-
[B][COLOR="#800000"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="#800000"]*פעילות 3 היא לא חידון על קאלוס, ובלומיוס אין את החידון על קאלוס, הוא בדנדמיל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבין שאין לך כל כך מה לעשות בנימבאסה ומשתגר ללומיוס. אתה מגיע לעיר ומקבל ברושור שעליו רשום:"ברוך הבא לרקנבל אג'נטרה בלומיוס! קרנבל אג'נטרה הגדול ביותר השנה! הנה פירוט מלא על מיקומי הפעילויות ברחבי העיר:
קוביות המזל: מסעדת סושי היי רולר, מצפון לפלזה רוז'
דיג ברווזים: קפה טריסטה, ממערב לדוכן הגאלטים, השדרה הצפונית
הכה בפטיש: קפה באטאילה, מול תחנת לומיוס, השדרה הצפונית
חידון אג'נטרה: לשכת לוקר, מצפון לפלזה רוז'
מילים מבולבלות: דפוס לומיוס, שדרת אסטיבל
זהה את ההגדרה: מעבדת הפוקימון של סיקאמור מול שדרת וורנל, השדרה הדרומית
גלגל המזל: מלון ריצ'יסים, השדרה הצפונית
השור הזועם: פלזה וורט
הספארי: פלזה ז'און
טורניר קלאסיק: מסעדת לה וואוו, שדרת היברנאל
טורניר דאבל: מסעדת לה נה, ממזרח לדרך 4, השדרה הדרומית
טורניר טריפל: זירות העשב שבשני קצות הנהר, מול דרך 13, השדרה הצפונית וממזרח למסעדת לה נה, הגבול בין השדרה הצפונית לשדרה הדרומית
טורניר רוטיישן: מכון הקרב, ממזרח לדרך 16, השדרה הצפונית
קרב שש: מכון לומיוס, סנטריקו פלזה
בישול: מסעדת לה יה, שדרת אוטומנאל
תחרות הכה בפטיש: קפה אולטימו, ליד שדרת היברנאל, השדרה הצפונית.
לכבוד הקרנבל, הלומי-קאבס בחינם!
בתקווה להנאה מלאה, צוות אג'נטרה- מחלקת קאלוס"
אתה מתלבט לאיזו מן הפעילויות לגשת.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]אתה אומר לאחד המפקדים שלך שאתה רוצה ללכת לחקור את הקרנבל של צוות אג'נטרה כדי לאסוף מודיעין עליהם. זינזולין (המפקד הכי קרוב) אומר לך:" אנדי, אל תנסה להתל בי. ברור לי שברצונך ליהנות מהקרנבל של צוות אג'נטרה, כי הוא לא מתקרב לקצה הציפורן של שלנו. זה בסדר. תרגיש חופשי לבלות בקרנבלים בבלקת'ורן או בגולדנרוד. רק תזכור לעבור לאזרחי, כן?" זינזולין אומר והולך. "או, ואם אתה בכל מקרה רוצה לאסוף מודיעין, אני אוכל לנסות להשיג לך אישור מיוחד להעברה זמנית לקאלוס, כדי שתוכל להגיע לקרנבל המרכזי בלומיוס, וגם ליהנות כמעט מכל הפעילויות שלהם וגם לרגל אחרי צוות אג'נטרה מקרוב, מכיוון שלומיוס היא אחד מבסיסי הפעולה הגדולים ביותר של צוות אג'נטרה" הוא אומר רגע לפני שהוא נעלם.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#000000"]עמית[/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]אתה נכנס אל הקרנבל של סרוליאן, ובו זמנית מסתכל על מפת הפעילויות שאומרת:
"דיג ברווזים: מכון סרוליאן
הכה בפטיש: גשר הנאגט
חידון קנטו: תחנת המשטרה
תחרות הכה בפטיש: גשר הזהב". חידון קנטו תופס במיוחד את העין שלך, ואתה הולך אל תחנת המשטרה שבמזרח העיר. כאשר אתה נכנס, אתה רואה מספר כיסאות מסודרים ובהם יושבים שוטרי התחנה וכמה אזרחים, והשוטר הראשי ממוקם מאחורי דוכן. הוא אומר לך:"שלום לך, וברוך הבא אל חידון קנטו! כאן, בחידון הזה, אנחנו נשאל אותך 3 שאלות בנוגע לקנטו, בדרגות קושי לפי בחירתך. דרגות הקושי האפשריות הן: קל, שתשובה נכונה בה תזכה אותך ב2 CP, רגיל, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב4 CP, קשה, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב8 CP, מאתגר, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב10 