[QUOTE=monster;1331029]רק שמה האנשים לא בחרו כפוקימון האנימה הכי גרועה.זוכר תחרות הזאת.
בטח מה שתגיד. אני אתיאסט/מאמין בגודה.[/QUOTE]
אודאיסט!!!
Printable View
[QUOTE=monster;1331029]רק שמה האנשים לא בחרו כפוקימון האנימה הכי גרועה.זוכר תחרות הזאת.
בטח מה שתגיד. אני אתיאסט/מאמין בגודה.[/QUOTE]
אודאיסט!!!
היי ם:
--
אני רואה איך תפסידו... בריג'יט יביא לי את הניצחון...
Final Turn
[QUOTE=ttrrtte;1331030]היי[/QUOTE]
יאמאן מה שלומך מותק? ^~^
[QUOTE=Tobi...;1331031]אודאיסט!!![/QUOTE]
תפסיק להמציא מילים כשאתה לא כזה רואה וואן פיס.
[QUOTE=Kurohige;1331032]היי ם:
--
Final Turn[/QUOTE]
אתה ידעת שנארוטו והסרט של וואן פיס(העולם החזק) השפיעו על אחד מהסיפורים שאני כותב?
[QUOTE=Kurohige;1331022]מה לעשות אייל שop זה מאסטרפיס? O:
לקרוא מנגה של פוקימון נשמע מעניין, למרות שמשום מה יש בי משהו שמונעע לעשות את זה...[/QUOTE]
זה הרבה יותר טוב מהאנימה -_- בהרבה..
[QUOTE=Tobi...;1331036]אתה ידעת שנארוטו והסרט של וואן פיס(העולם החזק) השפיעו על אחד מהסיפורים שאני כותב?[/QUOTE]
לא ידעתי זאת.
[QUOTE=Kurohige;1331032]היי ם:
--
Final Turn[/QUOTE]
בריגיט גרוע ואתה יודע את זה.
פשוט אין כל כך ברירה במה להשתמש...
פשוט נורא-
[QUOTE]
בשבוע שעבר, אתר האינטרנט "nrg" פרסם מאמר חדש אשר חושף כי כאשר סדרת סרטי "הארי פוטר" החלה את דרכה, נערים ונערות מבריטניה ומכל קצוות העולם החליטו לגדל ינשופים כחיות מחמד, בדיוק כמו הארי פוטר – הבעלים הגאה של התנשמת הלבנה הדוויג. אולם, כעת, כשסדרת הסרטים המכושפת הגיעה לסיומה, מאות ינשופי מחמד ננטשו על-ידי בני נוער, או ליתר דיוק הוריהם, שלא חשבו מעולם שגידול ינשופים עשוי להיות כל-כך קשה.
"אנשים ראו את סרטי 'הארי פוטר' וחשבו שהינשופים חמודים, אחרי שגילו שהטיפול בהם לא קל – נמאס להם", אמר אחד מעובדי ארגון הצלת בעלי החיים בבריטניה. לדבריו, רק כלוב מתאים עולה כ-900 פאונד. "זו לא אשמתה של ג'יי קיי רולינג, אבל אנשים לא חשבו לפני שרכשו ינשוף", הוסיף.
החוק הבריטי אמנם מאפשר החזקת ינשוף בבית, אך שחרור ינשוף עלול להביא לקנס של 5,000 פאונד או מאסר.
[/QUOTE]
[QUOTE=ttrrtte;1331046]פשוט נורא-[/QUOTE]
מסכנים הינשופים... תגידי ת עושה היום המשך במ״ת?
כן עכשיו אני יעשה^^
אני מליאתי את תפקידי בנחברי אמ"ם: לדאוג שדרגון בול תהיה ביותר מ-2 קטגוריות.
הלכתי להגיב במ"ת.
לא הבנתי עוד למה אסור לפתוח יותר מ2 משתמשים וליאור בסוף בבאן?
כי אלה החוקים?
ליאור יהיה בבאן, רק אחרי שרותם ייכנס ויחליט מה עושים.
נסתרות דרכי רותם ם:
תאמין לי למדתי את זה בדרך הקשה Xd