[quote=Uzumaki Naruto;1270217]מישהו יכול להסביר לי איך הולכים הפרקים של נארוטו?
אני עכשיו בפרק 120 של הרגיל, כמה פרקים יש ברגיל?[/quote]
נראה לי שיש 221 פרקים בנארוטו הישן, ואז בשיפודן הספירה מתאפסת, ומגיעה עד ל... 243 או משהו כזה. כבר שכחתי.
Printable View
[quote=Uzumaki Naruto;1270217]מישהו יכול להסביר לי איך הולכים הפרקים של נארוטו?
אני עכשיו בפרק 120 של הרגיל, כמה פרקים יש ברגיל?[/quote]
נראה לי שיש 221 פרקים בנארוטו הישן, ואז בשיפודן הספירה מתאפסת, ומגיעה עד ל... 243 או משהו כזה. כבר שכחתי.
אביזי, תיזהר שלא תהיה לך עוד פאשלה כמו אתמול..
וליאור אמר לי שברגיל יש פרק מסוים שהוא הסוף ואפשר כבר להפסיק לראות כי השאר הם פילרים, איזה פרק זה?
[quote=~Donphan~;1270219]אביזי, תיזהר שלא תהיה לך עוד פאשלה כמו אתמול..[/quote]
אני לא מתכוון לפרסם שום תמונות של צילום מסך בזמן הקרוב, אז אני לא רואה סיבה שהדבר הזה יחזור על עצמו. את השם שלי אני גם לא מתכוון לכתוב. אז נראה לי שאני בסדר.
אין לי מושג איזה פרק זה. אבל לי הפילרים לא כל כך מפריעים. סך הכל הם בסדר. מתישהו הם נהיים די חוזרים על עצמם, אבל המטרה בלצפות בסדרת טלויזיה היא לבדר את עצמך, הם עושים את העבודה בדרך כלל כמו שאר הסדרה.
[quote=LordAbizi;1270216]אני לא יודע... הוא נשמע לא יציב ומסוכן. לא נראה לי שהוא יוותר בקלות על העמדה שלו...
כי ההפרדה שלו מוצדקת לגמרי.[/quote]
הוא לא מספיק יציב כדי לאשר משחק אפשרי?
אתה מכיר אותו באופן אישי אז אתה אמור לדעת..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1270217]מישהו יכול להסביר לי איך הולכים הפרקים של נארוטו?
אני עכשיו בפרק 120 של הרגיל, כמה פרקים יש ברגיל?[/QUOTE]
יש 216 פרקים ברגיל.
אתה צריך להגיע עד ל-135, כי שם בתכלס נגמרת העלילה.
אחרי שאתה גומר את 135 אתה הולך לשיפודן ורואה רגיל.
בדרך יש גם פילרים אבל שכחתי איזה פרקים זה פילרים ואיזה לא.
רק תזכור שמתישהו יפסיק הדיבוב באנגלית(אם אתה רואה בדיבוב) ויתחיל יפנית כי באמריקה עוד לא הגיעו לשם.
אחלה, אביזי.
מה קורה כולם?
[quote=Sakurai Tomoki;1270225]הוא לא מספיק יציב כדי לאשר משחק אפשרי?
אתה מכיר אותו באופן אישי אז אתה אמור לדעת..[/quote]
הוא לא יציב מספיק כדי לעשות הרבה דברים. לאשר משחקים לפעמים הוא מצליח. אבל הוא נשמע מאוד תקיף אתמול ולא נראה לי שאצליח להניא אותו מדעתו.
אני רואה ביפנית עם תרגום אנגלית..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1270223]וליאור אמר לי שברגיל יש פרק מסוים שהוא הסוף ואפשר כבר להפסיק לראות כי השאר הם פילרים, איזה פרק זה?[/QUOTE]
135.
[QUOTE]אני רואה ביפנית עם תרגום אנגלית..[/QUOTE]
אז אתה לא צריך לדאוג לכלום.
[QUOTE=LordAbizi;1270228]הוא לא יציב מספיק כדי לעשות הרבה דברים. לאשר משחקים לפעמים הוא מצליח. אבל הוא נשמע מאוד תקיף אתמול ולא נראה לי שאצליח להניא אותו מדעתו.[/QUOTE]
אני יודע את השם שלך, השם הוא צבי קוקו
[quote=חמין זה נאדים;1270231]אני יודע את השם שלך, השם הוא צבי קוקו[/quote]
גבירותי ורבותיי, יש לנו כאן מנצח. היכן מחיאות הכפיים?!
[QUOTE=LordAbizi;1270232]גבירותי ורבותיי, יש לנו כאן מנצח. היכן מחיאות הכפיים?![/QUOTE]
בסקייפ...
[QUOTE=LordAbizi;1270232]גבירותי ורבותיי, יש לנו כאן מנצח. היכן מחיאות הכפיים?![/QUOTE]
חחחח
(מחיאות כפיים גם)
[QUOTE=DigiSaver;1270236]חחחח
(מחיאות כפיים גם)[/QUOTE]
האמתי שאני יודע את השם האמיתי שלו... ד"צ