-
[quote=nivx10;1436545][size=1][color=purple][b]דילן:[/b]
את ממהרת לפעול, מפחדת מאוד על ווידל הקטן שנחבט שם וסובל. מבקשת בלחץ "ווידל תשלח חוט לעבר ענף גבוה ומשוך את עצמך משם! מהר!" ווידל יורה חוט ארוך שעף אל עבר עץ בצד השני של הזירה, לוקח לחוט זמן להגיע ובנתיים פינסיר מתחקרב. החוט נדבק ומתלפף פעמיים סביב הענף ווידל זולל אותו בחזרה ומתחיל למשוך את עצמו במהירות, פינסיר מנסה להנחית את מתקפת שבירת הלבנים שמחמיצה, פוגעת ברצפה ומעיפה רסיסי אדמה ואבן לכל עבר. שבר אדמה כמעט ופוגע בחוט ומנתק אותו, מפספס ממש בכמה מילימטרים... את נאנחת קלות ומבקשת מווידל להרחיק את פינסיר עם עוקץ רעל. ווידל שולח מטרי חצים סגולים וחדים אל פינסיר שפשוט סופג את זה וממשיך להתקדם מכה בעץ בחזקה. פינסיר מגיע אל העץ מטלטל אותו והולם בו וכל העץ רועד בחזקה, עלים וענפים דקים מתחילים ליפול בהתחלה ואז נופלים הענפים הכבדים יותר ומהראשונים שבניהם היה הענף של ווידל שנופל מטה היישר לעבר צבתות האימה של פינסיר שמחכה בקוצר רוח ושוב מחכך אותם בתעווה לקרב. הענף נופל אל בין הצבתות ו-ווידל זורק את עצמו מהענף לרצפה שנייה ליפני שפינסיר מרסק את הענף לחתיכות. ווידל משתמש בעוקץ רעל מס' פעמים ומתרחק לאחור מנסה להרחיק את פינסיר ששוב משתמש בהתקשחות וחוסם את העוקצים, צוחק ברשעות ומתקדם בשאננות אל ווידל כאילו כבר יודע שהוא מנצח עכשיו בקרב.
כשלפתע ווידל פוגע עם מטח קוצים אחד כמעט במלואו אל תוך עיניו של פינסיר שצורח מכאב ואינו רואה דבר, עוצם אותם מרפלקס, הם כואבות ושורפות לו והוא לא מצליח לפתוח אותם![/color][/size][/quote]
"נהדר ווידל! עכשיו קשור את רגליו עם החוט ואז זנק עליו עם נשיכת חרק!" אקרא 'יש עוד סיכוי' אחשוב לעצמי בסיפוק "קדימה ווידל אתה מסוגל!" אקרא בהתלהבות
-
[quote=nivx10;1436539][size=1][color=purple]
[color=seagreen][b]תומאס:[/b]
אתה משפיל מבט וחושב לעצמך בבוז ומצטער מאוד על שלא הקשבת לאימך שאמרה הלוך וחזור לקחת לך בגדים חלופיים. מרים מבטך ואומר לשניים תודה רבה שאתם עוזרים לי, הדייג עוד עסוק בשלו ואילו הנערה מביטה בך בצחקוק בשייני ונבוך. אתה מביט סביב וממלמל לעצמך "וואוו איזה מקום יפייפה..." ומוסיף "אף פעם לא חשבתי שיש באיזור הזה מקום שכזה" ופונה כך אל הדייג שעוד בשלו ואין הוא מתייחס, "יום ללא דגים הוא יום דיי מתסכל, הנח לו" אומרת הנערה היפה בנועה ומתיישת לידך. אתה מיד מוודא כי התעטפת היטב במגבת והיא ומחייכת חיוך רחב. אתה מציג את עצמך ואומר ששמך תומאס בלאק. לפתע מושך את צומת ליבו של הדייג ואומר "תומאס? שם יפה חבוב" ומניף את החכה ומשליך חוט ארוך למים פעם נוספת. "חח קוראים לו תומאס" מסבירה לך הנערה את הפתאומיות בגישה שלו. "אגב, לי קוראים לילי" ומסבירה לך על המקום "קוראים למקום 'אגם השקט' אני ובנדודי תומאס קראנו לו ככה. כי פרט לנו ולעוד שלושה אנשים אולי אף אחד לא מכיר את המקום הזה. הפוקימונים באגם שומרים היטב על פרטיותם ולא פולשים מן האיזור הזה לחלקים אחרים בדרך" ואתה מהנהן בהבנה. לפתע הדייג פונה אלייך ואומר "בלאק אמרת שמשפחתך היא נכון? ליפני כ-6 שנים היה אדם בשם מתיו בלאק שאתגר את רד והובס לגמריי, היה לו צוות מעולה. אבל אין על רד שלנו... המגן המושלם של חבל אינדיגו, איני מבין מה לו לעזוב. אף אחד לא יהיה חזק כמוהו" אומר הדייג בעוד הוא דיבר על אביך מבלי שידע (חחח כן מתיו, זרום איתי).
[/color][/quote]
"מתיו הוא אבא שלי" אני אומר לו בחיוך "אתם עוד תראו שהכישרון שלו עובר במשפחה" אני מוסיף בגאווה ומעט בשחצנות "לילי, תגידי... מותר לתפוס פה פוקימונים לצוות או שבגלל שזה מקום שמור אז עדיף שלא?" אני שואל אותה, בזמן שאני חש רטט בלתי מוסבר בביטני 'ידעתי שאסור לי לאכול קורנפלקס לארוחת בוקר... זה תמיד עושה לי גזים!'
-
[quote]
אנדרו:
עם 'פרצוף מפחיד' שומש, והשיג את המטרה שלו (הרתעה ו/או הפחדה של היריב) אין לו עוד השפעה מעבר לכך. זה נמשך לכמה טורות אקראיים ואז מתפוגג וניתן להשתמש שוב. כרגע אין טעם חחח...
- - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על צ'ארמנדר להשתמש בנהמות ופנים מפחידות והוא עושה כן, וולפיקס עדיין מוכה פחד וחששות. מסתגרת בתוך עצמה בעוד רוז מבקשת ממנה בתסכול וצער "בבקשה וולפקיס, סחרור אש! שריטה! עשי משהו..." אך כל אלו עולים בתוהו... צ'ארמנדר טוען אגרוף ממוקד, ידו בהדרגתיות נטענת זורחת באור לבן-כחלכל שכזה וכשזה מוכן לוקח כמה צעדי תנופה ומכה בעצמה אדירה בוולפיקס שמתעופפת באוויר נוחתת ומתגלגלת על הרצפה נחבטת ונשרטת ממנה. וולפיקס שנהלמה קשות ורואים זאת על גופה, בעייפות רבה מסתגרת בין זנבה הרחב והך ופשוט לא מסוגלת להמשיך. אתה מחייך כי עוד שנייה הקרב הזה נגמר. "נו וולפיקס בבקשה קומי והשיבי מלחמה!" אומר רוז "אני מבטיחה לך קטנה שלי, אנחנו ננצח אותו!" היא קוראת לאחר מכן. כל אלו ונראה שאין תגובה פרט לפחד מציק. "וולפיקס קדימה אנו מוכרחות לנצח. למרות כל ההפסדים את המסע הזה אנחנו מסיימות יחד! כמנצחות!!!" רוז אומר ולפתע אוזנה של וולפיקס שמזדקפת משנה את תגובתה, וולפיקס מתגברת על הפחד ועומדת ונוהמת ולהט עז בעינייה! משהו שרוז אמרה הצית בה בערה רצינית!
"יש יש. מעולה וולפיקס עכשיו בכל הכוח סחרור אש!!!" פוקדת רוז ומפיה של וולפיקס מגיחה ספירלת אש דקה ורותחת המסתחררת סביב צ'ארמנדר ומתחיל להתקווץ סביבו בעוד היא מקיפה אותו (fire spin) וצארמנדר חוטף כמה כוויות מציקות מהאש שהולכת וסוגרת עליו. ואז בנשימה עמוקה של וולפוקיס ספירלת האש הדקה הופכת לשניות למתח אש עצבני הפוגע בצ'ארמנדר הלא מוכן ישירות ומעיף אותו אחורה בחזקה (fire spin המשך) ונפסק מיד. ולפתע וולפיקס זורחת והופכת פרוותה לגוון צהוב זרחני ורעמת ראשו וזנבה לצבע מוזהב בוהק. אינך מבין ולפתע אחד מהקהל צועק "וואו זה היכולת של וולפיקס, 'הבזק אש' כמה מגניב". הן אתה והן רוז לא יודעים על מה מדובר והיא בודקת לעצמה בפוקדע.[/quote]
הבזק אש פועל כתגובה למתקפת אש שוולפיקס נפגע ממנו -.-
אגב, אתה מודע לכך שצ'ארמנדר עמיד נגד מתקפות אש, כן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צ'ארמנדר, עכשיו כשהאפקט פועל תפעל חזיתית, טען אגרוף ממוקד ותקוף בישירות את וולפיקס!" אפקוד על צ'ארמנדר. אני מתרגש להילחם בקרב של שני פוקימוני אש. זה כל כך אני!!!
-
[SIZE=1][COLOR=RoyalBlue][B]רוי:[/B]
כשאתה שומע את המלמולים השקטים אך היומרניים של סהר אתה מתרגז קצת "היי, אל תשכח עלייך עוד לנצח אותי בשביל זה" והוא מביט בך מבוהל מופתע כי שמעת את זה. הוא מחייך אלייך חיוך מתנצל ואומר "היי לכל אחד מותר לחלום, דיברתי לעצמי אל תפגע..." ואתה אומר "טוב נו... אולי לא כדי עכשיו שנחשוב על הליגה הגדולה, קדימה אל מרכז הפוקימונים!" והוא מסכים איתך ושניכם צועדים לשם. קצת שקט סורר בינכם, מעט נפגעת ממה שלחשש לעצמו סהר. סהר בנתיים מביט סביב ומתפעל מן העיר. אתם מגיעים למרכז וכשאתם קרובים לדלתות הם נפתחות אוטומטית. הכירות צובעים גווני צהוב וכתום נעימים. מרצפות לבנות כמה חלונות ספות רבות, אדומות ומועצבות מקיפות שולחנות, יש שם בערך 6 מקומות ישיבה כאלו. בכל פינה בקומה ישנו מסך טלוויזיה המשדר ערוצים, רובם חדשות. עיתונים מפוזרים על השולחנות, מכונת קפה על הדלפק, עמדת פלאפוניים ציבוריים ומוכנת ההחלפות איי-שם בפינה. אין הרבה אנשים פרט לבחור זקן לבוש מחוייט קורא לו עיתון ושותה אספרסו, שתי ילדים שמשחקים בנינטדו זה עם מול זה. בחורה שנראה שכבר שעות מדברת בפלאפון. בחור שמן ומלא זיפים לבוש אוזניות שנרדם בישיבה, ועכשיו גם אתה וסהר בפנים.
אתם פונים אל האחות ג'וי שנמצאת בלפק בסוף החדר, היא מיד נענת בחיוך חביב וחם ושואלת "כן חמודים אפשר לעזור?" הנחמדות שלה גורמת לך פשוט לחייך. לידה עומדת צ'אנסי[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up3/2wlxqovu2wmn.png[/IMG][/URL]העוזרת שלה. אתה מבקש שתרפא לך ולאחיך את הפוקימונים. היא שואלת לשמותיכם ומדביקה תגי שמות בהתאם על הפוקדורים ושולחת אותם למכונת הריפוי ומבקשת מיכם להמתין כ-15 דקות. בנתיים אתם ממתינים שם (פרטתי לך פחות או יותר הכל שם מצא משהו, כל דבר שתעשה יוביל אותך להמשך אחר) ישנה שם גם מפה מפורטת ומצויירת מדוייק של העיר וורידיאן וכל המבנים והמקומות בהם אפשר לבקר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=Purple][B]דילן:[/B]
"נהדר ווידל!" את קוראת מופתעת, מופתעת את המאמן של פינסיר וכל הקהל אולי פרט לריצ'י שמחייך כשרואה את המתרחש בקרב. את מעתה ממהרת לפעול ואומרת "עכשיו ווידל, קשור את רגליו ע"י שימוש בירי חוטים ואז זנק עליו עם נשיכת חרק!" פינסיר בנתיים מתפרע רוקע ברגליו ומשליך ראשו לכל עבר בתקווה שהקרניים הארוכות והסגולות שלו (בגלל ריקוד החרבות) יפגעו במשהו. ווידל שולח חוט הקושר את רגליו של ווידל והינה הוא צולל לאדמה נוחט על פניו. 'אולי יש עוד סיכוי' את מחייכת חיוך רחב וגדול, חשוף שיניים ממש פצצת אנרגיה חיובית. ווידל הקטן זוחל קדימה עולה על פינסיר ונושך אותו בנשיכת חרק, דבר שמהיותו חרק לא משפיע כלכך אך בהחלט מכאיב ומציק. "פינסיר הרגע, עכשיו התקשחות!" קורא המאמן וגופו של פינסיר חוזר להתקשח ווידל לפתע קורא בכאב, ששיניו הנוקשות נוגסות בשריון הקשיח וכואבות לו. פינסיר מצליח סוף סוף לפקוח את עיניו. תחילה רואה מטושטש אך לאט לאט מתעקלם בחזרה. הוא מתרומם ונעמד כשווידל נושך את גבו ואז פוקד עליו המאמן "תשתמש נגד ווידל בזריקה הכרחית" ופינסיר תולש את ווידל מגבו מסובב אותו מעט באוויר עם ידיו וזורק הרחק (Vital throw) לאחר מכן פינסיר שוב מגיע אל ווידל הפצוע אנוש ומשתמש באחיזת צוות ומתחיל למחוץ ואותו ללחוץ אותו! ווידל צורח מכאבים בעוד הקוצים הקטנים שבצבתות של פינסיר רק מוסיפות לכאב הרב!
[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=SeaGreen][B]תומאס:[/B]
אתה מגיב לדברי הדייג בחיוך גאה ואומר "מתיו זה אבא שלי" והדייג מביט בך מופתע מאוד כמעט נופל משרפשף הקטן עליו יושב ואומר "אביך זה מתיו?! וואוו בטח אתה גאה להיות בן של מאמן נהדר שכזה. אני זוכר שראיתי כמה מהקרבות שלו בטלוויזיה. פרט לקרב מול רד הגדול, כל שאר הקרבות לפניו היו נצחונות מדהימים..." והוא מביט בך ביראת כבוד ומוצא בך פאסון מסויים. "חחח תודה, אתם עוד תראו הכישרון עובר במשפחה" ולפתע פורצת לילי לשיחה בהתרגשות "אני מאוד מקווה בשבילך אתה יודע? אני מקווה שתצליח אפילו יותר מאביך" ואתה מביט בך בהרמת גבה אך בחיוך חם ואומר לה תודה. לפתע מכה אותך רטט חזק בבטן. ומבט חולה ולחוץ מכה מכסה את פנייך [/COLOR] [COLOR=SeaGreen]:what: כשאתה מרגיש לחץ שמחייב 'בית כיסא' ואז אתה נזכר בבוקר וחושב במרמור 'אוויי. . . הקורנפלקס' ולילי מביטה בך בחוסר הבנה. אתה ממש בולם את עצמך מלשחרר גזים בנוכחות השתיים ומנסה לתרכז ולעביר נושא. "תגידי לילי... מותר לתפוס כאן פוקימונים או שהמקום הזה הוא שמורה?" והיא מסבירה בכנות "כפי שאמרתי זה אינה שמורה, זה פשוט מקום שאף אחד לא ממש יודע עליו. מצאנו אותו אני והדוד שלי כאן תומאס במקריות. אז מותר לתפוס, אבל מניסיון אני חייבת לציין שקשה מאוד לתפוס כאן פוקימונים. הם מתעקשים לחיות כאן כמשפחה אחת גדולה ומקשים מאוד על הלכידה שלהם"[/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=Red][B]
אנדרו:[/B]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Red]זה החדש, הוא כמעט כמו הישן רק שהסוף שונה
- - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על צ'ארמנדר להשתמש בנהמות ופנים מפחידות והוא עושה כן, וולפיקס עדיין מוכה פחד וחששות. מסתגרת בתוך עצמה בעוד רוז מבקשת ממנה בתסכול וצער "בבקשה וולפקיס, סחרור אש! שריטה! עשי משהו..." אך כל אלו עולים בתוהו... צ'ארמנדר טוען אגרוף ממוקד, ידו בהדרגתיות נטענת זורחת באור לבן-כחלכל שכזה וכשזה מוכן לוקח כמה צעדי תנופה ומכה בעצמה אדירה בוולפיקס שמתעופפת באוויר נוחתת ומתגלגלת על הרצפה נחבטת ונשרטת ממנה. וולפיקס שנהלמה קשות ורואים זאת על גופה, בעייפות רבה מסתגרת בין זנבה הרחב והך ופשוט לא מסוגלת להמשיך. אתה מחייך כי עוד שנייה הקרב הזה נגמר. "נו וולפיקס בבקשה קומי והשיבי מלחמה!" אומר רוז "אני מבטיחה לך קטנה שלי, אנחנו ננצח אותו!" היא קוראת לאחר מכן. כל אלו ונראה שאין תגובה פרט לפחד מציק. "וולפיקס קדימה אנו מוכרחות לנצח. למרות כל ההפסדים את המסע הזה אנחנו מסיימות יחד! כמנצחות!!!" רוז אומר ולפתע אוזנה של וולפיקס שמזדקפת משנה את תגובתה, וולפיקס מתגברת על הפחד ועומדת ונוהמת ולהט עז בעינייה! משהו שרוז אמרה הצית בה בערה רצינית!
"יש יש. מעולה וולפיקס עכשיו בכל הכוח סחרור אש!!!" פוקדת רוז ומפיה של וולפיקס מגיחה ספירלת אש דקה ורותחת המסתחררת סביב צ'ארמנדר ומתחיל להתקווץ סביבו בעוד היא מקיפה אותו ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Ursula_Flareon_Fire_Spin.png"]Fire spin[/URL]) וצארמנדר חוטף כמה כוויות מציקות מהאש שהולכת וסוגרת עליו. ואז בנשימה עמוקה של וולפוקיס ספירלת האש הדקה הופכת לשניות למתח אש אמתני הפוגע בצ'ארמנדר הלא מוכן ישירות ומעיף אותו אחורה בחזקה ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:May_Blaziken_Fire_Spin.png"]Fire Spin המשך[/URL]) ומהרגע הזה צ'ארמנדר לכוד בתוך ספירלת אש המקיפה אותו. (זה לפי ההסבר על המתקפה מ-serebii) ובכל פעם שמנסה לצאת מכלוב האש המאולתר הזה הוא נהלם מן האש ונהדף אחורנית. [/COLOR][/SIZE]
-
[quote]אתה פוקד על צ'ארמנדר להשתמש בנהמות ופנים מפחידות והוא עושה כן, וולפיקס עדיין מוכה פחד וחששות. מסתגרת בתוך עצמה בעוד רוז מבקשת ממנה בתסכול וצער "בבקשה וולפקיס, סחרור אש! שריטה! עשי משהו..." אך כל אלו עולים בתוהו... צ'ארמנדר טוען אגרוף ממוקד, ידו בהדרגתיות נטענת זורחת באור לבן-כחלכל שכזה וכשזה מוכן לוקח כמה צעדי תנופה ומכה בעצמה אדירה בוולפיקס שמתעופפת באוויר נוחתת ומתגלגלת על הרצפה נחבטת ונשרטת ממנה. וולפיקס שנהלמה קשות ורואים זאת על גופה, בעייפות רבה מסתגרת בין זנבה הרחב והך ופשוט לא מסוגלת להמשיך. אתה מחייך כי עוד שנייה הקרב הזה נגמר. "נו וולפיקס בבקשה קומי והשיבי מלחמה!" אומר רוז "אני מבטיחה לך קטנה שלי, אנחנו ננצח אותו!" היא קוראת לאחר מכן. כל אלו ונראה שאין תגובה פרט לפחד מציק. "וולפיקס קדימה אנו מוכרחות לנצח. למרות כל ההפסדים את המסע הזה אנחנו מסיימות יחד! כמנצחות!!!" רוז אומר ולפתע אוזנה של וולפיקס שמזדקפת משנה את תגובתה, וולפיקס מתגברת על הפחד ועומדת ונוהמת ולהט עז בעינייה! משהו שרוז אמרה הצית בה בערה רצינית!