CP, ומקצועי, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב20 CP. ברגע שתטעה, כל הנקודות הלכו! האם אתה מוכן? תבחר דרגת קושי!" אתה מסתכל קצת מסביב לתחנה ורואה שיש על הקיר לוח LED שבקצהו רשום CP, כנראה כדי להציג את הזכייה המצטברת שלך. בנוסף אתה רואה על השולחן קוביה בגודל כף היד שלך עם חריץ לכרטיס מגנטי, שרשום עליה "מיכל לאחסון והצגת CP ,או בקיצור, הCP MONITOR". אתה מפעיל את הקוביה ורואה שהצג כרגע מציג את המספר 0. אתה מוצא לידו על השולחן הוראות שאומרות:"בקבלת הCP הראשונים שלך, בעזרת תג הסוכן תקבל כרטיס מגנטי שאיתו תשתמש להעביר נקודות מעמדות הבקרה בפעילויות והתחרויות אל הCP MONITOR.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=theheliolisk;1470336][b][color=#800000]מתן[/color][/b]
[color=#800000]*פעילות 3 היא לא חידון על קאלוס, ובלומיוס אין את החידון על קאלוס, הוא בדנדמיל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבין שאין לך כל כך מה לעשות בנימבאסה ומשתגר ללומיוס. אתה מגיע לעיר ומקבל ברושור שעליו רשום:"ברוך הבא לרקנבל אג'נטרה בלומיוס! קרנבל אג'נטרה הגדול ביותר השנה! הנה פירוט מלא על מיקומי הפעילויות ברחבי העיר:
טורניר טריפל: זירות העשב שבשני קצות הנהר, מול דרך 13, השדרה הצפונית וממזרח למסעדת לה נה, הגבול בין השדרה הצפונית לשדרה הדרומית
אתה מתלבט לאיזו מן הפעילויות לגשת.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
אופסי xd
--------------
אני מחפש מונית, וכשאני מוצא אני מבקש מימנה לקחת אותי לאחד מטורנירי הטריפל.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470336]
[B][U][COLOR=#FF0000]amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FF0000]אתה אומר לאחד המפקדים שלך שאתה רוצה ללכת לחקור את הקרנבל של צוות אג'נטרה כדי לאסוף מודיעין עליהם. זינזולין (המפקד הכי קרוב) אומר לך:" אנדי, אל תנסה להתל בי. ברור לי שברצונך ליהנות מהקרנבל של צוות אג'נטרה, כי הוא לא מתקרב לקצה הציפורן של שלנו. זה בסדר. תרגיש חופשי לבלות בקרנבלים בבלקת'ורן או בגולדנרוד. רק תזכור לעבור לאזרחי, כן?" זינזולין אומר והולך. "או, ואם אתה בכל מקרה רוצה לאסוף מודיעין, אני אוכל לנסות להשיג לך אישור מיוחד להעברה זמנית לקאלוס, כדי שתוכל להגיע לקרנבל המרכזי בלומיוס, וגם ליהנות כמעט מכל הפעילויות שלהם וגם לרגל אחרי צוות אג'נטרה מקרוב, מכיוון שלומיוס היא אחד מבסיסי הפעולה הגדולים ביותר של צוות אג'נטרה" הוא אומר רגע לפני שהוא נעלם.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'סוף סוף קצת אקשן' אחשוב ואלך לחדר להחליף בגדים ולהתארגן למשימה 'אני רק צריך לזהות את הסוכנים של צוות אג'נטרה ואז להתחבר אליהם וכל המידע יהיה שלי!' אחשוב בשמחה ואז אלך למפקד "אני מוכן להעברה שלי המפקד" אגיד נחוש "אני רק צריך מידע שידוע לכם על הסוכנים שעלולים להיות שם" אגיד
-
[COLOR="#800000"]אתה מחפש לומי-קאב, ובמהרה מוצא אחת. הנהג אומר לך:"לאן תרצה להגיע, בחור צעיר?". אתה אומר לו שבצרונך להגיע לאחד מטורנירי הטריפל והאו אומר לך:"הטורנירים מתרחשים בשני המגרשים. תחילת הטורניר היא במגרש המערבי. לשם אקח אותך". הנהג נוסע במהירות ממוצעת לעבר היעד, ומוריד אותך שם. אתה ניגש לדלפק והאיש בדלפק נותן לך מסמך ובו רשום:"
שם מלא:
