-
[QUOTE=Snivy Boy;1488225][COLOR=#000000][B]
רון;
אתה בועט את מג'יקרפ המעולף חזרה למים, כשלפתע ווארמפל זוהרת באור לבן ומסתורי, ומתחילה לגדול- הופכת אל תוך פוקימון מעוגל ולבן. "קון..." היא ממלמלת, ומנסה לזוז, ללא הצלחה.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/266.gif[/IMG][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
"יפה וורמפל, התפתחת.". אסרוק אותו בפוקדקס. "עכשיו, שלח ירי חוטםי למים ותמשה עוד פוקימון". אומר לו.
-
[QUOTE] מייק;
"הממ.. האמת שנשמע לי רעיון חמוד, בהחלט פוקימון מתוק!" היא אומרת, ושולפת את הפוכדור של ונילייט.
אתה מוציא את צ'רמנדר, שקורא בחזקה ויורה מעט גחלת אל מעלה. אזוריל יוצא גם הוא מהפוכדור, וקופץ על זנבו.
"זוריל זוריל!" הוא אומר בקול מתוק, מביט בכם בחוסר הבנה.
אתה מסביר לו כי אתה רוצה שהוא יילמד להילחם, ונראה שהוא מבין, מקפצץ לו מאחוריכם.
"ונילייט, אבקת שלג!" קוראת קורה, ונילייט שואף אוויר, ושולח רוח קפואה אל שני הפוקימונים, שמתפצלים מעט.
"דירלינג!" הם קוראים, ורצים לכיוון הפוקימון שלכם.
[/QUOTE]
"צארמנדר, בוא ניתן ביטאון למתקפה החדשה שלך, מה אתה אומר, "שריטת מגמה [נראה לי לא?] לעבר השמאלי ואז תירה גחלת לעבר הימני, צא!"
"אזוריל מתוק שים לב, צ׳ארמנדר הולך לתקוף פוקימון במתקפה פיסית ואז במתקפה מיוחדת שבזה הוא מצטיין במיוחד, למרות שהוא גם תוקף פיסי לא רע. המטרה שלו זה להביס את הפוקימונים האלו בקרב כדי שאחד מהם יוכל להצטרף אלינו למסע!"
-
[B]רון;[/B]
הפוקידע מצפצף:
"סילקון, פוקימון הגולם, והצורה המפותחת של ווארמפל.
סילקון לא נוהגים לזוז, הם מחכים בשקט עד הרגע בו יוכלו להתפתח לביוטיפליי יפהפה."
סילקון שולחת חוט אל עבר המים, ושולפת משם פוקימון, נראה שירי החוט שלה התחזק.
הוא יוצא בכעס, ונוהם באיום.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/341.gif[/IMG]
[B]מייק;[/B]
צ'רמנדר מרים את ציפורניו, ומשתמש בטפר מגמה, אך הדירלינג נגדכם כבר מספיק להגיע אליו, ובועט בו עם רגליו האחוריות, מעיף אותו אחורה ודואג למתקפה שלו להיכשל.
באותו הזמן, ונילייט מצליח להשתלט על הדירלינג השני- מתחמק מהבעיטה שלו בקלילות, ואז תוקף בעוד אבקת שלג.
אבקת השלג מכסה את דירלינג במעט קרח, שמאט אותו.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488236][B]רון;[/B]
הפוקידע מצפצף:
"סילקון, פוקימון הגולם, והצורה המפותחת של ווארמפל.
סילקון לא נוהגים לזוז, הם מחכים בשקט עד הרגע בו יוכלו להתפתח לביוטיפליי יפהפה."
סילקון שולחת חוט אל עבר המים, ושולפת משם פוקימון, נראה שירי החוט שלה התחזק.
הוא יוצא בכעס, ונוהם באיום.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/341.gif[/IMG]
[/QUOTE]
יש ארסאוס בשמיים
~~~~~~~~~~~~~
אחייך קלות. "סנטרט, צא! בוא נראה לו איך אנחנו נלחמים! סיוע ואז כדרור הגנה, תגן על עצמך!". אסרוק את הלובסטר
-
[QUOTE]
מייק;
צ'רמנדר מרים את ציפורניו, ומשתמש בטפר מגמה, אך הדירלינג נגדכם כבר מספיק להגיע אליו, ובועט בו עם רגליו האחוריות, מעיף אותו אחורה ודואג למתקפה שלו להיכשל.
באותו הזמן, ונילייט מצליח להשתלט על הדירלינג השני- מתחמק מהבעיטה שלו בקלילות, ואז תוקף בעוד אבקת שלג.