"יש יש. מעולה וולפיקס עכשיו בכל הכוח סחרור אש!!!" פוקדת רוז ומפיה של וולפיקס מגיחה ספירלת אש דקה ורותחת המסתחררת סביב צ'ארמנדר ומתחיל להתקווץ סביבו בעוד היא מקיפה אותו (fire spin) וצארמנדר חוטף כמה כוויות מציקות מהאש שהולכת וסוגרת עליו. ואז בנשימה עמוקה של וולפוקיס ספירלת האש הדקה הופכת לשניות למתח אש אמתני הפוגע בצ'ארמנדר הלא מוכן ישירות ומעיף אותו אחורה בחזקה (fire spin המשך) ומהרגע הזה צ'ארמנדר לכוד בתוך ספירלת אש המקיפה אותו. (זה לפי ההסבר על המתקפה מ-serebii) ובכל פעם שמנסה לצאת מכלוב האש המאולתר הזה הוא נהלם מן האש ונהדף אחורנית.[/quote]
״צ׳ארמנדר תחזיק מעמד!״ אקרא לו בדאגה. אני יודע שזה עשוי להחזיק אפילו רק שני תורות והוא פוקימון אש ועמיד לכל זה. לכן החלטתי לנצל את המתקפה שלו נגדו. ״בזמן שאתה לכוד טען אגרוף ממוקד! כשתשתחרר תזנק לעברו ותכה בו באגרוף ממוקד בתוך הפה שלו!״
-
[quote=nivx10;1436659][size=1][color=royalblue][b]רוי:[/b]
כשאתה שומע את המלמולים השקטים אך היומרניים של סהר אתה מתרגז קצת "היי, אל תשכח עלייך עוד לנצח אותי בשביל זה" והוא מביט בך מבוהל מופתע כי שמעת את זה. הוא מחייך אלייך חיוך מתנצל ואומר "היי לכל אחד מותר לחלום, דיברתי לעצמי אל תפגע..." ואתה אומר "טוב נו... אולי לא כדי עכשיו שנחשוב על הליגה הגדולה, קדימה אל מרכז הפוקימונים!" והוא מסכים איתך ושניכם צועדים לשם. קצת שקט סורר בינכם, מעט נפגעת ממה שלחשש לעצמו סהר. סהר בנתיים מביט סביב ומתפעל מן העיר. אתם מגיעים למרכז וכשאתם קרובים לדלתות הם נפתחות אוטומטית. הכירות צובעים גווני צהוב וכתום נעימים. מרצפות לבנות כמה חלונות ספות רבות, אדומות ומועצבות מקיפות שולחנות, יש שם בערך 6 מקומות ישיבה כאלו. בכל פינה בקומה ישנו מסך טלוויזיה המשדר ערוצים, רובם חדשות. עיתונים מפוזרים על השולחנות, מכונת קפה על הדלפק, עמדת פלאפוניים ציבוריים ומוכנת ההחלפות איי-שם בפינה. אין הרבה אנשים פרט לבחור זקן לבוש מחוייט קורא לו עיתון ושותה אספרסו, שתי ילדים שמשחקים בנינטדו זה עם מול זה. בחורה שנראה שכבר שעות מדברת בפלאפון. בחור שמן ומלא זיפים לבוש אוזניות שנרדם בישיבה, ועכשיו גם אתה וסהר בפנים.
אתם פונים אל האחות ג'וי שנמצאת בלפק בסוף החדר, היא מיד נענת בחיוך חביב וחם ושואלת "כן חמודים אפשר לעזור?" הנחמדות שלה גורמת לך פשוט לחייך. לידה עומדת צ'אנסי[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up3/2wlxqovu2wmn.png[/img][/url]העוזרת שלה. אתה מבקש שתרפא לך ולאחיך את הפוקימונים. היא שואלת לשמותיכם ומדביקה תגי שמות בהתאם על הפוקדורים ושולחת אותם למכונת הריפוי ומבקשת מיכם להמתין כ-15 דקות. בנתיים אתם ממתינים שם (פרטתי לך פחות או יותר הכל שם מצא משהו, כל דבר שתעשה יוביל אותך להמשך אחר) ישנה שם גם מפה מפורטת ומצויירת מדוייק של העיר וורידיאן וכל המבנים והמקומות בהם אפשר לבקר.[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
לא זכור לי שרציתי לרפא אבל שהיה...
------------------------------------------
״איזו פוקימונית חמודה!״ אמור לאחות ג׳וי ואבקש ממנה שתתן לי מידע עליה.
׳אולי כדי לי להחליף את פארס בשאנסי? אומנם פארס הראה קרב ראוי אבל אני חושב שאני יבדוק במכונת ההחלפות׳ אחליט לאחר התלבטות קצרה ואלך לכיוון המכונה.
״היה לי פוקימון כמו לאחות ג׳וי החמודה״ אומר בלחש ואצחקק כאשר אני מאט מסמיק.
-
[quote=nivx10;1436659][size=1]
אתה מגיב לדברי הדייג בחיוך גאה ואומר "מתיו זה אבא שלי" והדייג מביט בך מופתע מאוד כמעט נופל משרפשף הקטן עליו יושב ואומר "אביך זה מתיו?! וואוו בטח אתה גאה להיות בן של מאמן נהדר שכזה. אני זוכר שראיתי כמה מהקרבות שלו בטלוויזיה. פרט לקרב מול רד הגדול, כל שאר הקרבות לפניו היו נצחונות מדהימים..." והוא מביט בך ביראת כבוד ומוצא בך פאסון מסויים. "חחח תודה, אתם עוד תראו הכישרון עובר במשפחה" ולפתע פורצת לילי לשיחה בהתרגשות "אני מאוד מקווה בשבילך אתה יודע? אני מקווה שתצליח אפילו יותר מאביך" ואתה מביט בך בהרמת גבה אך בחיוך חם ואומר לה תודה. לפתע מכה אותך רטט חזק בבטן. ומבט חולה ולחוץ מכה מכסה את פנייך [/color] [color=seagreen]:what: כשאתה מרגיש לחץ שמחייב 'בית כיסא' ואז אתה נזכר בבוקר וחושב במרמור 'אוויי. . . הקורנפלקס' ולילי מביטה בך בחוסר הבנה. אתה ממש בולם את עצמך מלשחרר גזים בנוכחות השתיים ומנסה לתרכז ולעביר נושא. "תגידי לילי... מותר לתפוס כאן פוקימונים או שהמקום הזה הוא שמורה?" והיא מסבירה בכנות "כפי שאמרתי זה אינה שמורה, זה פשוט מקום שאף אחד לא ממש יודע עליו. מצאנו אותו אני והדוד שלי כאן תומאס במקריות. אז מותר לתפוס, אבל מניסיון אני חייבת לציין שקשה מאוד לתפוס כאן פוקימונים. הם מתעקשים לחיות כאן כמשפחה אחת גדולה ומקשים מאוד על הלכידה שלהם"[/color]
[/size][/quote]
אני והפה הגדול שלי... :}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי, עד שלא ננסה לא נצליח לראות אם אפשר לעשות זאת, נכון?" אני אומר ללילי ומסתכל לראות אם הבגדים התייבשו קצת "באלבאזור, פיקאצ'ו, ספירו, צאו!" אני קורא ומשחרר את שלושתם החוצה מהפוכדורים שלהם "אוקיי חברה, יש לנו אתגר די גדול כאן. המקום הזה הוא מקום מחייה של פוקימוני מים רבים. הם משמשים כמשפחה אחד לשני. אם אנחנו רוצים חבר חדש לצוות, צריך לעשות זאת בחוכמה" אני אומר להם "לכן, אני רוצה שתעשו סיבוב באגם, תבדקו את הפוקימונים שיש. אם אתם רואים פוקימון מעניין, תחזרו אליי. נראה אם נצליח לאתר אחד כזה." אני מדרבן אותם "אה ועוד משהו. אני לא רוצה שתסתכנו יותר מדי בקרב כנגד כמה בבת אחת" אני מוסיף "tז קדימה, צאו לדרך!" אני אומר להם "בוא נראה מה יקרה כעת" אני זורק לעבר תומאס ולילי "נראה איך המשפחה הזאת מתפקדת יחדיו." אני אומר להם בחיוך.
-
[SIZE=1][COLOR=Red][B]אנדרו:[/B]
היא נקבה מתוקי :wink:
- - - - - - -
״צ'ארמנדר החזק מעמד״ אתה קורא לו בדאגה. אתה מודע להשפעות סחרור אש ולעובדה שהכלוב הזה יכול להימשך זמן רב ולדכות את הזמן של צ'ארמנדר לתקוף למרות שצ'ארמנדר עמיד למתקפות אש זה עדיין תוקע אותו. צ'רמאנדר שבנתיים מחוסר פקודה מנסה לדחוף את עצמו מבעד לטבעות האש עד שאתה נותן את הפקודה ומבציר בו ״הרגע צ'ארמנדר, דיי חמוד, הקשב״ והוא אכן נרגע. ועומד נינוח ומתרכז בדבריך. ״טען אגרוף ממוקד כל עוד אתה כלוא שם, טען אותו עוד ועוד עד שהכלוב יתפוגג וכשתשתחרר פגע בפניה, כוון ללסת״ ומסכת פניך פנים תקיפות ובטוחות. צ'ארמנדר בעמידת מוצא מתחיל לטעון את האגרוף שמתיל לזהור ולהתגבש. בנתיים וולפיקס לפתע וולפיקס מרימה ראשה ומתחילה ליילל, ייללת זאב ארוכה וכשאתה מבחין במין גלים קטנים המתפשטים ממנה. היא מתחזקת מכך. ״וזה היה יללה אנדרו ידידי״ אומרת רוז קמוצת אגרופים בבטחון רב. ואז לפתע וולפיקס רצה במהירות שיא ומתנגשת בצ'ארמנדר ובכלוב שלו והודפת אותם חזק חזק לאחור. צ'ארמנדר משתדל בכל כוחו ונשאר בעמידתו טוען את האגרוף בעוד הוא גולש לאחור. כלוב האש עדיין ישנו וצ'ארמנדר ממשיך לטעון. לפתע וולפיקס יורה גחלת אל עבר הכלוב. מתקפת אש קטנה שרק מוסיפה לחום ולא עושה מאומה... אך לפתע משתמשת מבקשת רוז "וולפיקס מהר, השתמשי בכליאה" (Imprison) ומסבירה "מעתה, היות ו-וולפיקס גם היא יודעת גחלת. צ'ארמנדר אינו יכול לתקוף עם זה עד לסיום הקרב" ואתה מתרגז. בנתיים להבת הכלוב הולכת ודואכת. צ'ארמנדר ממשיך וממשיך לטעון כשלפתע נעלם כלוב האש שצ'ארמנדר נכלא בו והוא יוצא לדרך בכל הכוח להכות באגרוף ממוקד עתיר אנרגיה בוולפיקס שפשוט בורחת מצ'ארמנדר שרץ אחריה. היא רצה ממנו ומביטה אחורה כשהוא בעקבותיה. מתקרב לעץ בפינת הזירה מבלי לשים לב כשאז רוז צורחת "וולפיקס עץ לפנייך שימי לב!" היא נבהלת ובולמת עצמה ממש כחריקת מכונית על הכביש ואז בפקודת רוץ יוצאת במתקפה מהירה קופצת על הגזע וממנו ניתור לצד השני וצ'ארמנדר מפספס לרוע המזל ומכה עם אגרוף אדיר בעץ שפשוט נשבר ונופל. צ'ארמנדר המבוהל קופץ הצידה וזז מן העץ וולפיקס נפגעת מנפילתו באמצע הזירה, מתכסה בין עליו וענפיו ועתה לא רואים אותה... אך אז היא מצליחה להיחלץ בגמישות בין הענפים ועומדת על גזע העץ מגרגרת בעצבנות על צ'ארמנדר. כל קהל הילדים סביב המחכים לקרב ואלה מן הזירות הצמודות לכם עוצרים את הקרב שלהם. מריעים ומשתוללים מהאגרוף האדיר הזה של צ'ארמנדר שפיספס... אך לא פספס.[/COLOR][/SIZE]
לא נורא, לרפא זה חשוב חחח... וזה חינם!:D
- - - - - - - - -
״איזה פוקימונית חמודה היא זו!״ אתה אומר מוקסם מן הצ'אנסי השמנמנה והמתוקה של האחות ג'וי שמודה לך. אתה פותח את הפוקדע ושמסביר:
[B]צ'אנסי -[/B] פוקימון האחות. צ'אנסי הם פוקימונים שכמעט כל אחוזי הרבייה שלהן הם נקבות. הן פוקימונים אכפתיים ורגישים לזולת. גם לאחר קרב עם יריב שנוא תבוא הצ'אנסי לעזרתו. הן לומדות שלל מתקפות ריפוי והרגעה מיוחדות אשר מסייעות לפוקימון עצמו בעת קרב ואף לשאר צוות הפוקימונים כולו של המאמן. ונכבה.
אתה מביט במכונת ההחלפות ואז חושב לרגע ושואל את ג'וי בסקרנות ״סילחי לי, אבל תרצי אולי להחליף את הפארס שלי בצ'אנסי שלך?״ והיא מיד נרחצת מכך במין מבט מתנצל: :sorry: ומדברת תוך שימוש בידיה ״לאלאלאלאלא!״ ומוסיפה ״צ'אנסי היא לא להחלפה או מכירה. היא החברה הכי הכי טובה שלי״ ואז אתה חושב לעצמך 'מממ... אמנם פארס נתן קרב טוב בהחלט אך בכל זאת אלך אל מכונת ההחלפות ואראה אולי אוכל להשיג שם צ'אנסי או לקבל מילדים הצעה לכמה פוקימונים אחרים' ואתה בהחלט צועד לשם. בנתיים סהר מביט במפה של העיר וורידיאן שהייתה תלויה שם ובוחן אותה היטב... אתה מגיע אל המכונה ושם ישנם 4 ילדים אחד שלא משתכנע מלהחליף את הטאורוס שלו בעד שום דבר ועוד שלושה שמתכננים אליו. אתה שואל אותם ״היי שלום, שמי רוי. אני מעוניין לבצע החלפה מישהו מעוניין אולי בפארס? חזק בעל שלל מתקפות מגוונות?״ ושלושה מהם פונים אלייך:
אחד אומר ״אני מוכן לתת לך תמורת פארס את ההוטהוט[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up380.siz.co.il/up3/tnmgzht5yodi.png[/IMG][/URL]שלי״
השנייה אומרת ״אני מוכנה לתת לך תמורתו את ההורסי[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up380.siz.co.il/up2/onlxdngyltmn.png[/IMG][/URL]שלי״
ושלישי אומר ״וואוו פארס יהיה וודאי לפארסקט, אם הוא חזק ובר מתקפות כפי שאתה טוען את הטנגלה[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up380.siz.co.il/up2/mt2ijnjzj1gl.png[/IMG][/URL]או הליקיטאנג[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up380.siz.co.il/up2/xnymm5u2dzda.png[/IMG][/URL]שלי.
[/COLOR][/SIZE]
-
[I][SIZE=3]מצטער על הדאבל פוסט, שכחתי לעדכן ל-Triple T...[/SIZE][/I]
הוצאת אותם ליפני שלושה המשכים. תיהיה עיקבי ^.^
- - - - - - - - - - -
״אם לא ננסה לא נדע, לא כן?״ אתה שואל וקורץ אל לילי הקורצת בחזרה. אתה מסתכל לראות עם הבגדים התביישו אך נראה שהם עוד רחוקים מזה... ואת המשימה הזאת תצטרך לבצע עירום עטוף מגבת. ״באלבזור, פיקאצ'ו, ספירו אליי״ אתה קורא לשלושה וכולם קמים ממקומם ומתקבצים סביבך בסקרנות. ״אוקיי צוות, זהו אתגר דיי רציני. המקום הזה הוא מקום מחייה של פוקימוני מים רבים. הם משמשים כמשפחה אחד לשני כאן. לכן, אני רוצה שתעשו סיבוב על שפת האגם, הכירו את הפוקימונים שכאן. אם אתם מבחינים בפוקימון חזרו אליי״ הם מהנהים לראשם וקוראים בחיוך להסכמה ורצים/עפים כל אחד לעבר אחר. אתה מחכה שם כמה זמן. אולי כ-10 דקות וקם ממקומך מחזק את קשר המגבת ומחליט לראות מה קורה עם השלושה. ספירו נרדמה על איזה עץ בניגוד למה שביקשת... נראה שהיא עדיין לא ממושמעת כמו שצריך. את הפרח על גבו של באלבזור אתה מזהה בקושי, מתוך שיח בו באלבזור מתחבא מפניי כמה פסאיידקים[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up3/amwrjzim4jtn.png[/IMG][/URL]שזועפים על כי התקרבו להם אל הביצים. ואילו פיקאצ'ו מהעבר האחר משחק לו עם וומפר קטן[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up3/ml5ymyomzjdy.png[/IMG][/URL]במחבואים. ואתה עצמך מבחין בקורסולה[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up1/lkvjz0otngjm.png[/IMG][/URL]ששוחה לה בצחוק וגיל באיזור ירקרק של המים מרובה עצות ניצני אגם קטנים ושושנות מים יפות.[/COLOR]
-
[quote=nivx10;1436683][i][size=3]מצטער על הדאבל פוסט, שכחתי לעדכן ל-triple t...[/size][/i]
הוצאת אותם ליפני שלושה המשכים. תיהיה עיקבי ^.^
- - - - - - - - - - -
״אם לא ננסה לא נדע, לא כן?״ אתה שואל וקורץ אל לילי הקורצת בחזרה. אתה מסתכל לראות עם הבגדים התביישו אך נראה שהם עוד רחוקים מזה... ואת המשימה הזאת תצטרך לבצע עירום עטוף מגבת. ״באלבזור, פיקאצ'ו, ספירו אליי״ אתה קורא לשלושה וכולם קמים ממקומם ומתקבצים סביבך בסקרנות. ״אוקיי צוות, זהו אתגר דיי רציני. המקום הזה הוא מקום מחייה של פוקימוני מים רבים. הם משמשים כמשפחה אחד לשני כאן. לכן, אני רוצה שתעשו סיבוב על שפת האגם, הכירו את הפוקימונים שכאן. אם אתם מבחינים בפוקימון חזרו אליי״ הם מהנהים לראשם וקוראים בחיוך להסכמה ורצים/עפים כל אחד לעבר אחר. אתה מחכה שם כמה זמן. אולי כ-10 דקות וקם ממקומך מחזק את קשר המגבת ומחליט לראות מה קורה עם השלושה. ספירו נרדמה על איזה עץ בניגוד למה שביקשת... נראה שהיא עדיין לא ממושמעת כמו שצריך. את הפרח על גבו של באלבזור אתה מזהה בקושי, מתוך שיח בו באלבזור מתחבא מפניי כמה פסאיידקים[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up3/amwrjzim4jtn.png[/img][/url]שזועפים על כי התקרבו להם אל הביצים. ואילו פיקאצ'ו מהעבר האחר משחק לו עם וומפר קטן[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up3/ml5ymyomzjdy.png[/img][/url]במחבואים. ואתה עצמך מבחין בקורסולה[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up1/lkvjz0otngjm.png[/img][/url]ששוחה לה בצחוק וגיל באיזור ירקרק של המים מרובה עצות ניצני אגם קטנים ושושנות מים יפות.[/color][/quote]
'עדיין לא... אני כבר בטוח שיש כאן עוד פוקימונים' אני חושב לעצמי. אני מסמן לבאלבאזור לחפש עוד פוקימונים 'ספירו, אני אטפל בך אחר כך..' אני חושב לעצמי למראה ספירו הישנה. אני מתחיל לצעוד מסביב לאגם, מצטרף לחיפושים 'מי יודע, אולי אראה שוב את הפוליוורל הזה ממקודם..' אחשוב לעצמי בתקווה תוך כדי החיפושים.
