-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471601]
[B][U][COLOR=#008000]דני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]"עבודה טובה טרטוויג!" אתה משבח אותו בשמחה "מיסדריווס אני הולך לתפוס אותך ולהראות לך שלא הכל בחיים זה לעשות שטיות ובלאגן, כל אחד צריך לקחת על עצמו אחריות וגם להנות מהחיים באותו זמן!" אתה אומר לה ברצינות ועובר להוראות לטרטוויג "טרטוויג תשתמש בשאיבה ומיד אחר כך שאיבה אם מיסדריווס תוקפת תשתמש בנסיגה כדי להפחית את הנזק!" אתה אומר לו ברצינות כדי להראות למיסדריווס שאני לא משטתה עכשיו.
'מיסדריוס נחמדה ויש לי הרגשה שיש לה פוטנציאל גדול איתי אבל אני חייב לגרום לה להיותר רציני בקשר לכל זה בדיוק כמוני והקרב הזה יכול להראות לי אם היא מסוגלת לך.' אתה חושב ומעלה חיוך של התרגשות בזמן הצפייה בקרב.[/COLOR][COLOR=#008000]
טרטוויג מתחיל לשאוב אנרגיה ממיסדריווס ולשקם את שלו פעמיים ובכך להחליש אותו לכמעט אפיסת כוחות, אך זו לא נשארת חייבת ומשתמש בגל על חושי שפוגע בטרטוויג בעוצמה מלאה למרות השימוש בנסיגה מכיוון שזו מתקפה לא פיזית אלא מיוחדת שעושה נזק מיוחד ולא תחלש על ידי העלת ההגנה הרגילה בלבד.
טרטוויג יוצא מהשריון שלו אבל נראה די בסדר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"עבודה טובה טרטוויג תשתמש בעלי תער ותסיים את הקרב הזה!" אני אומר לו ברצינות וזורק פוכדור לכיוון מיסדריווס.
'אחרי הקרב אולי אני יתן למיסדריווס להשתעשע קצת עם סוזן' אני חושב לעצמי בעודי צופה בפוכדור מתנדנד.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471601]
[B][U][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"אוקיי שינקס אל תאפשר לו יותר מדי תנועה שהוא גם ככה דל בה תשתמש בטעינה ואז תקפוץ עליו בניצוץ, מונפרנו הוא מסוג עשב לכן תלכוד אותו במלכודת הגחלת שלנו ותפגע בו מלמעלה בעזרת גלגל להבה." אתה מנחה את שני הפוקימונים ומסתכל על הקרב. שינקס טוען אנרגיה חשמלית בתוכו ואז קופץ על פוליוואג ומשתמש בניצוץ שכוחו עולה בגלל הטעינה שהוא השתמש לפני ומשאיר את פוליוואג חסר כוחות על הרצפה, מונפרנו לוכד את נאזליף במלכודת הגחלת שעבדתם עליה ומשתמש בגלגל להבה עוצמתי שמעיפה את נזאליף אחורה ומפילה אותו על הרצפה חסר כוחות גם כן.
'הילדה כבר תפסה את הפוקימון שלה?' אתה תוהה לעצמך ואז היא מופיעה מאחורייך עם פוכדור חדש "יש לי מיסדריווס!" היא אומרת בשמחה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני זורק פוכדורים על נוזליף ופוליוואג ומחייך אל הילדה. 'בבקשה תתפסו' אני חושב בראשי. "בבקשה תתפסו."
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471601][QUOTE=totodile;1471598]
[B][U][COLOR=#0000ff]אייס:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]
"וואו איזה פוקימון יפה, אבל יופי זה לא משפיע בקרב! צא אוניקס תשתמש בקבר אבנים ואז תשתמש בחניקה!" אתה אומר ואז מנסה לסרוק את הפוקימון בפוקידע.
"הפוקימון אינו ידוע" אומר הפוקידע ומשתתק.
אתה מסתכל על מהלך הקרב ורואה שאוניקס קובר את ויוילון תחת המון אבנים וגורם לו לזנק משמעותי.
אוניקס מתקדם לכיוון ערמת האבנים על מנת לתפוס את ויוילון ולחנוק אותו, "ויוילון תשתמש בגל על חושי!" אומרת המאמנת שלו וויוילון משגר גל עוצמתי שמעיף ממנו את האבנים והודף את אוניקס לאחור.
"עכשיו תמשתמש בנשיקה שואבת(Draining Kiss)" פוקדת המאמנת.
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"מעניין מה זה הפוקימון הזה ומאיפה הוא" אחשוב לעצמי ואז אשאל את המאמנת "מאיפה באת ומאיפה הפוקימון הזה? הוא יפה כל כך." ואז אחזור לקרב ואחרי שאראה שאוניקס קובר את ויוילון אומר "אתה ענק אוניקס, בכל המובנים" ואצחק לעצמי "תיזהר מההתקפות שלו!" ולאחר שהוא יפגע מהגל "שיט, הפוקימון הזה חזק, אבל אם הוא נפגע קשה ממתקפת אבן, זאת אומרת שיש לנו יתרון.אוניקס תשתמש בזריקת אבנים, מהר! ככה זה יפריע לויוילון לתקוף ולבסוף תשתמש בכריכה."
-
[QUOTE=מונקי;1471602]"עבודה טובה טרטוויג תשתמש בעלי תער ותסיים את הקרב הזה!" אני אומר לו ברצינות וזורק פוכדור לכיוון מיסדריווס.
'אחרי הקרב אולי אני יתן למיסדריווס להשתעשע קצת עם סוזן' אני חושב לעצמי בעודי צופה בפוכדור מתנדנד.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]"עבודה טובה טרטוויג תשתמש בעלי תער ותסיים את הקרב הזה!" אתה אומר לו ברצינות וזורק פוכדור לכיוון מיסדריווס.
'אחרי הקרב אולי אני יתן למיסדריווס להשתעשע קצת עם סוזן' אתה חושב לעצמך בעודך צופה בפוכדור מתנדנד.
[COLOR=#008000]~נדנוד~
[COLOR=#008000]~נדנוד~
[COLOR=#008000]~נדנוד~
[spoiler]
~נתפס!~
[/spoiler]
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[QUOTE=the rock;1471603]אני זורק פוכדורים על נוזליף ופוליוואג ומחייך אל הילדה. 'בבקשה תתפסו' אני חושב בראשי. "בבקשה תתפסו."[/QUOTE]
[B][U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000]אתה זורק שני פוכדורים על נאזליף ופוליוואג ומחייך לכיוון הילדה תוך כדי המחשבה 'בבקשה תתפסו'.
~נדנוד~
[COLOR=#ff0000]~נדנוד~
[COLOR=#ff0000]~נדנוד~
[spoiler]
~נתפסו~
"יפה מאוד ג'וני, לכדת שני פוקימונים במקביל!" אומרת לך הילדה עם חיוך
[/spoiler]
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[QUOTE=totodile;1471604][QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471601]
"מעניין מה זה הפוקימון הזה ומאיפה הוא" אחשוב לעצמי ואז אשאל את המאמנת "מאיפה באת ומאיפה הפוקימון הזה? הוא יפה כל כך." ואז אחזור לקרב ואחרי שאראה שאוניקס קובר את ויוילון אומר "אתה ענק אוניקס, בכל המובנים" ואצחק לעצמי "תיזהר מההתקפות שלו!" ולאחר שהוא יפגע מהגל "שיט, הפוקימון הזה חזק, אבל אם הוא נפגע קשה ממתקפת אבן, זאת אומרת שיש לנו יתרון.אוניקס תשתמש בזריקת אבנים, מהר! ככה זה יפריע לויוילון לתקוף ולבסוף תשתמש בכריכה."[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"מעניין מה זה הפוקימון הזה ומאיפה הוא" אתה חושב לעצמך ואז שואל את המאמנת "מאיפה באת ומאיפה הפוקימון הזה? הוא יפה כל כך." "אני ממחוז קאלוס, זהו פוקימון ייחודי למחוז ואי אפשר למצוא אותו בעוד מחוזות!" היא עונה לך על השאה.
אתה חוזר לקרב ואחרי שאתה רואה שאוניקס קובר את ויוילון אתה אומר "אתה ענק אוניקס, בכל המובנים" וצוחק לעצמך "תיזהר מההתקפות שלו!" אתה צועק לו ולאחר שהוא נפגע מהגל "שיט, הפוקימון הזה חזק, אבל אם הוא נפגע קשה ממתקפת אבן, זאת אומרת שיש לנו יתרון.אוניקס תשתמש בזריקת אבנים, מהר! ככה זה יפריע לויוילון לתקוף ולבסוף תשתמש בכריכה."
אתה פוקד עליו במהירות ואוניקס זורק אבנים על ויוילון שמצליח לחמוק מחלק אך עדיין נפגע בצורה קשה מאוד מהשאר ונופל מעולף מעוצמתו של אוניקס.
"חזור ויוילון!" אומרת האישה ואז ניגשת אלייך "קוראים לי רוני, אני ריינג'רית במחוז קאלוס וויוילון הוא פוקימון שבמקרה יצא לי להציל שם, אני מחפשת לו בית הרבה זמן אבל אחרי הקרב איתך אני חושבת שאתה מתאים לאמן אותו" היא אומרת לך ברצינות "תסכים לקחת אותו איתך למסע שלך ולהפוך אותו לחזק יותר?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471605][B][U][COLOR=#008000][QUOTE=totodile;1471604]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"מעניין מה זה הפוקימון הזה ומאיפה הוא" אתה חושב לעצמך ואז שואל את המאמנת "מאיפה באת ומאיפה הפוקימון הזה? הוא יפה כל כך." "אני ממחוז קאלוס, זהו פוקימון ייחודי למחוז ואי אפשר למצוא אותו בעוד מחוזות!" היא עונה לך על השאה.
אתה חוזר לקרב ואחרי שאתה רואה שאוניקס קובר את ויוילון אתה אומר "אתה ענק אוניקס, בכל המובנים" וצוחק לעצמך "תיזהר מההתקפות שלו!" אתה צועק לו ולאחר שהוא נפגע מהגל "שיט, הפוקימון הזה חזק, אבל אם הוא נפגע קשה ממתקפת אבן, זאת אומרת שיש לנו יתרון.אוניקס תשתמש בזריקת אבנים, מהר! ככה זה יפריע לויוילון לתקוף ולבסוף תשתמש בכריכה."
אתה פוקד עליו במהירות ואוניקס זורק אבנים על ויוילון שמצליח לחמוק מחלק אך עדיין נפגע בצורה קשה מאוד מהשאר ונופל מעולף מעוצמתו של אוניקס.
"חזור ויוילון!" אומרת האישה ואז ניגשת אלייך "קוראים לי רוני, אני ריינג'רית במחוז קאלוס וויוילון הוא פוקימון שבמקרה יצא לי להציל שם, אני מחפשת לו בית הרבה זמן אבל אחרי הקרב איתך אני חושבת שאתה מתאים לאמן אותו" היא אומרת לך ברצינות "תסכים לקחת אותו איתך למסע שלך ולהפוך אותו לחזק יותר?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"וואו, היית גדול אוניקס בקרב הראשון שלך, חזור. שלום רוני, אני אייס נעים להכיר תוכלי לספר לי עוד על המחוז הזה שקרוי קאלוס?" לאחר שהיא תציע אומר "אשמח לאמן את ויוילון, לאחר הקרב שהיה פה ראיתי פוקימון חזק ועוצמתי, אשמח שהוא יהיה חלק מהצוות אתה מסכים איתי פיפלאפ? אשמח גם לשמור איתך על קשר ולעדכן אותך בכל הנוגע לויוילון ולמסע שלי אם תרצי לשמוע" אומר לה בחיוך.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471605][B][U][COLOR=#008000]דני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]"עבודה טובה טרטוויג תשתמש בעלי תער ותסיים את הקרב הזה!" אתה אומר לו ברצינות וזורק פוכדור לכיוון מיסדריווס.
'אחרי הקרב אולי אני יתן למיסדריווס להשתעשע קצת עם סוזן' אתה חושב לעצמך בעודך צופה בפוכדור מתנדנד.