אבקת השלג מכסה את דירלינג במעט קרח, שמאט אותו.[/QUOTE]
"תחזיק מעמד צ׳ארמנדר!" אעודד אותו, בעודי מגבש רעיון. "צ׳ארמנדר, השתמש במסך עשן ואז בפרצוף מפחיד, תגיח מתוך העשן ותפתיע בטפר מגמה!" אפקוד את צ׳ארמנדר ואראה נינוחות וביטחון ואנסה לשדר זאת לצ׳ארמנדר.
"אזוריל אל תדאג, צ׳ארמנדר חזק מאוד ואנלנו לא הולכים להפסיד בזה."
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488225][COLOR=#000000][B]אייס;[/B]
חבטות זעם* :embarrassed:
--
אתה מודה לגראוליט, שנובח מעט בהסכמה, נידורינה מהנהנת.
נידורינה רצה אל גולד, ומתחילה לחבוט בה עם כפותיה, סילבר בתגובה משתמש בזנב ברזל ונידורינה מתחמקת, וחוזרת מעט אחורה. גראוליט שולח להביור, שפוגע באיווים ויוצר פיצוץ, אך לאחר תזוזת העשן אתה רואה שהאיווים הקשוחים יצאו ללא פגע, ע"י שימוש בהגנה. "סילבר, גולד, קלף מנצח!" קוראת אליסון, ואתה ותום מביטים בה בהפתעה.
שני האיווי שולחים קלפים, ליטרלי קלפים. של סילבר בוהקים בכחול, ושל גולד באדום.
הם שולחים את הקלפים שפוגעים בפוקימונים שלכם בחזקה, ומתעלפים מהפגיעה הישירה. האיווים חוזרים לעמוד, מתנשפים בכבידות, המתקפה אימצה אותם לגמרי. "נהדר איווים! סופסוף שלטתם במתקפה!" אומרת אליסון.
[B]לילי;[/B]
למה שיהיו פוקימונים פראיים בעיר 0:
אגב, קצת שכחנו את שון XD
--
את מתחילה ללכת ברחבי העיר, מתפעלת מכמה נקייה היא, והקישוטים המרובים.
אתם מגיעים לבסוף אל צומת שמובילה אל בניין החברה, ומרחוק מבחינים שהוא סגור, קאיטו מקלל בשקט.
לפתע שון מושך בידך, "לילי, בואו נלך לראות את הקרב!" הוא אומר, ומצביע על זירה מרובת אנשים.
הוא מתחיל לרוץ בהתלהבות לעבר הזירה.
רון;
אתה בועט את מג'יקרפ המעולף חזרה למים, כשלפתע ווארמפל זוהרת באור לבן ומסתורי, ומתחילה לגדול- הופכת אל תוך פוקימון מעוגל ולבן. "קון..." היא ממלמלת, ומנסה לזוז, ללא הצלחה.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/266.gif[/IMG][COLOR=#000000]
מליפאן;
הממ.. מכיוון שהיום הזה נמשך כבר די יותר מידי זמן, אני חושב שנתקדם כמה שעות טובות.
חח פשוט תלך לישון מתי שתרצה אעשה כאילו זה לילה
--
אתה ממשיך אל עבר מרכז הפוקימונים ביחד עם זואי, כשלפתע צץ בראשך הרעיון לקנות פוכדורים חדשים.
"האמת שלי יש.. אבל קדימה, יהיה נחמד לראות את חנות העיר" אומרת זואי, ואתם נכנסים אל המרכז. אתה מתחיל להתקדם אל עבר הקומה העליונה, שם נמצאת החנות, כשלפתע אתה מבחין באדוארד יושב לו מול המפה.
הוא מבחין בכם, ומתהלך לו במהרה. "מליפאן! לא הייתה לי דרך להודות לך קודם.. והנחתי שאמצא אותך כאן, לצערי האחות ג'ואי לא בדיוק ידעה לומר לי אם אתה ישן או שיצאת.. אבל לפחות עכשיו אתה פה!" הוא אומר, בחיוך.
"הנה לך, מתנה ממני.. ומהחברה" הוא אומר, ומביא לך שקית עם ארבעה פוכדורים אדומים ובוהקים, ואחד מעט שונה, בצבע כחלחל חשוך. [כבר מעדכן]
[B]לוקאס;[/B]
אה נהדר, שחקן נהדר.
--
אתם נכנסים אל מרכז הפוקימונים, והאחות ג'ואי מובילה אתכם אל מעבר לדלפק.
