[quote=גלעד2111;1158693]אה, חבל...[/quote]
כן... מה קורה?
Printable View
[quote=גלעד2111;1158693]אה, חבל...[/quote]
כן... מה קורה?
היי מי פה?
אני כאן וביינתים הכל יבש. למה כולם ישנים על הבוקר?
[quote=גלעד2111;1158704]אני כאן וביינתים הכל יבש. למה כולם ישנים על הבוקר?[/quote]
כי זה חופש...
חח צודק
כנראה שאני היחיד בפורום הזה שבאמת צריך לקום בבוקר...
מי שער עכשיו חוץ ממני זה כי אין לו חיים.
[quote=גלעד2111;1158708]כנראה שאני היחיד בפורום הזה שבאמת צריך לקום בבוקר...
מי שער עכשיו חוץ ממני זה כי אין לו חיים.[/quote]
או שיש לו כלב שמעיר אותו מוקדם...
לי יש כלבה, אבל אותי שום דבר לא מצליח להעיר באמצע השינה.
>< אופס
קילר בי, שאל מישהו שמבין בזה. תערוך את ההודעה שלך ל "לא משנה, צריך למחוק את הנושא הזה" או משהו בסגנון אבל תשמור את זה איפה שהוא כדי שבמקרה שזה כן קשור תוכל להחזיר את זה מהר.
בכל מקרה, ערכת את המדריך של הנטייה?
יואב, בוא נמשיך טיפה את המשחק. אני רואה שהוא ממשיך יפה. אני בוקשי בתגובה ה... נניח [spoiler]20[/spoiler] וכבר יש לי שותף.
שמתי בספויילר כדי שזה לא יתפרש בצורה לא נכונה בתור עלבון.
[QUOTE=גלעד2111;1158724]קילר בי, שאל מישהו שמבין בזה. תערוך את ההודעה שלך ל "לא משנה, צריך למחוק את הנושא הזה" או משהו בסגנון אבל תשמור את זה איפה שהוא כדי שבמקרה שזה כן קשור תוכל להחזיר את זה מהר.
יואב, בוא נמשיך טיפה את המשחק. אני רואה שהוא ממשיך יפה. אני בוקשי בתגובה ה... נניח [spoiler]20[/spoiler] וכבר יש לי שותף.
שמתי בספויילר כדי שזה לא יתפרש בצורה לא נכונה בתור עלבון.[/QUOTE]
כן
וואו, בכזו שעה, אחרי שהיא כבר יצאה לשירותים, אפילו הכלבה שלי מנסה לישון. (והרעש של ההקלדה מפריע לה).
[QUOTE=גלעד2111;1158724]קילר בי, שאל מישהו שמבין בזה. תערוך את ההודעה שלך ל "לא משנה, צריך למחוק את הנושא הזה" או משהו בסגנון אבל תשמור את זה איפה שהוא כדי שבמקרה שזה כן קשור תוכל להחזיר את זה מהר.
שמתי בספויילר כדי שזה לא יתפרש בצורה לא נכונה בתור עלבון.[/QUOTE]
למה שזה יתפרש כעלבון...? חוץ מזה, תומר כבר הסתבך עם גנב פוקימונים, וגם יש לו שותפה, איתי כבר הסתבך עם חבורת זנגוסים פראיים, ואתה יצאת בשלום מקרב עם מאמן. זה אמור להיות משחק שמתקדם מהר. ואני אגיב עוד איזה חצי שעה...
מה קורה?
גלעד, למה אתה מוציא לעז?
אני לא התעוררתי בשמונה וארבעים כי אין לי חיים...
אני התעוררתי כי יש לי מניין אחרון בתשע ורבע.