ששת הפוקימונים בהם תשתמש:". האיש מחכה שתמלךא את המסמך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]אתה מבקש מזינזולין מידע. זינזולין אומר:"המידע פשוט: מוקדי פעילות אג'נטרה הגבוהים ביותר הם במעבדתו של סיקאמור, במלון ריצ'יסים, במוזיאון לומיוס ובלשכת לוקר. דרך אגב, הנה עלון מידע שמחלקים בלומיוס בנושא הפסטיבל:
"ברוך הבא לרקנבל אג'נטרה בלומיוס! קרנבל אג'נטרה הגדול ביותר השנה! הנה פירוט מלא על מיקומי הפעילויות ברחבי העיר:
בהצלחה! תשתמש בטאלונפליים כדי להגיע ללומיוס!" זינזולין אומר ועוזב.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
[B][U][COLOR=#FF0000]amitlv[/COLOR][/U]
[COLOR=#FF0000]אתה מבקש מזינזולין מידע. זינזולין אומר:"המידע פשוט: מוקדי פעילות אג'נטרה הגבוהים ביותר הם במעבדתו של סיקאמור, במלון ריצ'יסים, במוזיאון לומיוס ובלשכת לוקר. דרך אגב, הנה עלון מידע שמחלקים בלומיוס בנושא הפסטיבל:
"ברוך הבא לרקנבל אג'נטרה בלומיוס! קרנבל אג'נטרה הגדול ביותר השנה! הנה פירוט מלא על מיקומי הפעילויות ברחבי העיר:
בהצלחה! תשתמש בטאלונפליים כדי להגיע ללומיוס!" זינזולין אומר ועוזב.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן המפקד!" אגיד ואלך החוצה "קדימה עבד תעופה כך אותי ללומיוס ותוריד אותי באיזור של מעבדתו של סיקאמור אבל לא קרוב מידי יש לי רעיון איך לחדור לצוות אג'נטרה" אגיד ואצא לדרך
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470342][B][COLOR=#800000]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800000]אתה מחפש לומי-קאב, ובמהרה מוצא אחת. הנהג אומר לך:"לאן תרצה להגיע, בחור צעיר?". אתה אומר לו שבצרונך להגיע לאחד מטורנירי הטריפל והאו אומר לך:"הטורנירים מתרחשים בשני המגרשים. תחילת הטורניר היא במגרש המערבי. לשם אקח אותך". הנהג נוסע במהירות ממוצעת לעבר היעד, ומוריד אותך שם. אתה ניגש לדלפק והאיש בדלפק נותן לך מסמך ובו רשום:"
שם מלא:
ששת הפוקימונים בהם תשתמש:". האיש מחכה שתמלךא את המסמך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני לוקח את ומתחיל למלא את המסמך.
שם:אייס
ששת הפוקימונים בהם תשתמש: בריוורי, טייראנטרום, מונפרנו, הונאדג', דונפאן, מגמר.
-
"היי טארה! הקרנבל של צוות אג'נטרה התחיל!" אתהה לעצמי. "ואנחנו מועדים לפסטיבל של סרוליאן. מעניין אם..." אחשוב לרגע. "משהו אומר לי שכמה מהראמפאג"ים ינסו לנצל את המצב בשביל להתחזות לסוכני אג'נטרה כדי להשיג מידע בשביל המפקדים הנבליים שלהם. אני אומר לך, אני לא אתנגד לשים את הידיים שלי כמה מהם. " אשתף את טארה בתחושותי. "ככה או ככה, אני לא אוכל להנות אפילו מהמחשבה שאולי איפשהו בעולם מסתובב סוכן ראמפ"ג ומשיג לו מידע. לנבלים האלה אפילו לא מגיע להנות מהפסטיבל שלנו בכלל. אני חייב להתחקות אחריהם. לתפוס אותם. אני לא יכול לשבת בצד ככה. אני אלך למגנו ואבקש ממנו העברה זמנית לקאלוס לשנינו למשך הפסטיבל על מנת לבטח את האזור שם. סוכנים כמונו בטוח יוכלו לעזור שם. בכל אופן כבר ערב. כדאי שאטפל בזה, ואז נוכל לסיים את היום." אומר לטארה ואלך למשרדו של מגנו. "המפקד, מבקש רשות לדבר." אצדיע לו ואמתין לרשות. " הקרנבל שלנו מתחיל ואני בטוח שכמה סוכנים של ראמפא"ג ינסו לנצל את ההזדמנות כדי להתחזות לסוכנים שלנו ולהשיג מידע מודיעיני חשוב. באתי לבקש העברה זמנית לקאלוס לי ולטארה על מנת לוודא שאני טועה." אבקש ואמתין לתשובתו.