אתם נכנסים אל תוך המסדרון, ואתה וניקי נכנסים אל חדרים [U]נפרדים[/U] [תצטרך לעבוד קשה יותר[/COLOR]:sunglasses:], ומברכים זה את זה בברכת לילה טוב מסורתית.
[COLOR=#000000]אתה נכנס אל החדר שלך, ומיד מותח את עצמך מעט, היה לכם יום ארוך.
אתה מחליף לבגדים נוחים יותר לשינה, מצחצח שיניים ומסדר את המיטה לשינה. כשלפתע טורצ'יק יוצא מהפוכדור.
הוא קורא באושר, וקופץ על ברכיך.
[B]סהר;[/B]
אתה מתקדם אל עבר העיר רסטבורו. מרחוק אתה יכול לראות שמתרחש שם אירוע כלשהוא, הרבה קישוטים ואנשים ברחובות, דלפקים ודוכנים רבים ברחבי העיר. "מה זה?" אתה שואל את אמה
"הו, זה פסטיבל העיר!" היא אומרת בהתלהבות, ורצה קדימה, "לא חשבתי שהוא כבר התחיל!" היא אומרת וממשיכה לרוץ אל תוך העיר הגדולה. "יש כאן מלא דברים.. דוכני משחק, דוכני קניות, בגדים.. אפילו קרבות!" היא אומרת בהתלבות.
"והכי מגניב, השופט הוא מישהו מהאלייט פור!" היא מוסיפה.
[B]
מייק;[/B]
"הממ.. האמת שנשמע לי רעיון חמוד, בהחלט פוקימון מתוק!" היא אומרת, ושולפת את הפוכדור של ונילייט.
אתה מוציא את צ'רמנדר, שקורא בחזקה ויורה מעט גחלת אל מעלה. אזוריל יוצא גם הוא מהפוכדור, וקופץ על זנבו.
"ונילייט, אבקת שלג!" קוראת קורה, ונילייט שואף אוויר, ושולח רוח קפואה אל שני הפוקימונים, שמתפצלים מעט.
[/COLOR][/QUOTE]
Same same
------------
"יופי של קרב!" אודה להן. "תוכלו להסביר מה זה המהלך הזה? בחיים לא שמעתי עליו... קלף מנצח." לאחר מכן אתקדם אל עבר העיר רסטובורו אלא אם כן צפויה הפתעה בדרך.
-
[QUOTE]לוקאס;
אה נהדר, שחקן נהדר.
--
אתם נכנסים אל תוך המסדרון, ואתה וניקי נכנסים אל חדרים נפרדים [תצטרך לעבוד קשה יותר], ומברכים זה את זה בברכת לילה טוב מסורתית.
אתה נכנס אל החדר שלך, ומיד מותח את עצמך מעט, היה לכם יום ארוך.
אתה מחליף לבגדים נוחים יותר לשינה, מצחצח שיניים ומסדר את המיטה לשינה. כשלפתע טורצ'יק יוצא מהפוכדור.
הוא קורא באושר, וקופץ על ברכיך.[/QUOTE]
מתי טורצ'יק למד טופר צל?
~~~
"בוא טורצ'יק בוא נלך לישון" אומר ואזמין אותו לישון לידי.. אם לא ניקי אז.. :nose_pick:
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488225][COLOR=#000000]
מליפאן;
הממ.. מכיוון שהיום הזה נמשך כבר די יותר מידי זמן, אני חושב שנתקדם כמה שעות טובות.
--
אתה ממשיך אל עבר מרכז הפוקימונים ביחד עם זואי, כשלפתע צץ בראשך הרעיון לקנות פוכדורים חדשים.
"האמת שלי יש.. אבל קדימה, יהיה נחמד לראות את חנות העיר" אומרת זואי, ואתם נכנסים אל המרכז. אתה מתחיל להתקדם אל עבר הקומה העליונה, שם נמצאת החנות, כשלפתע אתה מבחין באדוארד יושב לו מול המפה.
הוא מבחין בכם, ומתהלך לו במהרה. "מליפאן! לא הייתה לי דרך להודות לך קודם.. והנחתי שאמצא אותך כאן, לצערי האחות ג'ואי לא בדיוק ידעה לומר לי אם אתה ישן או שיצאת.. אבל לפחות עכשיו אתה פה!" הוא אומר, בחיוך.