[COLOR=#008000]~נדנוד~
[COLOR=#008000]~נדנוד~
[COLOR=#008000]~נדנוד~
[spoiler]
~נתפס!~
[/spoiler]
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני זורק לאוויר את הפוכדור של מיסדיווס ואומר לה עם חיוך רחב "נכון שאמרתי שיש זמנים שבהם צריריכם להיות רציניים מיסדיווס? טוב עכשיו לזמלך זה לא הזמן!" אני אומר וצוחק צחקוק קטן וכמעט מרושע. "בואי איתי אם אתה רוצה להנות קצת!" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון המסיבה וסוזן. "מייסי, לא אכפת לך שאני יקרא לך כך נכון? טוב בכל מקראה בואי איתי ותשארי מאחורי ושאני מדבר עם הילדה הזו תקפתי החוצה ותשתמשי בנהמה." אני לוחש לה ומצביע על סוזן בעודי מתקדם לעברה.
"שלום סוזן" אני אומר בעריכות ומצפה לתעלול הראשון שלי ושל מיסדיווס יחדיו.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471605]
[B][U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000]אתה זורק שני פוכדורים על נאזליף ופוליוואג ומחייך לכיוון הילדה תוך כדי המחשבה 'בבקשה תתפסו'.
~נדנוד~
[COLOR=#ff0000]~נדנוד~
[COLOR=#ff0000]~נדנוד~
[spoiler]
~נתפסו~
"יפה מאוד ג'וני, לכדת שני פוקימונים במקביל!" אומרת לך הילדה עם חיוך
[/spoiler]
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני חושב שזה הזמן לקרב קטן בינינו הילדה." אני אומר לה בחיוך. "אני באמת רוצה לאמן את הפוקימונים שלי בקרבות." אני מוסיף ומחכה לתשובה שלה.
-
[QUOTE=totodile;1471606][QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471605][B][U][COLOR=#008000]
"וואו, היית גדול אוניקס בקרב הראשון שלך, חזור. שלום רוני, אני אייס נעים להכיר תוכלי לספר לי עוד על המחוז הזה שקרוי קאלוס?" לאחר שהיא תציע אומר "אשמח לאמן את ויוילון, לאחר הקרב שהיה פה ראיתי פוקימון חזק ועוצמתי, אשמח שהוא יהיה חלק מהצוות אתה מסכים איתי פיפלאפ? אשמח גם לשמור איתך על קשר ולעדכן אותך בכל הנוגע לויוילון ולמסע שלי אם תרצי לשמוע" אומר לה בחיוך.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"וואו, היית גדול אוניקס בקרב הראשון שלך, חזור. שלום רוני, אני אייס נעים להכיר, תוכלי לספר לי עוד על המחוז הזה שקרוי קאלוס?" אתה אומר לך אחרי ההצעה שלה "אשמח לאמן את ויוילון, לאחר הקרב שהיה פה ראיתי פוקימון חזק ועוצמתי, אשמח שהוא יהיה חלק מהצוות אתה מסכים איתי פיפלאפ? אשמח גם לשמור איתך על קשר ולעדכן אותך בכל הנוגע לויוילון ולמסע שלי אם תרצי לשמוע" אתה מוסיף בחיוך.
"מחוז קאלוס הוא מחוז די רחוק מפה שאפשר להגיע אליו רק עם מטוס, יש שם המון סוגי פוקימונים שלא ראית מעולם!" היא אומרת בעיניים נוצצות ואז משיבה למה שאמרת לה "אשמח לשמור איתך על קשר, הנה המספר שלי" היא אומרת ומוסיפה את עצמה לפלאפון שלך ומגישה לך את הפוכדור של ויוילון.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=מונקי;1471607]אני זורק לאוויר את הפוכדור של מיסדיווס ואומר לה עם חיוך רחב "נכון שאמרתי שיש זמנים שבהם צריריכם להיות רציניים מיסדיווס? טוב עכשיו לזמלך זה לא הזמן!" אני אומר וצוחק צחקוק קטן וכמעט מרושע. "בואי איתי אם אתה רוצה להנות קצת!" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון המסיבה וסוזן. "מייסי, לא אכפת לך שאני יקרא לך כך נכון? טוב בכל מקראה בואי איתי ותשארי מאחורי ושאני מדבר עם הילדה הזו תקפתי החוצה ותשתמשי בנהמה." אני לוחש לה ומצביע על סוזן בעודי מתקדם לעברה.
"שלום סוזן" אני אומר בעריכות ומצפה לתעלול הראשון שלי ושל מיסדיווס יחדיו.[/QUOTE]
[COLOR=#008000][B][U]דני:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#008000]אתה זורק לאוויר את הפוכדור של מיסדיווס ואומר לה עם חיוך רחב "נכון שאמרתי שיש זמנים שבהם צריכים להיות רציניים מיסדיווס? טוב עכשיו למזלך זה לא הזמן!" אתה אומר וצוחק צחקוק קטן וכמעט מרושע. "בואי איתי אם אתה רוצה להנות קצת!" אתה מוסיף ומתחיל ללכת לכיוון המסיבה וסוזן. "מייסי, לא אכפת לך שאני יקרא לך כך נכון? טוב בכל מקראה בואי איתי ותשארי מאחורי ושאני מדבר עם הילדה הזו תקפצי החוצה ותשתמשי בנהמה." אתה לוחש לה ומצביע על סוזן בעודך מתקדם לעברה.
"שלום סוזן" אתה אומר בעריכות ומצפה לתעלול הראשון שלך ושל מיסדיווס יחדיו.
"היי דני מה שלומך?" שואלת אותך סוזן תוך כדי אכילת צמר גפן מתוק ואז מייסי קופצת מאחורי סוזן ומשתמש בנהמה שמבהילה את סוזן ומייסי מתחילה לצחוק.
"היי! זה לא היה נחמד!" אומר סוזן בעצבנות כלפיי מייסי "דני זו הפוקימון שלך?!" היא שואלת ואתה רואה שהיא עצבנית.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=the rock;1471608]"אני חושב שזה הזמן לקרב קטן בינינו הילדה." אני אומר לה בחיוך. "אני באמת רוצה לאמן את הפוקימונים שלי בקרבות." אני מוסיף ומחכה לתשובה שלה.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"אני חושב שזה הזמן לקרב קטן בינינו הילדה." אתה אומר לה בחיוך. "אני באמת רוצה לאמן את הפוקימונים שלי בקרבות." אתה מוסיף ומחכה לתשובה שלה.
"אין בעיה ג'וני" היא אומרת עם חיוך ומכינה פוכדור בידה "צאי מיסדריווס!" היא אומרת ומהפוכדור יוצאת הרוח שהיא לכדה מקודם ([/COLOR][COLOR=#4b0082][B][U][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/200.png[/IMG][/U][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000] ).
"לך יהיה הכבוד להתקיף ראשון!" היא אומרת לך בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471609]
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#008000]אתה זורק לאוויר את הפוכדור של מיסדיווס ואומר לה עם חיוך רחב "נכון שאמרתי שיש זמנים שבהם צריכים להיות רציניים מיסדיווס? טוב עכשיו למזלך זה לא הזמן!" אתה אומר וצוחק צחקוק קטן וכמעט מרושע. "בואי איתי אם אתה רוצה להנות קצת!" אתה מוסיף ומתחיל ללכת לכיוון המסיבה וסוזן. "מייסי, לא אכפת לך שאני יקרא לך כך נכון? טוב בכל מקראה בואי איתי ותשארי מאחורי ושאני מדבר עם הילדה הזו תקפצי החוצה ותשתמשי בנהמה." אתה לוחש לה ומצביע על סוזן בעודך מתקדם לעברה.
"שלום סוזן" אתה אומר בעריכות ומצפה לתעלול הראשון שלך ושל מיסדיווס יחדיו.
"היי דני מה שלומך?" שואלת אותך סוזן תוך כדי אכילת צמר גפן מתוק ואז מייסי קופצת מאחורי סוזן ומשתמש בנהמה שמבהילה את סוזן ומייסי מתחילה לצחוק.
"היי! זה לא היה נחמד!" אומר סוזן בעצבנות כלפיי מייסי "דני זו הפוקימון שלך?!" היא שואלת ואתה רואה שהיא עצבנית.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
דני:
'זה היה פשוט קורע!' אני חושב לעצמי ומשתדל שלא לפרוץ בצחוק עקב המבט העצבני של סוזן.
"כן זוהי הפוקימונית החחדשה שלי מייסי. היא ממש שובבה ואוהבת לעשות תעלולים אז חשבתי שהיה נחמד לעשות אחד במסיבה." אני אומר ומוציא את הלשון בצורה ילדותית.
"אני יודע שעד עכשיו הייתי רציני אבל גם לי מגיע להנות קצת לא?" אני שואל עדיין עם הלשון בחוץ.
"אז איך המסיבה עד עכשיו?" אני מנסה להעביר את הנושא כדי שסוזן לא תתעצבן יותר מדי.
-
[QUOTE=מונקי;1471610]דני:
'זה היה פשוט קורע!' אני חושב לעצמי ומשתדל שלא לפרוץ בצחוק עקב המבט העצבני של סוזן.
"כן זוהי הפוקימונית החחדשה שלי מייסי. היא ממש שובבה ואוהבת לעשות תעלולים אז חשבתי שהיה נחמד לעשות אחד במסיבה." אני אומר ומוציא את הלשון בצורה ילדותית.
"אני יודע שעד עכשיו הייתי רציני אבל גם לי מגיע להנות קצת לא?" אני שואל עדיין עם הלשון בחוץ.
"אז איך המסיבה עד עכשיו?" אני מנסה להעביר את הנושא כדי שסוזן לא תתעצבן יותר מדי.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][COLOR=#008000]'זה היה פשוט קורע!' אתה חושב לעצמך ומשתדל שלא לפרוץ בצחוק עקב המבט העצבני של סוזן.
"כן זוהי הפוקימונית החחדשה שלי מייסי. היא ממש שובבה ואוהבת לעשות תעלולים אז חשבתי שהיה נחמד לעשות אחד במסיבה." אתה אומר ומוציא את הלשון בצורה ילדותית.
"אני יודע שעד עכשיו הייתי רציני אבל גם לי מגיע להנות קצת לא?" אתה שואל עדיין עם הלשון בחוץ.
"אז איך המסיבה עד עכשיו?" אתה מנסה להעביר את הנושא כדי שסוזן לא תתעצבן יותר מדי.
"ברור שמותר לך להנות, לא על חשבוני!" היא אומרת בפנים זעופות "המסיבה הייתה טובה עד עכשיו!" היא ממשיכה בטון העצבני.
לאחר חגיגה של לילה שלם אתם נחים קצת במרכז הפוקימונים ומתקדמים בדרך 204 לכיוון העיר פלוארומה.
ככל שאתם מתקרבים אתם רואים יותר ויותר פרחים צבעוניים ומרהיבים "תראה דני כמה יפים הפרחים!" אומרת לך סוזן בעיניים בורקות.
כשאתם מגיעים לעיר פלוארומה אתם רואים עיר יחסית במצב בסדר, התושבים שם חיים ברמת חיים רגילה למדי וכל העיר מכוסה פרחים.
סוזן ואתה נהנים מהנוף עד שאתם שומעים פיצוץ ומתחילים לראות אש מצפון לעיר!
אתה וסוזן רצים לראות מה קורה שם ורואים שני "מכרים" ותיקים שלכם ( [SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/55.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/56.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE] ) מאיימים על עובד ( [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/51.png[/IMG] ) הנמצא במקום "אנחנו יודעים שאתה יודע משהו על מקום הימצאם של פוקימוני הזמן והמרחב, תגיד לנו!" הם צועקים עליו.
מה תעשה?
[/COLOR][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471609]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"אני חושב שזה הזמן לקרב קטן בינינו הילדה." אתה אומר לה בחיוך. "אני באמת רוצה לאמן את הפוקימונים שלי בקרבות." אתה מוסיף ומחכה לתשובה שלה.
