-
[quote]עמית
"רגע תדע קוראים לי רוז" היא אומרת ואתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך.
אתה מגיע למרכז הפוקימונים, נותן לאחות ג'ואי את הפוכדורים והיא מחזירה לך אותם.
[/quote]
"תודה רבה האחות ג'וי!" אומר לאחות ג'וי ואקח את הפוקימונים שלי.אח"כ אפריד את ווינגל וטיירוג מהשילוב,אחזיר אותם לפוכדורים שלהם ואחזור לרוז ואגיד לה:"קוראים לי עמית לידיעתך.קדימה, בואי נתחיל בקרב!" ואוציא את גראוליט מהפוכדור שלו ואחכה למהלך של רוז.
-
[b]עמית[/b]
אתה מנסה ורואה שאתה לא יכול להפריד אותם מהשילוב, אלא אם כן לתמיד ואף פעם לא תוכל לשלב אותם עם אף אחד. [זה רק בגלל שאתה הראשון ששילב, אם היית הני או השלישי לא היית יכול להפריד]
זה שואל אותך האם אתה בטוח שברצונך להפריד, לאחר מכן כל המתקפות שלהם יתאפסו והם ישארו עם ארבע מתקפות.
[b]ניק[/b]
סורי התבלבלתי עם מישהו אחר
~~~~~~
ווינגאל עף אל רוזליה ותוקף בניקור, הוא פוגע בה ורוזליה נראית תשושב מאוד.
היא שולחת שאיבה לכיוונו.
[b]ג'וליאן[/b]
"לא בוא נלך מחר" היא אומרת ועולה לחדר. (במרכז)
"בוא כבר" היא קוראת לך מלמעלה.
-
[quote=Light Storm;1182377][B]ניק[/B]
סורי התבלבלתי עם מישהו אחר
~~~~~~
ווינגאל עף אל רוזליה ותוקף בניקור, הוא פוגע בה ורוזליה נראית תשושב מאוד.
היא שולחת שאיבה לכיוונו.
[/quote]
"תחמוק באמצעות צלילה פתאומית!" אורה לו "תתקוף במכת כנף שוב!"
-
[QUOTE=Light Storm;1182342][B]
[B]ליאור[/B]
ואלטרוב יוצא ומשתמש במתקפה על קולית, נינקדה משתמש במתקפת אדמה.
המתקפות פוגעות ומבטלות אחת את השנייה.
נינקדה נרדם.
ואלטרוב משתמש בעל קולי ופוגע בו בחוזקה, הוא ממשיך לפגוע בו עד שהוא לפני סף התעלפות.
נינקדה מתעורר.
.[/QUOTE]
אני מחזיר את ולטרוב לפוכדור שלו ואז מתחיל לברוח מן ניקדה
-
[QUOTE] [b]ג'וליאן[/b]
"לא בוא נלך מחר" היא אומרת ועולה לחדר. (במרכז)
"בוא כבר" היא קוראת לך מלמעלה.[/QUOTE]
"אני בא אני בא" אני אומר לה בביאוס ועלוה למעלה
'טוב נו מחר על הבוקר אני יראה מה היא תפסה!' אני חושב ומתעודד
-
[b]ניק[/b]
טיילו מצליח לחמוק, הוא תוקך במתקפת כנף ורוזליה מתעלפת.
[b]לי[/b]
אתה מחזיר את ואלטרוב לפוכדור שלו ובורח מהנינקדה.
כעבור כמה דקות אתה מגיע לסוף של היער.
[b]ג'וליאן[/b]
אתה עולה ורואה את הפוקימונים של ארלי נחים, מלבד הפוקימון האחרון שלה.
היא אומרת לך "לילה טוב" ונרדמת.
-
[quote=Light Storm;1182463][B]ניק[/B]
טיילו מצליח לחמוק, הוא תוקך במתקפת כנף ורוזליה מתעלפת.[/quote]
אוציא פוקדור ואשליך אותו על רוזליה
-
[QUOTE=Light Storm;1182463][b][b]לי[/b]
אתה מחזיר את ואלטרוב לפוכדור שלו ובורח מהנינקדה.
כעבור כמה דקות אתה מגיע לסוף של היער.
