-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 08:11 PM
[b] הללויה, שרדתי. אני לא יודע איך, אבל רוב הסיוכיים שאני לא נכשל לצערי.
דודי
רטיקייט נושך פוצ'יאנה, אבל אז פוצ'אינה דוחף ומשתחרר מזה ופוגע בו.
"רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
חזרתי מוקדם כי היה משמעם בים אני יכול לקבל פרס כי פתחתי את עמ' 60 וכולם קיבלו פרסים ורק אני לא
-------------------------------------------------------------------------------------------
"נשיכה!"
-
ניתאי
"אני מציע לך במלוא הרצינות של המילה 'להציע' שלא לזלזל בקלפייבל, אחרת אני ארה בך!" הוא אומר ואתה רואה שבאמת על סף התפוצצות גרעינית.
"קלפייבל השתמשי במטרונום ותעמדי בכניסה לבור שהוא חופר!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום, ולאחר מכן קלפייבלה מוציאה אבן מהאדמה וזורקת לתוך הבור שחופר מגבי.
מקס
ספירו לא מספיק מהיר ונפגע מהניב, ולאחר מכן מנקר את רטיקייט.
"רטיקייט חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
תמיר
אני לא מבין בסדרות האלה. לי יש את כל הדעה שלי בנוגע לחייזרים, והיא שאבא שלי, לורד אביזי הוא קיסר מאדים, והוא למעשה מייצג דמות מהמיתולוגיה הארכימדית, שארכימדס ובני גורן הביסו אותו, וכל מיני דברים כאלה. למידע המלא -- פרטי.
--
"רטיקייט, תנחת ותקוף עם ניב על!" אומר פול מורפי. שיאבת הג'יגה כנראה פוגעת בו, ואז רטיקיט נוחת, קופץ שוב ופוגע בהופיפ.
דודי
תקבל את הפרס שלך בעמ' 100, אני לא מחלק פרס על 10 עמודים. כל 50 עמודים.
--
פוצ'יאנה ורטיקייט פוגעים זה בזה, ופוצ'יאנה נפגע קשה יותר.
"רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 09:47 PM
[b] דודי
תקבל את הפרס שלך בעמ' 100, אני לא מחלק פרס על 10 עמודים. כל 50 עמודים.
--
פוצ'יאנה ורטיקייט פוגעים זה בזה, ופוצ'יאנה נפגע קשה יותר.
"רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"נימאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!! בכול הכוח דחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 10:47 PM
[b]
תמיר
אני לא מבין בסדרות האלה. לי יש את כל הדעה שלי בנוגע לחייזרים, והיא שאבא שלי, לורד אביזי הוא קיסר מאדים, והוא למעשה מייצג דמות מהמיתולוגיה הארכימדית, שארכימדס ובני גורן הביסו אותו, וכל מיני דברים כאלה. למידע המלא -- פרטי.
--
"רטיקייט, תנחת ותקוף עם ניב על!" אומר פול מורפי. שיאבת הג'יגה כנראה פוגעת בו, ואז רטיקיט נוחת, קופץ שוב ופוגע בהופיפ.
[/b][/quote]
משום מה יש לי הרגה שאני לא רוצה לדעת~ ><"
-----------------------------------------------
"כדור אנרגיה מהר,לפני שהוא יספיק להתחמק!עכשיו הופיפ!"
-
[b] מקס
ספירו לא מספיק מהיר ונפגע מהניב, ולאחר מכן מנקר את רטיקייט.
"רטיקייט חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"ספירו, התחמק וניקור!"
-
[b] ניתאי
"אני מציע לך במלוא הרצינות של המילה 'להציע' שלא לזלזל בקלפייבל, אחרת אני ארה בך!" הוא אומר ואתה רואה שבאמת על סף התפוצצות גרעינית.
"קלפייבל השתמשי במטרונום ותעמדי בכניסה לבור שהוא חופר!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום, ולאחר מכן קלפייבלה מוציאה אבן מהאדמה וזורקת לתוך הבור שחופר מגבי. [/b][/quote]
"מגבי,תבלום את האבו בלהביור ואז תצא מתחת לקפלפייבל עם גלגל להבה!"
-
דודי
פוצ'יאנה פגע בחזקה ברטיקייט, ורטיקייט נראה די עייף.
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
תמיר
האינטואיציה שלך עוד תציל אותך יום אחד.
--
הופיפ מחשב את המסלול של רטיקייט (לפי חוקי הפיזיקה, אם יורשה לי), ויורה את כדור האנרגיה לנקודה שבה יהיה רטיקייט, והכדור פוגע בדיוק ברטיקייט.
"לא נורא, רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
מקס
ספירו מתחמק, ורטיקייט מתחיל ליפול וספירו עף אליו.
"תפוס אותו!" אומר פול מורפי, ורטיקייט מושיט את הידיים שלו ותופס את הראש של ספירו.
ניתאי
"קלפייבל היי מכונה לאגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. אתה לא רואה מה קורה (כי מגבי מתחת לאדמה), וכשהוא יוצא מתחל לקלפייבל, האגרוף הממוקד פוגע במגבי, אחרי שמגבי פוגע בקלפייבל עם גלגל הלהבה. מגבי נראה די עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 09:28 AM
[b]
תמיר
האינטואיציה שלך עוד תציל אותך יום אחד.
--
הופיפ מחשב את המסלול של רטיקייט (לפי חוקי הפיזיקה, אם יורשה לי), ויורה את כדור האנרגיה לנקודה שבה יהיה רטיקייט, והכדור פוגע בדיוק ברטיקייט.