-
[b][color="#000000"]עמית[/color][/b]
[color="#000000"]אתה נכנס אל הקרנבל של סרוליאן, ובו זמנית מסתכל על מפת הפעילויות שאומרת:
"דיג ברווזים: מכון סרוליאן
הכה בפטיש: גשר הנאגט
חידון קנטו: תחנת המשטרה
תחרות הכה בפטיש: גשר הזהב". חידון קנטו תופס במיוחד את העין שלך, ואתה הולך אל תחנת המשטרה שבמזרח העיר. כאשר אתה נכנס, אתה רואה מספר כיסאות מסודרים ובהם יושבים שוטרי התחנה וכמה אזרחים, והשוטר הראשי ממוקם מאחורי דוכן. הוא אומר לך:"שלום לך, וברוך הבא אל חידון קנטו! כאן, בחידון הזה, אנחנו נשאל אותך 3 שאלות בנוגע לקנטו, בדרגות קושי לפי בחירתך. דרגות הקושי האפשריות הן: קל, שתשובה נכונה בה תזכה אותך ב2 cp, רגיל, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב4 cp, קשה, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב8 cp, מאתגר, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב10 cp, ומקצועי, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב20 cp. ברגע שתטעה, כל הנקודות הלכו! האם אתה מוכן? תבחר דרגת קושי!" אתה מסתכל קצת מסביב לתחנה ורואה שיש על הקיר לוח led שבקצהו רשום cp, כנראה כדי להציג את הזכייה המצטברת שלך. בנוסף אתה רואה על השולחן קוביה בגודל כף היד שלך עם חריץ לכרטיס מגנטי, שרשום עליה "מיכל לאחסון והצגת cp ,או בקיצור, הcp monitor". אתה מפעיל את הקוביה ורואה שהצג כרגע מציג את המספר 0. אתה מוצא לידו על השולחן הוראות שאומרות:"בקבלת הcp הראשונים שלך, בעזרת תג הסוכן תקבל כרטיס מגנטי שאיתו תשתמש להעביר נקודות מעמדות הבקרה בפעילויות והתחרויות אל הcp monitor.
מה תעשה?[/color][/quote]
"שלום אני רוצה בבקשה לעשות את החידון המאתגר."
-
"כיף שיש סופסוף קרנבל!" חשבתי. "עם איזו פעילות נתחיל? אוקיי, נבחר בפעילות 1." וכך הלכתי לכיוון מקום הפעילות.
-
[B][COLOR="#999999"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FFA500"]*אני שוקל להזיז את תאריך סיום האיוונט ל16/8. תשלחו לי בה"פ את דעתכם והרוב יחליט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800000"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]אתה מוציא את טאלונפליים ואומר לו להוריד אותך ליד המעבדה של פרופסור סיקאמור. אתה רואה ליד המבדה שלט שעליו רשום "פעילות: זהה את ההגדרה".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800000"]אתה ממלא את המסמך ומחזיר אותו אל האיש בדלפק. הוא אומר לך:"אתה הנרשם האחרון. אנא צא החוצה לזירה". אתה יוצא מהביתן ההרשמה הקטן אל זירת הדשא של טורניר הטריפל. אתה רואה לוח עם 16 שמות עליו, ומספורים לקרבות. אתה מחפש את השם שלך ורואה שאתה לחם בקרב השני בזירה המערבית, שזה אפיפה שאתה. אתה יושב בביתן ההמתנה עד שיבואו לקרוא לך. כשאתה יוצא אתהרואה מאמן מאוכזב ומאמנת שמחה, ומבין שהיא הראשונה שעברה הלאה. אתה ניגש לזירה, שמוקפת בכ-50 צופים, ומנחה בפינה. המנחה אומר:"קבלו, בצד המערבי, את אייס!". אתה נכנס אל הזירה וכולם מריעים לך. השופט:"ועכשיו, קבלו, בצד המזרחי, דיימונד!" הוא אומר ומולך נכנס בחור גבוה עם שיער תכול-כסוף ומבט מרתיע. השופט אומר:"תנו לקרב השני להתחיל!". דיימונד אומר:"פרות'ורן, אמבואר, קלוויצר, צאו!" ומהפוקדורים שלו יוצאים חזיר אש ענקי, יצור קוצים מתכתיים וווי תליה ירוקים הצמודים אליו, וחסילון גדול עם צבת מפלצתית.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FFA500"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="#FFA500"]*לפני שאני רושם לך תגובה חשוב לי לציין בפניך כמה דברים:
1- השחקנים הפרוטגוניסטים והשחקנים האנטגוניסטים חיים בעולמות מקבילים, לכן קיים סיכוי טוב שבעולם של הפרוטגוניסטים (שלך) לא תקרה פלישה של חיילי רמפא"ג
2- אחרי הכל, המטרה העיקרית של האיוונט הזה היא ליהנות מהפעילויות והתחרויות ולהשיג הרבה CP, לכן היית מעדיף שלמרות אני אתן לך לפטרל שם קצת, תרכז את רוב המאמץ שלך בניסוי של הפעילויות.
