-
-
-
-
סדרה (אינסופית כמעט) של ספרים.
-
מהיום יש לי חשבון סקייפ ואין לי בעיה לדבר עם אנשים מהפורום.
-
מה זאת אומרת אינסופית?כמה ספרים יש?וזה ממשיך גם?
תתחדשד לל''ת
-
נוספה פסקה על גיבור בטרויאן.
על מה לסקר?
-
אתה מנסה להיות משחקים כלליים בזמן שאני מנסה להיות מנהל פורום יוגי הו
בהצלחה לשנינו
-
[quote=Aichi Sendou;1284805]מה זאת אומרת אינסופית?כמה ספרים יש?וזה ממשיך גם?
תתחדשד לל''ת[/quote]
אין לי מושג כמה ספרים יש בה, אבל המון המון המון. זה עולם גדול ושלם של ספרים. ואני לא חושב שזה ממשיך... חלק מהספרים נכתבו ב-1990... אז נראה לי שהם כבר סיימו לכתוב את מה שהיה. למרות שאני לא בטוח בזה, וכנראה HyperNoob יודע טוב ממני.
-
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284807]אתה מנסה להיות משחקים כלליים בזמן שאני מנסה להיות מנהל פורום יוגי הו
בהצלחה לשנינו[/QUOTE]
בהצלחה
תגיד אם אני מנהל פורום,אני חיב להיות מנהל התת פורומים שלו?
-
אנ'לא יודע,אבל בעיקרון אתה לא חייב להיות באמת אחראי לפורומים האלה,רק יש לך את האפשרויות של ניהול גם עליהם
-
[quote=LordAbizi;1284809]אין לי מושג כמה ספרים יש בה, אבל המון המון המון. זה עולם גדול ושלם של ספרים.[B] ואני לא חושב שזה ממשיך[/B]... חלק מהספרים נכתבו ב-1990... אז נראה לי שהם כבר סיימו לכתוב את מה שהיה. למרות שאני לא בטוח בזה, וכנראה HyperNoob יודע טוב ממני.[/quote]
[quote=Aichi Sendou;1284811]וזה עוד ממשיך?[/quote]
וזה המקום שבו אנחנו לומדים לקרוא וקוראים היטב את התגובה שלי...
[quote=SasoriRedSands;1284813]בהצלחה
תגיד אם אני מנהל פורום,אני חיב להיות מנהל התת פורומים שלו?[/quote]
[quote=Aichi Sendou;1284814]אנ'לא יודע,אבל בעיקרון אתה לא חייב להיות באמת אחראי לפורומים האלה,רק יש לך את האפשרויות של ניהול גם עליהם[/quote]
זה בערך נכון. למשל, כך אני מתייחס לפורום שרשורים. אני לא אעשה שום דבר בפורום הזה, אף על פי שאני יכול.
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1284752]טוב, כיוון שניר דורש שאני אסיר את הדברים שהוא יצר במשחק, שזה בעצם, הכול, אז אני אהיה נאלץ לסגור את המשחק...
ניר, למה נתת לתומר לשלוח את המשחק לאימוץ אם אתה אומר שהכנת את החלקים [b]רק[/b] בשביל תומר?[/QUOTE]
[QUOTE=לעולם לא תדע;1284801]מהיום יש לי חשבון סקייפ ואין לי בעיה לדבר עם אנשים מהפורום.[/QUOTE]
אהמניראהמ
דד"א, מה חשבון הסקייפ שלך?
-