-
[QUOTE=NivX10;1436681][SIZE=1][COLOR=Red][B]
לא נורא, לרפא זה חשוב חחח... וזה חינם!:D
- - - - - - - - -
״איזה פוקימונית חמודה היא זו!״ אתה אומר מוקסם מן הצ'אנסי השמנמנה והמתוקה של האחות ג'וי שמודה לך. אתה פותח את הפוקדע ושמסביר:
[B]צ'אנסי -[/B] פוקימון האחות. צ'אנסי הם פוקימונים שכמעט כל אחוזי הרבייה שלהן הם נקבות. הן פוקימונים אכפתיים ורגישים לזולת. גם לאחר קרב עם יריב שנוא תבוא הצ'אנסי לעזרתו. הן לומדות שלל מתקפות ריפוי והרגעה מיוחדות אשר מסייעות לפוקימון עצמו בעת קרב ואף לשאר צוות הפוקימונים כולו של המאמן. ונכבה.
אתה מביט במכונת ההחלפות ואז חושב לרגע ושואל את ג'וי בסקרנות ״סילחי לי, אבל תרצי אולי להחליף את הפארס שלי בצ'אנסי שלך?״ והיא מיד נרחצת מכך במין מבט מתנצל: :sorry: ומדברת תוך שימוש בידיה ״לאלאלאלאלא!״ ומוסיפה ״צ'אנסי היא לא להחלפה או מכירה. היא החברה הכי הכי טובה שלי״ ואז אתה חושב לעצמך 'מממ... אמנם פארס נתן קרב טוב בהחלט אך בכל זאת אלך אל מכונת ההחלפות ואראה אולי אוכל להשיג שם צ'אנסי או לקבל מילדים הצעה לכמה פוקימונים אחרים' ואתה בהחלט צועד לשם. בנתיים סהר מביט במפה של העיר וורידיאן שהייתה תלויה שם ובוחן אותה היטב... אתה מגיע אל המכונה ושם ישנם 4 ילדים אחד שלא משתכנע מלהחליף את הטאורוס שלו בעד שום דבר ועוד שלושה שמתכננים אליו. אתה שואל אותם ״היי שלום, שמי רוי. אני מעוניין לבצע החלפה מישהו מעוניין אולי בפארס? חזק בעל שלל מתקפות מגוונות?״ ושלושה מהם פונים אלייך:
אחד אומר ״אני מוכן לתת לך תמורת פארס את ההוטהוט[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up380.siz.co.il/up3/tnmgzht5yodi.png[/IMG][/URL]שלי״
השנייה אומרת ״אני מוכנה לתת לך תמורתו את ההורסי[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up380.siz.co.il/up2/onlxdngyltmn.png[/IMG][/URL]שלי״
ושלישי אומר ״וואוו פארס יהיה וודאי לפארסקט, אם הוא חזק ובר מתקפות כפי שאתה טוען את הטנגלה[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up380.siz.co.il/up2/mt2ijnjzj1gl.png[/IMG][/URL]או הליקיטאנג[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up380.siz.co.il/up2/xnymm5u2dzda.png[/IMG][/URL]שלי.
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
למה גרמתה לי לצאת טיפש לייד האחות ג'וי המקסימה :( :doubt: . אני בחיים לא הייתי מבקש את הצ'אנסי שלה!!!
---------------------------------------------
"תודה רבה על ההצעות אבל הייתי מעוניין בפוקימון ספציפי" אומר להם באכזבה, ואלך לבדוק את המפה של העיר אשר פסחתי עלייה קודם.
'טוב לא נורא אולי היה לי עוד הזדמנות לפגוש צ'אנסי בנתיים בו נראה מה עוד יש לי לעשות בעיר הזו.' אחשוב ואבדוק מה אחי עושה בעודי בודק את המפה.
-
[quote=nivx10;1436659][size=1][color=royalblue][b]
[size=1][color=purple][b]דילן:[/b]
"נהדר ווידל!" את קוראת מופתעת, מופתעת את המאמן של פינסיר וכל הקהל אולי פרט לריצ'י שמחייך כשרואה את המתרחש בקרב. את מעתה ממהרת לפעול ואומרת "עכשיו ווידל, קשור את רגליו ע"י שימוש בירי חוטים ואז זנק עליו עם נשיכת חרק!" פינסיר בנתיים מתפרע רוקע ברגליו ומשליך ראשו לכל עבר בתקווה שהקרניים הארוכות והסגולות שלו (בגלל ריקוד החרבות) יפגעו במשהו. ווידל שולח חוט הקושר את רגליו של ווידל והינה הוא צולל לאדמה נוחט על פניו. 'אולי יש עוד סיכוי' את מחייכת חיוך רחב וגדול, חשוף שיניים ממש פצצת אנרגיה חיובית. ווידל הקטן זוחל קדימה עולה על פינסיר ונושך אותו בנשיכת חרק, דבר שמהיותו חרק לא משפיע כלכך אך בהחלט מכאיב ומציק. "פינסיר הרגע, עכשיו התקשחות!" קורא המאמן וגופו של פינסיר חוזר להתקשח ווידל לפתע קורא בכאב, ששיניו הנוקשות נוגסות בשריון הקשיח וכואבות לו. פינסיר מצליח סוף סוף לפקוח את עיניו. תחילה רואה מטושטש אך לאט לאט מתעקלם בחזרה. הוא מתרומם ונעמד כשווידל נושך את גבו ואז פוקד עליו המאמן "תשתמש נגד ווידל בזריקה הכרחית" ופינסיר תולש את ווידל מגבו מסובב אותו מעט באוויר עם ידיו וזורק הרחק (vital throw) לאחר מכן פינסיר שוב מגיע אל ווידל הפצוע אנוש ומשתמש באחיזת צוות ומתחיל למחוץ ואותו ללחוץ אותו! ווידל צורח מכאבים בעוד הקוצים הקטנים שבצבתות של פינסיר רק מוסיפות לכאב הרב!
[/color][/size] [/color][/size][/quote]
"לא ווידל!" אקרא בפאניקה מוחלטת ואז אשתלט על עצמי במהירות ואזכר מי אני וארצין "ווידל מהר תסתובב כשזנבך למעלה והקרן שלך למטה ותדקור את פיסנר עם הקרן שלך הכי חזק שאתה יכול! ואז תשלח עליו מלמעלה עוקץ רעל בכל הכוח! שהרעל יכנס לתוך הראש שלו! קדימה ווידל הכאב הזה הוא כלום! אתה יכול לנצח אותו!" אקרא בעידוד
-
אתה לא מוצא עניין בכל הפוקימונים הללו 'עדיין לא... אבל עכשיו כבר נראה כי מגוון הפוקימונים רחב' אתה חושב ועולה בך הרגשה אופטימית. אתה מסמן עם ידך לבאלבזור להמשיך לחפש. אך הוא עדיין מעדיף שלא לצאת מהשיח. אם לא הבנת קודם, אתה רואה שהפסאיידקים מחפשים אותו. מסכת פניהם זעופה עד מאוד. כי מישהו התעסק להם בביצים שאמורות לבקוע. פסאיידק יודעים במגננתם הרבה לביצים ולתינוקות שלהם ולכן הם מאוד כועסים על באלבזור והוא מסווה עצמו באיזה שיח.
אתה מביט על ספירו שיושבת לה ברוגע על ענף מקווצת וישנה בחוסר עניין ברצונך. קצת מתסכל אותך אך אתה נושם נשימה עמוקה ומרגיעה וחושב 'אוי ספירו... בסדר אטפל בך אחר כך'. לפיקאצ'ו המשחק לו בכיף ועליזות עם וומפר אתה לא מפריע. נראה שהם נהנים מאוד לשחק במחבואים. מה שמוביל אותך למסקנה שאם תרצה שמשהו יעשה כראוי עשה אותו בעצמך. ואתה עטוף מגבת מסתובב על שפת האגם ומתבונן היטב. מהרהר לעצמך בשקט ״מממ... מעניין מה עוד אפגוש, מי יודע אולי אראה שוב את הפוליווירל המכפכף״ ומחייך לעצמך. קשה לך מאוד למצוא פוקימונים, הרוב מתחבא ממך... הם קשורים מאוד זה לזה, לא טיפשים כמו שחושבים יודעים לשם מה אתה כאן שאתה מסתובב שם בחיפוש דקדקני. לפתע תומאס הדייג מושט מהמים בקריאה ״כן!!!״ וגולדין[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up3/zjlywdyyhywm.png[/IMG][/URL]יפהפיה מזנקת לחודה בחקה מתפרפרת לה באוויר והוא מיד מהכניס אותה למיכלית גדולה עם מים. וכשאתה מפנה ראשך חזרה אל האגם ומביט יותר מקרוב בקורסולה אתה מזה ששונות המים מתרוממות ותחתם מחובר פוקימון כחול ומשונה שמעולם לא ראית בקנטו קודם לכן[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up1/zzykmttwlzvm.png[/IMG][/URL].
[/COLOR]
מה?! וויתרת על אפשור ל: נוקטאול, קינדרה, ליקיליקי וטאנגרוט? מסקרן...
- - - - - - - - - - - - -
אתה חושב על ההצעות בדיוק כמה שניות ומיד קובע ואומר ״תודה רבה, אבל לא תודה. הייתי מעוניין בפוקימון ספציפי שאני רוצה״ אתה אומר להם מאוכזב מעט והולך אל סהר לבדוק יחד עימו מה במפה שפסחת עליה קודם. 'טוב זה לא נורא, אולי תיהיה לי הזדמנות לפגוש צ'אנסי שתוכל להיות שלי. בנתיים כדי שנברר מה יש לעשות בעיר הזו... מי יודע כמה זמן ניהיה בה' אתה מהרהר לעצמך כל הדרך אל סהר ואל מפת הקיר ובודק את המפה. סהר שם לב אליך ומשב את צומת ליבך לריבוע בפינת המפה. שמראה שכל נקודה כחולה מסמנת מקום גדול או אתר. אתם עוברים עם האצבע על הנקודות הכחולות ורואים [B]שהמקומות הם:[/B] מרכז הפוקימונים, חנות (x3), בניין הדואר, האקדמיה לפוקימונים, מרכז קרבות הראווה, מגרש הבייסבול של נבחרת העיר.[/COLOR][/SIZE]
"שהרעל יכנס לראש שלו" שתיהיו בריאים אתה ואדם. איזו אלימות...
- - - - - - - - - -
״לא! ווידל!!!״ זעקת בפאניקה שוברת לב. את חשה בחושך מוחלט. מצטערת שנכנסת לקרב הזה בכלל ומנסה להשתלט על עצמך ולחשוב מה עושים מוחלטת ואז אשתלט על עצמך. חדל אם החרדה את חייבת להיות שם בשביל ווידל ״ווידל מהר תסתובב כשזנבך למעלה והקרן שלך למטה ותדקור את פינסיר עם הקרן שלך הכי חזק שאתה יכול! ואז תשלח עליו מלמעלה עוקץ רעל בכל הכוח! שהרעל יכנס לתוך הראש שלו״ את מסבירה מלאת זעם וכעס על פינסיר והמאמן. בוטחת בעצמך ובווידל ואף מוסיפה לעודד ״קדימה ווידל הכאב הזה הוא כלום! אתה יכול לנצח אותו!״ ווידל מנסה לבצע כדברייך והמאמן מגיב בשאננות ״נו... למה חייב לעשות הכל בדרך הקשה... היית צריכה עכשיו פשוט לוותר! פינסיר? מחץ אותו!!!״ ואת והקהל מוכים כולכם בתדהמה. ״לא!!!״ את פולטת בהיסטירה שלפתע ווידל צועק ומתחיל כולו להתעטף ולזרוח באור לבן... לבן קרן ומסנוור. את מכסה עיניים עם ידייך ומבעד לאצבעות את רואה איך הזחל הקטן שלך משתנה. הוא מתעבה ומתעגל מעט. גדול ומכריח מקרן. אט אט גם האור מתפוגג ואת רואה שצבעו מן צבע מוזהב כהה שכזה. ועיניו שחורות וגדולות מאוד. ווידל התפתח לקקונה[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up1/t3yigomu5yyy.png[/IMG][/URL]!
אינך מאמינה, עצורת נשימה את וכל הסובבים גם יחד, קקונה על דעת עצמו משתמש במתקפה החדשה שלמד התקשחות. פעמיים ברצף וכשפינסיר לוחץ ומנסה למחוץ הוא מתאמץ ממש והקוצים הרים שבצוותותיו נשברים לפתע כאילו היו אבן גיר חלושה. קקונה מחליק מטה מבעד לקרניים של פינסיר ושולח חוט ולמצחו חוט גדול, עבה ודביק יותר ממה שהיה מסוגל להפיק ווידל. מתיל את משקלו סביב ומעיף את פינסיר באוויר שנכנס בענף תוך כדי הסחרור, ובעוד אחד... ועוד אחד ואז מוטל בעצמה לקרקע. קקונה שלך מביט בו כעוס עכשיו.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=nivx10;1436727][color=seagreen][b]
"שהרעל יכנס לראש שלו" שתיהיו בריאים אתה ואדם. איזו אלימות...
- - - - - - - - - -
״לא! ווידל!!!״ זעקת בפאניקה שוברת לב. את חשה בחושך מוחלט. מצטערת שנכנסת לקרב הזה בכלל ומנסה להשתלט על עצמך ולחשוב מה עושים מוחלטת ואז אשתלט על עצמך. חדל אם החרדה את חייבת להיות שם בשביל ווידל ״ווידל מהר תסתובב כשזנבך למעלה והקרן שלך למטה ותדקור את פינסיר עם הקרן שלך הכי חזק שאתה יכול! ואז תשלח עליו מלמעלה עוקץ רעל בכל הכוח! שהרעל יכנס לתוך הראש שלו״ את מסבירה מלאת זעם וכעס על פינסיר והמאמן. בוטחת בעצמך ובווידל ואף מוסיפה לעודד ״קדימה ווידל הכאב הזה הוא כלום! אתה יכול לנצח אותו!״ ווידל מנסה לבצע כדברייך והמאמן מגיב בשאננות ״נו... למה חייב לעשות הכל בדרך הקשה... היית צריכה עכשיו פשוט לוותר! פינסיר? מחץ אותו!!!״ ואת והקהל מוכים כולכם בתדהמה. ״לא!!!״ את פולטת בהיסטירה שלפתע ווידל צועק ומתחיל כולו להתעטף ולזרוח באור לבן... לבן קרן ומסנוור. את מכסה עיניים עם ידייך ומבעד לאצבעות את רואה איך הזחל הקטן שלך משתנה. הוא מתעבה ומתעגל מעט. גדול ומכריח מקרן. אט אט גם האור מתפוגג ואת רואה שצבעו מן צבע מוזהב כהה שכזה. ועיניו שחורות וגדולות מאוד. ווידל התפתח לקקונה[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up1/t3yigomu5yyy.png[/img][/url]!
אינך מאמינה, עצורת נשימה את וכל הסובבים גם יחד, קקונה על דעת עצמו משתמש במתקפה החדשה שלמד התקשחות. פעמיים ברצף וכשפינסיר לוחץ ומנסה למחוץ הוא מתאמץ ממש והקוצים הרים שבצוותותיו נשברים לפתע כאילו היו אבן גיר חלושה. קקונה מחליק מטה מבעד לקרניים של פינסיר ושולח חוט ולמצחו חוט גדול, עבה ודביק יותר ממה שהיה מסוגל להפיק ווידל. מתיל את משקלו סביב ומעיף את פינסיר באוויר שנכנס בענף תוך כדי הסחרור, ובעוד אחד... ועוד אחד ואז מוטל בעצמה לקרקע. קקונה שלך מביט בו כעוס עכשיו.[/color][/size][/quote]
"וואו קקונה! מושלם!" אקרא בהתלהבות "קדימה קקונה השתמש שוב בהתקשחות ואז תשלח עוקץ רעל על פינסר! תראה לו את הכוח שלך!" אורה לו
-
[QUOTE=NivX10;1436727][COLOR=SeaGreen][B][SIZE=1][COLOR=RoyalBlue][B]רוי:[/B]
מה?! וויתרת על אפשור ל: נוקטאול, קינדרה, ליקיליקי וטאנגרוט? מסקרן...
- - - - - - - - - - - - -
אתה חושב על ההצעות בדיוק כמה שניות ומיד קובע ואומר ״תודה רבה, אבל לא תודה. הייתי מעוניין בפוקימון ספציפי שאני רוצה״ אתה אומר להם מאוכזב מעט והולך אל סהר לבדוק יחד עימו מה במפה שפסחת עליה קודם. 'טוב זה לא נורא, אולי תיהיה לי הזדמנות לפגוש צ'אנסי שתוכל להיות שלי. בנתיים כדי שנברר מה יש לעשות בעיר הזו... מי יודע כמה זמן ניהיה בה' אתה מהרהר לעצמך כל הדרך אל סהר ואל מפת הקיר ובודק את המפה. סהר שם לב אליך ומשב את צומת ליבך לריבוע בפינת המפה. שמראה שכל נקודה כחולה מסמנת מקום גדול או אתר. אתם עוברים עם האצבע על הנקודות הכחולות ורואים [B]שהמקומות הם:[/B] מרכז הפוקימונים, חנות (x3), בניין הדואר, האקדמיה לפוקימונים, מרכז קרבות הראווה, מגרש הבייסבול של נבחרת העיר.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
מכל הרשימה אני אוהב רק את קינדרה אבל לא רציתי אותו כי יש לי את הסקווירטל האוסום שלי:sunglasses:
------------------------------------------------------------------------
'אז האפשרויות שלי העיר הם ללכת לחנות, בניין הדואר האקדמיה מגרש הבייסבול ומרכז קרבות הראווה הא.. אני לא חושב שסקווירטל או פארס היו טובים בביסבול ואולי אני ילך לשם מאוחר יותר ואין לי מה לקנות כרגע או דואור לשולח אני נראלי שנלך למרכז קרבות הראווה' החליט במוחי ואז אשאל את סהר "טוב אז מה אתה רוצה לעשות? אני חושב ללכת למרכז קרבות הראווה."
