חיים!" ממשיך והפוקימון שלו יוצא לעבר מדקיפ שלך כשציפורניו זוהרות בלבן בהיר.[/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
אני אוהב אותך :(
עשה אותי ברכות נדב :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנטרט קופץ אחורנית ומכדרר עצמו ככדור, ואז כמו קפיץ משתחרר ומצליח לשרוט מעט את אבן החן שבאמצע גופו של סאריו. סטאריו מתחיל להיסתובב במהירות במקום ואז כמו כוכב נופל, הוא משגר עצמו במהירות לעברו של סנטרט ומצליח לפגוע בו בחוזקה.[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431371]
[SIZE="1"]אמבר~
"מדקיפ הא?" אומר הנער בחיוך מתלהב ומשחרר מהפוקדור שלו פרס [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/c/c6/Spr_5b2_046.png[/IMG].
"אוקי פרס בוא נתחיל!" קורא הנער בהתלהבות יתרה "תתחיל עם שריטה ואז תעבור למציצת חיים!" ממשיך והפוקימון שלו יוצא לעבר מדקיפ שלך כשציפורניו זוהרות בלבן בהיר.[/SIZE]
[/QUOTE]
מה לדייג פרס?! מה קשור?! XD
~~~~
"מאדקיפ, התחמק במהירות!" אני אומר לו. "לאחר מכן, סטירת בוץ' על עיניו כדי לטשטש אותו; ואז, נשיכה בכל הכוח!".
[QUOTE=Ritsuka kun;1431310]
[size="1"]אינג'ל~
אתה בודק את היד ורואה שהיא הרבה יותר טוב והכאב לא משתק אותך. "טוב, אם אתה רוצה ללכת כבר, אתה יכול רק תדאג טוב טוב לא להעמיס על היד יותר מידי ותיקח כל שלוש שעות כדור נגד כאבים" מסבירה לך מלאני ומביאה לך כדורים.
"אתה תיהיה בסדר" היא מוסיפה בחיוך, לוקחת את המגש עם הצלחות הריקות ויוצאת מהחדר.[/size]
[/QUOTE]
"יש דרך כלשהי שבה אני אוכל להחזיר לכם ?"אשאל עם חיוך
[size="1"]אמבר~
אז מה? Xd הוא יכול להיות מנסה ללכוד פוקימון מים עם חכה חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
מדקיפ קופץ הצידה ומצליח להימנע מהשריטות של פרס ובדיוק שהוא בא להשתמש בסתירת בוץ, פרס קופס על גבו של מדקיפ ונושך אותו ומוצץ ממנו קצת חיים. מדקיפ מנער אותו ממנו ומעיף עליו את הבוץ הסמיך. פרס נוהם בקול, אבל זה לא מזיז למדקיפ והוא נושך אותו בגב.
את מסתכלת על המאמן ואת רואה חיוך גדול על פניו. "חהחה! היכולת של פרס שלי הופעלה עכשיו! אפקט הנבגים גורם לפוקימון שלך לישון!" הוא צוחק בקול "פרס השתמש בשריטה שוב!"[/size]
[size="1"]אינג'ל~
"תתפשט" פוקד עליך ג'ארד ומתחיל להוריד את בגדיו. אתה מבחין גם במאלני שמתחילה להוריד אף היא את בגדיה ועל ערוותה היא שמה סטרפ-און וככך שניהם דופקים אותך ביחד. לאחר שסיימו הם מתלבשים שוב ומשארים אותך על הרצפה של החדר עירום ומושפל.
"לא משהו שאנחנו יכולים לחשוב עליו" אומר לך ג'ארד בחיוך "רק שתשמור על עצמך, ואם תזדקק למשהו תידע שתמיד תוכל לבוא אלינו" הוא אומר בחיוך.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431371]
[SIZE="1"]סייבר~
אני אוהב אותך :(
עשה אותי ברכות נדב :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנטרט קופץ אחורנית ומכדרר עצמו ככדור, ואז כמו קפיץ משתחרר ומצליח לשרוט מעט את אבן החן שבאמצע גופו של סאריו. סטאריו מתחיל להיסתובב במהירות במקום ואז כמו כוכב נופל, הוא משגר עצמו במהירות לעברו של סנטרט ומצליח לפגוע בו בחוזקה.[/SIZE][/QUOTE]
מה עשיתי? ):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סנטרט, השתמש בזנב ברזל וכרוך אותו מסביב לסטאריו, ואז תעיף אותו במלוא הכוח הרחק ממך!" אפקוד במהירות.
[QUOTE=Ritsuka kun;1431375][size="1"]אינג'ל~
"תתפשט" פוקד עליך ג'ארד ומתחיל להוריד את בגדיו. אתה מבחין גם במאלני שמתחילה להוריד אף היא את בגדיה ועל ערוותה היא שמה סטרפ-און וככך שניהם דופקים אותך ביחד. לאחר שסיימו הם מתלבשים שוב ומשארים אותך על הרצפה של החדר עירום ומושפל.
"לא משהו שאנחנו יכולים לחשוב עליו" אומר לך ג'ארד בחיוך "רק שתשמור על עצמך, ואם תזדקק למשהו תידע שתמיד תוכל לבוא אלינו" הוא אומר בחיוך.[/size][/QUOTE]
יזין אתה בדרך כלל עושה קו כזה בין לבין הבהלת XD
---------------------
"אם תצטרכו עזרה מתופס תפנו אליי אני אעשה לכם איזה דיל "אומר ואגיש להם את מספר הפלאפון שלי.
