-
[color=blue]עומר-[/color]
מצ'ופ משתמש בזריקת אבנים כדי לחסום את אקדח במים. פוליווג פוגע עם סטירה כפולה אבל לא משפיעה כל כך. מצ'ופ משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע בפוליווג. פוליווג מתאושש ומרדים את מצ'ופ עם היפנוזה.
[color=darkred]ירין-[/color]
מעיל מתכת
_________
האונדר משתמש בזריזות ונשיכה ופוגע בסנדשרו. סנדשרו משתחרר מהנשיכה בעזרת שריטות. האונדר משתמש בכדור צל. סנדשרו מעולף.
[color=red]ג'יי-[/color]
אלקיד מעולף!
איקי-
העצם הופכת לעצם אש. סידוט משתמש בכח הטבע וקיובון נפגע. קיובון משתמש במתקפת בומרנג עם עצם האש שלו.
[color=orange]כריס-[/color]
נידורן משתמשת במתקפת קרן ומאק משתמש בחבטת גוף. שני הפוקימונים נפגעים. נידורן משתמשת בשריטות ומאק משתמש בזריקת רעל. מאק נפגע והרעל לא משפיע על נידורן. מאק משתמש בכדור צל.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 11 2009, 02:11 PM
[b] [color=blue]עומר-[/color]
מצ'ופ משתמש בזריקת אבנים כדי לחסום את אקדח במים. פוליווג פוגע עם סטירה כפולה אבל לא משפיעה כל כך. מצ'ופ משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע בפוליווג. פוליווג מתאושש ומרדים את מצ'ופ עם היפנוזה. [/b][/quote]
"יופי עכשיו קרן בועות ואז מתקפת מהירות!"
-
[b]
מעיל מתכת
_________
האונדר משתמש בזריזות ונשיכה ופוגע בסנדשרו. סנדשרו משתחרר מהנשיכה בעזרת שריטות. האונדר משתמש בכדור צל. סנדשרו מעולף.
[/b][/quote]
איך אני ישיג את זה?
----
"פוכדור צא! הייתה מצויין הונדור!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 10 2009, 11:08 PM
[b] [color=green]ארתור-[/color]
היריב מוציא ווינגל [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/278wingull.png[/img]. [/b][/quote]
"צא אקזקיוטור" אני צועק ומוציא את אקזקיוטור ואז אני אומר לו "אקזקיוטור תשתמש בפצצת ביצה ומיד אחרי זה במכת גוף ןואז תריל אותו עם גז רעיל"
-
[b][u]שם משתמש:[/u][/b] אספייר (AsaFire)
[b][u]שם דמות:[/u][/b] אסף
[b][u]תמונה:[/u][/b] תמונה יפה הא?:[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/img]
[b][u]גיל:[/u][/b] די צעיר:11
[b][u]רקע:[/u][/b] אסף כבר התחיל לאהוב פוקימונים מגיל 3,שאז הוא רק שיחק בבובות פוקימונים. כשאסף היה בן 6,אביו,שעבד במשטרה,נאבד.אסף לא הפסיק לבכות כששמע את זה,והוא בעצמו ייצא ליער לחפש את אביו. בסופו של דבר,גם אסף הלך לאיבוד.אך פתאום הוא ראה איש מסתורי שאמר רק:"פוקימון" והרים אותו,ולקח את אסף הביתה.אחרי זה אסף אמר לעצמו שהוא יגדל הוא ינסה שוב לחפש את אביו.שהוא היה בן 11 הוא רצה לקחת פוקימון התחלתי ואיתו לחפש את אביו..............
[b][u]ציוד:[/u][/b]
[b][u]סוג מאמן: [/u][/b] מאמן
[b][u]פוקימון התחלתי:[/u][/b] אני הכי רוצה סינדקוויל,אחרי זה איווי,אחרי זה פנפי,אלקטרוייד,ציקוריטה ואני הכי לא רוצה את פוליוואג............
[b][u]הערות/בקשות:[/u][/b] לתפוס טוטודייל
-
[b]
נידורן משתמשת במתקפת קרן ומאק משתמש בחבטת גוף. שני הפוקימונים נפגעים. נידורן משתמשת בשריטות ומאק משתמש בזריקת רעל. מאק נפגע והרעל לא משפיע על נידורן. מאק משתמש בכדור צל. [/b][/quote]
"אוקיי נידורן, קפצי הצידה והשתמשי במתקפת קרן!"
