[quote=alien;1454446]יש לי בראש כ''כ הרבה רעיונות למת''ים אבל אין לי כוח אפילו לכתוב אותם[/quote]
לא יודע מה איתך, לי תמיד יש רעיונות לדברים ספציפים או איוונטים.
Printable View
[quote=alien;1454446]יש לי בראש כ''כ הרבה רעיונות למת''ים אבל אין לי כוח אפילו לכתוב אותם[/quote]
לא יודע מה איתך, לי תמיד יש רעיונות לדברים ספציפים או איוונטים.
לא יודע איך זה איתך, אבל אם אני לא מרגיש צורך עז לכתוב דברים על המשחק אז אני יודע שאין לי באמת רעיונות.
כשיש לי משחק אז הוא כופה עליי לכתוב קובץ word שלו....
אין לי מקום בתיבת הודעות ורוב הדברים שם אני צריך )))):
[quote=amitlv;1454450]אין לי מקום בתיבת הודעות ורוב הדברים שם אני צריך )))):[/quote]
אם יש הודעות שרשרת אז תמחוק את כל ההודעות חוץ מהאחרונה.
אפרופו משחקי חת"מ, הרגע עברתי על ההיסטוריה שלי כמנהל משחקים ויש לי 50% הצלחה. חלקם הסתיימו כמו שצריך, חלקם לא.
[quote=hit man;1454452]אפרופו משחקי חת"מ, הרגע עברתי על ההיסטוריה שלי כמנהל משחקים ויש לי 50% הצלחה. חלקם הסתיימו כמו שצריך, חלקם לא.[/quote]
למה אתה מתכוון ב"כמו שצריך"?
יעני הגענו לסיום, כמו בעיירה לדוגמה.
[quote=cho'gath;1454447]לא יודע מה איתך, לי תמיד יש רעיונות לדברים ספציפים או איוונטים.[/quote]
לי יש כל הזמן רעיונות לסיפורים
הבעיה היא לכתוב אותם...
אילו הייתי מסוגל לפרש את הדימיון שלי לכתב
כבר מזמן הייתי כותב ספר...
או לפחות כמה סיפורים מוצלחים בפורום ספרות
[quote=hit man;1454454]יעני הגענו לסיום, כמו בעיירה לדוגמה.[/quote]
העיירה זה לא דגמה טובה, יש לו עלילה ברורה וקו שלא משתנה בקלות. במ"ת רגיל העלילה יכולה להשתנות בקלות רבה ע"י השחקן, ויכול להיות נגיד במשחק פוקימון ששחקן אחד ימנע מכל מגע אישי עם דמויות אחרות במשחק ופשוט רק ילחם בקרבות ומכונים, ויסיים אתה ליגה מהר, ושחקן אחר יתעכב על כל דבר ועוד אפילו לא עבר את המכון הראשון.
[quote=amitlv;1454455]לי יש כל הזמן רעיונות לסיפורים
הבעיה היא לכתוב אותם...
אילו הייתי מסוגל לפרש את הדימיון שלי לכתב
כבר מזמן הייתי כותב ספר...
או לפחות כמה סיפורים מוצלחים בפורום ספרות[/quote]
מה הבעיה בלכתוב אותם?
היו לי עוד כמה משחקים שסיימנו. המאזן עומד על 50:50.
פרט לזה, אני לא מכיר משחקי מסע שהסתיימו כמו שצריך.
[quote=hit man;1454458]היו לי עוד כמה משחקים שסיימנו. המאזן עומד על 50:50.
פרט לזה, אני לא מכיר משחקי מסע שהסתיימו כמו שצריך.[/quote]
אבל אני מניח שאלה כולם משחקים כמו העיירה שלשחקן אין תפקיד חשוב כ"כ שיכול לשנות את העלילה.
אז תגיד שלא ניהלת שום משחק שהגיע לסיום ואבין מאיפה אתה מגיע.
[quote=itayqt;1454457]מה הבעיה בלכתוב אותם?[/quote]
לכתוב זה לא הבעיה..
הבעיה היא להעביר את מה שאני מדמיין לכתב
זה חלק מהדיסלקציה..
אני פשות לא מסוגל להביע בכתב...
בקיצור אין לי הבעה בכתב...