"שוב תודה"אומר ואצא מהדירה לעבר החנות.
[quote]אדם~[quote][/quote]
אחרי שאתה מזכיר לעצמך שעליך להתחיל להתאמן ברצינות עם הפוקימונים שלך, כי הם לא הכי מאומנים ואתה אחרי הכל מתאמן, אתה נותן לסלופוק את המשך המנה שהוא אכל- ואותה הוא אוכל בתאבון.[/quote]
״כולכם, החוצה!״ אני אקרא לכל הפוקימונים שלי בשמחה. ״הגיע הזמן להתחיל ולהזיז את הטוסיק, כולם סביב האגם!״ אני עצמי את מתח ואתחיל לרוץ בזריזות. ״ווישמר תמתח את הרגליים כמה שאפשר, סלובוק מהר יותר, לא להתעכב! ליידיבה וסטארלי לא לעוף!!!״
לאחר כמה סיבובים אקרא לווישמר ואגיד לו לבוא קרוב. אוציא את בובת האימונים שלי ואדריך אותו לקראת ההתקפה החדשה. ״אנחנו הולכים ללמוד נגיחה על חושית! עליך ללמוד להשתמש בכח הרצון שלך ולהעביר אותו לראש ואז לנגוח בבובה. דמיין על כמה אתה נחוש לעשות את זה, רכז את כל כולך לזה ופשוט נגח את הבובה!״
[QUOTE=Ritsuka kun;1431375][size="1"]אמבר~
אז מה? Xd הוא יכול להיות מנסה ללכוד פוקימון מים עם חכה חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
מדקיפ קופץ הצידה ומצליח להימנע מהשריטות של פרס ובדיוק שהוא בא להשתמש בסתירת בוץ, פרס קופס על גבו של מדקיפ ונושך אותו ומוצץ ממנו קצת חיים. מדקיפ מנער אותו ממנו ומעיף עליו את הבוץ הסמיך. פרס נוהם בקול, אבל זה לא מזיז למדקיפ והוא נושך אותו בגב.
את מסתכלת על המאמן ואת רואה חיוך גדול על פניו. "חהחה! היכולת של פרס שלי הופעלה עכשיו! אפקט הנבגים גורם לפוקימון שלך לישון!" הוא צוחק בקול "פרס השתמש בשריטה שוב!"[/size]
[/QUOTE]
"אוי לא, מדקיפ, התעורר," אני אומרת בבהלה. "אקדח מים, נשיכה... כל דבר שיגרום לך לתקוף! קדימה מאדקיפ!" אני אומרת, ניגשת לזירה ומנסה לעורר אותו.
[size="1"]סייבר~
שנינו יודעים מה לא עשית וזה אותי :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנטרט מצליח, בקושי רב, את זנבו סביב החלק האמצעי של סטאריו ומנסה להעיף אותו בכוח ממנו, אבל סטאריו מצליח להיסתובב במקום- מה שגורם לסנטרט לקבל סחרחורת ולהניח את סטאריו. סנטרט נראה ירוק מהבחילה ואבן אחרי כל הסיבובים האלה הוא מקיא על אחד מהסלעים.[/size]
[size="1"]אינג'ל~
"רגע רגע. אתה לוכד?" שואלת אותך מלאני בהתעניינות ובחיוך מסתורי. "הייתי נורא רוצה לדעת אם בתור טובה אישית תוכל לנסות ללכוד לי צ'אנסי?" היא ממשיכה "היא מאוד נדירה במחוז הזה. ואני מתכוונת למאוד מאוד נדירה. הפעם האחרונה שמישהו ראה צ'אנסי פראית זה היה כמעט לפני 13 שנה וזה היה קצת ליד גולדנרוד בצפון! אז מה אתה אומר? תוכל לעשות לנו טובה קטנה?"[/size]
[size="1"]אדם~
אתה והפוקימונים שלך מתחילים לעשות עיקופים סביב האגם הענק, וכבר אחרי חצי סיבוב אתה רואה שאף אחד מהם לא בכושר. סלופוק לעומת זאת לא נראה שהוא בכלל בקטע של ריצה והוא פשוא מוצא פינה מוצלת ומתיישב שם- מה שגורם לך לתפוס אותו ולהריץ אותו בכוח. אחרי חמישה עיקופים מייגעים לחלוטין, אתה פונה לווישמור ומנסה להסביר לו את המתקפה. ווישמור מהנהן ומנסה להתרכז ואז חובט בבובה בראשו, אבל לא נעשה לה נזק רציני כמו שציפית.[/size]
[size="1"]אמבר~
"היי! היי! היי! לא להתערב חמודה!" נובח עליך הנער "מאמנים לא נכנסים לקרבות!" ממשיף לנזוף בך. בינתתים בקרב מדקיפ ישן שנת ישרית ואילו פרס מצליח לשרוט אותו עוד כמה פעמים.
לפתע מדקיפ מתעורר ושולח מפיו אקדח מים רצינימ ומעיף את פרס לאחור.
