[QUOTE=The Little Elbaz;1263353]ואתה מספר לי את זה כי?:O[/QUOTE]
סתם נזכרתי..
היי כולם מה קורה?
Printable View
[QUOTE=The Little Elbaz;1263353]ואתה מספר לי את זה כי?:O[/QUOTE]
סתם נזכרתי..
היי כולם מה קורה?
טוב. אני טוב. מה איתך?
גלידאטור ביסט זה דק שמתאפיין במפלצות חיה או חיות לוחמות שיכולותיהם קשורות בהבאת גלידאטור ביסט אחרים מהחפיסה על ידי החזרת המפלצת,אפשר גם לזמן מפלצות מיזוג בזכות היכולות האלה,אני אישית שונא אותם בכמו שאני שונא את Gb הבן אדם [אם אפשר לקרוא לדבר הזה בן אדם] וזה אומר המון שנאה,אבל היי,פעם שנאתי דרגוניטי והיום זו החפיסה הכי טובה שלי!
דרגוניטי זה בלק ווינג, נכון?
דרגוניטי ובלאק ווינג שונים לחלוטין
אבל אותם מפלצות נכון? כי חבר שלי בא יום אחד לכיתה עם דק, אמר שזה בלקווינג, יום למוחורת, אותו דק בדיוק! הוא אמר שזה דרגוניטי.
אז הוא מפגר דרגוניטי ובלאק ווינג שונים ב-100%
[QUOTE=PizzaBlaster;1263419]טוב. אני טוב. מה איתך?[/QUOTE]
אני גם אחלה.
יוצא מחר לחופש..
עומר-ראית את החדש של זקסל?
[QUOTE=Vepor;1263414]ראיתי פתיחות של יוגי הו ביוטיוב ובצד אני רואה את הסרטון הבא [URL]http://www.youtube.com/watch?v=q1srYT8pBvM&feature=related[/URL] וזו הוכחה שהוא עם נטיות לבנים! [כיסויי הקלפים שלו בצבע ורוד :oing:]
וזה יכול להטות את הכף בהיפוך אדיר!
מצד אחד כול מי שמעריצה את האידיוט הזה תשחק בזה אבל מצד שני כול מי ששונא אותו ישנא גם את יוגי הו!
ופתאום אני חושב על זה GB זה ראשי תיבות של המפגר ו-GB ביוגי הו=גלידאטור ביסט[/QUOTE]
יופי סוף יש הוכחה מוצקה לזה שהוא הומו
[QUOTE=Vepor;1263414]ראיתי פתיחות של יוגי הו ביוטיוב ובצד אני רואה את הסרטון הבא [URL]http://www.youtube.com/watch?v=q1srYT8pBvM&feature=related[/URL] וזו הוכחה שהוא עם נטיות לבנים! [כיסויי הקלפים שלו בצבע ורוד :oing:]
וזה יכול להטות את הכף בהיפוך אדיר!
מצד אחד כול מי שמעריצה את האידיוט הזה תשחק בזה אבל מצד שני כול מי ששונא אותו ישנא גם את יוגי הו!
ופתאום אני חושב על זה GB זה ראשי תיבות של המפגר ו-GB ביוגי הו=גלידאטור ביסט[/QUOTE]
זה לא ג'סטין ביבר ימח שמו יא אהבלים...
אבל עדיין אם זה היה הוא זו הייתה הוכחה מוצדקת..
ליאור-ראית את הפרק החדש של זקסל?
אם זה לא הוא אז מי זה?
[QUOTE=Soul Taker;1263440]זה לא ג'סטין ביבר ימח שמו יא אהבלים...
אבל עדיין אם זה היה הוא זו הייתה הוכחה מוצדקת..
ליאור-ראית את הפרק החדש של זקסל?[/QUOTE]
לא אני יראה כשיצא התרגום האנגלי
הסתכלתי ברפרוף על עמוד הפרק בויקי יוגי הו
אני לא רואה זקסל עד שאני מסיים את פייב דיס
[QUOTE=Vepor;1263442]אם זה לא הוא אז מי זה?[/QUOTE]
איזה אחד עם תסרוקת כמו שלו זה הכול.
[QUOTE=Madara Uchiha;1263443]לא אני יראה כשיצא התרגום האנגלי
הסתכלתי ברפרוף על עמוד הפרק בויקי יוגי הו[/QUOTE]
אני ראיתי היום בלי תרגום.
חבל פספסת אחד הטובים.
איפה אתה בקרוס וורס?
[QUOTE=Vepor;1263445]אני לא רואה זקסל עד שאני מסיים את פייב דיס[/QUOTE]
אתה מפסיד..
בחופש הזה אני מסיים את כול הפרקים שנשארו לי ואני הפסקתי לי לראות זקסל רק מהקרב של יומה נגד ההוא שמחזיק את נאמבר 7,פספסתי רק 4-5 פרקים