-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 11 2009, 04:56 PM
[b]
[b]קורן[/b] - "את הפוקימונים של אחותי אני כבר מכיר, ככה ש..." אלס אומר לך. "אתה מבין, לא נשאר הרבה אופציות" הוא אומר וקאבוטופס כבר מוכן לקרב.
[/b][/quote]
יאי^^
אני ווינר D:
------------------
"בסדר, סי, צא!" אני אומר ואזרוק את הפוקדור שלו באוויר, "עכשיו המהלך הסודי!" אני אומר מיד.
-
[b] [b]בובי[/b] - כן ברור
----
אתה הולך הולך והולך, שלבסוף אתה מגיע לצומת. יש לך שלוש פניות - ימינה, שמאלה וישר. לאן תלך?
[b]קורן[/b] - "את הפוקימונים של אחותי אני כבר מכיר, ככה ש..." אלס אומר לך. "אתה מבין, לא נשאר הרבה אופציות" הוא אומר וקאבוטופס כבר מוכן לקרב.
[b]גיל[/b] - אתה רץ ויוצא מהיער, מגיע לתחנת המשטרה. אתה מספר לשוטרת ג'ני את הסיפור שלך, היא עולה על אופנוע, אתה עולה על הארקניין שלה ואתם מתחילים לרכב לשם. לאחר 10 דקות אתם מגיעים למקום שבו היה הצייד שתפסת. מה שאתה רק רואה שם, זה שלולית גדולה של מים, וסוויפר מעולף עם כדור בזנב.
[b]רותם[/b] - חבל :(
[b]רון[/b] - אתה רק מוציא את סקווירטל, וישר קבוצה שלמה של מיסדרווס מתחילים להתנפל עליו.
[b]יוסי[/b] - אתה מוציא את קקניאה, ורייהורן מתעורר. קקניאה משתמש במבט מפחיד ומשתק אותו, ואז ומפיל עליו את תקרת המערה עם טיל סיכות. רייהורן מתעצבן, קקניאה טוען אגרוף מחט, הוא רץ אליו אבל רייהורן מעיף אותו אחורה לקיר בעזרת קרן מגה, והוא חוזר לעוד מכה!
[/b][/quote]
אני אומר לסקוירטל לברוח ומתחיל לרוץ במהרה איתו ומחפש פוקימון אחר
-
[b] [b]גיל[/b] - אתה רץ ויוצא מהיער, מגיע לתחנת המשטרה. אתה מספר לשוטרת ג'ני את הסיפור שלך, היא עולה על אופנוע, אתה עולה על הארקניין שלה ואתם מתחילים לרכב לשם. לאחר 10 דקות אתם מגיעים למקום שבו היה הצייד שתפסת. מה שאתה רק רואה שם, זה שלולית גדולה של מים, וסוויפר מעולף עם כדור בזנב.
[/b][/quote]
"לא!!!!" אני אצעק "הפעם הם הגזימו, יותר מדי מוות בזמן האחרון, יותר מדי!" אני אגיד ואזרוק את כובעי לרצפה ואמחץ אותו בחמת זעם. אחר כך הרגע "זה ברור לאן הוא הלך, הוא הלך להזהיר את חבריו- השוטרת ג'ני את חייבת למהר למקום שסיפרתי לך עליו לפני שהם יעלמו! אני אשאר כאן עם סוויפר ואקח אותו למרכז הפוקימונים"
-
[b]בובי[/b] - אתה הולך ימינה ולפתע עדר ענק של גולמים [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/e/e6/076.png[/img] מתגלגל לכיוון שלך! ברח לפני שתמחץ!
[b]קורן[/b] - איך קיבלת?
----
סיל יוצא ובמהירות נכנס לאדמה, אלס בקושי הספיק ליראות אותו. הוא יוצר בור מתחת לקאבוטופס ומפיל אותו אליו בעזרת מערבולת, ומתחיל להציף אותו עם אקדח מים. "לא לא! תפסיק את זה! קאבוטופס עשוי מסלעים! הוא כבד מדי, הוא לא יכול לשחות!" אלס צורח בדאגה.
[b]טראוויס[/b] - אתה יוצא בריצה, ורואה גליגר [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/9/98/207.png[/img] על גג המבנה הנטוש.
[b]גיל[/b] - אתה מרים את סוויפר. יש לו עוד דופק, אבל הוא נחלש בכל רגע מיותר. אתה עולה על ארקניין, ולפתע אתה שומע רעש של חבטה באדמה. אתה מסתכל ליראות מה זה, ורואה שהשוטרת ג'ני מעדה. על הגופה של הצייד שהקפאת!