"הנה לך, מתנה ממני.. ומהחברה" הוא אומר, ומביא לך שקית עם ארבעה פוכדורים אדומים ובוהקים, ואחד מעט שונה, בצבע כחלחל חשוך. [כבר מעדכן]
[/COLOR][/QUOTE]
"אה, תודה! זה בדיוק מה שעמדתי לקנות. זה מאוד מועיל!" אודה לו. ואז אחזור אל זואי. "טוב, אני זוכר שגם טיילר הציע לנו לעבור בדירתו ליד מרכז הפוקימונים. כבר נהיה מאוחר אז אני חושב אולי שעדיף לפגוש אותו מחר. טוב אני במילא אלך עכשיו למרכז הפוקימונים כי אני מותש טילים, ובכל מקרה הדירה שלו ליד כך ששניהם באותו הכיוון. מה את מתכוונת לעשות?" אם התכניות שלה לא מפריעות בשום דרך לשלי, אז אני אמשיך בשלי.
-
[b]לילי;[/b]
אגב, קצת שכחנו את שון xd
--
אתם מגיעים לבסוף אל צומת שמובילה אל בניין החברה, ומרחוק מבחינים שהוא סגור, קאיטו מקלל בשקט.
לפתע שון מושך בידך, "לילי, בואו נלך לראות את הקרב!" הוא אומר, ומצביע על זירה מרובת אנשים.
אופסססססססססססססססססססססס אולי קצתתתת כדאי להחזיר את הילד הביתה
~~~~~~~~~;
"חכו!" אצעק ואעצור את שון וקאיטו. "שון, אתה גר בעיר הזאת נכון?. אני חושבת שהגיע הזמן שתחזור הביתה-ההורים שלך בטח ממש מודאגים!. תראה לנו איפה אתה גר" אומר לו ואתן לו להוביל אותנו לבית שלו.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488225][COLOR=#000000][B]אייס;[/B]
חבטות זעם* :embarrassed:
--
אתה מודה לגראוליט, שנובח מעט בהסכמה, נידורינה מהנהנת.
נידורינה רצה אל גולד, ומתחילה לחבוט בה עם כפותיה, סילבר בתגובה משתמש בזנב ברזל ונידורינה מתחמקת, וחוזרת מעט אחורה. גראוליט שולח להביור, שפוגע באיווים ויוצר פיצוץ, אך לאחר תזוזת העשן אתה רואה שהאיווים הקשוחים יצאו ללא פגע, ע"י שימוש בהגנה. "סילבר, גולד, קלף מנצח!" קוראת אליסון, ואתה ותום מביטים בה בהפתעה.
שני האיווי שולחים קלפים, ליטרלי קלפים. של סילבר בוהקים בכחול, ושל גולד באדום.
הם שולחים את הקלפים שפוגעים בפוקימונים שלכם בחזקה, ומתעלפים מהפגיעה הישירה. האיווים חוזרים לעמוד, מתנשפים בכבידות, המתקפה אימצה אותם לגמרי. "נהדר איווים! סופסוף שלטתם במתקפה!" אומרת אליסון.
[B]לילי;[/B]
אגב, קצת שכחנו את שון XD
--
רון;
מליפאן;
--
[B]לוקאס;[/B]
אה נהדר, שחקן נהדר.
--
אתם נכנסים אל תוך המסדרון, ואתה וניקי נכנסים אל חדרים [U]נפרדים[/U] [תצטרך לעבוד קשה יותר[/COLOR]:sunglasses:], ומברכים זה את זה בברכת לילה טוב מסורתית.
[COLOR=#000000]אתה נכנס אל החדר שלך, ומיד מותח את עצמך מעט, היה לכם יום ארוך.
הוא קורא באושר, וקופץ על ברכיך.
[B]סהר;[/B]
אתה מתקדם אל עבר העיר רסטבורו. מרחוק אתה יכול לראות שמתרחש שם אירוע כלשהוא, הרבה קישוטים ואנשים ברחובות, דלפקים ודוכנים רבים ברחבי העיר. "מה זה?" אתה שואל את אמה
"הו, זה פסטיבל העיר!" היא אומרת בהתלהבות, ורצה קדימה, "לא חשבתי שהוא כבר התחיל!" היא אומרת וממשיכה לרוץ אל תוך העיר הגדולה. "יש כאן מלא דברים.. דוכני משחק, דוכני קניות, בגדים.. אפילו קרבות!" היא אומרת בהתלבות.
"והכי מגניב, השופט הוא מישהו מהאלייט פור!" היא מוסיפה.