"אהה לא פייר! פרס מהר מציצת חיים!" קורא הנער.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431449]
[size="1"]אינג'ל~
"רגע רגע. אתה לוכד?" שואלת אותך מלאני בהתעניינות ובחיוך מסתורי. "הייתי נורא רוצה לדעת אם בתור טובה אישית תוכל לנסות ללכוד לי צ'אנסי?" היא ממשיכה "היא מאוד נדירה במחוז הזה. ואני מתכוונת למאוד מאוד נדירה. הפעם האחרונה שמישהו ראה צ'אנסי פראית זה היה כמעט לפני 13 שנה וזה היה קצת ליד גולדנרוד בצפון! אז מה אתה אומר? תוכל לעשות לנו טובה קטנה?"[/size]
[/QUOTE]
"אני אבדוק מה אני יכול לעשות בנידון"אומר עם חיוך.
"יש עוד בקשה ?"
[QUOTE=Ritsuka kun;1431449][size="1"]סייבר~
שנינו יודעים מה לא עשית וזה אותי :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנטרט מצליח, בקושי רב, את זנבו סביב החלק האמצעי של סטאריו ומנסה להעיף אותו בכוח ממנו, אבל סטאריו מצליח להיסתובב במקום- מה שגורם לסנטרט לקבל סחרחורת ולהניח את סטאריו. סנטרט נראה ירוק מהבחילה ואבן אחרי כל הסיבובים האלה הוא מקיא על אחד מהסלעים.[/size]
[/QUOTE]
ואני גם לא אעשה יא סוטה ):
~~~~~~~~~~~~
"סנטרט, חזור!" אני צועקת ביאוש ומחזירה את סנטרט אל הכדור.
"צא ג'יגליפאף" אני קוראת ומוציאה את הפוקימון החדש שלכדתי לא מזמן.
"ג'יגליפאף, השתמש בשירה!"
[QUOTE=Ritsuka kun;1431449][size="1"]
[size="1"]אמבר~
"היי! היי! היי! לא להתערב חמודה!" נובח עליך הנער "מאמנים לא נכנסים לקרבות!" ממשיף לנזוף בך. בינתתים בקרב מדקיפ ישן שנת ישרית ואילו פרס מצליח לשרוט אותו עוד כמה פעמים.
לפתע מדקיפ מתעורר ושולח מפיו אקדח מים רצינימ ומעיף את פרס לאחור.
"אהה לא פייר! פרס מהר מציצת חיים!" קורא הנער.[/size][/QUOTE]
"התרחק ממנו, מדקיפ," אני אומר. "ואז אקדח מים בכל הכוח! לאחר מכן, צא אליו בדילוגים, ואז תקוף בנשיכה בכל הכוח!".
[size="1"]אינג'ל~
"לא" אומרת לך מלאני ומביאה לך מעט כריכים לדרך. אתה מודה לה ויוצא מהבית שלהם ועומד שם ברחוב הראשי. לפתע אתה מבחין בנייר מתעופף ברחוב. אתה מרים אוו ורואה שעליו רשום שסוזי סוואן, נמרבה המצליחה ביותר במחוז, נמצאת בעיר והיא מוכנה לתת ביצת פוקימון למי שיצליח לנצח אותה בקרב.[/size]
[size="1"]סייבר~
לא, אתה סוטה :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מחליפה בין סנטרט לבין ג'יגליפאף והוא יוצא מאושר וזחוח כולו ומתחיל לשיר בקול נעים וחלומי. אחרי מספר שניות את רואה את סטאריו נשען על אבן גדולה ונראה כאילו הוא ישן בנעימים.[/size]
[size="1"]אמבר~
מדקיפ קופץ הצידה ועם הזנב הקטן שלו בטעות הוא מעיף אותו לאחור ואז שולח עליו אקדח מים רציני. פרס מועף אחרונית בעצמה אדירה ומתעלף במקום.
"טוב ניצחת אותי" אומר הנער בבאסה ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור. הוא ניגש אליך ומוציא 250$ על הניצחון שלך ואז חוזר ויושב על שפת האגם בודק מה עם חכתו.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431487][size="1"]אינג'ל~
"לא" אומרת לך מלאני ומביאה לך מעט כריכים לדרך. אתה מודה לה ויוצא מהבית שלהם ועומד שם ברחוב הראשי. לפתע אתה מבחין בנייר מתעופף ברחוב. אתה מרים אוו ורואה שעליו רשום שסוזי סוואן, נמרבה המצליחה ביותר במחוז, נמצאת בעיר והיא מוכנה לתת ביצת פוקימון למי שיצליח לנצח אותה בקרב.[/size]
[size="1"]סייבר~
את מחליפה בין סנטרט לבין ג'יגליפאף והוא יוצא מאושר וזחוח כולו ומתחיל לשיר בקול נעים וחלומי. אחרי מספר שניות את רואה את סטאריו נשען על אבן גדולה ונראה כאילו הוא ישן בנעימים.[/size]
[size="1"]אמבר~
מדקיפ קופץ הצידה ועם הזנב הקטן שלו בטעות הוא מעיף אותו לאחור ואז שולח עליו אקדח מים רציני. פרס מועף אחרונית בעצמה אדירה ומתעלף במקום.
