מעפנייםם
טוב אני חרשתי על זה, יש לי את כל הדמויות, כל השיפורים, כל הפסווארד צ'רטרס ועברתי את כל המשימות וההרפתקאה.
יש לי לפחות איזה חמש משחקים של Db..
אחות תגיב בשרשור
Printable View
מעפנייםם
טוב אני חרשתי על זה, יש לי את כל הדמויות, כל השיפורים, כל הפסווארד צ'רטרס ועברתי את כל המשימות וההרפתקאה.
אחות תגיב בשרשור
[QUOTE=SeXy_DeViL;1397925]מעפנייםם
אחות תגיב בשרשור[/QUOTE]
מחר על הבוקר...אני בקושי מסוגל לחשוב....
טוב
ממש אהבתי תרעיון הפעם
סופסוף לא שאני איזה מתלמד תחת חסותך או דבר כזה..
חוצמזה סוף סוף אנחנו דה באד גייס
[IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_lp6flpzo8I1qaz53p.gif[/IMG]
[QUOTE=Shanks;1397902]מה שנכון נכון.
אם מי שכתב את התיאוריות שלו על היווצרות היקום פה-
אם אתה אומר שאכן אלוהים קיים, מי ברא את אלוהים?[/QUOTE]
אני באף אחד מהטענות שלי לא אמרתי שאלוהים קיים, אני אמרתי שהוא נחשב בכמה פעמים כדבר שונה המפץ הגדול, לאחר מכן "אלים" שהם לדעתי או חייזרים או בני אדם מהעתיד ובסוף זה חזר למפץ הגדול בלי מודעות הציבור.
[QUOTE=אמאש'ך;1397939][IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_lp6flpzo8I1qaz53p.gif[/IMG][/QUOTE]
why are u hitting yourself?
[QUOTE=המלך;1397943]אני באף אחד מהטענות שלי לא אמרתי שאלוהים קיים, אני אמרתי שהוא נחשב בכמה פעמים כדבר שונה המפץ הגדול, לאחר מכן "אלים" שהם לדעתי או חייזרים או בני אדם מהעתיד ובסוף זה חזר למפץ הגדול בלי מודעות הציבור.[/QUOTE]
כפי שאמרתי לך כבר הרבה-אתה צריך לעשות את זה יותר מובן, עם כמה שפחות שגיאות כתיב[בין עמית2 לאליעזר בן יהודה] וסימני פיסוק.
לחץ זה לא תירוץ.
[QUOTE=SeXy_DeViL;1397904]יואב יחטובב מתאבק מקצועי סחטיין..
חח יש לי חבר שאח שלו הוא אחד מאלופי הארץ בהתאבקות (לגיל צעיר) או משהו חחח
אני הולך מכות במקרים נדירים, כולם חברים שלי, גם שאני צוחק עליהם.
אני חושב שמפחדים ממני אבל לא ממש בקטע מאיים. פשוט בכיתה ו' הלכתי מכות עם מישהו בחצר. אז הוא קיבל מכה לא זוכר נראה לי בצלעות בלקחו אותו למיון היה לו שטף דם ענקיי כזה.
חח הושעתי, באמת שהוא עיצבן אותי הוא כל הזמן הקניט אותי.. לול אני לא זוכר על מה הוא עבר מהיישוב
עשינו סליחות[/QUOTE]
חח לי יש עצמות מברזל, תמיד כזה כשילדים בכיתה שלי מנסים לעשות לי ברכייה או משהו אני עושה להם בחזרה ואז שתי הברכיים נתקעות והם נשכבים על הרצפה ובוכים XD
חח פעם אחת נכנסתי למכות נגד איזה ילד מהכיתה שלי שאני שונא. הוא נתן לי שתי בעיטות בביצים, ואז נתתי לו ברכייה אחת ברגל והוא התחיל לבכות חח
אני תמיד מנסה להרביץ לו בכוונה, כי מהאלה שכיף להרביץ לו X_X
[QUOTE=Shanks;1397951]why are u hitting yourself?
כפי שאמרתי לך כבר הרבה-אתה צריך לעשות את זה יותר מובן, עם כמה שפחות שגיאות כתיב[בין עמית2 לאליעזר בן יהודה] וסימני פיסוק.
לחץ זה לא תירוץ.[/QUOTE]
טוב עכשיו אתה סתם נתפל, אני הסברתי לך כל מה שרציתה, ולפי מה שאני רואה אתה מבין שזה מתחבר, אז אתה נטפל לשטויות אני יכל לתקן את זה זוהי רק גירסה ראשונית.
בר (המלך), באמת עניינת אותי עם התאוריה שלך. אני שמח שיש עוד מישהו שמאמין שחייזרים קיימים D:
אני חושב שהקטע עם התורה יכול להיות נכון.
[QUOTE=אמאש'ך;1397939][IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_lp6flpzo8I1qaz53p.gif[/IMG][/QUOTE]
איכ, פיקאצ'ו
[QUOTE=♣לשתות♣;1397952]חח לי יש עצמות מברזל, תמיד כזה כשילדים בכיתה שלי מנסים לעשות לי ברכייה או משהו אני עושה להם בחזרה ואז שתי הברכיים נתקעות והם נשכבים על הרצפה ובוכים XD
חח פעם אחת נכנסתי למכות נגד איזה ילד מהכיתה שלי שאני שונא. הוא נתן לי שתי בעיטות בביצים, ואז נתתי לו ברכייה אחת ברגל והוא התחיל לבכות חח
אני תמיד מנסה להרביץ לו בכוונה, כי מהאלה שכיף להרביץ לו X_X[/QUOTE]
טוב גבר
[quote=♣לשתות♣;1397956]בר (המלך), באמת עניינת אותי עם התאוריה שלך. אני שמח שיש עוד מישהו שמאמין שחייזרים קיימים D:
אני חושב שהקטע עם התורה יכול להיות נכון.[/quote]
תודה סוף סוף משהו של מנסה לקטול אותי, תודה ואם תרצה עוד דברים בנושא אין לי בעיה לשלוך לך בפרט :).
אוקיי.
רוב הסיכויים שיש עוד מינים תבוניים ברחבי היקום. לגבי הסיכוי שהם ביקרו פה בעבר? הסיכויים פחותים בהרבה, אבל עדיין הוא לא כזה קטן כמו שאתם חושבים...
את רוב התיאוריות של חייזרים מהעבר אפשר להפריך בדבר אחד- רוב האזורים שבהם יש ציורים כאלה, הם אזורים שבהם ניתן למצוא צמחים שמשמשים בתעשיית הסמים.
המלך, עכשיו כשאני מסתכל על התיאוריה שלך מחדש, אני רואה שהקטע עם האנשים מהעתיד קצת מפרקדס לך את המוח Trollface
[QUOTE=♣לשתות♣;1397960]המלך, עכשיו כשאני מסתכל על התיאוריה שלך מחדש, אני רואה שהקטע עם האנשים מהעתיד קצת מפרקדס לך את המוח Trollface[/QUOTE]
כן כי את הקטע הזה אני הוספתי ברגע אחרון., כי חשבתי שזה יכל להוסיף, ושזה אולי לפחות יוציא את המין האנושי קצת יותר טוב.
מופע שנות ה70 זה כזה כיף