-
[quote=Woodpecker;1140952][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל שמח להילחם בהונדאור הזה.טוטודיל מיד פותח את הפה שלו ושלח זרם מים חזק במיוחד-אקדח מים לעבר האנדור. אנדור לא מצליח להתחמק מן אקדח המים של טוטודיל והוא נפגע די קשה.אנדור מתאווש מן הפגיעה שספג.הוא מתחיל לטפםס על הקיר שלידכם ואז עולה לבניין שלידו.אתה לא מבין איך לעזעל אנדואר עשה זאת. אנדואר פותח את הפה שלו ומשתמש בערפיח.ערפיח מכסה את כול השטח שאתם נמצאים בו.[/COLOR][/B][/quote]
"טוטודייל, תנסה להשתמש בזנב אקווה כדי לפזר את העשן" אני אומר לו ומחכה לראות מה יקרה.
-
[quote=Woodpecker;1140773]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]זוראה ניגש אל ורארק ואומר לו משהו בהשפת הזוראה שאתה לא מבין.אתה ניגש אל זורארק ושואל אותו אם הוא מעונין להצטרף לצוות שלכם. זורארק אומר לך " זור,זור,זור, זור". אתה לא מבין מה הוא אומר לך. אלריק אומר לך " קודאק תרגם את מה שאמר זורארק עם הפוקידע שלך ". אתה מוציא את הפוקידע ובעזרתו מתרגם את מה שאמר זורארק. " אני לא אצטרף אליכם יש לי שבט שלם לטפל ולדאוג בו. אם תרצו תכלו לעבור את המערה מבלי להילחם נגדי "[/COLOR][/B]
[/quote]
אתה מעצבן :nose_pick: סתם
~
"שיהיה" אומר ואחזיק את זורואה.
אחרי זה אתחיל ללכת איתו ולרגע אזכר ואשאל את זורוארק "ומישהו אחר מהשבט שלכם יכול להצטרף אליינו?" אשאל.
-
[quote]סטיב
פרקסורו משתמש בפרצוף מפחיד על פוליראט.פוליראט במהירות עוצם את עינו וכך לא רואה לאן הוא מכון את משאבת הידרו שלו.בגלל שפוליראט לא רואה לאן הוא מכוון משאבת הידרו מפספסת את פרקסורו ופוגעת בזירת הקרב.פרקסורו משתמש ביכולת שלו ניב להב.ניבים שעל הפה שלו גדלים כמו חרבות.פרקסורו מחזיק אותם בשתי ידו רץ אל פוליראט.הוא פוגע בפוליראט עם ניבו ואף פוצע אותו בביטנו. פוליראט מתעצבן וירה קרן קרח לעבר פרקסורו.
[/quote]
"תשתמש בפרצוף מפחיד כדי שיעצור את ההתקפה שלו ולאחר מכן תשתמש בזעם דרקון!" אומר לפרקסורו בשמחה כי הפוליראט כבר תשוש.
-
[QUOTE=Woodpecker;1140918][B][COLOR="Red"]דארן
אתה מתרגש השגעת כבר לגמר.אתה ביחד עם צ'ארמיליון שלך עולים לזירה ומוכן להילחם.אור נמצא כבר בזירה והוא חיכה לך כדי שקרב הגמר יוכל להתחיל ביניכם. השופט אומר לשניכם " אוקי קרב המר היה שונה משאר הקרבות בתחרות הזאת .הפעם קרב הגמר היה קרב 2 על 2. כול אחד מכם ישתמש בשני פוקימונים במהלך הקרב.אסור להחליף פוקימון באמצע הקרב.הקרבות היו 1 על 1.זה שינצח את שתי פוקימוני היריב ינצח.מותר להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.אז התחילו בקרב "[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוקיי, בוא נתחיל אוניקס!" אני קורא בנחישות ומוציא את אוניקס מקלף התפיסה שלי.
'נראה מה יש לאור הזה...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן וערמומי, מחכה לראות מה הוא מוציא כנגד אוניקס.
