-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 17 2010, 10:22 PM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
''אוי לא, חייבים להגיע למועדון של רוני, בוא.'' אומר המאיר הלבן ומבזיק איתך למועדון של רוני.
אתם מגיעים ורואים את המאיר השחור קפוא, רוני וליאו מולו ומלאך המוות בצד, הוא מתכונן להשמיד את המאיר השחור אך המאיר השחור משתחרר מן ההקפאה ואומר, ''ממ..לאך המוות?! המכושפים...לעזאזאל!'' הוא אומר ומבזיק משם במהירות.
מלאך המוות עונה לזה, ''הוא עושה לי המון עבודה...'' הוא אומר ונאנח, ושוב הראייה שלך ושל כל מי שבחדר מתעוותת ומלאך המוות נעלם.
המאיר הלבן מחייך ומודה לך, לאחר מכן הוא אומר לליאו שהוא בא להזהיר אותו מהמאיר הלבן, אך עכשיו כשהוא יודע הוא הולך לבני החסות שלו, ואז הוא מבזיק משם.
אתה מתקרב אל רוני וליאו אומר לך ולרוני, ''חייבים להתכונן לחזרה של המאיר השחור, ועם תגבורת.'' אומר ליאו ונאנח באכזבה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"ליאו אני לא יודע עם אתה זוכר אבל זאנקו חטף אותי והמקור כמעט הרג אותי והשתחררתי משם לבד,יש לך אולי חבר שנוכל לסמוך עליו שילמד אותי את שינוי הצורה?הפעם אני לא שותה שום שיקוי ועדיף שנתחפש כדי שלא יזהו אותנו" אומר לו.
"ועדיף שרוני ילך לאחוזה אל סטיב וברנדון או שאחד מהם יבוא איתנו,תמיד צריך להיות יחד למקרה שהוא יבוא" אוסיף.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 17 2010, 10:22 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
המאיר השחור הסתלק משם, מלאך המוות רודף אחריו כדי להרוג אותו, וברנדון ומפייר והמאיר הלבן שריפא אותך רודפים אחרי המאיר השחור במטרה למנוע ממנו להרוג את ליאו.
אתה מתעורר וכואב לך הראש בצורה מטורפת, אתה יושב על הספה ומחכה, לפתע מגיע המאיר הלבן שריפא אותך ואומר, ''אל תדאג, ליאו, רוני וברנדון ומפייר ממש בסדר, הם מתכננים תוכנית כדי לחסל את המאיר השחור, במועדון של רוני.'' אומר המאיר הלבן ומבזיק משם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מצוין , לא עוד מאירים שחורים ! אני אלך גם למועדון , אני חייב לנקום בו ."
אני אומר , לוקח סכין קדוש והולך אל המועדון של רוני בתקווה שהם לא הספיקו להרוג אותו , אני גם רוצה להכאיב לו . כמובן שאני לא רוצה שהוא יהרוג אותם או שיקרה להם משהו וכוונתי בסופו של דבר שהוא ימות , אבל אני גם רוצה להכאיב לו קצת .
-
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
''אין בעיה, אדון ברנדון.'' הם אומרים ונעלמים משם, אתה גם מהבהב בין מקומות ומגיע למסעדה יוקרתית ביותר, אתה רואה חבורה שעושה לחיים ליד השולחן הכי גדול במסעדה, הם לפתע מסתכלים עליך מוזר ותוהים מי זה, ''ברנדון?! ברנדון רוקס?!'' אומרים כל האנשים שעשו לחיים, ומסתבר שאלה כל הכיתה שלך כולל המורה אבל בלי הבריון, שכבר הרגת.
