היי
Printable View
היי
[quote=The Joker;747389]יפה יפה.. תביא קסדה לקטע של הסוכריות[/quote]
חח.. אני אביא להם לזרוק מרשמלו ><" לא טופי XD
היי מור
דניס - לי זרקו בלי קשר סוכריות הרגו אותי אז.
חזרתי
[quote=DarkTiger;747390]כן, אני לומד את ההפטרה עכשיו, למדתי את המפטיר שלי ואת הברכות[/quote]
המפטיר זה קטע קל, הברכות בכלל.
אצלי, את השליש הראשון של ההפטרה זכרתי את המגינה בערך, אבל את השאר פשוט אילתרתי ם:
איך היה הבר-מצווה שלך מתן?
אהלן מור
[quote=pokedex;747395]המפטיר זה קטע קל, הברכות בכלל.
אצלי, את השליש הראשון של ההפטרה זכרתי את המגינה בערך, אבל את השאר פשוט אילתרתי ם:
איך היה הבר-מצווה שלך מתן?[/quote]
שלי היה סבבה, הייתי צריך לשיר את שיר הכבוד בגלל שעשיתי בנוסח ספרדי.. ואחרי זה אני עשיתי מפטיר ארוך והפטרה עוד יותר ארוכה והכל היה ארוך וכל הבנות שהיו זרקו בלי קשר סוכריות, סיימתי לקרוא קטע יש זרקו אני יצאתי עם פציעות מהבית כנסת
[quote=The Joker;747397]שלי היה סבבה, הייתי צריך לשיר את שיר הכבוד בגלל שעשיתי בנוסח ספרדי.. ואחרי זה אני עשיתי מפטיר ארוך והפטרה עוד יותר ארוכה והכל היה ארוך וכל הבנות שהיו זרקו בלי קשר סוכריות, סיימתי לקרוא קטע יש זרקו אני יצאתי עם פציעות מהבית כנסת[/quote]
אתה מרוקאי?
אני עשיתי בנוסח אשכנזי, לא היה ממש ארוך... המשפחה שלי הייתה קצת עקומה אבל חלק מהסוכריות פגעו XD
[quote=The Joker;747397]שלי היה סבבה, הייתי צריך לשיר את שיר הכבוד בגלל שעשיתי בנוסח ספרדי.. ואחרי זה אני עשיתי מפטיר ארוך והפטרה עוד יותר ארוכה והכל היה ארוך וכל הבנות שהיו זרקו בלי קשר סוכריות, סיימתי לקרוא קטע יש זרקו אני יצאתי עם פציעות מהבית כנסת[/quote]
אני אצטרך לעשות את שיר הכבוד, אבל עוד לא הגעתי לחק הזה..
מה הייתה הפרשה שלך?
מה קורה כולם?.
אני זוכר את הפרשה שאני קראתי..
קדושים(נולדתי בחודש ניסן)
והטופי אני זוכר שהתחמקתי מזה...
וכל מי שזורקים עליו טופי שיגיד תודה שלא זרקו עליו את הממתקים האלה עם הציפוי,שבתוכם יש שקד,זה כואב רצח...
עליי לא זרקו את זה.
בסדר, מה איתך?
בוקר....
לי היה את הבר מצווה הכי חרא
אני יעבור לקטע של הסוכריות
יואב לקח איזה סוכריה על מקל בגודל A4 ואני לא צוחק זה היה פשוט בגודל דף
עכשיו שזורקים את זה עליך זה כואב
מאוד
[quote=MoR;747404]אני זוכר את הפרשה שאני קראתי..
קדושים(נולדתי בחודש ניסן)
והטופי אני זוכר שהתחמקתי מזה...
וכל מי שזורקים עליו טופי שיגיד תודה שלא זרקו עליו את הממתקים האלה עם הציפוי,שבתוכם יש שקד,זה כואב רצח...
עליי לא זרקו את זה.[/quote]
אני אביא להם מרשמלו ><"