[B]
מייק;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
יהאיליט פור?!' אני נכנס לשוק 'איזה מגניב זה!!' אני חושב לעצמי
"קדימ אמה, אין זמן לבזבז, בואי נלך לקרבות ונירשם, אני חייב לפגוש מישהו מהאליט פור!!" אני אומר לאמה בהתלהבות, אוחז בידה ורץ אל תוך הפסטיבל כדי לחפש את אזור הקרבות
-
[B]רון;[/B]
סנטרט קופץ קדימה, הפחד מקרב נראה כי נשכח.
הטבעת על בטנו זוהרת, ובמהרה ציפורניו גודלות לחתך זעם עוצמתי. הוא רץ אל עבר קורפיש מולו, שבתגובה פשוט תופס את הציפורניים שלו בצבטותיו. סנטרט זועק, ומתכדרר, דבר שמשחרר אותו מהאחיזה.
הפוקימון מולך שולח בועות לעבר סנטרט, שמפוצץ אותן עם ציפורניו וגורמות למראה נהדר ורענן.
[B]
מייק;[/B]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן, ועשן סמיך מכסה את הזירה. אתם רואים רק את וניליייט וצ'רמנדר, ואתה מעט משתעל.
צ'רמנדר שולח פרצוף מפחיד, ועיניו בוהקות. הפרצוף של צ'רמנדר כמאין מועתק אל תוך העשן, ואתה שומע את זעקותיהם של הדירלינג. הפרצוף מקבל תדמית מעושנת ומבהילה במיוחד (משהו [URL="https://j.gifs.com/y5jNeQ.gif"]כזה,[/URL] רק צ'רמנדר במקום פלריון. דירלינג במקום מאמוסווין. ועשן במקום סופת חול)
צ'רמנדר מתחיל לרוץ אל תוך העשן, כשלפתע כל העשן נעלם, בהופעת אור ירוק וזוהר במקומו.
"זו הייתה ארומתרפיה!" קוראת קורה בפליאה, ונילייט שולח אבקת קרח אך הדירלינג מתחמקים בקלות.
צ'רמנדר ממשיך לרוץ אל הדירלינג הנקבה כשטפריו גודלים וזוהרים באור כתום ובוער.
כשלפתע הדירלינג זוהרת באור בהיר- ועורה מתקשה מעט. היא חוטפת מכה ישירה מטפריו של צ'רמנדר. אך נראה כי זה לא היה אפקטיבי מידי, ושניכם מופתעים. אתה שואל את קורה, "אני.. אני חושבת שהדירלינג שינתה את הסוג שלה. אבל איך?"
[B]אייס;[/B]
"קלף מנצח?" שואלת את עצמה אליסון. "ובכן.. זו מתקפה שעובדת רק אם הצלחת להשתמש קודם לכן בקרב בכל יתר המתקפות שהפוקימון שלך יודע. ומכיוון והשתמשנו בכל הטריקים שלנו, סילבר וגולד יכלו להשתמש בקלף מנצח."
האיווים מחייכים ומתחככים במכנסה של אליסון, ואתם מודים לה על הקרב ומתחילים ללכת.
"תגידו, לאן אתם הולכים?", שואלת אליסון, כשאחותה צמודה לה.
[B]
לוקאס;[/B]
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php/56774-Aqua-amp-Magma-The-return/page55?p=1487764#post1487764"]באמת לא קראת?[/URL]
--
טורצ'יק קופץ בחיוך, ומתיישב לידך במיטה. אתה מתכסה, ונרדם במהרה, חולם חלומות על ניקי.
אתה מתעורר בבוקר, ושם לב שטיפה רטוב לך במכנס :wink:
אתה מביט בשעונך רואה שהשעה היא 8 בבוקר, טורצ'יק לצדך- עוד ישן.
[B]לילי;[/B]
את עוצרת את שון וקאיטו, ונראה שהם מבינים. שון מוריד מעט את מבטו, ומתחיל להוביל אתכם.
נראה כי הילד הקטן לא מרוצה מהרעיון.
אתם מתחילים להתקדם, כשלפתע עוצרים לצד וילה יוקרתית ביותר, ושון מניח את כף ידו על סורק קטן.
"ברוך הבא שון!" אומר קול מתכתי, והדלת נפתחת. הוא מתחיל להיכנס, ואתם לצידו.
אתם נכנסים אל תוך בית ענקי ביותר, עם מדרגות מרשימות ושאנדליר מזכוכית מחובר לתקרה הגבוהה.
המרצפות יפהפיות, ובכללי הבית משדר אווירה אצילית ומלכותית.
"אמא, אבא, אני בבית!" הוא קורא, אך אין תגובה. הוא קורא שוב, וקול של בחורה עונה "איפה היית שון?!".