-
[quote=nivx10;1436727][color=seagreen][b]תומאס:[/b]
אתה לא מוצא עניין בכל הפוקימונים הללו 'עדיין לא... אבל עכשיו כבר נראה כי מגוון הפוקימונים רחב' אתה חושב ועולה בך הרגשה אופטימית. אתה מסמן עם ידך לבאלבזור להמשיך לחפש. אך הוא עדיין מעדיף שלא לצאת מהשיח. אם לא הבנת קודם, אתה רואה שהפסאיידקים מחפשים אותו. מסכת פניהם זעופה עד מאוד. כי מישהו התעסק להם בביצים שאמורות לבקוע. פסאיידק יודעים במגננתם הרבה לביצים ולתינוקות שלהם ולכן הם מאוד כועסים על באלבזור והוא מסווה עצמו באיזה שיח.
אתה מביט על ספירו שיושבת לה ברוגע על ענף מקווצת וישנה בחוסר עניין ברצונך. קצת מתסכל אותך אך אתה נושם נשימה עמוקה ומרגיעה וחושב 'אוי ספירו... בסדר אטפל בך אחר כך'. לפיקאצ'ו המשחק לו בכיף ועליזות עם וומפר אתה לא מפריע. נראה שהם נהנים מאוד לשחק במחבואים. מה שמוביל אותך למסקנה שאם תרצה שמשהו יעשה כראוי עשה אותו בעצמך. ואתה עטוף מגבת מסתובב על שפת האגם ומתבונן היטב. מהרהר לעצמך בשקט ״מממ... מעניין מה עוד אפגוש, מי יודע אולי אראה שוב את הפוליווירל המכפכף״ ומחייך לעצמך. קשה לך מאוד למצוא פוקימונים, הרוב מתחבא ממך... הם קשורים מאוד זה לזה, לא טיפשים כמו שחושבים יודעים לשם מה אתה כאן שאתה מסתובב שם בחיפוש דקדקני. לפתע תומאס הדייג מושט מהמים בקריאה ״כן!!!״ וגולדין[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up3/zjlywdyyhywm.png[/img][/url]יפהפיה מזנקת לחודה בחקה מתפרפרת לה באוויר והוא מיד מהכניס אותה למיכלית גדולה עם מים. וכשאתה מפנה ראשך חזרה אל האגם ומביט יותר מקרוב בקורסולה אתה מזה ששונות המים מתרוממות ותחתם מחובר פוקימון כחול ומשונה שמעולם לא ראית בקנטו קודם לכן[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up1/zzykmttwlzvm.png[/img][/url].
[/color][/quote]
תרגיע את הבחורה בחתימה שלך היא מעתלסת איתי במחשבה :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'ואו, מי זה?' אני תוהה מעט בעודי ממשיך להתסכל על הפוקימון הזה. אני מחפש אחר הפוקדע שלי בקרבת מקום, במטרה לנסות ולגלות פרטים על הפוקימון הזה "היי פיקאצ'ו, בוא הנה!" אני קורא לעברו ומסמן לו שיבוא "אתה מכיר אותו?" אני שואל אותו ומצביע לעבר הפוקימון הזה.
-
[SIZE=1][COLOR=purple][B]דילן:
[/B]אני שונא תסקייפ המסריח שלך סתם שתדע את זה.
- - - - - - - - -
״ווואוו ווידל התפתחת לקקונה! מושלם, בדיוק בזמן!״ וכולך נלהבת. את כלכך רגועה עכשיו וכל הביטחון חוזר אלייך בחזרה. אתה קוראת אל קקונה ״קדימה, קקונה השתמש שוב בהתקשחות ואז שלח עוקץ רעל על פינסיר, תראה לו את הכוח שלך" וקקונה שוב מתקשח ומבריק את עצמו בברק בהיר וגופו מתקשח ומתאבן מעט. ואז הוא יורה מחריץ פיו הקטן מטר חזק וגדול של עוקצים גדולים וחדים ארוכים יותר מאלה של ווידל. ״פינסיר מהר התקשחות גם אתה״ מבקש פאול ופינסיר מצליב ידיו מול פניו ועומד בעמידה קפופה ויציבה ומתקשח. זו כבר הפעם החמישית בקרב שהוא עושה את זה. הוא הופך איטי הרבה יותר מבהתחלה אך כבר ממש קשיח ובולם את הקוצים שפשוט פוגעים בו דוקרים ומרעילים אותו ממש טיפ טיפה ומתעקמים אל מול שריונו המדומה לאיזה מגן פלדה קשיח... לאחר מכן הוא מסתער. איטי יותר אך עדיין זז אל קקונה. קקונה כעט ללא יכולת לזוז מחוסר רגליים מכל סוג שהוא וצריך לנוע ולהתחמק כעט בטקטיקות אחרות.
פינסיר הזועם בנתיים מתקרב אם מתקפת שבירת לבנים...[/COLOR][/SIZE]
אתה חושב על שלל האפשרויות שנצבו לפניך. מסקרנות אותך מגרש הבייבסבול המפורסם של העיר, ומגרש קרבות הראווה. מכוון שריפאת אותם כבר והם מוכנים ומזומנים. קרבות הראווה הם האופציה המועדפת מבחינתך ולשם אתה הולך. סהר שחולם לו בהקיץ מבחין שאתה הולך וצועק בריצה אליך ״רגע חכה גם לי״ ועוקב אחרייך אל המקום. שניכם מאגפים את מרכז הפוקימונים אל מאחוריו וכמה מטרים מגבו של המבנה אתם מתחם גדול מאוד! מגודר בגדר ברזל פשוטה מאוד. מקיפים את המקום עמודי תאורה גדולים שכרגע כבויים מפאת אור היום שמאיר במקומם. כמה עצים רחבי ענפים המצלים סביב. שורה של 7 ספסלי עץ לרוחב המתחם משני צידיו ו-15 ספסלי עץ לאורכו של המתחם משתי צידיו (זירה יותר ארוכה מרחבה ולכן...). יושבים שם לא מעט אנשים. ילדים נערים מבוגרים, נשים וגברים, מנוסים ומתחילים, גבוהים ונמוחים, שמנים ורזים, קההים ובהירים... מכל המינים וכל הסוגים! במקום ישנם שישה זירות פשוטת בלי שום יחוד. סתם לשם התאמנות והנאה בלבד. נלחמים שם בכל מיני קרבות לפי הכיף וההנאה, המחולקים לעמדות. שני זירות של 1על1 זירה של 2על2 ואפילו זירה לקרב של 3 אנשים מול 3 אנשים. אתם פשוט יושבים שם. יש הרבה כאן אתכם היום ואתם מחכים המון זמן לטורכם. עד שמתפנה זירה אתה רץ לקחת אותה נעמד בצידה האחד וסהר רץ לעבר צידה השני כשכמה אנשים מתווכחים איתו שם ואומרים:
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up2/ozjhnm53ddyz.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=RoyalBlue]״היי זה לא פייר טמבל הייתי כאן לפניך!״
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up1/emgy2mwzyyj3.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=RoyalBlue]״כן dude זה לא cool בנאדם, אני מחכה כבר ים זמן תן קצת space מאן״
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up1/jmq5holhogdd.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=RoyalBlue]״שלום שלום לכם בחורים נכבדים, אני לא רוצה להיות גס רוח אך מן הראוי שתתנו את הכבוד למבוגרים שבינכם. אני מחכה פה רבות״
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up2/nilnzmtyxnm4.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=RoyalBlue]״מממ... כע, זה נחמד מאוד והכל שאתם רוצים להיכנס עכשיו. אבל תנו כבוד לגברת כאילו״
ואינך יודע מה לעשות. שלא לדבר על סהר...[/COLOR][/SIZE]
חחחח... קייט אפטון. לכולנו אחי, לכולנו :love:
- - - - - - - - - -
'היי וואוו! מיזה זה?' אתה תוהה ומכנס את צומת ליבם של כולם. לילי גם נראת כי אינה יודע וכשאתה שואל את פיקאצ'ו והוא מרים כתפיו ומביט בך בפנים חסרות מושג. תומאס הדייג מעביר מסב פניו אליכם למבט חטוף ולפתע פוצה פיו ואומר "אה... זהו לוטד, פוקימון חמוד ומשעשע. בדוק בפוקדע ידידי" וחוזר לעיסוקיו בגולדין שתפס בזה הרגע. חיוך רברבני על פניו של תומאס כי יודע כלכך הרבה על פוקימוני מים. אתה רץ לחפש בבגדים אחר הפוקדע ומתפלל שלא קרה לו כלום. למזלך הרב הוא בסדר גמור! כנראה עמיד במים אתה מניח...
פותח את הפוקדע ממנו נוטפים טיפות והוא אומר:
[/COLOR][COLOR=SeaGreen][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up1/zzykmttwlzvm.png[/IMG][/URL]לוטד- פוקימון ראש השושנה. מקורו ממחוז הואן הרחוק והוא נדיר מאוד באיזורים אחרים. לוטד הוא פוקימון עליז ושמח, קשה מאוד להכניס אותו לדיכאון. לראשו שושנת מים המסווה אותו מטורפים וגורמת להם לחשוב שהוא סתם צמח צף במים. זאת מכוון שבמהותו לא פוקימון לוחמני במיוחד. הוא שחיין מעולה ומוסיף הרבה שמחה לצוותו של כל מאמן. סוגים: מים ועשב.
ומכשיר הפוקדע כבה... וומפר מתקרב אליכם מהצד לא מבין למה פיקאצ'ו חדל ממשחק המחבואים ואז רואה אותך ומתחיל לנוס על נפשו בבהלה אל מאחורי כמה חלוקי נחל משקשק מפחד.
לפתע אתה מבחין מרחוק בפוליוואג[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up2/exyzn2zwnwgq.png[/IMG][/URL]הקטן של מקודם! שוחה לו שחיית גב מרחוק בצד השני של האגם הגדול.[/COLOR]
-
[quote=nivx10;1436771][size=1][color=purple][b]
[size=1][color=royalblue][b]רוי:[/b]
אתה חושב על שלל האפשרויות שנצבו לפניך. מסקרנות אותך מגרש הבייבסבול המפורסם של העיר, ומגרש קרבות הראווה. מכוון שריפאת אותם כבר והם מוכנים ומזומנים. קרבות הראווה הם האופציה המועדפת מבחינתך ולשם אתה הולך. סהר שחולם לו בהקיץ מבחין שאתה הולך וצועק בריצה אליך ״רגע חכה גם לי״ ועוקב אחרייך אל המקום. שניכם מאגפים את מרכז הפוקימונים אל מאחוריו וכמה מטרים מגבו של המבנה אתם מתחם גדול מאוד! מגודר בגדר ברזל פשוטה מאוד. מקיפים את המקום עמודי תאורה גדולים שכרגע כבויים מפאת אור היום שמאיר במקומם. כמה עצים רחבי ענפים המצלים סביב. שורה של 7 ספסלי עץ לרוחב המתחם משני צידיו ו-15 ספסלי עץ לאורכו של המתחם משתי צידיו (זירה יותר ארוכה מרחבה ולכן...). יושבים שם לא מעט אנשים. ילדים נערים מבוגרים, נשים וגברים, מנוסים ומתחילים, גבוהים ונמוחים, שמנים ורזים, קההים ובהירים... מכל המינים וכל הסוגים! במקום ישנם שישה זירות פשוטת בלי שום יחוד. סתם לשם התאמנות והנאה בלבד. נלחמים שם בכל מיני קרבות לפי הכיף וההנאה, המחולקים לעמדות. שני זירות של 1על1 זירה של 2על2 ואפילו זירה לקרב של 3 אנשים מול 3 אנשים. אתם פשוט יושבים שם. יש הרבה כאן אתכם היום ואתם מחכים המון זמן לטורכם. עד שמתפנה זירה אתה רץ לקחת אותה נעמד בצידה האחד וסהר רץ לעבר צידה השני כשכמה אנשים מתווכחים איתו שם ואומרים:
[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up2/ozjhnm53ddyz.png[/img][/url][/color][/size][size=1][color=royalblue]״היי זה לא פייר טמבל הייתי כאן לפניך!״
[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up1/emgy2mwzyyj3.png[/img][/url][/color][/size][size=1][color=royalblue]״כן dude זה לא cool בנאדם, אני מחכה כבר ים זמן תן קצת space מאן״
[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up1/jmq5holhogdd.png[/img][/url][/color][/size][size=1][color=royalblue]״שלום שלום לכם בחורים נכבדים, אני לא רוצה להיות גס רוח אך מן הראוי שתתנו את הכבוד למבוגרים שבינכם. אני מחכה פה רבות״
[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up2/nilnzmtyxnm4.png[/img][/url][/color][/size][size=1][color=royalblue]״מממ... כע, זה נחמד מאוד והכל שאתם רוצים להיכנס עכשיו. אבל תנו כבוד לגברת כאילו״
ואינך יודע מה לעשות. שלא לדבר על סהר...[/color][/size]
.[/color][/quote]
'מה אני אמור לעשות עכשיו בדיוק??!!' אחשוב והאלה מבט מבולבל.
"תקשיבו אני יודע שכולם רוצים להילחם אבל אני ואח שלי חיכינו הרבה זמן לטור שלנו" אומר להם ברוגע אנסה להסביר.
"אולי נעשה איזו הגרלה שתקבע מי נלחם קודם יש ששיה אנשים וזירה של 1 על 1 כלומר שנעשה 3 קרבות על פי הגרלה" אומר להם ואנסה למצוע מקלות/קוביות או כל דבר אחר בו אוכל להטיל בו מזלות.
-
[quote=nivx10;1436771][size=1][color=purple][b]דילן:
[/b]אני שונא תסקייפ המסריח שלך סתם שתדע את זה.
- - - - - - - - -
״ווואוו ווידל התפתחת לקקונה! מושלם, בדיוק בזמן!״ וכולך נלהבת. את כלכך רגועה עכשיו וכל הביטחון חוזר אלייך בחזרה. אתה קוראת אל קקונה ״קדימה, קקונה השתמש שוב בהתקשחות ואז שלח עוקץ רעל על פינסיר, תראה לו את הכוח שלך" וקקונה שוב מתקשח ומבריק את עצמו בברק בהיר וגופו מתקשח ומתאבן מעט. ואז הוא יורה מחריץ פיו הקטן מטר חזק וגדול של עוקצים גדולים וחדים ארוכים יותר מאלה של ווידל. ״פינסיר מהר התקשחות גם אתה״ מבקש פאול ופינסיר מצליב ידיו מול פניו ועומד בעמידה קפופה ויציבה ומתקשח. זו כבר הפעם החמישית בקרב שהוא עושה את זה. הוא הופך איטי הרבה יותר מבהתחלה אך כבר ממש קשיח ובולם את הקוצים שפשוט פוגעים בו דוקרים ומרעילים אותו ממש טיפ טיפה ומתעקמים אל מול שריונו המדומה לאיזה מגן פלדה קשיח... לאחר מכן הוא מסתער. איטי יותר אך עדיין זז אל קקונה. קקונה כעט ללא יכולת לזוז מחוסר רגליים מכל סוג שהוא וצריך לנוע ולהתחמק כעט בטקטיקות אחרות.
פינסיר הזועם בנתיים מתקרב אם מתקפת שבירת לבנים...[/color][/size]
[/color][/quote]
מה? אני אפילו לא מחובר :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קקונה יריית חוט לעבר ענף גבוהה ותמשוך את עצמך משם! כל פעם שאתה צריך להתחמק השתמש הדרך הזאת" אומר לו ברצינות "עכשיו כשאתה מגיע לענף גבוהה תשלח עוקף רעל על הרגליים שלו! אני רוצה שהקוצים ממש יתקעו בהם ככה שהוא ידרך עליהם הקוצים יכנסו עמוק יותר!" אוסיף
-
[quote=nivx10;1436771][size=1][color=purple][b]
חחחח... קייט אפטון. לכולנו אחי, לכולנו :love:
- - - - - - - - - -
'היי וואוו! מיזה זה?' אתה תוהה ומכנס את צומת ליבם של כולם. לילי גם נראת כי אינה יודע וכשאתה שואל את פיקאצ'ו והוא מרים כתפיו ומביט בך בפנים חסרות מושג. תומאס הדייג מעביר מסב פניו אליכם למבט חטוף ולפתע פוצה פיו ואומר "אה... זהו לוטד, פוקימון חמוד ומשעשע. בדוק בפוקדע ידידי" וחוזר לעיסוקיו בגולדין שתפס בזה הרגע. חיוך רברבני על פניו של תומאס כי יודע כלכך הרבה על פוקימוני מים. אתה רץ לחפש בבגדים אחר הפוקדע ומתפלל שלא קרה לו כלום. למזלך הרב הוא בסדר גמור! כנראה עמיד במים אתה מניח...
פותח את הפוקדע ממנו נוטפים טיפות והוא אומר:
[/color][color=seagreen][url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up1/zzykmttwlzvm.png[/img][/url]לוטד- פוקימון ראש השושנה. מקורו ממחוז הואן הרחוק והוא נדיר מאוד באיזורים אחרים. לוטד הוא פוקימון עליז ושמח, קשה מאוד להכניס אותו לדיכאון. לראשו שושנת מים המסווה אותו מטורפים וגורמת להם לחשוב שהוא סתם צמח צף במים. זאת מכוון שבמהותו לא פוקימון לוחמני במיוחד. הוא שחיין מעולה ומוסיף הרבה שמחה לצוותו של כל מאמן. סוגים: מים ועשב.
ומכשיר הפוקדע כבה... וומפר מתקרב אליכם מהצד לא מבין למה פיקאצ'ו חדל ממשחק המחבואים ואז רואה אותך ומתחיל לנוס על נפשו בבהלה אל מאחורי כמה חלוקי נחל משקשק מפחד.
לפתע אתה מבחין מרחוק בפוליוואג[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up2/exyzn2zwnwgq.png[/img][/url]הקטן של מקודם! שוחה לו שחיית גב מרחוק בצד השני של האגם הגדול.[/color][/quote]
'ואו, יש פה גם לוטד וגם פוליוואג! השאלה היא במי כדאי לי לבחור?' אני חושב לעצמי 'מצד אחד, לוטד הוא בעל שני סוגים - עשב ומים, מצד שני יש לי כבר סוג עשב. פוליוואג הוא פוקימון מים קלאסי. מה גם שההתפתחות שלו חזקה' אני חושב בהתלבטות "בסדר פיקאצ'ו, החלטתי! אנחנו הולכים לתפוס את פוליוואג כרגע!" אני קורא "קדימה פיקאצ'ו, מכת ברק!" אני פוקד עליו.