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
לא היה
----------------------------------
שינקס נרגע ומשתמש בחושים שלו. בעזרת החושים שלו הוא מצליח להתחמק מהבילבול של ג'יראצ'י.שינקס רץ לעבר ג'יראצ'י במתקפת דחיפה הכי חזקה שלו. ג'יראצ'י אינו מצליח להתחמק מהדחיפה של שינקס ונפגע מימה קצצת.שינקס משתמש ביכולת שלו שינוי סוג ומשנה את סוגו לסוג אש.עכשיו שהוא בסוג אש הוא יורה גחלת חזקה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מצליח להתחמק מהגחלת של שינקס.ג'יראצ'י תוקף באגרוף רעם את שינקס האש שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תתחמק שינקס! ואז גחלת ולבסוף גם נשיכה!" אצווה על שינקס.[/COLOR][/B]
-
[B][U][COLOR="Red"]צוות בליק עודכן פתחתי סיפור[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
שינקס זז הצידה ומצליח להתחמק מאגרוף הרעם של ג'יראצ'י. לאחר שינקס משתמש בגחלת.הוא שולח גחלת די חזקה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מנסה להתחמק מן הגחלת של שינקס אך הוא לא מצליח בזה.הגחלת פוגעת ב'יראצ'י די קשה.שענקס חוזר למצבו רגיל.שינקס מתחיל לרוץ במהירות לעבר ג'יראצ'י.הוא תוקף את ג'יראצ'י במתקפת נשיכה חזקה.ג'יראצ'י מצליח להתחמק מהנשיכה.ג'יראצ'י תוקף בבילבול את שינקס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה בוחר להשתמש באוניקס בקרב.אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו והוא מוכן להתחיל להילחם מול הפוקימון שיוציא אור.אור מוציא את קלף התפיסה שלו .מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/362.png[/IMG] גלילי. אור אומר לגלילי שלו" גלילי תשמש בקרן קרח על אוניקס.תקפיא אותו לגוש קרח ענק ". גלילי מקשיב לאור והוא משתמש בקרן קרח על אוניקס.הוא שולח לעברו קרן לבנה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
פרקסורו מתחמק מן קרן הקרח של פויראט.לאחר מכן הוא משתמש עליו בפרצוף מפחיד.פוליראט מסתכל בפניו של פרקסורו והוא מתחיל לפחד מאוד.לאחר פרקסורו מנצל זאת שפוליראט מפחד מאוד מימנו.הוא תוקף את פוליראט במתקפת זעם הדרקון.פוליראט לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של פרקסורו. זעם הדרקון פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו.היריב מחזיר את פוליראט ויורד מהזירה.הקהל מריע לך בתרועות הייד על הניצחון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה הולך עם זוראה למפרט ועם אלריק במערה שלו.לאחר כמה צעדים אתה רואה כבר את השבט שזורארק מגן עליו.אתה רואה מלא זוראים ומלא זורארקים חיים ביחד כלהקה. זורארק המלך אומר לך " זור, זור, זור, זור " .הפוקידע מתרגם לך ואומר לך " כן תוכל לקחת את אחד מבני השבט שלי.אבל רק אחד ולא יותר.אתה כבר רואה את שבטי אז אתה מוזמן לבחור את מי שתרצה לקחת איתך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל מנסה להשתמש בזנב אקוה אל הערפיח כדי לפזר אותו.הוא לא מצליח לעשות שום זנב אקוה.טוטודיל משתמש במלא אקדחי מים כדי לפזר את הערפיח.מלא אקדחי מים יוצאים מטוודיל ומפזרים את הערפיח.לאחר דקה הערפיח מתפוזר מהאיזור.אתה רואה את האנזור נמצא על הקיר ונראה שלא ז ממקומו.אנדור משתמש בכדור צל.הוא מכין כדור צל ואז מעיף אותו במהירות רבה לעב טוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה דופק בדלת המעבדה של אייזיק.לאחר כמה שניות של התמנה הדלת נפתח ומולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG] פרופסור אייזיק.אייזיק אומר לך "אייס כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס נכנסת לזירת האדמה ומוכנה להילחם.פרולסאס מתחילה בקרב ותוקפת בקרן רח את דונפן.דונפן משתמש בגילגול כדי להתחמק מן קרן הקרח של פרולסאס.לאחר מכן פרולסאס משתמשת בכדור צל.היא מכינה כדור צל ומעיפה אתו לעבר דונפן.דונפן לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פרולסאס ונפגע מימנו.דונפן מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן דונפן משתמש בגלגול על פרולסאס.הוא מתגלגל אליה במהירות רבה.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1141396][B][U][COLOR=Red][/COLOR][/U][/B][B][COLOR=Black]בלייק
