-
[size="1"][color="royalblue"]ריאן~
"זה שקר! רד לא יכול סתם ככה להיעלם!" צורח הנער הצעיר בזמן שהפיצ'ו שלך קופץ מהפוקדור שלו ושולח עם גל של חשמל כחול העוצר את בידריל ומצליח לשתק אותה.
"בידריל תתגברי על זה ותשלחי עוקץ רעל!" קורא הנער. בידריל מנערת את ראשה ומכוונת את העוקץ הנמצא בחלק גוף התחתון שלה ושולחת אותו לעבר פיצ'ו שמתחמק ממנו בקלות ע"י ניתור הצידה.
"תגלה לי מי אתה!" צועק הנער "דודה שלי היא השוטרת ג'ני והיא תעצור אותך על שקרים!" אומר הנער, שבמבט שני אתה מבחין שהוא צעיר ממך בהרבה ולא היית נותן לו יותר מגיל 10.
הילד נופל על ברכיו ומתחיל לבכות במרץ "רד לא יכול להיעלם!" בוכה הילד "הוא פשוט לא יכול!"[/color][/size]
[size="1"][color="yellowgreen"]מייק~
ושוב.. צ'ימיצ'אר נקבה.. יש לה פות >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אלקיד של תומאס מסתכל ישירות על צ'ימיצ'אר ועיניו מתחילות לזהור באור צהוב בהיר וצ'ימיצ'אר לא יכולה שלא לבהות בעיניים המהפנטות האלה ואתה מבחין שהיא מצטמררת מפחד, אבל היא מתעשת מהר וקופצת הצידה, מתחמקת מהמתקפה המהירה והמפתיעה של אלקיד של תומאס. היא רצה מהר לעברו של אלקיד וטוענת אגרוף ממוקד ופוגעת לאלקיד בפניו ומעיפה אותו לאחור, אבל הוא מתגלגל לאחור ובנחישות מהירה הוא שולח מכת ברק רצינית לעברה ופוגע בה ישירות.
צ'ימיצ'אר מתנערת מהמתקפה ומושיטה את ידייה קדימה ושולחת ממש מבין כפותיה עשרות כדוריות אש אדומות לעברו של אלקיד, המתחמק מכולן עם מתקפה מהירה.
"אלקיד פעם הבאה שהיא משתמשת בארגוף ממוקד השתמש באגרוף דינמאיט בחזרה!" קורא תומאס ברצינות "ועכשיו תקוף אותה עם מתקפה מהירה!"[/color][/size]
[size="1"][color="darkorange"]כריס~
"רעיון חכם. אבל אני חוששת שרד לא יתחבא סתם ככה בעיר ורידיאן! אחרי הכל כולם מכירים אותו כאן" אומרת ג'סי, אבל מושכת בכתפיה והולכת איתך ישר למרכז.
שניכם נכנסים למבנה גדול עם גג רעפים אדום וממש בכניסה אתה מבחין באישה צעירה בעלת שיער ורוד היושבת שם בחיוך "שלום במה אוכל לעזור לכם?" שואלת באדיבות האחות ג'וי. ג'סי מסבירה לה שאתם צריכים ריפוי לפוקימונים שלכם והאחות לוקחת אותם ממכם ולאחר כמה דקות מחזירה לכם אותם בריאים ושלמים.
"משהו נוסף?" שואלת בחיוך.[/color][/size]
-
[quote][size=1][color=darkorange]כריס~
"רעיון חכם. אבל אני חוששת שרד לא יתחבא סתם ככה בעיר ורידיאן! אחרי הכל כולם מכירים אותו כאן" אומרת ג'סי, אבל מושכת בכתפיה והולכת איתך ישר למרכז.
שניכם נכנסים למבנה גדול עם גג רעפים אדום וממש בכניסה אתה מבחין באישה צעירה בעלת שיער ורוד היושבת שם בחיוך "שלום במה אוכל לעזור לכם?" שואלת באדיבות האחות ג'וי. ג'סי מסבירה לה שאתם צריכים ריפוי לפוקימונים שלכם והאחות לוקחת אותם ממכם ולאחר כמה דקות מחזירה לכם אותם בריאים ושלמים.
"משהו נוסף?" שואלת בחיוך.[/color][/size][/quote]
"ברור שלא חשבתי שנמצא אותו פה במרכז הפוקימונים אחותי!" אומר בקול דמוי נעלב. "מה אני, אדיוט?"
אטול בהכרת תודה את הפוקדורים שלי ואחזיר אותם לכיס. בכיס ארגיש את הפוקדור השבור. "שני דברים. דבר ראשון, יש לי פה פוקדור שעשוי להיות שם פוקימון שנזקק לעזרה רפואית, הוא נמצא שם אך הכפתור לא עובד. תוכלי בבקשה לפתוח את הפוקדור?"
-
[quote]אלקיד של תומאס מסתכל ישירות על צ'ימיצ'אר ועיניו מתחילות לזהור באור צהוב בהיר וצ'ימיצ'אר לא יכולה שלא לבהות בעיניים המהפנטות האלה ואתה מבחין שהיא מצטמררת מפחד, אבל היא מתעשת מהר וקופצת הצידה, מתחמקת מהמתקפה המהירה והמפתיעה של אלקיד של תומאס. היא רצה מהר לעברו של אלקיד וטוענת אגרוף ממוקד ופוגעת לאלקיד בפניו ומעיפה אותו לאחור, אבל הוא מתגלגל לאחור ובנחישות מהירה הוא שולח מכת ברק רצינית לעברה ופוגע בה ישירות.
צ'ימיצ'אר מתנערת מהמתקפה ומושיטה את ידייה קדימה ושולחת ממש מבין כפותיה עשרות כדוריות אש אדומות לעברו של אלקיד, המתחמק מכולן עם מתקפה מהירה.
"אלקיד פעם הבאה שהיא משתמשת בארגוף ממוקד השתמש באגרוף דינמאיט בחזרה!" קורא תומאס ברצינות "ועכשיו תקוף אותה עם מתקפה מהירה!"
[/quote]
~ בורח לי מהראש שהיא בת אני לא רגיל חח אבל אני אתרגל בשלב מסויים..
___
"צ'ימיצ'אר זה הזמן שלך" אני אומר, "השתמשי בלי פחד בגחלת על הריצפה על מנת לסכל את המתקפה של אלקיד וכתוצאה מכך הוא לא יוכל להתקרב אלייך! מיד לאחר מכן קפצי לאוויר והשתמשי בגחלת ישירות על אלקיד!".
"צ'ימיצ'אר את מסוגלת!" אני שולח לצ'ימיצ'אר חיזוקים.
-
[quote=ritsuka kun;1434549][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
"זה שקר! רד לא יכול סתם ככה להיעלם!" צורח הנער הצעיר בזמן שהפיצ'ו שלך קופץ מהפוקדור שלו ושולח עם גל של חשמל כחול העוצר את בידריל ומצליח לשתק אותה.
"בידריל תתגברי על זה ותשלחי עוקץ רעל!" קורא הנער. בידריל מנערת את ראשה ומכוונת את העוקץ הנמצא בחלק גוף התחתון שלה ושולחת אותו לעבר פיצ'ו שמתחמק ממנו בקלות ע"י ניתור הצידה.
"תגלה לי מי אתה!" צועק הנער "דודה שלי היא השוטרת ג'ני והיא תעצור אותך על שקרים!" אומר הנער, שבמבט שני אתה מבחין שהוא צעיר ממך בהרבה ולא היית נותן לו יותר מגיל 10.
הילד נופל על ברכיו ומתחיל לבכות במרץ "רד לא יכול להיעלם!" בוכה הילד "הוא פשוט לא יכול!"[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
אביט בילד במבט עצוב,אוציא מים מהתיק שלי ואתקדם אליו, ״אני ריאן,מפלוגת החיפוש של רד״ אשיב לילד ואושיט אליו את המים, ״אחותי אליס גם בצוות החיפוש אבל של מאמני האליט בפלוגת החיפוש״ אוסיף, ״אני מבטיח שאם רק תיתן לי להסביר הכל יהיה בסדר,אנחנו באותו צד״ אסביר לו בקול רגוע ואקווה שיקשיב
-
האחות ג'וי מסתכלת עליך מעט מופתעת "החלפתי לך אותו כבר. על חשבון הבית!" אומרת בחיוך ומצחקקת קלות. "מה הדבר השני?" שואלת אותך בקול נעים וחם.[/color][/size]
[size="1"][color="yellowgreen"]מייק~
צ'ימיצ'אר מכוונת את ידה על האדמה לפני אלקיד ושולחת עשרות כדוריות אש קטנות לעבר האדמה לפני אלקיד. האדמנה מתחילה לבעור מחום מה שמאלץ לא רק את אלקיד לעצור את התזוזה שלו, גורם גם לך ולתומאס לקפוץ על ענף גבוהה כי הסוליות של הנעליים שלכם התחילו להינמס. למרות זאת שני הפוקימונים ממשיכים להלחם וצ'ימיצ'אר מזנקת בקלילות ומושיטה את ידה ושולחת שוב עשרות כדוריות אש על אלקיד הנפגע קשות.