-
אתה מביט בחבורה שרבה ומתווכחת. בכל הצעקות והצעות ההעצמיות של למי מגיע קודם. אנדרלמוסיה שלמה ושואל את עצמך בדכדוך ׳מה אלוהים, מה לעזלל אני עושה עכשיו?!׳ ואתה מרגיש מאוד מבולבל. ואז לאחר חשיבה קדחנית למציאת רעיון אתה מחליט ואומר במסכת פנים רצינית וזעופה ״שקט!״ ומוסיף מיד ״הקשיבו בבקשה אנשים, אני יודע שכולנו רוצים להילחם אבל בדיוק כמוכם גם אני ואחי חיכינו זמן רב לטורנו״ אתה מסביר והדבר בהחלט מושך את צומת ליבם. ואז אתה מציע ״אולי נעשה הגרלה? ההגרלה תתבסס על מזל ותקבע מי השניים הראשונים שילחמו בקרב. זוהי זירה של אחד על אחד ולכן כך יהיו שלוש קרבות ועל כולם לקבל את זה כי זו הרגלה שיוויונית״. אתה מביט סביב ומוצא זרד עץ ישן ודק. שובר אותו לשישה חתיכות שוות. ושואל ״מממ... למישהו יש צבעים?״ שקט בין כולם עד שלפתע נזכרת בחורה המגונדרת והגבוהה ״אה! כן! לי יש״ ונותנת לך שישה צבעי לק: שחור, אפור, כחול, ירוק, צהוב, ואדום. ואתה אומר ככה מסביר לכולם ככה ״אוקיי את כל אחד אני צובע בלק אחר בקצהו. יש כאן צבעים קרים וחמים. הצבע הקר ביותר יהיה אחרון והחם ביותר יהיה הראשון. אדום יהיה המשתתף הראשון, צהוב אחריו, ירוק אחריו, כחול אחריו, אפור ולבסוף השחור. היא צובעת את קצוות כולם בלק עושה פו עם הפה לכמה שניות ומייבשת ואז אתה מחזיק זאת בידך, מסתיר את הקצוות. כל אחד שולף ומוציא אחד עם צבע. הראשונה כחול, השני שחור, השלישי ירוק והוא כבר בפנים לקרב הראשון. נשארו אתה, המבוגר, ואתה. אחיך ובחור הזקן שולפים אחיך מקבל את האפור ואילו הזקן את הצהוב. ״הוא כמה מזל״ קורא בעליזות הזקן ואילו אתה נשארת ביד עם המקל האדום. מה שאומר שגם אתה נלחם עכשיו. לסהר לעומת זאת יש זמן רב לחכות. הזקן ניגש לעמדתו עם פוקדור שלוף ומוריד את את המגבעת לרגע וכד לך כידה ואומר בנחמדות ״בהצלחה לך נערי, עשה את המיטב״ ובחיוכו המשופם נראה כי מסתיר משהו. ומכין בידו פוקדור מבריק להפליא.
[/color][/size][b]
[color=seagreen]תומאס:[/color][/b][color=seagreen]
׳ואו, יש פה גם לוטד וגם פוליוואג! השאחה היא במה כדי לבחור?׳ אתה מתלבט התלבטות עמוקה ואז בחור ללכת על פוליוואג. ״פיקאצ'ו״ אתה קורא לו שיתפקד מולך מיד והוא מביט בך צייתן ומוכן לכל מה שאתה מתכנן. אתה מחליט שאתם הולכים כעת לתפוס את פוליוואג. ואתה פוקד עליו לכוון אליו ולתקוף במכת ברק. פיקאצ'ו טוען ומשחרר מגופו מטען חשמלי גדול הנשלח לעבר הראשן הכחול הזה. אך הוא רחוק מידי ופיקאצ'ו לא מספיק חזק ומאומן כדי לעבור עם מכת הברק שלו מרחק כזה. פוליוואג נמצא בצד השני של האגם והאגם הוא גדול (כמו שציינתי בעדכון הקודם... הקפד לקרוא היטב להבא) פוליוואג לעומת זאת אף על פי שלא פגעתם בו הוא שם לב לניסיון ההתנקשות ונבהל ומתחיל לנסות לברוח לכם.[/color]
[b]
[size=1][color=purple]דילן:[/color][/size][/b][size=1][color=purple]
וואוו אתה ממש מת להרעיל אותו אה ינודניק? לא בכל קרב זה אמור לקרות אבל בסדר...
- - - - - - - - - -
״קקונה תשתמש בירי חוט ושלח אותו אל עבר ענף גבוה שבסביבה ומשוך את עצמך משם״ אתה מסבירה במהירות ואף מוסיפה ״מעתה קקונה, בכל פעם שאתה צריך להתחמק דע מראש שנשתמש בדרך זו״ והוא מסמן לך שהבין. ״כשאתה מגיע לענף הגבוה תשלח עוקץ רעל אל ליפני הרגליים שלו״ את פוקדת בבטחון וקקונה מביט בך בחוסר הבנה. ״אני רוצה שפינסיר ידרך על הקוצים יתעקו ברגליו כשידרך עליהם ויחדרו את עורו ובכל דריכה יכנסו עמוק יותר״ את מסבירה וקקונה מחייך ומבין. הוא שולח מטר עוקצים חזק על פינסיר וגם לפניו ופינסיר שמתכסה בעוקצים אינו רואה לאן הוא הולך ודורך עליהם. וצועק מכאב ואוחז ברגלו האחת ומקפץ במקום. בעוד הוא ממלמל בעצבים על הכאב ברגל האחת הוא מקפץ ודורך גם עם הרגל השנייה. מה שמטריף עליו דעתו ומכסה את פניו בערשת פנים כועסות במיוחד. הוא רץ ככל שיכול אל העץ של קקונה והקוצים חודרים עוד ועוד כלפתע הוא מתכסה כולו בהילה סגולה בדיוק כמו מורקרו בקרב הקודם ואתה מבין שהוא הורעל. הוא עדיין לא מוותר ורץ על העץ ומנגח אותו בעצמה רבה. משתמש בריקוד חרבות ואז באחיזת צוות ומנסה לנתק את העץ משורשיו ונראה שאם לא תפעל מהר קקונה יתרסק מלמעלה כי זה עומד להצליח לחרק ההרסני. קרב ארוך ומייגע הוא זה... אף פוקימון לא מקל על יריבו.[/color][/size]
-
[quote=nivx10;1436881][size=1][color=royalblue][b]
[size=1][color=purple]דילן:[/color][/size][/b][size=1][color=purple]
וואוו אתה ממש מת להרעיל אותו אה ינודניק? לא בכל קרב זה אמור לקרות אבל בסדר...
- - - - - - - - - -
״קקונה תשתמש בירי חוט ושלח אותו אל עבר ענף גבוה שבסביבה ומשוך את עצמך משם״ אתה מסבירה במהירות ואף מוסיפה ״מעתה קקונה, בכל פעם שאתה צריך להתחמק דע מראש שנשתמש בדרך זו״ והוא מסמן לך שהבין. ״כשאתה מגיע לענף הגבוה תשלח עוקץ רעל אל ליפני הרגליים שלו״ את פוקדת בבטחון וקקונה מביט בך בחוסר הבנה. ״אני רוצה שפינסיר ידרך על הקוצים יתעקו ברגליו כשידרך עליהם ויחדרו את עורו ובכל דריכה יכנסו עמוק יותר״ את מסבירה וקקונה מחייך ומבין. הוא שולח מטר עוקצים חזק על פינסיר וגם לפניו ופינסיר שמתכסה בעוקצים אינו רואה לאן הוא הולך ודורך עליהם. וצועק מכאב ואוחז ברגלו האחת ומקפץ במקום. בעוד הוא ממלמל בעצבים על הכאב ברגל האחת הוא מקפץ ודורך גם עם הרגל השנייה. מה שמטריף עליו דעתו ומכסה את פניו בערשת פנים כועסות במיוחד. הוא רץ ככל שיכול אל העץ של קקונה והקוצים חודרים עוד ועוד כלפתע הוא מתכסה כולו בהילה סגולה בדיוק כמו מורקרו בקרב הקודם ואתה מבין שהוא הורעל. הוא עדיין לא מוותר ורץ על העץ ומנגח אותו בעצמה רבה. משתמש בריקוד חרבות ואז באחיזת צוות ומנסה לנתק את העץ משורשיו ונראה שאם לא תפעל מהר קקונה יתרסק מלמעלה כי זה עומד להצליח לחרק ההרסני. קרב ארוך ומייגע הוא זה... אף פוקימון לא מקל על יריבו.[/color][/size][/quote]
אתה מדבר כאילו יש לי עוד 15 מתקפות שקקונה יודע שאני משתמש שוב ושוב באותה מתקפה >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קקונה מהר תקפוץ לעץ ממול ואז תשלח יריית חוט בשביל לקשור את הגזע ולהפיל אותו על פינסר! קדימה אתה מסוגל!" אקרא במהירות 'אני חייבת לסיים את הקרב הזה!'
-
את מביטה מהר סביב ומחפשת עוד עץ, ומפנה את צומת ליבו של קקונה ומבקשת ממנו לנוע אליו ברגע זה. קקונה מצליח לשלוח את החוט אל העץ שממול. מתמקם במהרה ולפקודתך משתמש שוב בעוד ירי חוט כדי לקשור את פינסיר לעץ הקודם, זה שהתחיל להרים. לפתע פאול המאמן של פינסיר קורה "פינסיר מהר תסתובב ותתקופף מעט. ופינסיר עושה כמצוותו וקקונה לוכד עם החוט את אחת מצוותויות של פינסיר פינסיר מלפף עוד כמה מטר וקצת מהחוט על ראשו ואז קורה פאול "עכשיו הפל אותו מטה, משוך אותו אליך!" ופינסיר במשיכה ברוטלית ביותר מערער את קקונה על העץ ובעוד אחד פשוט מושך אותו באוויר אליו. פינסיר מכין מתקפת שבירת לבנים. קקונה שמתעופף אליו באוויר מתקשח. אך פגיעה עצמתית וישירה בפנים מפילה את הגולם הקטן ומותירה אותו מעולף לגמריי. הקהל משתולל. ריצ'י מביט בך מלא חמלה והבנה. ואת קצת בשוק שזה קרה... (אם לא התעייפת מיזה. יש לך בלספראוט)[/color][/size]
-
[quote][size=1][color=red][b]אנדרו:[/b]
היא נקבה מתוקי :wink:
- - - - - - -
״צ'ארמנדר החזק מעמד״ אתה קורא לו בדאגה. אתה מודע להשפעות סחרור אש ולעובדה שהכלוב הזה יכול להימשך זמן רב ולדכות את הזמן של צ'ארמנדר לתקוף למרות שצ'ארמנדר עמיד למתקפות אש זה עדיין תוקע אותו. צ'רמאנדר שבנתיים מחוסר פקודה מנסה לדחוף את עצמו מבעד לטבעות האש עד שאתה נותן את הפקודה ומבציר בו ״הרגע צ'ארמנדר, דיי חמוד, הקשב״ והוא אכן נרגע. ועומד נינוח ומתרכז בדבריך. ״טען אגרוף ממוקד כל עוד אתה כלוא שם, טען אותו עוד ועוד עד שהכלוב יתפוגג וכשתשתחרר פגע בפניה, כוון ללסת״ ומסכת פניך פנים תקיפות ובטוחות. צ'ארמנדר בעמידת מוצא מתחיל לטעון את האגרוף שמתיל לזהור ולהתגבש. בנתיים וולפיקס לפתע וולפיקס מרימה ראשה ומתחילה ליילל, ייללת זאב ארוכה וכשאתה מבחין במין גלים קטנים המתפשטים ממנה. היא מתחזקת מכך. ״וזה היה יללה אנדרו ידידי״ אומרת רוז קמוצת אגרופים בבטחון רב. ואז לפתע וולפיקס רצה במהירות שיא ומתנגשת בצ'ארמנדר ובכלוב שלו והודפת אותם חזק חזק לאחור. צ'ארמנדר משתדל בכל כוחו ונשאר בעמידתו טוען את האגרוף בעוד הוא גולש לאחור. כלוב האש עדיין ישנו וצ'ארמנדר ממשיך לטעון. לפתע וולפיקס יורה גחלת אל עבר הכלוב. מתקפת אש קטנה שרק מוסיפה לחום ולא עושה מאומה... אך לפתע משתמשת מבקשת רוז "וולפיקס מהר, השתמשי בכליאה" (imprison) ומסבירה "מעתה, היות ו-וולפיקס גם היא יודעת גחלת. צ'ארמנדר אינו יכול לתקוף עם זה עד לסיום הקרב" ואתה מתרגז. בנתיים להבת הכלוב הולכת ודואכת. צ'ארמנדר ממשיך וממשיך לטעון כשלפתע נעלם כלוב האש שצ'ארמנדר נכלא בו והוא יוצא לדרך בכל הכוח להכות באגרוף ממוקד עתיר אנרגיה בוולפיקס שפשוט בורחת מצ'ארמנדר שרץ אחריה. היא רצה ממנו ומביטה אחורה כשהוא בעקבותיה. מתקרב לעץ בפינת הזירה מבלי לשים לב כשאז רוז צורחת "וולפיקס עץ לפנייך שימי לב!" היא נבהלת ובולמת עצמה ממש כחריקת מכונית על הכביש ואז בפקודת רוץ יוצאת במתקפה מהירה קופצת על הגזע וממנו ניתור לצד השני וצ'ארמנדר מפספס לרוע המזל ומכה עם אגרוף אדיר בעץ שפשוט נשבר ונופל. צ'ארמנדר המבוהל קופץ הצידה וזז מן העץ וולפיקס נפגעת מנפילתו באמצע הזירה, מתכסה בין עליו וענפיו ועתה לא רואים אותה... אך אז היא מצליחה להיחלץ בגמישות בין הענפים ועומדת על גזע העץ מגרגרת בעצבנות על צ'ארמנדר. כל קהל הילדים סביב המחכים לקרב ואלה מן הזירות הצמודות לכם עוצרים את הקרב שלהם. מריעים ומשתוללים מהאגרוף האדיר הזה של צ'ארמנדר שפיספס... אך לא פספס.[/color][/size][/quote]
"אנחנו נצטרך להשתמש בטכניקה הזו פעם נוספת צ'ארמנדר!" אפקוד לעבר צ'ארמנדר בקול רם וחיוך ענק על השפתיים, מתעלם מכל הצופים בנו. "שמי אנדרו דיוויס ואני נולדתי בשביל לעשות בלאגן. אין סיכוי שאנשים לא יבחינו במהומה שאני יוצר! קדימה צ'ארמנדר, תפיל את כל העצים שתוכל למרכז הזירה, תנסה לפגוע בוולפיקס! לאחר שתמלא את הזירה בגזעים ותקשה על וולפיקס להילחם, פשוט השתמש בפנים מפחידות וסיים את הקרב באגרוף ממוקד!"
-
[quote=nivx10;1436909][size=1][color=purple][b]דילן:[/b]
את מביטה מהר סביב ומחפשת עוד עץ, ומפנה את צומת ליבו של קקונה ומבקשת ממנו לנוע אליו ברגע זה. קקונה מצליח לשלוח את החוט אל העץ שממול. מתמקם במהרה ולפקודתך משתמש שוב בעוד ירי חוט כדי לקשור את פינסיר לעץ הקודם, זה שהתחיל להרים. לפתע פאול המאמן של פינסיר קורה "פינסיר מהר תסתובב ותתקופף מעט. ופינסיר עושה כמצוותו וקקונה לוכד עם החוט את אחת מצוותויות של פינסיר פינסיר מלפף עוד כמה מטר וקצת מהחוט על ראשו ואז קורה פאול "עכשיו הפל אותו מטה, משוך אותו אליך!" ופינסיר במשיכה ברוטלית ביותר מערער את קקונה על העץ ובעוד אחד פשוט מושך אותו באוויר אליו. פינסיר מכין מתקפת שבירת לבנים. קקונה שמתעופף אליו באוויר מתקשח. אך פגיעה עצמתית וישירה בפנים מפילה את הגולם הקטן ומותירה אותו מעולף לגמריי. הקהל משתולל. ריצ'י מביט בך מלא חמלה והבנה. ואת קצת בשוק שזה קרה... (אם לא התעייפת מיזה. יש לך בלספראוט)[/color][/size][/quote]
"לא קקונה!" אקרא בבהלה אחרי שאתפוס שכרגע הפסדתי בפעם הראשונה ואחזיר אותו לפוקדור שלו "עשית עבודה מעולה. עכשיו תנוח קצת" אלחוש לפוקדור שלו ואשלוף את הפוקדור של בלספראוט.
"קדימה בלספראוט בוא נראה להם למה אתה מסוגל! תתחיל בדגדוג קודם בשביל שהוא יתעכב מעט ואז עבור לצמיחה ואז ישר אחרי זה תשלח הצלפת גפן ישר לפרצופו! אני רוצה שתתמקד בלהישאר כמה שיותר רחוק ממנו! כשהוא מתקרב תשלח לעברו הצלפת גפן ישר לפנים!" אקרא בדריכות ואנסה להפנות את הכעס שלי על ההפסד של קקונה לכוח לנצח בקרב.
-
[quote=nivx10;1436881][size=1][color=royalblue][b]רוי:[/b]
אתה מביט בחבורה שרבה ומתווכחת. בכל הצעקות והצעות ההעצמיות של למי מגיע קודם. אנדרלמוסיה שלמה ושואל את עצמך בדכדוך ׳מה אלוהים, מה לעזלל אני עושה עכשיו?!׳ ואתה מרגיש מאוד מבולבל. ואז לאחר חשיבה קדחנית למציאת רעיון אתה מחליט ואומר במסכת פנים רצינית וזעופה ״שקט!״ ומוסיף מיד ״הקשיבו בבקשה אנשים, אני יודע שכולנו רוצים להילחם אבל בדיוק כמוכם גם אני ואחי חיכינו זמן רב לטורנו״ אתה מסביר והדבר בהחלט מושך את צומת ליבם. ואז אתה מציע ״אולי נעשה הגרלה? ההגרלה תתבסס על מזל ותקבע מי השניים הראשונים שילחמו בקרב. זוהי זירה של אחד על אחד ולכן כך יהיו שלוש קרבות ועל כולם לקבל את זה כי זו הרגלה שיוויונית״. אתה מביט סביב ומוצא זרד עץ ישן ודק. שובר אותו לשישה חתיכות שוות. ושואל ״מממ... למישהו יש צבעים?״ שקט בין כולם עד שלפתע נזכרת בחורה המגונדרת והגבוהה ״אה! כן! לי יש״ ונותנת לך שישה צבעי לק: שחור, אפור, כחול, ירוק, צהוב, ואדום. ואתה אומר ככה מסביר לכולם ככה ״אוקיי את כל אחד אני צובע בלק אחר בקצהו. יש כאן צבעים קרים וחמים. הצבע הקר ביותר יהיה אחרון והחם ביותר יהיה הראשון. אדום יהיה המשתתף הראשון, צהוב אחריו, ירוק אחריו, כחול אחריו, אפור ולבסוף השחור. היא צובעת את קצוות כולם בלק עושה פו עם הפה לכמה שניות ומייבשת ואז אתה מחזיק זאת בידך, מסתיר את הקצוות. כל אחד שולף ומוציא אחד עם צבע. הראשונה כחול, השני שחור, השלישי ירוק והוא כבר בפנים לקרב הראשון. נשארו אתה, המבוגר, ואתה. אחיך ובחור הזקן שולפים אחיך מקבל את האפור ואילו הזקן את הצהוב. ״הוא כמה מזל״ קורא בעליזות הזקן ואילו אתה נשארת ביד עם המקל האדום. מה שאומר שגם אתה נלחם עכשיו. לסהר לעומת זאת יש זמן רב לחכות. הזקן ניגש לעמדתו עם פוקדור שלוף ומוריד את את המגבעת לרגע וכד לך כידה ואומר בנחמדות ״בהצלחה לך נערי, עשה את המיטב״ ובחיוכו המשופם נראה כי מסתיר משהו. ומכין בידו פוקדור מבריק להפליא.
Color][/size][/quote]
"יש אני נלחם ראשון" אומר לעצמי בהיתלהבות 'למרות שזה יכול להיות בעייתי שסהר בקרב האחרון, אבל שנגיע לגשר הזה נחצאה אותו' אחשוב לעצמי ואכין את הפוקדור של סקווירטל.
