-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483628][B]אלון-[/B]
סאנקורן מראש העץ מהנהן בראשו הקטן, ומפזר אבקה ורודה וריחנית לכל עבר, מה שמושך את עדר האודישים להתחיל לרוץ במהירות לעבר העץ, וככה הם גוררים אותך על גבך לעבר העץ. בינתיים סאנקורן מזנק למטה, כשהוא עדין מפיץ ריח מתוק. האודישים מסתכלים עליו, ונראה שהם אחוזי רעב. הוא נלחץ ומחזיר את עצמו לכדור שלו. משאיר אותך ואת הופיפ חשופים לעדר, רעב למראה של פוקימונים.
[/QUOTE]
'אוי, שיט.'
'אני מניח שהופיפ לא יכולה להרים אותי, היא עלולה להיפגע' אחשוב לעצמי ואביט לעברה, 'ובכן.. אין מה לעשות, נלחם בעשב עם עשב'.
"אוקיי, סאנקרן צא החוצה שוב!" אומר ואוציא אותו מהכדור, ואמהר להסביר "תשתמש שוב בריח מתוק! הופיפ נסי להעיף את הריח עם שני העלים שלך, נסי לסובב אותם במהירות כמו קודם! אני יודע שאת יכולה לעשות את זה!"
-
[b]בלו-[/b]
זה לא שהוא מתוסבך, פשוט טיפה חסר ריכוז.. ואת זה את יכולה למצוא בבולבאפדיה.
ואלו מתקפות שהן לא נלמדות ע"י עליית רמות. זה או מתקפות מיוחדות שלימדת או מתנה ממני :)
כל אחד שאת לוכדת/מפתחת/מחליפה, מקבל את המתקפות הרגילות ועוד אחת או שתיים מתנה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את משחררת את ספינראק שלך מהפוקדור והוא בשניות מטפס על כתפך ומסתכל בקרב בין פיצ'ו לסקיטי. פיצ'ו רצה לעבר הפוקימון וטוענת אגרוף רעם, וניצוצות חשמליים נפלטים לכל עבר בזמן שהוא חובט בסקיטי כמעט פעמיים מצד לצד.
סקיטי נראה מעט מסוחרר, אבל מנער את ראשו ואז שולח מפיו בועת לב גדולה ואדומה לעברה של פיצ'ו, אשר מתפוצצת עליה בזיקוקים. בשניות שני לבבות מופיעות על עינייה של פיצ'ו והיא מתחילה לקרקר סביבו בהתלהבות, כאילו היא התאהבה בו בשנייה.[/quote]
"פיצ'ו, צאי מזה! הוא משפיע עלייך בעזרת איזה התקפה מוזרה!" אצעק לה. "תשתמשי במכת ברק על סקיטי!" אומר בתקווה שהיא תחזור לעצמה.
-
[QUOTE][B]לוקאס-
אחרי שאתה חוזר למרכז, מרוצה מההישג היומי שלך, אתה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לכיוון המכון, שראית אותו קודם עומד לצד דרך ארוכה. אבל, כשאתה מגיע לשם, אתה רואה את הבניין הגדול והמרשים הזה נעול.
[/B][/QUOTE]
"יופי" אומר לעצמי ואחפש איזה שלט על הדלת כדי לגלות מתי יפתחו "חייב להיות פה משהו"
-
[B]ג'ון-[/B]
אין לו כל כך הרבה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קקונה שלך שולח שוב חוט לבן ודק, אבל הפעם לעבר ג'יאדוד, אשר נמצא באמצע הדרך לדחיפה נוספת על ארון. החוט מתחיל להיקשר סביבו, אבל שוב אגסקיוט מתערב והחוט פשוט נשלח ממנו לעבר קקונה וקושר גם אותו.
המצב לא מזהיר בכלל לשני הפוקימונים שלך. אגסקיוט מתחיל לצרוח בקול רם וגבוהה אשר יוצר גלים כחולים של קול, אשר פוגעים בשני הפוקימונים שלך. למרות זאת, קקונה לא מוותר ובזכות זה שאין לו רגליים, החוט לא מפריע לו יותר מידי והוא קופץ מול ארון, ומגן עליה בגופו ואז שולח מתר כבד של עוקצי רעל על שני הפוקימונים. לפתע שניהם זוהרים בסגול בהיר.
שניהם הורעלו.
[B]אלון-[/B]
אתה משחרר את סאנקורן לפני, ושני הפוקימונים שלך משלבים כוחות ויוצרים סוג של טורנדו ריחני וורוד אשר מתפזר לכל עבר. למרות שהמראה מעט גס, אתה רואה בזה משהו חינני ומעט קסום בהופעה הזאת. בינתיים, עדר האודיש, אשר נראה מהופנט מהריח, מתפזר במהירות לכל עבר ומתחיל להיעלם מהאופק, למרות שאתה מבחין בכמה בודדים מסתובבים בקרבתך.
[B]בלו-[/B]
נראה שפיצ'ו מנסה להילחם בהשפעה המוזרה של סקיטי עליה, ומצליחה לשחרר עוד מכת ברק לעברו של סקיטי, אשר נפגע ישירות מהמתקפה. סקיטי מיילל בקול עצוב לעברה של פיצ'ו, אשר בתגובה נראית מצטערת ורצה לעברו ומתחילה לחבק אותו בחוזקה. סקיטי מסתכל עלייך, מיילל בקול חמוד ומתחיל לדלג סביב פיצ'ו בהתלהבות. נראה שהפרח על הראש שלה מסקרן אותו והוא מנסה לתפוס אותו בפיו. לא נראה שאחד מהם בקטע של קרב כל כך.
[B]לוקאס-[/B]
אתה מתחיל להקיף את המכון ועושה סיבוב שלם, ואחר כך עוד אחד מהצד השני ואפילו, מנסה לפתוח את הדלת.
המקום נראה ריק.
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה מתחיל להקיף את המכון ועושה סיבוב שלם, ואחר כך עוד אחד מהצד השני ואפילו, מנסה לפתוח את הדלת.
המקום נראה ריק.
[/QUOTE]
'מה קורה פה' אחשוב לעצמי ואחפש את אחד המקומיים לשאול אותם לאן נעלמו כל עובדי המכון
-
[B]לוקאס-[/B]
אתה מתחיל להסתכל סביב ומתחיל להרגיש כאילו אתה במערב הפרוע. שום דבר. אתה חוזר בחזרה לכיוון העיר וניגש לאדם הראשון שאתה רואה. במקרה אישה זקנה בעלת שימלת תחרה שנראית בת מאה שנה. "דני?" היא שואלת בקול צרוד "השמוק הקטן בטח שוב נטש את העמדה שלו! הוא אז בטח במרכז רבייה" אומרת לך ואז ממשיכה ללכת כשהיא נשענת על מקל הליכה בצורת סוודוודו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483729]
[B]אלון-[/B]
אתה משחרר את סאנקורן לפני, ושני הפוקימונים שלך משלבים כוחות ויוצרים סוג של טורנדו ריחני וורוד אשר מתפזר לכל עבר. למרות שהמראה מעט גס, אתה רואה בזה משהו חינני ומעט קסום בהופעה הזאת. בינתיים, עדר האודיש, אשר נראה מהופנט מהריח, מתפזר במהירות לכל עבר ומתחיל להיעלם מהאופק, למרות שאתה מבחין בכמה בודדים מסתובבים בקרבתך.