"אלקיד מכת ברק ואז השתמש באגרוף דינמאיט!" קורא תומאס ברצינות.[/color][/size]
"פלוגת חיפוש?" שואל הילד "לפםני כמה זמן הוא נעלם? מה קרה לו? איך הגיוני שלא שמעתי על זה בכלל?" שואל הילד והדמעות ממשיכות לזלוג לו בין הידיים.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1433834]
[size="1"][color="purple"]אינג'ל~
סקווירטל קשלך נעמדת זקוף בתוך שריונה ואז פותחת את פיה ומשם יוצא סילון ענקי של בועות כחולות ובהירות אשר עפות על הפוקימון הקטן, אשר פותח את פיו וחוט לבן ודקיק נשלח משם במהירות והוא מנסה להצליף עם החוט על הבועות ומצליח לפוצץ מספר גדול שלהן, אבל רובות מתפוצצות עליו והוא זועק מכאב. לפתע עיניו זוהרות באדום והאור סביבו מחשיך וכל מה שנשאר מסביב זה פרצוף מפחיד במיוחד אשר מרתיע את סקווירטל אשר קופאת במקומה ואז הוא שולח עוד חוט דקיק וארוך אשר נקשר על אחת מרגליה, והוא מנסה להפיל אותה על גבה, אבל סקווירטל תופסת בחוט ומושכת אותו בעצמה לעברה ואז דוחפת אותו בחזרה על העץ.[/color][/size]
[/quote]
"סקווירטל תחזיקי חזק בחוט ותמשכי אותו לעברך, ברגע שהפוקימון מתקרב תשתמשי בקרן בועות ותעיפי אותו לעבר אחד העצים!"אומר במהירות.
-
האחות ג'וי מסתכלת עליך מעט מופתעת "החלפתי לך אותו כבר. על חשבון הבית!" אומרת בחיוך ומצחקקת קלות. "מה הדבר השני?" שואלת אותך בקול נעים וחם.[/color][/size]
[/quote]
"אנחנו בעקבות רד. אנחנו משתייים לפלוגת החיפוש. מאחר שאת נמצאת במכון ושומעת מאמנים כל היום, תהיתי, אולי במקרה שמעת חדשות כלשהן לגבי רד?" אומר בנימוס.
-
[quote=ritsuka kun;1434581][size="1"][color="darkorange"] אותך בקול נעים וחם.[/color][/size]
"פלוגת חיפוש?" שואל הילד "לפםני כמה זמן הוא נעלם? מה קרה לו? איך הגיוני שלא שמעתי על זה בכלל?" שואל הילד והדמעות ממשיכות לזלוג לו בין הידיים.[/color][/size][/quote]
״רד נעלם לפני כמה חודשים וכל המחוז הרתם לחפש אותו״ אסביר לילד, ״הוא נעלם מסיבות מסתוריות,לא ידוע מי לקח אותו״ אוסיף ואציע לו מים, ״לא כדאי להיות עכשיו ביער לבד,מסתובבים פה פוקימונים מסוכנים,רוצה להמשיך איתי לעיר פיוטר?״ אשאל את הילד בחיוך
-
[quote]מייק~
צ'ימיצ'אר מכוונת את ידה על האדמה לפני אלקיד ושולחת עשרות כדוריות אש קטנות לעבר האדמה לפני אלקיד. האדמנה מתחילה לבעור מחום מה שמאלץ לא רק את אלקיד לעצור את התזוזה שלו, גורם גם לך ולתומאס לקפוץ על ענף גבוהה כי הסוליות של הנעליים שלכם התחילו להינמס. למרות זאת שני הפוקימונים ממשיכים להלחם וצ'ימיצ'אר מזנקת בקלילות ומושיטה את ידה ושולחת שוב עשרות כדוריות אש על אלקיד הנפגע קשות.
"אלקיד מכת ברק ואז השתמש באגרוף דינמאיט!" קורא תומאס ברצינות.
[/quote]
"צ'ימיצ'אר השתמשי בגחלת על מכת הברק של אלקיד בכדי לעצור אותה" אני פוקד על צ'ימיצ'אר. "בנוסף צ'ימיצ'אר התחמקי מאגרוף הדינמאיט וקפצי לאוויר ומהאוויר השתמשי בגחלת בחוזקה לעבר אלקיד!" אני אומר.
-
[quote=ritsuka kun;1434540][size=1][color=green]ריצ'י~
כן... הוא הבין שאין לו למי לחפור
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את נידורן למנוחה קלה בפוקדור שלך ומסתכל סביבך כשלפתע אתה רואה דמות צועדת לבדה בין העצים. אתה עומד דרוך, מוכן להכל כשאתה מבחין שהדמות יוצאת מהצללים זאת בחורה בלונדינית בערך בת גילך, רק מעט יותר גבוה [img]http://img138.imageshack.us/img138/3300/tessat.png[/img]. הבחורה מסתכלת עליך מעט מופתעת ונראית כאילו הוקל לה מאוד "אוי מזל שאני רואה מישהו!" אומרת באושר "הלכתי פה לאיבוד כבר כמעט שעתיים! איזה שלושה אודישים חצופים סיבכו אותי והוליכו אותי לאיבוד עד שהבנתי מה קורה!" אומרת ואז מתרסקת על האדמה בלי הקדמה ואז נשכבת לאחור "יש לך מים אולי? שלי נגמרו לפני שעה בערך! איזה חום!!" קוראת הנערה ומתנשמת עמוק.[/color][/size][/quote]
ארים גבה בנוגע לכל ההתרחשות. אך בגמגום קל אומר "א... כן, כן הינה מים!" ואוציא לה בקבוק. אביט בה בשקט עד שתסיים לשתות ואשאל לבסוף "אז מי את? מה את? באה משום מקום ושותה לי ככה מהמים" ואז אקרוץ לה שלא תפרש זאת ככעס. אנסה לצחוק איתה בנחמדות
-
אוףףף קרס לי המחשב שנייה לפני ששלחתי תגובה! :(
[SIZE="1"][COLOR="Purple"]אינג'ל~
:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:
טוב שחזרת! 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל, שוב תופסת בחוט ומנסה למשוך את הפוקימון הקטן, אבל הפוקימון משחרר את החוט, וגורם לסרוויקטל למעוד אחורנית, מה שנותן לו מספיק זמן בשביל לשלוח מטר של מחטים קטנים וסגולים לעברה ומצליח לשרוט את עורה.
סקווירטל מתעצבנת ופותחת את פיה ושולחת משם עשרות בועות מים הפוגעות הפוקימון הקטן ומטיחות אותו על גזע העץ הגדול.
הפוקימון, עומד שטוף מים ופצוע כמהה אבל עדיין עומד והוא מנסה לשלוח שוב את מטר החצים לעברה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
האחות ג'וי ממתינה לרגע ומנסה לחשוב ולאחר כמה שניות נראה שעולה לה משהו בראש. "טוב, זאת רק שמועה, אבל שמעתי מכמה מאמנים שעברו מלפני כמה ימים, שהם שמעו שצפו בנער קופץ לתוך מצולות נמל ורמליון. אמרו שלנער היה פוליווארט וגרידוס" אומרת לכם ברצינות. "יכול להיות שזה רד. אבל לשם מה הוא צלל למעמקי הנמל? נכון יש את האגדה הזאת, אבל אני בספק נורא אם היא אמיתית או שזה בכלל היה רד" אומרת לכם האחות ג'וי.
"דרך אגב, בגלל שהמערכת להעברת פוקימונים קרסה לפני כשבוע במידה ותרצו לשמור פה פוקימון במרכז זה אפשרי ואנחנו נעביר אותו כשהמערכת תחזור." אומרת לכם בחום האחות ג'וי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="RoyalBlue"]ריאן~
"זה פשוט לא הגיוני! איזה מאמן בכלל יכול ללכוד את רד?" שואל הנער. בדיוק אז משב של רוח מקפיאה נושבת באוויר, וצמרמורת חדה עוברת בעמוד השדרה שלך. 'משהו לא כשורה' אתה חושב לעצמך.
הנער נעמד "יש פה מישהו שצופה עלינו" הוא אומר במעט חשש "אני מרגיש את זה. בוא נזוז מפה מהר. מוכן?" שואל אותך ופניו מרצינות, מה שמשווה לו מראה בוגר מידי מגילו האמיתי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="YellowGreen"]מייק~
צ'ימיצ'אר עושה כדבריך ושולחת כנגד המכת ברק של אלקיד עשרות כדוריות של אש מידיה ושתי המתקפות מתנגשות ומתפוצצות בבת אחד בבום ענקי.
שני הצדדים מכסים את עיניהם ואת פיהם כדי לא לשאוף את העשן הכבד המתפזר סביבכם. צ'ימיצ'אר שיותר רגילה לחום ולעשן מסתדרת לגמרי ובעוד אלקיד נאבק לנשום, היא כבר מזנקת לעברו ושולחת שוב גחלת מבין שתי ידיה והמתקפה פוגעת בו קשה.
"אלקיד אנחנו לא מוותרים פזילה שוב ואז אגרוף דינאמיט!" קורא תומאס בנוקשות.
עיניו של אלקיד זוהרות באור צהוב ובהיר, ואתה מבחין גם מבעד לעשן, וקולט איזה מראה נוראי זה עומד לפניך.
אלקיד ממהר וידו השמאלית זוהרת באור לבן ומבריק והוא מחטיף לצ'ימיצ'אר ישירות בלסת ומעיף אותה על האדמה בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Green"]ריצ'י~
:embarrassed:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה חוטפת ממך את הבקבוק מים ושותה כמעט ממחציתו ואז מתנשמת עמוקות. "אני דילן!" אומרת בחיוך, קופצת על רגליה במהירות ולוחצת לך את היד במהירות. "אני מאמנת כמובן!" אומרת בצחוק נשענת על רגל אחת ומנידה באצבעה מצד לצד. "נראה לך אני אסתובב באמצא המקום הזה סתם? בדיוק קיבלתי את הפוקימון שלי מפרופסור אוק!" היא אומרת בגאווה ואז קולטת את הפוקדורים התלויים על החגורה שלך.