טוטודיל מנסה להשתמש בזנב אקוה אל הערפיח כדי לפזר אותו.הוא לא מצליח לעשות שום זנב אקוה.טוטודיל משתמש במלא אקדחי מים כדי לפזר את הערפיח.מלא אקדחי מים יוצאים מטוודיל ומפזרים את הערפיח.לאחר דקה הערפיח מתפוזר מהאיזור.אתה רואה את האנזור נמצא על הקיר ונראה שלא ז ממקומו.אנדור משתמש בכדור צל.הוא מכין כדור צל ואז מעיף אותו במהירות רבה לעב טוטודיל שלך.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בקרן מין כנגד הכדור ואז תמשיך גם על האונדור" אני אומר לטוטודייל.
-
[quote=Woodpecker;1141396]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה הולך עם זוראה למפרט ועם אלריק במערה שלו.לאחר כמה צעדים אתה רואה כבר את השבט שזורארק מגן עליו.אתה רואה מלא זוראים ומלא זורארקים חיים ביחד כלהקה. זורארק המלך אומר לך " זור, זור, זור, זור " .הפוקידע מתרגם לך ואומר לך " כן תוכל לקחת את אחד מבני השבט שלי.אבל רק אחד ולא יותר.אתה כבר רואה את שבטי אז אתה מוזמן לבחור את מי שתרצה לקחת איתך"[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אסתכל על כל הזורוארק,ואקח את הזרוארק הכי חזק שאמצא.
אכניס אותו לקלף התפיסה, "אלריק אתה תתפוס גם?" אשאל אותו.
אחרי זה אמשיך ללכת במערה.
-
[quote]ג'ון
פרולסאס נכנסת לזירת האדמה ומוכנה להילחם.פרולסאס מתחילה בקרב ותוקפת בקרן רח את דונפן.דונפן משתמש בגילגול כדי להתחמק מן קרן הקרח של פרולסאס.לאחר מכן פרולסאס משתמשת בכדור צל.היא מכינה כדור צל ומעיפה אתו לעבר דונפן.דונפן לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פרולסאס ונפגע מימנו.דונפן מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן דונפן משתמש בגלגול על פרולסאס.הוא מתגלגל אליה במהירות רבה. [/quote]
"פרוסלאס תתקפי בניב קרח בדיוק שהוא בא ואז תעיפי אותו מימך בכדור צל!" אפקוד על פרוסלאס.
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
שינקס זז הצידה ומצליח להתחמק מאגרוף הרעם של ג'יראצ'י. לאחר שינקס משתמש בגחלת.הוא שולח גחלת די חזקה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מנסה להתחמק מן הגחלת של שינקס אך הוא לא מצליח בזה.הגחלת פוגעת ב'יראצ'י די קשה.שענקס חוזר למצבו רגיל.שינקס מתחיל לרוץ במהירות לעבר ג'יראצ'י.הוא תוקף את ג'יראצ'י במתקפת נשיכה חזקה.ג'יראצ'י מצליח להתחמק מהנשיכה.ג'יראצ'י תוקף בבילבול את שינקס שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"שינקס,עכשיו תנסה להתמקד שמשהו כדי לא להתבלבל! אז תתקוף אותו בנשיכה, ואז, דחיפה!" אצעק לעברו[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
פרקסורו מתחמק מן קרן הקרח של פויראט.לאחר מכן הוא משתמש עליו בפרצוף מפחיד.פוליראט מסתכל בפניו של פרקסורו והוא מתחיל לפחד מאוד.לאחר פרקסורו מנצל זאת שפוליראט מפחד מאוד מימנו.הוא תוקף את פוליראט במתקפת זעם הדרקון.פוליראט לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של פרקסורו. זעם הדרקון פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו.היריב מחזיר את פוליראט ויורד מהזירה.הקהל מריע לך בתרועות הייד על הניצחון שלך.[/quote]
"כל הכבוד פרקסורו!ניצחנו בתחרות!" אומר לפרקסורו בשמחה "עכשיו אתה לא יכול לעלות לי על הכתפיים, הא?" ואצחק.לאחר מכן ארד מן הבמה תוך כדי ניפוף לקהל עם פרקסורו.