3-הקרנבל פתוח לכולם, ולא רק לחברי צוות אג'נטרה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לטארה שאתה חושד שחיילי רמפא"ג ינסו להסתנן לחיילי צוות אג'נטרה ושאתה רוצה ללכת לדבר עם מגנו. אתם משתגים לנימבאסה, גם היא באווירת קרנבל ססגונית, ובמקרה נתקלים במגנו, עובר בין הפעילויות ובודק שהכל כמו שצריך. הוא אומר:"אה, שלום טורי וטארה! מסתדרים? יש לכם משהו להגיד לי?". אתה וטארה מסבירים למגנו את המצב. מגנו אומר:"טוב, אני לא צריך להעביר אותך העברה מיוחדת, כי אנחנו לא איזה ארגון צבאי ואתה חופשי ללכת לאן שברצונך, אבל אני בכל מקרה לא יכול להגיד לך כלום. להתחזות לסוכני אג'נטרה זה בלתי אפשרי, בגלל שכיום בבסיסים אנו עורכיפ סריקות רשתית וסריקת רנטגן לווידוא האדם שנכנס. אם בכל זאת אתה רוצה לשים עין על מרחרחים בקאלוס, לך ללומיוס ודבר עם סיקאמור. המשרד שלו הוא במעבדה שלו, בקומה השלישית. הנה, קח בנוסף ברושור שמספר על כל הפעילויות בלומיוס כעת" הוא אומר ומביא לך עלון שרשום עליו כך:
"טוב, מקווה שתיהנו ממה שלא תעשו" הוא אומר וממשיך הלאה, מחויך יותר מבדרך כלל.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000000"]עמית[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000000"]אתה אומר למנחה שאתה רוצה את השאלה הראשונה בדרגת הקושי "מאתגר". המנחה אומר:"טוב. הנה השאלה הראשונה שלך: מנה את השמות השרמיים של ארבעה מהתגים בקנטו יחד עם מנהיגי המכון שמעניקים אותם!"
מה תעשה? (את התשובה תשלח בה"פ)[/COLOR]
[B][COLOR="#FF0000"]נדב[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]אתה שמח מכך שיש קרנבל בקנלייב, והולך אל מפת הפעילויות שאומרת:
"ברוכים הבאים לקרנבל קנלייב! הנה מיקומי הפעילויות-
קוביות המזל- בית הנמל
חידון סינו- ספריית קנלייב
השור הזועם- האי איירון
תחרות הבישול- האי פולמון".