"שהיה בהצלחה גם לך" אומר לזן החביב למרות שאני מבין כי הוא בוודאי אינו צריך אותה.
"צא סקווירטל" אומר ואזרוק את הפוקדור ואחכה לראות איזה פוקימון יש ליריב שלי.
-
[SIZE=1][COLOR=Red][B]אנדרו:
[/B]חחחחח... ואתה בידיעה שעל צ׳ארמנדר העצים לא יקשו כי?
- - - - - - - - - - -
מהטעות שנוצרה לך עולה בך בזיק של רעיון. אתה הולך מעתה לנצל את הטכניקה ומסביר לצ׳ארמנדר ״הקשה חבר, אנו נצטרך להשתמש שוב פעם בכך אז תתכונן״ אתה אומר בבטחון כשחיוך ענק על שפתיך שאתה מגביר את קולך. סוף סוף אתה נותן לעצמך האמיתי לפרוץ החוצה. ״שמי אנדרו דיוויס ואני נולדתי להתפרע!״ והדבר לוכד את צומת הלב של כ-95% מהסובבים אתכם. ואתה מנצל את המומנטום בעוד צ'ארמנדר כבר הכין את האגרוף הממוקד שלו. ואז אתה מורה לו ״עכשיו צ׳ארמנדר הפל את כל העצים סביב הזירה, נסה לפגוע תוך כדי בוולפיקס״ הוא מהנהן בראשו ומיד הדינוזאור הקטן והכתום עושה כמצוותך. הוא משגר אגרוף אחד חזק ומפיל עץ נוסף גם ממנו באמצעות אזהרה מוקדמת של רוז, ושימוש במתקפה מהירה מצליחה וולפיקס להתחמק. אתה מבקש מצ׳ארמנדר עוד אחד ועוד אחד. את כל הארבעה שנשארו עומדים אך אתה שוכח שטעינה של המתקפה הזאת לוקחת זמן ובנתיים וולפיקס יכולה לעשות משהו בנידון. ״וולפיקס מהר, השתמשי בהשבתה״ ולפתע עינייה הגדולות והיפות של וולפיקס מהבהבות לרגע בזוהר כחול המקיף לאותם רגעים את את צ׳ארמנדר ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Golduck_Disable.png"]Disable[/URL]). כשהזוהר המסתורי נעלם, אתה המום כי צ׳ארמנדר אינו מצליח לטעון עוד את האגרוף הממוקד שלו והוא פשוט מתפוגג! הוא מנסה להכין עוד אחד, להכות עם אגרופים באוויר אך כל נסיונותיו עולים בתוהו...
אינך מאמין שזה קורה, וולפיקס השביתה לך גם את מתקפת הגחלת עם מתקפת ה-'כליאה' (Imprison) ועכשיו את האגרוף הממוקד עם 'השבתה'. אינך יכול עוד לתקוף...
וולפקיס מקפצת על אחד מגזעי העץ שהפלת, עומדת ומביטה בצ׳ארמנדר המבוהל מלמעלה. הוא מרגיש קצת חסר עונים ולחוץ. וולפיקס שוב משתמשת ביללה וכוחה מתגבר. ולבסוף אומרת רוז ״וולפיקס, זה הזמן שלנו יפה. סיימי זאת עם מתקפה מהירה״ היא פוקדת ו-וולפיקס בזינוק קדימה והסתערות אדירה מתנגשת ומעיפה מעלה אתה צ׳ארמנדר שנוחת על גבו. מחוסר הכרה![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=Purple]דילן:
״לא! קקונה!״ את קוראת בבהלה ואינך תופסת שבזה הרגע הפסדת בפעם הראשונה. בחיוך מבין ומתחשב המהולה בעצב, מחזירה אותו לפוקדור שלו ולוחשת אליו ברוך ״עשית עבודה מצויינת, ניצחת ואף התמודדת עם שתי פוקימונים ברמה גבוהה במיוחד. עכשיו תנוח״. אחר כך, את לוקחת בביטחון את הכדור של בלספראוט מן החגורה. ״קדימה בלספראוט בוא נראה להם למה אתה מסוגל״ את קוראת בעודו נזרק מן הפוקדור להחוצה. הוא מופיע בזירה מתונענע בעל מבט תמהוני וחלול שאופייני לו. מצחיק קצת את ריצ'י לראות אותו כל פעם מחדש. ״בלספרוט השתמש בדגדוג״ את פוקדת והצמח הקטן רץ בגמלוניות אל פינסיר ומכה בוא מכה קטנה ועלובה עם היד, פינסיר שציפה לטיפה יותר מפוקימון רענן שהרגע נכנס לקרב להזיז פשוט מתפוצץ מצחוק. צוחק וצוחק בקולו המיכני ועבה. מתגלגל על הרצפה ממש. בלספרואט מדלג בנתיים שלושה צעדים רחבים לאחור ומשתמש בצמיחה. והוא גודל ומתרחב בכמה ס"מ ונראה חזק ומאיים יותר. הוא שולח שתי גפנים ומצליף ללא רחם מספר פעמים בפינסיר שמצחוק עובר ברגע לצעקות של הלם וכאב. פינסיר שעל הרצפה מתגלגל לאחור ובורח מאורך הגפנים ואז פינסיר משתמש בריקוד חרבות. צבתות ראשו גדלות ואיתם בחזית הוא מנסה להיכנס ולחדור את הגפנים להגיע לבספראוט אך ראש האגס הצהוב בפנים זעופות מכה שוב ושוב ומצליף את פניו גבו וכלל גופו ל פינסיר מכל מיני כיוונים. מתקפת עשב שלא כלכך משפיעה על פוקימון חרק כמו פינסיר לטווח הארוך אך זה מקשה עליו להתקדם פנימה... פאול מאמנו של פינסיר חושב ואז מורה לו ״פינסיר התקשחות, כנס שוב פנימה וספוג קצת את ההצלפות. רק טיפה״ פינסיר מתקשח נוסף לריקוד החרבות ונכנס פנימה בצעדים רחבים ואיטיים. בלספראוט מיד מתחיל להצליף ופינסיר חוטף על כך בגפנים ומנסה להתעלם ולהתעלות מעל ההצלפות הכואבות. ולפתע קורא פאול ״עכשיו פינסיר הטלה הכרחית״ ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Vital_Throw"]Vital throw[/URL])ופינסיר לפתע תופס עם אחת מידיו את הגפן מושך בשתי ידיו את ווידל בחזקה. אוחז אותו בגרונו וזורק חזק את בלספראוט שנגרר על רצפת הזירה עד שראשו עוצר את זה עם התנגשות באבן גדולה שהייתה שם.[/COLOR][/SIZE]
״אווו כן! אני ראשן״ אתה קורא נלהב ומאושר. מביע קצת צער על זה שסהר קיבל את הקרב האחרון והוא ימתין זמן רב מעתה אך מתעודד כשאתה חושב ׳טוב נו, נגיע לגשר נחצה אותו׳. לאחר מכן אתה מביט בבחור המבוגר ומאחל בחיוך הצלחה גם לו. כיף לך לפגוש בחור מבוגר בגיל שכזה שהוא מגניב ומתעניין בקרבות ולא סתם עוד איזה פרצוף חמוץ כמו הרבה מאוד בגילו. ״בהצלחה גם לך״ אתה מאחל לו גם כן למרות שמשהו בך אומר שהוא אינו צריך את זה. אתה מוציא כמובן את סקווירטל החוצה ומיד מהרהר הזקן בכל רם ומשתף גם את הסובבים, כאילו מנסה ללמד את המביטים דבר או שתיים ״פוקימון מים נהדר רכשת לך נערי... אל מול פוקימון מים נבחר...״ הוא שוב חושב לעצמו מעט ומחליט ״חשמל, אוקיי צא מגנמייט״ הוא קורה והפוקדור שהוא משליח בפשטות החוצה נפתח והקרן הלבנה מתגבשת באוויר למן צורת עיגול מכונף שכזה. זה לפחות מה שראית מבעד לאור המסנוור שפשוט ציווה עלייך לעמעם קצת את העיניים שלך. כשזוהר נמוג אתה רואה אכן כדור מתחת חד-עין מרחף מולך ושתי מגנטים לצידי גופו ובורג בקודקוד[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up380.siz.co.il/up3/g0dz3iiiz2no.png[/IMG][/URL]. ״מגנ-מייט״ קורא בכולו הנשבר המתכתי.
הזקן מצביע ומיד ערשת פניו הופכת רצינית במיוחד הוא מצביע אל הסקווירטל שלך ואז אומר ״אוקיי מגנמייט ללא רחם! השתמש ב...״ ונעצר במפתיע משום מה, רצינות שוב חוזרת לצחוק ואתה מביט בזקן ההזוי הזה ״שמי אגב הוא רג׳ינאלד. יתרה מזאת נערי שכחתי לשאול. האם הקרב של ניצחון בודד או של שתי נצחונות? או אולי שלוש?״
בעוד אתה המום לגמריי מההתנהגות מוזרה יתר על המידה שלו. הוא מחכה בסבלנות לתשובה.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=nivx10;1436924][size=1][color=red][b]
[size=1][color=purple]דילן:
״לא! קקונה!״ את קוראת בבהלה ואינך תופסת שבזה הרגע הפסדת בפעם הראשונה. בחיוך מבין ומתחשב המהולה בעצב, מחזירה אותו לפוקדור שלו ולוחשת אליו ברוך ״עשית עבודה מצויינת, ניצחת ואף התמודדת עם שתי פוקימונים ברמה גבוהה במיוחד. עכשיו תנוח״. אחר כך, את לוקחת בביטחון את הכדור של בלספראוט מן החגורה. ״קדימה בלספראוט בוא נראה להם למה אתה מסוגל״ את קוראת בעודו נזרק מן הפוקדור להחוצה. הוא מופיע בזירה מתונענע בעל מבט תמהוני וחלול שאופייני לו. מצחיק קצת את ריצ'י לראות אותו כל פעם מחדש. ״בלספרוט השתמש בדגדוג״ את פוקדת והצמח הקטן רץ בגמלוניות אל פינסיר ומכה בוא מכה קטנה ועלובה עם היד, פינסיר שציפה לטיפה יותר מפוקימון רענן שהרגע נכנס לקרב להזיז פשוט מתפוצץ מצחוק. צוחק וצוחק בקולו המיכני ועבה. מתגלגל על הרצפה ממש. בלספרואט מדלג בנתיים שלושה צעדים רחבים לאחור ומשתמש בצמיחה. והוא גודל ומתרחב בכמה ס"מ ונראה חזק ומאיים יותר. הוא שולח שתי גפנים ומצליף ללא רחם מספר פעמים בפינסיר שמצחוק עובר ברגע לצעקות של הלם וכאב. פינסיר שעל הרצפה מתגלגל לאחור ובורח מאורך הגפנים ואז פינסיר משתמש בריקוד חרבות. צבתות ראשו גדלות ואיתם בחזית הוא מנסה להיכנס ולחדור את הגפנים להגיע לבספראוט אך ראש האגס הצהוב בפנים זעופות מכה שוב ושוב ומצליף את פניו גבו וכלל גופו ל פינסיר מכל מיני כיוונים. מתקפת עשב שלא כלכך משפיעה על פוקימון חרק כמו פינסיר לטווח הארוך אך זה מקשה עליו להתקדם פנימה... פאול מאמנו של פינסיר חושב ואז מורה לו ״פינסיר התקשחות, כנס שוב פנימה וספוג קצת את ההצלפות. רק טיפה״ פינסיר מתקשח נוסף לריקוד החרבות ונכנס פנימה בצעדים רחבים ואיטיים. בלספראוט מיד מתחיל להצליף ופינסיר חוטף על כך בגפנים ומנסה להתעלם ולהתעלות מעל ההצלפות הכואבות. ולפתע קורא פאול ״עכשיו פינסיר הטלה הכרחית״ ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/vital_throw"]vital throw[/url])ופינסיר לפתע תופס עם אחת מידיו את הגפן מושך בשתי ידיו את ווידל בחזקה. אוחז אותו בגרונו וזורק חזק את בלספראוט שנגרר על רצפת הזירה עד שראשו עוצר את זה עם התנגשות באבן גדולה שהייתה שם.[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
"בלאספורט מהר השרשה ואז תשלח אבקת רעל! אבל לפני שאתה שולח אותה תוציא גפן אחת ותסובב אותה במהירות ככה האבקה תעוף במהירות עליו! כשהוא ינסה להגן על עצמו תשלח ישריות אליו את הגפן בכל הרוח!" אקרא
-
[quote]מהטעות שנוצרה לך עולה בך בזיק של רעיון. אתה הולך מעתה לנצל את הטכניקה ומסביר לצ׳ארמנדר ״הקשה חבר, אנו נצטרך להשתמש שוב פעם בכך אז תתכונן״ אתה אומר בבטחון כשחיוך ענק על שפתיך שאתה מגביר את קולך. סוף סוף אתה נותן לעצמך האמיתי לפרוץ החוצה. ״שמי אנדרו דיוויס ואני נולדתי להתפרע!״ והדבר לוכד את צומת הלב של כ-95% מהסובבים אתכם. ואתה מנצל את המומנטום בעוד צ'ארמנדר כבר הכין את האגרוף הממוקד שלו. ואז אתה מורה לו ״עכשיו צ׳ארמנדר הפל את כל העצים סביב הזירה, נסה לפגוע תוך כדי בוולפיקס״ הוא מהנהן בראשו ומיד הדינוזאור הקטן והכתום עושה כמצוותך. הוא משגר אגרוף אחד חזק ומפיל עץ נוסף גם ממנו באמצעות אזהרה מוקדמת של רוז, ושימוש במתקפה מהירה מצליחה וולפיקס להתחמק. אתה מבקש מצ׳ארמנדר עוד אחד ועוד אחד. את כל הארבעה שנשארו עומדים אך אתה שוכח שטעינה של המתקפה הזאת לוקחת זמן ובנתיים וולפיקס יכולה לעשות משהו בנידון. ״וולפיקס מהר, השתמשי בהשבתה״ ולפתע עינייה הגדולות והיפות של וולפיקס מהבהבות לרגע בזוהר כחול המקיף לאותם רגעים את את צ׳ארמנדר (disable). כשהזוהר המסתורי נעלם, אתה המום כי צ׳ארמנדר אינו מצליח לטעון עוד את האגרוף הממוקד שלו והוא פשוט מתפוגג! הוא מנסה להכין עוד אחד, להכות עם אגרופים באוויר אך כל נסיונותיו עולים בתוהו...
אינך מאמין שזה קורה, וולפיקס השביתה לך גם את מתקפת הגחלת עם מתקפת ה-'כליאה' (imprison) ועכשיו את האגרוף הממוקד עם 'השבתה'. אינך יכול עוד לתקוף...
וולפקיס מקפצת על אחד מגזעי העץ שהפלת, עומדת ומביטה בצ׳ארמנדר המבוהל מלמעלה. הוא מרגיש קצת חסר עונים ולחוץ. וולפיקס שוב משתמשת ביללה וכוחה מתגבר. ולבסוף אומרת רוז ״וולפיקס, זה הזמן שלנו יפה. סיימי זאת עם מתקפה מהירה״ היא פוקדת ו-וולפיקס בזינוק קדימה והסתערות אדירה מתנגשת ומעיפה מעלה אתה צ׳ארמנדר שנוחת על גבו. מחוסר הכרה![/quote]
מה לעזאזל קרה? השבתת לי את 2 המתקפות שהיו לי והיא תקפה שוב ושוב ושוב שלי שתהיה לי הזדמנות להגיב?
שלא נדבר על זה שהיה לה איזה אלף מתקפות. ומה קרה לוולפיקס המפוחדת של מקודם? פתאום הפכה לפתנתר? נו טוב, שיהיה..
~~~~~
״צ׳ארמנדר תחזור לפוקדור שלך!״ אומר כשהמוח שלי מתמלא בכעס. אני מרגיש מושפל ואפילו שקצת שיטו בי. לדעתי וולפיקס לא היתה פחדנית מההתחלה. אבל אני לא מוותר. ״צא מטאפוד! השתמש במתקפת חוט ותעטוף את וולפיקס, לאחר מכן התקשח וזרוק את עצמך עליו בדחיפה!״
-
הוא הורעל כבר בקרב עם קקונה שהוא דרך על הקוצים. אבל בגלל ששכחתי מזה עד לעכשיו סבבה נרעיל אותו שוב :sorry:
- - - - - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על בלספראוט להשתמש בהשרשה, הוא מניף מעט רגליו בשביל לרקוע חזק באדמה ולנעוץ אותם פנימה. תוך שנייה משתשלים שורשיו בזירה ומתחיל התפשט בפנים לפתע קצוות רגליו זורחים בהילה דקה וירקרקה המקיפה את כולו במהרה. בלספראוט וזה משקם אותו קצת מן המכה החזקה שספג ליפני רגע. השפשופים והשירטות מתאחים טיפה. ןאז הוא ממשיך בקרב. הוא מתנועע במקום ומנופף בעליו המדיפות מהם עננות אבקנים סגולות-רעילות. שמרחפות באיטיות מטריפה אל פינסיר שאינו דואג כשלפתע שולף בלספראוט גפן אחד ומסובב אותה כמו פרופלו ומעיף את גל האבקנים במהירות רבה אל פינסיר שנדבקים ומכסים את כל גופו! הוא נשנק ומשתעל ושואף את האבקנים מה שגורם לו להרעלה. הוא כורע ברך ומחזיק את עצמו עם ידו ונראה כי נחלש. ״ררר... לא פינסיר! אל תפסיד הסתער עליו ותקוף עם אחיזת צוות תלוש אותו משם! ואז הכה שבירת לבנים בראשו״ ריצ׳י מוכה לך כפיים על המהלך היצירתי הזה, פשוט נדהם לראות אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=Red][B]אנדרו:[/B][SPOILER]מה יש לך להתעצבן???
א': אני יכול לשים לה כמה מתקפות שאני רוצה. ובנוסף זה גם הגיוני כי ציינתי כבר שרוז יצאה למסע הזה איזה 4 פעמים ובדף של הדמויות שפגשתם (שאמרתי לך לקרוא בסקייפ)
ב': היא השביתה לך שתי מתקפות. אם מה כבר אתה יכול להגיב? לא יכולת להשתמש ב-Struggle כי לא כל ה-PP הושבטו. מה היית נוהם עליה עד שהיא הייתה מתעלפת מפחד?
ג': מבט מפחיד לא עובד לכל הזמן. זה דבר שעובר כמו confuse ray וכדומה... מבלבל/מפחיד אותך קצת וזהו. היא חטפה שהיא הייתה מפוחדת להזכירך שתי התקפות גחלת ואגרוף ממוקד ממש חזק שפגע ישירות! ולא הגיבה לך. לא נראלך פייר שיצא שאתה עכשיו זה שלא הגבת לה? מה חשבת שהיא פשוט תתקווץ שם כמו כדור שיער עד שהיא תתעלף מהמכות שלך?
