[QUOTE=Veigar;1382947]פתאום יורד לי האסימון שאני הכי צעיר פה :s[/QUOTE]
בן כמה?
Printable View
[QUOTE=Veigar;1382947]פתאום יורד לי האסימון שאני הכי צעיר פה :s[/QUOTE]
בן כמה?
[QUOTE=Brook;1382958]PULL-
כשמישהו מכה את המכה הראשונה במפלצת ואז היא רודפת אחריו והג'אנגלר יכול לעשות הרבה נזק עד שהמפלצת תתפקס עליו וככה הוא יאבד פחות חיים ויוכל לשרוד יותר זמן בג'אנגל בלי לחזור.
אם הג'אנגלר חוזר באמצע זה מעקב אותו מאוד, קשה מאוד להיות ברמה צמודה לרמות של שאר חברי הצוות שלך אם אתה חוזר מהג'אנגל כל שנייה
אל תשכח שזה משחק של צוות, PULL זה רק דוגמא לזה[/QUOTE]
אני יודע מזה דניס XD
אבל במילא ירדו החיים למישהו, ואם זה רמות קטנות המישהו גם ילך לנקסוס שוב אז מה עשית בזה?
אה לא משנה בעצם הבנתי כי הוא גם רמה נמוכה מהשאר אז יותר קשה לו הבנתי
[QUOTE=Spider Man!;1382962]בן כמה?[/QUOTE]
שנתיים
[QUOTE=Panties;1382964]שנתיים[/QUOTE]
אבל שנתיים זה א הגיל הכי צעיר פה :X
[QUOTE=Spider Man;1382965]אבל שנתיים זה א הגיל הכי צעיר פה :X[/QUOTE]
אוי אוי טרללה! גדלתי בשנה!
איזה יום מוצלח יש לי היום ב-gpx+!
גם השגתי קיורם וגם השגתי דיטו!
[QUOTE=Panties;1382966]אוי אוי טרללה! גדלתי בשנה![/QUOTE]
OK
לא הבנת עומר <<
החיים האלו לא יירדו לו, הוא יברח ולא יקבל נזק..
בזמן שהג'אנגלר יהרוג את המפלצת וזה רק יעזור לג'אנגלר זה אפילו לא חובה בכלל..
ולא תמיד זה תלוי במאסטריס וברונות שלך, ואיך הקבוצה שלך משחקת [אם היא תשחק גרוע אתה תהיה כמה רמות מעל כולם]
[quote=Shanks;1382959]יש רק אקסיז אחד שהוא ראנק 5 ועם 3 מפלצות ויש לו התקפה מאוד טובה[3200].
BLS אני משתמש בו רק אם יש לי קצת נקודות חיים או שבאלי לעשות אחלה בחלה של סיום XD
מי זה m7?[/quote]
עצם זה שהוא נכנס לחפיסה שלך זה עצוב
[QUOTE=Shanks;1382959]יש רק אקסיז אחד שהוא ראנק 5 ועם 3 מפלצות ויש לו התקפה מאוד טובה[3200].
BLS אני משתמש בו רק אם יש לי קצת נקודות חיים או שבאלי לעשות אחלה בחלה של סיום XD
מי זה m7?[/QUOTE]
[SPOILER][IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb58378/yugioh/images/a/a4/ConstellarPtolemysMessier7-DT14-JP-DScPR-DT.jpg[/IMG]
You can also Xyz Summon this card by using 1 face-up "Constellar" Xyz Monster you control as the Xyz Material, except "Constellar Ptolemys Messier 7". (Xyz Materials attached to that monster also become Xyz Materials of this card.) You cannot activate this card's effect the turn you Special Summon this card this way. Once per turn: You can detach 1 Xyz Material from this card to target 1 monster on the field or in either player's Graveyard; return it to the hand.
[/SPOILER]
[QUOTE=Panties;1382956]מה זאת אומרת נגמרים המרכיבים?
וראיתי את העריכה, בגלל זה כתבתי את זה
[/QUOTE]
דוגמא למישהו שצריך מפלצות ספציפיות:
[SPOILER][IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb58378/yugioh/images/a/a9/ShadowoftheSixSamuraiShien-SDWA-EN-UR-1E.png[/IMG]
[/SPOILER]הוא לדוגמא חייב 2 מפלצות רמה 4 שנקראות סיקס סמוראי
ולמשל
[SPOILER][IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120616114118/yugioh/images/9/93/Number39Utopia-BP01-EN-R-1E.png[/IMG]
[/SPOILER]הוא צריך כל 2 מפלצות רמה 4 שיש לך בזירה
כמו שאתה רואה ביכולת שלהם הם מורידים מרכיבים בשביל היכולת (You can detach 1 Xyz Material) אז ברגע שאין לו יותר (במקרה הזה הפעיל את היכולת שלו פעמיים) הוא יהיה בלי מרכיבים
[QUOTE=Brook;1382970]לא הבנת עומר <<
ולא תמיד זה תלוי במאסטריס וברונות שלך, ואיך הקבוצה שלך משחקת [אם היא תשחק גרוע אתה תהיה כמה רמות מעל כולם]
עצם זה שהוא נכנס לחפיסה שלך זה עצוב[/QUOTE]
אה הבנתי..
רגע אבל זה משפיע על הMID לא? כאילו, אתה לא יכול לבקש תמיד רק פעמים שהוא יכול וקרוב (במיוחד לא על כאלה שלא מתקיפים מרחוק או מינימום גם טנקים.. אי אפשר להינצל מכל מתקפה)
[QUOTE=Veigar;1382863]אילן איזה שיר פתיחה מבין החמישה הכי אהבת?[/QUOTE]
היו חמש O.O חשבתי 4.. כנראה דילגתי יותר מדי
הראשון או שני...
[QUOTE=Brook;1382970]לא הבנת עומר <<
עצם זה שהוא נכנס לחפיסה שלך זה עצוב[/QUOTE]
זה אחת מהן..
ואני מדבר על הBLS שהוא לא Ritual..
[QUOTE=Ilan;1382974]היו חמש O.O חשבתי 4.. כנראה דילגתי יותר מדי
הראשון או שני...[/QUOTE]
פתיחה 2
[quote=Ilan;1382974]היו חמש O.O חשבתי 4.. כנראה דילגתי יותר מדי
הראשון או שני...[/quote]
לפי הסדר היה את AGAIN,הולוגרם,גולדן טיים לובר,משהו שאני לא זוכר את השם שלו ו-RAIN
עמית הריטואל זה אחלה קלף
המפלצת אפקט זה חרא קלף שבור ברמות מגעילות
[quote=Spider Man;1382973]אה הבנתי..
רגע אבל זה משפיע על הMID לא? כאילו, אתה לא יכול לבקש תמיד רק פעמים שהוא יכול וקרוב (במיוחד לא על כאלה שלא מתקיפים מרחוק או מינימום גם טנקים.. אי אפשר להינצל מכל מתקפה)[/quote]
<<
מכה אחת לא תהרוג מישהו, זה לא באמת מפריע למי שעושה את הפול
וטנקים לא הולכים למיד לרוב