[/QUOTE]
"זה הזמן להראות להם!" אומר לפוקימוניי, "הופיפ, בלימה על האודיש הזה!" אומר ואצביע על אחד מהם.
"סנקרן, השתמש בספיגה על האודיש השני!" אורה לו.
--
כן. אני רוצה שני אודישים.
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה מתחיל להסתכל סביב ומתחיל להרגיש כאילו אתה במערב הפרוע. שום דבר. אתה חוזר בחזרה לכיוון העיר וניגש לאדם הראשון שאתה רואה. במקרה אישה זקנה בעלת שימלת תחרה שנראית בת מאה שנה. "דני?" היא שואלת בקול צרוד "השמוק הקטן בטח שוב נטש את העמדה שלו! הוא אז בטח במרכז רבייה" אומרת לך ואז ממשיכה ללכת כשהיא נשענת על מקל הליכה בצורת סוודוודו[/QUOTE]
"זה היה... מעניין" אומר במבט מוזר ואתחיל לחפש את מרכז הרבייה בעיר כדי להגיד לדני שבאתי לאתגר אותו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483729][B]ג'ון-[/B]
אין לו כל כך הרבה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קקונה שלך שולח שוב חוט לבן ודק, אבל הפעם לעבר ג'יאדוד, אשר נמצא באמצע הדרך לדחיפה נוספת על ארון. החוט מתחיל להיקשר סביבו, אבל שוב אגסקיוט מתערב והחוט פשוט נשלח ממנו לעבר קקונה וקושר גם אותו.
המצב לא מזהיר בכלל לשני הפוקימונים שלך. אגסקיוט מתחיל לצרוח בקול רם וגבוהה אשר יוצר גלים כחולים של קול, אשר פוגעים בשני הפוקימונים שלך. למרות זאת, קקונה לא מוותר ובזכות זה שאין לו רגליים, החוט לא מפריע לו יותר מידי והוא קופץ מול ארון, ומגן עליה בגופו ואז שולח מתר כבד של עוקצי רעל על שני הפוקימונים. לפתע שניהם זוהרים בסגול בהיר.
שניהם הורעלו.
[B]אלון-[/B]
[B]בלו-[/B]
נראה שפיצ'ו מנסה להילחם בהשפעה המוזרה של סקיטי עליה, ומצליחה לשחרר עוד מכת ברק לעברו של סקיטי, אשר נפגע ישירות מהמתקפה. סקיטי מיילל בקול עצוב לעברה של פיצ'ו, אשר בתגובה נראית מצטערת ורצה לעברו ומתחילה לחבק אותו בחוזקה. סקיטי מסתכל עלייך, מיילל בקול חמוד ומתחיל לדלג סביב פיצ'ו בהתלהבות. נראה שהפרח על הראש שלה מסקרן אותו והוא מנסה לתפוס אותו בפיו. לא נראה שאחד מהם בקטע של קרב כל כך.
"אוקיי, זה לא ילך" אומר ואצחק. אתקרב אל סקיטי ואלטף את ראשו. "היי סקיטי, אני רואה שאתה ופיצ'ו יכולים להיות חברים ממש טובים! מה דעתך להצטרף למסע שלנו? אני בטוחה שיהיה לנו ממש כיף ותוכל לשחק עם פיצ'ו הרבה" אומר לסקיטי תוך כדי ליטוף ראשו. "מה דעתך על זה פיצ'ו?" אשאל אותה לדעתה בחיוך. 'הם כאלה חמודים ביחד!' אחשוב בראשי במבט על השניים
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483581][B]לוקאס-[/B]
נכון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד נראה מעט מבולבל, אבל מנסה לעשות את מה שאתה אומר לו והוא מתחיל לחבוט בחוזקה בגלמיאו וניצוצות חשמליים יוצאים מאגרופו. גלמיאו נוהם בקול בקול רם, ומסתער שוב על אלקיד, אשר מחטיף לו אגרוף הישר לפנים, ומעיף אותו לאחור.
בניסיון אחרון, כנראה, להגן על כבודו גלמיאו נראה זועם במיוחד וציפורניו מתארכות כמעט כמו גופו והוא רץ במהירות בזק לעברו של אלקיד, אשר מנסה להתחמק וסופג פגיעה ישירה.
עוד לפני שאתה מספיק לומר משהו אלקיד זוהר באור בוהק וחזק ומסתער על גלמיאו עם אגרוף מגה קטלני אשר פוגע בדיוק באמצע ראשו של גלמיאו, מרסק אותו לגמרי ומעלף אותו במקום.
אלקיד למד אגרוף מגה.
[B]אדם-[/B]
אתה מחקה את לוקאס? :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמנדר עושה את דבריו וציפורניו מתארכות פלאים, והוא שולח גחלת עליהן, ובאופן מפתיע, הן נדלקות. צ'ארמנדר מסתער עליו ושורט את ווארמפל בחוזקה ותוך כדי שורף אותו.
ווארמפל מעולף.
[B]אלון-[/B]
אתה רץ לכיוון העץ, אבל נראה כאילו העץ מתרחק ממך, או שאתה רץ במקום 'האם זה קסם?' אתה תוהה לעצמך ומתחיל להילחץ. הופיפ וסאנקורן עדיין קוראים לך והם אחוזי היסטריה של ממש. אתה מסתכל סביבך, ושומע רישרוש קל שבקלים ממש מתחתיך. אתה מגרד את ראשך ומתכופף, ואז מבין ממה הם בשוט. הדרך שעליה אתה הולך עשויה כולה מעשב שנראה לך חי, והוא מזיז אותך ממקום למקום. אתה מתחיל לבעוט בהם במהירות, ואז אחד נופל אחורה ומגלה שזה לא יותר מעדר ענקי של אודיש [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/43.gif[/IMG].
[B]ג'ון-
[/B]עמוד? חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנער מחייך ומציג את עצמו "שון" אומר בפשטות ומסכים לתנאיך ושולח שני פוקדורים לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים מוזרים. אחד נראה כמו אוסף של ביצים ורודות [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/102.gif[/IMG]. ואילו השני נראה כמו גוש אבן עם שתי ידיים חסונות [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/74.gif[/IMG].
[B]בלו-[/B]
זה לא שהוא מתוסבך, פשוט טיפה חסר ריכוז.. ואת זה את יכולה למצוא בבולבאפדיה.
ואלו מתקפות שהן לא נלמדות ע"י עליית רמות. זה או מתקפות מיוחדות שלימדת או מתנה ממני :)
כל אחד שאת לוכדת/מפתחת/מחליפה, מקבל את המתקפות הרגילות ועוד אחת או שתיים מתנה
את משחררת את ספינראק שלך מהפוקדור והוא בשניות מטפס על כתפך ומסתכל בקרב בין פיצ'ו לסקיטי. פיצ'ו רצה לעבר הפוקימון וטוענת אגרוף רעם, וניצוצות חשמליים נפלטים לכל עבר בזמן שהוא חובט בסקיטי כמעט פעמיים מצד לצד.
סקיטי נראה מעט מסוחרר, אבל מנער את ראשו ואז שולח מפיו בועת לב גדולה ואדומה לעברה של פיצ'ו, אשר מתפוצצת עליה בזיקוקים. בשניות שני לבבות מופיעות על עינייה של פיצ'ו והיא מתחילה לקרקר סביבו בהתלהבות, כאילו היא התאהבה בו בשנייה.[/QUOTE]
ווארמפל הוא זה שעטף לי אותם במשי...