"טוב ניצחת אותי" אומר הנער בבאסה ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור. הוא ניגש אליך ומוציא 250$ על הניצחון שלך ואז חוזר ויושב על שפת האגם בודק מה עם חכתו.[/size][/QUOTE]
' שווה ניסיון' אחשווב לעצמי ואחפש את המרבה.
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה מתחיל להיסתובב בעיר עד שלבסוף אתה רואה במה גדולה במרכזה עומדת נערה המחזיקה ביצה גדולה בידה.
"אז מי מכם לוזרים הולך לנצח אותי ולקבל את הביצה הזאת?" היא שואלת בקול רם ומעצבן ואז צוחקת לכף ידה [IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/images/trainers/Other/Female-048.png[/IMG][/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431489][SIZE="1"]אינג'ל~
אתה מתחיל להיסתובב בעיר עד שלבסוף אתה רואה במה גדולה במרכזה עומדת נערה המחזיקה ביצה גדולה בידה.
"אז מי מכם לוזרים הולך לנצח אותי ולקבל את הביצה הזאת?" היא שואלת בקול רם ומעצבן ואז צוחקת לכף ידה [IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/images/trainers/Other/Female-048.png[/IMG][/SIZE][/QUOTE]
"אני מוכן להתנדב"אומר וארים את ידי הבריאה.
[SIZE="1"]אינג'ל~
"הא?" היא אומרת ונראית מעט מופתעת למראך החבול "אוקי" היא אומרת בחיוך נבזי "הקרב הוא 2 על 2 אין החלפות. מוכן?" היא שואלת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון סגול הלובש שמלה אדומה ושיערו בלונדיני ארוך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0e/Spr_5b_124.png[/IMG].
"תכיר את ג'ינקס! הרבתי אותה בעצמי והיא אחת מהפוקימונים הכי חזקים שעומדים ברשותי! ג'ינקס התחילי עם מדיטציה ואז תעברי לנשיקה מלבבת!"[/SIZE]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431487][size="1"]
[size="1"]אמבר~
"טוב ניצחת אותי" אומר הנער בבאסה ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור. הוא ניגש אליך ומוציא 250$ על הניצחון שלך ואז חוזר ויושב על שפת האגם בודק מה עם חכתו.[/size][/QUOTE]
"כל הכבוד, מאדקיפ!" אני אומרת ומחייכת ליצור הביצות התכול הקטן, ואז מחזירה אותו לפוכדור.
אני פוסעת לעבר מרכז הפוקימונים בצ'ריגרוב, על מנת לרפא את פידג'י ומאדקיפ, ואז מחפשת אחר חנות הפוקימונים של אותה העיר.
[QUOTE=Ritsuka kun;1431491][SIZE="1"]אינג'ל~
"הא?" היא אומרת ונראית מעט מופתעת למראך החבול "אוקי" היא אומרת בחיוך נבזי "הקרב הוא 2 על 2 אין החלפות. מוכן?" היא שואלת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון סגול הלובש שמלה אדומה ושיערו בלונדיני ארוך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0e/Spr_5b_124.png[/IMG].
"תכיר את ג'ינקס! הרבתי אותה בעצמי והיא אחת מהפוקימונים הכי חזקים שעומדים ברשותי! ג'ינקס התחילי עם מדיטציה ואז תעברי לנשיקה מלבבת!"[/SIZE][/QUOTE]
תכלס חבול ניקרו אותי דקרן אותי הרדימו אותי:-(
—----------------
"קבוטו תתחמק ואז תשתמש בשריטה" אומר ואוציא את קבוטו.
[size="1"]אמבר~
את הולכת במהירות למרכז ומרפאת את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי התורנית. לאחר מכן, את מתחילה להיסתובב בעיר ומגלה חנות ענקית. את ניכנסת פנימה ושם יושבת אישה צעירה המחייכת אלייך "שלום, במה אוכל לעזור לך?"[/size]
[size="1"]אינג'ל~
אכן פצוע קשה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולח את קבוטו המצליח להתחמק בקלות מהנשיקה שג'ינקס מנסה לתת לו.
"ג'ינקס כדור אנרגיה!" קוראת סוזן וג'ינקס שלה פותחת את פיה וכדור ירוק-כחול נוצר לפניה והוא משתגר במהירות לעברו של קבוטו ופוגע בו קשה מאוד.
"מה זה הפוקימון הזה?" שואלת אותך סוזן ומרימה גבה "אני מכירה כמעט את כל הפוקימונים ואת הדבר הזה פעם ראשונה אני רואה!"[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431500][size="1"]אמבר~
את הולכת במהירות למרכז ומרפאת את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי התורנית. לאחר מכן, את מתחילה להיסתובב בעיר ומגלה חנות ענקית. את ניכנסת פנימה ושם יושבת אישה צעירה המחייכת אלייך "שלום, במה אוכל לעזור לך?"[/size]
[size="1"]אינג'ל~
אכן פצוע קשה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולח את קבוטו המצליח להתחמק בקלות מהנשיקה שג'ינקס מנסה לתת לו.
"ג'ינקס כדור אנרגיה!" קוראת סוזן וג'ינקס שלה פותחת את פיה וכדור ירוק-כחול נוצר לפניה והוא משתגר במהירות לעברו של קבוטו ופוגע בו קשה מאוד.