"אז גם אתה מאמן הא?" שואלת ומוציאה לשון "הייתי מאתגרת אותך, אבל לפי המצב נראה לי שהפוקימונים שלך עייפים" היא אומרת ואז פורצת בצחוק לא צפוי. "בכל מקרה תודה על המים. דרך אגב שמי דילן!" אומרת בחום ובקול טיפה צווחני ואז מתחילה ללכת משם, מבלי לייחס לך יותר מידי יחס.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1434714]
[size=1][color=green]ריצ'י~
:embarrassed:
הנערה חוטפת ממך את הבקבוק מים ושותה כמעט ממחציתו ואז מתנשמת עמוקות. "אני דילן!" אומרת בחיוך, קופצת על רגליה במהירות ולוחצת לך את היד במהירות. "אני מאמנת כמובן!" אומרת בצחוק נשענת על רגל אחת ומנידה באצבעה מצד לצד. "נראה לך אני אסתובב באמצא המקום הזה סתם? בדיוק קיבלתי את הפוקימון שלי מפרופסור אוק!" היא אומרת בגאווה ואז קולטת את הפוקדורים התלויים על החגורה שלך.
"אז גם אתה מאמן הא?" שואלת ומוציאה לשון "הייתי מאתגרת אותך, אבל לפי המצב נראה לי שהפוקימונים שלך עייפים" היא אומרת ואז פורצת בצחוק לא צפוי. "בכל מקרה תודה על המים. דרך אגב שמי דילן!" אומרת בחום ובקול טיפה צווחני ואז מתחילה ללכת משם, מבלי לייחס לך יותר מידי יחס.[/color][/size][/quote]
חחח אביט בה ואתחיל לצחוק קצת ״חח... זה שם בן״ אעקוץ ומבלי להגיד מילה נוספת פשוט אעקוף אותה בהליכתי ואמשיך לי בדרכי. ״דרך צלחה נערה מוזרה... תדאגי להשיג עוד מים״
-
[size="1"][color="green"]ריצ'י~
"דילן זה לא שם של בן!" כועסת עליך הבחורה ומתחילה לרדוף אחריך בצחוק ואז תופסת אותך במהירות שלא ציפית אליה "ומה השם שלך חכמולוג גדול? זואי אולי?" שואלת ומרימה מעט את אפה גבוה.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1434723][size=1][color=green]ריצ'י~
"דילן זה לא שם של בן!" כועסת עליך הבחורה ומתחילה לרדוף אחריך בצחוק ואז תופסת אותך במהירות שלא ציפית אליה "ומה השם שלך חכמולוג גדול? זואי אולי?" שואלת ומרימה מעט את אפה גבוה.[/color][/size][/quote]
אופתע מהכוח שיש לה באחיזה אך לא אראה זאת כלל. כדי לא לתת לה צל של ספק שהתרגשתי מכך... ״שמי הוא ריצ'ארד, חברים קוראים לי ריצ'י״ ואחייך עלייך חיוך ציני.
״תגידי נוכל לדון בעניין השם המרתק שלי והשם 'המיוחד' שלך תוך כדי הליכה... נתעקנו פה מספיק. העיר וורידיאן נורא קרובה ואני לא רוצה להגיע בלילה״
-
[quote]כריס~
האחות ג'וי ממתינה לרגע ומנסה לחשוב ולאחר כמה שניות נראה שעולה לה משהו בראש. "טוב, זאת רק שמועה, אבל שמעתי מכמה מאמנים שעברו מלפני כמה ימים, שהם שמעו שצפו בנער קופץ לתוך מצולות נמל ורמליון. אמרו שלנער היה פוליווארט וגרידוס" אומרת לכם ברצינות. "יכול להיות שזה רד. אבל לשם מה הוא צלל למעמקי הנמל? נכון יש את האגדה הזאת, אבל אני בספק נורא אם היא אמיתית או שזה בכלל היה רד" אומרת לכם האחות ג'וי.
"דרך אגב, בגלל שהמערכת להעברת פוקימונים קרסה לפני כשבוע במידה ותרצו לשמור פה פוקימון במרכז זה אפשרי ואנחנו נעביר אותו כשהמערכת תחזור." אומרת לכם בחום האחות ג'וי.
[/quote]
"ורמיליון הא?" אמלמל ואתכנן את המסע שלי. "אני מודה לך! אני חושב שאני יודע למה רד ילך לשם. אגב, תוכלי לספר לי מה ההגדה שהזכרת? האם את מדברת על אגדת אבני הפיתוח?"
-
[size="1"][color="green"]ריצ'י~
"בטח בוא נלך!" אומרת לך בהתלהבות דילן ומתחילה ללכת במהירות בזמן שהיא סוקרת את השטח. אתם מתחילים לדבר ומגלה שהיא מהעיר פיושה, אבל היא לא מעוניינת להרחיב על זה יותר מידי. אתה מגלה בנוסף, שהיא גם חלק מהצוות חיפוש של רד, אבל זאת לא המטרה שלה. "אני רוצה להיות מנהיגת מכון" אומרת ברצינות ופשוט מחכה לצחוק שלך, אבל לפני שאתה מספיק להגיב אתה מבחין שהיער מתמעט ואתם עומדים מול עיירה גדולה שכולה מכוסה באבן לבנה ויפה. אתה מסתכל סביב ורואה עשרות אנשים מטיילים מהיום הנעים בחוץ. במרחק מה ממכם אתה רואה את המרכז פוקימונים של העיר וממש צמוד אליו חנות גדולה. בהמשך אתה רואה מבנה גדול ומעט מבודד ועליו אתה מצליח לזהות את הכיתוב 'מכון'. השביל שעליו אתם הולכים מתפצל בנקודה מסוימת. אתה מבחין באחד שנסלל צפונה לתוך יער פראי למראה ואילו שביל אחר שנוטה יותר מזרחה והוא עובר בין שני הרים גדולים.
"אז מה בא לך לעשות?" שואלת בחיוך דילן.[/color][/size]
"בדיוק" אומרת האחות ג'וי ופניה מעט מרצינות "אבל רק שתדע, עשו עשרות צלילות באיזור הנמל ולא התגלה שם כלום. ואני לא מתכוונת רק לצוללנים, אלא גם לצוללות מיוחדות. לא מצאו שם כלום. בכל מקרה האיזור כולו שורץ באין סוף פוקימוני מים נוראיים השוכנים שם מתחת למים. שמעתי באחותי האחות של העיר שם פעם צפו שם בווילורד! אתם קולטים עד כמה המקום הזה עמוק?" אומרת בהתלהבות האחות ג'וי.
"בכל מקרה אם תצטרכו עוד משהו אשמח לעזור!"[/color][/size]
-
[quote]
כריס~
"בדיוק" אומרת האחות ג'וי ופניה מעט מרצינות "אבל רק שתדע, עשו עשרות צלילות באיזור הנמל ולא התגלה שם כלום. ואני לא מתכוונת רק לצוללנים, אלא גם לצוללות מיוחדות. לא מצאו שם כלום. בכל מקרה האיזור כולו שורץ באין סוף פוקימוני מים נוראיים השוכנים שם מתחת למים. שמעתי באחותי האחות של העיר שם פעם צפו שם בווילורד! אתם קולטים עד כמה המקום הזה עמוק?" אומרת בהתלהבות האחות ג'וי.
"בכל מקרה אם תצטרכו עוד משהו אשמח לעזור!"
[/quote]
"תודה רבה לך האחות ג'וי." אומר לך בנימוס אפנה לג'סי. "שמעת את זה? זה יכול להיות קצה חוט ממשי! יש מי שחותר אחר אבני הפיתוח, שמעתי שרק כך פוקימונים מסויימים מסוגלים להתפתח! כנראה שרד רוצה לפתח את אחד הפוקימונים שלו או משהו... הבעיה היחידה היא שיש שם פוקימוני מים מסוכנים... ברור לי שצ'ארמנדר או פיינקו לא יוכלו לעור לנו, אפילו לא האפיני שלך, אבל אולי כדאי ללכת לשם ולראות אחר סימנים אחר רד... מה דעתך?"
-
[quote]צ'ימיצ'אר עושה כדבריך ושולחת כנגד המכת ברק של אלקיד עשרות כדוריות של אש מידיה ושתי המתקפות מתנגשות ומתפוצצות בבת אחד בבום ענקי.
שני הצדדים מכסים את עיניהם ואת פיהם כדי לא לשאוף את העשן הכבד המתפזר סביבכם. צ'ימיצ'אר שיותר רגילה לחום ולעשן מסתדרת לגמרי ובעוד אלקיד נאבק לנשום, היא כבר מזנקת לעברו ושולחת שוב גחלת מבין שתי ידיה והמתקפה פוגעת בו קשה.
"אלקיד אנחנו לא מוותרים פזילה שוב ואז אגרוף דינאמיט!" קורא תומאס בנוקשות.
עיניו של אלקיד זוהרות באור צהוב ובהיר, ואתה מבחין גם מבעד לעשן, וקולט איזה מראה נוראי זה עומד לפניך.
אלקיד ממהר וידו השמאלית זוהרת באור לבן ומבריק והוא מחטיף לצ'ימיצ'אר ישירות בלסת ומעיף אותה על האדמה בחוזקה.
[/quote]
"צ'ימיצ'אר, צ'ימיצ'אר! את בסדר? אני צועק בקול. "אני יודע שאת מסוגלת להביס אל אלקיד, עכשיו זה הכל! סמכי עלי וננצח את הקרב הזה!" "צ'ימיצ'אר השתמשי באגרוף ממוקד לעבר האדמה ותצרי בור גדול וכנסי לתוכו וחכי שם, כשאת רואה את אלקיד מתקרב אלייך השתמשי בגחלת לעבר השמיים, כלומר מחוץ לבור הגדול שיצרת! מיד לאחר מכן קפצתי לעבר אלקיד והשתמשי בשריטות במלוא העוצמה!"