אני מקורי אחי.
~
"אני לא מאמין צ׳ארמנדר, כל הכבוד!" אתלהב והוציא פוקדור "פוקדור צא!" תמיד רציתי לומר את זה... אחשוב בהתלהבות.
-
[B]אלון-[/B]
רעיון יפה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים שלך מתייצבים מול שני אודישים. הופיפ שלך מתייצבת מול אודיש, אשר נראית מעט גדולה יותר מהשאר ואילו סאנקורן מתמודד מול אחד רגיל למראה. הופיפ מסתערת עם [I]דחיפה,[/I]כשהיא לא מוכנה בכלל לקרב ומעיפה אותה לאחור. אודיש קופצת בחזרה מוכנה לקרב ומתחילה לזהור באור צהוב ובהיר ולפני פיה הקטן נוצרת בועת אור אשר נשלחת ממנה עשרות עלים ירוקים חדים כתער ופוגעים בחוזקה בהופיפ. אתה בודק בפוקידע שלך ומגלה שזו מתקפת כוח טבעי ( nature power) ולא עלי תער רגילים.
לעומת זאת, סאנקורן מתחיל לזהור בירוק בהיר ושולח גל אנרגיה ירוקה לעבר אודיש, אשר מגיב אף הוא באותה מתקפה ושתי המתקפות מבטלות אחת את השנייה.
[B]לוקאס-[/B]
אתה מתחיל לחפש בעיר את מרכז הרבייה ואחרי כמעט שעת חיפושים ושיטוטים אינסופיים, אתה מוצא סוף סוף את המבנה. אתה נכנס פנימה נחוש ומוכן לקרב ומוצא את עצמך בחדר ורדרד וחמוד מלא בבובות של פוקימונים ועשרות ביצים שמורות בתוך ארונות פתוחים, וכל ביצה נחה על כרית דקורטיבית. ושם באמצע החדר אתה רואה בחור, לא יותר מבוגר ממך [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG] מאכיל בחום פוקימון ורוד וקטן [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/173.gif[/IMG] שאותה מזהה כקלפה.
"אפשר לעזור?" הוא שואל ונעמד על רגליו ועל פניו עולה חיוך מנומס, אבל יחסית קר באופן מוזר.
[B]בלו-[/B]
את יכולה לצטט רק את הקטע שלך? זה סתם גורם לי לגרור יותר את הדף חח :nose_pick:
סקיטי מיילל בקול ומתלטף למגע ידך, ואז קופץ על פיצו בהתלהבות ושניהם מתגלגלים על האדמה בצחוק מתגלגל. ספינראק גם יורד מכתפך ומצטרף אליהם למשחק. ושלושתם מתחילים לשחק בנמרצות בעשרות משחקים, שאינך מבינה והכי קרוב שאת יכולה לתאר אותם כמשחק תופסת, משולב עם מחבואים וטיפוס על דברים גבוהים. לבסוף שלושתם חוזרים אליך, מותשים ורעבים.
[B]אדם-
[/B]תצטט את עצמךךךךך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור חדש על וורארמפל אשר נשאב פנימה באור בהיר ונלכד בפנים. אחרי כמה גילגולים הפוקדור נעצר. ווארמפל נלכד.
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה מתחיל לחפש בעיר את מרכז הרבייה ואחרי כמעט שעת חיפושים ושיטוטים אינסופיים, אתה מוצא סוף סוף את המבנה. אתה נכנס פנימה נחוש ומוכן לקרב ומוצא את עצמך בחדר ורדרד וחמוד מלא בבובות של פוקימונים ועשרות ביצים שמורות בתוך ארונות פתוחים, וכל ביצה נחה על כרית דקורטיבית. ושם באמצע החדר אתה רואה בחור, לא יותר מבוגר ממך מאכיל בחום פוקימון ורוד וקטן שאותה מזהה כקלפה.
"אפשר לעזור?" הוא שואל ונעמד על רגליו ועל פניו עולה חיוך מנומס, אבל יחסית קר באופן מוזר.
[/QUOTE]
"שלום אישי הטוב, אני באתי לעיר הזאת על מנת לאתגר את מנהיג המכון ולזכות בתג הראשון שלי" אומר לו "התוכל להגיד לי היכן אוכל למצוא את מנהיג מכון זה, אישה אחת אמרה לי, ואני מצטט את מילותיה, שאוכל למצוא את ה"שמוק" המדובר במקום מכובד זה"
-
[QUOTE]
אדם-
תצטט את עצמךךךךך
אתה זורק פוקדור חדש על וורארמפל אשר נשאב פנימה באור בהיר ונלכד בפנים. אחרי כמה גילגולים הפוקדור נעצר. ווארמפל נלכד.[/QUOTE]
אני אנסה...
~
"מעולה! ווארמפל, ברוך הבא לצוות." אלחש לו בשקט לפוקדור. "צ׳ארמנדר, אני ממש אהבתי את השילוב בין שריטות וגחלת! אני חושב שכדאי שנתאמן על זה עוד טיפה!" אומר לצ׳ארמנדר ואמשיך ללכת הלאה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483755][B]אלון-[/B]
רעיון יפה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים שלך מתייצבים מול שני אודישים. הופיפ שלך מתייצבת מול אודיש, אשר נראית מעט גדולה יותר מהשאר ואילו סאנקורן מתמודד מול אחד רגיל למראה. הופיפ מסתערת עם [I]דחיפה,[/I]כשהיא לא מוכנה בכלל לקרב ומעיפה אותה לאחור. אודיש קופצת בחזרה מוכנה לקרב ומתחילה לזהור באור צהוב ובהיר ולפני פיה הקטן נוצרת בועת אור אשר נשלחת ממנה עשרות עלים ירוקים חדים כתער ופוגעים בחוזקה בהופיפ. אתה בודק בפוקידע שלך ומגלה שזו מתקפת כוח טבעי ( nature power) ולא עלי תער רגילים.
לעומת זאת, סאנקורן מתחיל לזהור בירוק בהיר ושולח גל אנרגיה ירוקה לעבר אודיש, אשר מגיב אף הוא באותה מתקפה ושתי המתקפות מבטלות אחת את השנייה.
[B]לוקאס-[/B]
אתה מתחיל לחפש בעיר את מרכז הרבייה ואחרי כמעט שעת חיפושים ושיטוטים אינסופיים, אתה מוצא סוף סוף את המבנה. אתה נכנס פנימה נחוש ומוכן לקרב ומוצא את עצמך בחדר ורדרד וחמוד מלא בבובות של פוקימונים ועשרות ביצים שמורות בתוך ארונות פתוחים, וכל ביצה נחה על כרית דקורטיבית. ושם באמצע החדר אתה רואה בחור, לא יותר מבוגר ממך [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG] מאכיל בחום פוקימון ורוד וקטן [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/173.gif[/IMG] שאותה מזהה כקלפה.
[B]בלו-[/B]
סקיטי מיילל בקול ומתלטף למגע ידך, ואז קופץ על פיצו בהתלהבות ושניהם מתגלגלים על האדמה בצחוק מתגלגל. ספינראק גם יורד מכתפך ומצטרף אליהם למשחק. ושלושתם מתחילים לשחק בנמרצות בעשרות משחקים, שאינך מבינה והכי קרוב שאת יכולה לתאר אותם כמשחק תופסת, משולב עם מחבואים וטיפוס על דברים גבוהים. לבסוף שלושתם חוזרים אליך, מותשים ורעבים.