''כמה זמן לא ראיתי אותך, אחיי!!!'' אומר אחד מהם, זה החבר הכי טוב שלך, הוא מחבק אותך וכולם מתלהבים שהם רואים אותך.[/b][/color][/SIZE]
''אני יודע, השד כנראה עשה עסקה עם זאנקו, הוא תקף אותי כשלא שמת לב והתחזה לי, חייבים אותך ברנדון, את רוני, ואת סטיב, אנחנו חייבים לחסל את המאיר השחור, ואז לפנות כנגד זאנקו, חייבים!'' אומר ליאו ומביט עליכם.
לפתע סטיב נכנס למועדון עם סכין קדושה.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה לוקח סכין קדושה וממהר למועדון, אתה מגיע לאחר הליכה מרובה ורואה את רוני, ליאו וברנדון ומפייר.
ליאו בדיוק מדבר על התוכנית לחסל את המאיר השחור ואת זאנקו, השד העליון.
אתה נכנס באמצע דבריו עם הסכין ומגיע אליהם.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 18 2010, 06:48 PM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
''אין בעיה, אדון ברנדון.'' הם אומרים ונעלמים משם, אתה גם מהבהב בין מקומות ומגיע למסעדה יוקרתית ביותר, אתה רואה חבורה שעושה לחיים ליד השולחן הכי גדול במסעדה, הם לפתע מסתכלים עליך מוזר ותוהים מי זה, ''ברנדון?! ברנדון רוקס?!'' אומרים כל האנשים שעשו לחיים, ומסתבר שאלה כל הכיתה שלך כולל המורה אבל בלי הבריון, שכבר הרגת.
''כמה זמן לא ראיתי אותך, אחיי!!!'' אומר אחד מהם, זה החבר הכי טוב שלך, הוא מחבק אותך וכולם מתלהבים שהם רואים אותך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
לא היו לי חברים
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 17 2010, 07:03 PM
[b]
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
השדים בוהים בך בתדהמה, ''אתה באמת לא זוכר כלום?'' אומר השד הראשון והשד השני, שתמיד זועף, נשען על הקיר, בזמן שהשד הראשון מספר לך עליו.
''השם שלו הוא קווין, הוא חצי שד אבל יש לו כוחות רבים, המטרה שלו היא להפוך לשד מלא ולהיות מוערץ בעולם התחתון, כשהוא יהרוג את כל בני משפחתו הוא יהפוך לשד מלא, ובגלל שלא הסכמת לעזור לו וצחקת עליו, הוא רותח עליך בכל השנים האלה.'' אומר השד הראשון.
''את מי זה מעניין שהחצי שד העלוב הזה רותח עליו?'' אומר השד השני ופונה לשד הראשון בזעם. ''רק סיפרתי לו.'' משיב השד הראשון.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תודה" אני אומר לשד שסיפר לי
ואני חושב על איך שלא הייתי בסדר עם אותו קווין .
אני חושב לעצמי בזמן שאני צריך אימון
"מה אני עושה פה במשך כל היום?" אני שואל את המשרתים
-
אתה לוקח סכין קדושה וממהר למועדון, אתה מגיע לאחר הליכה מרובה ורואה את רוני, ליאו וברנדון ומפייר.
ליאו בדיוק מדבר על התוכנית לחסל את המאיר השחור ואת זאנקו, השד העליון.
אתה נכנס באמצע דבריו עם הסכין ומגיע אליהם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"היי ליאו אני שמח ליראות שאתה בריא שלם , ומאיר כמו שצריך .. תוכל בבקשה לספר לי מה קורה כאן בימים האחרונים ? אני לא מבין מה קורה , למה מלאך המוות אומר לברנדון ומפייר שהוא רוצה להרוג אותך ? למה בכלל הוא אמר את זה ליידי ? ולמה ברנדון ומפייר .. למה אתה לא הגנת עליי ?" אני אומר .
-
[b]
''אני יודע, השד כנראה עשה עסקה עם זאנקו, הוא תקף אותי כשלא שמת לב והתחזה לי, חייבים אותך ברנדון, את רוני, ואת סטיב, אנחנו חייבים לחסל את המאיר השחור, ואז לפנות כנגד זאנקו, חייבים!'' אומר ליאו ומביט עליכם.