-
[quote=ritsuka kun;1434730][size=1][color=green]ריצ'י~
"בטח בוא נלך!" אומרת לך בהתלהבות דילן ומתחילה ללכת במהירות בזמן שהיא סוקרת את השטח. אתם מתחילים לדבר ומגלה שהיא מהעיר פיושה, אבל היא לא מעוניינת להרחיב על זה יותר מידי. אתה מגלה בנוסף, שהיא גם חלק מהצוות חיפוש של רד, אבל זאת לא המטרה שלה. "אני רוצה להיות מנהיגת מכון" אומרת ברצינות ופשוט מחכה לצחוק שלך, אבל לפני שאתה מספיק להגיב אתה מבחין שהיער מתמעט ואתם עומדים מול עיירה גדולה שכולה מכוסה באבן לבנה ויפה. אתה מסתכל סביב ורואה עשרות אנשים מטיילים מהיום הנעים בחוץ. במרחק מה ממכם אתה רואה את המרכז פוקימונים של העיר וממש צמוד אליו חנות גדולה. בהמשך אתה רואה מבנה גדול ומעט מבודד ועליו אתה מצליח לזהות את הכיתוב 'מכון'. השביל שעליו אתם הולכים מתפצל בנקודה מסוימת. אתה מבחין באחד שנסלל צפונה לתוך יער פראי למראה ואילו שביל אחר שנוטה יותר מזרחה והוא עובר בין שני הרים גדולים.
"אז מה בא לך לעשות?" שואלת בחיוך דילן.[/color][/size]
[/quote]
"דבר ראשון למרכז הפוקימונים. הנידורן שלי חייב את זה, וגם היאנמה שלי מעולף" אסביר לה וכך בעצם יוודא לה על הפוקימונים שברשותי. ואז בעוד אנחנו מתקדמים למרכז אוסיף בפירוט "אחר-כך נסתובב בעיר נדבר עם אנשים ונראה מה אנשים עושים כאן כדי להעביר את הזמן. אם תרצי נבקר בחנות. אני לא אלך למכון כרגע! אני צריך אימונים נוספים!"
-
[quote=ritsuka kun;1434714]אוףףף קרס לי המחשב שנייה לפני ששלחתי תגובה! :(
"זה פשוט לא הגיוני! איזה מאמן בכלל יכול ללכוד את רד?" שואל הנער. בדיוק אז משב של רוח מקפיאה נושבת באוויר, וצמרמורת חדה עוברת בעמוד השדרה שלך. 'משהו לא כשורה' אתה חושב לעצמך.
הנער נעמד "יש פה מישהו שצופה עלינו" הוא אומר במעט חשש "אני מרגיש את זה. בוא נזוז מפה מהר. מוכן?" שואל אותך ופניו מרצינות, מה שמשווה לו מראה בוגר מידי מגילו האמיתי.[/color][/size]
.[/color][/size]
[size="1"][:
הנערה ובקול טיפה צווחני ואז מתחילה ללכת משם, מבלי לייחס לך יותר מידי יחס.[/color][/size][/quote]
״קדימה״ אשיב לו במהירות ואמשיך איתו בזריזות, ״פיצ׳ו הישאר בחוץ ובוא איתנו,אולי נצטרך לעזרה שלך״ אומר לו ואלך במהירות עם הילד ביער,דרוך ומוכן לפעולה.
-
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
ג'סי נראית מעט מהססת ואז מהנהנת בראשה. "אתה יודע אבל שיקח לנו מלא זמן להגיע לשם?" אומרת בקול רציני "אנחנו רק בורידיאן. אנחנו צריכים לחצות כמעט חצי מחוז עד שנגיע לשם" אומרת ואז פונה אל האחות ג'וי "סליחה על ההטרדה. אבל שמעת על עוד משהו משונה שקורה במחוז?" האחות ג'וי מהססת לרגע ואז מהנהנת בראשה "שמעתי שיש בעיות במפעל חשמל אחרי סרוליין. ממש ליד מערת האבן המובילה לעיר לבנדר" אומרת ונראה שהיא לא שלמה עם החלטתה לספר לכם את זה.[/COLOR][/SIZE]
צ'ימיצ'אר קופצת באוויר ומסתובבת באוויר כשאגרופה מושט למטה והוא מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והיא פוערת בור ענקי ממש באמצע השביל והיא נכנסת לתוכו.
תומאס מסתכל עליך במבט מבולבל. "אתה מודע לזה שפשוט כלאת את הפוקימון שלך בפנים כן?" שואל אותך ונראה שהוא מתפתה לא לצחוק לך בפנים "אלקיד עצור הכל ופשוט תשלח מכת ברק פנימה!" קורא בקול בטוח ורציני.
אלקיד שלו מצחקק כמו מאמנו ושולח מבין האנטנות הקטנות שעל ראשו מכת חשמל הנשלחת ישירות לתוך הבור ופוגעת חזק בצ'ימיצ'אר.
"אתה צריך להתחיל לחשוב על אסטרטגיות שיכולות לפעול" אומר לך בשחצנות תומאס הבטוח בניצחונו. למרות המתקפה הישירה שספגה צ'ימיצ'אר היא קופצת לפתע מהבור ומסתערת על אלקיד ושורטת אותו בכוח נוראי ומעיפה אותו אחורה על האדמה פצוע קשה.
שני הפוקימונים שלכם נראים תשושים נורא.[/COLOR][/SIZE]
אתה מתחיל לדבר לדילן, אבל אתה מבחין שהיא מתמקדת במשהו אחר. קרב בין שני מאמנים ונראה שהיא מזיזה את ראשה יחד עם המתקפות בהתלהבות.
"ראית את המהלך של הטארוס הזה! ראית איך הוא השתמש בקידוח קרן?! זה היה מדהים!" אומרת באושר "והמהלך של של סייטר של הריקוד חרבות? זה היה מהלך גאוני!" מתפעלת דילן "אמרת משהו לא?" שואלת אותך ומחייכת לעבר הפוקימונים "מרכז.. כן בטח בוא נלך" היא אומרת בחיוך ומתחילה ללכת יחד איתך לעבר המרכז ואתה מבחין שהיא מגישה לאחות ג'וי גם שני פוקדורים.
"אז מה אתה רוצה לעשות עכשיו?" שואלת אחרי ששניכם מקבלים את הפוקמונים שלכם בחזרה.[/COLOR][/SIZE]
זוכר שביקשת אקשן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את פיצ'ו ומתחיל ללכת יחד עם הנער שמציג את עצמי בינתיים כדניאל. אחרי כמה מטרים אתה שומע רעש המעביר בך שוב צמרמורת נוראית.
אתה מסתובב ורוח פרצים קפואה נושפת בפניך. "איפה הפיקאצ'ו?" אתה שומע לפתע מכל מקום. "אחד מכם בטוח יודע היכן הוא!" אתה מזהה בקול שזה קול של אישה. והיא נשמעת רצינית. אתה מסתכל סביב ומבחין באישה העומדת על צוק גבוה. שיערה האדום מתנפנף ברוח והיא מסתכלת עליכם ישירות, למרות שאינך יכול לראות את עיניה [IMG]http://imageshack.us/scaled/thumb/835/loreleitranz.png[/IMG].
"אני לא אשאל את זה שוב! איפה פקיאצ'ו?!" קוראת בזעם ומרימה פוקדור נוצץ מידיה ומשחררת פוקימון שנראה כמו אישה בעלת שיער בלונדיני ארוך ולובשת שמלה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0e/Spr_5b_124.png[/IMG].
האישה מצביעה עליכם לפוקימון, הקופצת למטה ופותחת את פיה ורוח מקפיאה מעיפה את שניכם לאחור.
"חייבים לברוח!" קורא דניאל כשלפתע הוא נעצר ואתה מבחין שמשהו שקוף מכסה את ידו ורגליו.
"תעלול יפה לא?" אומרת האישה בצחוק מרושע מעט ואתה מבחין שהיא מחזיקה בבובת קרב הנראית כמו דניאל.
"תברח" מסנן דניאל מבין שיניו. אתה מבחין שהקרח מתחיל להתפשט ולכסות חלק נכבד מגופו.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1434798][size="1"][color="darkorange"]
זוכר שביקשת אקשן?
אתה משחרר את פיצ'ו ומתחיל ללכת יחד עם הנער שמציג את עצמי בינתיים כדניאל. אחרי כמה מטרים אתה שומע רעש המעביר בך שוב צמרמורת נוראית.
אתה מסתובב ורוח פרצים קפואה נושפת בפניך. "איפה הפיקאצ'ו?" אתה שומע לפתע מכל מקום. "אחד מכם בטוח יודע היכן הוא!" אתה מזהה בקול שזה קול של אישה. והיא נשמעת רצינית. אתה מסתכל סביב ומבחין באישה העומדת על צוק גבוה. שיערה האדום מתנפנף ברוח והיא מסתכלת עליכם ישירות, למרות שאינך יכול לראות את עיניה [img]http://imageshack.us/scaled/thumb/835/loreleitranz.png[/img].
"אני לא אשאל את זה שוב! איפה פקיאצ'ו?!" קוראת בזעם ומרימה פוקדור נוצץ מידיה ומשחררת פוקימון שנראה כמו אישה בעלת שיער בלונדיני ארוך ולובשת שמלה [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0e/spr_5b_124.png[/img].
האישה מצביעה עליכם לפוקימון, הקופצת למטה ופותחת את פיה ורוח מקפיאה מעיפה את שניכם לאחור.
