יפה
Printable View
יפה
[QUOTE=Ultron;1487234]יפה[/QUOTE]
ואפילו מאוד
פלטינוב
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1487240]פלטינוב[/QUOTE]
די זה מעליב
[QUOTE=Hitman;1487220]אני מהפוון
מה זה?[/QUOTE]
משחק חדש ביוטיוב ככל הנראה.
[QUOTE=monster;1487256]משחק חדש ביוטיוב ככל הנראה.[/QUOTE]
איך מפעילים אותו?
@NivX10 האש קאצ'ם של המשחק של עומר :P
[QUOTE=The Charetard;1487267]@NivX10 האש קאצ'ם של המשחק של עומר :P[/QUOTE]
חחחח שונא את אש, איזה אפס. הרס לי תילדות. הפסיד בגמר כל פעם מחדש לנגד עיניו של ילד בן 6 שרק רצה להאמין שהגיבור שלו תמיד מנצח.
בכל מקרה... למה ככה?!
[QUOTE=Hitman;1487261]איך מפעילים אותו?[/QUOTE]
רק אלוהים יודע.
איפה היטמן המקורי אני מצפה ממנו לנאום טוב בגמר של הישרדות מייפורום
[QUOTE=NivX10;1487272]חחחח שונא את אש, איזה אפס. הרס לי תילדות. הפסיד בגמר כל פעם מחדש לנגד עיניו של ילד בן 6 שרק רצה להאמין שהגיבור שלו תמיד מנצח.
בכל מקרה... למה ככה?![/QUOTE]
עוד שניה אתה מסתובב ומציג את התג באוויר וצועק "השגתי את... תג בראשית!"
[QUOTE=Ultron;1487280]איפה היטמן המקורי אני מצפה ממנו לנאום טוב בגמר של הישרדות מייפורום[/QUOTE]
אני פה.
סתם הוא בטח שובת עד שיקבל את הכינוי הקודם
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1487240]פלטינוב[/QUOTE]
עלינו בסוף 🙋
[QUOTE=The Charetard;1487267]@NivX10 האש קאצ'ם של המשחק של עומר :P[/QUOTE]
אז אני מיי? או דון?
שתיהן סבבה
[QUOTE=NivX10;1487272]חחחח שונא את אש, איזה אפס. הרס לי תילדות. הפסיד בגמר כל פעם מחדש לנגד עיניו של ילד בן 6 שרק רצה להאמין שהגיבור שלו תמיד מנצח.
בכל מקרה... למה ככה?![/QUOTE]
אש הוא אחלה למה להעליב אותו):
[quote=the charetard;1487282]עוד שניה אתה מסתובב ומציג את התג באוויר וצועק "השגתי את... תג בראשית!"[/quote]
אני תמיד כותב בצורה הזאת כשאני משיג את התאג הראשון והשני... זה אמור להירגע אצל השחקן בהמשך.. חוץ מיזה קצת קלאסיקה לא קרה כלום xd
[quote=hitman;1487293]אני פה.
סתם הוא בטח שובת עד שיקבל את הכינוי הקודם
עלינו בסוף נ™‹
אז אני מיי? או דון?
שתיהן סבבה
אש הוא אחלה למה להעליב אותו):[/quote]
אש באופן קבוע היה מגיע לליגה בסדרה בתקופה של החופש הגדול. אתה יודע מזה להכריח משפחה שלמה כל יום בחופש לראות אתך פוקימון כדי להתאכזב ולהיות מופתע שהוא מפסיד בגמר/לא עולה לחצי. כל פעם מחדש?!?!?!?!?
[QUOTE=NivX10;1487294]אני תמיד כותב בצורה הזאת כשאני משיג את התאג הראשון והשני... זה אמור להירגע אצל השחקן בהמשך.. חוץ מיזה קצת קלאסיקה לא קרה כלום xd
אש באופן קבוע היה מגיע לליגה בסדרה בתקופה של החופש הגדול. אתה יודע מזה להכריח משפחה שלמה כל יום בחופש לראות אתך פוקימון כדי להתאכזב ולהיות מופתע שהוא מפסיד בגמר/לא עולה לחצי. כל פעם מחדש?!?!?!?!?[/QUOTE]
חחחח זה כדי שגם אחרי העונה הזו, יהיה לך מה לראות.
בטח שהיה מגניב לראות אותו מנצח, ואת הסיפור מתגלגל למישהו אחר.
למרות שזה כנראה היה מאבד צופים^
[QUOTE=Hitman;1487295]חחחח זה כדי שגם אחרי העונה הזו, יהיה לך מה לראות.
בטח שהיה מגניב לראות אותו מנצח, ואת הסיפור מתגלגל למישהו אחר.
למרות שזה כנראה היה מאבד צופים^[/QUOTE]
לא! לא נכון!
שלא ינצח בהכל... אבל בחייך, במשהו! בחייעת ראבק!
הסיבה היחידה שהוא ניצח באיי תפוז היה כי הוא המשיך עם הפוקימונים מליגת קנטו לשם ונשאר באותו קוו. שיאריכו את הפרקים שהם מקציבים לעונה, במקום 55-60 שיעשו 85-95 (לא זוכר בדיוק כמה פרקים יש בבמוצע בעונה)
דור שלם חדש בכל שנה אין להם בעיה להוציא אבל לחשוב על עוד כמה רעיונות לדחוף בפרקים כן?! שיאריכו תעונות, הפוקימונים יסיפיקו להתפתח וככה הוא לא יבוא עם 4 פוקימונים בהתפתחות ראשונה לליגה!