-
[quote=Woodpecker;1139350][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]זוראה מכין שני כדורי צל.הוא משתמש בכדור צל כפול על ג'יראצ'י.הוא שולח לעברו שני כדורי צל שעפים במהירות גבוהה מאוד.ג'יראצ'י מנסה להתחמק משני כדורי הצל אך הוא לא מצליח בזה.שני כדורי הצל פוגעים בג'יראצ'י י קשה.לאחר מכן זוראה מנסה להשתמש ביכולת שלו.זוראה משנה את צורתו[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/385.png[/IMG] לג'יראצ'י זוהר. ג'יעראצ'י מחליט לתקוף את זוראה באגרוף אשש.האגרוף שלו עולה בלהבות.הוא עף לעבר זוראה באגרוף אש.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לזורא בצורת הזוהר: "תתחמק מאיגרוף האש שלו ואז תתשתמש בבילבול כדי שתבלבל אותו ואז תסיים את הקרב הזה במהלך שלו, איגרוף אש הכי חזק שלך" ואז אני מחכה למהלך של זורא שלי.
-
[QUOTE=Woodpecker;1141396][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה בוחר להשתמש באוניקס בקרב.אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו והוא מוכן להתחיל להילחם מול הפוקימון שיוציא אור.אור מוציא את קלף התפיסה שלו .מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/362.png[/IMG] גלילי. אור אומר לגלילי שלו" גלילי תשמש בקרן קרח על אוניקס.תקפיא אותו לגוש קרח ענק ". גלילי מקשיב לאור והוא משתמש בקרן קרח על אוניקס.הוא שולח לעברו קרן לבנה .[/COLOR][/B]
][/B][/QUOTE]
"תתחמק אוניקס!" אני קורא בבהלה, מודע לכך שיש לגלילי יתרון סוגים על אוניקס, אך אני לא נרתע, 'מצד שני לאוניקס יש זנב ברזל, מתקפה שיכולה לפעול טוב על גלילי...' אני חושב לעצמי ומחייך בערמומיות.
"אוקיי אוניקס, תקוף בזנב ברזל חזק!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר גלילי.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס זז במהירות ומצליח להתחמק מן קרן הקרח של גלילי.לאחר מכן אוניקס מחליט לתקוף בזנב ברזל.הזנב ברזל שלו הופך ללבן.הוא תוקף בזנב ברזל את גלילי.גלילי מנסה להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס אך הוא לא מצליח מזה והוא נפגגע מן זנב הברזל של אוניקס. אור אומר לגלילי שלו , טוב גלילי תשמש בכדור ג'ירו על אוניקס שלו ". גלילי מתחיל להסתובב במקום. גלילי תוקף בכדור ג'ירו את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
זוראה בצורת ג'יראצ'י מתחמק בקלות מן אגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן הוא משתמש בבילבול על ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהבילבול והפעם נפגע מימנו.ג'יראצ'י מתחיל להיות מבולבל מאוד.זוראה מנצל זאת והוא תוקף באגרוף אש חזק במיוחד את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אינו מצליח להתחמק מן אגרוף האש .אגרוף האש פוגע בו קשה מאוד מאוד.ג'ירא'י נפגע קשה מאוד ויוצא מהבילבול. ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית את זוראה ג'יראצ'י שלךך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