מהמדרגות יורדת אישה מבוגרת, עם סינר על חולצתה. "הו.. אני רואה שיש לך אורחים" היא אומרת.
"שון, איפה היית?" היא שואלת, קצת יותר ברוגע. ושון מביט עליכם, ואז משפיל את מבטו.
"הייתי עם קאטרפי.." הוא אומר, וקאטרפי [שעשיו באטרפרי] מצייץ בחולשה, נראה כי גם הוא נבוך מעט.
"אמרתי לך כבר אלף פעמים, בלי להכניס פוקימונים הביתה!" אומרת האישה.
"אבל אמא, באטרפרי הוא חב-" מתחיל לומר שון, ואמו קוטעת אותו. "שום אבל, תוציא אותו לחצר! אני אמרתי לך אלף פעמים, אני לא רוצה שפוקימונים יטיילו לנו פה בבית! אני לא מבינה מה אתה בכלל מוצא בהם.. למה אתה לא יכול להתעסק עם כל הדברים שיש לך בבית במקום?"
[B]סהר;
[/B]אתה אוחז בידה של אמה, וטימבור תוקע בך מבט רגוז. אתה מבין שלא ילך, ועוזב אותה.
שניכם מתחילים לרוץ בעיר הגדולה, סביבכם דוכנים וילדים צוהלים ומשחקים. הרבה פוקימונים עירוניים וביתיים מסתובבים ברחובות, משחקים גם כן. נראה כי כולם נהנים.
אתה רואה שלא נשארו עוד הרבה פתקים להרשמה לתחרות, וכולם מונחים בדוכן רחוק ממך, לצד מזכירה שרושמת ומתייקת כל רשום לתחרות. נראה כי בקרוב מאוד ההרשמה תיסגר
[B]
מליפאן;[/B]
אתה כבר במרכז הפוקימונים, מעתה והלאה הם מבנה אחד^
--
אתה מודה לאדוארד, ונפרד ממנו לשלום.
זואי ואתה נותרים לבד, סביבכם עוד ממש מעט מאמנים, חלקם מדברים חלקם בדרך לאכסנייה.
"מה את מתכוונת לעשות?", אתה שואל את זואי, שמתהלכת לה אחורה וקדימה.
"אני לא יודעת.. אני רוצה להתאמן על משהו עם סרביין וקיובון שחשבתי שיהיה נחמד.." היא ממלמלת, "מצד שני, חשוך בחוץ ואולי מוטב ללכת לראות את ההכנות לפסטיבל..".
"טוב, אני חושבת שאלך להתאמן קצת! אולי בדרך אראה את ההכנות, מי יודע. מה אתה מתכוון לעשות?" שואלת אותך זואי, ואתה מסביר לה שאתה מתכוון ללכת לישון, והיא נפרדת ממך לשלום וקובעת שתיפגשו מחר בבוקר, באותו מקום בדיוק.
אתה מובל על ידי האחות ג'ואי אל מאחורי דלפקה, ויורד במדרגות אל אכסנייה הזהה לקודמת בה שהית.
אתה נכנס לחדר, ומתיישב על המיטה, כשלפתע סינדקוויל יוצא מהפוכדור שלו ונשכב על הרצפה.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488473][B]מליפאן;[/B]
--
זואי ואתה נותרים לבד, סביבכם עוד ממש מעט מאמנים, חלקם מדברים חלקם בדרך לאכסנייה.
"אני לא יודעת.. אני רוצה להתאמן על משהו עם סרביין וקיובון שחשבתי שיהיה נחמד.." היא ממלמלת, "מצד שני, חשוך בחוץ ואולי מוטב ללכת לראות את ההכנות לפסטיבל..".
"טוב, אני חושבת שאלך להתאמן קצת! אולי בדרך אראה את ההכנות, מי יודע. מה אתה מתכוון לעשות?" שואלת אותך זואי, ואתה מסביר לה שאתה מתכוון ללכת לישון, והיא נפרדת ממך לשלום וקובעת שתיפגשו מחר בבוקר, באותו מקום בדיוק.
אתה מובל על ידי האחות ג'ואי אל מאחורי דלפקה, ויורד במדרגות אל אכסנייה הזהה לקודמת בה שהית.