[B]אדם-
[/B]תצטט את עצמךךךךך
אתה זורק פוקדור חדש על וורארמפל אשר נשאב פנימה באור בהיר ונלכד בפנים. אחרי כמה גילגולים הפוקדור נעצר. ווארמפל נלכד.[/QUOTE]
"בנקרן, תשתמש בריח מתוק! הופיפ, נצלי את הריח המתוק ותשתמשי ביום תשלום על שניהם!״ אורה להם. ׳האודישים הללו יהיו שלי׳ אחשוב לעצמי.
-
[B]בלו-[/B]
כע סורי
~~~~~~;
"חכו רק רגע" אומר להם ואוציא מהתיק אוכל ושתייה לכולם. בזמן שהפוקימונים יאכלו אוכל ואשתה בעצמי. שהם יסיימו אקרא לסקיטי. "סקיטי, אם אתה רוצה להצטרף למסע שלנו אני צריכה ללכוד רותך בפוקדור הזה" אומר ואראה לו פוקדור בידי. "אתה לא חייב להישאר בתוכו אם אתה לא רוצה אבל אתה צריך להיכנס לתוכו רק הפעם כדי שתוכל להצטרף, אוקיי?" אומר לו ואזרוק עליו בעדינות את הפוקדור.
-
[B]לוקאס-[/B]
הנער מגלגל את עיניו "אסטר" אומר בקול אדיש מקמט את פניו ונושף אוויר בתסכול "הזקנה הרקובה הזאת עדיין קוראת לי ככה?" שואל את עצמו יותר ומתחיל לצחוק לעצמו.
"בכל מקרה, אני דני" אומר בחיוך ומנגב את ידיו בסינר של גופו ולוחץ את ידך בחום. "אני מסיים פה עוד שעה בערך. אתה רוצה לחכות לי ליד המכון ואז אצטרף אליך?" שואל וחוזר להאכיל את קלפה.
[B]אדם-[/B]
אתה רוצה להתאמן על זה או לא? חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי עשר דקות הליכה אתה מגיע לחורשה קטנה באמצע הדרך. אתה שומע רחש ומשהו מהיר רץ בין העצים. אתה לא מודע לזה אם זה אדם או פוקימון.
אתה עומד עוד כמה רגעים, ורואה שאין שם כלום. לאחר עוד כמה דקות, אתה מבחין בנערה בלונדינית ומהממת ביופייה יוצאת מבין השיחים, מסדרת את שערה ואת שמלתה הכחולה [IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/42x72q90/404/glory.png[/IMG]. היא לא מבחינה בך בכלל.
[B]אלון-[/B]
אותו דבר כמו אדם וטל >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנקורן מנער את גופו ואבקה ורודה מתחילה לרחף סביבכם וגורם לאודישים להתעלם ממהלך הקרב והם מריחים את הריח המתוק בהתלהבות, מעט ילדותית, וקוראים בקול ומקפצים באוויר, רק מכדי להיפגע מעשרות מטבעות הזהב שהופיפ מטיחה עליהם. האודיש הגדולה יותר מתנערת מזה מהר ומפזרת בעצמה אבקה ורודה גם היא! עכשיו הופיפ וסאנקורן נראים מעופפים בהתלהבות. האודיש השני לעומת זאת מנתר באוויר ומשתמש בהפלה take down על סאנקורן ופוגע בו קשה.
הופיפ מתנערת במהירות ומתחילה לסובב את העלים שלה במהירות ורוח כחולה ומנצנצת מתחילה להסתחרר כמו טורנדו לעבר האודיש, המפזרת את הריח המתוק, ופוגעת בה ישירות.
הופיפ למדה רוח פיות!
[B]בלו-[/B]
סקיטי מילל בקול ונוגע עם זנבו בפוקדור ונשאב לתוכו. סקיטי לכד את עצמו. לאחר שנייה הוא קופץ החוצה, ורץ בחזרה לעבר פיצ'ו וספינראק.
-
[quote][b]בלו-[/b]
סקיטי מילל בקול ונוגע עם זנבו בפוקדור ונשאב לתוכו. סקיטי לכד את עצמו. לאחר שנייה הוא קופץ החוצה, ורץ בחזרה לעבר פיצ'ו וספינראק.[/quote]
[/quote]
'כמובן' אחשוב בראשי ואחייך. "סקיטי, ספינארק, פיצ'ו-בואו נמשיך. אתם יכולים לשחק בדרך!" אצעק לשלושת הפוקימונים שלי ואתחיל ללכת קדימה, בהתלהבות מכך שאני במסע ויש לי 3 פוקימונים מדהימים איתי.
-
[QUOTE]לוקאס-
הנער מגלגל את עיניו "אסטר" אומר בקול אדיש מקמט את פניו ונושף אוויר בתסכול "הזקנה הרקובה הזאת עדיין קוראת לי ככה?" שואל את עצמו יותר ומתחיל לצחוק לעצמו.
"בכל מקרה, אני דני" אומר בחיוך ומנגב את ידיו בסינר של גופו ולוחץ את ידך בחום. "אני מסיים פה עוד שעה בערך. אתה רוצה לחכות לי ליד המכון ואז אצטרף אליך?" שואל וחוזר להאכיל את קלפה.
[/QUOTE]
' יש עוד טקטיקה אחת שרציתי ללמד את אלקיד..' אחשוב "נשמע מצויין" אומר לו ואלך ליד המכון ואוציא את אלקיד "אלקיד יש משהו שאני רוצה שנעבוד עליו, כשאני אומר את המילה טען, אני רוצה שתסובב את הידיים שלך בכל המהירות ותטען כמה חשמל שאתה רק יכול, ואז כשאני אגיד פרוק אז תשחרר את כל החשמל במכה על היריב שלך, אוקיי? בוא נתרגל את זה" אומר, בשעה הבאה אתאמן עם אלקיד כדי שהוא יוכל לטעון בזמן של 10 שניות, כל פעם אנסה להמריץ אותו לטעון יותר מהר.
-
[QUOTE] אדם-
אתה רוצה להתאמן על זה או לא? חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי עשר דקות הליכה אתה מגיע לחורשה קטנה באמצע הדרך. אתה שומע רחש ומשהו מהיר רץ בין העצים. אתה לא מודע לזה אם זה אדם או פוקימון.
אתה עומד עוד כמה רגעים, ורואה שאין שם כלום. לאחר עוד כמה דקות, אתה מבחין בנערה בלונדינית ומהממת ביופייה יוצאת מבין השיחים, מסדרת את שערה ואת שמלתה הכחולה . היא לא מבחינה בך בכלל.[/QUOTE]
"שלום לך!" אומר בקול רם ואחייך לעברה, משום מה ברור לי שיש לי סיבה לדבר איתה. (אולי כי השהמ שלי סידר לי פה אותה..)
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483765]
[B]אלון-[/B]
אותו דבר כמו אדם וטל >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סאנקורן מנער את גופו ואבקה ורודה מתחילה לרחף סביבכם וגורם לאודישים להתעלם ממהלך הקרב והם מריחים את הריח המתוק בהתלהבות, מעט ילדותית, וקוראים בקול ומקפצים באוויר, רק מכדי להיפגע מעשרות מטבעות הזהב שהופיפ מטיחה עליהם. האודיש הגדולה יותר מתנערת מזה מהר ומפזרת בעצמה אבקה ורודה גם היא! עכשיו הופיפ וסאנקורן נראים מעופפים בהתלהבות. האודיש השני לעומת זאת מנתר באוויר ומשתמש בהפלה take down על סאנקורן ופוגע בו קשה.