-
[b] איקי-
העצם הופכת לעצם אש. סידוט משתמש בכח הטבע וקיובון נפגע. קיובון משתמש במתקפת בומרנג עם עצם האש שלו.
[/b][/quote]
"סידוט חזור! סטריו אני בחור בך! אקדח מים, עכשיו!"
-
[b] [color=red]ג'יי-[/color]
אלקיד מעולף!
[/b][/quote]
"צא פוקדור!"
-
קרן הבועות פוגע ישירות. מצ'ופ נראה חלש. פוליווג משתמש בזריזות אבל לא משפיע כל כך על מצ'ופ.
תחרות מיוחדת/פרס על עזרה או כל דבר אחר שאני אחשוב עליו
אק'טור משתמש בפצצת ביצה ומפספס אתווינגל. ווינגל משתמש במכת כנף אבל חבטת הגוף של אק'טור חזקה בהרבה. ווינגל מורעל מהגז הרעיל. ווינגל משתמש באקדח מים.
אסף-
מצטער אין מקום כרגע
נידורן לא מצליחה להתחמק ומתעלפת.
איקי-
אקדח המים פוגע בעצם ובקיובון. קיובון מחזיק בעצם והיא משתנה לעצם ברק. שוב הוא משתמש בזריקת בומרנג.
[color=red]ג'יי-[/color]
הפעם אלקיד נתפס! אתה ממשיך ומגיע לעיר דרויס. לאן תלך?
1)אזור הדוכנים
2)למכון
3)אפשרות אחרת
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jul 12 2009, 12:36 AM
[b] [color=green]ארתור-[/color]
אק'טור משתמש בפצצת ביצה ומפספס אתווינגל. ווינגל משתמש במכת כנף אבל חבטת הגוף של אק'טור חזקה בהרבה. ווינגל מורעל מהגז הרעיל. ווינגל משתמש באקדח מים. [/b][/quote]
"תעיף את האקדח מים עם עלי תער ומיד אחרי זה תשתמש בפצצת ביצה ואז שוב פעם במכת גוף"
-
[b]
נידורן לא מצליחה להתחמק ומתעלפת.
[/b][/quote]
"נידורן, חזרי!" אני אומר ומחזיר את נידורן.
"טוב מגבי, כנראה שאני אבחר בך שוב! צא מגבי!" אני צועק ומוציא את מגבי.
"השתמש בלהביור ואז באגרוף על!"
-
[b] [color=blue]עומר-[/color]
קרן הבועות פוגע ישירות. מצ'ופ נראה חלש. פוליווג משתמש בזריזות אבל לא משפיע כל כך על מצ'ופ. [/b][/quote]
"קשימה פולי תשתמש בקרן בועות ואז אקדח מים!"
-
[b] [color=red]ג'יי-[/color]
הפעם אלקיד נתפס! אתה ממשיך ומגיע לעיר דרויס. לאן תלך?
1)אזור הדוכנים
2)למכון
3)אפשרות אחרת [/b][/quote]
אני הולך לרפות את הפוקימונים
-
[b]
תחרות מיוחדת/פרס על עזרה או כל דבר אחר שאני אחשוב עליו
"הואנדור צא! תשתמש בלהביור על האבן! ואז אקדח מים גולדאק! ואוניקס תשתמש בשבירת אבנים משולב בדחיפה!" אני אומר
-
[color=green]ארתור-[/color]
אק'טור לא מצליח לעצור את אקדח המים עם עלי תער ונפגע קלות. אק'טור משתמש בפתתץ ביצה ופוגע בווינגל. ווינגל משתמש בסופה ומצליחה להחליש את חבטת הגוף של אק'טור ולפגוע בו עם בכת כנף.
מגבי משתמש בלהביור ומאק נפגע. מאק מחזיר בחבטת גוף ומגבי משתמש באגרוף על. שני הפוקימונים נפגעים. גם מגבי וגם מאק נראים חלשים.
מצ'ופ נפגע ומתעלף.
[color=red]ג'יי-[/color]
הלכת לרפא את הפוקימונים ועכשיו הם בריאים לגמרי!
מהלך מבריק שנותן לך גרך החוצה. אתה יוצא עם הפרופסור ורואה אזור ירוק פתוח. אתם ממשיכים בדרך כשפתאום אתה רואה אסיפה של אנשים.