אתה הולך לעבר בית הנמל, אשר סמוך לנמל, שם אתה רואה שלט שאומר "קוביות המזל". אתה נכנס לתוכו ורואה שוחן ארוך וירוק ובצד הקרוב אליך שתי קוביות עץ גדולות. מנהל הפעילות אומר לך:"אם יש לך תג סוכן, שים אותו מול הסורק משמאלך". אתה מניח את תג הסוכן על הסורק, הסורק מעביר לידו פס לייזר ואומר לך:" שלום ג'ימי סמית'. אנא קח את הכרטיס המגנטי ואת הCP MONITOR מהשולחן". אתה לוקח מהשולחן כרטיס מגנטי ואת הCP MONITOR, שאתה מבין שהוא מין מיכל שמכיל את כל הCP שלך ומציג לך כמה יש לך כעת. אתה מדליק אותו והוא עומד על 0. מנהל הפעילות מסביר לך:"הפעילות פשוטה: אתה זורק את שתי הקוביות, ולפי הסוכם שיצא לך אתה מקבל CP". אתה זורק את שתי הקוביות. בקוביה הראשונה יצא לך [SPOILER]5[/SPOILER] נקודות, ובשניה [SPOILER]3[/SPOILER] נקודות. המפעיל אומר:"טוב, סכום הנקודות הכולל שלך הוא 8, מה שאומר שאתה מקבל כעת 15 CP!". המפעיל לוקח ממך את הכרטיס, מעביר אותו במחשב שלידו ומחזיר לך אותו. אתה מכניס את הכרטיס לחריץ בCP MONITOR והמספר על הצג עולה ל15.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*לפני שאני רושם לך תגובה חשוב לי לציין בפניך כמה דברים:
1- השחקנים הפרוטגוניסטים והשחקנים האנטגוניסטים חיים בעולמות מקבילים, לכן קיים סיכוי טוב שבעולם של הפרוטגוניסטים (שלך) לא תקרה פלישה של חיילי רמפא"ג
2- אחרי הכל, המטרה העיקרית של האיוונט הזה היא ליהנות מהפעילויות והתחרויות ולהשיג הרבה CP, לכן היית מעדיף שלמרות אני אתן לך לפטרל שם קצת, תרכז את רוב המאמץ שלך בניסוי של הפעילויות.
3-הקרנבל פתוח לכולם, ולא רק לחברי צוות אג'נטרה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
אתה אומר לטארה שאתה חושד שחיילי רמפא"ג ינסו להסתנן לחיילי צוות אג'נטרה ושאתה רוצה ללכת לדבר עם מגנו. אתם משתגים לנימבאסה, גם היא באווירת קרנבל ססגונית, ובמקרה נתקלים במגנו, עובר בין הפעילויות ובודק שהכל כמו שצריך. הוא אומר:"אה, שלום טורי וטארה! מסתדרים? יש לכם משהו להגיד לי?". אתה וטארה מסבירים למגנו את המצב. מגנו אומר:"טוב, אני לא צריך להעביר אותך העברה מיוחדת, כי אנחנו לא איזה ארגון צבאי ואתה חופשי ללכת לאן שברצונך, אבל אני בכל מקרה לא יכול להגיד לך כלום. להתחזות לסוכני אג'נטרה זה בלתי אפשרי, בגלל שכיום בבסיסים אנו עורכיפ סריקות רשתית וסריקת רנטגן לווידוא האדם שנכנס. אם בכל זאת אתה רוצה לשים עין על מרחרחים בקאלוס, לך ללומיוס ודבר עם סיקאמור. המשרד שלו הוא במעבדה שלו, בקומה השלישית. הנה, קח בנוסף ברושור שמספר על כל הפעילויות בלומיוס כעת" הוא אומר ומביא לך עלון שרשום עליו כך:
"טוב, מקווה שתיהנו ממה שלא תעשו" הוא אומר וממשיך הלאה, מחויך יותר מבדרך כלל.
מה תעשה?[/QUOTE]
"תודה, מגנו. שיהיה לילה טוב." אברך אותו ואתקדם לעבר חדרי. "מוזר... מעניין ממה הוא כזה שמח... למעשה, אני חושב שלא ראיתי את מגנו מחייך בכלל!" אתפלא בזמן שאגיע לחדרי. "טוב, כמו שזה נראה, מחר אנחנו נוסעים לקאלוס, ונפגוש את סיקאמור. לילה טוב." אומר לטארה ואגש לחדרי. לפני שאכנס לחדר, אעצור לרגע. "תגידי טארה, את ראית פעם את מגנו מחייך?" אשאל ואכנס לחדר כשאני סוגר את הדלת מאחורי.
-----------
כשאקום בבוקר, אגש לסלון כדי להכין לעצמי משהו לאכול. "בוקר טוב." אגיד לטארה, בהנחה שהיא כבר ערה. "יש משהו חדש?" אשאל אותה ואחכה לתשובה. "אני מקווה שישנת טוב, יש לנו נסיעה ארוכה לקאלוס..." אקרוץ לה ואצביע על המשגר שלי שמונח על השידה. "טוב כדאי שנשתגר לקאלוס. סיקאמור בטח כבר מחכה לנו. " לאחר שנגיע לקאלוס, נעלה למעבדה של פרופסור סיקאמור ונגיד לו שלום.
-
אני לא יכול לצטט אותך כי אני באייפוד...