הופיפ מתנערת במהירות ומתחילה לסובב את העלים שלה במהירות ורוח כחולה ומנצנצת מתחילה להסתחרר כמו טורנדו לעבר האודיש, המפזרת את הריח המתוק, ופוגעת בה ישירות.
הופיפ למדה רוח פיות!
[/QUOTE]
סתם כי הייתי דרך הפלאפון
אני בחיים לא מצטט את הכל
--
"הופיפ, זה נהדר!" אומר בשמחה, ואחייך חיוך רחב.
"הופיפ, תשתמשי ברוח מתוקה נוספת! סאנקרן, תתמוך בהופיפ עם שמש בוקר!" אורה להם, עדיין שמח מהמתקפה החדשה של הופיפ שלי כפרעליה.
-
[B]בלו-[/B]
את ממשיכה ללכת בדרכך כששלושת הפוקימונים שלך ממשיכים לשחק סביבך במשחק תופסת. כשלפתע את מבחינה בנערה נמוכה, היפית מעט למראה. הנערה מסתכלת עלייך בחיוך "היי!" אומרת ונראית מעט מסוחררת "את יודעת איפה אנחנו?" שואלת ואז מבחינה בפוקימונים שלך [IMG]http://pokecharms.com/data/trainercardmaker/characters/custom/Other/Female-005.png[/IMG]. "את מאמנת?" שואלת בחיוך 'היא מסטולית?' את חושבת לעצמך.
[B]לוקאס-[/B]
אתה הולך לקרבת מקום ומשחרר את אלקיד שלך והוא מתחיל לסובב את ידיו במהירות אדירה, ובועת חשמל נוצרת סביבו והוא משחרר אותה במכת ברק ענקית על גזע עץ מסכן המתפצל לשניים. לפתע דני מתקרב אליך ומסתכל כמה דקות על האימון שלך עם אלקיד. "אתה מנסה ללמוד אותו הטענה?" שואל ומסתכל עליך בחיוך.
[B]אדם-[/B]
"שלום גם לך" אומרת הבחורה וממשיכה לסדר את עצמה בזמן שאתה בוהה "אתה רוצה חתימה או משהו?" שואלת ועל פניה עולה הבעת גיחוך קל.
[B]אלון-[/B]
המשך כך!
להופיפ אין רוח מתוקה :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
הופיפ מסובבת שוב את העלים שעל ראשה ורוח כחולה- כסופה מתחילה להסתחרר במהירות סביבה ופוגעת האודיש הגדולה יותר ומעיפה אותו לאחור. בינתיים סאנקורן מתחיל לזהור באור בהיר והשמש מתחזקת סביבם מה שגורם יחד עם הרוח הקסומה של הופיפ, לערפל מסתורי ומנצנץ מסביב.
בינתיים שני האודישים מתקרבים אחד לשני ושניהם זוהרים בירוד בהיר ומתחילים לספוג את האנרגיה של סאנקורן, אשר נפגע חזק משילוב המתקפות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483802][B]בלו-[/B]
את ממשיכה ללכת בדרכך כששלושת הפוקימונים שלך ממשיכים לשחק סביבך במשחק תופסת. כשלפתע את מבחינה בנערה נמוכה, היפית מעט למראה. הנערה מסתכלת עלייך בחיוך "היי!" אומרת ונראית מעט מסוחררת "את יודעת איפה אנחנו?" שואלת ואז מבחינה בפוקימונים שלך [IMG]http://pokecharms.com/data/trainercardmaker/characters/custom/Other/Female-005.png[/IMG]. "את מאמנת?" שואלת בחיוך 'היא מסטולית?' את חושבת לעצמך.
"אמ.. היי. כן אני מאמנת. את צריכה עזרה? את נראת קצת מסוחררת" אשאל אותה בדאגה ואסמן לפוקימונים שלי להתרחק מעט לאחור ומקרה שהיא תתחיל להקיא פתאום או משהו.
אתקרב אליה ואסרוק אותה במהירות לראות שהיא לא פצועה או זקוקה לעזרה אחרת שרואים עליה פיזית
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה הולך לקרבת מקום ומשחרר את אלקיד שלך והוא מתחיל לסובב את ידיו במהירות אדירה, ובועת חשמל נוצרת סביבו והוא משחרר אותה במכת ברק ענקית על גזע עץ מסכן המתפצל לשניים. לפתע דני מתקרב אליך ומסתכל כמה דקות על האימון שלך עם אלקיד. "אתה מנסה ללמוד אותו הטענה?" שואל ומסתכל עליך בחיוך.
[/QUOTE]
"אה אני רואה שהגעת מוקדם יותר" אומר לו "כן, בערך.. אני מנסה למקסם את היכולת שלו להטעין חשמל בזמן קצר... יש לך אולי טיפים" אומר ואגחך "זה קצת מוזר לשאול את זה מישהו שאני צריך להילחם מולו.."
-
[QUOTE] אדם-
"שלום גם לך" אומרת הבחורה וממשיכה לסדר את עצמה בזמן שאתה בוהה "אתה רוצה חתימה או משהו?" שואלת ועל פניה עולה הבעת גיחוך קל.
[/QUOTE]
"אממ, לא ממש. אבל את נראית לי מוכרת. בכל אופן שמי אדם! נעים להכיר!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483802]
[B]אלון-[/B]
המשך כך!
להופיפ אין רוח מתוקה :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
הופיפ מסובבת שוב את העלים שעל ראשה ורוח כחולה- כסופה מתחילה להסתחרר במהירות סביבה ופוגעת האודיש הגדולה יותר ומעיפה אותו לאחור. בינתיים סאנקורן מתחיל לזהור באור בהיר והשמש מתחזקת סביבם מה שגורם יחד עם הרוח הקסומה של הופיפ, לערפל מסתורי ומנצנץ מסביב.
בינתיים שני האודישים מתקרבים אחד לשני ושניהם זוהרים בירוד בהיר ומתחילים לספוג את האנרגיה של סאנקורן, אשר נפגע חזק משילוב המתקפות.[/QUOTE]
התלבלבתי, סורי
--
"הופיפ, את מוכרחה לעזור לסאנקרן! סאנקרן, תשתמש בריח מתוק, הופיפ, יום תשלום!" אומר, בציפייה שהקרב יסתיים באותה צורה בו התחיל.
-
[B]בלו-[/B]
"וואלה לא יודעת" אומרת ומחניקה צחקוק בזמן שאת ליתר ביטחון מחזירה את הפוקימונים שלך לכדורים שלהם. "ישבתי לי ככה פה ליד איזה עץ וראיתי פיטרייה זזה ולא יודעת למה" אומרת בקול חולמני "אכלתי אותה" מוסיפה ואז מתיישבת על גזע עץ ומתחילה לשחק בציפורניים שלה.
"תגידי" היא אומרת שוב "את יודעת איפה אנחנו?" שואלת שוב. פיצ'ו בינתיים יוצאת שוב מהכדור שלה ומסתכלת סביב ואוזנייה רוטטות ואז היא מצביעה לך על המשך הדרך. שם את מבחינה במרכז קטן חבוי בין השיחים.