"חייבים לברוח!" קורא דניאל כשלפתע הוא נעצר ואתה מבחין שמשהו שקוף מכסה את ידו ורגליו.
"תעלול יפה לא?" אומרת האישה בצחוק מרושע מעט ואתה מבחין שהיא מחזיקה בבובת קרב הנראית כמו דניאל.
"תברח" מסנן דניאל מבין שיניו. אתה מבחין שהקרח מתחיל להתפשט ולכסות חלק נכבד מגופו.[/color][/size][/quote]
האמת נזכרתי במשהו,אני ממש אהבתי את המשחק שלך בעקבות האלים,אני ממש אהבתי את האקשן שם,חבל שסגרת אותו
"מה פתאום!" אסנן לו בחזרה ואשחרר את מאנקי, "מאנקי תשבור את הקרח במהירות באמצעות בעיטה נמוכה! תיזהר על ידיו ורגליו של דניאל!" אדריך את מאנקי בזהירות, "לא ראינו שום פיקאצ'ו,יש לי רק פיצ'ו" אשיב לאישה ואסמן לפיצ'ו להתקרב אליי
-
[quote=ritsuka kun;1434714]אוףףף קרס לי המחשב שנייה לפני ששלחתי תגובה! :(
:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:
טוב שחזרת! 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל, שוב תופסת בחוט ומנסה למשוך את הפוקימון הקטן, אבל הפוקימון משחרר את החוט, וגורם לסרוויקטל למעוד אחורנית, מה שנותן לו מספיק זמן בשביל לשלוח מטר של מחטים קטנים וסגולים לעברה ומצליח לשרוט את עורה.
סקווירטל מתעצבנת ופותחת את פיה ושולחת משם עשרות בועות מים הפוגעות הפוקימון הקטן ומטיחות אותו על גזע העץ הגדול.
הפוקימון, עומד שטוף מים ופצוע כמהה אבל עדיין עומד והוא מנסה לשלוח שוב את מטר החצים לעברה.[/color][/size]
[/quote]
מי מכיר אותך ):
--------
"סקווירטל תיכנסי לתוך השריון שלך בשביל לחסום את המתקפה ואז תסיימי את הקרב בקרן בועות ממוקדת"
לבחור הנחמד שמעלי :
תברחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ):
-
[quote]
מייק~
צ'ימיצ'אר קופצת באוויר ומסתובבת באוויר כשאגרופה מושט למטה והוא מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והיא פוערת בור ענקי ממש באמצע השביל והיא נכנסת לתוכו.
תומאס מסתכל עליך במבט מבולבל. "אתה מודע לזה שפשוט כלאת את הפוקימון שלך בפנים כן?" שואל אותך ונראה שהוא מתפתה לא לצחוק לך בפנים "אלקיד עצור הכל ופשוט תשלח מכת ברק פנימה!" קורא בקול בטוח ורציני.
אלקיד שלו מצחקק כמו מאמנו ושולח מבין האנטנות הקטנות שעל ראשו מכת חשמל הנשלחת ישירות לתוך הבור ופוגעת חזק בצ'ימיצ'אר.
"אתה צריך להתחיל לחשוב על אסטרטגיות שיכולות לפעול" אומר לך בשחצנות תומאס הבטוח בניצחונו. למרות המתקפה הישירה שספגה צ'ימיצ'אר היא קופצת לפתע מהבור ומסתערת על אלקיד ושורטת אותו בכוח נוראי ומעיפה אותו אחורה על האדמה פצוע קשה.
שני הפוקימונים שלכם נראים תשושים נורא.
[/quote]
אני מסתכל לעבר צ'ימיצ'אר התשושה בתקווה כי אולי כן נשאר לה מעט כוח לקרב, אני קורא לה בקול "צ'ימיצ'אר, אני יודע שאת מסוגלת, תתני עוד פוש אחרון". אני מסתכל לעבר צ'ימיצ'אר ומחייך לעברה. "צ'ימיצ'אר, השתמשי באגרוף ממוקד בשארית כוחותיך!"
-
[quote=ritsuka kun;1434798][size=1][color=darkorange][/color][/size]
אתה מתחיל לדבר לדילן, אבל אתה מבחין שהיא מתמקדת במשהו אחר. קרב בין שני מאמנים ונראה שהיא מזיזה את ראשה יחד עם המתקפות בהתלהבות.
"ראית את המהלך של הטארוס הזה! ראית איך הוא השתמש בקידוח קרן?! זה היה מדהים!" אומרת באושר "והמהלך של סייטר של הריקוד חרבות? זה היה מהלך גאוני!" מתפעלת דילן "אמרת משהו לא?" שואלת אותך ומחייכת לעבר הפוקימונים "מרכז.. כן בטח בוא נלך" היא אומרת בחיוך ומתחילה ללכת יחד איתך לעבר המרכז ואתה מבחין שהיא מגישה לאחות ג'וי גם שני פוקדורים.
"אז מה אתה רוצה לעשות עכשיו?" שואלת אחרי ששניכם מקבלים את הפוקמונים שלכם בחזרה.[/color][/size]
[/quote]
אביט בה בעיניים פעורות לרגע כי הסברתי לה במדיוק מה אחר-כך, אכה במצחי אך אחייך אליה באומרי "אתה לא מקשיבה אה?..." ואוסיף שנית "נסתובב בעיר נדבר עם אנשים ונראה מה אנשים עושים כאן כדי להעביר את הזמן. אם תרצי נבקר בחנות. לא אלך למכון כרגע! אני צריך אימונים נוספים!"
-
טופס הרשמה:
שם בפורום: Barney Stinson
שם במשחק: אוליבר קווין
רקע אוליבר זוכר את הרגע ההוא, הרגע בו הוא ראה את רד מביס את כולם והופך להיות המעריץ המושבע שלו. אוליבר חלם להיות כמו רד, חזק ומוצלח עם פוקימונים שכולם חולמים שיהיו להם אותם. הוא העריץ את הדרך שלו בקרב ואת האופי הצנוע והאוהב שלו כלפיי מאמנים צעירים שרוצים ללמוד ממנו. כשרד נעלם אוליבר החליט שהוא ימצא אותו ובנוסף יביס את כל מי שרק יעמוד בדרכו. אוליבר בא ממשפחה עשירה, היה לו כל מה שהוא רצה, כמעט הכל. אוליבר תמיד חלם להיות מאמן חזק עם פוקימונים חזקים ולהלחם ולהביס את רד. אוליבר ידוע בכך שהוא אדם קר ולא מחבב במיוחד עבודות צוות. מעל להכל אוליבר שואף לשלמות, הוא לא מוכן להפסיד ולא מקבל את המילה הזו. כשגילה שיש לו הזדמנות לעזור לרד ואולי להציל אותו, הוא לא חשב פעמים וישר נענה בחיוב לאתגר!
תמונה/ ספרייט: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: סינדקוויל
תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/93/Bag_Pok%C3%A9_Ball_Sprite.png[/IMG]),פוקדע( [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/c/ca/Bag_Pok%C3%A9_Radar_Sprite.png[/IMG])אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים( [IMG]http://up353.siz.co.il/up3/yyqzn0yy1tez.png[/IMG]),פנס( [IMG]http://up353.siz.co.il/up1/h2zqjtydtyom.png[/IMG]),שעון ( [IMG]http://up353.siz.co.il/up1/jtd3zreomgji.png[/IMG])
הערות/הארות: איווי וטראפינצ' ובעזרת השם ראלץ האהוב המושלם
-
"פיקאצ'ו של רד! אני לא מדברת על צאצאים עלובים שלו!" נוהמת האישה עליך והג'ינקס שלה עומדת זקוף, שיערה הבלונדיני מתנפנף ברוח הקפואה. בינתיים מאנקי שלך קופץ לעברו של דניאל ומנסה להרביץ לקרח ולפוצץ אותו, אבל זה לא עוזר הקרח מתפשט במהירות אדירה ורק פניו של דניאל נשארות גלויות.
"ריאן בבקשה תברח!" קורא לפני שהקרח מכסה את גופו לחלוטין. אתה מתבונן ורואה את הילד הקטן כלוא בתוך קבר מקרח הנראה בדיוק כמוהו.
"אני ממליצה לך להפסיק לבלבל לי את השכל או שתמצא את עצמך כמו הילד הזה כאן! עכשיו ענה לי אצל מי נמצא הפיקאצ'ו של רד?" נובחת עליך ברצינות האישה המסתורית ג'ינקס בינתיים הולכת לעברך ושיערה מתפזר בצורה פראית ממה שיער רגיל אמור להיות. אתה מסתכל על שתיהן וליבך קרוע מהילד הקטן שאין דרך להצילו עכשיו. האישה נראית חסרת סבלנות "ג'ינקס חסלי אותו חבטה!" קוראת ושיערה של הג'ינקס שלה זוהר בלבן והיא מניפה אותו בפראות וחובטת במאנקי,פיצ'ו ובך אחורנית.
"הזדמנות אחרונה?" שואלת האישה ומשלבת את ידיה ומתבוננת בך דרך משקפיה האטומים. אתה מבין שהאישה הזאת לא תוותר לך ולמראה הפוקימונים הפצועים שלך קשות רק מהנפת שיער אחת שזה לא יהיה קל.[/COLOR][/SIZE]
נפגעתי קשות :cry::(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סקווירטל נכנסת עמוק לתוך שריונה ומצליחה להינצל מכל המחטים הסגולים שהיו אמורים לשרוט לגמרי את גופה, אבל השריון נפגע מרובם ולרגע קל הוא זוהר בסגול בהיר. סקווירטל יוצאת מהשריון ונראה שהיא סובלת ממשהו, אבל זה לא מזיז לה ושולחת מפיה סילון ממוקד של בועות לעברו של הפוקימון הקטן ופגעת בו קשה. הפוקימון מתעלף. אתה מתלהב נורא, אבל אז מבחין שסקווירטל אינה חשה בטוב ומעט מסוחררת.[/COLOR][/SIZE]
תנסה אולי לנסות לעשות מהלכים מיוחדים כאלה.. להשתמש בסביבה יותר בדרך לא רגילה במתקפות. זה יכול לעזור לך בהרבה משחקים אחרים גם..
