-
[QUOTE=Blackbeard;689554]שלום לכם...עוד לא קם אחד שהביא לי משחק פנטזיה לפרטי, או אחד טוב כמו שציפיתי לו....וזה אחרי שרשמתי לא מעט דברים בדברי המנהלים. אכזבה...[/QUOTE]
אני אביא לך משחק טוב,אני מבטיח!
עכשיו אני הולך לקרוא את כל הטיפים ולבנות משחק,והוא יהיה מוצלח!
אבל אבי איזה באסה.. טונה פעמים שאלתי אותך איך קוראים לך ולא ענית.. :um_face:
-
[quote=Captain_Charisma;689563]אני אביא לך משחק טוב,אני מבטיח!
אבל אבי איזה באסה.. טונה פעמים שאלתי אותך איך קוראים לך ולא ענית.. :um_face:[/quote]
כנראה לא שמתי לב,מצטער.
אלבז2008 חיפה תשתתף בסיבוב המוקדמות הבא.
-
[quote=Captain_Charisma;689563]אני אביא לך משחק טוב,אני מבטיח!
אבל אבי איזה באסה.. טונה פעמים שאלתי אותך איך קוראים לך ולא ענית.. :um_face:[/quote]
לול אני לא רוצה לגרום לעשות כשהוא לא רוצה, כמובן שחשוב שזה יבוא לך מבפנים ושתהנה מכך ם: אבל אם תרצה לשאול אותי כל מיני שאלות וסתם עצות וכו' אני אשמח ם:
ושקד, משחק מבוסס מנגה זה לא משחק פנטזיה, לפחות לא משחק פנטזיה\הרפתקאות טהור.
-
[quote=Blackbeard;689567]לול אני לא רוצה לגרום לעשות כשהוא לא רוצה, כמובן שחשוב שזה יבוא לך מבפנים ושתהנה מכך ם: אבל אם תרצה לשאול אותי כל מיני שאלות וסתם עצות וכו' אני אשמח ם:
ושקד, משחק מבוסס מנגה זה לא משחק פנטזיה, לפחות לא משחק פנטזיה\הרפתקאות טהור.[/quote]
לא התכוונתי שזה פנטזיה ><
פשוט הערתי לך שלא הגבת לי על זה S:
-
-
[QUOTE=Blackbeard;689567]לול אני לא רוצה לגרום לעשות כשהוא לא רוצה, כמובן שחשוב שזה יבוא לך מבפנים ושתהנה מכך ם: אבל אם תרצה לשאול אותי כל מיני שאלות וסתם עצות וכו' אני אשמח ם:
ושקד, משחק מבוסס מנגה זה לא משחק פנטזיה, לפחות לא משחק פנטזיה\הרפתקאות טהור.[/QUOTE]
אני אנסה להתחבר למסן כי הוא קצת עושה בעיות,אם אני אצליח מקווה שתהיה שם.
-
מור היה לך משחק טוב...זה עם הצבא....
-
-
-
[quote=Eustass Kid;689581]יש קרה לי נס[/quote]
מה קרה?.
-
[QUOTE=Damond_Pearl;689582]מה קרה?.[/QUOTE]
המנהלים של חת''ם אמרו לי שתוך שבוע אם אני לא יראה רמת רצינות במשחק אז ינעל אזהראתי להם במהלך השבוע אך זהלא עבד .
היום אחד המנהלים אמר לי שהמשחק ינעל בגגל שהמשכים שלי לא טובים אך לאחר כמה דקות הוא אמר שהמשכים טובים והמשחק ישאר פתוח.
אז אני שמח
-
[quote=Eustass Kid;689583]המנהלים של חת''ם אמרו לי שתוך שבוע אם אני לא יראה רמת רצינות במשחק אז ינעל אזהראתי להם במהלך השבוע אך זהלא עבד .
היום אחד המנהלים אמר לי שהמשחק ינעל בגגל שהמשכים שלי לא טובים אך לאחר כמה דקות הוא אמר שהמשכים טובים והמשחק ישאר פתוח.
אז אני שמח[/quote]
מזל טוב,
מה קורה?.
-
-
-
[QUOTE=Damond_Pearl;689584]מזל טוב,
מה קורה?.[/QUOTE]
תודה עכשיו קצת מבואס בסוף קרה שאחד המנהלים בעד שישארפתוח ואני צריך שמנהל השני גם יגיד בעד אז ביינתים אני צריך להשקיע בתגבבות