[QUOTE=Hit Man;1454460]אז תגיד שלא ניהלת שום משחק שהגיע לסיום ואבין מאיפה אתה מגיע.[/QUOTE]
לא הבנתי כלום :what:
[IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1237824_410345672420716_805105097_n.png[/IMG]
אכזבה ):
אהה..
[QUOTE=Canaan;1454463][IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1237824_410345672420716_805105097_n.png[/IMG]
אכזבה ):[/QUOTE]
קצת באיחור ):
[quote=cho'gath;1454465]קצת באיחור ):[/quote]
ראיתי אותו כשהוא יצא, לא היה לי אבל איך להגיב על העיצוב עד עכשיו ):
מקווה שתהיה לו התפתחות שלישית
ושהיא לא תהיה סתם 3 חרבות
[quote=canaan;1454463][img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1237824_410345672420716_805105097_n.png[/img]
אכזבה ):[/quote]
ראיתי את זה.. אוי באמת אכזבה >:
[quote=canaan;1454463][img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1237824_410345672420716_805105097_n.png[/img]
אכזבה ):[/quote]
מישהו שם לב שבציור העיניים ורודות אבל במשחק אחת ירוקה?
[quote=itayqt;1454464]אהה..[/quote]
זו אכן בעיה...
לכן יש לי הקלה של לענות תשובות בעלפה...
[quote=canaan;1454466]ראיתי אותו כשהוא יצא, לא היה לי אבל איך להגיב על העיצוב עד עכשיו ):
מקווה שתהיה לו התפתחות שלישית
ושהיא לא תהיה סתם 3 חרבות[/quote]
הלוואי שהיא תהיה עם מגן או משהו.
[quote=cho'gath;1454470]הלוואי שהיא תהיה עם מגן או משהו.[/quote]
דאבלייד מבוסס על מגן
[quote=captain happy;1454468]מישהו שם לב שבציור העיניים ורודות אבל במשחק אחת ירוקה?[/quote]
זאת לא העין, זה חור בנדן
תסתכל על החרב עצמה, שם יש את העין
ואם אתה רואה איפה שזה ירוק, אתה מבין שזה בעצם חור בשביל שלחרב יהיה איך לראות, ומה שאתה רואה שם בעצם זה את העצים/דשא מאחורה
גולש החודש!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54976[/url]
[quote=captain happy;1454468]מישהו שם לב שבציור העיניים ורודות אבל במשחק אחת ירוקה?[/quote]
זה לא, שתיהן ורודות.
[quote=nononos;1454471]דאבלייד מבוסס על מגן[/quote]
אתה צריך משקפיים אם אתה חושב את זה...
[QUOTE=BloodLad;1454475]אתה צריך משקפיים אם אתה חושב את זה...[/QUOTE]
תסתכל מאחוריי החרבות מה יש שם?!:doubt:
אז...
מה קורה?
[quote=amitlv;1454479]אז...
מה קורה?[/quote]
הכל טוב עמית, מה איתך?
לא יודע...
אני חושב שבסדר אבל אני לא סגר על זה
מה זאת אומרת? מה קרה?
לא יודע
פשות הרגשה כזו שלא הכל בסדר
איתי, שלחתי לו מסר.
גיליתי שאני יכול לפתוח מחדש נושאים שנעלו לי.
כדאי לכם להתחיל לחשוב ברצינות על גולש החודש, כי מחר בשעה הזו גולשים רגילים לא יוכלו לשנות כינויים ותת כינויים, ואופציות אלה ישארו בלעדיות לדרגת winner.
[quote=hit man;1454490]כדאי לכם להתחיל לחשוב ברצינות על גולש החודש, כי מחר בשעה הזו גולשים רגילים לא יוכלו לשנות כינויים ותת כינויים, ואופציות אלה ישארו בלעדיות לדרגת winner.[/quote]
מה?! לא לשנות כינויים?! אני מבין תתי כינויים, אבל...
מזתומרת אי אפשר לשנות כינויים?!
אני מצטער, אבל זה צ'ופר שאנחנו יכולים לחלק לגולשים על סמך עבודתם, השקעתם ונתינתם, וכעת הוא ניתן בחינם.
[quote=hit man;1454493]אני מצטער, אבל זה צ'ופר שאנחנו יכולים לחלק לגולשים על סמך עבודתם, השקעתם ונתינתם, וכעת הוא ניתן בחינם.[/quote]
אין לך רעיונות לדברים בשביל הווינר אז אתה לוקח דברים מהרגילים?