"אין בעיה ג'וני" היא אומרת עם חיוך ומכינה פוכדור בידה "צאי מיסדריווס!" היא אומרת ומהפוכדור יוצאת הרוח שהיא לכדה מקודם ([/COLOR][COLOR=#4b0082][B][U][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/200.png[/IMG][/U][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000] ).
"לך יהיה הכבוד להתקיף ראשון!" היא אומרת לך בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
סורק את הפוקימון מיסדריווס. 'פוקימון רוח אין לי משהוא טוב אז אני אנסה משהו אחר' "צא פוליווג תשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני מצווה ומקווה שיתרגל לרעיון של מאמן.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471609][QUOTE=totodile;1471606]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"וואו, היית גדול אוניקס בקרב הראשון שלך, חזור. שלום רוני, אני אייס נעים להכיר, תוכלי לספר לי עוד על המחוז הזה שקרוי קאלוס?" אתה אומר לך אחרי ההצעה שלה "אשמח לאמן את ויוילון, לאחר הקרב שהיה פה ראיתי פוקימון חזק ועוצמתי, אשמח שהוא יהיה חלק מהצוות אתה מסכים איתי פיפלאפ? אשמח גם לשמור איתך על קשר ולעדכן אותך בכל הנוגע לויוילון ולמסע שלי אם תרצי לשמוע" אתה מוסיף בחיוך.
"מחוז קאלוס הוא מחוז די רחוק מפה שאפשר להגיע אליו רק עם מטוס, יש שם המון סוגי פוקימונים שלא ראית מעולם!" היא אומרת בעיניים נוצצות ואז משיבה למה שאמרת לה "אשמח לשמור איתך על קשר, הנה המספר שלי" היא אומרת ומוסיפה את עצמה לפלאפון שלך ומגישה לך את הפוכדור של ויוילון.
"וואו המחוז הזה נשמע כל כך מדהים, אני אשמח להיות שם במסע ולהכיר פוקימונים ואנשים חדשים, אבל את האמת שאני מאמן צעיר יחסית ככה שיש לי גם פה לעבור מלא מקומות ולהכיר אנשים מעניינים ונחמדים." אומר לה ואז אנופף לשלום. "קדימה פיפךאפ בוא נתקדם למרכז הפוקימונים לנוח קצת ומחר על הבוקר נתקדם לכיוון המכון של סטפני!" אומר בהחלטיות.
לאחר שננוח נקום בבוקר ואוציא את כולם "צאו טדיאורסה, אוניקס. תכירו את החבר החדש שלנו בצוות ויוילון, ויוילון לא נמצא במחוז הזה ואני שמח שיצא לי הכבוד לאמן אותו ולהתחבר איתו ומקווה שגם אתם תתחברו איתו. עכשיו קדימה, בואו נתקדם לכיוון המכון הראשון!"
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471662][B][U][COLOR=#008000]דני:
[/COLOR][/U][/B][COLOR=#008000]'זה היה פשוט קורע!' אתה חושב לעצמך ומשתדל שלא לפרוץ בצחוק עקב המבט העצבני של סוזן.
"כן זוהי הפוקימונית החחדשה שלי מייסי. היא ממש שובבה ואוהבת לעשות תעלולים אז חשבתי שהיה נחמד לעשות אחד במסיבה." אתה אומר ומוציא את הלשון בצורה ילדותית.
"אני יודע שעד עכשיו הייתי רציני אבל גם לי מגיע להנות קצת לא?" אתה שואל עדיין עם הלשון בחוץ.
"אז איך המסיבה עד עכשיו?" אתה מנסה להעביר את הנושא כדי שסוזן לא תתעצבן יותר מדי.
"ברור שמותר לך להנות, לא על חשבוני!" היא אומרת בפנים זעופות "המסיבה הייתה טובה עד עכשיו!" היא ממשיכה בטון העצבני.
לאחר חגיגה של לילה שלם אתם נחים קצת במרכז הפוקימונים ומתקדמים בדרך 204 לכיוון העיר פלוארומה.
ככל שאתם מתקרבים אתם רואים יותר ויותר פרחים צבעוניים ומרהיבים "תראה דני כמה יפים הפרחים!" אומרת לך סוזן בעיניים בורקות.
כשאתם מגיעים לעיר פלוארומה אתם רואים עיר יחסית במצב בסדר, התושבים שם חיים ברמת חיים רגילה למדי וכל העיר מכוסה פרחים.
סוזן ואתה נהנים מהנוף עד שאתם שומעים פיצוץ ומתחילים לראות אש מצפון לעיר!
אתה וסוזן רצים לראות מה קורה שם ורואים שני "מכרים" ותיקים שלכם ( [SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/55.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/56.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE] ) מאיימים על עובד ( [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/51.png[/IMG] ) הנמצא במקום "אנחנו יודעים שאתה יודע משהו על מקום הימצאם של פוקימוני הזמן והמרחב, תגיד לנו!" הם צועקים עליו.
מה תעשה?
[/COLOR][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][/QUOTE]
'היא מגיבה בדיוק כמו שחברים שלי בחווה היו מגיבים!, אני חושב לעצמי ומתחיל לצחוק בצורה מטופשת "אני שמח שנהנת עד עכשיו ואני מקווה שלא הרסתי לך את הערב." אני אומר לאחר שאני נרגע מהצחוק.
'איזה עיר נחמדה, אני שמח שלפחות חלק מהערים במצב טוב' אני חושב כאשר אני פתאום שומע את הפיצוץ ורואה את האש ואת רוז וגרין.
"כבר ממש נמאס לי ממכם!" אני אומר בעצבנים וזורק את הפוכדורים של מיסי וארון.
'אם כבר שני הלוזרים פה כדי שאני יראה מה מיסי יכולה לעשות בקרב.' אני חושב בעצבים ומורה על אורון ומיסי "מיסי תשתמשי בגל על-חושי על רוז ואורון ראש ברזל על גרין!" אני אומר ומצביע על שניהם.
-
[QUOTE=the rock;1471663]סורק את הפוקימון מיסדריווס. 'פוקימון רוח אין לי משהוא טוב אז אני אנסה משהו אחר' "צא פוליווג תשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני מצווה ומקווה שיתרגל לרעיון של מאמן.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff0000] אתה סורק את הפוקימון מיסדריווס בפוקידע, מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "מיסדריווס, מיסדריווס אוהבת לעשות טריקים מרושעים לאנשים כמו לצעוק או ליילל לידם בחושך".
'פוקימון רוח אין לי משהוא טוב אז אני אנסה משהו אחר' אתה חושב לעצמך ואומר "צא פוליווג תשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אתה פוקד עליו ומקווה שיתרגל לרעיון של מאמן.
פוליוואג משתמש בהיפנוזה אך מפספס את מיסדריווס אבל פוגע באקדח המים שלו.
"מיסדריווס תשתמש הגל על-חושי!" פוקדת הילדה ומיסדריווס משתמש במתקפה על חושית שהודפת את פוליוואג ומעיף אותו מרחק של כמה מטרים אחורה.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=totodile;1471664][QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471609]
"וואו המחוז הזה נשמע כל כך מדהים, אני אשמח להיות שם במסע ולהכיר פוקימונים ואנשים חדשים, אבל את האמת שאני מאמן צעיר יחסית ככה שיש לי גם פה לעבור מלא מקומות ולהכיר אנשים מעניינים ונחמדים." אומר לה ואז אנופף לשלום. "קדימה פיפךאפ בוא נתקדם למרכז הפוקימונים לנוח קצת ומחר על הבוקר נתקדם לכיוון המכון של סטפני!" אומר בהחלטיות.
לאחר שננוח נקום בבוקר ואוציא את כולם "צאו טדיאורסה, אוניקס. תכירו את החבר החדש שלנו בצוות ויוילון, ויוילון לא נמצא במחוז הזה ואני שמח שיצא לי הכבוד לאמן אותו ולהתחבר איתו ומקווה שגם אתם תתחברו איתו. עכשיו קדימה, בואו נתקדם לכיוון המכון הראשון!"[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"וואו המחוז הזה נשמע כל כך מדהים, אני אשמח להיות שם במסע ולהכיר פוקימונים ואנשים חדשים, אבל את האמת שאני מאמן צעיר יחסית ככה שיש לי גם פה לעבור מלא מקומות ולהכיר אנשים מעניינים ונחמדים." אתה אומר לה והולך.
"קדימה פיפלאפ בוא נתקדם למרכז הפוקימונים לנוח קצת ומחר על הבוקר נתקדם לכיוון המכון של סטפני!" אתה מוסיף בהחלטיות.
לאחר מנוחה במרכז הםוקימונים אתה קם בבוקר ומוציא את כולם "צאו טדיאורסה, אוניקס. תכירו את החבר החדש שלנו בצוות ויוילון, ויוילון לא נמצא במחוז הזה ואני שמח שיצא לי הכבוד לאמן אותו ולהתחבר איתו ומקווה שגם אתם תתחברו איתו. עכשיו קדימה, בואו נתקדם לכיוון המכון הראשון!" אתה אומר להם ואז אתם מתקדמים לעבר המכון.
כאשר אתם נכנסים למכון אתה שומע קול ילדותי האומר "באת לאתגר אותי? עשית טעות גדולה!"הקול אומר ואז אור נדלק בצד השני של הזירה ואתה רואה נערה עם שיער חום ותלבושת בית ספר ( [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/172.png[/IMG] ) "אני היא המושלת סטפני, ולך אין מה לחפש פה" היא אומרת ואז מגיע שופט רובוטי מהצד.
"הקרב יהיה 2 על 2 כאשר רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע" מתחיל השופט להסביר את החוקים "הקרב בין המושלת סטפני למתמודד יתחיל עכשיו!" הוא אומר וסטפני מכינה פוכדור בידה "צא עכשיו אקנס!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא הנחש שמוכר לך ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/23.png[/IMG] ).
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=מונקי;1471665]'היא מגיבה בדיוק כמו שחברים שלי בחווה היו מגיבים!, אני חושב לעצמי ומתחיל לצחוק בצורה מטופשת "אני שמח שנהנת עד עכשיו ואני מקווה שלא הרסתי לך את הערב." אני אומר לאחר שאני נרגע מהצחוק.
'איזה עיר נחמדה, אני שמח שלפחות חלק מהערים במצב טוב' אני חושב כאשר אני פתאום שומע את הפיצוץ ורואה את האש ואת רוז וגרין.
"כבר ממש נמאס לי ממכם!" אני אומר בעצבנים וזורק את הפוכדורים של מיסי וארון.
'אם כבר שני הלוזרים פה כדי שאני יראה מה מיסי יכולה לעשות בקרב.' אני חושב בעצבים ומורה על אורון ומיסי "מיסי תשתמשי בגל על-חושי על רוז ואורון ראש ברזל על גרין!" אני אומר ומצביע על שניהם.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]'היא מגיבה בדיוק כמו שחברים שלי בחווה היו מגיבים!' אתה חושב לעצמך ומתחיל לצחוק בצורה מטופשת.
"אני שמח שנהנת עד עכשיו ואני מקווה שלא הרסתי לך את הערב." אתה אומר לאחר שאתה נרגע מהצחוק.
'איזה עיר נחמדה, אני שמח שלפחות חלק מהערים במצב טוב' אתה חושב כאשר לפתע אתה שומע את הפיצוץ ורואה את האש ואת רוז וגרין.
"כבר ממש נמאס לי ממכם!" אתה אומר בעצבנות וזורק את הפוכדורים של מיסי וארון.
'אם כבר שני הלוזרים פה כדי שאני יראה מה מיסי יכולה לעשות בקרב.' אתה חושב בעצבים ומורה על אורון ומיסי "מיסי תשתמשי בגל על-חושי על רוז ואורון ראש ברזל על גרין!" אתה פוקד ומצביע על שניהם.
מיסי וארון פוגעים ברוןז וגרין ומעצבנים אותם מאוד, "זה שוב פעם הילד המעצבן הזה!" אומרת רוז ומכינה פוכדור ביד "צא האונדור!" אומרת רוז ופוקימון חדש יוצא מהפוכדור ( [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/228.png[/IMG][COLOR=#008000]) "קרוגאנק גם אתה) אומר גרין ושולח את קרוגאנק לקרב.