אהה ורציתי לומר לך שאני רוצה שלדמות שיש יהיה צלקת גדולה ומכוערת של נשיכה על הצוואר בעקבות מה שקרא לו שהוא היה ילד
אחפש אבן חדה ושאמצע אחת אחתוך את צווארי איפה שהצלקת עד שאדמם משם ואז אכסה את בגדי במאט אפר וחול ״זה יהיה מהנה״ אלחוש לעצמי ואלך בצורה מסורבלת ולא מאוזנת כאשר ידי מחזיקה את הפצע המדמם שעשיתי לכיוון המעבדה. כאשר אגיע למעבדה אצעק ״שמישהו יעזור!״ אצעק כחסר ישע ואכנס לדמות של נער אבוד ומבולבל ״בבקשה עזרה אני מדמם! ואני לא יודע איפה אני!״ אצעק ואחכה לתגובתו של הפרופסור וכאשר הוא יראה אותי אני יפות על הרצפה כאילו אני מתעלף
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470350][B][COLOR=#999999]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#FFA500]*אני שוקל להזיז את תאריך סיום האיוונט ל16/8. תשלחו לי בה"פ את דעתכם והרוב יחליט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800000]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800000]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800000]אתה ממלא את המסמך ומחזיר אותו אל האיש בדלפק. הוא אומר לך:"אתה הנרשם האחרון. אנא צא החוצה לזירה". אתה יוצא מהביתן ההרשמה הקטן אל זירת הדשא של טורניר הטריפל. אתה רואה לוח עם 16 שמות עליו, ומספורים לקרבות. אתה מחפש את השם שלך ורואה שאתה לחם בקרב השני בזירה המערבית, שזה אפיפה שאתה. אתה יושב בביתן ההמתנה עד שיבואו לקרוא לך. כשאתה יוצא אתהרואה מאמן מאוכזב ומאמנת שמחה, ומבין שהיא הראשונה שעברה הלאה. אתה ניגש לזירה, שמוקפת בכ-50 צופים, ומנחה בפינה. המנחה אומר:"קבלו, בצד המערבי, את אייס!". אתה נכנס אל הזירה וכולם מריעים לך. השופט:"ועכשיו, קבלו, בצד המזרחי, דיימונד!" הוא אומר ומולך נכנס בחור גבוה עם שיער תכול-כסוף ומבט מרתיע. השופט אומר:"תנו לקרב השני להתחיל!". דיימונד אומר:"פרות'ורן, אמבואר, קלוויצר, צאו!" ומהפוקדורים שלו יוצאים חזיר אש ענקי, יצור קוצים מתכתיים וווי תליה ירוקים הצמודים אליו, וחסילון גדול עם צבת מפלצתית.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
פוקימונים יכולים להתפתח באיוונטים?
------------------------------------
"הבנתי את האסטרטגיה, אש, מים, ועשב." אני אומר, חושב איזה פוקימונים לקחת.
"אוקיי, מונפרנו, בריוורי והונאדג', צאו!!!" אני זורק את שלושת הפוקדורים.
"הונאדג', תשתמש בהתגנבות צל על קלוויצר, ולאחר שתפגע בו תשתמש בטופר מתכת, ולאחר שתפגע בו עם טופר מתכת, תשתמש במרדף."
"מונפרנו, תעשה רצף של אגרופי מאך, ואגרופי אש, ולאחר מכן, תשתמש באגרוף מאך ותצפה אותו באש, נקרא לו אגרוף מאך שורף, והכל על פרות'ורן."
"בריוורי, תשתמש במתקפת כנף על אמבואר, ולאחר מכן באס אווירי, ולאחר מכן תשתמש בכנף אמיצה, לאחר מכן, תשלב את האס האווירי עם הכנף האמיצה,כך שלא יהיה סיכויי שתפספס, נקרא לזה כנף אמיצה אווירית."
-
[B][COLOR="#999999"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FFA500"]*בסופו של דבר, החלטתי להזיז את מועד הסיום ל16/8[/COLOR]
[COLOR="#800000"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]המנחה אומר:"אתה צודק!!! אתה הרגע זכית ב10 CP לקופה שלך!" הוא אומר והמספר על הצג מאחוריו עולה ל-10.
"עכשיו, איזו דרגת קושי תרצה בשאלה השניה? קל, רגיל, קשה ,מקצועי, או מאתגר שוב פעם?"