"מה זה הפוקימון הזה?" שואלת אותך סוזן ומרימה גבה "אני מכירה כמעט את כל הפוקימונים ואת הדבר הזה פעם ראשונה אני רואה!"[/size][/QUOTE]
"את השיחה נשמור לאחרי הקרב?"אשאל עם חיוך,' אני מעדיף שלא כל העולם ואישתו ידעו שמצאתי פוקימון כזה נדיר'
"קבוטו תשתמש בקרן קוטב תעקוב אחרי הקרן ואז תשתמש בשריטה"
[size="1"]אינג'ל~
"מקובל עליי" אומרת סוזן ברצינות "ג'ינקס צוות כפות ואז חבטה!" ממשיכה. ג'ינקס מרימה את ידה למעלה ויוצרת עשרות כפילות שלה בכל מקום. קבוטו מתבלבל ושולח את הקרן לאחד מהכפילים והורס אותו ואז שורט כפיל אחר. לפצע מאחוריו יוצאת ג'ינקס וחובטת בו בעצמה ומעיפה אותו לצד ואז נעלמת שוב בין הכפילים שלה.[/size]
[QUOTE=Ritsuka kun;1431502][size="1"]אינג'ל~
"מקובל עליי" אומרת סוזן ברצינות "ג'ינקס צוות כפות ואז חבטה!" ממשיכה. ג'ינקס מרימה את ידה למעלה ויוצרת עשרות כפילות שלה בכל מקום. קבוטו מתבלבל ושולח את הקרן לאחד מהכפילים והורס אותו ואז שורט כפיל אחר. לפצע מאחוריו יוצאת ג'ינקס וחובטת בו בעצמה ומעיפה אותו לצד ואז נעלמת שוב בין הכפילים שלה.[/size][/QUOTE]
"קבוטו תשתמש בהתקשחות, מיד אחר כך תצא מהמעגל ותגיע למצב שבו אתה רואה כמה שיותר כפילים מולך, תוריד אותם עם קרן קוטב"
[quote]אדם~
אתה והפוקימונים שלך מתחילים לעשות עיקופים סביב האגם הענק, וכבר אחרי חצי סיבוב אתה רואה שאף אחד מהם לא בכושר. סלופוק לעומת זאת לא נראה שהוא בכלל בקטע של ריצה והוא פשוא מוצא פינה מוצלת ומתיישב שם- מה שגורם לך לתפוס אותו ולהריץ אותו בכוח. אחרי חמישה עיקופים מייגעים לחלוטין, אתה פונה לווישמור ומנסה להסביר לו את המתקפה. ווישמור מהנהן ומנסה להתרכז ואז חובט בבובה בראשו, אבל לא נעשה לה נזק רציני כמו שציפית.[/quote]
״ווישמר, עבודה מעולה!״ אעודד אותו ואלטף את ראשו. ״שים לב, תסתכל על הבובה הזו ותחשוב שכל מה שאתה רוצה זה לנגוח בה ולתקוף אותה דרך הראש, תרגיש את כל הכוח רצון שלך עולה לראש קודם, כשתרגיש אתה מוכן, כל מה שאתה רוצה זה לנגוח בכל הכוח תרגיש איך הרצון שלך מתנפץ החוצה!״
[size="1"]אינג'ל~
"שיקוף!" קוראת מהר סוזן וכל הג'ינקסיות מושיטות ידיים קדימה ויוצרות חומה של אור לפני קבוטו והמתקפה שלו נבלמת ומצליחה להרוס רק שתי כפילות של ג'ינקס.
"ילד, אני אחת המאמנות המובילות במחוז. באמת נראה לך שאני לא מכירה טריקים להרוס כפילים?" שואלת. בגלל זה את ג'ינקסי פה הרבתי במיוחד עם מתקפות שיעזרו לה עם האסטרטגיות שלנו וכיצד להגן עליה!" אומרת וצוחקת ואז מרצינה "עכשיו חסלי את הפוקימון הזה עם כדור אנרגיה!" מכריזה וג'ינקס מייצרת כדור ענק וירוק לפניה והיא מוכנה לשגר אותו לעברו של קבוטו.[/size]
[size="1"]אדם~
אני חייב לשאול, אתה מעתיק את מה שאני רושם ואז עושה ציטוט לזה? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מסביר שוב לווישמור והוא מהנהן ברצינות ומנסה שוב ושוב. בפעם השלישית של הניסיון שלו ראשו מתחיל לזהור במעט כחול אבל המתקפה נכבית שנייה לפני הפגיעה בבובה.
בינתיים, שאר הפוקימונים שלך יושבים ומסתכלים עליכם מתאמנים ונראים מעט משועממים.[/size]
[quote]אדם~
אתה מסביר שוב לווישמור והוא מהנהן ברצינות ומנסה שוב ושוב. בפעם השלישית של הניסיון שלו ראשו מתחיל לזהור במעט כחול אבל המתקפה נכבית שנייה לפני הפגיעה בבובה.
בינתיים, שאר הפוקימונים שלך יושבים ומסתכלים עליכם מתאמנים ונראים מעט משועממים.[/quote]
כן, מה הבעיה בזה?