"האונדור תשתמש בנשיכה על מיסדריווס" פוקדת רוז על האונדור שמתחיל לרוץ לכיוון מיסדריווס "קרוגאנק שבירת לבנים על ארון!" מוסיף גרין.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471666][B][U][COLOR=#ff0000][QUOTE=totodile;1471664]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"וואו המחוז הזה נשמע כל כך מדהים, אני אשמח להיות שם במסע ולהכיר פוקימונים ואנשים חדשים, אבל את האמת שאני מאמן צעיר יחסית ככה שיש לי גם פה לעבור מלא מקומות ולהכיר אנשים מעניינים ונחמדים." אתה אומר לה והולך.
"קדימה פיפלאפ בוא נתקדם למרכז הפוקימונים לנוח קצת ומחר על הבוקר נתקדם לכיוון המכון של סטפני!" אתה מוסיף בהחלטיות.
לאחר מנוחה במרכז הםוקימונים אתה קם בבוקר ומוציא את כולם "צאו טדיאורסה, אוניקס. תכירו את החבר החדש שלנו בצוות ויוילון, ויוילון לא נמצא במחוז הזה ואני שמח שיצא לי הכבוד לאמן אותו ולהתחבר איתו ומקווה שגם אתם תתחברו איתו. עכשיו קדימה, בואו נתקדם לכיוון המכון הראשון!" אתה אומר להם ואז אתם מתקדמים לעבר המכון.
כאשר אתם נכנסים למכון אתה שומע קול ילדותי האומר "באת לאתגר אותי? עשית טעות גדולה!"הקול אומר ואז אור נדלק בצד השני של הזירה ואתה רואה נערה עם שיער חום ותלבושת בית ספר ( [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/172.png[/IMG] ) "אני היא המושלת סטפני, ולך אין מה לחפש פה" היא אומרת ואז מגיע שופט רובוטי מהצד.
"הקרב יהיה 2 על 2 כאשר רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע" מתחיל השופט להסביר את החוקים "הקרב בין המושלת סטפני למתמודד יתחיל עכשיו!" הוא אומר וסטפני מכינה פוכדור בידה "צא עכשיו אקנס!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא הנחש שמוכר לך ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/23.png[/IMG] ).
מה תעשה?[/COLOR] [/COLOR][/QUOTE]
"אנחנו עוד נראה מי פה עשה את הטעות, את הולכת להפסיד!" אומר בהתברברות "וואו אקנס... כמה התגעגעתי לפוקימון הזה" אומר בציניות "צא לקרב ויוילון! תתקוף בגל על חושי ואז תשתמש באבקת שיתוק (אם יש לו). קדימה אתה יותר חזק מהאקנס הזה."
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471666][B][U][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff0000] אתה סורק את הפוקימון מיסדריווס בפוקידע, מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "מיסדריווס, מיסדריווס אוהבת לעשות טריקים מרושעים לאנשים כמו לצעוק או ליילל לידם בחושך".
'פוקימון רוח אין לי משהוא טוב אז אני אנסה משהו אחר' אתה חושב לעצמך ואומר "צא פוליווג תשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אתה פוקד עליו ומקווה שיתרגל לרעיון של מאמן.
פוליוואג משתמש בהיפנוזה אך מפספס את מיסדריווס אבל פוגע באקדח המים שלו.
"מיסדריווס תשתמש הגל על-חושי!" פוקדת הילדה ומיסדריווס משתמש במתקפה על חושית שהודפת את פוליוואג ומעיף אותו מרחק של כמה מטרים אחורה.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"עכשיו בועות כדי להסיח את דעתה, תקפוץ קרוב אליה ותשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני מצווה
-
[QUOTE=totodile;1471667][QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471666][B][U][COLOR=#ff0000]
"אנחנו עוד נראה מי פה עשה את הטעות, את הולכת להפסיד!" אומר בהתברברות "וואו אקנס... כמה התגעגעתי לפוקימון הזה" אומר בציניות "צא לקרב ויוילון! תתקוף בגל על חושי ואז תשתמש באבקת שיתוק (אם יש לו). קדימה אתה יותר חזק מהאקנס הזה."[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff]אופס שכחתי לעדכן את ויוילון אצלך חח
----------------------------
"אנחנו עוד נראה מי פה עשה את הטעות, את הולכת להפסיד!" אתה אומר בהתברברות "וואו אקנס... כמה התגעגעתי לפוקימון הזה" אצה מוסיף בציניות "צא לקרב ויוילון! תתקוף בגל על חושי ואז תשתמש באבקת שיתוק. קדימה אתה יותר חזק מהאקנס הזה." אתה אומר לויוילון שלך.
ויוילון משתמש בגל על חושי שפוגע בעוצמה רבה מאוד באקנס אך לפני שהוא מספיק להשתמש באבקת שיתוק סטפני פוקדת על אקנס "מבט חודר עכשיו!", אקנס משתק את ויוילון בעזרת המבט החודר שלו ומונע את התנועה החופשית שלו.
"עכשיו תשתמש בחומצה!" היא אומרת לו ואקנס מכסה את ויוילון עם כדור חומצה וגורם לו לכאב רב.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=the rock;1471668]"עכשיו בועות כדי להסיח את דעתה, תקפוץ קרוב אליה ותשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני מצווה[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B][U]ג'וני:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000]"עכשיו בועות כדי להסיח את דעתה, תקפוץ קרוב אליה ותשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני פוקד על פוליוואג.
פוליאווג מוציא מפיו המון בועות קטנות שמתפוצצות על מיסדריווס ומסיחות את דעתה ואז קופץ קרוב אליה ומשתמש בהיפנוזה שמרדימה אותה ואקדח מים שמעיף אותה בעוצמה על אחד העצים.
מיסדריוויס קמה בגלל אקדח המים והילדה פוקדת עליה "תשתמשי בהדמה ואז בגל על חושי!", מיסדריוויס מדהימה את פוליוואג ואז משתמש בגל על חושי שמעיף גם אותו בעוצמה על אחד העצים באזור.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471669][QUOTE=totodile;1471667]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff]אופס שכחתי לעדכן את ויוילון אצלך חח
----------------------------
"אנחנו עוד נראה מי פה עשה את הטעות, את הולכת להפסיד!" אתה אומר בהתברברות "וואו אקנס... כמה התגעגעתי לפוקימון הזה" אצה מוסיף בציניות "צא לקרב ויוילון! תתקוף בגל על חושי ואז תשתמש באבקת שיתוק. קדימה אתה יותר חזק מהאקנס הזה." אתה אומר לויוילון שלך.
ויוילון משתמש בגל על חושי שפוגע בעוצמה רבה מאוד באקנס אך לפני שהוא מספיק להשתמש באבקת שיתוק סטפני פוקדת על אקנס "מבט חודר עכשיו!", אקנס משתק את ויוילון בעזרת המבט החודר שלו ומונע את התנועה החופשית שלו.
"עכשיו תשתמש בחומצה!" היא אומרת לו ואקנס מכסה את ויוילון עם כדור חומצה וגורם לו לכאב רב.
חחח אני לא יודע מה ההתקפות שלו זה קצת מגביל אותי.
---------------------------------------------
"כל הכבוד ויוילון עכשיו תשתמש באבקת שי...ט, שיט! קדימה ויוילון אתה יותר חזק מהשיתוק הזה, תחזור לאוויר ותנסה להשתמש עליו שוב באבקת שיתוק, ומיד לאחר מכן תשתמש בגל על חושי!" אומר בנחישות אך אחזיק בינתיים את הפוקדור של אוניקס ביד כאשר אני מתלבט בינו לבין פיפלאפ ומקווה שפיפלאפ יראה סימני נחישות לכניסה.
-
[QUOTE=totodile;1471670][QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471669]
חחח אני לא יודע מה ההתקפות שלו זה קצת מגביל אותי.
---------------------------------------------
"כל הכבוד ויוילון עכשיו תשתמש באבקת שי...ט, שיט! קדימה ויוילון אתה יותר חזק מהשיתוק הזה, תחזור לאוויר ותנסה להשתמש עליו שוב באבקת שיתוק, ומיד לאחר מכן תשתמש בגל על חושי!" אומר בנחישות אך אחזיק בינתיים את הפוקדור של אוניקס ביד כאשר אני מתלבט בינו לבין פיפלאפ ומקווה שפיפלאפ יראה סימני נחישות לכניסה.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff]אל תדאג עדכנתי אתמול הכל
----------------------
"כל הכבוד ויוילון עכשיו תשתמש באבקת שי...ט, שיט! קדימה ויוילון אתה יותר חזק מהשיתוק הזה, תחזור לאוויר ותנסה להשתמש עליו שוב באבקת שיתוק, ומיד לאחר מכן תשתמש בגל על חושי!" אתה אומר בנחישות אך מחזיק בינתיים את הפוקדור של אוניקס ביד כאשר אתה מתלבט בינו לבין פיפלאפ ומקווה שפיפלאפ יראה סימני נחישות לכניסה.
ויוילון מתחיל להתרומם מעט ומשתמש גם הוא בנבג שיתוק שמשתק את אקנס במקום אך לא מצליח להשתמש בגל על חושי.
"אקנס עכשיו נשיכה!" אומרת סטפני ואקנס מצליח להגיע לכיוון ויוילון ולהשתמש בנשיכה שגורמת לויולון עוד סבל רב.
אתה מסתכל על פיפלאפ ורואה שהוא מודאג ממה שקורה בקרב.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471669]
[COLOR=#ff0000][B][U]ג'וני:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000]"עכשיו בועות כדי להסיח את דעתה, תקפוץ קרוב אליה ותשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני פוקד על פוליוואג.
פוליאווג מוציא מפיו המון בועות קטנות שמתפוצצות על מיסדריווס ומסיחות את דעתה ואז קופץ קרוב אליה ומשתמש בהיפנוזה שמרדימה אותה ואקדח מים שמעיף אותה בעוצמה על אחד העצים.
מיסדריוויס קמה בגלל אקדח המים והילדה פוקדת עליה "תשתמשי בהדמה ואז בגל על חושי!", מיסדריוויס מדהימה את פוליוואג ואז משתמש בגל על חושי שמעיף גם אותו בעוצמה על אחד העצים באזור.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"עכשיו תשתמש בבועות, ואז תשתמש באקדח מים, לאחר מכן תנסה לנצל את הפגיעה של המכה כדי להתשמש בהיפנוזה ואז שוב אקדח מים." 'אני מקווה שפוליווג יתרגל מהר לרעיון של כמה פקודות' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471671][QUOTE=totodile;1471670]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff]אל תדאג עדכנתי אתמול הכל
----------------------
"כל הכבוד ויוילון עכשיו תשתמש באבקת שי...ט, שיט! קדימה ויוילון אתה יותר חזק מהשיתוק הזה, תחזור לאוויר ותנסה להשתמש עליו שוב באבקת שיתוק, ומיד לאחר מכן תשתמש בגל על חושי!" אתה אומר בנחישות אך מחזיק בינתיים את הפוקדור של אוניקס ביד כאשר אתה מתלבט בינו לבין פיפלאפ ומקווה שפיפלאפ יראה סימני נחישות לכניסה.
ויוילון מתחיל להתרומם מעט ומשתמש גם הוא בנבג שיתוק שמשתק את אקנס במקום אך לא מצליח להשתמש בגל על חושי.
"אקנס עכשיו נשיכה!" אומרת סטפני ואקנס מצליח להגיע לכיוון ויוילון ולהשתמש בנשיכה שגורמת לויולון עוד סבל רב.
אתה מסתכל על פיפלאפ ורואה שהוא מודאג ממה שקורה בקרב.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"ויוילון עכשיו כשגם הוא משותק זה הכל עניין של מי רוצה יותר לנצח פה ואני בטוח שאת רוצה יותר" ואסתכל עלייה בעיניים מלאות ביטחון "רגע, תזהרי מהנשיכה שלו!" אצעק לה "שיט שיט שיט, צריך לחשוב ומהר. אוקיי יש לי רעיון" אחשוב לעצמי. "קדימה תשתמשי בנשיקה שואבת, זה יעזור לך מבחינת החיים ואז בגל על חושי כדי לחסל אותו" אומר לה כשאוניקס ופיפלאפ מוכנים בכל רגע להכנס לקרב.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471666]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]'היא מגיבה בדיוק כמו שחברים שלי בחווה היו מגיבים!' אתה חושב לעצמך ומתחיל לצחוק בצורה מטופשת.
