טל, עוד פעם.. תתחדשי ותטפלי בו טוב D=
Printable View
טל, עוד פעם.. תתחדשי ותטפלי בו טוב D=
[QUOTE=Aichi Sendou;1273134]כן אבל טוקמון [הורוד המוזר הזה שהוא הבאימונים של פאטמון ופלאקמון] הגיע לרמה המקסימלית שעליה הוא יכול להגיע עכשיו [מבחינת ה-exp] אז מה עכשיו עושים?[/QUOTE]
הגעת להגבלה של הרמות איתו ועדיין לא יכול לפתח קדימה? אם ככה, תגיד לי מה הדרישות להתפתחות הבאה שלו ואני אגיד לך מה לעשות..
מה זה פייקדקס??
[QUOTE=Amitlv;1273137]מה זה פייקדקס??[/QUOTE]
פוקדקס של פייקים
פייק זה פוקימון מזויף, שמישהו יצר בצייר
אלון לקח את כל הפייקים שהוא יצר ועשה מהם אוסף, נתן לכל אחד הגדרה וסוג, וככה נוצר הפייקדקס שלו
בשביל פלאקמון צריך רמה 10 ו-30 דארק Exp,אבל אין לי מושג איזה אזורים מכילים דארקים
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273140]פוקדקס של פייקים
פייק זה פוקימון מזויף, שמישהו יצר בצייר
אלון לקח את כל הפייקים שהוא יצר ועשה מהם אוסף, נתן לכל אחד הגדרה וסוג, וככה נוצר הפייקדקס שלו[/QUOTE]
אפשר קישור??
[QUOTE=Aichi Sendou;1273141]בשביל פלאקמון צריך רמה 10 ו-30 דארק Exp,אבל אין לי מושג איזה אזורים מכילים דארקים[/QUOTE]
אם אתה בהגבלה אז פשוט תשתמש הצ'יט של ה-2000 EXP לדארק, בגלל שהוא ברמה הכי גבוהה שהוא יכול אז זה לא ישפיע לך על המשחק, רק יפתח לך את האפשרות לפתח אותו..
הדיג'ימון מקבל Exp גם אם הוא ברמה המקסימלית?
[QUOTE=Amitlv;1273142]אפשר קישור??[/QUOTE]
תבקש מאלון בפרטי
[QUOTE=Aichi Sendou;1273144]הדיג'ימון מקבל Exp גם אם הוא ברמה המקסימלית?[/QUOTE]
אני חושב שיש מצב, אבל תבדוק, אני לא בטוח
אם לא אז אתה תצטרך לחכות עד שתקבל את המכשיר שמחזיר אחורה (אם אין לך אותו עדיין).
אני אחרי הקרב נגד בלאק טריינמון [לא בלאק אגומון] יש לי את המכשיר?
אין לי פייקדקס בפורום.
הוא בתוך קובץ במחשב. ואני לא חושף אותו עדיין. מי שרוצה לראות אותו ולהכיר אותו שיירשם למ"ת שלי, שיצא עוד כמה זמן.
חברה חדשה אנשים :-)
שקד,כן,הם מקבלים Exp אחרי הרמה הסופית
עכשיו לי אנג'מון ופטמון,מתי אני מקבל את המחזיר לאחור?
[QUOTE=~Donphan~;1273148]אין לי פייקדקס בפורום.
הוא בתוך קובץ במחשב. ואני לא חושף אותו עדיין. מי שרוצה לראות אותו ולהכיר אותו שיירשם למ"ת שלי, שיצא עוד כמה זמן.[/QUOTE]
ואתה תיתן לי להיות במ"ת שלך??
[QUOTE=Reshiram;1273149]חברה חדשה אנשים :-)[/QUOTE]
מזל"ט ;)
מזל טוב ראשיהם
התמכרתי ל"חיים זה לא הכול"