~~~~~~~~~~~~
״ווישמר, אתה מתקדם מעולה!״ אקרא בקול תמשיך להתאמן בזה, תמשיך לחשוב על כח הרצון שלך עולה לראש ואז לנגוח את הבובה! אני אנשיך עם השאר! עכשיו כולם, שכיבות סמיכה! כפיפות בטן! הופ הופ!!״
[QUOTE=Ritsuka kun;1431506][size="1"]אינג'ל~
"שיקוף!" קוראת מהר סוזן וכל הג'ינקסיות מושיטות ידיים קדימה ויוצרות חומה של אור לפני קבוטו והמתקפה שלו נבלמת ומצליחה להרוס רק שתי כפילות של ג'ינקס.
"ילד, אני אחת המאמנות המובילות במחוז. באמת נראה לך שאני לא מכירה טריקים להרוס כפילים?" שואלת. בגלל זה את ג'ינקסי פה הרבתי במיוחד עם מתקפות שיעזרו לה עם האסטרטגיות שלנו וכיצד להגן עליה!" אומרת וצוחקת ואז מרצינה "עכשיו חסלי את הפוקימון הזה עם כדור אנרגיה!" מכריזה וג'ינקס מייצרת כדור ענק וירוק לפניה והיא מוכנה לשגר אותו לעברו של קבוטו.[/size]
[size="1"]אדם~
בינתיים, שאר הפוקימונים שלך יושבים ומסתכלים עליכם מתאמנים ונראים מעט משועממים.[/size][/QUOTE]
"קבוטו תנסה לספוג את כדור האנרגייה בעזרת ספיגה!" אומר בעודי מקווה שהמהלך יעבוד.
[size="1"]אדם~
כלום, סתם שואל.. אני סתם לא מבין למה לא רואים לפעמים את התמונות וכאלה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
ווישמור מהנהן בחיוב וממשיך לנסות. אתה בינתיים עושה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן עם הפוקימונים שיכולים לעשות זאת. אתה שם לב שווארמפל וסלופוק מאוד מתקשים עם תרגילי הספורט ולידיבה וסטארלי נראה שממש מתאמצים לעשות כבקשתך, למרות שחלק מהדברים אינם מסוגלים לעשות.[/size]
[SIZE="1"]אינג'ל~
:nose_pick: שעה אתה מסתכל ולא מגיב!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
קבוטו זוהר באדום ומנסה לספוג את המתקפה החזקה של ג'ינקס, אבל זה אבוד. קבוטו קורס מעוצמת המתקפה.
בינתיים אתה שומע ליחשושים בקהל שסובבים אתכם "עוד מסכן אחד" "כמה חבל" "הילדה הנוראית הזאת מנצחת את כולם" "שמעתי שהיא רוקדת בלט להנאתה" "אוי גם אני רוצה פוקימון מגניב כמו שלה שיש" "היא לא מפסיקה לנצח" "שתפסיד כבר" "בטח בביצה יש קטרפי או משהו והיא פשוט לא רוצה אותו". אתה מסתכל על סוזן ונראה שהיא מעט ניפגעת מכל הדיבורים האלה, בל מהר מאוד מעלה פרצוף קשוח ומסתכלת עליך בנחישות "קדימה תחליף פוקימון!" נובחת עליך.[/SIZE]
שם בפורום: חמוף.
שם+ שם משפחה: ג'ון ווילסון.
מראה: [IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/images/trainers/O_BW/017.png[/IMG]
רקע: שלום, שמי ג'ון ווילסון, אני מגיע ממחוז ג'וטו, אני בן לשני הורים מגדלי ומרבי פוקימונים והבית שלי ומה שמסביבו הוא שטח הגידול, כולל ה"חממה" בה אנחנו שומרים את הביצים. כמו שציינתי קודם, ההורים שלי הם מגדלי פוקימונים, זאת אומרת שאת רוב זמנם הם מבלים עם הפוקימונים אשר ניתנים להם על ידי מאמנים, מתאמים, ומגדלים אחרים כאחד. בתור ילד תמיד הסתכלתי על אותם האנשים בהערצה, כל האנשים שהיו מסוגלים לצאת למסע, לתפוס פוקימונים משלהם ולגדל אותם להיות משהו הרבה יותר, הם נראו לי מדהימים ופנטזתי על מסע משלי כל פעם שהיה בא מישהו חדש אלינו. כמו כן, ענייני הרבייה והגידול היו מעניינים ומרתקים, את זמני הפנוי העברתי בחברת הפוקימונים ונקשרתי אליהם או שהייתי עוזר להורי ולומד על המקצוע הזה תוך כדי עשייה. ככל שהתבגרתי כך ניתנה לי יותר אחריות והעזרה שנתתי הייתה גדולה יותר, מי רק להיות זה שמשגיח ומשחק עם הפוקימונים נהייתי מי שמקבל אנשים למקום או אחראי על הביצים, עבודות לא קלות שאני בטוח שחיזקו את הרצון שלי למסע משלי והתחברות עם פוקימונים שונים. הדרך היחידה שהייתה לנו לשמור על המקום כמו שהוא היא לעשות עסקים עם אנשי צוות רוקט, מדי פעם הייתי רואה אנשים במדים שחורים נכנסים לבית הגידול ומוסרים אלינו פוקימונים או לוקחים פוקימונים וביצים מאיתנו. במשך שנים