-
[QUOTE=ttrrtte;1220992]אופק- האנשים שוב מגחכים,2 מהם מתגנבים מאחורייך ובעזרת באטרפי שלהם מרדימים אותך ואת ביילי!!! אתה תעורר במיכל דומה לזה של שרה וכ5 צינורות מחוברים לראשך!!!
סטיב-צודק אמר בגיחוך,3 הפוקימונים יצאו בלהביור צל מורעל על סטארלי,ברגע שהתקרבה אליו המתקפה הוא א למעלה עשה שלוש סלטות באוויר ונחת מאחורייך בלי א שריטה ואמר ''זה הכי טוב שאתה יכול? ראיתי דאנספרס טוב ממך!!''[/QUOTE]
אני יומר לבייליף להשתמש בקרן על על האנשים ואם היא גם במיכל אז אוציא את בלה ואומר לה להשתנות לביילייף ואז קרן על
-
סטיב-צודק אמר בגיחוך,3 הפוקימונים יצאו בלהביור צל מורעל על סטארלי,ברגע שהתקרבה אליו המתקפה הוא א למעלה עשה שלוש סלטות באוויר ונחת מאחורייך בלי א שריטה ואמר ''זה הכי טוב שאתה יכול? ראיתי דאנספרס טוב ממך!!''[/quote]
ררררר.... כאסכון תשתמש ביריית חוטים כדי לזוז מהר באויר ותירה עליו קוצי רעל בסיבוב, טורצ'יק ואיווי תקפצו ותשמשו בלהביור וכדור צל בסיבוב באויר.
-
יו, מה קורה טורוסים?
אני הולך לדיאלגה שנמצא מאחוריהם
-
סטיב- 2 ספרות נכונות זכיתה בגרייט בול
אופק- אתה מחפש את ביילי בעיינך ורואה שהואשוכן מעו בתוך כלוב אתה מוציא את בלה ונזכר שהשארתה אותה ואת בילי במרכז הפוקימונים!! אתה שומע קול מרוחק ''הזרמת התמיסה למוח של אופק תכול בתוך 30 שניות 29,28....5,3,2 פתאום נשמע פיצוץ מרוחק אבל אתה מתעלף
סטיב- סטארלי אמר ''שוב מגמגם... וואוו מגניב..'' אמר תוך כדי שהוא מתחמק בקלות מההתקפה אבל לרגע דעתו מוסחת
אוהד--חחח אולי זה לא דיאלגה? חח אתה הולך נגד כיוון בריחה הטורוסים ורואה את דיאלגה
-
[QUOTE=ttrrtte;1221000]סטיב- 2 ספרות נכונות
אופק- אתה מחפש את ביילי בעיינך ורואה שהואשוכן מעו בתוך כלוב אתה מוציא את בלה ונזכר שהשארתה אותה ואת בילי במרכז הפוקימונים!! אתה שומע קול מרוחק ''הזרמת התמיסה למוח של אופק תכול בתוך 30 שניות 29,28....5,3,2 פתאום נשמע פיצוץ מרוחק אבל אתה מתעלף[/QUOTE]
שאני אתעורר אני אבדוק ממה הפיצוץ
-
יו איזו הפתעה נדירה!
אני זורק עליו פוקדור p:
-
אופק-אתה מתעורר במיטה ורודה-שחורה ורואה את שרה. אתה שואל אותה מה קרה והיא מסבירה- ''לכל אדם יש משהו ושמו הילה, אני למדתי להשתמש בילה הזאת ורגע לפני שהזריקו לי את התמיסה הירוקה הצלחתי להתרכז מספיק למרות שהייתי מעולפת כדי להשתמש בהד הילה''
אהד-אולי תסביר לו שאתה צריך להגן עליו
-
לא קוראים לי סטיב
ויש יופי הפוקימונים שלי הספיקו להתרפא
-
[QUOTE=ttrrtte;1221003]אופק-אתה מתעורר במיטה ורודה-שחורה ורואה את שרה. אתה שואל אותה מה קרה והיא מסבירה- ''לכל אדם יש משהו ושמו הילה, אני למדתי להשתמש בילה הזאת ורגע לפני שהזריקו לי את התמיסה הירוקה הצלחתי להתרכז מספיק למרות שהייתי מעולפת כדי להשתמש בהד הילה''
אהד-אולי תסביר לו שאתה צריך להגן עליו[/QUOTE]
אני אשאל אותה מה זה עד הילה
-
דיאלגה אני צריך להגן עליך רוצה להצטרף לצוות שלי?
אני זורק עליו פוקדור
לאחר שהוא נלכד אני קורא "יש לי אגדי ועוד דרקון!! אני מלך!!! מאסטר הדרקונים!!! הרי יש לי גם דאנספ--לא חשוב."
אני הולך מאושר בחזרה לעיר
-
יאיר-אוף,אני תמיד מתבלבלת בינכם חח
סטארלי חוזר למיקוד ותחיל לתקו אותך
אופק- הד הילה,אמרה שרה זאת מתקפה שצריך בשבילה הרבהמאוד אנרגייה היא יוצאת פיצוץ ענק של טוב.. הילה
אוהד- חח אל תמשי לבד את העלילה חכה לי..... דיאלגה הוד את הפוקדור בכעס ואומר ''לא צריך הגנה של א אחד!!!''
-
טוב, אולי אתה לא צריך הגנה, אבל אולי תרצה להיות הפוקימון האדיר מכולם, של מאמן הדרקונים החזק בעולם?
אני מסתכל עליו במבט מנצח.
*לא זכור לי שדיאלגה מדבר
-
[QUOTE=ttrrtte;1221008]יאיר-אוף,אני תמיד מתבלבלת בינכם חח
סטארלי חוזר למיקוד ותחיל לתקו אותך
אופק- הד הילה,אמרה שרה זאת מתקפה שצריך בשבילה הרבהמאוד אנרגייה היא יוצאת פיצוץ ענק של טוב.. הילה
אוהד- חח אל תמשי לבד את העלילה חכה לי..... דיאלגה הוד את הפוקדור בכעס ואומר ''לא צריך הגנה של א אחד!!!''[/QUOTE]
חחחח אומר לה ואשאל אותה איפה אנחנו
-
אוהד- במשחק ששלי רובם מדברים :) דיאלגה עונה ''מישלח אותך?'' ואז חושב קצת ואומר ''רוצה אותי?בוא תתפוס אותי!!! אומר ונעלם מבין השיחים''
אופק-שרה עונה שבבסיס של לן
-
אני רודף אחריו תוך כדי שאני זורק פוקדור ומוציא את דרגיווי, עולה לו במהירות על הגב כשאני קורא "מרדף אחרי אגדי! ווהוו!!"