[/QUOTE]
אני ממשיך ללכת לעיר ראסטובארו
-
[QUOTE=Light Storm;1179961][b]בארי[/b]
אתה מוציא אוכל ונותן לסטאנקי, הוא אוכל אותו ומתכונן להשפריץ עליכם ריח מסריח, אך לאחר שהוא טועם את האוכל הוא מוותר.
"סטאנק סטאנק!" הוא אומק ונשמע שזה טעים לו.
"הוא ממש חמוד" אומרת לוסי שתופסת מעט מרחק ממנו, מפחדת מהריח שלו.
[/QUOTE]
"היי, סטנקי, אתה אולי... אולי רוצה להצטרף אל הצוות שלי?" אני שואל את סטאנקי בחשש.
-
[quote]עמית
אתה מנסה ורואה שאתה לא יכול להפריד אותם מהשילוב, אלא אם כן לתמיד ואף פעם לא תוכל לשלב אותם עם אף אחד. [זה רק בגלל שאתה הראשון ששילב, אם היית הני או השלישי לא היית יכול להפריד]
זה שואל אותך האם אתה בטוח שברצונך להפריד, לאחר מכן כל המתקפות שלהם יתאפסו והם ישארו עם ארבע מתקפות.[/quote]
"לא,אני לא אפריד אותם!" אומר לעצמי ובטל את פעולת ההפרדה.אח"כ אלך אל רוז ואגיד לה:"שכחתי להגיד לך את השם שלי.אני עמית, נעים מאוד." ואוציא את גראוליט מהפוכדור על מנת להתחיל בקרב.אח"כ אחכה למהלך של רוז.
-
[quote=Light Storm;1179859]
[B]איתי[/B]
[I]שאם היריב משתמש לדוגמא במתקפה כלשהיא, ואם הוא יפגע אז ריאולו יתעלף כי היא מאוד חזקה, אז ריאולו משתמש במתקפה הזאת תמיד ראשון, ואז במתקפה הבאה ישאר לו 1HP...מבין?, תעשה את זה כשאתה יודע שריאולו עומד להתעלף, ואם אתה עושה את זה זה פועל רק באותו המשך. אבל תזכור שאתה לא יכול לעשות יותר מ3 מתקפות בהמשך.[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~~[/I]
אתה מוציא את ריאולו.
"אל תפחד ריאולו, אולי הוטהוט סוג מעופף, אבל הוא גם סוג רגיל, אז זה אומר שהמתקפות שלך בסדר נגדו, והמהירות שלך תעזור לך להתחמק" אתה אומר לו והוא מחייך.
"עכשיו, תשתמש במתקפה מהירה, לאחר שאתה מכה בו תקפוץ, וכך יהיה לו יותר קשה לפגוע בך, קדימה!" אתה קורא לעברו והוא רץ אל הוטהוט, הוא מתנגש בו ואז קופץ גבוה, הוטהוט מנצל את זה ועף גם גבוה.
הוטהוט משתמש בניקור ופוגע בריאולו בחוזקה, ריאולו ונפל ונחבט באדמה.
הוטהוט שולח היפוזה אל ריאולו.
[/quote]
"ריאולו תחזור מהר!" אומר ואחזיר את ריאולו.
אחכה עד שההיפנוזה תתפוגג ואז אזרוק את הפוכדור של פוצ'יאנה ואצעק:
"צא, פוצ'יאנה! תשתמש בנשיכה!" ואחכה למהלך של הוטהוט ואז לנשיכה של פוצ'יאנה או הפוך.
-
[QUOTE][b]ג'וליאן[/b]
אתה עולה ורואה את הפוקימונים של ארלי נחים, מלבד הפוקימון האחרון שלה.
היא אומרת לך "לילה טוב" ונרדמת.
[/QUOTE]
"לילה טוב" אני אומר ונשכב על המיטה
'בוא נתחיל לספור כבשים, 1,2,3' ככה עד שאני נרדם
-
[QUOTE=Light Storm;1182342][B]עמית[/B]
"רגע תדע קוראים לי רוז" היא אומרת ואתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך.
אתה מגיע למרכז הפוקימונים, נותן לאחות ג'ואי את הפוכדורים והיא מחזירה לך אותם.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/006.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/spinarak.png[/IMG]
[B]ניק[/B]
[I]סורי....:sorry:[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~[/I]
'צריך לתקוף במתקפות מעופף כדי להחליש אותה מהר' אתה חושב ומורה לווינגאל להשתמש במתקפת כנף.