ושוב לסיום אני השה"ם ולמרות שאתה שחקן מעולה אני מחליט אם, כש ומתי אתה מפסיד. זה קורה גם לתותחים[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - - - - -
״צ׳ארמנדר תחזור לפוקדור שלך״ אתה אומר פשוט מתפוצץ מכעס. מרגיש מאוד מושפל וממש מתבייש במה שקרה לך עכשיו. כאילו שיטו בך, בגדו בך. רוז בנתיים כורעת ברך ומושיטה ידיים אל וולפיקס שתבוא אליה. מעניקה לך חיבוק גדול ואוהב ומברכת אותה ״כל הכבוד לך וולפיקס את מושלמת״ ורוז זוכה מליקוקים מצד השועלה האדמונית. אתה ממש מתעצבן, כשרוז חושבת לפתע שהקרב כבר נגמר ובאה ללכת אתה מוציא את מטאפוד. אתה מאוד כעוס עד שכבר מתחיל להזיע. ״צא מטאפוד!!!״ אתה מוציא אותו בזריקה מאוד אגרסיבית של הפוקדור באדמה. מטאפוד יוצא החוצה ומביט בך, מוכה מעט חשש ומחליט להיות צייתן במיוחד ולעשות מה שרק תגיד. לא רוצה להתעסק איתך עכשיו... אתה ממהר מאוד להדריך אותו לא ממש מעניין אותך שוולפיקס לא מוכנה לקרב "מטאפוד תשתמש בירי חוטים, עטוף את וולפיקס מכף רגל ועד ראש" וכך הוא עושה בין רגע שולח חוט לרגלה וסוחב אותה מרוז אל הזירה. הקטנה המופתעת אינה מבינה מה קורה ותוך שנייה היא מתכסה חוט לבן ודביק נחרך סביב כולה! מטאפוד מתקשח, הוא הגנתו מתחזקת וגופו מתאבן מעט. הוא הופך יותר כבד אך זה בסדר הוא שולח חוט אל עבר פנס תאורה שהיה שם. מתנדנד ממנו לתנופה וזורק את עצמו עם דחיפה על וולפיקס ומנחיל פגיעה ישירה בוולפיקס העטופה ״היי מה אתה עושה?! הקרב לא נגמר?! חוצפן מדוע לא הודעת על כך מההתחלה? זה לא יפה!״ צועקת עלייך רוז כשמסכת פניה פנים זעופות ורציניות.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
״צ׳ארמנדר תחזור לפוקדור שלך״ אתה אומר פשוט מתפוצץ מכעס. מרגיש מאוד מושפל וממש מתבייש במה שקרה לך עכשיו. כאילו שיטו בך, בגדו בך. רוז בנתיים כורעת ברך ומושיטה ידיים אל וולפיקס שתבוא אליה. מעניקה לך חיבוק גדול ואוהב ומברכת אותה ״כל הכבוד לך וולפיקס את מושלמת״ ורוז זוכה מליקוקים מצד השועלה האדמונית. אתה ממש מתעצבן, כשרוז חושבת לפתע שהקרב כבר נגמר ובאה ללכת אתה מוציא את מטאפוד. אתה מאוד כעוס עד שכבר מתחיל להזיע. ״צא מטאפוד!!!״ אתה מוציא אותו בזריקה מאוד אגרסיבית של הפוקדור באדמה. מטאפוד יוצא החוצה ומביט בך, מוכה מעט חשש ומחליט להיות צייתן במיוחד ולעשות מה שרק תגיד. לא רוצה להתעסק איתך עכשיו... אתה ממהר מאוד להדריך אותו לא ממש מעניין אותך שוולפיקס לא מוכנה לקרב "מטאפוד תשתמש בירי חוטים, עטוף את וולפיקס מכף רגל ועד ראש" וכך הוא עושה בין רגע שולח חוט לרגלה וסוחב אותה מרוז אל הזירה. הקטנה המופתעת אינה מבינה מה קורה ותוך שנייה היא מתכסה חוט לבן ודביק נחרך סביב כולה! מטאפוד מתקשח, הוא הגנתו מתחזקת וגופו מתאבן מעט. הוא הופך יותר כבד אך זה בסדר הוא שולח חוט אל עבר פנס תאורה שהיה שם. מתנדנד ממנו לתנופה וזורק את עצמו עם דחיפה על וולפיקס ומנחיל פגיעה ישירה בוולפיקס העטופה ״היי מה אתה עושה?! הקרב לא נגמר?! חוצפן מדוע לא הודעת על כך מההתחלה? זה לא יפה!״ צועקת עלייך רוז כשמסכת פניה פנים זעופות ורציניות.[/quote]
ניב, אני לא התעצבנתי, התבלבלתי ושאלתי. אני רק מביא לך משוב על ההמשך, לא שאני לא מכבד את זה.
~~~~~~~
״את ביקשת קרב שתיים על שתיים, אחד אחרי השני!״ אשאג עליה בכעס. נגמרו הנימוסים החינניים. ״הקרב נמשך! מטאפוד עטוף את וולפיקס בכדור ענק של משי ואז תתקשח ותדחוף את וולפיקס!״
-
[quote=nivx10;1436946][size=1][color=purple][b]דילן:[/b]
הוא הורעל כבר בקרב עם קקונה שהוא דרך על הקוצים. אבל בגלל ששכחתי מזה עד לעכשיו סבבה נרעיל אותו שוב :sorry:
- - - - - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על בלספראוט להשתמש בהשרשה, הוא מניף מעט רגליו בשביל לרקוע חזק באדמה ולנעוץ אותם פנימה. תוך שנייה משתשלים שורשיו בזירה ומתחיל התפשט בפנים לפתע קצוות רגליו זורחים בהילה דקה וירקרקה המקיפה את כולו במהרה. בלספראוט וזה משקם אותו קצת מן המכה החזקה שספג ליפני רגע. השפשופים והשירטות מתאחים טיפה. ןאז הוא ממשיך בקרב. הוא מתנועע במקום ומנופף בעליו המדיפות מהם עננות אבקנים סגולות-רעילות. שמרחפות באיטיות מטריפה אל פינסיר שאינו דואג כשלפתע שולף בלספראוט גפן אחד ומסובב אותה כמו פרופלו ומעיף את גל האבקנים במהירות רבה אל פינסיר שנדבקים ומכסים את כל גופו! הוא נשנק ומשתעל ושואף את האבקנים מה שגורם לו להרעלה. הוא כורע ברך ומחזיק את עצמו עם ידו ונראה כי נחלש. ״ררר... לא פינסיר! אל תפסיד הסתער עליו ותקוף עם אחיזת צוות תלוש אותו משם! ואז הכה שבירת לבנים בראשו״ ריצ׳י מוכה לך כפיים על המהלך היצירתי הזה, פשוט נדהם לראות אותו.[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
"קדימה בלספורט בעזרת הגפן שלך תפוס לו את הרגל ותסובב אותו חזק באוויר ואז השלך אותו על אחד מהעצים! לפני שהוא מספיק לעשות משהו תשלח גם גפן שנייה ותצליף בו כהוגן!" אקרא ואסתכל על ריצ'י בחיוך
-
[quote=nivx10;1436881]
[color=seagreen]תומאס:[/color][/b][color=seagreen]
׳ואו, יש פה גם לוטד וגם פוליוואג! השאחה היא במה כדי לבחור?׳ אתה מתלבט התלבטות עמוקה ואז בחור ללכת על פוליוואג. ״פיקאצ'ו״ אתה קורא לו שיתפקד מולך מיד והוא מביט בך צייתן ומוכן לכל מה שאתה מתכנן. אתה מחליט שאתם הולכים כעת לתפוס את פוליוואג. ואתה פוקד עליו לכוון אליו ולתקוף במכת ברק. פיקאצ'ו טוען ומשחרר מגופו מטען חשמלי גדול הנשלח לעבר הראשן הכחול הזה. אך הוא רחוק מידי ופיקאצ'ו לא מספיק חזק ומאומן כדי לעבור עם מכת הברק שלו מרחק כזה. פוליוואג נמצא בצד השני של האגם והאגם הוא גדול (כמו שציינתי בעדכון הקודם... הקפד לקרוא היטב להבא) פוליוואג לעומת זאת אף על פי שלא פגעתם בו הוא שם לב לניסיון ההתנקשות ונבהל ומתחיל לנסות לברוח לכם.[/quote]
"אוי, כנראה שזו היתה טעות..." אני אומר מאוכזב "נו טוב, נתפוס את הלוטד הזה. אני חייב פוקימון מאזור אחר!" אני אומר בהתרגשות "פיקאצ'ו, תקוף את לוטאד עם מכת ברק!" אני פוקד עליו ומצביע לעבר לוטד.
-
[quote=nivx10;1436924][size=1][color=red][b]
״אווו כן! אני ראשן״ אתה קורא נלהב ומאושר. מביע קצת צער על זה שסהר קיבל את הקרב האחרון והוא ימתין זמן רב מעתה אך מתעודד כשאתה חושב ׳טוב נו, נגיע לגשר נחצה אותו׳. לאחר מכן אתה מביט בבחור המבוגר ומאחל בחיוך הצלחה גם לו. כיף לך לפגוש בחור מבוגר בגיל שכזה שהוא מגניב ומתעניין בקרבות ולא סתם עוד איזה פרצוף חמוץ כמו הרבה מאוד בגילו. ״בהצלחה גם לך״ אתה מאחל לו גם כן למרות שמשהו בך אומר שהוא אינו צריך את זה. אתה מוציא כמובן את סקווירטל החוצה ומיד מהרהר הזקן בכל רם ומשתף גם את הסובבים, כאילו מנסה ללמד את המביטים דבר או שתיים ״פוקימון מים נהדר רכשת לך נערי... אל מול פוקימון מים נבחר...״ הוא שוב חושב לעצמו מעט ומחליט ״חשמל, אוקיי צא מגנמייט״ הוא קורה והפוקדור שהוא משליח בפשטות החוצה נפתח והקרן הלבנה מתגבשת באוויר למן צורת עיגול מכונף שכזה. זה לפחות מה שראית מבעד לאור המסנוור שפשוט ציווה עלייך לעמעם קצת את העיניים שלך. כשזוהר נמוג אתה רואה אכן כדור מתחת חד-עין מרחף מולך ושתי מגנטים לצידי גופו ובורג בקודקוד[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up380.siz.co.il/up3/g0dz3iiiz2no.png[/img][/url]. ״מגנ-מייט״ קורא בכולו הנשבר המתכתי.
הזקן מצביע ומיד ערשת פניו הופכת רצינית במיוחד הוא מצביע אל הסקווירטל שלך ואז אומר ״אוקיי מגנמייט ללא רחם! השתמש ב...״ ונעצר במפתיע משום מה, רצינות שוב חוזרת לצחוק ואתה מביט בזקן ההזוי הזה ״שמי אגב הוא רג׳ינאלד. יתרה מזאת נערי שכחתי לשאול. האם הקרב של ניצחון בודד או של שתי נצחונות? או אולי שלוש?״
בעוד אתה המום לגמריי מההתנהגות מוזרה יתר על המידה שלו. הוא מחכה בסבלנות לתשובה.[/color][/size][/quote]
"אההה.. אני חושב שזה היה קרב של ניצחון אחד" אומר לו בלי להבין את פשר התנהגותו המוזרה בעודי מגרד בראש.
"דרך אגב אני רוי" אציג את עצמי אתחיל להיכנס לקרב 'טוב מגנמייט הוא מסוג חשמל הא אז הוא בוודאי ינצל את זה ולמרות שהוא לא ציווה על מתקפה אני צריך להיות מוכן.'
"סקווירטל תשתמש בבועות! ואם מגנמייט תוקף במתקפת חשמל תשתמש בהגנת כדור!" אומר לסקווירטל כדי להתחיל את הקרב ולסיים עם השיחה ההזוייה הזו.
-
[SIZE=1][COLOR=Red][B]אנדרו:
[/B]זה בסדר אחי, מצטער שהתפרצתי זה גם לא היה במקום. הכל טוב :)
- - - - - - - - - -
אתה מביט בה בתמוהה מהול בזעם רב. ״על מה את מדברת?! ביקשת קרב שתיים על שתיים מלחתחילה, אחד אחרי השני״ אתה מתפרץ עליה, שואג ממש. היא נורא מובכת ועונה לך ״בסדר אבל חכה אני בסה"כ מברכת את וולפיקס על הניצחון. מה קרה לך פתאום?״ היא שואלת. מבחינתך נגמרו הנימוסים החינניים, אתה תתנהג איך שתרצה מתי שתרצה ״תהיי מוכנה הקרב נמשך, מטאפוד עטוף את וולפיקס בכדור ענק של משי״ אתה פוקד עליו בזעם. הוא מביט בך מבוהל ושאינו רוצה להסתבך איתך כעת, פועל מהר מאוד. שולח חוט הנכרח סביב פיה של וולפיקס וממשיך להתלפף עוד ועוד סביב גופה של השועלה האדמונית עד שהיא עתופת תחריכי חוט המשי עד קצה השערה. היא נופלת על הצד ומתפטלת כמו זחל חסר עונים בעוד מטאפוד מתקשח, גופו מבריק לפתע והוא נעשה כבד ועורו מתאבן ומתקשה... הוא שולח חוט לפנס תאורה כבוי אחד שלצד האיזור ממנו נתלה, מתנדנד, לוקח תנופה ועף וניתח על ווליפקס שסופגת פגיעה מדוייקת ועצמתית. לרוע מזלך בעקבות הדחיפה החזקה וולפיקס עפה ושתשפה על הרצפה שהחוט מעט נפרם, נפרם בכף רגלה והיא מנצלת זאת לקרוע אותו ולהשתחרר לגמריי באמצעות גחלת. שלא רק ששורפת לגמרי את החוטים אלא גם מתפזרת סביב וחלקה עף מהר לעבר מטאפוד.[/COLOR][/SIZE]
אתה מביט בו בהרמת גבה ופנים תמוההות. ״ההה... אני מני שזה יהיה קרב בודד״ אתה משיב אליו. אינך מבין מה פשר ההתנהגות המוזרה הזו שלו, הסגנון דיבור המשונה, מה בחור בגילו מחפש במקום כמו מרכז קרבות ועוד עשרות שאלות אחרות שמטרידות לגביו עוד יותר. לאחר מכן מתוך נחמדות כמובן אתה מציג גם אתה את עצמך, מתבונן במגנמייט לעומק מעלעל תוך כדי בפוקדע... אתה מבין שקרב עם פוקימון מסוג חשמל יהיה קשה במיוחד ואתם מחוייב להיות זהיר! אתה פותח לאחר מכן את הקרב מחדש, סקווירטל משתמש בבועות מפזר שלל בועות גדולות המתעופפות מהר אל מגנמייט ומתפוצצות על גופו ומעיפות אותו לאחור בעודו באוויר, לאחר מכן קורה רג׳ינאלד אל מגנמייט שלו ״מהר מגנמייט, השתמש בגל הלם״ ומגנמייט מתרכז וקורא בשמו לפתע פורץ מסביבו מטען חשמלי כחול ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Jasmine_Magnemite_Thunder_Wave.png"]Thunder Wave[/URL]) המחשמל את הבועות ומפצפץ אותן חיש מהר. פרץ הברק הכחול נע אל סקווירטל שמתחמק ללא פקודה למזלו. לאחר מכן פוקד רג׳ינאלד את מגנמייט להשתמש בצליל מתכתי ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Georgia_Bisharp_Metal_Sound.png"]Metal Sound[/URL]). מגנמייט במסכת פנים רצינית מצמיד את זרועות המגנט שלו האחת לשניה ומחכך אותם חזק זו בזו. מהר נוצרים גלים המתפשטים בכל הזירה של רעש מתחתי מחריד לגמריי! פשוט נורא ואיום לשמוע את זה! וסקווירטל משתגע. אוחז ראשו בידיו ומנסה לאטום שמיעתו. מגנמייט מנצל זאת ודוחף את סקווירטל חזק חזק עם דחיפה![/COLOR][/SIZE]
״אויש, איזו טעות מטופשת...״ אתה מעיר לעצמך מאוכזב מאוד. אך אינך מרשה לעצמך לשקוע בעצבות כי יש לך כאן עוד פוקימון מים מעניין ללכוד. זה מחזיר לך את המצב רוח ואתה חושב אופטימי ׳נו טוב, נתפוס את הלוטד הזה... הוא פוקימון נדיר בקנטו, לא תיהיה עוד הזדמנות שכזו׳ אתה שוב מבקש מפיקאצ׳ו לתקוף במכת ברק, נקודות לחייו האדומות של פיקאצו׳ מראות סימני זרמים חשמליים קטנים כלפתע בקריאה מאומצת הנשמעת ״פיקהה... צ׳וווו!!!״ מתכסה פיקאצ'ו כולו בחשמל ושולח ממנו אל מעלה קרן צהוב של מטען חשמלי גדול היורד בקשת אל לוטד ומחשמלת אותו כהוגן! פגיעה ישירה שלא ציפה לה כלל. לוטד מתחמשל אף יותר מהמצופה היות והוא במים. לאחר המכה החשמלית מוכה לוטד ביכולת ׳שיתוק זמני׳ שבא עם מתקפות החשמל של פיקאצ׳ו לעיתים ואתה מרגיש שזה ויום המזל שלך. לוטד מדדה מן המים החוצה מהר ככל שיכול. הוא קורה בקולו המצומק והצרוד ומביט בך זעוף פנים. הוא משתמש בהדהמה ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Brycen_Vanillish_Astonish.png"]Astonish[/URL]) וגופו מתכסה בצל לא מוסבר ומוקם בהילה סגולה. ולפתע יוצא ממנו צא של לוטד גדול מאוד מעל עיניים כעוסות. שמרחף ומתנגש בפיקאצ׳ו ומעיף אותו לאחור בחרדת איימים. פיקאצ׳ו שנזרק לאחור מההתנגשות עם הצללית המשונה ומפחידה נתקף חרדה עמוקה ומסרב לזוז. נראה מאוד מפוחד.
