[spoiler]
[quote=LACOSTE;602305][spoiler]"שלום,אני אנדרו הית'." אגיד לו ואז אפנה אל מייקל:"תגיד לי,מי זה האיש הזה?"[/spoiler][/quote]
"אייס אנג'ל, אתה יודע אתה יכול גם לשאול אותו ... "אומר .
[/spoiler]
Printable View
[spoiler]
[quote=LACOSTE;602305][spoiler]"שלום,אני אנדרו הית'." אגיד לו ואז אפנה אל מייקל:"תגיד לי,מי זה האיש הזה?"[/spoiler][/quote]
"אייס אנג'ל, אתה יודע אתה יכול גם לשאול אותו ... "אומר .
[/spoiler]
[B][COLOR=DarkRed]איוונט-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DarkRed] אייס עומד לידך (אנדרו). "טוב מה אתה רוצה?" הוא שואל בקוצר רוח.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;602320][B][COLOR=DarkRed]איוונט-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DarkRed] אייס עומד לידך (אנדרו). "טוב מה אתה רוצה?" הוא שואל בקוצר רוח.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"עזוב.. אין לי כח לגישה שלך.." אגיד לו במעט עצבים "סליחה מייקל אני צריך ללכת." אגיד לו ואלך לפינה אחרת בחדר.[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=LACOSTE;602723][spoiler]"עזוב.. אין לי כח לגישה שלך.." אגיד לו במעט עצבים "סליחה מייקל אני צריך ללכת." אגיד לו ואלך לפינה אחרת בחדר.[/spoiler][/quote]
"בחור מוזר "אומר לאייס .
[/SPOILER]
[B][COLOR=DarkRed]איוונט- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DarkRed]אנדרו מתחיל ללכת, עד ששלושתכם מבחינים בשרה די אנג'לו. היא לא מסתכלת על אייס ומייקל, אלא רק על אנדרו. "מה אתה עושה כאן?" היא שואלת[/COLOR][/B][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;602738][B][COLOR=DarkRed]איוונט- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DarkRed]אנדרו מתחיל ללכת, עד ששלושתכם מבחינים בשרה די אנג'לו. היא לא מסתכלת על אייס ומייקל, אלא רק על אנדרו. "מה אתה עושה כאן?" היא שואלת[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"את יודעת יפה מאוד מה אני מחפש.. נקמה. ובנוסף לכל את גם שקרנית. אמרת לי שהמקום לא פופולרי.." אגיד בטון מאוכזב.[/SPOILER]
[B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange]כולם-
אני שמח להכריז שההפתעה שעמלתי עליה זמן רב כבר מוכנה לשימוש:
[URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99"]הWIKI של INFERNALS[/URL]
[SIZE=4]כן, זה אתר ויקיפדיה רק של המשחק, לא, לא כל המידע חשוף, ולא, אין לי חיים. פרטים נוספים בעמוד הראשי של המשחק
[COLOR=DarkRed][SIZE=2]איוונט- [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SPOILER][B][COLOR=DarkRed]אייס פתאום נראה מעוניין. "אתם מכירים?" הוא שואל את שרה. "כן. נפגשנו בבוקר." היא אומרת לו.[/COLOR][/B] [/SPOILER][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange][SIZE=4]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;602750][B][SIZE=7][COLOR=darkorange]כולם-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=darkorange]אני שמח להכריז שההפתעה שעמלתי עליה זמן רב כבר מוכנה לשימוש:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=darkorange][URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99"]הWIKI של INFERNALS[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=darkorange][SIZE=4]כן, זה אתר ויקיפדיה רק של המשחק, לא, לא כל המידע חשוף, ולא, אין לי חיים. פרטים נוספים בעמוד הראשי של המשחק[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=7]
[B][SIZE=7][COLOR=darkorange][COLOR=darkred][SIZE=2]איוונט- [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][spoiler][B][COLOR=darkred]אייס פתאום נראה מעוניין. "אתם מכירים?" הוא שואל את שרה. "כן. נפגשנו בבוקר." היא אומרת לו.[/COLOR][/B] [/spoiler][SIZE=7]
[/SIZE][/quote]
"מה קרה אתה פתאום מתעניין ?"אשאל את אייס .