אתה נכנס לחדר, ומתיישב על המיטה, כשלפתע סינדקוויל יוצא מהפוכדור שלו ונשכב על הרצפה.[/QUOTE]
K
--
'אה כן נכון, יש לנו את הdrama queen הזה' אזכר, ואז אושיט את היד ואנסה ללטף את הראש של סינדקוויל. "זה היה יום מאוד עמוס בשבילך, אני יודע. מצאתי אותך בבוקר כשאתה נטוש וכולך בוכה. מאז הספקת לעזור לי להציל את אדוורד, והשתתפת בכמה קרבות, ותפקדת בהם ממש טוב. אתה צריך להיות גאה בעצמך. אם תשמור על הרמה הזו לאורך זמן, מהר מאוד נמצא את המאמן שנטש אותך ונטגן אותו. אתה יכול להישאר בלילה בחוץ אם אתה רוצה אני מניח. אני אשאיר לך את הפוכדור פה ליד, כדי שאם תרצה תוכל להכניס את עצמך חזרה." אני אניח לידו את הפוכדור. אם הוא לא נראה סופר מלודרמטי אחרי הנאום הקצר שלי, ו/או עושה משהו אחר שמצריך תגובה, אני אעשה את כל מה שאני צריך לפני שאני אלך לישון, אשלח לאמא שלי הודעה "ברסטברו, פגשתי את טיילר. עייף מת. נדבר מחר." אשים את הטלפון על מצב טיסה, ושעון מעורר על 0629 והולך על זה.
-
[b]מליפאן;
[/b]סינדקוויל נראה מאושר, 180 מעלות מאיך שמצאת אותו. הוא יושב על הרצפה המרופדת, ובמהרה קם, ונשכב קצת יותר קרוב אליך.
אתה מבין שסינדקוויל הצליח להיקשר אליך, ומרוצה מכך גם בעצמך.
אתה עושה הכנות אחרונות לפני שינה (sms לאמא, מצב טיסה, שעון מעורר) ומכבה את האור, נשכב לישון.
לוקח לך קצת זמן להירדם, ובמחשבותיך רצים סרטים רבים על איך הקרב מחר ייראה. במי מנהיגת המכון תשתמש?
במי אתה תשתמש? איך זה להילחם בקרב מכון? כשלבסוף אתה נרדם, אין מה לעשות, העייפות מנצחת תמיד.
אתה מרגיש שמישהו מזיז לך את היד, ורואה את סינדקוויל על המיטה, הוא דוחף מעט את השמיכה ומצביע על השעון המעורר שמצפצף בקול מעצבן.
אתה רואה שהשעה כבר 6:32
-
[QUOTE]לוקאס;
באמת לא קראת?
--
טורצ'יק קופץ בחיוך, ומתיישב לידך במיטה. אתה מתכסה, ונרדם במהרה, חולם חלומות על ניקי.
אתה מתעורר בבוקר, ושם לב שטיפה רטוב לך במכנס
[/QUOTE]
אתארגן, אלך במבוכה להעיר את ניקי ושנינו נצעד יד ביד לכיוון המכון
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488473][B]רון;[/B]
סנטרט קופץ קדימה, הפחד מקרב נראה כי נשכח.
הטבעת על בטנו זוהרת, ובמהרה ציפורניו גודלות לחתך זעם עוצמתי. הוא רץ אל עבר קורפיש מולו, שבתגובה פשוט תופס את הציפורניים שלו בצבטותיו. סנטרט זועק, ומתכדרר, דבר שמשחרר אותו מהאחיזה.
הפוקימון מולך שולח בועות לעבר סנטרט, שמפוצץ אותן עם ציפורניו וגורמות למראה נהדר ורענן.
[B]
מייק;[/B]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן, ועשן סמיך מכסה את הזירה. אתם רואים רק את וניליייט וצ'רמנדר, ואתה מעט משתעל.
צ'רמנדר שולח פרצוף מפחיד, ועיניו בוהקות. הפרצוף של צ'רמנדר כמאין מועתק אל תוך העשן, ואתה שומע את זעקותיהם של הדירלינג. הפרצוף מקבל תדמית מעושנת ומבהילה במיוחד (משהו [URL="https://j.gifs.com/y5jNeQ.gif"]כזה,[/URL] רק צ'רמנדר במקום פלריון. דירלינג במקום מאמוסווין. ועשן במקום סופת חול)
צ'רמנדר מתחיל לרוץ אל תוך העשן, כשלפתע כל העשן נעלם, בהופעת אור ירוק וזוהר במקומו.
"זו הייתה ארומתרפיה!" קוראת קורה בפליאה, ונילייט שולח אבקת קרח אך הדירלינג מתחמקים בקלות.
צ'רמנדר ממשיך לרוץ אל הדירלינג הנקבה כשטפריו גודלים וזוהרים באור כתום ובוער.