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 11 2009, 07:08 PM
[b] [b]בובי[/b] - אתה הולך ימינה ולפתע עדר ענק של גולמים [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/e/e6/076.png[/img] מתגלגל לכיוון שלך! ברח לפני שתמחץ!
[b]קורן[/b] - איך קיבלת?
----
סיל יוצא ובמהירות נכנס לאדמה, אלס בקושי הספיק ליראות אותו. הוא יוצר בור מתחת לקאבוטופס ומפיל אותו אליו בעזרת מערבולת, ומתחיל להציף אותו עם אקדח מים. "לא לא! תפסיק את זה! קאבוטופס עשוי מסלעים! הוא כבד מדי, הוא לא יכול לשחות!" אלס צורח בדאגה.
[b]טראוויס[/b] - אתה יוצא בריצה, ורואה גליגר [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/9/98/207.png[/img] על גג המבנה הנטוש.
[b]גיל[/b] - אתה מרים את סוויפר. יש לו עוד דופק, אבל הוא נחלש בכל רגע מיותר. אתה עולה על ארקניין, ולפתע אתה שומע רעש של חבטה באדמה. אתה מסתכל ליראות מה זה, ורואה שהשוטרת ג'ני מעדה. על הגופה של הצייד שהקפאת! [/b][/quote]
אני בודק עם סקוירטל במהירות אם יש שם עוד גליגרים ואם אין אומר לסקוירטל מהר לתקוף באקדח מים
-
[b]
[b]קורן[/b] - איך קיבלת?
----
[/b][/quote]
כתבתי מדריך בפורום של פוקימון צהוב אדום כחול וירוק
----------------------------
"אוקיי אוקיי..." אני ממלמל, "הפסדק סי, ועזור לקבוטופס לצאת" אני אומר, "אה כן, ניצחתי טכנית" אני אומר לאחר מכן.
-
[b]רון[/b] - סקווירטל עוד לא למד אקדח מים.
[b]קורן[/b] - "מה שתגיד..." אלס אומר לך. "קאובוטופס, השתמש במהלך הסודי!" אלס צועק. קאבוטופס משתמש בצוות כפול ומשכפל את עצמו מאות פעמים. לפתע כל קאבוטופס שולח עשרות חתכי אוויר בשנייה, עקב זריזות הידיים שלו. סיל נפגע מרובם.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 11 2009, 07:41 PM
[b]
[b]קורן[/b] - "מה שתגיד..." אלס אומר לך. "קאובוטופס, השתמש במהלך הסודי!" אלס צועק. קאבוטופס משתמש בצוות כפול ומשכפל את עצמו מאות פעמים. לפתע כל קאבוטופס שולח עשרות חתכי אוויר בשנייה, עקב זריזות הידיים שלו. סיל נפגע מרובם. [/b][/quote]
"חזור סי" אני אומר בכעס ואחזיר אותו, "אתה חתיכת רמאי!" אני אצעק עליו, "אני עזרתי לך, הייתי יכול להשאיר אותו שם, אז תגיד תודה!" אוסיף ואלך מן המקום.
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 11 2009, 07:41 PM
[b] [b]רון[/b] - סקווירטל עוד לא למד אקדח מים.
[b]קורן[/b] - "מה שתגיד..." אלס אומר לך. "קאובוטופס, השתמש במהלך הסודי!" אלס צועק. קאבוטופס משתמש בצוות כפול ומשכפל את עצמו מאות פעמים. לפתע כל קאבוטופס שולח עשרות חתכי אוויר בשנייה, עקב זריזות הידיים שלו. סיל נפגע מרובם. [/b][/quote]
איזה מתקפות יש לו ואם יש עוד גליגר?
-
[b]
[b]יוסי[/b] - אתה מוציא את קקניאה, ורייהורן מתעורר. קקניאה משתמש במבט מפחיד ומשתק אותו, ואז ומפיל עליו את תקרת המערה עם טיל סיכות. רייהורן מתעצבן, קקניאה טוען אגרוף מחט, הוא רץ אליו אבל רייהורן מעיף אותו אחורה לקיר בעזרת קרן מגה, והוא חוזר לעוד מכה! [/b][/quote]
''תתחמק , ואז אגרוף מחט !''
-
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 11 2009, 08:49 AM
[b] [b]שרון[/b] - רשמי, אבל חבל שלא הבנתי כלום, עקב בעיית השגיאות שלך.
[b]אקסטרה[/b] - פעם הבאה תצוטט.
----
אתה מגיע למכון ורואה דלת עץ גדולה.
[b]בובי[/b] - אתה מגיע למכון הבדיל, ויש 3 דלתות. כחולה, אדומה וצהובה. איזה מהם תפתח?