לוטד פוער את פיו לקחת את אוויר בשביל לשלוח מטח חזק של אקדח מים אך השפעת השיתוק פעלה לפתע ומנעה ממנו לזוז, פשוט קפא במקומו מחושמל ומנוטרל. שניהם אינם זזים.[/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=Purple][B]דילן:[/B][SPOILER]טוב לא הבנת את זה עד עכשיו מהעדכונים. נסיתי לרמוז שפינסיר כבד. בגלל זה כל פעם שאתה מנסה להרים אותו משהו נכשל... הוא מאוד כבד, וגם ממשיך להכביד כי הוא התקשח איזה 9 פעמים. הוא שוקל בבסיס שלו כמעט כמו צ'אריזרד. תוסיף 9 התקשחויות... חלאס להרים באוויר חחחח[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - - - -
את הרבה הרבה יותר בטוחה בעצמך בקרב. פינסיר מתעתף והופך כולו לסגול בדיוק לשנייה ונראה שזה מחליש אותו בכל פעם מחדש. את מחייכת אל ריצ׳י שגם מחייך אלייך בחזרה. ״קדימה בלספורט בעזרת הגפן שלך תפוס לו את הרגל ותסובב אותו חזק באוויר ואז השלך אותו על אחד מהעצים! לפני שהוא מספיק לעשות משהו תשלח גם גפן שנייה ותצליף בו כהוגן״ את מסבירה, בלספרוט מנסה להרים אותו אך זאת ללא הצלחה, פינסיר פשוט כבד מידי. בלספראוט המבוהל לא חדל להצליף הלוך וחזור בפינסיר העיקש, על אף שהוא פוקימון חרק ההרעלה, המותשות מכל הקרבות והמהלכים גורמת למתקפה לעשות נזק רציני יותר מהרגיל. אך פינסיר מגיע אל בלספראוט חבול וכואב ומצליח לתלוש מן הקרקע. בלספראוט לפתע על דעת עצמו משתמש בדגדוג ומדגדגד את פינסיר באיזור החזה. פינסיר מתפצוץ מצחוק והוא מנצל את זה ובלספראוט שולח אחורה שתי גפנים ומצליב אותם שוב ושוב ושוב והופך אותם לגפן אחד עבה. ואז בתנופה חזקה מכה בראשו בין קרניו של פינסיר את מצחו והוא נהדף צעד או שתיים לאחור מסתחרר במקום כמה פעמים ונופל מעולף על הקרקע![/COLOR][/SIZE]
-
[quote=nivx10;1437491][size=1][color=red][b]אנדרו:
[/b]זה בסדר אחי, מצטער שהתפרצתי זה גם לא היה במקום. הכל טוב :)
- - - - - - - - - -
אתה מביט בה בתמוהה מהול בזעם רב. ״על מה את מדברת?! ביקשת קרב שתיים על שתיים מלחתחילה, אחד אחרי השני״ אתה מתפרץ עליה, שואג ממש. היא נורא מובכת ועונה לך ״בסדר אבל חכה אני בסה"כ מברכת את וולפיקס על הניצחון. מה קרה לך פתאום?״ היא שואלת. מבחינתך נגמרו הנימוסים החינניים, אתה תתנהג איך שתרצה מתי שתרצה ״תהיי מוכנה הקרב נמשך, מטאפוד עטוף את וולפיקס בכדור ענק של משי״ אתה פוקד עליו בזעם. הוא מביט בך מבוהל ושאינו רוצה להסתבך איתך כעת, פועל מהר מאוד. שולח חוט הנכרח סביב פיה של וולפיקס וממשיך להתלפף עוד ועוד סביב גופה של השועלה האדמונית עד שהיא עתופת תחריכי חוט המשי עד קצה השערה. היא נופלת על הצד ומתפטלת כמו זחל חסר עונים בעוד מטאפוד מתקשח, גופו מבריק לפתע והוא נעשה כבד ועורו מתאבן ומתקשה... הוא שולח חוט לפנס תאורה כבוי אחד שלצד האיזור ממנו נתלה, מתנדנד, לוקח תנופה ועף וניתח על ווליפקס שסופגת פגיעה מדוייקת ועצמתית. לרוע מזלך בעקבות הדחיפה החזקה וולפיקס עפה ושתשפה על הרצפה שהחוט מעט נפרם, נפרם בכף רגלה והיא מנצלת זאת לקרוע אותו ולהשתחרר לגמריי באמצעות גחלת. שלא רק ששורפת לגמרי את החוטים אלא גם מתפזרת סביב וחלקה עף מהר לעבר מטאפוד.[/color][/size]
אתה מביט בו בהרמת גבה ופנים תמוההות. ״ההה... אני מני שזה יהיה קרב בודד״ אתה משיב אליו. אינך מבין מה פשר ההתנהגות המוזרה הזו שלו, הסגנון דיבור המשונה, מה בחור בגילו מחפש במקום כמו מרכז קרבות ועוד עשרות שאלות אחרות שמטרידות לגביו עוד יותר. לאחר מכן מתוך נחמדות כמובן אתה מציג גם אתה את עצמך, מתבונן במגנמייט לעומק מעלעל תוך כדי בפוקדע... אתה מבין שקרב עם פוקימון מסוג חשמל יהיה קשה במיוחד ואתם מחוייב להיות זהיר! אתה פותח לאחר מכן את הקרב מחדש, סקווירטל משתמש בבועות מפזר שלל בועות גדולות המתעופפות מהר אל מגנמייט ומתפוצצות על גופו ומעיפות אותו לאחור בעודו באוויר, לאחר מכן קורה רג׳ינאלד אל מגנמייט שלו ״מהר מגנמייט, השתמש בגל הלם״ ומגנמייט מתרכז וקורא בשמו לפתע פורץ מסביבו מטען חשמלי כחול ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:jasmine_magnemite_thunder_wave.png"]thunder wave[/url]) המחשמל את הבועות ומפצפץ אותן חיש מהר. פרץ הברק הכחול נע אל סקווירטל שמתחמק ללא פקודה למזלו. לאחר מכן פוקד רג׳ינאלד את מגנמייט להשתמש בצליל מתכתי ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:georgia_bisharp_metal_sound.png"]metal sound[/url]). מגנמייט במסכת פנים רצינית מצמיד את זרועות המגנט שלו האחת לשניה ומחכך אותם חזק זו בזו. מהר נוצרים גלים המתפשטים בכל הזירה של רעש מתחתי מחריד לגמריי! פשוט נורא ואיום לשמוע את זה! וסקווירטל משתגע. אוחז ראשו בידיו ומנסה לאטום שמיעתו. מגנמייט מנצל זאת ודוחף את סקווירטל חזק חזק עם דחיפה![/color][/size]
״אויש, איזו טעות מטופשת...״ אתה מעיר לעצמך מאוכזב מאוד. אך אינך מרשה לעצמך לשקוע בעצבות כי יש לך כאן עוד פוקימון מים מעניין ללכוד. זה מחזיר לך את המצב רוח ואתה חושב אופטימי ׳נו טוב, נתפוס את הלוטד הזה... הוא פוקימון נדיר בקנטו, לא תיהיה עוד הזדמנות שכזו׳ אתה שוב מבקש מפיקאצ׳ו לתקוף במכת ברק, נקודות לחייו האדומות של פיקאצו׳ מראות סימני זרמים חשמליים קטנים כלפתע בקריאה מאומצת הנשמעת ״פיקהה... צ׳וווו!!!״ מתכסה פיקאצ'ו כולו בחשמל ושולח ממנו אל מעלה קרן צהוב של מטען חשמלי גדול היורד בקשת אל לוטד ומחשמלת אותו כהוגן! פגיעה ישירה שלא ציפה לה כלל. לוטד מתחמשל אף יותר מהמצופה היות והוא במים. לאחר המכה החשמלית מוכה לוטד ביכולת ׳שיתוק זמני׳ שבא עם מתקפות החשמל של פיקאצ׳ו לעיתים ואתה מרגיש שזה ויום המזל שלך. לוטד מדדה מן המים החוצה מהר ככל שיכול. הוא קורה בקולו המצומק והצרוד ומביט בך זעוף פנים. הוא משתמש בהדהמה ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:brycen_vanillish_astonish.png"]astonish[/url]) וגופו מתכסה בצל לא מוסבר ומוקם בהילה סגולה. ולפתע יוצא ממנו צא של לוטד גדול מאוד מעל עיניים כעוסות. שמרחף ומתנגש בפיקאצ׳ו ומעיף אותו לאחור בחרדת איימים. פיקאצ׳ו שנזרק לאחור מההתנגשות עם הצללית המשונה ומפחידה נתקף חרדה עמוקה ומסרב לזוז. נראה מאוד מפוחד.
לוטד פוער את פיו לקחת את אוויר בשביל לשלוח מטח חזק של אקדח מים אך השפעת השיתוק פעלה לפתע ומנעה ממנו לזוז, פשוט קפא במקומו מחושמל ומנוטרל. שניהם אינם זזים.[/color]
[size=1][color=purple][b]דילן:[/b][spoiler]טוב לא הבנת את זה עד עכשיו מהעדכונים. נסיתי לרמוז שפינסיר כבד. בגלל זה כל פעם שאתה מנסה להרים אותו משהו נכשל... הוא מאוד כבד, וגם ממשיך להכביד כי הוא התקשח איזה 9 פעמים. הוא שוקל בבסיס שלו כמעט כמו צ'אריזרד. תוסיף 9 התקשחויות... חלאס להרים באוויר חחחח[/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - - - -
את הרבה הרבה יותר בטוחה בעצמך בקרב. פינסיר מתעתף והופך כולו לסגול בדיוק לשנייה ונראה שזה מחליש אותו בכל פעם מחדש. את מחייכת אל ריצ׳י שגם מחייך אלייך בחזרה. ״קדימה בלספורט בעזרת הגפן שלך תפוס לו את הרגל ותסובב אותו חזק באוויר ואז השלך אותו על אחד מהעצים! לפני שהוא מספיק לעשות משהו תשלח גם גפן שנייה ותצליף בו כהוגן״ את מסבירה, בלספרוט מנסה להרים אותו אך זאת ללא הצלחה, פינסיר פשוט כבד מידי. בלספראוט המבוהל לא חדל להצליף הלוך וחזור בפינסיר העיקש, על אף שהוא פוקימון חרק ההרעלה, המותשות מכל הקרבות והמהלכים גורמת למתקפה לעשות נזק רציני יותר מהרגיל. אך פינסיר מגיע אל בלספראוט חבול וכואב ומצליח לתלוש מן הקרקע. בלספראוט לפתע על דעת עצמו משתמש בדגדוג ומדגדגד את פינסיר באיזור החזה. פינסיר מתפצוץ מצחוק והוא מנצל את זה ובלספראוט שולח אחורה שתי גפנים ומצליב אותם שוב ושוב ושוב והופך אותם לגפן אחד עבה. ואז בתנופה חזקה מכה בראשו בין קרניו של פינסיר את מצחו והוא נהדף צעד או שתיים לאחור מסתחרר במקום כמה פעמים ונופל מעולף על הקרקע![/color][/size][/quote]
טוב סורי ^^"
~~~~~~~
"כל הכבוד באלספראוט!"אקרא בהתלהבות ואחבק אותו חזק "אתה מאמן מעולה"אומר לפאול בחיוך כנה ואז אסתובב לריצי בחיוך "זה היה כיף. נמשיך?" אשאל בחיוך ואחזיר את הפוקימון שלי לפוקדור שלו
-
את פעורת פה, סוף כל סוף הקרב המתיש הזה נגמר וניצחת. ״כל הכבוד לך בלספראוט!!!״ את מרימה קולך בהתלהבות מרובה. ׳אני לא מאמינה... לא מאמינה׳ חושבת לעצמך באושר. מנופפת אל פאול המאמן היריב שלך שישים לב ואומרת לו ״אתה מאמן מעולה״ והוא מגיב קצת בקרירות ״תודה מותק, לפוקימונים יש הרבה עבודה...״ ומחזיר אותם כשערשת פניו חשוכה-אפרורית. גם את מחזירה את בלספראוט. מסתובבת ויוצאת מן הזירה וקוראת אל ריצ׳י שמיד רץ אלייך ״תשמע, זה היה כיף״ את אומרת בנימה מלאת ביטחון וגאווה. הוא מחבק אותך חיבוק קטן אך מפתיע ואומר ״כן, וואוו... פשוט... זה היה מדהים״ מדבר במן בלבול כזה מנסה למצוא מילים לתאר. את משחקת בשיערך סמוקה ושואלת ״טוב שנמשיך?״ וריצ׳י עונה ״וודאי״ ושניכם פוסעים החוצה מן המתחם המגודר של הקרבות. הולכים בלי מטרה סתם מסתובבים לכם. ״טוב...״ הוא מפיג את השקט ״אחרי שבדקנו אתמול מה המבנה העצום בקצה השמורה ההיא הלא הוא בניין המעבר אל דרך הניצחון. ואחרי שרכשנו שתינו עוד קצת ניסיון והנאה בקרבות הרחוב... לאן תרצי ללכת?״ הוא שואל ובהרהור מהיר את מבינה שאת לא באמת יודעת, ריצ׳י כמובן מנסה לסייע ומוסיף ״הקשיבי, ישנו המכון כמובן, ישנן החנויות בהם חייב אני לעבור לחדש את המלאי של הציוד שלי, וגם האקדמיה המפורסמת של וורידיאן... אז?״[/color][/size]
-
[quote=nivx10;1437491][size=1][color=red][b]
אתה מביט בו בהרמת גבה ופנים תמוההות. ״ההה... אני מני שזה יהיה קרב בודד״ אתה משיב אליו. אינך מבין מה פשר ההתנהגות המוזרה הזו שלו, הסגנון דיבור המשונה, מה בחור בגילו מחפש במקום כמו מרכז קרבות ועוד עשרות שאלות אחרות שמטרידות לגביו עוד יותר. לאחר מכן מתוך נחמדות כמובן אתה מציג גם אתה את עצמך, מתבונן במגנמייט לעומק מעלעל תוך כדי בפוקדע... אתה מבין שקרב עם פוקימון מסוג חשמל יהיה קשה במיוחד ואתם מחוייב להיות זהיר! אתה פותח לאחר מכן את הקרב מחדש, סקווירטל משתמש בבועות מפזר שלל בועות גדולות המתעופפות מהר אל מגנמייט ומתפוצצות על גופו ומעיפות אותו לאחור בעודו באוויר, לאחר מכן קורה רג׳ינאלד אל מגנמייט שלו ״מהר מגנמייט, השתמש בגל הלם״ ומגנמייט מתרכז וקורא בשמו לפתע פורץ מסביבו מטען חשמלי כחול ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:jasmine_magnemite_thunder_wave.png"]thunder wave[/url]) המחשמל את הבועות ומפצפץ אותן חיש מהר. פרץ הברק הכחול נע אל סקווירטל שמתחמק ללא פקודה למזלו. לאחר מכן פוקד רג׳ינאלד את מגנמייט להשתמש בצליל מתכתי ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:georgia_bisharp_metal_sound.png"]metal sound[/url]). מגנמייט במסכת פנים רצינית מצמיד את זרועות המגנט שלו האחת לשניה ומחכך אותם חזק זו בזו. מהר נוצרים גלים המתפשטים בכל הזירה של רעש מתחתי מחריד לגמריי! פשוט נורא ואיום לשמוע את זה! וסקווירטל משתגע. אוחז ראשו בידיו ומנסה לאטום שמיעתו. מגנמייט מנצל זאת ודוחף את סקווירטל חזק חזק עם דחיפה![/color][/size]
[/color][/size][/quote]
'אוי המגנמייט הזה ממש מגניב' אחשוב בהתעלמות מהקרב לכמה שניות "רגע אני חייב להתאפס" אלחש לעצמי
סקווירטל להיכנס למגן שלך ולשלוח בועות מהחורים כדי שגלי הקול יתרחקו ממך ואז תשתמש בדחיפה על הקודקוד של הבורג שעל ראשו של מגנמייט!" אומר לסקווירטל בנחישות.
"קדימה אתה מסוגל לעשות את זה אתה במצב טוב" אסיים עם קריאת עידוד ואחכה לתוצאות.
-
[quote=nivx10;1437491][size=1]
״אויש, איזו טעות מטופשת...״ אתה מעיר לעצמך מאוכזב מאוד. אך אינך מרשה לעצמך לשקוע בעצבות כי יש לך כאן עוד פוקימון מים מעניין ללכוד. זה מחזיר לך את המצב רוח ואתה חושב אופטימי ׳נו טוב, נתפוס את הלוטד הזה... הוא פוקימון נדיר בקנטו, לא תיהיה עוד הזדמנות שכזו׳ אתה שוב מבקש מפיקאצ׳ו לתקוף במכת ברק, נקודות לחייו האדומות של פיקאצו׳ מראות סימני זרמים חשמליים קטנים כלפתע בקריאה מאומצת הנשמעת ״פיקהה... צ׳וווו!!!״ מתכסה פיקאצ'ו כולו בחשמל ושולח ממנו אל מעלה קרן צהוב של מטען חשמלי גדול היורד בקשת אל לוטד ומחשמלת אותו כהוגן! פגיעה ישירה שלא ציפה לה כלל. לוטד מתחמשל אף יותר מהמצופה היות והוא במים. לאחר המכה החשמלית מוכה לוטד ביכולת ׳שיתוק זמני׳ שבא עם מתקפות החשמל של פיקאצ׳ו לעיתים ואתה מרגיש שזה ויום המזל שלך. לוטד מדדה מן המים החוצה מהר ככל שיכול. הוא קורה בקולו המצומק והצרוד ומביט בך זעוף פנים. הוא משתמש בהדהמה ([url="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/file:brycen_vanillish_astonish.png"]astonish[/url]) וגופו מתכסה בצל לא מוסבר ומוקם בהילה סגולה. ולפתע יוצא ממנו צא של לוטד גדול מאוד מעל עיניים כעוסות. שמרחף ומתנגש בפיקאצ׳ו ומעיף אותו לאחור בחרדת איימים. פיקאצ׳ו שנזרק לאחור מההתנגשות עם הצללית המשונה ומפחידה נתקף חרדה עמוקה ומסרב לזוז. נראה מאוד מפוחד.
לוטד פוער את פיו לקחת את אוויר בשביל לשלוח מטח חזק של אקדח מים אך השפעת השיתוק פעלה לפתע ומנעה ממנו לזוז, פשוט קפא במקומו מחושמל ומנוטרל. שניהם אינם זזים.[/color]
[/quote]
"קדימה פיקאצ'ו, צא מזה!" אני קורא בדאגה "יש לי רעיון, נסה לתת לעצמך מכות חשמל קטנות, אולי זה יעזור לך לצאת מהשיתוק!" אני מנסה לדרבן אותו להצליח "קדימה אתה יכול לצאת מזה! קדימה!" אני אומר לו "אה ואם אתה מצליח להשתחרר, מתקפה מהירה!" אני מוסיף.
-
[quote][size=1][color=#676767][font=arial][color=red][font=arial][b]אנדרו:
[/b]זה בסדר אחי, מצטער שהתפרצתי זה גם לא היה במקום. הכל טוב :)
- - - - - - - - - -
אתה מביט בה בתמוהה מהול בזעם רב. ״על מה את מדברת?! ביקשת קרב שתיים על שתיים מלחתחילה, אחד אחרי השני״ אתה מתפרץ עליה, שואג ממש. היא נורא מובכת ועונה לך ״בסדר אבל חכה אני בסה"כ מברכת את וולפיקס על הניצחון. מה קרה לך פתאום?״ היא שואלת. מבחינתך נגמרו הנימוסים החינניים, אתה תתנהג איך שתרצה מתי שתרצה ״תהיי מוכנה הקרב נמשך, מטאפוד עטוף את וולפיקס בכדור ענק של משי״ אתה פוקד עליו בזעם. הוא מביט בך מבוהל ושאינו רוצה להסתבך איתך כעת, פועל מהר מאוד. שולח חוט הנכרח סביב פיה של וולפיקס וממשיך להתלפף עוד ועוד סביב גופה של השועלה האדמונית עד שהיא עתופת תחריכי חוט המשי עד קצה השערה. היא נופלת על הצד ומתפטלת כמו זחל חסר עונים בעוד מטאפוד מתקשח, גופו מבריק לפתע והוא נעשה כבד ועורו מתאבן ומתקשה... הוא שולח חוט לפנס תאורה כבוי אחד שלצד האיזור ממנו נתלה, מתנדנד, לוקח תנופה ועף וניתח על ווליפקס שסופגת פגיעה מדוייקת ועצמתית. לרוע מזלך בעקבות הדחיפה החזקה וולפיקס עפה ושתשפה על הרצפה שהחוט מעט נפרם, נפרם בכף רגלה והיא מנצלת זאת לקרוע אותו ולהשתחרר לגמריי באמצעות גחלת. שלא רק ששורפת לגמרי את החוטים אלא גם מתפזרת סביב וחלקה עף מהר לעבר מטאפוד.[/font][/color][/font][/color][/size]
[/quote]
"מטאפוד מהר, תחמוק באמצעות חוט משי, תתקשח ואז השח את עצמך לעבר וולפיקס בדחיפה!" אפקוד לעבר מטאפוד. לא אוכל להיות יותר מדי מקורי עד שהוא לא יתפתח לבאטרפרי...