"לא נורא, רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
אני יכול לדעת איפה היריב יהיה גם בלי לחשב בנוסחאות של חשבון ופיזיקה...
------------------------------------------------------------------------
"עוד פעם כדור אנרגיה,הופיפ!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 08:28 AM
[b] ניתאי
"קלפייבל היי מכונה לאגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. אתה לא רואה מה קורה (כי מגבי מתחת לאדמה), וכשהוא יוצא מתחל לקלפייבל, האגרוף הממוקד פוגע במגבי, אחרי שמגבי פוגע בקלפייבל עם גלגל הלהבה. מגבי נראה די עייף. [/b][/quote]
"קדימה מדבי,אל תוותר!" אני אומר למגבי וצועק לכיוונו "תשתמש בלהביור ואם קלפייבל זז תעקוב אחריו עם הלהביור עד שתפגע ואז גלגל להבה!"
-
תמיר
הופיפ לא זכה באותה פירוויליגיה כמוך, אם כן.
--
הופיפ משתמש בכדור האנרגיה ובכך עוצר את ההתקדמות של רטיקיט.
"רטיקייט, תשתמש במהירות ותתקדם אליו לפני שהוא יספיק לעשות משהו כלשהו ותקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי.
ניתאי
"קלפייבל התמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, קלפייבל קופצת למעלה, ומגבי מנסה לפגוע בה עם הלהביור, אבל ללהביור ולקלפייבל אותה מהירות, כך שהלהביור תמיד נמצא מאחורי קלפייבל ובסופו של דבר קלפייבל פוגעת במגבי. מגבי נראה די מותש, אבל הוא עדיין עומד. גם אם הפוקימונים האחרים חלשים, אם תשתמש בהם מגבי אולי יוכל לנוח קצת בפוכדור. אבל כמובן תעשה מה שאתה רוצה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 10:05 AM
[b] ניתאי
"קלפייבל התמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, קלפייבל קופצת למעלה, ומגבי מנסה לפגוע בה עם הלהביור, אבל ללהביור ולקלפייבל אותה מהירות, כך שהלהביור תמיד נמצא מאחורי קלפייבל ובסופו של דבר קלפייבל פוגעת במגבי. מגבי נראה די מותש, אבל הוא עדיין עומד. גם אם הפוקימונים האחרים חלשים, אם תשתמש בהם מגבי אולי יוכל לנוח קצת בפוכדור. אבל כמובן תעשה מה שאתה רוצה. [/b][/quote]
"מגבי,זה הסוף אנחנו ננצח!,תשתמש בחפירה שוב ואז תצא מתחת לאדמה מאחורי קלפייבל ותשתמש בלהביור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 08:28 AM
[b] דודי
פוצ'יאנה פגע בחזקה ברטיקייט, ורטיקייט נראה די עייף.
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"תיתחמק ודחיפה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 11:05 AM
[b] תמיר
הופיפ לא זכה באותה פירוויליגיה כמוך, אם כן.
--
הופיפ משתמש בכדור האנרגיה ובכך עוצר את ההתקדמות של רטיקיט.
"רטיקייט, תשתמש במהירות ותתקדם אליו לפני שהוא יספיק לעשות משהו כלשהו ותקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תשתמש בשאיבת גיגה ועם החוטים תעיף אותו לרצפה!"
-
ניתאי
"אני שונא קלשיאות, אבל זה הסוף. הסוף שלך!" אומר פול מורפי. "קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל ניגשת לאיפה שהוא מתחיל לחפור, והמטרונום הופך למכת ברק שנכנסת לבור. אתה מסתכל בציפייה לאדמה, ואתה לא רואה את מגבי יוצא. "קלפייבל לכי להביא אותו!" אומר פול מורפי, וקלפייבל נכנסת לבור. לאחר כמה זמן היא יוצאת עם מגבי מחוסר הכרה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מתבונן במגבי. "מגבי לא מסוגל להלחם. 2-1 למאמן. המשיכו!" אומר השופט. אל תגיד לי שלא הזהרתי אותך.
דודי
פוצ'יאנה פוגע ברטיקייט ורטיקייט תשוש לגמרי והוא לא מצליח לעמוד.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מסתכל על רטיקייט ולבסוף אומר "רטיקייט לא יכול להלחם, 3-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הסוף רחוק מאודדד" אומר פול מורפי "צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
תמיר
הופיפ מנסה לשלוח את החוטים לכיוון רטיקייט, אבל רטיקייט מהיר ובורח, ולבסוף כשהוא קופץ כדי לנשוך אותו, הופיפ שולח את החוטים ותופס אותו ואז מפיל אותו ושואב ממנו כח.
"רטיקייט, לפני שהוא מחזיר את החוטים, תפוס אותם ותמשוך אותו למאה!" אומר פול מורפי, ורטיקייט שם את ידיו על החוטים ומתחיל למשוך את הופיפ למטה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 12:08 PM
[b] דודי
פוצ'יאנה פוגע ברטיקייט ורטיקייט תשוש לגמרי והוא לא מצליח לעמוד.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מסתכל על רטיקייט ולבסוף אומר "רטיקייט לא יכול להלחם, 3-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הסוף רחוק מאודדד" אומר פול מורפי "צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל. [/b][/quote]
אפשר תמונה של הפוקימון שלו
--------------------------------
"פוצ'יאנה נשיכה!"