ווינגאל מצליח לעוף לכיוונה ומצליף בה עם כנפו, רוזליה עפה על הרצפה בכאב.
רוזליה משתמשת שאיבת מגה ומצליחה להחזיר לעצמה חצי חיים ומכאיבה לווינגאל מאוד.
[B]מייקל[/B]
אתה רץ ומחליק אל תוך הבור, אתה רואה שאתה מחליק לתוך מנהרה קטנה, לבסוף אתה מקבל מכה בראש ומתעלף.
"אתה כאן? בכל בסדר? הכל אצלך?" אתה שומע קול ורואה איש דמוי מדען לפניך, לידו יש סוואלוט די ענק.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/swalot.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/082.png[/IMG]
[B]ליאור[/B]
ואלטרוב יוצא ומשתמש במתקפה על קולית, נינקדה משתמש במתקפת אדמה.
המתקפות פוגעות ומבטלות אחת את השנייה.
נינקדה נרדם.
ואלטרוב משתמש בעל קולי ופוגע בו בחוזקה, הוא ממשיך לפגוע בו עד שהוא לפני סף התעלפות.
נינקדה מתעורר.
[B]איתי[/B]
[I]לא תוכל ככה סתם למצוא קאסטפורם....אני אסביר לך משהו, הנה ציטוט מהודעה:[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/I]
אתה מתחיל ללכת עם בויזל ביער ומשבח אותו על הקרב.
לפתע אתה רואה עץ ענקי שנאכל ע"י חבורת פארס.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/paras.png[/IMG]
[B]ג'וליאן[/B]
"בסדר" אומר הפרופ', אתה שולח לו את סלאקוט' ואת זיגזגון והוא מחזיר לך את וויסמאר.
"תהנה איתם!" הוא אומר ומנתק.[/QUOTE]
אני חושב 'זה יכול להיות אימון טוב בשביל הפוקימונים שלי' ואני מוציא את באדו ואת סקארגי
ואומר להם ''באדו תתקוף את פארס בנבג הלם ואחרי זה תתקוף בספיגה ואתה סקארגי תתקוף בבעיטה נמוכה ואחרי זה בהתקפת עילפון ובויזל תתקוף במהירות ואחרי זה באקדח מים בכל הכוח שלך''
-------------
כל אחד נלחם באחד לבד
-
[quote][b]סיימון
[/b]"אולי יהיה לך" ממלמלת טריקסי וקורצת לך.
אתה ממשיך לעבר העיר פטלבורג ונכנס אליה.
אתם מגיעים למכון ורואים שכדי להיכנס צריכים 4 תגים.
אתם רואים חנות ומרכז פוקימונים, אתם רואים גם אגמים קטנים[/quote]
אביט לעבר המכון "בעסה.." אמלמל. "נו איך אני משיג תגים עכשיו?" אתייפח ואסתכל סביב.
אראה את האגמים ואצביע עליהם. "בואי טריקסי, אני חייב התרעננות קצרה במים!" אומר לה וארוץ לעבר האגמים.
-
[quote=Light Storm;1181991][B]תומאס[/B]
"קדימה טריקו, אל תוותר! השתמש במהירות שלך ורוץ אליו במהירות, תקיף אותו במעגלים ואז תחבוט בו כל הזמן! קפוץ מעץ לעץ תוך כדי שאתה עושה זאת, נצל את הסביבה נגדו!" אתה קורא לטריקו.
טריקו רץ אליו ואז מסתובב סביבו, מנתר בין גזעים לאדמה, וכל פעם חובט שפידג'י עם זנבו, "פידגגגגג'!" הוא קורא וצונח על הרצפה, אך לא מוותר.
פידג'י משתמש בסופה שמעיפה כמה ענפים שטריקו מחזיר בהם, טריקו נקלע לסופה ונפגע קשה.
[/quote]
"קדימה טריקו, תירה קליע זרעים דרך הסופה כדי לפגוע בו ולבטל אותה, ולאחר מכן רוץ אליו במהירות וסיים את הקרב עם חבטה נוספת! קדימה!" אני קורא ומעודד אותו.