לפני שאתה יורד מהזירה השופט עוצר אותך ואומר לך " חכה רגע עוד לא לקחת את הפרסים שלך על הניצחון בתחרות.טוב הפרס הראשון שקיבלת הוא זוראה משלך.הזוראה כבר נמצא בקלף התפיסה שלך וברגע שתקרא לו הוא יופיע לך.הפרס השני הוא 200$". השופט מביא לך 200$ אתה לוקח אותם ושם אותם בכסף שלך. לאחר זאת אתה יורד עם פרקסורו שלך מהזירה בהנה רבה מכיון שיש לך זוראה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="navy"]
דרוד
שינקס מתמקד באשזהו דבר כדי שהבילבול לא ישפיע עליו. הבילבול פוגע בשינקס אך לא משפיע עליו.לאחר מכן שינקס רץ במהירות אל ג'יראצ'י במתקפ הנשיכה שלו.ג'יראצ'י מתחמק מימנה בקלות.שינקס רץ לעבר ג'יראצ'י ומשתמש עליו בדחיפה. אך גם מזה ג'יראצ'י מתחמק. ג'יראצ'י אומר לך " תצטרך יותר מזה כדי להביס אותי ". באגרוף של ג'יראצ'י עולה באש.ג'יראצ'י משתמש באגרוף אש על שינקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס משתמשת בניב קרח.כשדונפן כמעט פוגע בה עם גלגל.היא פוגעת בו עם ניב קרח.ניב הקרח פוגע בדונפן ומקפיא אותו. לאחר מכן פרולסאס משתמת בכדור צל.היא מכינה כדור צל ומעיפה אותו אל דונפן.כדור הצל פוגע קשה בדונפן ומצליח גם לשבור את הקרח שהוא היה כלוא בו. לאחר מכן דונפן מתאווש מהפגיעות שחטף.דונפן משתמש ברעידת אדמה.רעידת אדמה מתחילה לקרות ומרעידה את כול המקום.סדקים נוצריםם בזירת אדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה זורק את קלף התפיסה שלך על אח הזורארק שבשבט.קלף התפיסה לוכד זורארק ושואב אותו לתוכו.הקלף חוזר אליך.לכדת זורארק.אלריק אומר לך " כן אני אתוס זורארק ,. הוא זורק את קלף התפיסה שלו אל זורארק אחר ולוכד אותו.אלריק גם הוא תפס זורארק.לאחר מכן אתם מתקדמים במערה.לבסוף אתם מגיעים לסוף הרערה ויוצאים מימנה.אתם מגיעים לצוק גבוה מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל משתמש בקרן מים על כדור הצל.קרן מים עפה הישר אל כדור הצל.כדור הצל וקרן המים מתנגשים.קרן המים גוברת על כדור הצל ומשמידה אותו.קרן המים ממשיכה לעבר האנדור.אנדור לא מצליח להתחמק מקרן המים.קרן המים פוגעת בו וגורמת לו לעוף לתוך הבית שלידו .נפער חור די גדול שמוביל לבית כלושהו.אתה לא ממש בטוח אם האנדור חי או לא חי כשאר הוא נמצא בבית.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
פרולסאס משתמשת בניב קרח.כשדונפן כמעט פוגע בה עם גלגל.היא פוגעת בו עם ניב קרח.ניב הקרח פוגע בדונפן ומקפיא אותו. לאחר מכן פרולסאס משתמת בכדור צל.היא מכינה כדור צל ומעיפה אותו אל דונפן.כדור הצל פוגע קשה בדונפן ומצליח גם לשבור את הקרח שהוא היה כלוא בו. לאחר מכן דונפן מתאווש מהפגיעות שחטף.דונפן משתמש ברעידת אדמה.רעידת אדמה מתחילה לקרות ומרעידה את כול המקום.סדקים נוצריםם בזירת אדמה.[/quote]
"פרוסלאס תשתמשי בקרן קרח על הסדקים ואז ב5 כדורי צל על דונפן!" אפקוד על פרוסלאס.