צ'ימיצ'אר נעמדת זקופה ומטעינה אגרוף בידה והיא רצה לעברו של אלקיד המנער את ראשו ובשניה האחרונה מטעין בעצמו גם אגרוף. שני האגרופים נפגשים בפיצוץ אדיר היוצר עשן סמיך המכסה את שניהם.
אתה מסתכל נחוש וכשהעשן מתפזר אתה רואה שהפוקימונים עדיין עומדים כשאגרופיהם עדיין מחוברים אחד כנגד השני. שני הפוקימונים מסתכלים אחד על השני ואז נופלים שניהם ביחד מעולפים.
תומאס חושק את שיניו ומסתכל על הפוקימונים בזעם מעורב בעוד תחושה שאינך מצליח לזהות. אולי אכזבה אתה מניח לעצמך.
"טוב כנראה יש בך משהו מיוחד" אומר לך ועל פניו עולה חיוך עצוב כמהה. מחזיר את אלקיד שלו מניד בראשו ואז הוא הולך יחד עם שני חבריו למעמקי היער. צ'ימיצ'אר פותחת את עיניה ומחייכת אליך ונראית עצובה מהפסדה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Green"]ריצי'~
דילן מסמיקה ומשפילה את מבטה "מצטערת זה קורה לי הרבה" אומרת ונראית קצת פגועה.שניכם יוצאים החוצה ומתחילים להסתובב בעיר הגדולה. אתם רואים כמה זירות גדולות ששם מאמנים ומתאמים מתאמנים עם הפוקימונים שלהם, או נלחמים אחד בשני. אתם עוברים ליד מבנה גדול ומרשים ועליו שלט גדול 'האקדמיה הראשונה לפוקימונים' מכריז השלט בכתב מסולסל ויפה. אתם ממשיכים לטייל ורואים את השביל היוצא מהעיר ורידיאן המפצל לשניים שאחד מוביל להרים גבוהים ואחד לתוך יער עבות גדול. ממש ליד ההתפצלות אתה מבחין גם בחנות גדולה.
נראה שדילן מעט משועממת מההליכה חסרת המעש. "נראה לי אני אלך קצת להתאמן עם הפוקימונים שלי. אולי איזה מאמן פראייר ירצה נגדי קרב" אומרת לך בחיוך "ניפגש אחר כך?" שואלת בחיוך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkRed"]דודי! כמובן שרשום! 3>
תגיב להתחלה! 3>[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1434991][size=1][color=royalblue][/color][/size]
[size=1][color=green]ריצי'~
דילן מסמיקה ומשפילה את מבטה "מצטערת זה קורה לי הרבה" אומרת ונראית קצת פגועה.שניכם יוצאים החוצה ומתחילים להסתובב בעיר הגדולה. אתם רואים כמה זירות גדולות ששם מאמנים ומתאמים מתאמנים עם הפוקימונים שלהם, או נלחמים אחד בשני. אתם עוברים ליד מבנה גדול ומרשים ועליו שלט גדול 'האקדמיה הראשונה לפוקימונים' מכריז השלט בכתב מסולסל ויפה. אתם ממשיכים לטייל ורואים את השביל היוצא מהעיר ורידיאן המפצל לשניים שאחד מוביל להרים גבוהים ואחד לתוך יער עבות גדול. ממש ליד ההתפצלות אתה מבחין גם בחנות גדולה.
נראה שדילן מעט משועממת מההליכה חסרת המעש. "נראה לי אני אלך קצת להתאמן עם הפוקימונים שלי. אולי איזה מאמן פראייר ירצה נגדי קרב" אומרת לך בחיוך "ניפגש אחר כך?" שואלת בחיוך[/color][/size]
[/quote]
מעתיקן :p אצלך יש אקדמיה אצלי יש זירות. אבל בסדר אני סולח לך... (רק כי העתקתי ממך תמשחק)
- - - - - - - - -
"אוקיי לכי, ניפגש אחר-כך, בהצלחה!" אומר ואחייך אליה. אך שניה ליפני שתלך אעצור אותה. ארגיש קצת רע עם זה שפגעתי בה קודם ואומר בביישנות "מממ... מצטער על מקודם, לא התכוונתי להיות תוקפני שכזה ולפגוע, ראיתי עלייך שקצת נעלבת. לא הייתה כוונתי בכלל!"
ואז אאפשר לה ללכת. לאחר מכן אמשיך בשלי, אלך שליו ונינוח אל החנות הזאת במחשבות 'שוב לבד... מעניין במה אתקל הפעם בעיר המעניינת הזו'
-
[quote=ritsuka kun;1434991][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
"פיקאצ'ו של רד! אני לא מדברת על צאצאים עלובים שלו!" נוהמת האישה עליך והג'ינקס שלה עומדת זקוף, שיערה הבלונדיני מתנפנף ברוח הקפואה. בינתיים מאנקי שלך קופץ לעברו של דניאל ומנסה להרביץ לקרח ולפוצץ אותו, אבל זה לא עוזר הקרח מתפשט במהירות אדירה ורק פניו של דניאל נשארות גלויות.
"ריאן בבקשה תברח!" קורא לפני שהקרח מכסה את גופו לחלוטין. אתה מתבונן ורואה את הילד הקטן כלוא בתוך קבר מקרח הנראה בדיוק כמוהו.
"אני ממליצה לך להפסיק לבלבל לי את השכל או שתמצא את עצמך כמו הילד הזה כאן! עכשיו ענה לי אצל מי נמצא הפיקאצ'ו של רד?" נובחת עליך ברצינות האישה המסתורית ג'ינקס בינתיים הולכת לעברך ושיערה מתפזר בצורה פראית ממה שיער רגיל אמור להיות. אתה מסתכל על שתיהן וליבך קרוע מהילד הקטן שאין דרך להצילו עכשיו. האישה נראית חסרת סבלנות "ג'ינקס חסלי אותו חבטה!" קוראת ושיערה של הג'ינקס שלה זוהר בלבן והיא מניפה אותו בפראות וחובטת במאנקי,פיצ'ו ובך אחורנית.
"הזדמנות אחרונה?" שואלת האישה ומשלבת את ידיה ומתבוננת בך דרך משקפיה האטומים. אתה מבין שהאישה הזאת לא תוותר לך ולמראה הפוקימונים הפצועים שלך קשות רק מהנפת שיער אחת שזה לא יהיה קל.[/color][/size]
>[/color][/size][/quote]
"הבנתי...אין שום דרך לצאת לעצור אותך אז אני חייב לומר לך איפה נמצא פיקאצ'ו של רד" אומר לה ואחזיר את פיצ'ו ומאנקי לפוכדורים שלהם, "פיקאצ'ו של אש מסתתר ב-היי!!" אקרא ואעשה פני מופתע ואצביע מאחוריי האישה, "אני רואה אותו! הוא ממש מאחורייך!" אקרא ואצביע בהתלהבות מאחור כדי שהיא תתלהב ואז אתחיל בכל הכוח לברוח ממנה.
-
[quote]מייק~
תנסה אולי לנסות לעשות מהלכים מיוחדים כאלה.. להשתמש בסביבה יותר בדרך לא רגילה במתקפות. זה יכול לעזור לך בהרבה משחקים אחרים גם..
צ'ימיצ'אר נעמדת זקופה ומטעינה אגרוף בידה והיא רצה לעברו של אלקיד המנער את ראשו ובשניה האחרונה מטעין בעצמו גם אגרוף. שני האגרופים נפגשים בפיצוץ אדיר היוצר עשן סמיך המכסה את שניהם.
אתה מסתכל נחוש וכשהעשן מתפזר אתה רואה שהפוקימונים עדיין עומדים כשאגרופיהם עדיין מחוברים אחד כנגד השני. שני הפוקימונים מסתכלים אחד על השני ואז נופלים שניהם ביחד מעולפים.
תומאס חושק את שיניו ומסתכל על הפוקימונים בזעם מעורב בעוד תחושה שאינך מצליח לזהות. אולי אכזבה אתה מניח לעצמך.
"טוב כנראה יש בך משהו מיוחד" אומר לך ועל פניו עולה חיוך עצוב כמהה. מחזיר את אלקיד שלו מניד בראשו ואז הוא הולך יחד עם שני חבריו למעמקי היער. צ'ימיצ'אר פותחת את עיניה ומחייכת אליך ונראית עצובה מהפסדה.
[/quote]
אני מסתכל לעבר צ'ימיצ'אר ומחייך ואומר "צ'ימיצ'אר, היית נפלאה! זה היה קרב מדהים! לא האמנתי שאלו היכולות שלך! אני מופתע, כל הכבוד" אני אומר בהרבה ביטחון לצ'ימיצ'אר התשושה, אני שואל את צ'ימיצ'אר, "איך את מרגישה? אפשר להמשיך? יש לנו משימה אם את זוכרת."