לפתע סטיב נכנס למועדון עם סכין קדושה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אז אני מבין שאני לא אוכל לקבל מתקפות?אז מה אני צריך לעשות עכשיו?"אשאל אותו.
-
בנתיים, המוכר הולך שניה למטבח, אנשים עוזבים את המסעדה ורק הכיתה שלך נשארת בשולחן.
''כן, קראו לו בן, והוא נהפך לפושע, הוא עזב את בית ספר והסתובב עם שני בריונים ברחבי תל אביב, פזז חנויות ואנשים תמימים.. אני לא יודע מה נכנס בו.'' אומר החבר שלך והכיתה קוראת לך לשבת איתה, לפתע שני השדים שלך מגיעים ואומרים, ''אדוני, חיפשנו אותם ולא מצאנו... מצאת אותם?'' הם אומרים ואז מביטים בכיתה ומחייכים, חבר שלך נבהל והולך אל עבר הכיתה שלו, ''ממ..ה.. מה קורה כאן.... ברנדון?'' אומר החבר ונראה מבוהל.[/b][/color][/SIZE]
''אתה פשוט מחכה למשימות מהמקור, ואז מחסל בני אדם ומכשפים/מכשפות.'' אומר אחד מהמשרתים ולפתע אתה רואה צללית מגיעה לחדר, ''זה המקור!!!'' אומרים המשרתים ומיד משתחווים, ''הכל בסדר, לורד.'' אומרים השנים ואז המקור פונה אליך, ''אני צריך שתשמיד שני מכשפים שבגדו בי, מעוניין?'' הוא אומר, הוא כרגיל עטוף בגלימה האדומה שמכסה את כל גופו.[/b][/color][/SIZE]
''זה לא היה מלאך המוות סטיב, זה היה מאיר שחור שניסה להתחזות למלאך המוות, כולנו לא מאופסים בימים האחרונים, אבל אני מקווה שנוכל להסתדר נגד המאיר השחור וזאנקו.'' אומר ליאו, לפתע ברנדון מגיע למועדון וליאו אומר בשמחה, ''סוף סוף, כוח השלוש מאוחד, עכשיו בטוח ננצח.'' מוסיף ליאו.
בנתיים, אתה שם לב שברנדון ומפייר מתחיל לדבר עם ברנדון ומפייר על הכוחות שלו.[/b][/color][/SIZE]
אתה שם לב שסטיב מדבר עם ליאו, וליאו עונה לו, ''זה לא היה מלאך המוות סטיב, זה היה מאיר שחור שניסה להתחזות למלאך המוות, כולנו לא מאופסים בימים האחרונים, אבל אני מקווה שנוכל להסתדר נגד המאיר השחור וזאנקו.'' אומר ליאו, לפתע ברנדון מגיע למועדון וליאו אומר בשמחה, ''סוף סוף, כוח השלוש מאוחד, עכשיו בטוח ננצח.'' מוסיף ליאו.
אתה שואל את ליאו על הכוחות, וליאו עונה לך, ''יש לך מספיק כוחות בנתיים, לא? אני מבטיח לך שכשנשמיד את זאנקו, תקבל כוחות חדשים.'' אומר ליאו בחיוך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 19 2010, 08:44 PM
[b]
אתה שם לב שסטיב מדבר עם ליאו, וליאו עונה לו, ''זה לא היה מלאך המוות סטיב, זה היה מאיר שחור שניסה להתחזות למלאך המוות, כולנו לא מאופסים בימים האחרונים, אבל אני מקווה שנוכל להסתדר נגד המאיר השחור וזאנקו.'' אומר ליאו, לפתע ברנדון מגיע למועדון וליאו אומר בשמחה, ''סוף סוף, כוח השלוש מאוחד, עכשיו בטוח ננצח.'' מוסיף ליאו.