[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;602750][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange]כולם-
אני שמח להכריז שההפתעה שעמלתי עליה זמן רב כבר מוכנה לשימוש:
[URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99"]הWIKI של INFERNALS[/URL]
[SIZE=4]כן, זה אתר ויקיפדיה רק של המשחק, לא, לא כל המידע חשוף, ולא, אין לי חיים. פרטים נוספים בעמוד הראשי של המשחק
[COLOR=DarkRed][SIZE=2]איוונט- [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SPOILER][B][COLOR=DarkRed]אייס פתאום נראה מעוניין. "אתם מכירים?" הוא שואל את שרה. "כן. נפגשנו בבוקר." היא אומרת לו.[/COLOR][/B] [/SPOILER][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrange][SIZE=4]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
[SPOILER]"כן אני מכיר אותה.. למה אתה שואל,מה קרה באמת שאתה פתאום מתעניין?" אצטרף לשאלה של מייקל.[/SPOILER]
[B][COLOR=DarkRed]איוונט- התעלמתם אחד מהשני. שימו לב ותערכו[/COLOR][/B]
[QUOTE=הראשון מהסוף;602283][B][COLOR=SeaGreen]סטיב המגניב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=SeaGreen]הוא מוציא סיגרייה ומתחיל לעשן. הוא מוציא מכיס שני עוד משהו קטן וגורם לזה לרחף באוויר עד שזה נוחת לך ביד. זאת תרופה כלשהי (כדור). "קח, זה אספירין." הוא אומר.[/COLOR][/B][/spoiler]
[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"איך אוכל לסמוך עליך שזה באמת אספירין ולא איזה חומר שיגרום
לי לשלשל או אולי זה איזה סם אונס , אני לא לוקח את זה" אגיד לו ואטיח את התרופה
על הרצפה "אני מרסק את הכדור" אגיד לו ואניף את הרגל
אחכה לתגובה שלו לפני שארסק את הכדור .[/SPOILER]
[SIZE=2][B][COLOR=DarkOrange][URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99"]הWIKI של INFERNALS [/URL]התעדכנה בנושאים חדשים, על ניו יורק, על סטיב, ועוד. שווה לבדוק.
[COLOR=DarkRed]איוונט- [/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][SPOILER][B][COLOR=DarkRed]"מאיפה אתם מכירים?" אייס שואל את אנדרו.
----
הערה קטנה, אם דמות שלי פונה אל שחקן ספציפי, השחקן השני לא צריך להתערב אלא לחכות עד שהשחקן שפנו אליו יגיב[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]לפני שהתרופה פוגעת ברצפה היא עוצרת כאילו יד בלתי נראית תפסה אותה. היא מרחפת באוויר עד שהיא נמצאת מול העיניים שלך. "אתה רוצה או לא?" הוא שואל אותך. הכאב בגב שלך די רציני.[/COLOR][/B][/SPOILER][SIZE=2][B][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkRed][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]לפני שהתרופה פוגעת ברצפה היא עוצרת כאילו יד בלתי נראית תפסה אותה. היא מרחפת באוויר עד שהיא נמצאת מול העיניים שלך. "אתה רוצה או לא?" הוא שואל אותך. הכאב בגב שלך די רציני.[/COLOR][/B][/SPOILER][SIZE=2][B][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkRed][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]
[SPOILER]'הוא לא היה עוצר את הכדור מלהישבר אם זה באמת היה משהו מזיק
ולא היה אכפת לו בכלל , אני סומך עליו' אחשוב לעצמי ואקח את הכדור מהיד השקופה
"תודה" אגיד לו ואנקה את הכדור , אני אותו על הלשון שלי ואחכה שאצליח לאגור
כמות גדולה של רוק , אחרי שכמות גדולה של רוק תתאגר בפה שלי אבלע את הכדור ברכות "למה אנחנו מחכים?" אשאל אותו[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;602910][SIZE=2][B][COLOR=DarkOrange][URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99"]הWIKI של INFERNALS [/URL]התעדכנה בנושאים חדשים, על ניו יורק, על סטיב, ועוד. שווה לבדוק.
[COLOR=DarkRed]איוונט- [/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][SPOILER][B][COLOR=DarkRed]"מאיפה אתם מכירים?" אייס שואל את אנדרו.
----
הערה קטנה, אם דמות שלי פונה אל שחקן ספציפי, השחקן השני לא צריך להתערב אלא לחכות עד שהשחקן שפנו אליו יגיב[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]לפני שהתרופה פוגעת ברצפה היא עוצרת כאילו יד בלתי נראית תפסה אותה. היא מרחפת באוויר עד שהיא נמצאת מול העיניים שלך. "אתה רוצה או לא?" הוא שואל אותך. הכאב בגב שלך די רציני.[/COLOR][/B][/SPOILER][SIZE=2][B][COLOR=DarkOrange][COLOR=DarkRed][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]
[SPOILER]"הלכתי לכאן בבוקר כי חשבתי שכאן המסעדה האהובה עליי שהייתה כאן בילדותי. אז נכנסתי לפה וקצת דיברתי איתה. ואז היא הראתה לי את המסעדה. למה אני חייב לך הסברים" אגיד במעט עצבנות.[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=LACOSTE;603061][spoiler]"הלכתי לכאן בבוקר כי חשבתי שכאן המסעדה האהובה עליי שהייתה כאן בילדותי. אז נכנסתי לפה וקצת דיברתי איתה. ואז היא הראתה לי את המסעדה. למה אני חייב לך הסברים" אגיד במעט עצבנות.[/spoiler][/quote]
"בחייאת תרגעו קצת "אומר .
"אנדרו תאמין לי אתה לא רוצה לעצבן אותו "אלחש לאנדרו .
[/SPOILER]