-
אמן ופורום האנימה הזה יהרוג את כל מי שגולש בו בסוף אין הם עברו את הגבול אני לא נכנס לשם יותר בחיים נמאס!
שימותו אמן בני ז***ת נובים טרולים זה מה שיש שם בעיקר נובים שכל מה שהם רוצים זה להספאים ולהישתמש בצ'אט כמו מסן! אין נמאס..
אחרי שראיתי מה זה שם הבנתי שפה אין נובים פה האנשים יותר טובים כןהיה פה גם מעצבים
ויש אנשים שלא יודעים לשחק ולא מבינים הרבה אבל לפחות פה לאנשים יש מוסר והם לא טרולים מעצבנים
פה כיף לעזור לאנשים וללמד אותם להישתפר שם שימותו
-
הייי מה קורה!
כולם מוזמנים לקרוא את הסיפור החדש שלי :)
-
אני עצבני רצח...
תגיד איך קוראים לך מולטי קיל? ולמה יש לך את הסמל של הוגוורט אני מתבלבל בינך ובין עומר
[SIZE="7"][COLOR="Red"]נמאס מנובילנד[/COLOR][/SIZE] ולא זה לא נובילנד נובילנד זה הפורום השני שהפך לקן של נובים
-
קוראים לי יובל ולמה אתה עצבני?
-
תראה 2 תגובות מעל נמאס מאנשיםם שלא מבינים כלום וחשים את עצמם
-
[QUOTE=Ilan;1206004]אמן ופורום האנימה הזה יהרוג את כל מי שגולש בו בסוף אין הם עברו את הגבול אני לא נכנס לשם יותר בחיים נמאס!
שימותו אמן בני ז***ת נובים טרולים זה מה שיש שם בעיקר נובים שכל מה שהם רוצים זה להספאים ולהישתמש בצ'אט כמו מסן! אין נמאס..
אחרי שראיתי מה זה שם הבנתי שפה אין נובים פה האנשים יותר טובים כןהיה פה גם מעצבים
ויש אנשים שלא יודעים לשחק ולא מבינים הרבה אבל לפחות פה לאנשים יש מוסר והם לא טרולים מעצבנים
פה כיף לעזור לאנשים וללמד אותם להישתפר שם שימותו[/QUOTE]
מעניין אם הם שואלים "תגיד איך רצים במשחק הזה?" "איך הולכים?" "איך נכנסים לתפריט?" XD
אני פה רק בשביל התגובה הזאת אז ביי!
-
לפחות אלו באמת אנשים חדשים ולא אנשים שנמאים שם 3 חודשים ועדיין מתנהגים כמו חדשים
-
[QUOTE=Ilan;1206004]אמן ופורום האנימה הזה יהרוג את כל מי שגולש בו בסוף אין הם עברו את הגבול אני לא נכנס לשם יותר בחיים נמאס!
פה כיף לעזור לאנשים וללמד אותם להישתפר שם שימותו[/QUOTE]
אל תנסה עוד לחפר על מעשיך בנושא פרישה, קיבלו אותך אז אל תוסיף עוד...
-
[QUOTE=buizel שולט;1206024]אל תנסה עוד לחפר על מעשיך בנושא פרישה, קיבלו אותך אז אל תוסיף עוד...[/QUOTE]
אני מדבר עליכם לטובה לול...
נמאס לי מהם
-
למה אף אחד לא קורא את הסיפור שלי?
-
[QUOTE=Ilan;1206025]אני מדבר עליכם לטובה לול...
נמאס לי מהם[/QUOTE]
יש מצב קטן, אבל אני מאמין שאתה מנסה ש"יאהבו" אותך.....
איזה פורום זה בכלל(לא השם) ? של פוקימון?
-
טוב הוא פורסם לפני זמן קצר תן לאנשים זמן לשים לב אליו...
זה פורום של נובים שמתלהבים מכל שטות ואנשים בודדים שאוהבים אנימה
-
-
מה קורה?
אף אחד לא קורא את הסיפור שלי :(
-
[QUOTE=MultiKill;1206071]מה קורה?
אף אחד לא קורא את הסיפור שלי :([/QUOTE]
על מה הוא?
וסבבה מה איתך?