זה היה ככה, כל שבועיים מגיע בן אדם מהצוות ודורש מכסה מסוימת של פוקימונים שאנחנו היו אמורים לספק לו, וכל שבוע היה מגיע אדם אחר להביא לנו פוקימונים וביצים שאנחנו היינו אמורים לטפל בהם ולהכין אותם לאדם הראשון שציינתי. בגלל זה העבודה נהייתה יותר ויותר קשה ככל שהזמן חלף וכמעט לא עמדנו בקצב, אני זוכר שיום אחד כאשר הגיע הבן אדם לאסוף את הפוקימונים לא היה לנו מספיק להביא לו והוא התחיל להתפרע, הוא כמעט פגע באמא שלי אבל עצרתי בעדו, מה שאומר שאני קיבלתי מכה ממנו במקומה. הוא הוציא אותי החוצה איתו וקרא לשני אנשים אחרים להכנס פנימה ולמנוע מההורים שלי לצאת בזמן שהוא "חינך". הוא סיים לאחר כמה דקות וההורים שלי במהירות הכניסו אותי פנימה וטיפלו בי, בעוד שהוא והאחרים הלכו לחממה שלו והרסו שם כמעט הכל. כשנכנסתי לשם לאחר מכן לא יכולתי להאמין, חלק גדול מן הביצים היו שבורות והאינקובטורים לא תפקדו כלל, זה הרתיח אותי. מאותו היום, כשהבנתי מה החומרה האמיתית של צוות רוקט הזה החלטתי שאני רוצה לעשות לעולם טובה גדולה ולהפתר מהם, בעקבות החלטה זו ניסיתי למצוא כמה שיותר מידע עליהם מכל מקור שיכולתי להשיג ובאותו הזמן חידדתי את כישורי ההרביה שלי כדי שאוכל להעזר ביכולת זו במסע שלי, אליו יצאתי כמה זמן לאחר שמלאו לי 17.
סוג המאמן שבחרתי: מרבה.
התחלתי: לא למלא.
הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות: אלקיד 3>
רשום! :)
מוזמן להתחיל ^^
[quote]אדם~
ווישמור מהנהן בחיוב וממשיך לנסות. אתה בינתיים עושה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן עם הפוקימונים שיכולים לעשות זאת. אתה שם לב שווארמפל וסלופוק מאוד מתקשים עם תרגילי הספורט ולידיבה וסטארלי נראה שממש מתאמצים לעשות כבקשתך, למרות שחלק מהדברים אינם מסוגלים לעשות.[/quote]
אני עובר פוקימון פוקימון ומעודד אותם. אני מקפיד להחמיא להם על עבודתם הטובה והקשה ואתחיל לעשות כפיפות בטן בעצמי. אני אקרא לווארמפל אליי והורה לו להתחיל לזחול סביב האגם כמה שיותר מהר, כדי לשפר את המהירות שלו.
סלובוק חייב להישאר מרוכז, אני מבחין בו מאבד ריכוז ויש מזנק לעברו.
סטארלי וליידיבה יעשו רק מה שהם מסוגלים לעשות. לאחר כל תרגילי החימום כולם מלבד ווישמר יצטרפו לווארמפל ונתחיל לרוץ סביב האגם.
״ווישמר, אתה ממשיך?״ אשאל אותו, כדי לראות אם הוא התקדם...
[QUOTE=Ritsuka kun;1431509][size="1"]אדם~
ווישמור מהנהן בחיוב וממשיך לנסות. אתה בינתיים עושה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן עם הפוקימונים שיכולים לעשות זאת. אתה שם לב שווארמפל וסלופוק מאוד מתקשים עם תרגילי הספורט ולידיבה וסטארלי נראה שממש מתאמצים לעשות כבקשתך, למרות שחלק מהדברים אינם מסוגלים לעשות.[/size]
[SIZE="1"]אינג'ל~
:nose_pick: שעה אתה מסתכל ולא מגיב!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
קבוטו זוהר באדום ומנסה לספוג את המתקפה החזקה של ג'ינקס, אבל זה אבוד. קבוטו קורס מעוצמת המתקפה.
בינתיים אתה שומע ליחשושים בקהל שסובבים אתכם "עוד מסכן אחד" "כמה חבל" "הילדה הנוראית הזאת מנצחת את כולם" "שמעתי שהיא רוקדת בלט להנאתה" "אוי גם אני רוצה פוקימון מגניב כמו שלה שיש" "היא לא מפסיקה לנצח" "שתפסיד כבר" "בטח בביצה יש קטרפי או משהו והיא פשוט לא רוצה אותו". אתה מסתכל על סוזן ונראה שהיא מעט ניפגעת מכל הדיבורים האלה, בל מהר מאוד מעלה פרצוף קשוח ומסתכלת עליך בנחישות "קדימה תחליף פוקימון!" נובחת עליך.[/SIZE][/QUOTE]
" זה בסדר גם אני למדתי בלט" אומר עם חיוך.
"גלום צא ותשתמש בריח מתוק משולב עם אבקת שינה"
[QUOTE=Ritsuka kun;1429967][b][u][SIZE=1][color=#FF1493]התחלה[/color][/SIZE][/u][/b]
[SIZE=1][color=#FF1493]אתם קמים לבוקר קיצי ונעים 'יש היום אתחיל את מסעי כמאמן פוקימונים' חושבים לעצמכם וקופצים מהמיטה בהיתרגשות.
