חור שחור...
אף אחד לא מגיב...אז בעצם אין לי מה לנהל O_o
מי שרוצה לזכות בווינר שיכנס לחידון...
ואף אחד לא נכנס
Printable View
חור שחור...
ואף אחד לא נכנס
[quote=DouBle R;661203]טני בעד העצות של ארכי מותר ליקרוא לך פרופסור ארכי?[/quote]
למה לא...
אז לעצה המתמטית: אולי תשקול להצטרף למתמטיקאי האור והאמת? המתמטיקאים נמצאים בעולם מואר, בו הם מסתמכים על תהליכים סופיים של חשיבה הגיונית. בעולם המתמטי אם אתה מתחיל לחרוג מהחוקים אתה מיד רואה את התוצאות בצורה של סתירות לא מתקבלות על הדעת. אמנם אין לך כישורים מספיקים כדי להיות מתמטיקאי, אך אם נאמין שכל מה שאינו אסור הוא הכרחי למעשה נגלה שאין שום בעיה, ושהמתמטיקה נמצאית בכולם. תשובתך.. המ?
[quote=LordAbizi;661210]למה לא...
אז לעצה המתמטית: אולי תשקול להצטרף למתמטיקאי האור והאמת? המתמטיקאים נמצאים בעולם מואר, בו הם מסתמכים על תהליכים סופיים של חשיבה הגיונית. בעולם המתמטי אם אתה מתחיל לחרוג מהחוקים אתה מיד רואה את התוצאות בצורה של סתירות לא מתקבלות על הדעת. אמנם אין לך כישורים מספיקים כדי להיות מתמטיקאי, אך אם נאמין שכל מה שאינו אסור הוא הכרחי למעשה נגלה שאין שום בעיה, ושהמתמטיקה נמצאית בכולם. תשובתך.. המ?[/quote]
ראפר מתמטיקאי?
תעשה לי טובה
[quote=~Tyrael~;661187]תפסיק להתנהג כמו ערס ותשלוט בעצבים שלך.[/quote]
מפריע לך אל תדבר איתי ואני עדיין מחכה שרותם יראה את זה:
[URL]http://img9.imageshack.us/img9/4594/0tkfx.jpg[/URL]
[QUOTE=RockStar:D;661209]חור שחור...
ואף אחד לא נכנס[/QUOTE]
אני מגיב כאן! ועוד הרבה מגיבים כאן!
:_: (זה חייזר, המצאתי הרגע..)
[quote=darkon10000;661213]אני מגיב כאן! ועוד הרבה מגיבים כאן!
:_: (זה חייזר, המצאתי הרגע..)[/quote]
אני מתכוון לפורום ש[SIZE=7][COLOR=Orange][I][U][B]אני[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE] מנהל אותו
[quote=RockStar:D;661212]ראפר מתמטיקאי?
תעשה לי טובה[/quote]
זכור, כל מה שאינו אסור הוא הכרחי. כל עוד אפשרי שיתקיים יצור כזה, אין שום מניעה שאכן יהיה ייצור כזה.
[quote=DouBle R;661214]מפריע לך אל תדבר איתי ואני עדיין מחכה שרותם יראה את זה:
[URL]http://img9.imageshack.us/img9/4594/0tkfx.jpg[/URL][/quote]
שלחת לו את זה?
איזה פורום אתה מנהל לעזאזל :_:
איזו הרגשה של דה זה' וו
[QUOTE=RockStar:D;661221]איזו הרגשה של דה זה' וו[/QUOTE]
אבל איזה פורום ?
כן
וארכי מצטער אך אני לא יודע כלום במטמאתי וזאת תיהיה בושה לצבא המתמטיקאים עם חייל שלה יהיה עם -12343434343434 יחידות בגרות במתמטיקה.
מ_ ס_ ק _
[quote=DouBle R;661224]כן
וארכי מצטער אך אני לא יודע כלום במטמאתי וזאת תיהיה בושה לצבא המתמטיקאים עם חייל שלה יהיה עם -12343434343434 יחידות בגרות במתמטיקה.[/quote]
אתה קראת את ההודעה שלי עד הסוף? אני מודע שייתכן וכישוריך המתמטיים הם בעיה, אך אם תאמין כמוני שכל מה שאינו אסור הוא הכרחי (ועד כמה שידוע לי אין איסור לדעת מתמטיקה בחוקי מדינת ישראל), אז למעשה אין מולינו שום בעיה.
[QUOTE=RockStar:D;661225]מ_ ס_ ק _[/QUOTE]
איזה פורום? זה כבר הפעם השלישית שאני שואל!