"אני שמח שנהנת עד עכשיו ואני מקווה שלא הרסתי לך את הערב." אתה אומר לאחר שאתה נרגע מהצחוק.
'איזה עיר נחמדה, אני שמח שלפחות חלק מהערים במצב טוב' אתה חושב כאשר לפתע אתה שומע את הפיצוץ ורואה את האש ואת רוז וגרין.
"כבר ממש נמאס לי ממכם!" אתה אומר בעצבנות וזורק את הפוכדורים של מיסי וארון.
'אם כבר שני הלוזרים פה כדי שאני יראה מה מיסי יכולה לעשות בקרב.' אתה חושב בעצבים ומורה על אורון ומיסי "מיסי תשתמשי בגל על-חושי על רוז ואורון ראש ברזל על גרין!" אתה פוקד ומצביע על שניהם.
מיסי וארון פוגעים ברוןז וגרין ומעצבנים אותם מאוד, "זה שוב פעם הילד המעצבן הזה!" אומרת רוז ומכינה פוכדור ביד "צא האונדור!" אומרת רוז ופוקימון חדש יוצא מהפוכדור ( [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/228.png[/IMG][COLOR=#008000]) "קרוגאנק גם אתה) אומר גרין ושולח את קרוגאנק לקרב.
"האונדור תשתמש בנשיכה על מיסדריווס" פוקדת רוז על האונדור שמתחיל לרוץ לכיוון מיסדריווס "קרוגאנק שבירת לבנים על ארון!" מוסיף גרין.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מיסי תשתמשי בגל על חושי על הריצפה כדי להתחמק מהנשיכה ואז בהדהמה על האונדור וארון תשתמש בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים ותנסה להקשיח את עצמך עד כמה שאתה יכול תוך כדי!" אני פוקד על שניהם במהירות.
'עכשיו היה לי הזדמנות לראות עד כמה השניים האלו יכולים לפעול גם יחד!' אני יחשוב לעצמי ויעבור לחשוב על ההתקפה הבאה.
-
[QUOTE=the rock;1471672]"עכשיו תשתמש בבועות, ואז תשתמש באקדח מים, לאחר מכן תנסה לנצל את הפגיעה של המכה כדי להתשמש בהיפנוזה ואז שוב אקדח מים." 'אני מקווה שפוליווג יתרגל מהר לרעיון של כמה פקודות' אני חושב לעצמי.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"עכשיו תשתמש בבועות, ואז תשתמש באקדח מים, לאחר מכן תנסה לנצל את הפגיעה של המכה כדי להתשמש בהיפנוזה ואז שוב אקדח מים." אתה פוקד על פוליוואג 'אני מקווה שפוליווג יתרגל מהר לרעיון של כמה פקודות' אני חושב לעצמך.
פוליוואג משתמש בבועות ובאקדח מים ופוגע בעוצמה במיסדריווס ומנצל את חוסר ערנותה כדי להשתמש בהיפנוזה שמרדימה אותה ואז מוסיף לזה אקדח מים שמעיף את מיסדריווס ומעלף אותה.
"קרב טוב ג'וני" אומרת לך הילדה "אני חושבת שזה מספיק כי שני הפוקימונים האחרים שלי עייפים וצריכים מנוחה" היא אומרת לך ומחזירה את מיסדריווס לפוכדור שלה.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=totodile;1471673][QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471671]
"ויוילון עכשיו כשגם הוא משותק זה הכל עניין של מי רוצה יותר לנצח פה ואני בטוח שאת רוצה יותר" ואסתכל עלייה בעיניים מלאות ביטחון "רגע, תזהרי מהנשיכה שלו!" אצעק לה "שיט שיט שיט, צריך לחשוב ומהר. אוקיי יש לי רעיון" אחשוב לעצמי. "קדימה תשתמשי בנשיקה שואבת, זה יעזור לך מבחינת החיים ואז בגל על חושי כדי לחסל אותו" אומר לה כשאוניקס ופיפלאפ מוכנים בכל רגע להכנס לקרב.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"ויוילון עכשיו כשגם הוא משותק זה הכל עניין של מי רוצה יותר לנצח פה ואני בטוח שאת רוצה יותר" אתה אומר לה ומסתכל עלייה בעיניים מלאות ביטחון "רגע, תזהרי מהנשיכה שלו!" אתה צועק לה 'שיט שיט שיט, צריך לחשוב ומהר. אוקיי יש לי רעיון' אחשוב לעצמי. "קדימה תשתמשי בנשיקה שואבת, זה יעזור לך מבחינת החיים ואז בגל על חושי כדי לחסל אותו" אתה פוקד עליה כשאוניקס ופיפלאפ מוכנים בכל רגע להכנס לקרב.
ויוילון מצליחה להשתמש בנשיקה שואבת ולוקחת מאקנס אנרגיה שעוברת אליה ומחזירה לה מעט כוח ואז מוסיפה לזה גל על חושי שמעיף את אקנס ממנה בעוצמה מעולף.
"אקנס לא יכול להלחם יותר, המנצחת היא ויוילון!" מכריז השופט הרובוטי.
"אוקיי הגיע הזמן לאס שלי!" אומרת סטפני וזורקת פוכדור שלה למגרש ממנו יוצא פוקימון עגול כמו צמיג ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/544.png[/IMG] ).
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=מונקי;1471674]"מיסי תשתמשי בגל על חושי על הריצפה כדי להתחמק מהנשיכה ואז בהדהמה על האונדור וארון תשתמש בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים ותנסה להקשיח את עצמך עד כמה שאתה יכול תוך כדי!" אני פוקד על שניהם במהירות.
'עכשיו היה לי הזדמנות לראות עד כמה השניים האלו יכולים לפעול גם יחד!' אני יחשוב לעצמי ויעבור לחשוב על ההתקפה הבאה.[/QUOTE]
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#008000]"מיסי תשתמשי בגל על חושי על הריצפה כדי להתחמק מהנשיכה ואז בהדהמה על האונדור וארון תשתמש בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים ותנסה להקשיח את עצמך עד כמה שאתה יכול תוך כדי!" אתה פוקד על שניהם במהירות.
'עכשיו היה לי הזדמנות לראות עד כמה השניים האלו יכולים לפעול גם יחד!' אתה חושב לעצמך ועובר לחשוב על ההתקפה הבאה.
מיסי משתמשת בגל על חושי על הרצפה ומתיחה להתחמק מהנשיכה של האונדור ואז משתמש בהדמה וגורמת להאונדור לקפוא לרגע במקום המום.
בנתיים ארון משתמשת בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים של קרוגאנק אך אינה חזקה מספיק ונהדפת אחורה, לפני שקרוגאנק ממשיך לתקוף אותה היא מקשיחה את עצמה מספר פעמיים ובכך נמנעת מלקבל נזק קריטי.
"האונדור עכשיו תשתמש בלהביור!" פוקדת רוז על האונדור "קרוגאנק תמשיך בשבירת לבנים!" מורה גרין.
מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471677][B][U][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"עכשיו תשתמש בבועות, ואז תשתמש באקדח מים, לאחר מכן תנסה לנצל את הפגיעה של המכה כדי להתשמש בהיפנוזה ואז שוב אקדח מים." אתה פוקד על פוליוואג 'אני מקווה שפוליווג יתרגל מהר לרעיון של כמה פקודות' אני חושב לעצמך.
פוליוואג משתמש בבועות ובאקדח מים ופוגע בעוצמה במיסדריווס ומנצל את חוסר ערנותה כדי להשתמש בהיפנוזה שמרדימה אותה ואז מוסיף לזה אקדח מים שמעיף את מיסדריווס ומעלף אותה.
"קרב טוב ג'וני" אומרת לך הילדה "אני חושבת שזה מספיק כי שני הפוקימונים האחרים שלי עייפים וצריכים מנוחה" היא אומרת לך ומחזירה את מיסדריווס לפוכדור שלה.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"יופי פוליוואג תחזור." אני מחזיר אותו. "אז שנמשיך לעיר הבאה?" אני שואל את הילדה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471677][B][U][COLOR=#ff0000][QUOTE=totodile;1471673]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"ויוילון עכשיו כשגם הוא משותק זה הכל עניין של מי רוצה יותר לנצח פה ואני בטוח שאת רוצה יותר" אתה אומר לה ומסתכל עלייה בעיניים מלאות ביטחון "רגע, תזהרי מהנשיכה שלו!" אתה צועק לה 'שיט שיט שיט, צריך לחשוב ומהר. אוקיי יש לי רעיון' אחשוב לעצמי. "קדימה תשתמשי בנשיקה שואבת, זה יעזור לך מבחינת החיים ואז בגל על חושי כדי לחסל אותו" אתה פוקד עליה כשאוניקס ופיפלאפ מוכנים בכל רגע להכנס לקרב.
ויוילון מצליחה להשתמש בנשיקה שואבת ולוקחת מאקנס אנרגיה שעוברת אליה ומחזירה לה מעט כוח ואז מוסיפה לזה גל על חושי שמעיף את אקנס ממנה בעוצמה מעולף.
"אקנס לא יכול להלחם יותר, המנצחת היא ויוילון!" מכריז השופט הרובוטי.
"אוקיי הגיע הזמן לאס שלי!" אומרת סטפני וזורקת פוכדור שלה למגרש ממנו יוצא פוקימון עגול כמו צמיג ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/544.png[/IMG] ).
"היית גדולה ויוילון, מזל טוב על הניצחון הראשון שלך איתי אה סליחה, איתנו." אחייך לה חיוך רחב "חזרי כל הכבוד לך" אלחש לה כשהיא כבר בתוך הפוקדור "את רואה שאף פעם אסור לזלזל באף מאמן?!" אלגלג על סטפני למרות שאני יודע שהקרב עוד לא נגמר "וואו מה זה הפוקימון הזה, בחיים לא ראיתי אותו. אולי מהמחוז של ויוילון" אחשוב לעצמי ואסרוק אותו "מאיפה הפוקימון הזה?" אשאל את סטפני "אוקיי סליחה פיפלאפ, אני יודע שאתה ואני התאמנו הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא מומחית לפוקימוני רעל, לכן אני בוחר באוניקס!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו
"אוניקס, זריקת אבנים ואז התקלה!"
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471677]
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#008000]"מיסי תשתמשי בגל על חושי על הריצפה כדי להתחמק מהנשיכה ואז בהדהמה על האונדור וארון תשתמש בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים ותנסה להקשיח את עצמך עד כמה שאתה יכול תוך כדי!" אתה פוקד על שניהם במהירות.
'עכשיו היה לי הזדמנות לראות עד כמה השניים האלו יכולים לפעול גם יחד!' אתה חושב לעצמך ועובר לחשוב על ההתקפה הבאה.
מיסי משתמשת בגל על חושי על הרצפה ומתיחה להתחמק מהנשיכה של האונדור ואז משתמש בהדמה וגורמת להאונדור לקפוא לרגע במקום המום.
בנתיים ארון משתמשת בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים של קרוגאנק אך אינה חזקה מספיק ונהדפת אחורה, לפני שקרוגאנק ממשיך לתקוף אותה היא מקשיחה את עצמה מספר פעמיים ובכך נמנעת מלקבל נזק קריטי.
"האונדור עכשיו תשתמש בלהביור!" פוקדת רוז על האונדור "קרוגאנק תמשיך בשבירת לבנים!" מורה גרין.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
"שינכן תתחמקו ותתקרבו אחת לשנייה ובסופות של דבר מיסי תרחפי מעל סטייל!" אני אומר לשניהן כהכנה לתוכנית ההתקפה החדשה.