-
[quote=ritsuka kun;1434991]
נפגעתי קשות :cry::(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סקווירטל נכנסת עמוק לתוך שריונה ומצליחה להינצל מכל המחטים הסגולים שהיו אמורים לשרוט לגמרי את גופה, אבל השריון נפגע מרובם ולרגע קל הוא זוהר בסגול בהיר. סקווירטל יוצאת מהשריון ונראה שהיא סובלת ממשהו, אבל זה לא מזיז לה ושולחת מפיה סילון ממוקד של בועות לעברו של הפוקימון הקטן ופגעת בו קשה. הפוקימון מתעלף. אתה מתלהב נורא, אבל אז מבחין שסקווירטל אינה חשה בטוב ומעט מסוחררת.[/color][/size]
[/quote]
איך לעזאזל היא הורעלה ?
-------------------
"סקווירטל חזרי!"אומר במהירות ואחזיר אותה לפוקדור. 'צריך לחפש מרכז פוקימונים באזור' אומר בזמן שאני זורק פוקדור לעבר הפוקימון.
-
[quote=ritsuka kun;1432982][size="1"][color="darkred"][b][u]התחלה:[/u][/b]
"שלום לכולם ותודה שהגעתם" אומרת נערה מבוגרת מכם רק בקצת. הבחורה היפה הזאת הלכה שידיה משולבות לאחור ושיערה החום גולש עד מעל לישבנה. הנערה הציגה עצמה מקודם כבלו. מאמנת מנוסה במקום השלישי בגמר הליגה של רמת אינדיגו וכמו כן מפקדת המבצע. "אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם שלמרות המצב הקשה הסכמתם להתגייס בבעיה החמורה בה אנחנו נתקלנו" אומרת ברצינות ומסתכלת עליך ישירות. ליתר ביטחון אתה מסב את ראשך מצד לצד ורואה עוד כשלושים נערים ונערות בני גילך וכמה מבוגרים יותר הנראים מאוד נחושים כמוך.
"כפי שאתם כולכם יודעים רד, אלוף הליגה ומאמן פוקימונים מנוסה שאין שני לו נעלם לפני ארבעה חודשים לאחר שקיבל מכתב ממאמן מסתורי. לפני מספר שבועות התגלה פיקה של רד חבול במיוחד על ידי ילו" ממשיכה ומחווה בידה לנערה נמוכה מאוד עם כוכב בוקרים רחב ונעלי בוקרים ובידה השנייה חכה. ילו מחייכת אליכם מעט נבוכה מהמעמד אבל מרצינה כשהיא רואה שכל העיניים עליה.
"ילו תיהיה האחראית עליכם במהלך המשימה ואליה בלבד תצטרכו לדווח במקרה ויש לכם חדשות או תגליות בנושא רד. מצידי השני נמצא גרין, מנהיג מכון ורידיאן והזוכה במקום השני בליגת הפוקימונים" ושוב מחווה ידה לבחור רציני העומד בשילוב ידיים ונראה שמעט משועמם מדיבוריה של בלו ומגלגל מידי פעם את עיניו בתסכול ברור "פיקה של רד כרגע נמצא תחת חזקתו ויכול להיות שהוא יצטרך לעבור לאחד מכם מידי פעם. עכשיו הסתדרו בשורה והיכנסו בתור ישר ומסודר לתוך המעבדה של פרופסור אוק לקבלת הפוקימון הראשון שלכם" אומרת ומתחילה להוביל אתכם ברצינות יתרה לעבר הכניסה הקידמית של המעבדה. בפנים עומד איש זקן עם שיער מאפיר העומד זקוף ולידו בחורה עם שיער חום בהיר אשר מחזיקה מגש גדול ועליו כמה וכמה פוקדורים. היא מגישה לך פוקדור ופרופסור אוק מביא לך פוקידע חדישה וחמישה פוקדורים.
"שיהיה ברור, המשימה שלכם לגלות מה קרה לרד בלבד! במקרה חירום התקשרו אליי ואני כבר אדאג לעזור לכם" אומרת בלו וילו מהנהנת באדישות.
"בהצלחה לך" אומרת ילו בביישנות ומביאה לך גם את המספר טלפו שלה "גם אני אהיה זמינה, אבל לא בטוחה עד כמה אוכל לעזור בשעת קרב" היא מצחקקת קלות ואז משחררת פוקימון ציפור עם שלושה ראשים ועולה על גבו ונעלמת באופק.
נשארת לבד, עם פוקימון חדש בידך ועם משימה חשובה בליבך. [/color][/size][/quote]
אלך לפינה מבודדת כדי להכיר את הפוקימון שלי.
-
[COLOR="Red"][SIZE="1"][B]שם בפורום[/B]: ~BarMaster~
[B]שם במשחק[/B]: בר
[B]גיל[/B]: 14
[B]רקע[/B]: [SIZE="1"][COLOR="Red"]בר נולד בעיר פאלט. אמא של בר נפטרה ממחלה קשה ומאז בר תמיד התגעגע וברגעי משבר תמיד נזכר בה מתחזק וממשיך.
אבא של בר היה מאמן חזק וידוע והוא היה חלק מצוות החיפוש לכן כל הזמן בר נשאר לשמור על אחיו בבית וכאשר הוא נרדם היה יוצא לראות קרבות לחפש אחר פוקימונים ללמוד עליהם ולהאכיל לשמור ולטפל בהם, בר מאז ומתמיד אהב פוקימונים ושמע על הסיפור של רד וצוות החיפוש ששאל את אביו, והבין שחייבים למצוא את רד ולנצח את ארבעת המאמנים המסתוריים.
כאשר אביו פרש מצוות החיפוש בר היה יותר חופשי ואף לפעמים שיחק עם המגמורטור של אביו ויצא יותר החוצה והכיר יותר פוקימונים ותמיד חלם להיות מאמן ולנצח את כולם. יום אחד שיצא החוצה הוא עבר ליד בית נטוש ושמע צעקות מבפנים, רץ פנימה וראה גאסטלי שילד גדול מתעלל בוא וזורק עליו אבנים בר רץ להגן עליו ונפגע גם אבל הצליח להרים את הגאסטלי ולברוח איתו ומרכז הפוקימונים מאתו מקרה בר רצה שהפוקימון שאיתו יתחיל את ההרפתקה יהיה גאסטלי. [/COLOR][/SIZE]
[B]תמונה/ ספרייט[/B]: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/7a15cbe1668fd183bf8e2755a14e93ec.png[/IMG][/URL]
[B]פוקימון התחלתי[/B]: גאסטלי
[B]תגים[/B]:
[B]כסף[/B]:1000$
[B]ציוד[/B]: 5 פוקדורים (),פוקדע( )אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים( ),פנס( ),שעון ( )
[B]הערות/הארות[/B]: אין[/SIZE][/COLOR]
-
בפעם השישית היום...
דילן מקשיבה לך ואז מבטלת אותך בהנפת יד. "שטויות זה בסדר" אומרת בחיוך ואז רצה לעברן של הזירות בהם עשרות מאמנים נלחמים ונטמעת ביניהם ועד מהרה אתה לא מבחין בה יותר בן עשרות האנשים.
אתה מחייך ומושך בכתפיך והולך ישר לעבר החנות מעבר לכביש. בעודך עובר ליד חלון הראווה אתה מבחין באישה שמנה היושבת מאחורי הדלפק, אוכלת כריך וקוראת מגזין.
אתה נכנס פנימה ופעמון מעל הדלת מצלצל. האישה מרימה את מבטה מהעיתון "מה אתה רוצה?" שואלת בפה מלא בכריך. הריח כמעט חונק אותך. שילוב של חרדל, בצל וטונה. האישה מתחילה לתופף עם ציפורניה ומחכה לתשובתך.[/COLOR][/SIZE]
מקורי מאוד...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצביע מאחוריך והאישה קונה את זה לחצי שנייה, מה שנותן לך מספיק זמן להחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם ולרוץ. אחרי כעשר מטר אתה שומע את צווחתה מאחוריך "אתה יכול לרוץ אבל לא להתחבא!". אתה מנער את ראשך וממשיך לרוץ במהירות בתוך היער, רומס שיחים ונתקל בענפים נמוכים החותכים את פניך. אחרי עשר דקות הליכה שאתה כמעט משוכנע שאיבדת אותה, אתה מבחין בשיערה האדום מתנפנף בפראות כמה מטרים ממך. היא עדיין רצה. אתה מתנשף וממשחיל לרוץ, ואז חותך במהירות שמאלה ולמזלך, לכאורה, אתה רואה מערה קטנה על צלע של גבעה.
אתה מטפס ונכנס בתוכה בטוח שניצלת מהאישה. אתה מתחבא מאחורי סלע ומנסה כמה שפחות להרעיש. לפתע אור בהיר ותכול מואר בכניסה. אתה מציץ, ולחרדתך אתה מגלה שהיא אוטמת את הכניסה היחידה למערה בקרח עבה. אתה מבחין שנייה לפני שהפתח מתכסה בפניה האישה המחייכת ומנופפת לך לשלום. משאירה אותך כלוא ופצוע בתוך מערה צפופה.[/COLOR][/SIZE]
תקשיב, פעם אחרונה אני אומר.. יותר מפעולה אחת! ואם אחת, אז לפחות שיהיה לה תוכן. דיברת איתה מה עכשיו? אני לא יכול להמציא לך סתם המשכים אם אתה לא עושה כלום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימיצ'אר נראית קצת מצוברחת מזה שלא ניצחה, אבל מהנהנת בראשה ומחכה לראות מה תרצה לעשות.[/COLOR][/SIZE]
הרעל נספג בשריון וכשהיא הוציאה את הראש היא הורעלה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סקווירטל לפוקדור שלה כשבראשך אתה חוזר על משפט אחד 'חייב למצוא מרכז'. אתה מנער את ראשך וזורק פוקדור על הפוקימון המעולף. הפוקדור נפתח וקרן אור נשלחת מתוכו וכולאת את הפוקימון בתוכה.
הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל מצד לצד. אתה כבר מתחיל להתלהב מלכידתך השנייה, אבל לפתע הפוקדור נפתח והפוקימון השתחרר והוא מתחיל לברוח ממכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkRed"]אוליבר~
אתה הולך הצידה מחזיק את הפוקדור היקר הזה בין ידך ואז משחרר את הפוקימון המסתורי בתוכו בקריאת התלהבות. מתוך הפוקדור יוצא פוקימון הנראה קצת כמו חפרפרת. הפוקימון מסתכל עליך ואז להבה ענקית פורצת מגבו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/05/Spr_5b_155.png[/IMG]. הפוקימון הקטן מתנשף ומסב ממך את מבטו בכעס.[/COLOR][/SIZE]
בר מצטער~ כרגע יש לי יותר מידי שחקנים..
-
[quote=ritsuka kun;1435186]בפעם השישית היום...
[. שילוב של חרדל, בצל וטונה. האישה מתחילה לתופף עם ציפורניה ומחכה לתשובתך.[/color][/size]
מקורי מאוד...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצביע מאחוריך והאישה קונה את זה לחצי שנייה, מה שנותן לך מספיק זמן להחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם ולרוץ. אחרי כעשר מטר אתה שומע את צווחתה מאחוריך "אתה יכול לרוץ אבל לא להתחבא!". אתה מנער את ראשך וממשיך לרוץ במהירות בתוך היער, רומס שיחים ונתקל בענפים נמוכים החותכים את פניך. אחרי עשר דקות הליכה שאתה כמעט משוכנע שאיבדת אותה, אתה מבחין בשיערה האדום מתנפנף בפראות כמה מטרים ממך. היא עדיין רצה. אתה מתנשף וממשחיל לרוץ, ואז חותך במהירות שמאלה ולמזלך, לכאורה, אתה רואה מערה קטנה על צלע של גבעה.
אתה מטפס ונכנס בתוכה בטוח שניצלת מהאישה. אתה מתחבא מאחורי סלע ומנסה כמה שפחות להרעיש. לפתע אור בהיר ותכול מואר בכניסה. אתה מציץ, ולחרדתך אתה מגלה שהיא אוטמת את הכניסה היחידה למערה בקרח עבה. אתה מבחין שנייה לפני שהפתח מתכסה בפניה האישה המחייכת ומנופפת לך לשלום. משאירה אותך כלוא ופצוע בתוך מערה צפופה.[/color][/size~~~~~~~~~~~
צ'ימיצ'אר שלה כשבראשך אתה חוזר על משפט אחד 'חייב למצוא מרכז'. אתה מנער את ראשך וזורק פוקדור על הפוקימון המעולף. הפוקדור נפתח וקרן אור נשלחת מתוכו וכולאת את הפוקימון בתוכה.
הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל מצד לצד. אתה כבר מתחיל להתלהב מלכידתך השנייה, אבל לפתע הפוקדור נפתח והפוקימון השתחרר והוא מתחיל לברוח ממכם.[/color][/size
[size="1"][color="darkred"]אוליבר~
אתה הולך הצידה מחזיק את הפוקדור היקר הזה בין ידך ואז משחרר את הפוקימון המסתורי בתוכו בקריאת התלהבות. מתוך הפוקדור יוצא פוקימון הנראה קצת כמו חפרפרת. הפוקימון מסתכל עליך ואז להבה ענקית פורצת מגבו [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/05/spr_5b_155.png[/img]. הפוקימון הקטן מתנשף ומסב ממך את מבטו בכעס.[/color][/size]
בר מצטער~ כרגע יש לי יותר מידי שחקנים..[/quote]
אתה ציני או שבאמת התכוונת לזה? חחחח
״אטי לא!״ אומר בעצבים ואבדוק את חומרת הפציעה שלי,אוציא את האייפון ואנסה להתקשר למישהו,אשחרר את פיצ׳ו ומאנקי ואומר להם לנסות לחפש יציאה
-
[quote]מייק~
תקשיב, פעם אחרונה אני אומר.. יותר מפעולה אחת! ואם אחת, אז לפחות שיהיה לה תוכן. דיברת איתה מה עכשיו? אני לא יכול להמציא לך סתם המשכים אם אתה לא עושה כלום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימיצ'אר נראית קצת מצוברחת מזה שלא ניצחה, אבל מהנהנת בראשה ומחכה לראות מה תרצה לעשות.
[/quote]
מוזר לי יותר מפעילות אחת, כי אני לא מבין כ"כ מה אפשר כבר לכתוב אבל בסדר.
-----------
"בואי צ'ימיצ'אר, ממשיכים". אני הולך בדרכי ומחפש את השילוט כיצד להגיע לעיר ורידיאן בתוך דרך 1 המסובכת והמפותלת
-
[quote=ritsuka kun;1435186]
הרעל נספג בשריון וכשהיא הוציאה את הראש היא הורעלה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סקווירטל לפוקדור שלה כשבראשך אתה חוזר על משפט אחד 'חייב למצוא מרכז'. אתה מנער את ראשך וזורק פוקדור על הפוקימון המעולף. הפוקדור נפתח וקרן אור נשלחת מתוכו וכולאת את הפוקימון בתוכה.
הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל מצד לצד. אתה כבר מתחיל להתלהב מלכידתך השנייה, אבל לפתע הפוקדור נפתח והפוקימון השתחרר והוא מתחיל לברוח ממכם.[/color][/size]
[/quote]
you son of a bitch
-------------
"טוב לחפש מרכז יותר חשוב כרגע" אומר לעצמי ואתחיל לחפש מרכז פוקימונים.
-
דילן מקשיבה לך ואז מבטלת אותך בהנפת יד. "שטויות זה בסדר" אומרת בחיוך ואז רצה לעברן של הזירות בהם עשרות מאמנים נלחמים ונטמעת ביניהם ועד מהרה אתה לא מבחין בה יותר בן עשרות האנשים.
אתה מחייך ומושך בכתפיך והולך ישר לעבר החנות מעבר לכביש. בעודך עובר ליד חלון הראווה אתה מבחין באישה שמנה היושבת מאחורי הדלפק, אוכלת כריך וקוראת מגזין.
אתה נכנס פנימה ופעמון מעל הדלת מצלצל. האישה מרימה את מבטה מהעיתון "מה אתה רוצה?" שואלת בפה מלא בכריך. הריח כמעט חונק אותך. שילוב של חרדל, בצל וטונה. האישה מתחילה לתופף עם ציפורניה ומחכה לתשובתך.[/color][/size]
[/quote]
זו החנות הרגילה? לפי התיאורים של העיר יש את החנות ליד מרכז הפוקימונים, בצמוד לה. ועכשיו אתה מספר לי על זאת שממוקמת במקום אחר.
- - - - - - - - - - - - - -
'אוקיי... אישה חביבה, נקייה ומטופחת פונה אליי. יום המזל שלי' אחשוב בציניות ואסתיר את מבטי הנגעל. ארים את קולי כדי להראות נוכחות "סתם מסתובב, בודק מה יש בחנות הזו שלך" אומר בכוונה באופן הזה כדי להראות נוכחות בולטת ואסרטיביות שלא תיהיה שאננה כלפיי ותטפל בי כלקוח ראוי.
ואסתובב בחנות, אראה מה יש בין המדפים.
-
[size="1"][color="darkred"]אוליבר~
אתה הולך הצידה מחזיק את הפוקדור היקר הזה בין ידך ואז משחרר את הפוקימון המסתורי בתוכו בקריאת התלהבות. מתוך הפוקדור יוצא פוקימון הנראה קצת כמו חפרפרת. הפוקימון מסתכל עליך ואז להבה ענקית פורצת מגבו [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/05/spr_5b_155.png[/img]. הפוקימון הקטן מתנשף ומסב ממך את מבטו בכעס.[/color][/size]
[/quote]
"וואו סינדקוויל!" אצעק בהתרגשות ואשלוף את הפוקידע על מנת לקבל עליו מידע.
-
ג'סי נראית מעט מהססת ואז מהנהנת בראשה. "אתה יודע אבל שיקח לנו מלא זמן להגיע לשם?" אומרת בקול רציני "אנחנו רק בורידיאן. אנחנו צריכים לחצות כמעט חצי מחוז עד שנגיע לשם" אומרת ואז פונה אל האחות ג'וי "סליחה על ההטרדה. אבל שמעת על עוד משהו משונה שקורה במחוז?" האחות ג'וי מהססת לרגע ואז מהנהנת בראשה "שמעתי שיש בעיות במפעל חשמל אחרי סרוליין. ממש ליד מערת האבן המובילה לעיר לבנדר" אומרת ונראה שהיא לא שלמה עם החלטתה לספר לכם את זה.[/color][/size]
[/quote]
"תודה רבה לך האחות ג'וי." אומר ואשתחוה לשניה. "ג'סי, אני חושב שעלינו לראות מה קורה שם, אולי כדאי להזדרז לשם כבר עכשיו ולמצוא סימנים? האמת, אני לא בטוח עד כמה אנחנו חזקים מספיק כדי להגן על עצמינו ועל כן אני חושב שכדאי להתאמן קודם ולהוכיח שאנחנו מסםיק חזקים כדי להגן על עצמנו. אני מציע שנלך לפיוטר קודם ונילחם במכון, זה יעיד עלינו שאנחנו חזקים מספיק. מה דעתך?"
סליחה היה לי בלאק אאוט מהמשחק שלך לשנייה חח
~~~~~~~~~~~