-
[quote=bloodlad;1458697]למה אתה צריך להקשיב לאודיו בוק?תקראו בכיתה...[/quote]
אני צריך לקרוא את זה כי זה חלק מהבגרות 5 יחידות
ואני משתמש באודיו בוק כי אני לא ממש טוב בקריאה
[quote=alien;1458699]בבקשה תגיד לי ש-the wave זה לא על המורה הזה שהופך את התלמידים שלו לנאצים [או משהו כזה] כי אם כן...you poor little guy[/quote]
כן זה כן )))):
-
-
אני יודע ):
ואני צריך לזכור את כל הספר לבגרות ):
-
[QUOTE=Amitlv;1458709]אני יודע ):
ואני צריך לזכור את כל הספר לבגרות ):[/QUOTE]
[YOUTUBE]GHVW-S9JkKA[/YOUTUBE]
-
-
היי היום התחלתי ללמוד במחלקת הנדסת מערכות מידע במכללת בראודה,הקורסים מעניינים =]
רק יום ראשון שלי =]
-
-
-
[quote=peterpan;1458682]השביתה האיטלקית לא תנצח אותנו כי אנחנו הולכים להביא לשובתים בדיוק מה שהם רוצים, היכולת להביע את דעתם.[/quote]
את הזכות להביע את דעתנו כבר קיבלנו אבל זה היה רק שלב ביניים ולא המטרה הסופית. המטרה הסופית היא הזכות לא לעשות שום דבר ולהרוויח מכך - שזה דבר שטבוע עמוק בטבע האנושי. לא תוכל לשנות את זה.
ולעומתך, KittyM, זו השנה הראשונה שנפתחת מבלי שאני תלמיד במשהו.. אבל אולי אני ארשם לתואר שני בסמסטר ב'.
-
מה זאת אומרת שאתה תלמיד במשהו??
-
אלכס איך משתמשים באתר הזה כדי לפתור משבאות?
כי בראש כבר פטרתי אותה...
-
[quote=kittym;1458723]מה זאת אומרת שאתה תלמיד במשהו??[/quote]
12 שנים הייתי תלמיד בית ספר ואת שנת הלימודים 2013 עדיין הייתי סטודנט של הפתוחה. עכשיו אני לא תלמיד בשום דבר. את התואר סיימתי ועוד לא התחלתי שום דבר אחר.
ומכיוון שאני נגד תחרויות ודברים כאלו בפורום, אז אני לא אשתתף בחידון המתמטיקה שלך, אבל מכיוון שאני כן בעד מתמטיקה, אז אם לא אכפת לך, אני ארצה להרחיב על שאלות שהן אולי קצת קשות יותר או מעניינות יחסית (אחרי שיפתרו אותן כמובן). וכמובן, לתמוך במשתמשים במקרה הסביר מאוד שאתה תדבר שטויות.
-
אני אשמח מאוד אם תפסיק עם השטויות שלך של לנסות להפיל את הפורום וההנהלה...אני כאן כדי לשפר את הפורום ולהפעיל בו פעילות,אבל אם אתה בא כדי להגיד כל הזמן שאתה נגד הפעילויות בפורום ונגד ההנהלה זה דיי פוגע...אם אתה כבר פה אז כדאי שתיקח את עצמך בידיים ותנסה לעזור...כי אנחנו צריכים את העזרה שלך...
-
אלכס איך משתמשים באתר הזה כדי לפתור משבאות?
כי בראש כבר פטרתי אותה...
-
פשוט תכתוב את המשוואה שמה יש לך אייקונים שונים נגיד
^-זה בחזקת משהו
תכתוב x^2+4x+4=0
זה יתן לך ויציג לך בצורה יותר מסודרת,אתה פשוט מעתיק את זה וזה יוצא לך תמונה,אתה מעתיק את התמונה לפורום..
בכל מקרה,אתה לא צריך כאן דרך מסויים,אתה צריך לתת לי רק פיתרון..את הדרך תעשה אצלך בדף...
תמצא את איקס..