[B]לוקאס-[/B]
"הכל בסדר. אנחנו מנהיגי המכון, בנוסף לתפקיד שלנו אנחנו גם מחוייבים לעזור למאמנים בצרה ולשמור על האיזון בערים שלנו" אומר בחיוך "מהירות החשמל שלו, לא תבוא רק ככה. אלקיד גם ככה פוקימון מאוד מהיר יחסית. אני הייתי ממליץ לך במקום להתאמן על המהירות שלו, תתחיל לעבוד על ההגנה שלו שלרוב היא חלשה יותר מכל שאר הדברים בו" אומר שוב, אבל טיפה יותר ברצינות "כדאי לך גם להתחיל לאמן אותו על סוג המתקפות שאתה רוצה שהוא ישתמש בהם יותר. פיזי או מיוחד כי לפי מה שנראה הוא יחסית די חסון, אבל עצמת החשמל שלו כרגע ממש מרשימה יחסית לרמה שלו" מוסיף בחיוך "אם תרצה אחרי הקרב אני מוכן ללמד אותו מתקפה או שתיים"
[B]אדם-[/B]
"שלום" אומרת בקצרה ונראית מעט מופתעת "טוב יכול להיות שראית אותי בעיתונים ובטלוויזיה. גלורי" אומרת בחיוך ואז נופל לך האסימון. 'היא מודל פוקימונים! גם דוגמנית, גם מאמנת וגם מתאמת ובכולם היא מוצלחת במיוחד!' אתה נזכר לעצמך.
"בכל מקרה, אם תסלח לי חמוד" אומרת ונוגעת באפך בקצה אצבעה "אני מנסה כבר שעה למצוא את הדרך לצאת מכאן!" רוגזת לעצמה ומסתכלת לצדדים.
[B]אלון-[/B]
סאנקורן מתאפס ומשחרר שוב אבקה ורודה וריחנית, אשר משתלבת עם הערפל שעדיין נשאר באזור ושני האודישים מתחילים ממש להסתחרר כבר ולאבד ריכוז בקרב ורק נפגעים ישירות מעשרות המטבעות ששוב הופיפ פוגעת בהם.
אודיש אחד מתעלף, והאודיש הגדולה יותר נשארת עירנית וחדה מאי פעם. היא זוהרת באור צהוב ועשרות עלי תער חדים במיוחד משספים את סאנקורן והוא מתעלף גם הוא.
נשארו הופיפ נגד אודיש ושתיהן נראות חמות אחת על השנייה.
הופיפ קופצת ראשונה ואור של אנרגיה ירוקה נשלח ממנה ועוטף את הופיפ, אבל היא רק מתנערת מזה במהירות ודוחפת אותה בחוזקה.
-
[QUOTE]לוקאס-
"הכל בסדר. אנחנו מנהיגי המכון, בנוסף לתפקיד שלנו אנחנו גם מחוייבים לעזור למאמנים בצרה ולשמור על האיזון בערים שלנו" אומר בחיוך "מהירות החשמל שלו, לא תבוא רק ככה. אלקיד גם ככה פוקימון מאוד מהיר יחסית. אני הייתי ממליץ לך במקום להתאמן על המהירות שלו, תתחיל לעבוד על ההגנה שלו שלרוב היא חלשה יותר מכל שאר הדברים בו" אומר שוב, אבל טיפה יותר ברצינות "כדאי לך גם להתחיל לאמן אותו על סוג המתקפות שאתה רוצה שהוא ישתמש בהם יותר. פיזי או מיוחד כי לפי מה שנראה הוא יחסית די חסון, אבל עצמת החשמל שלו כרגע ממש מרשימה יחסית לרמה שלו" מוסיף בחיוך "אם תרצה אחרי הקרב אני מוכן ללמד אותו מתקפה או שתיים"
[/QUOTE]
"וואו זה יהיה נהדר, מה אתה אומר אלקיד?" אשאל אותו ואז אעבור לדן (או איך שלא קוראים לו אין לי כוח לבדוק) "אתה מוכן לקרב?" אשאל אותו
-
[QUOTE] אדם-
"שלום" אומרת בקצרה ונראית מעט מופתעת "טוב יכול להיות שראית אותי בעיתונים ובטלוויזיה. גלורי" אומרת בחיוך ואז נופל לך האסימון. 'היא מודל פוקימונים! גם דוגמנית, גם מאמנת וגם מתאמת ובכולם היא מוצלחת במיוחד!' אתה נזכר לעצמך.
"בכל מקרה, אם תסלח לי חמוד" אומרת ונוגעת באפך בקצה אצבעה "אני מנסה כבר שעה למצוא את הדרך לצאת מכאן!" רוגזת לעצמה ומסתכלת לצדדים.[/QUOTE]
"אני אעזור לך לצאת מכאן, אני ממש שמח להכיר אותך. סליחה שאני נשמע קצת טיפש, אבל מה זה מתאמת פוקימונים, את מאמנת ומנהלת קרבות?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483819][B]בלו-[/B]
"וואלה לא יודעת" אומרת ומחניקה צחקוק בזמן שאת ליתר ביטחון מחזירה את הפוקימונים שלך לכדורים שלהם. "ישבתי לי ככה פה ליד איזה עץ וראיתי פיטרייה זזה ולא יודעת למה" אומרת בקול חולמני "אכלתי אותה" מוסיפה ואז מתיישבת על גזע עץ ומתחילה לשחק בציפורניים שלה.
"תגידי" היא אומרת שוב "את יודעת איפה אנחנו?" שואלת שוב. פיצ'ו בינתיים יוצאת שוב מהכדור שלה ומסתכלת סביב ואוזנייה רוטטות ואז היא מצביעה לך על המשך הדרך. שם את מבחינה במרכז קטן חבוי בין השיחים.
"אנחנו מחוץ לעיר ניו-אוטק. בדרך 25 אם אני לא טועה..." אומר לך. "יש לי רעיון ממש מגניב!. בואי נלך למרכז שם ואז נוכל לדבר תוך כדי שנאכל" אומר לה. אחזיק את הכתף שלה ואוביל אותה לכיוון המרכז בתקווה שלא תתנגד. 'אני ממש מקווה שהם יאכלו לטפל בה' אחשוב מעט בלחץ. אסמן לפיצ'ו לשבת על הכתף שלי ולשים לב אם משהו מוזר יקרה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483819][B]ב[/B]
[B]אלון-[/B]
סאנקורן מתאפס ומשחרר שוב אבקה ורודה וריחנית, אשר משתלבת עם הערפל שעדיין נשאר באזור ושני האודישים מתחילים ממש להסתחרר כבר ולאבד ריכוז בקרב ורק נפגעים ישירות מעשרות המטבעות ששוב הופיפ פוגעת בהם.
אודיש אחד מתעלף, והאודיש הגדולה יותר נשארת עירנית וחדה מאי פעם. היא זוהרת באור צהוב ועשרות עלי תער חדים במיוחד משספים את סאנקורן והוא מתעלף גם הוא.
נשארו הופיפ נגד אודיש ושתיהן נראות חמות אחת על השנייה.