כשלפתע הדירלינג זוהרת באור בהיר- ועורה מתקשה מעט. היא חוטפת מכה ישירה מטפריו של צ'רמנדר. אך נראה כי זה לא היה אפקטיבי מידי, ושניכם מופתעים. אתה שואל את קורה, "אני.. אני חושבת שהדירלינג שינתה את הסוג שלה. אבל איך?"
[B]אייס;[/B]
"קלף מנצח?" שואלת את עצמה אליסון. "ובכן.. זו מתקפה שעובדת רק אם הצלחת להשתמש קודם לכן בקרב בכל יתר המתקפות שהפוקימון שלך יודע. ומכיוון והשתמשנו בכל הטריקים שלנו, סילבר וגולד יכלו להשתמש בקלף מנצח."
האיווים מחייכים ומתחככים במכנסה של אליסון, ואתם מודים לה על הקרב ומתחילים ללכת.
"תגידו, לאן אתם הולכים?", שואלת אליסון, כשאחותה צמודה לה.
[B]
לוקאס;[/B]
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php/56774-Aqua-amp-Magma-The-return/page55?p=1487764#post1487764"]באמת לא קראת?[/URL]
--
אתה מתעורר בבוקר, ושם לב שטיפה רטוב לך במכנס :wink:
[B]לילי;[/B]
את עוצרת את שון וקאיטו, ונראה שהם מבינים. שון מוריד מעט את מבטו, ומתחיל להוביל אתכם.
נראה כי הילד הקטן לא מרוצה מהרעיון.
אתם מתחילים להתקדם, כשלפתע עוצרים לצד וילה יוקרתית ביותר, ושון מניח את כף ידו על סורק קטן.
"ברוך הבא שון!" אומר קול מתכתי, והדלת נפתחת. הוא מתחיל להיכנס, ואתם לצידו.
אתם נכנסים אל תוך בית ענקי ביותר, עם מדרגות מרשימות ושאנדליר מזכוכית מחובר לתקרה הגבוהה.
המרצפות יפהפיות, ובכללי הבית משדר אווירה אצילית ומלכותית.
"אמא, אבא, אני בבית!" הוא קורא, אך אין תגובה. הוא קורא שוב, וקול של בחורה עונה "איפה היית שון?!".
מהמדרגות יורדת אישה מבוגרת, עם סינר על חולצתה. "הו.. אני רואה שיש לך אורחים" היא אומרת.
"שון, איפה היית?" היא שואלת, קצת יותר ברוגע. ושון מביט עליכם, ואז משפיל את מבטו.
"הייתי עם קאטרפי.." הוא אומר, וקאטרפי [שעשיו באטרפרי] מצייץ בחולשה, נראה כי גם הוא נבוך מעט.
"אמרתי לך כבר אלף פעמים, בלי להכניס פוקימונים הביתה!" אומרת האישה.
"אבל אמא, באטרפרי הוא חב-" מתחיל לומר שון, ואמו קוטעת אותו. "שום אבל, תוציא אותו לחצר! אני אמרתי לך אלף פעמים, אני לא רוצה שפוקימונים יטיילו לנו פה בבית! אני לא מבינה מה אתה בכלל מוצא בהם.. למה אתה לא יכול להתעסק עם כל הדברים שיש לך בבית במקום?"
[B]סהר;
[/B]אתה אוחז בידה של אמה, וטימבור תוקע בך מבט רגוז. אתה מבין שלא ילך, ועוזב אותה.
שניכם מתחילים לרוץ בעיר הגדולה, סביבכם דוכנים וילדים צוהלים ומשחקים. הרבה פוקימונים עירוניים וביתיים מסתובבים ברחובות, משחקים גם כן. נראה כי כולם נהנים.
אתה רואה שלא נשארו עוד הרבה פתקים להרשמה לתחרות, וכולם מונחים בדוכן רחוק ממך, לצד מזכירה שרושמת ומתייקת כל רשום לתחרות. נראה כי בקרוב מאוד ההרשמה תיסגר
[B]
מליפאן;[/B]
--
אתה נכנס לחדר, ומתיישב על המיטה, כשלפתע סינדקוויל יוצא מהפוכדור שלו ונשכב על הרצפה.[/QUOTE]
"קדימה אל הפקידה!" אני צועק בקול מרוגש ורץ לדוכן.
"שלום, שמי סהר וברצוני להירשם לתחרות קרבות בפוקימונים עם טימבור ופידג׳י שלי" אני אומר מהר בדוכן ההרשמה.
'יכול להיות שאני אפגוש מישהו מהאליט פור!!!' אני חושב לכצמי בהתרגשות ומנסה לחשוב מי זה יהיה