"סטייל תשתמשי בנגיחה ואז טופר מתכת על קרוגנק מיסי תשתמשי בעל חושי על קרוגנק או האונדור אם הם נמסים לתקוף את סטייל או אותך!" אני אומר בהחלטיות.
'נראה שסטייל מתקשה כנגד קרוגנק לבדה ואני יצתרך לגרום למיסי לחפות עלייה אבל עם היתרון הגובה והתקפה שפועלת מרחוק אני יודע שמיסי מסוגלת לזה!, אני אומר לעצמי וצופה בקרב וזורק מבט לכיוון סוזן כדי לדעת למה היא כל כך שקטה.
-
[QUOTE=the rock;1471678]"יופי פוליוואג תחזור." אני מחזיר אותו. "אז שנמשיך לעיר הבאה?" אני שואל את הילדה.[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][U]ג'וני:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000]"יופי פוליוואג תחזור." אתה משבח את פוליוואג ומחזיר אותו לפוכדור.
"אז שנמשיך לעיר הבאה?" אתה שואל את הילדה וזו מגיבה בציניות "אתה מעדיף להישאר ולעמוד פה?" ואתם מתקדמים לכיוון העיר פלוארומה.
ככל שאתם מתקדמים אתה רואה יותר ויותר פרחים, דבר המושך את תשומת ליבה של הילדה וקצת מעכב את ההתקדמות שלכם אך לבסוף אתם מגיעים לעיר פלוארומה.
אתה רואה עיר במצב טוב יחסית, אנשים מחייכים והמון פרחים.
"תראה איזה יופי של עיר!" אומרת לך הילדה עם עיניים נוצצות אבל אז נשמע פיצוץ עז ממזרח לעיר ואתה שומע אנשים מדברים על תחנת הרוח שנמצאת שם ועל כך שבלעדיה לא יהיה חשמל לעיר.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=totodile;1471679][QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471677][B][U][COLOR=#ff0000]
"היית גדולה ויוילון, מזל טוב על הניצחון הראשון שלך איתי אה סליחה, איתנו." אחייך לה חיוך רחב "חזרי כל הכבוד לך" אלחש לה כשהיא כבר בתוך הפוקדור "את רואה שאף פעם אסור לזלזל באף מאמן?!" אלגלג על סטפני למרות שאני יודע שהקרב עוד לא נגמר "וואו מה זה הפוקימון הזה, בחיים לא ראיתי אותו. אולי מהמחוז של ויוילון" אחשוב לעצמי ואסרוק אותו "מאיפה הפוקימון הזה?" אשאל את סטפני "אוקיי סליחה פיפלאפ, אני יודע שאתה ואני התאמנו הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא מומחית לפוקימוני רעל, לכן אני בוחר באוניקס!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו
"אוניקס, זריקת אבנים ואז התקלה!"[/QUOTE]
[B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#0000ff]אייס:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"היית גדולה ויוילון, מזל טוב על הניצחון הראשון שלך איתי אה סליחה, איתנו." אתה מחייך אליה חיוך רחב.
"חזרי כל הכבוד לך" אתה לוחש לה כשהיא כבר בתוך הפוקדור.
"את רואה שאף פעם אסור לזלזל באף מאמן?!" אתה מלגלג על סטפני למרות שאתה יודע שהקרב עוד לא נגמר וזו עונה לך "חכה ותראה".
"וואו מה זה הפוקימון הזה, בחיים לא ראיתי אותו. אולי מהמחוז של ויוילון" אתה חושב לעצמך ואסרוק אותו אך ללא הצלחה.
"מאיפה הפוקימון הזה?" אתה שואל את סטפני וזו עונה "ממחוז יונובה, קיבלתי אותו מ"המושיע" בכבודו ובעצמו" היא אומרת בגאווה.
"אוקיי סליחה פיפלאפ, אני יודע שאתה ואני התאמנו הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא מומחית לפוקימוני רעל, לכן אני בוחר באוניקס!" אתה אומר לפיפלאפ וזורק את הפוכדור של אוניקס.
"אוניקס, זריקת אבנים ואז התקלה!" אתה פוקד עליו.
אוניקס מתחיל לזרוק מלא אבנים לכיוון הםוקימון של סטפני וזו אומרת "ווירליפד תתגלגל משם ותחמוק" וכך הוא עושה לכל האבנים שאוניקס זורק וגם להתקלה שלו.
"אוניקס אולי חזק מבחינת סוג, אבל איטי מידי מכדי לפגוע בפוקימון שלי" היא אומרת בחיוך "ווירליפד תשתמש בזנב רעל!" אומרת סטפני ווירליפד פוגע באוניקס עם זנב רעל וגורם לו לחלות.
"עכשיו מביחנת אוניקס שלך זה די גמור, הוא לא יחזיק הרבה זמן מעמד כשהרעל של ווירליפד משפיע עליו!" אומרת סטפני עם חיוך רחב של ניצחון.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=מונקי;1471680]"שינכן תתחמקו ותתקרבו אחת לשנייה ובסופות של דבר מיסי תרחפי מעל סטייל!" אני אומר לשניהן כהכנה לתוכנית ההתקפה החדשה.
"סטייל תשתמשי בנגיחה ואז טופר מתכת על קרוגנק מיסי תשתמשי בעל חושי על קרוגנק או האונדור אם הם נמסים לתקוף את סטייל או אותך!" אני אומר בהחלטיות.
'נראה שסטייל מתקשה כנגד קרוגנק לבדה ואני יצתרך לגרום למיסי לחפות עלייה אבל עם היתרון הגובה והתקפה שפועלת מרחוק אני יודע שמיסי מסוגלת לזה!, אני אומר לעצמי וצופה בקרב וזורק מבט לכיוון סוזן כדי לדעת למה היא כל כך שקטה.[/QUOTE]
[B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#008000]דני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]"שינכן תתחמקו ותתקרבו אחת לשנייה ובסופות של דבר מיסי תרחפי מעל סטייל!" אתה אומר לשניהן כהכנה לתוכנית ההתקפה החדשה.
"סטייל תשתמשי בנגיחה ואז טופר מתכת על קרוגנק מיסי תשתמשי בעל חושי על קרוגנק או האונדור אם הם נמסים לתקוף את סטייל או אותך!" אתה אומר בהחלטיות.
'נראה שסטייל מתקשה כנגד קרוגנק לבדה ואני אצתרך לגרום למיסי לחפות עלייה אבל עם היתרון הגובה והתקפה שפועלת מרחוק אני יודע שמיסי מסוגלת לזה!' אני חושב לעצמי וצופה בקרב וזורק מבט לכיוון סוזן כדי לדעת למה היא כל כך שקטה.
מיסי וסטייל מצליחות לחמוק מההתקפות של האונדור וקרוגאנק ולהגיע למצב שמיסי מחפה על סטייל מלמעלה.
סטייל משתמש בנגיחה ובטופר מתכת על קרוגאנק ומעיפה אותו מחסור הכרה על גרין ובזמן הזה מיסי משתמשת בגל על חושי על האונדור אך ללא הצלחה מכיוון שמתקפת מסוג על חושי לא משפיעות עליו.
אתה מסתכל מה סוזן עושה שהיא כל כך בשקט ואתה רואה שהיא גוררת את הפועל מתחת לאפם של גרין ורוז ומכינה פוכדור ביד וצועקת "צאי אוניקס ותשתמשי בזריקת לבנים על האונדור" היא פוקדת על הפוקימונית שלה וזו מתחילה לזרוק אבנים על האונדור ולהבריח אותו, את רוז ואת גרין מהקרב.
"אנחנו עוד נתנקם בכם!" שניהם צועקים ונמלטים על נפשם.
אתה רואים שהאיש שאותו הם חקרו סובל מפצעים רבים ודימומים.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471681][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][U][QUOTE=totodile;1471679]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"היית גדולה ויוילון, מזל טוב על הניצחון הראשון שלך איתי אה סליחה, איתנו." אתה מחייך אליה חיוך רחב.
"חזרי כל הכבוד לך" אתה לוחש לה כשהיא כבר בתוך הפוקדור.
"את רואה שאף פעם אסור לזלזל באף מאמן?!" אתה מלגלג על סטפני למרות שאתה יודע שהקרב עוד לא נגמר וזו עונה לך "חכה ותראה".
"וואו מה זה הפוקימון הזה, בחיים לא ראיתי אותו. אולי מהמחוז של ויוילון" אתה חושב לעצמך ואסרוק אותו אך ללא הצלחה.
"מאיפה הפוקימון הזה?" אתה שואל את סטפני וזו עונה "ממחוז יונובה, קיבלתי אותו מ"המושיע" בכבודו ובעצמו" היא אומרת בגאווה.
"אוקיי סליחה פיפלאפ, אני יודע שאתה ואני התאמנו הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא מומחית לפוקימוני רעל, לכן אני בוחר באוניקס!" אתה אומר לפיפלאפ וזורק את הפוכדור של אוניקס.
"אוניקס, זריקת אבנים ואז התקלה!" אתה פוקד עליו.
אוניקס מתחיל לזרוק מלא אבנים לכיוון הםוקימון של סטפני וזו אומרת "ווירליפד תתגלגל משם ותחמוק" וכך הוא עושה לכל האבנים שאוניקס זורק וגם להתקלה שלו.
"אוניקס אולי חזק מבחינת סוג, אבל איטי מידי מכדי לפגוע בפוקימון שלי" היא אומרת בחיוך "ווירליפד תשתמש בזנב רעל!" אומרת סטפני ווירליפד פוגע באוניקס עם זנב רעל וגורם לו לחלות.
"עכשיו מביחנת אוניקס שלך זה די גמור, הוא לא יחזיק הרבה זמן מעמד כשהרעל של ווירליפד משפיע עליו!" אומרת סטפני עם חיוך רחב של ניצחון.
"מחוז יונובה. שמעתי על המחוז הזה פעם, אבל בחיים לא ראיתי אף פוקימון ממנו ואם הוא נראה כמו ווירליפד אז גם אין כל כך מה לראות" אומר ואצחק. "תיזהר אוניקס!" אצעק בבהלה "אל תדאג אנחנו עוד ננצח בקרב פה, פשוט נשתמש במהירות שהוא מתגלגל, נגדו. תשתמש בזריקת אבנים כך שתיצור מעגל סביבו שלא יוכל לברוח ואז תשתמש בקבר אבן, הוא פשוט ינעל שם כך שזאת תהיה פגיעה בטוחה!"
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471681][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][U]ג'וני:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000]"יופי פוליוואג תחזור." אתה משבח את פוליוואג ומחזיר אותו לפוכדור.
"אז שנמשיך לעיר הבאה?" אתה שואל את הילדה וזו מגיבה בציניות "אתה מעדיף להישאר ולעמוד פה?" ואתם מתקדמים לכיוון העיר פלוארומה.
ככל שאתם מתקדמים אתה רואה יותר ויותר פרחים, דבר המושך את תשומת ליבה של הילדה וקצת מעכב את ההתקדמות שלכם אך לבסוף אתם מגיעים לעיר פלוארומה.
אתה רואה עיר במצב טוב יחסית, אנשים מחייכים והמון פרחים.
"תראה איזה יופי של עיר!" אומרת לך הילדה עם עיניים נוצצות אבל אז נשמע פיצוץ עז ממזרח לעיר ואתה שומע אנשים מדברים על תחנת הרוח שנמצאת שם ועל כך שבלעדיה לא יהיה חשמל לעיר.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"שנעזור?" אני שואל את הילדה בחיוך ומפנה לברר היכן תחנת הרוח.
-
[QUOTE=totodile;1471682][QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471681][COLOR=#ff0000][B][U]
"מחוז יונובה. שמעתי על המחוז הזה פעם, אבל בחיים לא ראיתי אף פוקימון ממנו ואם הוא נראה כמו ווירליפד אז גם אין כל כך מה לראות" אומר ואצחק. "תיזהר אוניקס!" אצעק בבהלה "אל תדאג אנחנו עוד ננצח בקרב פה, פשוט נשתמש במהירות שהוא מתגלגל, נגדו. תשתמש בזריקת אבנים כך שתיצור מעגל סביבו שלא יוכל לברוח ואז תשתמש בקבר אבן, הוא פשוט ינעל שם כך שזאת תהיה פגיעה בטוחה!"[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"מחוז יונובה. שמעתי על המחוז הזה פעם, אבל בחיים לא ראיתי אף פוקימון ממנו ואם הוא נראה כמו ווירליפד אז גם אין כל כך מה לראות" אתה אומר לסטפני וצוחק.