אתה שואל את ליאו על הכוחות, וליאו עונה לך, ''יש לך מספיק כוחות בנתיים, לא? אני מבטיח לך שכשנשמיד את זאנקו, תקבל כוחות חדשים.'' אומר ליאו בחיוך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"רגע,אני אתה ברנדון רוני וסטיב הולכים עכשיו להרוג את זאנקו והמאייר השחור ביחד?אני מקווה שנצליח!מתי הולכים?"אשאל את ליאו.
-
''זה לא היה מלאך המוות סטיב, זה היה מאיר שחור שניסה להתחזות למלאך המוות, כולנו לא מאופסים בימים האחרונים, אבל אני מקווה שנוכל להסתדר נגד המאיר השחור וזאנקו.'' אומר ליאו, לפתע ברנדון מגיע למועדון וליאו אומר בשמחה, ''סוף סוף, כוח השלוש מאוחד, עכשיו בטוח ננצח.'' מוסיף ליאו.
בנתיים, אתה שם לב שברנדון ומפייר מתחיל לדבר עם ברנדון ומפייר על הכוחות שלו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"מצוין , עכשיו אנחנו מאוחדים , אבל ליאו יש לי תהיות רבות
איך זה שביחד אנחנו בילתי מנוצחים ולכוד השדים מחסלים אותנו כאילו שאנחנו סרדינים מול כרישים .
זה ממש ניראלי הזוי , אני נותן לו כדורי אש בשיא העוצמה והוא לא מזיז עפעף ."
-
בנתיים, המוכר הולך שניה למטבח, אנשים עוזבים את המסעדה ורק הכיתה שלך נשארת בשולחן.
''כן, קראו לו בן, והוא נהפך לפושע, הוא עזב את בית ספר והסתובב עם שני בריונים ברחבי תל אביב, פזז חנויות ואנשים תמימים.. אני לא יודע מה נכנס בו.'' אומר החבר שלך והכיתה קוראת לך לשבת איתה, לפתע שני השדים שלך מגיעים ואומרים, ''אדוני, חיפשנו אותם ולא מצאנו... מצאת אותם?'' הם אומרים ואז מביטים בכיתה ומחייכים, חבר שלך נבהל והולך אל עבר הכיתה שלו, ''ממ..ה.. מה קורה כאן.... ברנדון?'' אומר החבר ונראה מבוהל.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מעלה חיוך גדול על הפנים ואומר "אני רוצה שתכירו את החברים שלי, המוציאים להורג שלכם." ואז מרים את היד, יורה כדור אנרגיה כדי לפגוע באחד מהם ואומר "חסלו אותם, את כולם. גם את המורה, הוא ראה יותר מדי" ומהבהב ליד השולחן, ומשם מתחיל לבעוט בחברי הכיתה, לתת להם אגרופים, להפיל אותם לריצפה ולרסק עליהם כלים שבירים שונים שנמצאים על השולחן, כל אחד בדרך שהכי נוחה לביצוע באותו הרגע
-
''לא בדיוק רוני, אנחנו הולכים לנסות להרוג את המאיר השחור, אבל זאנקו חזק מדיי, אז אם הוא ייתקל בנו, אולי נצטרך להילחם בו.'' אומר ליאו ונעשה מודאג.
''כולכם מוכנים? אני יודע איפה המאורה של המאיר השחור.'' הוא אומר ופונה אליך, אל ברנדון, אל רוני ואל סטיב. ברנדון מהנהן בחיוב וליאו מחכה לתשובה שלך, של רוני ושל סטיב.[/b][/color][/SIZE]
הוא בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, ואז אתה מדבר אל ליאו והוא מסביר לך, ''כשלושה, אתם עדיין לא מוכחים כבלתי מנוצחים, אבל חזקים ביותר, ובגלל שאתם עדיין לא חיזקתם את הכוח שלכם, אז אתם קצת חלשים.'' אומר ליאו ואז הוא שוב פונה אל ברנדון ומפייר ושואל אותו אם הוא מוכן להתעמת עם המאיר השחור ואולי עם זאנקו, ואז הוא פונה גם אליך וגם אל רוני, כי ברנדון כבר הסכים.[/b][/color][/SIZE]
אתה אומר את זה, כולם רצים בפניקה ואתה יורה כדור אנרגיה, אתה הורג שתי ילדים מהכיתה שלך במכה! השדים שלך הורגים את כל הכיתה ומשאירים לך את החבר הכי טוב שלך ואת המורה שלך.