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתמש במבט מפחיד, אבל העין של וואילורד גבוהה מדי, לכן הוא לא רואה אותו. הוא שולח טיל סיכות, וואילורד לא זז בכלל. לא ניראה לך שהוא הרגיש את זה אפילו. קקניאה רץ עם אגרוף מחט, אך לפתע וואילורד מפהק, ורק מההדף הזה קקניאה עף כמעט לצד השני של האי. אבל הוא עצר. חבל שהוא עצר בגלל שהוא נתקע בסלע. [/b][/quote]
אני ניכנס לבפנים
-
[b] [b]בובי[/b] - אתה הולך ימינה ולפתע עדר ענק של גולמים [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/e/e6/076.png[/img] מתגלגל לכיוון שלך! ברח לפני שתמחץ!
[b]קורן[/b] - איך קיבלת?
----
[b]גיל[/b] - אתה מרים את סוויפר. יש לו עוד דופק, אבל הוא נחלש בכל רגע מיותר. אתה עולה על ארקניין, ולפתע אתה שומע רעש של חבטה באדמה. אתה מסתכל ליראות מה זה, ורואה שהשוטרת ג'ני מעדה. על הגופה של הצייד שהקפאת! [/b][/quote]
"קדימה טורטרה צא" אני אומ רוזורק את הפוכדור שלו
"תישתמש בגפן מצליפה כדי להעיף אחד מהגולמים לפינה" אני אומר לו ומוסיף
"ואז תישתמש בסופת עלים על הגולם הזה"
-
[b] [b]גיל[/b] - אתה מרים את סוויפר. יש לו עוד דופק, אבל הוא נחלש בכל רגע מיותר. אתה עולה על ארקניין, ולפתע אתה שומע רעש של חבטה באדמה. אתה מסתכל ליראות מה זה, ורואה שהשוטרת ג'ני מעדה. על הגופה של הצייד שהקפאת! [/b][/quote]
"כנראה שהיה כאן אימות אלים במקצת" אני אחשוב בכל ואתחיל ללכת למרכז הפוקימונים, אין זמן לעיכובים.
-
אפשר עדיי'ן להירשם למשחק הזה? :\
אם כן אז הנה..
טופס הרשמה ריק:
שם: שי
כינוי: שי
פוקימון התחלתי: אברה
תמונה: אני לא יודע מאיפה להביא לא כזה קריטי נכון?
תגים: ...
כסף: 1000$
ציוד: אוהל + שק שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, 4 פוכדורים
חברים למסע: ....
הערות/הארות: מקווה שאפשר אפילו שזה כזה מתקדם..
-
[b]שי[/b] - אל תדאג, רשום! ובקשר לתמונה, אני יביא לך. אני ינסה למצוא לך אחד טוב.
תגיב להתחלה.
[b]גיל[/b] - אתה מגיע למרכז הפוקימונים, ומרפא את פוקימונייך. אתה חוזר בדרכך ליער, ולפתע שומע יריות... והרבה.
[b]בובי[/b] - אתה מוציא את טורטרה, והוא מעיף את גל הגולמים לצדדים. הוא מעיף גולם אחד בסופת עלים והוא נוחת במרחק של בערך 60 מטר ממכם, במרכז המבוך. בכל אופן, יש לפחות 20 קירות ודרכים שונות שמפרידות ביניכם. כניראה שהגולם הזה כבר לא יטריד אותך יותר. אתה ממשיך ללכת ורואה האפיני [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/7/75/440.png[/img] ואיגליבאף [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/6/65/174.png[/img] רבים ביניהם.
[b]אקסטרה[/b] - אתה נכנס בדלת העץ, ורואה שם את בעל המכון בדיוק אוכל ארוחת צהריים. "או, אני מניח שאתה בוודאי אקסטרה" הוא אומר לך ומחייך. "תצטרף אלי, אני עוד מעט מסיים" הוא קורץ לך ומזמין אותך לאכול איתו.
[b]רון[/b] - תלך לדף של הרשומים, ותיראה שם. יש לו בינתיים התקלה, התקשחות וקרן בועות.
אין עוד גליגר.
[b]קורן[/b] - אתה יוצא מהבית שלו בעצבים. "אתה לא הולך לשום מקום" אלס אומר לך בקול זדוני. אתה מסתובב ורואה אותו מכוון אלייך אקדח. "תוציא את הגאלאייד שלך מיד. זו פקודה" הוא אומר לך. "אנחנו במרחק של 20 מטר אחד מהשני, אם לא תעשה כדבריי אני ירה בך" הוא מוסיף. "תאמין לי אני לא יפספס, הודות לשותפה הנהדרת שלי" אלס אומר לך, ואתה לא מבין על מה הוא מדבר. אתה מסתכל אחורה ורואה את אלן מכוונת אלייך אקדח, והיא במרחק של 5 מטרים ממך!