"תיזהר אוניקס!" אתה צועק בבהלה, "אל תדאג אנחנו עוד ננצח בקרב פה, פשוט נשתמש במהירות שהוא מתגלגל, נגדו. תשתמש בזריקת אבנים כך שתיצור מעגל סביבו שלא יוכל לברוח ואז תשתמש בקבר אבן, הוא פשוט ינעל שם כך שזאת תהיה פגיעה בטוחה!" אתה אומר לאוניקס שלך וזה מצליח לסגור את ווירליפד בתוך חומת אבנים ואז משתמש בקבר אבנים כדי לפגוע בו."
"לא כל כך מהר!" אומרת סטפני עם חיוך "ווירליפד הגנת ברזל ואז קרן סולארית!" היא פוקדת עליו ואתה רואה שווירליפד הופך את עצמו לברזל ובכך נמנע מלקבל יותר מידי נזק וטוען קרן עוצמתית שפוגעת באוניקס ומעיפה אותו מעולף כמעט עלייך.
"אוניקס לא יכול להלחם, ווירליפד מנצח!" מכריז השופט.
"ווירליפד שלי יודע מתקפות רבות ומגוונות, דאגתי שהוא יוכל להתמודד במצב של חיסרון!" אומרת לך סטפני בגאווה.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=the rock;1471683]"שנעזור?" אני שואל את הילדה בחיוך ומפנה לברר היכן תחנת הרוח.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000]"אתה שואל ברצינות או בציניות?" שואלת אותך הילדה מופתעת לגמרי "ברור שנעזור! זה חובה שלנו בתור אנשים!" היא מציינת בעצבנות וגוררת אותך איתה לכיוון תחנת הרוח של פלוארומה.
כאשר אתם מגיעים לשם אתה ניתקל בשתי דמויות מוכרות ( [COLOR=#008000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/55.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/56.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [/COLOR] ) העושות שם כל יני דברים עם מכשירים מוזרים שגורמים לפוקימונים בצורת בלון ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/426.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/425.png[/IMG] ) להשתגע ולתקוף כל מה שבסביבתם.
"אנחנו חייבים לעצור אותם!" אומרת הילדה ומתחילה לרוץ לשם עם פוכדור בידה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471684]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000]"אתה שואל ברצינות או בציניות?" שואלת אותך הילדה מופתעת לגמרי "ברור שנעזור! זה חובה שלנו בתור אנשים!" היא מציינת בעצבנות וגוררת אותך איתה לכיוון תחנת הרוח של פלוארומה.
כאשר אתם מגיעים לשם אתה ניתקל בשתי דמויות מוכרות ( [COLOR=#008000][SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/55.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/img/trainers/5/blackwhite/56.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [/COLOR] ) העושות שם כל יני דברים עם מכשירים מוזרים שגורמים לפוקימונים בצורת בלון ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/426.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/425.png[/IMG] ) להשתגע ולתקוף כל מה שבסביבתם.
"אנחנו חייבים לעצור אותם!" אומרת הילדה ומתחילה לרוץ לשם עם פוכדור בידה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני רץ אל השניים שהפוכדור של נוזליף ומונפרנו בידי. "אתם שוב?" אני שואל ומחייך אל הדמויות המוכרות.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471684][QUOTE=totodile;1471682]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]"מחוז יונובה. שמעתי על המחוז הזה פעם, אבל בחיים לא ראיתי אף פוקימון ממנו ואם הוא נראה כמו ווירליפד אז גם אין כל כך מה לראות" אתה אומר לסטפני וצוחק.
"תיזהר אוניקס!" אתה צועק בבהלה, "אל תדאג אנחנו עוד ננצח בקרב פה, פשוט נשתמש במהירות שהוא מתגלגל, נגדו. תשתמש בזריקת אבנים כך שתיצור מעגל סביבו שלא יוכל לברוח ואז תשתמש בקבר אבן, הוא פשוט ינעל שם כך שזאת תהיה פגיעה בטוחה!" אתה אומר לאוניקס שלך וזה מצליח לסגור את ווירליפד בתוך חומת אבנים ואז משתמש בקבר אבנים כדי לפגוע בו."
"לא כל כך מהר!" אומרת סטפני עם חיוך "ווירליפד הגנת ברזל ואז קרן סולארית!" היא פוקדת עליו ואתה רואה שווירליפד הופך את עצמו לברזל ובכך נמנע מלקבל יותר מידי נזק וטוען קרן עוצמתית שפוגעת באוניקס ומעיפה אותו מעולף כמעט עלייך.
"אוניקס לא יכול להלחם, ווירליפד מנצח!" מכריז השופט.
"ווירליפד שלי יודע מתקפות רבות ומגוונות, דאגתי שהוא יוכל להתמודד במצב של חיסרון!" אומרת לך סטפני בגאווה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"לאאא אוניקס! היית גדול, תחזור. ויוילון אני יודע שאת עייפה ופגועה כבר מהקרב, אבל הכל תלוי בך, צאי ותשתמשי באבקת שינה ולאחר מכן בפרץ רוח! הוא לכוד וצריך להטען כך שהאבקת שינה חייבת לפגוע זה קריטי, אני מאמין בך!"
-
[QUOTE=the rock;1471685]אני רץ אל השניים שהפוכדור של נוזליף ומונפרנו בידי. "אתם שוב?" אני שואל ומחייך אל הדמויות המוכרות.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000]אתה רץ לכיוון השניים עם הפוכדורים של נאזליף ומונפרנו בידך ושואל בחיוך "אתם שוב?" את שני הדמויות.
"עוד פעם אתה?" אומרת רוז בעצבים "אתה ממש קוץ בישבן!" היא מוסיפה ושולפת פוכדור, "צא האונדור" היא אומרת ופוקימון דמוי כלב שחור ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/228.png[/IMG] ) יוצא מהפוכדור שלה.
"תשאיר אותה לי!" אומרת הילדה ושולפת פוכדור משלה "צא אושוואט!" היא אומרת ומוציא את אושוואט לקרב.
"צא קרוגאנק!" אומר גרין ומוציא את קרוגאנק שלו.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=totodile;1471686][QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471684]
"לאאא אוניקס! היית גדול, תחזור. ויוילון אני יודע שאת עייפה ופגועה כבר מהקרב, אבל הכל תלוי בך, צאי ותשתמשי באבקת שינה ולאחר מכן בפרץ רוח! הוא לכוד וצריך להטען כך שהאבקת שינה חייבת לפגוע זה קריטי, אני מאמין בך!"[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#0000ff]
"לאאא אוניקס!" אתה צועק, "היית גדול, תחזור. ויוילון אני יודע שאת עייפה ופגועה כבר מהקרב, אבל הכל תלוי בך, צאי ותשתמשי באבקת שינה ולאחר מכן בפרץ רוח! הוא לכוד וצריך להטען כך שהאבקת שינה חייבת לפגוע זה קריטי, אני מאמין בך!" אתה אומר לויוילון ומוציא אותה לקרב.
ויוילון מתחילה לנופף בכנפיה ואבקה ירוקה עפה ממנה, מכסה את ווירליפד ואתה רואה שהוא מתמוטט על הרצפה ישן.
ויוילון לא מסתפקת בזה ומשתמשת בפרץ רוח שגורם לנזק סופר אקטיבי כנגד ווירליפד של סטפני שנשאר לישון.
"ווירליפד תתעורר!" צועקת סטפני אך ללא הצלחה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471687][B][U][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000]אתה רץ לכיוון השניים עם הפוכדורים של נאזליף ומונפרנו בידך ושואל בחיוך "אתם שוב?" את שני הדמויות.
"עוד פעם אתה?" אומרת רוז בעצבים "אתה ממש קוץ בישבן!" היא מוסיפה ושולפת פוכדור, "צא האונדור" היא אומרת ופוקימון דמוי כלב שחור ( [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/228.png[/IMG] ) יוצא מהפוכדור שלה.
"תשאיר אותה לי!" אומרת הילדה ושולפת פוכדור משלה "צא אושוואט!" היא אומרת ומוציא את אושוואט לקרב.
"צא קרוגאנק!" אומר גרין ומוציא את קרוגאנק שלו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי כדאי להחליף ביניהם." אני אומר ומחליף בין רייהורן ונוזליף. "צא רייהורן מתקפת קרן." אני אומר לו תוך כדי שאני גם מסתכל איך הולך להילדה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471687][B][U][COLOR=#ff0000][B][U][COLOR=#0000ff]אייס:
"לאאא אוניקס!" אתה צועק, "היית גדול, תחזור. ויוילון אני יודע שאת עייפה ופגועה כבר מהקרב, אבל הכל תלוי בך, צאי ותשתמשי באבקת שינה ולאחר מכן בפרץ רוח! הוא לכוד וצריך להטען כך שהאבקת שינה חייבת לפגוע זה קריטי, אני מאמין בך!" אתה אומר לויוילון ומוציא אותה לקרב.
ויוילון מתחילה לנופף בכנפיה ואבקה ירוקה עפה ממנה, מכסה את ווירליפד ואתה רואה שהוא מתמוטט על הרצפה ישן.
ויוילון לא מסתפקת בזה ומשתמשת בפרץ רוח שגורם לנזק סופר אקטיבי כנגד ווירליפד של סטפני שנשאר לישון.
"ווירליפד תתעורר!" צועקת סטפני אך ללא הצלחה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"יופי ויוילון, רק עוד קצת, שוב פעם תשתמשי בפרץ רוח, את יכולה לגמור אותו!" אומר לה ואביט בה בעיניים מלאות תקווה לעתיד ורוד.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471681]
[B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][COLOR=#008000]דני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]"שינכן תתחמקו ותתקרבו אחת לשנייה ובסופות של דבר מיסי תרחפי מעל סטייל!" אתה אומר לשניהן כהכנה לתוכנית ההתקפה החדשה.
"סטייל תשתמשי בנגיחה ואז טופר מתכת על קרוגנק מיסי תשתמשי בעל חושי על קרוגנק או האונדור אם הם נמסים לתקוף את סטייל או אותך!" אתה אומר בהחלטיות.
'נראה שסטייל מתקשה כנגד קרוגנק לבדה ואני אצתרך לגרום למיסי לחפות עלייה אבל עם היתרון הגובה והתקפה שפועלת מרחוק אני יודע שמיסי מסוגלת לזה!' אני חושב לעצמי וצופה בקרב וזורק מבט לכיוון סוזן כדי לדעת למה היא כל כך שקטה.
מיסי וסטייל מצליחות לחמוק מההתקפות של האונדור וקרוגאנק ולהגיע למצב שמיסי מחפה על סטייל מלמעלה.
סטייל משתמש בנגיחה ובטופר מתכת על קרוגאנק ומעיפה אותו מחסור הכרה על גרין ובזמן הזה מיסי משתמשת בגל על חושי על האונדור אך ללא הצלחה מכיוון שמתקפת מסוג על חושי לא משפיעות עליו.
אתה מסתכל מה סוזן עושה שהיא כל כך בשקט ואתה רואה שהיא גוררת את הפועל מתחת לאפם של גרין ורוז ומכינה פוכדור ביד וצועקת "צאי אוניקס ותשתמשי בזריקת לבנים על האונדור" היא פוקדת על הפוקימונית שלה וזו מתחילה לזרוק אבנים על האונדור ולהבריח אותו, את רוז ואת גרין מהקרב.
"אנחנו עוד נתנקם בכם!" שניהם צועקים ונמלטים על נפשם.
אתה רואים שהאיש שאותו הם חקרו סובל מפצעים רבים ודימומים.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"סוזן תעלי על סוזן ותלכו למרכז הפוקימונים במהירות האפשרית!" אני אומר בבהלה ממראה הדם. "אנחנו נלך לשם ברגל ונפגוש אותך שם!" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון העיר.