הופיפ קופצת ראשונה ואור של אנרגיה ירוקה נשלח ממנה ועוטף את הופיפ, אבל היא רק מתנערת מזה במהירות ודוחפת אותה בחוזקה.[/QUOTE]
"הופיפ, החזיקי מעמד!" אורה לה, "תנצלי את היתרון האווירי שלך, ותשלחי רוח פיות, מיד לאחר בשימוש בה- דחיפה!" אוסיף, בתקווה שהדחיפה תצליח להיות אפקטיבית לאחר רוח הפיות. תוך כדי, אחזיר את סנקרן לפוכדור. "היית מעולה" אומר לו, ואזרוק פוכדור על האודיש.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483240][B]
[B]קארון-[/B]
"האממ" אומרת תמי ומסתכלת על העיר "בכל מקרה שנינו כרגע פה, אין סיבה שנפרד" אומרת בחיוך
[/QUOTE]
אני אומר לה בחיוך:" אין בעיה. אז, את מתרכזת רק באימון פוקימונים או שאת גם מנסה אתגר כלשהו, כמו תגים או סרטים? אני אישית מנסה להשיג תגים על הדרך. אני אלך עכשיו למרכז הפוקימונים. תצטרפי אליי?" אשאל אותה.
-
[B]לוקאס-[/B]
"בהחלט" אומר בחיוך ופותח את הדלתות למכון. אתה נכנס לחדר גדול, המזכיר לך את מרכז הרבייה. ורוד ופרוותי 'נורא' אתה חושב לעצמך שאתה פוסע בחדר, שכולו מכוסה בשטיח קיר צמרירי ורך בצבע ירוק בייבי.
"קדימה" מוסיף בחיוך ופותח את הדלתות לזירה עצמה. אתה נכנס לאולם גדול, שכמו החדר הקודם, פרוותי וילדותי. הזירה עצמה עשויה ממזרן גדול ורך במיוחד בצבע ורוד. הקירות עצמם, מכוסים גם בשטיח ירוק ורך עד התקרה. החדר בכללי מזכיר לך גן ילדים. שופט אשר עומד באמצע מסביר לך את הכללים "זה קרב אחד על אחד. כל מאמן רשאי להשתמש רק בשני פוקימונים בלבד. לאף אחד אסור להחליף באמצע הקרב" אומר בקול רציני. דני מחייך ונעמד בעמדתו וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון קטנה וורודה וחמודה בטירוף. אתה מזהה אותה כאיגליבאף, פוקימון הבלון [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/174.gif[/IMG].
[B]אדם-[/B]
היא מסתכלת עליך ומרימה, פעם נוספת גבה, "אתה לא יודע מה זה מתאמת?" שואלת אותך "מתאמי פוקימונים מתחרים בתחרויות יופי של פוקימונים. אנחנו מתמקדים בעיר בשילובי מתקפות ותיאום בין שני פוקימונים או יותר" אומרת בקול דעתני ומהיר "אבל אני גם מאמנת רגילה לכל דבר" מוסיפה ועולה לה רמז לחיוך כנה אמיתי ראשון.
[B]בלו-[/B]
"בטח" אומרת הנערה ואת מחזיקה אותה בגבה ושתיכן מדדות לעבר המרכז. "מה שנראה כמו הליכה פשוטה וקצרה, מתבררת כארוכה כי היא מחליקה לך פעם אחת, ומתיישבת לכמה דקות להתנשם. עד שאתן מגיעות לשם, את כבר נוטפת זיעה כמו ריצת מרתון. אחות ג'וי חייכנית מקבלת אתכן בחיוך ומעבירה מבט ממך לנערה "אפשר לעזור?" שואלת בקול מהוסס.
[B]אלון-[/B]
בזמן שהופיפ מתחילה ליצור טורנדו נוסף של רוח קסומה וכסופה- כחולה, אתה זורק פוקדור ריק על אודיש המעולף, ואחרי שני נדנודים הוא נעצר. אודיש נלכד.
הטורנדו הכסוף של הופיפ פוגע קשה באודיש השנייה, אבל היא מתנערת מזה במהירות, ומצליחה לנתר הצידה בזמן הדחיפה של הופיפ, ופוגעת בה שוב, עם כוח טבעי ושולחת עשרות עלי תער על הופיפ המשספים את גופה הקטן.
[B]קארון-[/B]
"בשביל להיות רשאית להתמודד על תואר מנהיגת מכון, אני חייבת להשתתף בליגה. אז תגים זו אני" אומרת ומראה לך קופסה עם שני תגים, שאינך מכיר. "אלה משני מכונים לא רישמיים במחוז. אבל אפשר להגיע לליגה כל עוד יש לי לא יותר משלושה תגים לא רישמיים" מוסיפה והולכת איתך למרכז. שניכם מגיעים שכבר חושך יורד על הכל, ומנורות הלילה נדלקות ומשווה לאווירה בחוץ, רומנטית ומסתורית כמעט. אתם נכנסים למרכז ואחות ג'וי חייכנית מקבלת אתכם בחיוך גדול
-
[QUOTE]לוקאס-
"בהחלט" אומר בחיוך ופותח את הדלתות למכון. אתה נכנס לחדר גדול, המזכיר לך את מרכז הרבייה. ורוד ופרוותי 'נורא' אתה חושב לעצמך שאתה פוסע בחדר, שכולו מכוסה בשטיח קיר צמרירי ורך בצבע ירוק בייבי.
"קדימה" מוסיף בחיוך ופותח את הדלתות לזירה עצמה. אתה נכנס לאולם גדול, שכמו החדר הקודם, פרוותי וילדותי. הזירה עצמה עשויה ממזרן גדול ורך במיוחד בצבע ורוד. הקירות עצמם, מכוסים גם בשטיח ירוק ורך עד התקרה. החדר בכללי מזכיר לך גן ילדים. שופט אשר עומד באמצע מסביר לך את הכללים "זה קרב אחד על אחד. כל מאמן רשאי להשתמש רק בשני פוקימונים בלבד. לאף אחד אסור להחליף באמצע הקרב" אומר בקול רציני. דני מחייך ונעמד בעמדתו וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון קטנה וורודה וחמודה בטירוף. אתה מזהה אותה כאיגליבאף, פוקימון הבלון .
[/QUOTE]
'איגליפף הא' אחשוב 'זה יכול להיות מסוכן עם כל הכריות פה.. הוא יכול לקפץ לי פה בלי סוף.. אני חייב פוקימון מהיר שיכול להסתדר עם זה' "צאי אילומיס" אומר כשאוציא את אילומיס "הבזק ואז גל הלם!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483966][B]
[B]קארון-[/B]
"בשביל להיות רשאית להתמודד על תואר מנהיגת מכון, אני חייבת להשתתף בליגה. אז תגים זו אני" אומרת ומראה לך קופסה עם שני תגים, שאינך מכיר. "אלה משני מכונים לא רישמיים במחוז. אבל אפשר להגיע לליגה כל עוד יש לי לא יותר משלושה תגים לא רישמיים" מוסיפה והולכת איתך למרכז. שניכם מגיעים שכבר חושך יורד על הכל, ומנורות הלילה נדלקות ומשווה לאווירה בחוץ, רומנטית ומסתורית כמעט. אתם נכנסים למרכז ואחות ג'וי חייכנית מקבלת אתכם בחיוך גדול[/QUOTE]
אני ניגש אל האחות ג'וי ואומר לעברה:"שלום! תוכלי לרפא בשבילי את טרטוויג וקורפיש? אני ממש אשמח". אומר ובינתיים אנסה לחשוב האם העובדה שהיינו בתוך יער רומז על כך שמכון העיר ג'נטה הוא מכון מסוג חרק או עשב או סוג מיוער אחר...
-
[B]לוקאס-[/B]
אתה משחרר את אילומיס, והיא נעמדת מול איגליבאף והשופט מכריז "הקרב הראשון שלנו. אילומיס נגד איגליבאף!" קורא.