אתם מתארגנים מהר ויוצאים מביתכם והולכים לביתה של הפרופסור.
כעבור עשר דקות הליכה אתם מגיעים לביתה המפואר ליד היציאה מהעיר.
אתם דופקים בדלת ואישה בעלת שער אדום וחלוק לבן פותחת את הדלת [img]http://img403.imageshack.us/img403/3511/profredwood.png[/img].
"בוקר טוב" היא אומרת ומכניסה אתכם לביתה.
"באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אתם אומרים לפרופסור במעט היסוס
"בוודאי" היא אומרת ולוקחתל אתכם לחדר גדול ובו שולחן עם שישה פוקדורים.
"טוב כל ההתחלתיים נלקחו ונישארו לי רק את אלו" היא אומרת ומראה עם ידה את שורת הפוקדורים.
"תבחרו טוב" היא אומרת וקורצת אליכם מבעד למשקפיה.
אתם לוקחים פוקדור מתוך השורה.
"הנה, גם פוקידע חדשה שתצטרכו למלא וחמישה פוקדורים" היא אומרת בחיוך "בהצלחה!" מוסיפה כשאתם יוצאים מביתה.[/color][/SIZE][/QUOTE]
"תודה" אני אומר בנימוס ויוצא מן הבית של הפרופסור.
'היא לא חושבת שכדאי להסביר קצת החוצפנית הזאת? ):' אני חושב לעצמי ומתרחק קצת מהבית שלה.
אני ממשיך ללכת ונעצר במקום אסטרטגי, מקום שבו אני יכול להוציא את הפוקימון בקלות, ומוציא את הפוקימון שלי מהפוקדור, לראות מי זה.
[QUOTE=Ritsuka kun;1431500][size="1"]אמבר~
[/QUOTE]
"אני לא יודעת, אני מחפשת אחר משהו מעניין," אני אומרת למוכרת. "יש לך משהו מסויים שתוכלי להמליץ לי עליו?".
[QUOTE=Ritsuka kun;1431487][size="1"]
[size="1"]סייבר~
[/QUOTE]
אתה בעצמך ):
~~~~~~~~~~~~~~~
"ג'יגליפאף, השתמש בחבטה במלוא העוצמה על סטאריו וסיים את הקרב הזה!" אפקוד בלהט הקרב. 'זה יסתיים בקרוב' אני חושבת לעצמי.
[SIZE="1"]אדם~
אחרי מרתון שלם שלך והפוקימונים שלך, אתם נופלים עייפים ומרוטים אחרי כל העבודה הקשה. אתה מסתכל ורואה שבניסיון העשירי בערך ווישמר מצליח! ראשו זוהר בכחול בהיר והוא נוגח בבובה בעצמה אדירה ומעיף אותה הרחק על אחד מהעצים.
~ווישמור למד נגיחת זן~
אתה פונה לעבר הפוקימונים שלך בהתלהבות ורואה שווארמפל מתחיל לרעוד ואז הוא זוהר באור לבן ובהיר. אחרי כמה שניות אתה מבחין שבמקום ווארמפל עומד שם פוקימון אחד, כדורי ומעט סגול [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/fe/Spr_5b_268.png[/IMG].
ווארמפל התפתח![/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
סוזן מחייכת קלות ואז מעלימה את החיוך במבט רציני "ג'ינקס אבקת שלב על המתקפה שלו!" ג'ינקס מושיטה יד אחת קדימה ונושפת בחוזקה. משם נוצרת אבקה לבנה-תכולה וקרה אשר מקפיאה את האבקה הורודה והירוקה שגלום מפזר- ומקפיאה אותה במקום והיא נופת כמו שלג על הבמה.
"ג'ינקס כדור אנרגיה ואז חבטה!" קוראת סוזן ברצינות וג'ינקס שלה שוב יוצרת כדור אנרגיה ירוקה-כחולה מפיה ושולחת אותה לעבר גלום.[/SIZE]
[SIZE="1"]ג'ון~
אתה יוצא מביתה של הפרופסור ומחפש לעצמך פינה שקטה ששם אתה משחרר את הפוקימון שקיבלת (זה מראנדום). מתוך הפוקדור יוצאת כמו מה שנראה כדור של גז שחור המרחף סביבך. עד שאתה מבין שהפוקימון שמרחפת שם היא לא אחרת מגסטלי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/f3/Spr_5b_092.png[/IMG]. גסטלי מעלה גיחוך ואז מרחפת סביבך בחיבה. נראה שהיא מנסה להתחכך בך, אבל זה לא כ"כ עובד בגלל שהיא פשוט עוברת דרכך.[/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
"ובכן נשיראו לי כמה דיסקים עם מתקפות. פוקדורים מסוגים שונים, סוכרייה נדירה אחרונה, כמה מרפאים, חבל הצלה" אומרת האישה ונראה שהיא אומרת הכל מהזיכרון. "משהו מעניין אותך?" שואלת בחיוך.[/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
הכל חוזר אלייך וקקה בידך :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ג'יגליפאף מסתער לעברו של סטארמי וחובט בו בחוזקה ומעיף אותו על הסלעים. סטארמי מנסה לקום, אבל כוחו אבד לו והאבן חן שבמרכזו נכבית. סטאריו מתעלף.[/SIZE]