''בבקשה, האדון ברנדון רוקס, חשבנו להשאיר לך את המורה ואת החבר הכי טוב שלך, שליכלך עליך בדיוק שעזבת את הבית ספר.'' אומרים השניים ואז החבר אומר, ''זה נכון, אבל אתה עשית תמיד מהומה בבית ספר, רציתי להחזיר לך.'' הוא אומר ומתחיל לצעוק ולפחד עם המורה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 21 2010, 09:22 AM
הוא בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, ואז אתה מדבר אל ליאו והוא מסביר לך, ''כשלושה, אתם עדיין לא מוכחים כבלתי מנוצחים, אבל חזקים ביותר, ובגלל שאתם עדיין לא חיזקתם את הכוח שלכם, אז אתם קצת חלשים.'' אומר ליאו ואז הוא שוב פונה אל ברנדון ומפייר ושואל אותו אם הוא מוכן להתעמת עם המאיר השחור ואולי עם זאנקו, ואז הוא פונה גם אליך וגם אל רוני, כי ברנדון כבר הסכים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אני מוכן ואפילו רוצה להתעמת איתו , ליאו .. האם בעתיד הקרוב או הרחוק נוכל לקבל כוחות אחרים או להעצים את הכוחות שלנו ?" .
אני אומר ונותן לאחד מחבריי את הסכין הקדושה , אני לא אצטרך אותה בקרוב , כך אני חושב .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 21 2010, 09:22 AM
אתה אומר את זה, כולם רצים בפניקה ואתה יורה כדור אנרגיה, אתה הורג שתי ילדים מהכיתה שלך במכה! השדים שלך הורגים את כל הכיתה ומשאירים לך את החבר הכי טוב שלך ואת המורה שלך.
''בבקשה, האדון ברנדון רוקס, חשבנו להשאיר לך את המורה ואת החבר הכי טוב שלך, שליכלך עליך בדיוק שעזבת את הבית ספר.'' אומרים השניים ואז החבר אומר, ''זה נכון, אבל אתה עשית תמיד מהומה בבית ספר, רציתי להחזיר לך.'' הוא אומר ומתחיל לצעוק ולפחד עם המורה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"זה לא משנה מה הוא עשה. זה לא משנה מה היה אז. אני חושב שתרצו לדעת שכבר הרגתי את בן ושני החברים שלו, ושאתה הדבר היחיד שעומד ביני לבין סיום המשימה שלי. שדים, תהרגו את המורה. את הילד, תשאירו לי."
אני מהבהב מאחורי החבר שלי וחונק אותו מאחור, מנסה לשבור לו את הצוואר
-
[b]
''אתה פשוט מחכה למשימות מהמקור, ואז מחסל בני אדם ומכשפים/מכשפות.'' אומר אחד מהמשרתים ולפתע אתה רואה צללית מגיעה לחדר, ''זה המקור!!!'' אומרים המשרתים ומיד משתחווים, ''הכל בסדר, לורד.'' אומרים השנים ואז המקור פונה אליך, ''אני צריך שתשמיד שני מכשפים שבגדו בי, מעוניין?'' הוא אומר, הוא כרגיל עטוף בגלימה האדומה שמכסה את כל גופו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"חיסול?!" אני שואל את עצמי מופתע
לפתע אני חושב על כמה דברים וביניהם המשימה שהציעו לי
"כן" אני עונה לו