"מיסי סטייל תחזרו" אני אומר ומחזיר את שתיהן לפוכדורים "שתכן עשיתן עבודה מעולה!" אני אומר בעודי רץ.
-
[QUOTE=the rock;1471688]"אוקיי כדאי להחליף ביניהם." אני אומר ומחליף בין רייהורן ונוזליף. "צא רייהורן מתקפת קרן." אני אומר לו תוך כדי שאני גם מסתכל איך הולך להילדה.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"אוקיי כדאי להחליף ביניהם." אתה אומר לעצמך ומחליף בין רייהורן ונאזליף.
"צא רייהורן מתקפת קרן." אתה אומר לו תוך כדי שאתה גם מסתכל איך הולך להילדה.
רייהורן יוצא לקרב ומשתמש במתקפת קרן על קרוגאנק ובגלל עוצמתו המטורפת הוא מעיף אותו באוויר בעוצמה.
"קרוגאנק שבירת לבנים!" אומר גרין לקרוגאנק שנוחת בעוצמה על רייהורן ומשתמש בשבירת לבנים וגורם לו לנזק סופר אפקטיבי.
אתה מתכל על הקרב של הילדה ורואה שידה על העליונה.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=totodile;1471689]"יופי ויוילון, רק עוד קצת, שוב פעם תשתמשי בפרץ רוח, את יכולה לגמור אותו!" אומר לה ואביט בה בעיניים מלאות תקווה לעתיד ורוד.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff]"יופי ויוילון, רק עוד קצת, שוב פעם תשתמשי בפרץ רוח, את יכולה לגמור אותו!" אתה אומר לה ומביט בה בעיניים מלאות תקווה לעתיד ורוד.
ויוילון משתמשת בפרץ רוח נוסף על ווירליפד הישן ומעיף אותו בעוצמה על האבנים שאוניקס זרק מקודם ויוצר מסך אבק.
לאחר שהאבק מתפזר השופט מכריז "ווירליפד לא יכול להמשיך להלחם, המנצחת היא ויוילון, דבר האומר שהמנצח בקרב הוא המתמודד!" ונעלם.
"איך הפסדתי? זה לא יכול להיות, אני הכי טובה שיש!" סטפני מתחילה לבכות ואז תושבי העיר שנשארו תופסים אותה כשבראשם השוטרת ג'ני ( [IMG]http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2011/088/9/d/officer_jenny_sprite_by_x_5_4_5_2-d3cpzof.png[/IMG]) "זהו סטפני, שלטון הטרור שלך נגמר!" היא מכריזה ואוזקת אותה "אנחנו לוקחים את העיר חזרה לידינו!" היא אומרת לה ואז פונה אלייך "תודה רבה לך ילד, בתור אות הוקרה תן לי להניק לך את התג שיוכיח שניצחת במכון פה וגם 1000$ פרס כספי!" היא אומרת ומגישה לך כסף ותג ( [IMG]http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2011/275/8/5/skull_badge_by_warriorgriffinheart-d4blkoo.png[/IMG] ).
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=מונקי;1471690]"סוזן תעלי על סוזן ותלכו למרכז הפוקימונים במהירות האפשרית!" אני אומר בבהלה ממראה הדם. "אנחנו נלך לשם ברגל ונפגוש אותך שם!" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון העיר.
"מיסי סטייל תחזרו" אני אומר ומחזיר את שתיהן לפוכדורים "שתכן עשיתן עבודה מעולה!" אני אומר בעודי רץ.[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#008000][/COLOR][/U][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000]"סוזן תעלי על אוניקס ותלכו למרכז הפוקימונים במהירות האפשרית!" אתה אומר בבהלה ממראה הדם.
"אנחנו נלך לשם ברגל ונפגוש אותך שם!" אתה אומר לה ומתחיל לרוץ לכיוון העיר.
"מיסי סטייל תחזרו" אתה מוסיף ומחזיר את שתיהן לפוכדורים "שתכן עשיתן עבודה מעולה!" אתה אומר להן בעודך רץ.
כאשר אתה מגיע למרכז הפוקימונים אתה רואה שסוזן עומדת ליד האיש כשהוא כולו חבוש, מונשם ומורדם ואז האחור ג'וי ניגשת אליכם ואומרת בקול עצוב "זהו החוקר שעובד בעיר שלנו, קרואים לי ג'ואי, הוא חוקר על הפוקימונים האגדיים של סינו ולפי מה שידוע לי הוא גילה תגלית מרעישה והיה בדרך לספר לפרופסור רואן אך כנראה הותקף לפני" והולכת.
"דני, מה אתה אומר, נשאר פה לשמוע מפיו של ג'ואי את הסיפור או שנמשיך בדרכינו לכיוון העיר אטרנה לקראת הקרב מול המושל הבא?" שואלת אותך סוזן.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471691][B][U][COLOR=#ff0000][B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#0000ff]אייס:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][COLOR=#0000ff]"יופי ויוילון, רק עוד קצת, שוב פעם תשתמשי בפרץ רוח, את יכולה לגמור אותו!" אתה אומר לה ומביט בה בעיניים מלאות תקווה לעתיד ורוד.
ויוילון משתמשת בפרץ רוח נוסף על ווירליפד הישן ומעיף אותו בעוצמה על האבנים שאוניקס זרק מקודם ויוצר מסך אבק.
לאחר שהאבק מתפזר השופט מכריז "ווירליפד לא יכול להמשיך להלחם, המנצחת היא ויוילון, דבר האומר שהמנצח בקרב הוא המתמודד!" ונעלם.
"איך הפסדתי? זה לא יכול להיות, אני הכי טובה שיש!" סטפני מתחילה לבכות ואז תושבי העיר שנשארו תופסים אותה כשבראשם השוטרת ג'ני ( [IMG]http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2011/088/9/d/officer_jenny_sprite_by_x_5_4_5_2-d3cpzof.png[/IMG]) "זהו סטפני, שלטון הטרור שלך נגמר!" היא מכריזה ואוזקת אותה "אנחנו לוקחים את העיר חזרה לידינו!" היא אומרת לה ואז פונה אלייך "תודה רבה לך ילד, בתור אות הוקרה תן לי להניק לך את התג שיוכיח שניצחת במכון פה וגם 1000$ פרס כספי!" היא אומרת ומגישה לך כסף ותג ( [IMG]http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2011/275/8/5/skull_badge_by_warriorgriffinheart-d4blkoo.png[/IMG] ).
"יש! את גדולה ויוילון, עשית את זה! אני גאה בך כל כך." אצעק לה בגאווה עצומה. "סטפני, את חייבת להבין שאסור לך לזלזל באף מאמן ואף פוקימון, אם לא היית מזלזלת אולי היית מנצחת." "וואו היא הייתה מאמנת חזקה" אחשוב לעצמי. "קחו אותה מפה אנשים, תבנו את חייכם מחדש. תודה השוטרת ג'ני על התג ועל הכסף." "פיפלאפ תראה, התג הראשון שלנו!" אומר לו ואתחיל לרקוד איתו. "קדימה בוא נלך לרפא את ויוילון ואוניקס ונתקדם מפה." לאחר שנגיע למרכז הפוקימונים אתן לאחות ג'וי את הפוקידורים של שני הפצועים ואחכה.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471691][B][U][COLOR=#ff0000]ג'וני:
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]"אוקיי כדאי להחליף ביניהם." אתה אומר לעצמך ומחליף בין רייהורן ונאזליף.
"צא רייהורן מתקפת קרן." אתה אומר לו תוך כדי שאתה גם מסתכל איך הולך להילדה.
רייהורן יוצא לקרב ומשתמש במתקפת קרן על קרוגאנק ובגלל עוצמתו המטורפת הוא מעיף אותו באוויר בעוצמה.
"קרוגאנק שבירת לבנים!" אומר גרין לקרוגאנק שנוחת בעוצמה על רייהורן ומשתמש בשבירת לבנים וגורם לו לנזק סופר אפקטיבי.
אתה מתכל על הקרב של הילדה ורואה שידה על העליונה.
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
'אוקי דאגה אחת פחות.' "עכשיו רייהורן שוב מתקפת קרן וכאשר הוא בא במתקפה תגיב בדריכה." אני צועק אליו
-
[B][/B][QUOTE=totodile;1471692]"יש! את גדולה ויוילון, עשית את זה! אני גאה בך כל כך." אצעק לה בגאווה עצומה. "סטפני, את חייבת להבין שאסור לך לזלזל באף מאמן ואף פוקימון, אם לא היית מזלזלת אולי היית מנצחת." "וואו היא הייתה מאמנת חזקה" אחשוב לעצמי. "קחו אותה מפה אנשים, תבנו את חייכם מחדש. תודה השוטרת ג'ני על התג ועל הכסף." "פיפלאפ תראה, התג הראשון שלנו!" אומר לו ואתחיל לרקוד איתו. "קדימה בוא נלך לרפא את ויוילון ואוניקס ונתקדם מפה." לאחר שנגיע למרכז הפוקימונים אתן לאחות ג'וי את הפוקידורים של שני הפצועים ואחכה.[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff][B][U]אייס:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#0000ff]"יש! את גדולה ויוילון, עשית את זה! אני גאה בך כל כך." אתה צועק לויוילון בגאווה עצומה.
"סטפני, את חייבת להבין שאסור לך לזלזל באף מאמן ואף פוקימון, אם לא היית מזלזלת אולי היית מנצחת." אתה אומר לה לפני שהיא מלחקת למעצר.
'וואו היא הייתה מאמנת חזקה' אתה חושב לעצמך.
"קחו אותה מפה אנשים, תבנו את חייכם מחדש. תודה השוטרת ג'ני על התג ועל הכסף." אתה אומר לתושבי העיר והשוטרת ג'ני ואז פונה לפיפלאפ, "פיפלאפ תראה, התג הראשון שלנו!" אתה אומר לו ומתחיל לרקוד איתו. "קדימה בוא נלך לרפא את ויוילון ואוניקס ונתקדם מפה." אתה אומר לפיפלאפ.
לאחר שאתה מגיע למרכז הפוקימונים אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדורים של שני הפצועים ומחכה.
כעבור שעה אתה מקבל את הפוקימונים שלך חזרה בריאים ושלמים ואתם מתחילים לחזור לכיוון העיר ג'ובילייף.
אתה יוצא מהעיר אורבורג ורואה עיר שמתחילה להשתקם לאט לאט, יותר אנשים יוצאים לרחוב, משאיות מזון מגיעות לחנויות ועוד.
כאשר אתה מגיע לעיר ג'ובילייף בערב אתה רואה שמסיבה נערכת לשם לאור מפלתה של סטפני ואנשים גם עושים שם קרבות פוקימונים במעין טורניר קטן כזה שאירגן האחראי עליהם ובצפון העיר בדרך 204 אתה רואה מספר פוקימוני לילה מטיילים להם ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/425.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/355.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/200.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/292.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/92.png[/IMG] ).
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=the rock;1471693]'אוקי דאגה אחת פחות.' "עכשיו רייהורן שוב מתקפת קרן וכאשר הוא בא במתקפה תגיב בדריכה." אני צועק אליו[/QUOTE]
[/COLOR][/U][/B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]'אוקי דאגה אחת פחות.' אתה חושב לעצמך לאחר ההתבוננות על הקרב של הילדה מול רוז.
"עכשיו רייהורן שוב מתקפת קרן וכאשר הוא בא במתקפה תגיב בדריכה." אתה צועק אליו ורייהורן מהנהן.
רייהורן מתחיל להסתער לכיוון קרוגאנק במהירות עצומה וגרין צועק לו "קרוגאנק תחמוק הצידה" וקרוגאנק מצליח מכיוון שהרגליים הקצרות של רייהורן מקשות עליו לבצע פניות בזמן ריצה.
"עכשיו שוב שבירת לבנים!" פוקד עליו גרין וקרוגאנק מתחיל לרוץ לכיוון רייהורן שמגיב בדריכה מול שבירת הלבנים.
שני הפוקימונים נהדפים אחורה אך יכולים להמשיך בקרב.
מה תעשה?[/COLOR]