אתה מורה לאילומיס מה לעשות והיא בוהקת באור בהיר במיוחד, וגורם לכולם לכסות את עיניהם והיא פוגעת בגל ברק כחול באיגליבאף, הצורחת בקול מעצמת המכה.
מרוצה, ממהלך הקרב, אתה מעלה חיוך על פניך. "שאיפה" אומר בקול פשוט דני לאיגליבאף, ולא נראה שהוא מתרגש כל כך מהמתקפה שלך. איגליבאף פותחת את פיה, וכל מה שאתה יכול לתאר את התחושה שעברה לך בגוף, היא מחנק. אתה מרים את עינייך ורואה שאיגליבאף שואבת את כל האוויר בחדר לתוך גופה הקטן והיא מתחילה להתנפח ולצוף באוויר. 'בלון' אתה חושב לעצמך במעט תסכול בזמן שהיא מרחפת בבטחה גבוה מעל אילומיס.
[B]קארון-[/B]
"בוודאי" אומרת בחיוך ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך. היא לוקחת אותם ונעלמת לכמה דקות ואז מחזירה לך אותם.
"התרצו לישון פה הלילה או שיש לכם סידור אחר?" שואלת בחיוך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483970][B]
[B]קארון-[/B]
"בוודאי" אומרת בחיוך ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך. היא לוקחת אותם ונעלמת לכמה דקות ואז מחזירה לך אותם.
"התרצו לישון פה הלילה או שיש לכם סידור אחר?" שואלת בחיוך.[/QUOTE]
אני מעיף מבט שואל לעבר תמי, נותן לה לענות על השאלה כי אני לא יודע אם יש לה סידור כלשהו.
-
[QUOTE] אדם-
היא מסתכלת עליך ומרימה, פעם נוספת גבה, "אתה לא יודע מה זה מתאמת?" שואלת אותך "מתאמי פוקימונים מתחרים בתחרויות יופי של פוקימונים. אנחנו מתמקדים בעיר בשילובי מתקפות ותיאום בין שני פוקימונים או יותר" אומרת בקול דעתני ומהיר "אבל אני גם מאמנת רגילה לכל דבר" מוסיפה ועולה לה רמז לחיוך כנה אמיתי ראשון. [/QUOTE]
"וואו!" אומר לה בהתלהבות "גלורי, נראה לי שגם אני רוצה להיות מתאם! יש משהו שעלי לעשות, להרשם לאן שהו? עלי לערוך אימונים מסוימים?" יש לי כל כך הרבה שאלות שמתפוצץ לי המוח. לתאם נשמע כל כך הרבה יותר מענין מסתם להילחם ללא שום צורך! יש כל כך הרבה לעשות עם פוקימונים ללא צורך להילחם!
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483966]
[B]אלון-[/B]
בזמן שהופיפ מתחילה ליצור טורנדו נוסף של רוח קסומה וכסופה- כחולה, אתה זורק פוקדור ריק על אודיש המעולף, ואחרי שני נדנודים הוא נעצר. אודיש נלכד.
הטורנדו הכסוף של הופיפ פוגע קשה באודיש השנייה, אבל היא מתנערת מזה במהירות, ומצליחה לנתר הצידה בזמן הדחיפה של הופיפ, ופוגעת בה שוב, עם כוח טבעי ושולחת עשרות עלי תער על הופיפ המשספים את גופה הקטן.
[/QUOTE]
"הופיפ, סינתזה!" אורה לה.
"את יכולה להמשיך להילחם?" אשאל אותה לאחר הסינתזה, במידה וכן, אורה לה לתקוף עם יום תשלום נוסף ודי
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה משחרר את אילומיס, והיא נעמדת מול איגליבאף והשופט מכריז "הקרב הראשון שלנו. אילומיס נגד איגליבאף!" קורא.
אתה מורה לאילומיס מה לעשות והיא בוהקת באור בהיר במיוחד, וגורם לכולם לכסות את עיניהם והיא פוגעת בגל ברק כחול באיגליבאף, הצורחת בקול מעצמת המכה.
מרוצה, ממהלך הקרב, אתה מעלה חיוך על פניך. "שאיפה" אומר בקול פשוט דני לאיגליבאף, ולא נראה שהוא מתרגש כל כך מהמתקפה שלך. איגליבאף פותחת את פיה, וכל מה שאתה יכול לתאר את התחושה שעברה לך בגוף, היא מחנק. אתה מרים את עינייך ורואה שאיגליבאף שואבת את כל האוויר בחדר לתוך גופה הקטן והיא מתחילה להתנפח ולצוף באוויר. 'בלון' אתה חושב לעצמך במעט תסכול בזמן שהיא מרחפת בבטחה גבוה מעל אילומיס.[/QUOTE]
"לעזאזל" אומר 'מהלך כמו הבזק לא יעבוד באותה אפקטיביות אם אשתמש בו מיד אחרי... מה לעשות מה לעשות...' "זהו זה" אומר כשאקבל הארה 'הוא לא יוכל לשלוט בעצמו מתי שהוא יקפץ בלי הפסקה.. זה לפחות מה שהפוקדע אומר.. מקווה שזו לא טעות קריטית אבל.. "אילומיס, תעופי למעלה בתיקול ותגרמי לו לקפוץ מהתקרה לרצפה בקו אנכי בלי הפסקה" אומר "אחרי זה ריח מתוק!" אומר
-
[B]קארון-[/B]
היא מסתכלת עליך בחיוך "זה שאני אוהבת פוקימוני אדמה, לא גורם לי לרצות לישון במערה" אומרת בגיחוך מעט ומבקשת מהאחות ג'וי חדר.
[B]אדם-[/B]
"כשתגיע לעיר ג'נטה אתה צריך להירשם שם" אומרת "ואתה צריך ללמד את הפוקימונים שלך לשלב מתקפות ולמצוא דרך מיוחדת להוציא אותן לפועל" מוסיפה "אף פעם לא ראית תחרויות תיאום?" שואלת.
[B]אלון-[/B]
הופיפ זוהרת באור ירוק ובהיר וסופגת את קרני השמש, ופצעיה מתרפים, והיא נראית רעננה מאי פעם. היא מסתובבת במהירות ושולחת עשרות מטבעות נוספות, אבל הם נהדפים מגל אנרגיה כחולה של אודיש, המשתמשת בהגנה על עצמה.
הופיפ, שכנראה מעוצבנת מהמצב, מתחילה לסובב את העלים שעל ראשה במהירות אדירה ועורה מתחיל לזהור בלבן בהיר והיא טסה לעבר אודיש, כשזעם נוראי על פניה, והיא משספת אותה עם אס אווירי, שברגע זה למדה!
[B]לוקאס-[/B]
shock wave.. לא גורם לשיתוק
והיא עפה באוויר, לא קופצת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אילומיס פותחת את כנפיה, ושולחת עצמה במהירות לעבר איגליבאף, עם מתקפת דחיפה מהירה כשלפתע, "תותח אוויר" קורא דני במהירות ברוגע. אילומיס, שניות לפני המתקפה החריפה מקבלת את כל האוויר ,שאיגליבאף שאבה לפני רגע, בחוזקה אדירה ומתרסקת על המזרן והיא נראית מסוחררת בטירוף. איגליבאף, מקפצצת בקלות על המזרן ומתחילה לשיר בקול נוגע ומרגיע וגורמת לאילומיס להירדם במקום.