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FFA500"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="#FFA500"]אתה חוזר עם טארה לבסיס שלכם (מסיבה כלשהי...) ואתם הולכים לישון. למחרת, אתם קמים, ומשתגרים לכם אל לומיוס. אתם מודהמים מהמהפך שהעיר עברה לכבוד הקרנבל הצבעוני והיפהפה של העיר לומיוס. אתם הולכים לעבר המעבדה של הפרופסור, שלידה יש שלט ועליו רשום "זהה את ההגדרה". אתם נכנסים לתוך המעבדה, ופוגשים אותו בסוף הלובי, מאחורי כל שעשועון הפעילות של זהה את ההגדרה. הוא אומר לכם:"או, טארה ,טורי! מה שלומכם בימים אלו?". אתם שמים לב שגם הוא יותר מאושר בתקופה הזו. אתה מסביר לסיקאמור מה ברצונכם לעשות, ובתגובה הוא מקמט את פרצופו במחשבה, ואומר לכם:"יש לי במעבדה מרכז מודיעין של כל קאלוס, וכרגע לא קורה שום משהו חריג. אני אשמח אם תעזרו כאשר יקרה, ועד אז, אני מציע לכם לבלות קצת בקרנבל שלנו" הוא אומר ועולה למשרדו.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FF0000"]amitlv[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]אתה חותך את עצמך בצוואר עם האבן, ומכסה את בגדיך בעפר ואבק. אתה נכנס מדדה אל המעבדה, ומבקש עזרה. סיקאמור אומר:"מהר! קחו אותו למרפאה!". העוזרים של סיקאמור לוקחים אותך במהירות לקומה השנייה, ומושיבים אותך על מיטה. אתה מסתכל סביבך ורואה שכל הקומה היא רק המרפאה, ושאין שם שום דבר אחר. אתה מבין שכנראה נכשלת ותצטרך לחשוב על דרך אחרת, ברגע שיחבשו את הראש שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800000"]*לידיתעך, כל פעם שאתה משתמש ביותר ממתקפה אחת בתור לכל פוקימון, כך גם היריב
*כן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הונאדג', ברווירי ומונפרנו ואומר להם מה לעשות. הונאדג' מתחמק בין הצללים, וחובט בחוזקה בקלוויצר. מיד אחר כך הוא שורט אותו שריטה שחוזקה על ידי ציפוי מתכת ולסוים, הוא מקיף אותו במהירות וחובט בו בחוזקה, גורם לו בסך הכל נזק קשה מאוד. מונפרנו שולח כמה אגרופים מהירים במיוחד, ומיד לאחר מכן כמה אגרופים מצופי אש. מיד לאחר מכן הוא שולח אגרוף מהיר ומצפה אותו באש. הוא ולח אותו לעבר פרות'ורן, ומעלף אותו. *מזל טוב! מונפרנו למד [B]אגרוף מאך אש[/B]. ברווירי מרביץ לאמבואר עם כנפיו, ואז מעופף בסיבוב ומשסע אותו חזק, ואז נוסק לעבר השמים, ואז טס כלפי מטה תוך כדי סיבוב, מוקף באש ובכנפיים זוהרות, ואז מתנגש בעוצמה באמבואר, מעלף אותו. דיימונד אומר:"לא! פרות'ורן! אמבואר! חזרו! רייפריור, גנגר, צאו!" הוא אומר ומוציא מין יצור אבן ענקי וצל סגול. הוא אומר:"רייפריור, אבנים חדות פעמיים על ברווירי! גנגר, שלושה כדורי צל על הונאדג! קלוויצר, פעמיים משאבת הידרו על מונפרנו!". רייפריור שולח שני צרורות של אבנים חדות לעבר ברווירי, מעלף אותו. גנגר שולח שלישיית כדורי צל עוצמתיים לעבר הונאדג', מעלף גם אותו. לבסוף, קלוויצר שולח בו-זמנית שני זרנוקים עוצמתיים לעבר מונפרנו, מעלף גם אותו מיד. המנחה אומר:"או-הו הו! המצב הוא 4-3 בפוקימונים כבר אחרי הסיבוב הראשון, מעניין מה יקרה בהמשך!"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470401][B][COLOR="#999999"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FFA500"]*בסופו של דבר, החלטתי להזיז את מועד הסיום ל16/8[/COLOR]
[COLOR="#800000"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]המנחה אומר:"אתה צודק!!! אתה הרגע זכית ב10 CP לקופה שלך!" הוא אומר והמספר על הצג מאחוריו עולה ל-10.
"עכשיו, איזו דרגת קושי תרצה בשאלה השניה? קל, רגיל, קשה ,מקצועי, או מאתגר שוב פעם?"
מה תעשה?[/COLOR]
"הפעם אני אלך על מקצועי! אני מאמין בידע שלי."