ניר חכה רגע,שהוא יגיב.
Printable View
ניר חכה רגע,שהוא יגיב.
מי לא התעלם ממני?
[SIZE="5"][COLOR="Black"]ריאל מדריד הכי טובה בעולם[/COLOR][/SIZE]
יותר טוב? :) :sunglasses: :big_wink: :wink: ועוד כל שאר הסמיילים.
[QUOTE=ShiFteR;836178][SIZE=7][COLOR=red]:big_wink::big_wink::big_wink::big_wink:ב[COLOR=blue]ר[/COLOR]צ[COLOR=blue]ל[/COLOR]ו[COLOR=blue]נ[/COLOR]ה [COLOR=blue]מ[/COLOR]ס[COLOR=blue]פ[/COLOR]ר [COLOR=blue]1[/COLOR] :love::love::love::love:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
-1.
[SIZE="7"][COLOR="Red"]הפועל ג'לג'וליה מספר אחד![/COLOR][/SIZE]
[quote=ShiFteR;836178][SIZE=7][COLOR=red]:big_wink::big_wink::big_wink::big_wink:ב[COLOR=blue]ר[/COLOR]צ[COLOR=blue]ל[/COLOR]ו[COLOR=blue]נ[/COLOR]ה [COLOR=blue]מ[/COLOR]ס[COLOR=blue]פ[/COLOR]ר [COLOR=blue]1[/COLOR] :love::love::love::love:[/COLOR][/SIZE][/quote]
תיקון*
מספר 3
חזרתי
[quote=nilasak;836177]מסכן.
תראה:
[COLOR=red][SIZE=7]אבי,אתה יודע שצ'לסי רוצה לקנות שחקן חדש?[/SIZE][/COLOR][/quote]
לא שידוע לי, אבל המאמן שלהם מרוצה מהסגל שלו אני שמעתי.
[quote=dav5000;836187]מי לא התעלם ממני?
[SIZE=5][COLOR=black]ריאל מדריד הכי טובה בעולם[/COLOR][/SIZE]
יותר טוב? :) :sunglasses: :big_wink: :wink: ועוד כל שאר הסמיילים.[/quote]
מילות קודש
עוד אחד מצטרף לצבא של ריאל!
[QUOTE=ShiFteR;836178][SIZE=7][COLOR=red]:big_wink::big_wink::big_wink::big_wink:ב[COLOR=blue]ר[/COLOR]צ[COLOR=blue]ל[/COLOR]ו[COLOR=blue]נ[/COLOR]ה [COLOR=blue]מ[/COLOR]ס[COLOR=blue]פ[/COLOR]ר [COLOR=blue]1[/COLOR] :love::love::love::love:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
שחר נו מתי אתה מגיב במשחק ,לא הגבת מאתמול ><
ניר אני לא מתעלם ממך תדבר עלי תפסיק לדבר על עצמך אני שולח לך הביתה את הכדורים או קי
[quote=David Villa;836182]בנתיים הם מספר 1 אחרי ולנסיה :sunglasses:[/quote]
זמני ביותר , זמני ביותר
[QUOTE=nilasak;836186]ניר חכה רגע,שהוא יגיב.[/QUOTE]
אוקי,אני מחכה
ליאור,כל הפורום חולה כדורגליזם.
אני מדבר עם עצמי,כי אני במיעוט.
חיפה תקרע אותכם, את כולכם
[SIZE="6"][COLOR="Lime"]כי אין על מכבי חיפה[/COLOR][/SIZE]
לא הפועל, לא מכבי ולא אף שטות אחרת.
גם לא ג'לג'וליה.
זה בארץ. אבל בארץ יש סתם גרועים.
[U]איך אתה מעז ללעוג לליגה הטובה בעולם: ליגת טוטו?[/U]
גם אני לא מבין. איך אתה מכבשה לעשות את זה, הא?
תתעלמו
לא נורא ניר , ברצלונה מספר 1
אתם יודעים שכבר 5 שנים ברציפות אם אני לא טועה ולנסיה תמיד בחמישיה הראשונה בליגה?
[quote=ShiFteR;836178][SIZE=7][COLOR=red]:big_wink::big_wink::big_wink::big_wink:ב[COLOR=blue]ר[/COLOR]צ[COLOR=blue]ל[/COLOR]ו[COLOR=blue]נ[/COLOR]ה [COLOR=blue]מ[/COLOR]ס[COLOR=blue]פ[/COLOR]ר [COLOR=blue]1[/COLOR] :love::love::love::love:[/COLOR][/SIZE][/quote]
מספר 4, אם אני בוחר בין ברצלונה לריאל אז אני בוחר ריאל, כמובן באר שבע חחח ואחר כך צ'לסי.